Mäklarhuset Borlänge

Mäklarhuset Borlänge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Daljunkaregatan 7a, null, Falu kommun

Daljunkaregatan 7a

Lägenhet
Falu kommun
Mäklarhuset Borlänge
2 695 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1
5 430 kr/mån
31 337 kr/m²

Välkommen till ett drömboende där elegans möter trygghet! Elegansen finner du i den vackra fiskbensparketten som beklär vardagsrumsgolvet, den mysiga öppna spisen och de maffiga vardagsrumsväggarna som pryds av stora fönster med utsikt över grönskande trädkronor. Lägenhet är nyrenoverad och har allt du behöver för att flytta in direkt: ett toppmodernt kök, nylagda golv samt nymålade ytskick. Till och med en balkong med utsikt över föreningens välskötta och grönskande innegård. Tryggheten ligger i den stabila förening du har chansen att bli del av. Med god ekonomi, stark gemenskap och många genomförda renoveringar har du en stabil grund för ett tryggt boende. Här förvärvar du inte bara en fantastisk lägenhet med eligans och trygghet. Du får även mängder med förmåner, i form av tillgång till föreningens gemensamma utrymmen. Här finns något för alla: relaxa i bastun, träna i gymmet, umgås i samlingslokalen, erbjud övernattningsmöjligheter för gäster, eller vistas ute och njut av den stora och vackra innergården med uteplatser, lekplats och boulebana. Trots det centrala läget nära Faluns centrum, omsluts föreningens lugna innergård av grönskande träd som skapar en naturnära oas mitt i staden. Välkommen hit på visning!

  • Balkong
Bo Eriks väg 38, null, Borlänge kommun

Bo Eriks väg 38

Villa
Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 895 000 kr
127 + 23 m²
4 rum
604 m² tomt

I det lugna och hemtrevliga området bor det flertalet barnfamiljer och äldre par. Området präglas inte bara av trygghet och familjevänlighet, utan även en känsla av en naturnära miljö med närhet till både skola och förskola. Fastigheten består av ett suterränghus med renoverat kök och badrum från 2011, stora öppna ytor samt flertalet uteplatser. Den otroliga inglasade uteplatsen på husets framsida är nybyggd sedan 2016. Utöver den inglasade uteplatsen finns även en balkong samt en träbyggd altandel på husets baksida. Altanen leder dig vidare ut på gräsmattan som omsluts av en grönskande trädbeklädnad längst tomtgränsen. Utöver variationen på uteplatser tillhandahåller bostaden även flertalet rum med god plats för förvaring. Till fastigheten finns en gemensam garagelänga för bilen, som förvaltas tillsammans med de närboende. Letar du efter ett trivsamt område med både trädgård, uteplatser och en rymlig boyta? Då är du varmt välkommen till Bo Eriks Väg!

Musikanten 11b, Musikanten, Borlänge kommun

Musikanten 11b

Lägenhet
Musikanten, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
850 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1
2 988 kr/mån
15 315 kr/m²

Trivsam lägenhet med inglasad balkong i ett lugnt område. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Olawers Gata 5A, Forssa, Borlänge kommun

Olawers Gata 5A

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
795 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 865 kr/mån
18 276 kr/m²

Praktisk och trevlig 2:a på bottenplan med mycket nära till butik, buss, skola och dagis. Perfekt som första bostad eller för dig som vill komma ner på bottenplan. Uteplatser finns i anslutning till bostaden och man har en trevlig miljö i föreningen med mycket sociala ytor och närhet till det mesta. Välkommen på visning!

Esplanaden 1b, null, Falu kommun
  • Tor 1 aug
Esplanaden 1b, null, Falu kommun, bild 2
Esplanaden 1b, null, Falu kommun, bild 3

Esplanaden 1b

Lägenhet
Falu kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2
4 138 kr/mån
22 130 kr/m²

Ett stenkast från Faluns centrum finner du denna välplanerade tvåa! Här finner du en trivsam lägenhet med en öppen och social planlösning med ljusinsläpp från två väderstreck. Större delen av lägenheten pryds av vackra trägolv. Vardagsrummet är utsmyckat med den populära golvläggningen fiskbensparkett. Lägenheten tillhandahåller även de viktigaste nödvändigheterna för ett bekvämt vardagsliv, ett komplett kök med diskmaskin, samt en tvättmaskin i badrummet. Bostaden är belägen på en attraktiv plats för den som vill ha nära till Faluns centrum, fyllt av restauranger och shopping. Bara på andra sidan gatan finner du tågstationen som möjliggör enkla transporter till andra städer. Trots den centrala lokaliseringen finns även närhet till sjön Tisken samt fina gångpromenader i såväl stadsmiljö som naturmiljö. Inte allt för långt bort finner du även Lugnets sportcentrum och Högskolan i Dalarna. Du tar dig enkelt till flertalet gymnasium, matbutiker samt sjukhuset. Föreningen har en gemensam uteplats där möjligheten till grillning och måltider utomhus erbjuds. Lägenheten har ett stort vindsförråd samt ett källarförråd. Välkommen på visning för att se och veta mer!

  • Premium
Tallstigen 6, Paradiset, Borlänge kommun
  • Sön 11 aug kl 16:00

Tallstigen 6

Villa
Paradiset, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
3 295 000 kr
127 + 188 m²
1 121 m² tomt

Välkommen till Tallstigen 6, där ditt drömhem väntar på dig. Denna villa på en av de mest efterfrågade gatorna i Borlänge är en unik tillflyktsort med en bekväm och önskvärd livsstil. Med entréplan som rymmer en ljus och luftig vardagsrum och matsal, ett fullt utrustat kök och flertalee sovrum som kan användas både som en arbetsyta eller som en gästrum, passar detta hem perfekt för en familj eller för att ta emot gäster. På övervåningen finns fyra sovrum, med utsikt över trädgården och omgivningen. Här finns också en mysig uteplats i vinkel, perfekt för avkoppling och njuta av solnedgången. I trädgården finns en stor uteplats, en stor gräsmatta, och möjlighet att odla egna grönsaker. Men det är inte bara interiören som gör detta hem så attraktivt – det är också beläget på en fantastiskt central plats i Borlänge, i ett lugnt och mycket bekvämt område som ger en känsla av gemenskap och trygghet. Så om du letar efter ditt drömhem, en plats att kalla ditt eget, med en härlig atmosfär där du kan koppla av och känna dig som hemma, tveka inte att kontakta oss för en visning på Tallstigen 6.

  • Plus
Tångringsgatan 26d, null, Borlänge kommun

Tångringsgatan 26d

Lägenhet
Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
875 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 241 kr/mån
14 957 kr/m²

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Villavägen 8, null, Säters kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Villavägen 8

Villa
Säters kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 675 000 kr
124 + 98 m²
5 rum
1 090 m² tomt

Inte långt från Dalälven är denna grönskande fastighet belägen. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Hagbacksgatan 16:2, null, Borlänge kommun
Hagbacksgatan 16:2, null, Borlänge kommun, bild 2
Hagbacksgatan 16:2, null, Borlänge kommun, bild 3

Hagbacksgatan 16:2

Lägenhet
Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 495 000 kr
75 + 30 m²
3 rum
4 700 kr/mån
19 933 kr/m²

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Bragegatan 4, Forssa, Borlänge kommun

Bragegatan 4

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
625 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3
3 917 kr/mån
14 535 kr/m²

Luftig och ljus lägenhet om 1 rok med inglasad balkong på tredje våningen. Utsikt över Forssa centrum. Här bor du enkelt och bekvämt med närhet till både mataffär, centrum och vackra strövområden. Välskött förening och ett hus som är modernt och genomtänkt. Hiss finns och tvättstugan är i samma hus. Lägenheten har en rymlig hall och en stor klädkammare. Ett rum med parkettgolv och utgång till den inglasade balkongen. "Riktigt" kök med plats för ett rejält matbord. Badrummet är väl tilltaget. HIssen tar du lätt ända ner till tvättstugan. Extra förråd finns direkt utanför lägenheten. Lägenheten står tom och snabbt tillträde är därför möjligt. Fastighetsmäklare Nina Holpers 070-678 04 48

  • Plus
  • Hiss
Anneforsvägen 6, null, Ludvika kommun
Anneforsvägen 6, null, Ludvika kommun, bild 2
Anneforsvägen 6, null, Ludvika kommun, bild 3

Anneforsvägen 6

Villa
Ludvika kommun
Mäklarhuset Borlänge
695 000 kr
75 + 48 m²
4 rum
1 360 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Tångringsgatan 22, Hagalund, Borlänge kommun
Tångringsgatan 22, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Tångringsgatan 22, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Tångringsgatan 22

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 150 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
2 872 kr/mån
19 167 kr/m²

Mycket fin och rymlig 2-rumslägenhet med ljusa färger och enhetliga golv. Centralt lugnt läge med närhet till centrum, Kupolen, IKEA, simhall och resecentrum. Bra förening med god ekonomi. Badrum med klinkergolv, golvärme och kakel på vägg. Balkong i söderläge.

  • Premium
Turistgårdsvägen 65, Rämsbyn, Ludvika kommun

Turistgårdsvägen 65

Lägenhet
Rämsbyn, Ludvika kommun
Mäklarhuset Borlänge
895 000 kr
47 m²
3 rum
vån 1/2
2 500 kr/mån
19 043 kr/m²

Fantastisk möjlighet till ett enkelt och problemfritt boende. Bo här permanent eller låt lägenheten vara ditt perfekta fritidsboende. Denna lägenhet såldes först av alla då föreningen bildades. Här har du fri sjöutsikt och du bor sist i längan och är därför granne med naturen. Få en rikare fritid med bär och svampplockning, fiske, vandring i vacker natur, isfiske, skoter och skidspår i din närhet. Genom föreningen har du även tillgång till bastu, badplats och båtplats. Från boendet är det knappt 30 min till Romme Alpin. 30 min till Borlänge och 30 min till Ludvika och från Rämsbyn tar det ca 3 timmar med bil från Stockholm - inte längre än att du sätter dig i bilen efter jobbet på fredagen och vaknar till lugnet och stillheten på lördag morgon. Föreningen tillåter uthyrning. Hyr ut några veckor per år och låt intäkterna täcka kostnaden för ditt fritidsboende. Visningar planeras i slutet av maj men tveka inte att höra av dig redan nu om du är nyfiken. Fastighetsmäklare är Nina Holpers, 070-678 04 48

  • Plus
Tägtvägen 31, Centrum/Hagalund, Borlänge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tägtvägen 31

Lägenhet
Centrum/Hagalund, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
625 000 kr
40,7 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 469 kr/mån
15 356 kr/m²

Lägenheten kläds av fräscha golv och moderna färgval som passar de flesta. Från det ljusa och öppna vardagsrummet leds du ut mot den härliga balkongen som ger lägenheten en större känsla. I badrummet finns tvättmaskin, vilket underlättar i vardagen. Även närheten till matbutiker, centrum och kupolen är en förmån som underlättar i vardagen.

  • Hiss
Hedgatan 5C, Romme, Borlänge kommun

Hedgatan 5C

Lägenhet
Romme, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
695 000 kr
53,5 m²
2 rum
4 148 kr/mån
12 991 kr/m²

Ett stenkast från den populära idrottsplatsen finner du denna rymliga tvåa! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Tylla  Tomter 1-6  Borlänge, Tylla, Borlänge kommun
Tylla  Tomter 1-6  Borlänge, Tylla, Borlänge kommun, bild 2
Tylla  Tomter 1-6  Borlänge, Tylla, Borlänge kommun, bild 3

Tylla Tomter 1-6 Borlänge

Tomt
Tylla, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
850 000 kr

Är det här platsen där du vill förverkliga din husdröm? Med attraktivt läge i omtyckta Tylla kan vi nu erbjuda 6 st otroligt fina villatomter med förhandsbesked. Bo med högt läge och närhet till både Dalälven och till sjön Runn. Tylla och Torsång är verkligen ett fantastiska områden där inte bara sjölivet lockar, här har du även nära till kultur, natur, golf och skidåkning. Skola och idrottsmöjligheter finns i Torsång och vid den gamla stenkyrkan, gammelgården och anrika Torsångs café sprudlar det av liv stora delar av året. Läs mer i bilagda förhandsbesked och se situationsplanen för tomtstorlek och numrering av tomterna. Utgångspriser i intervallet 850 000 - 1 400 000kr Fastighetsmäklare: Nina Holpers 070-678 04 48 Viktor Sundberg 070-820 64 82

  • Premium
Spikhammarvägen 5 och 7, Noraån, Borlänge kommun
Spikhammarvägen 5 och 7, Noraån, Borlänge kommun, bild 2
Spikhammarvägen 5 och 7, Noraån, Borlänge kommun, bild 3

Spikhammarvägen 5 och 7

Villa
Noraån, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
3 995 000 kr
147 + 10 m²
3 264 m² tomt

Kan det vara en fantastisk semesterbostad för både sommar och vinter? Absolut. Du kan åka skidor på längden och utför inom bara 20 minuter med bil, du kan fiska både på vintern och sommaren. Svampar, bär och allt som skogarna kan erbjuda! En stor familj kan med fördel dela fastigheterna och ha en stor semesterbostad tillsammans. Självfallet är samtliga fastigheterna är utrustade för permanentboende, med alla bekvämligheter. Husen är uppdelade med ett eget hus för en familj, samt ett hus med 3 lägenheter. Dessutom finns ett attefallshus som är kontor idag men utrustat för att sätta in kök och använda för boende. Noraån är en gemensamt område med blandat bofasta och fritidsbostäder som har en samfällighet som sköter om vägar, vatten, avlopp samt övriga områden som alla kan utnyttja. https://noraabruk.se Välkomna på visning!

  • Premium
Bergsgatan 6, Hönsarvet, Borlänge kommun

Bergsgatan 6

Villa
Hönsarvet, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
2 750 000 kr
114 + 73 m²
7 rum
992 m² tomt

Välkommen till Bergsgatan 6 i Hönsarvet. Nu kommer chansen att få flytta till den fina villaidyllen i Hönsarvet. Bostaden är idag disponerad på tre plan(114 kvm boyta/73 kvm biarea), där entréplan innehar 2 stycken sovrum, badrum, Kök med plats för matbord samt vardagsrum. Från köket har ett extra rum byggts på som är fullt isolerat och går att använda som matsal, kontor eller varför inte ett varmbonat uterum. intill ligger den fina uteplatsen där trevliga middagar kan avnjutas i kvällssolen. På övre plan finns två stycken sovrum och i källarplan finns fina förvaringsutrymmen, sovrum med egen igång, stort helkaklat badrum samt tvättstuga. I Hönsarvet bor du bland barnfamiljer med direkt närhet till både skola och förskola. Bara 5 minuter bort når du centrala Borlänge och i området finns fina motionsmöjligheter med både älvslingan och Bergebo runt hörnet. Missa inte denna pärla, anmäl dig till visning redan idag

  • Plus
Älvåsgatan 29, Forssa, Borlänge kommun

Älvåsgatan 29

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 100 000 kr
80 m²
3 rum
vån 6/8
6 022 kr/mån
13 750 kr/m²

Denna rymliga och ljusa lägenhet på Älvåsgatan 29 i Borlänge är en riktig bra bostad! Bo bekvämt och njut av fantastisk utsikt över Borlänge. Med 80 kvadratmeter boarea och hiss till lägenheten så har du gott om plats och behöver inte oroa dig för tunga lyft. Tvättstugan rökt över i trapphuset. Den här lägenheten är verkligen något utöver det vanliga! Perfekt placerad i ett centralt läge med nära till allt, som mataffärer, bussar och restaurang. Gångavstånd till allt som vårt fina samhälle har att erbjuda. Lägenheten har många unika egenskaper, som stora fönster för maximalt naturligt ljus, vilket skapar en öppen och luftig känsla. Du välkomnas till en öppen hall vilket leder till sovrum med goda förvaringsmöjligheter, rymligt badrum, bekväm arbetsyta och en stor och mysig sällskapsdel med panoramavy över staden. Det här är livet på hög nivå, och vi vill visa dig allt den här lägenheten har att erbjuda. Så vad väntar du på? Kontakta oss för en visning idag!

  • Hiss
Vasagatan 16B, Dagny, Borlänge kommun

Vasagatan 16B

Lägenhet
Dagny, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 795 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/8
3 999 kr/mån
23 775 kr/m²

Modern lägenhet i toppskick belägen i populärt område. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Hiss
Varggropvägen 25, Baggbo, Borlänge kommun

Varggropvägen 25

Villa
Baggbo, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 445 000 kr
73 + 12 m²
2 rum
2 064 m² tomt

Välkommen till Varggropvägen 25, Borlänge! Denna charmiga villa bjuder på ett lugnt och bekvämt liv mitt i naturen. Med en boarea på ca 60 kvm är det lättskött och trevligt att bo här. Det unika med denna fastighet är dess attraktiva placering med skidåkning i närområdet, både utför och på längden. Det är 15 minuter till Borlänge C där du har kommunikationer och shopping. Buss går 5 minuters promenad från huset. Här har du möjligheter att ta emot gäster för en avkopplande helg då flera av skidbackarna och anläggningarna ligger i området, såsom Romme Alpin och Nybrobackarna. Boendet bjuder på en bekväm och önskvärd livsstil med den härliga naturen som omger dig. Det är nära till bad och även bara 7 inuter med bil till ICA. Låt oss visa dig runt och visa upp vad detta hus har att erbjuda för just dig. Välkommen på visning!

Skräcka 138, null, Borlänge kommun

Skräcka 138

Fritidshus
Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
695 000 kr
31 m²
1 rum
1 886 m² tomt

Man blir glad i hjärtat av denna välskötta timmerstuga som ligger så otroligt vackert precis intill vattnet i Skräckasjön. Det är en enkel men rejäl stuga i timmer som har tagits mycket väl omhand genom åren. På verandan lyser kvällssolen in under sommarkvällen och man kan njuta av utsikten över det glittrande vattnet. Ekan förtöjer man vid den egna bryggan och badar gör man direkt från strandkanten. Här finns inga bekvämligheter i form av vatten och avlopp. Solceller kopplade till batteri finns, men framför allt finns naturen med bär och svamp, sjön med bra fiske och en härligt ombonad stuga. Det här är en fantastisk plats att varva ner på. I köpet ingår nästan alla inventarier så det är verkligen bara att göra sig hemmastadd och ta det lugnt från första stund. Ingen bilväg finns så du tar dig hit genom att gå ca 15 min från parkeringen, eller så tar du båten ca 500 meter. Båten ingår i priset och har en mindre utombordsmotor. ´ Välkommen på visning! Fastighetsmäklare Nina Holpers 070-678 04 48, [email protected]

Hagavägen 16d, Hagalund, Borlänge kommun

Hagavägen 16d

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 395 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2
3 657 kr/mån
19 648 kr/m²

Välkommen till en rymlig och renoverad lägenhet med smakfulla val. Låg avgift endast en trappa upp. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Drevstigen 3, Övre Tjärna, Borlänge kommun

Drevstigen 3

Villa
Övre Tjärna, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
3 750 000 kr
166 m²
6 rum
1 068 m² tomt

Enplanshus på hörntomt i Övre tjärna. 166 välutnyttjade kvadratmeter med dubbel carport! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Sörbro 8, Sörbro, Borlänge kommun

Sörbro 8

Gård/Skog
Sörbro, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
7 795 000 kr
130 m²
8,7 ha tomt

14 minuter får centrala Borlänge hittar vi en riktig hästgård. Jajemen, här finns stall, ridhus 22X63, ridbana 20x60m, lösdrifter sommarbete, rundcorall, godkänt för verksamhet hos Länsstyrelsen. , Hagarna är byggda med riktiga stolpar och tråd, 2 Lösdrifter, foderhäckar och eluppvärmda vattenhoar. El och vatten är framdraget till sommarbetes hagen och belysning till ridbanan. Logen har plats för ca 40 rundbalar och sen tillkommer även plats på skullen som inte har använts. foder kan du själv ta på din egen mark, som är nästan 8,2 ha i direkt anslutning till gården.. Ja det finns också ett garage, och ett bostadshus. Och hela gårdsplanen är asfalterad. Säljaren har renoverat huset och bland annat bytt all el i huset, renoverat mycket ytskikt. Totalt antal rum är 3 sovrum, vardagsrum, kök och 1 badrum samt förberett för ett till på övervåningen Vi kan kalla det för möjligheternas övervåning då den har kommit i andra hand. Det finns 2 entréer, varav en groventré med tvättstuga. Huset värms upp jordvärme (ny pump 2022) ca 300 meter slang som sedan går genom kulvert från garaget. 8 minuter till Rommetravet - med transporten. 10 min till Romme alpin 3 min till Nybrobacken 10 min till Ica Sellnäs 7 min till Dala airport cykelavstånd 10 minuter till Tuner och skola, romme centrum. Skolbussen utanför dörren. Bostadshus 130 kvm Ekonomibyggnad med stall 8x34 m Fristående garage 8x8 m Ekonomibyggnad 1 Stall med 3 boxar, 2 st 14 kvm, 1 st 9 kvm, uppvärmd sadelkammare 9 kvm Skötselstall med 4 uppbindningsplatser, undersökningsspilta, uppvärmd sadelkammare 23 kvm Förråd 40 kvm Förråd 23 kvm Loft 63 kvm Ekonomibyggnad 2 Hölada 162 kvm med plats för ca 180 rundbalar Snedtak 90 kvm med plats för ca 100 rundbalar Grusad yta för plastade balar med plats för minst 200 rundbalar Ligghall 1 120 kvm uppdelad på två hagar med hög mellanvägg, 60 kvm per del, godkänd av länsstyrelsen för 15 storhästar, lämplig för 5-6 hästar per del Uppvärmda vattenflottör och hårdgjorda foderplatser Ligghall 2 72 kvm uppdelad på två hagar med hög mellanvägg, 36 kvm per del, godkänd av länsstyrelsen för 12 mindre hästar, lämplig för 3 storhästar per del Uppvärmda vattenflottörer och hårdgjorda foderplatser Ridhuset har yttermått 24X66 meter Ridytan är 22X62 m Bevattningssystem med nedgrävd tank som återvinner takavvattningen. 4 kbm. Ridbana 20X60 med staket. Rundkorall 18m diameter Duschplats

Visar 1 - 25 av 37