Mäklarhuset Borlänge

Mäklarhuset Borlänge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kaldovägen 3, Forssa, Borlänge kommun
 • Sön 25 feb
Kaldovägen 3, Forssa, Borlänge kommun, bild 2
Kaldovägen 3, Forssa, Borlänge kommun, bild 3

Kaldovägen 3

Villa
Forssa, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
5 795 000 kr
298 + 88 m²
8 rum
4 068 m² tomt

Mycket attraktiv fastighet på bästa läge. Tidigare disponentvilla vid SSAB som har en fantastisk layout med en unik känsla av lyx från tiden då högt i tak och den stora rundade stentrappan var en av flertalet extravaganta inredningsdetaljer i detta hus.

 • Premium
Spikhammarvägen 5 och 7, Noraån, Borlänge kommun
 • Sön 25 feb
Spikhammarvägen 5 och 7, Noraån, Borlänge kommun, bild 2
Spikhammarvägen 5 och 7, Noraån, Borlänge kommun, bild 3

Spikhammarvägen 5 och 7

Villa
Noraån, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
4 995 000 kr
147 + 10 m²
3 264 m² tomt

Kan det vara en fantastisk semesterbostad för både sommar och vinter? Absolut. Du kan åka skidor på längden och utför inom bara 20 minuter med bil, du kan fiska både på vintern och sommaren. Svampar, bär och allt som skogarna kan erbjuda! En stor familj kan med fördel dela fastigheterna och ha en stor semesterbostad tillsammans. Självfallet är samtliga fastigheterna är utrustade för permanentboende, med alla bekvämligheter. Husen är uppdelade med ett eget hus för en familj, samt ett hus med 3 lägenheter. Dessutom finns ett attefallshus som är kontor idag men utrustat för att sätta in kök och använda för boende. Noraån är en gemensamt område med blandat bofasta och fritidsbostäder som har en samfällighet som sköter om vägar, vatten, avlopp samt övriga områden som alla kan utnyttja. https://noraabruk.se Välkomna på visning!

 • Premium
Korsågatan 10, Bergslagsbyn, Borlänge kommun

Korsågatan 10

Villa
Bergslagsbyn, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
2 350 000 kr
127 + 65 m²
5 rum
230 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Lennheden 350, null, Borlänge kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Lennheden 350, null, Borlänge kommun, bild 2
Lennheden 350, null, Borlänge kommun, bild 3

Lennheden 350

Villa
Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 295 000 kr
92 m²
3 rum
2 119 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Lennheden 459, Lennheden, Borlänge kommun

Lennheden 459

Villa
Lennheden, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
500 000 kr
40 + 5 m²
2 556 m² tomt

På den här lantliga gården finns det 6 st småhus, varav ett boningshus som är ett rivningsobjekt. Det finns sedan 5 olika uthus/garage i dåligt skick. I huset finns det ett sovrum, ett badrum, kök och vardagsrum. En fin och stor gård med 2 st hundgårdar. Bygglov ej ansökt för någonting. Huset är i sig ganska litet men fortfarande i rivnings skick. Platsen är väldigt lämplig för dig som gillar att spendera tiden i naturen och skogen. Även bra tomt för dig som har barn eller djur som kan springa runt på gården. De små husen som står på gården kan användas eller fixas till som förråd eller kanske som lekstuga till barnen, för den som är händig. I ett av småhusen är det ny målat och kan eventuellt fungera som sommar/gäst/boende. El är indraget och vatten / avlopp finns. Mer information kring detta kommer att kompletteras från Lennheden vatten. Det går bra att svänga förbi och kika då det saknas belysning så är det bäst under dagtid.

Saresgatan 4, Hagalund, Borlänge kommun

Saresgatan 4

Villa
Hagalund, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
2 395 000 kr
114 + 56 m²
5 rum
619 m² tomt

Varmt välkomna till Saresgatan 4, vackert beläget i stadsnära Hagalund. Vackert beläget alldeles intill parker och skolor finner vi Saresgatan 4, ett väl omhändertaget familjehem fördelat på 3 plan. På entréplan har vi en mindre toalett, ett generöst kök och sociala ytor i form av vardagsrum och rymlig matsal. På övre plan hittar vi 3 sovrum, ett större badrum samt förråd/klädkammare. I källaren har vi både tvättstuga och förvaringsutrymme. Den lätt omhändertagna trädgården bjuder in till härliga aktiviteter och öppnar upp för härliga vår- och sommardagar med både altan och uteplats som centrum för sällskapet! Här har du skogen runt hörnet och stadspulsen ett stenkast bort. På bekvämt avstånd når ni både skolor, gymnasieskolor och idrottsplatsen. Skiner solen rekommenderar jag en promenad till Soltorgsparken, där ni efter en lekstund kan koppla av med lunch/fika på restauranger och caféer i området. . Är bostaden av intresse? Vänligen kontakta mäklaren för privatvisning. Viktor Sundberg Reg. Fastighetsmäklare 070-8206482

Häradsvägen 34b, Centrum/Östermalm, Borlänge kommun

Häradsvägen 34b

Lägenhet
Centrum/Östermalm, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 300 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/3
3 437 kr/mån
19 697 kr/m²

Mycket hemtrevlig och renoverad 2:a på 3:e våningen i Brf Guldsmeden. Lägenheten har ljusa ytskikt, bra förvaring och en nyligen inglasad balkong med eftermiddagssol. Enkelt för dig som bara vill flytta in och bo centralt! Gångavstånd till Centralen, affär samt högskolan som snart öppnar i centrum.

Hagavägen 36, Hagalund, Borlänge kommun

Hagavägen 36

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
995 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 275 kr/mån
19 135 kr/m²

Välplanerad 2:a med inglasad balkong på Hagalund! Kontakta mäklare för visning Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Balkong
Wallingatan 27, Centrum, Borlänge kommun

Wallingatan 27

Lägenhet
Centrum, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 495 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 475 kr/mån
19 045 kr/m²

Nytt pris 1495000:-! Renoverad trea i centralt läge med balkong i sydväst-läge och hiss. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Balkong
 • Hiss
Uppfartsvägen 12g, Medväga, Borlänge kommun

Uppfartsvägen 12g

Lägenhet
Medväga, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 050 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 308 kr/mån
13 548 kr/m²

3 rum och kök i lugnt och barnvänligt område. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Lennheden 165, Lennheden, Borlänge kommun

Lennheden 165

Villa
Lennheden, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 295 000 kr
77 m²
3 rum
1 946 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för visning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Norra Gyllegatan 16A, Östermalm, Borlänge kommun

Norra Gyllegatan 16A

Lägenhet
Östermalm, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 995 000 kr
127,5 m²
5 rum
vån 3
6 869 kr/mån
15 647 kr/m²

Här är en lägenhet för dig som letar efter något extra. Kanske flyttar du från villa med trädgård och behöver många kvadratmeter boyta men vill slippa underhåll av hus och trädgård. Då säger vi att det här är en perfekt lägenhet för dig. Hör av dig så ordnar vi en privat visning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Vargstigen 23, Övre Tjärna, Borlänge kommun

Vargstigen 23

Radhus
Övre Tjärna, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 895 000 kr
98 m²
4 rum
5 000 kr/mån
19 337 kr/m²

6 MÅNADERS AVGIFT INGÅR I KÖPET! Radhus i bostadsrättsform där säljaren gör det extra förmånligt för dig som köper genom att betala din månadsavgift i 6 månader efter tillträdet. Rofyllt, naturnära och nästan nytt! Tre av alla goda ting med detta boende. Andra bra saker är att det är en bostad som med sin moderna planlösning gör livet både enkelt och bekvämt. Vi tror att du som trivs allra bäst här längtar efter en mer behovsanpassad yta. Du har kanske vuxit ur balkongen men vill fortfarande inte ha en villa med stor trädgård. Eller så vill du ha ett mindre boende men är inte beredd att göra avkall på möjligheten till en rabatt eller en härlig grillkväll. Med sina 4 rok, två badrum och en solig altan är det här en bostad som uppfyller många önskemål. Vid snö dras skidspår med start bara ett par minuters gång från bostaden och sommartid kan man kliva upp på ett stort nätverk av MTB-trails och backar. Välkommen att höra av dig för att boka visning!

Koralvägen 13, Övre Forssa, Borlänge kommun

Koralvägen 13

Radhus
Övre Forssa, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 600 000 kr
101 + 101 m²
7 rum
512 m² tomt

Nu har du möjligheten att förvärva denna fastighet om 101 kvm med en stor källare som erbjuder stora sociala ytor och förvaring. När du kommer in på entreplan möts du av en välplanerad och öppen planlösning som möjliggör boende för både små och stora familjer. Huset, som är i behov av renovering, ger dig chansen att verkligen få sätta din egen prägel. Något för den händige? På Koralvägen bor du tryggt och lugnt i ett engagerat och familjärt område, med närhet till grönområden, skolor och idrottsplats. Villaidyllens lugn med stadens puls runt hörnet. Välkommen att anmäla dig till visning! Viktor Sundberg Reg. Fastighetsmäklare 070-8206482

Massarbäcks Handelsträdgård, Massarbäck, Rättviks kommun

Massarbäcks Handelsträdgård

Gård/Skog
Massarbäck, Rättviks kommun
Mäklarhuset Borlänge
2 000 000 kr
2 ha tomt

Få chanser som denna kommer att korsa din väg. En väletablerad handelsträdgård med ekologisk odling i den mest unika Dalamiljö. Rättvik med all sin historia och dess fantastiska omgivningar. Här kan du ta över en handelsträdgård och ta vid direkt vid rodret. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Spännvallen 14, null, Borlänge kommun

Spännvallen 14

Tomt
Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
295 000 kr
2 470 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Olsnäs Skalkgattu 9, Olsnäs, Leksands kommun

Olsnäs Skalkgattu 9

Villa
Olsnäs, Leksands kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 195 000 kr
66 + 15 m²
2 rum
1 415 m² tomt

I Olsnäs vid SIljans strand kan vi nu saluföra ett mysigt litet året-runt-boende som även passar som vinterbonad fritidshus. Det är inbäddat i Olsnäs by där traditionerna är långa. Olsnäs började som en fäbod men innefattar nu allt från nybyggda permanentboenden till små fäbodstugor. Med bara några hundra meter ner till bad och båtklubben så kan du enkelt gå eller cykla. På sommaren har du även nära till Leksand sommarland, midsommar i gropen, et.c. På vinterhalvåret är det inte längre än att du enkelt tar dagsturer till bl.a Romme Alpin. Det finns även en motionsslinga på ca 6 km. Här ligger även Olsnäsgården med bröllpsfirande. Eldstaden har tyvärr tagits ur bruk. Välkommen att boka in visning, eller ta en tur till området och känn in atmosfären vid genomresa.

Vasagatan 4, Centrum, Säters kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vasagatan 4

Övrigt
Centrum, Säters kommun
Mäklarhuset Borlänge
195 000 kr
183,5 m²
3 rum
8 677 kr/mån

Nu har du som länge drömt om att öppna din egen verksamhet eller flytta till lokaler med A läge i Säter möjlighet att förverkliga detta. Stor och rymlig affärslokal som du har möjlighet att äga i bostadsrättsform. Det stor yta för affär eller kanske någon annan typ av verksamhet. Det finns gott om förråd och även kontor och toaletter. Återkoppla till Mäklaren för ytterligare information och visning. 070-690 09 09

Visar alla 18