SkandiaMäklarna Nacka

SkandiaMäklarna Nacka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Becksjudarvägen 31, Finntorp, Nacka kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Becksjudarvägen 31, Finntorp, Nacka kommun, bild 2
Becksjudarvägen 31, Finntorp, Nacka kommun, bild 3

Becksjudarvägen 31

Lägenhet
Finntorp, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
4 495 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 4/6
4 522 kr/mån
60 336 kr/m²

Det är ett stort nöje att äntligen få presentera ett av Finntorps trevligaste lägen! Välkomna till denna varsamt renoverade bostad belägen på fjärde våningen i hus med hiss. Läget är i det närmsta oöverträffligt. Här bor ni högt, fritt och insynsskyddat med en hänförande panormavy och ett fantastiskt solläge oavsett årstid. Det soliga läget bidrar till en genomgående ljus och inbjudande interiör. Den storslagna utsikten närvarar utanför fönstren och bjuder alltid på något att vila blicken på. Sammantaget är detta en bostad som andas trivselfaktor i allra högsta grad, där du som köpare bara kan flytta in och trivas från allra första stund! Här välkomnas ni av en rymlig hall med god förvaringskapacitet. I anslutning till hallen ligger det helkaklade badrummet som bland annat är utrustat med tvättmaskin. Vidare in i lägenheten når ni det smakfullt renoverade och välutrustade köket som erbjuder generöst tilltagna ytor och en hög materiell standard. Här finns en rymlig matplats där ni njuter av den vackra utsikten. Det ytterst spatiösa vardagsrummet utgör hemmets mittpunkt och bjuder på gott om utrymme för socialt umgänge. Från vardagsrummet når ni ut på den inglasade och insynsskyddade balkongen som bjuder på en helt makalös utsikt och ett strålande solläge. Här njuter ni av solen från lunch och resten av dagen. Lägenhetens båda sovrum har plats för dubbelsäng och förvaring. I det större sovrummet har nuvarande ägare byggt en våningssäng, vilken kan nedmonteras inför tillträdet om köparen önskar. Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals anda till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets levande kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel etc. Det bredare serviceutbudet finner ni i närliggande Sickla Köpkvarter, endast 5 minuters promenad från porten. På kort gångavstånd når ni goda busskommunikationer och Saltsjöbanan (för närvarande under ombyggnad) med vilka ni smidigt tar er till Slussen på knappt 10 minuter. I framtiden kommer tunnelbanans blå linje att trafikera under Värmdövägen, med närmsta uppgång bara någon minuts promenad från porten. För er som uppskattar natur- och friluftsliv finns bl.a. en fantastisk strandpromenad som via Svindersviken och Saltsjön förbinder Finntorp med Nacka Strand och naturreservatet Nyckelviken. Det vidsträckta Nackareservatet finner ni endast en kilometer från bostaden och där hittar ni miltals av löpspår, MTB-spår och strövstigar. I Nackareservatet finner ni också Hellasgården som med sitt vackra läge vid Källtorpssjön erbjuder ett rikt aktivitetsutbud. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Hiss
Mjölnarvägen 10A, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Sön 12 maj kl 13:15
Mjölnarvägen 10A, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Mjölnarvägen 10A, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Mjölnarvägen 10A

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
4 995 000 kr
70 + 22 m²
2.5 rum
vån 4/9
5 572 kr/mån
71 357 kr/m²

Välkommen till denna fina 2,5:a på totalt 92 kvm golvyta belägen på Kvarnholmens strandkant. Lägenheten genomsyras av smakfulla materialval, stora sociala ytor och en mysig inglasad balkong med magisk utsikt över Stockholms inlopp. Här bor du toppmodernt med snygga påkostade materialval. De sociala ytorna är något utöver det vanliga och rymden man får här är svår att hitta i en lägenhet. Köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning och förlängs ytterligare av den inglasade balkongen om hela 12 kvm. Från både vardagsrum och balkong har du en underbar utsikt över havet, Djurgården och vidare ut i skärgården, helt fritt från insyn. Här njuter du av utsikten både vid frukostbordet och i tv-soffan. lyxigt badrum, Köket är stilrent med gott om förvaring och köksutrustning i rostfritt. Sovrummet rymmer stor säng och sängbord, här blickar du ut över Djurgården, havet och njuter av båtarna som passerar. I hallen finns bostadens stora badrum och här finns dusch med duschväggar i glas och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och överskåp. I hallen finns en stor skjutdörrsgarderob och en inredd klädkammare. I lägenheten finns ytterligare en stor klädkammare som nyttjas som arbetsrum. Vill man kan man skapa dagsljus i rummet genom glasdörr eller industrivägg. Då skulle lägenheten kunna nyttjas som en 3:a. I huset finns garage och till lägenheten hör ett källarförråd. Med access från huset finns också en bilfri innergård och en stor takterrass med underbar utsikt och sol hela dagen. Precis utanför dörren har du båthållplatsen som tar dig in till Nybroplan på ca 20 min eller mot Lidingö åt andra hållet. I området finns busslinje som tar dig in till Slussen på ca 10 min. I området finns även en matbutik, sushibar, bageri, tandläkare, vårdcentral, frisör, apotek, glassbaren SNÖ och restauranger såsom Don Felice, Molinari, Don Bar & Crispy Pizza Bistro.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Viltstigen 10, Boo Gård, Nacka kommun
  • Sön 12 maj kl 15:15
Viltstigen 10, Boo Gård, Nacka kommun, bild 2
Viltstigen 10, Boo Gård, Nacka kommun, bild 3

Viltstigen 10

Villa
Boo Gård, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
9 995 000 kr
164 + 46 m²
6 rum
1 502 m² tomt

Välkommen hem till denna moderna och mycket smakfulla familjevilla med genomtänkta detaljer och välplanerade kvadratmeter. Huset totalrenoverades såväl in- som utvändigt mellan 2012-2014 och håller genomgående mycket hög standard båda vad gäller maskinell- och materiell utrustning. Bostaden är kostnadseffektiv och har både bergvärme och FTX-system, här finns även ett Attefallshus i skyddat läge som enkelt kan hyras ut. I den soliga trädgården hittas allt från äppelträd till krusbärsbuskar och en välskött gräsmatta med tillhörande robotgräsklippare, tomten är inbjudande för både stora och små med gott om plats för både lek och festligheter. Parkering kommer vara ert minsta problem även vid stora sammankomster, här finns två garage, dubbla cartports och två stora uppfarter. På tomten står även en friggebod med två separata ingångar som idag används som förråd. Inne i huset möts ni av genomtänkta idéer som nätverksuttag i de flesta rum, upphöjd disk-, tvättmaskin och torktumlare. Samtliga våtutrymmen är helkaklade och bostaden har genomgående påkostade materialval. På källarplan bjuds både ett eget biorum och en stor tvättstuga med egen ingång, bastu och takdusch. Här finns även två sovrum, klädkammare, toalett och ett garage. På övre plan hittar ni de sociala ytorna med vardagsrum och kök i halvöppen planlösning mot matplats. Här finns stämningsfull braskamin och läcker fondvägg av okantad ek. Köket bjuder både generös arbetsyta och god förvaring. Här finns också två sovrum varav det ena med utgång till husets balkong, stort badrum och en läcker altan med stenklädd lecamur och bubbelpool. Ett hus som helt enkelt har något för alla. Området är populärt bland barnfamiljerna och en kort bit bort finns både lekplats och fotbollsplan. Områdets smultronställe är vackra Bagarsjön som är känd för sitt varma vatten. Här finns badplats som bjuder på sandstrand, bryggor och hopptorn och på vintern plogas det för långfärdsskridskor. I närheten finns också Boovallen där Boo FF spelar och Björknäs IP med ishall och friidrottsplats. Flera skolor och förskolor finns i området som Boo gård skola, Lännersta skola och Johannes Petri skola. Här bor ni också med närhet till Orminge Centrum med ett stort kommersiellt utbud och goda kommunikationer med flera busslinjer till Slussen.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Gamla Landsvägen 15, Ektorp, Nacka, Nacka kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Gamla Landsvägen 15, Ektorp, Nacka, Nacka kommun, bild 2
Gamla Landsvägen 15, Ektorp, Nacka, Nacka kommun, bild 3

Gamla Landsvägen 15

Lägenhet
Ektorp, Nacka, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
4 295 000 kr
106,8 m²
4 rum
vån 2/5
7 316 kr/mån
40 215 kr/m²

Äntligen saluförs denna ljusa och välplanerad hörnlägenhet med mysig inglasad balkong i söderläge, endast ett stenkast från Ektorp Centrum med affärer och goda kommunikationer och hiss. Med hiss tar du dig bekvämt upp till denna rymliga fyrarummare på andra våningen. Här finns fönster i tre väderstreck vilket bidrar till ett härligt ljusinsläpp och levererar en luftig känsla. Via matplatsen nås den inglasade balkongen som med sitt söderläge bjuder på rikligt med soltimmar. I sitt nyrenoverade skick är denna lägenhet något för den kräsne. Planlösningen bjuder in till umgänge med stora ljusa sällskapsytor och fräscha ytskikt.. God förvaring med stor hall och tre rymliga sovrum med ett fint flöde emellan. Lägenheten har dessutom ett stort nyrenoverat badrum och det finns även möjlighet att sätta in en gästtoalett i klädkammaren bredvid. Föreningen har god ekonomi med bundna såväl el- som låneavtal samt inga planerade avgiftshöjningar. På Gamla Landsvägen bor du avskilt men samtidigt centralt intill Ektorp centrum med många trevliga affärer, restauranger, gym och café. I Ektorp ligger också Nacka sjukhus som även inrymmer apotek. Från Ektorp går med tät trafik bussar till bland annat Nacka Forum, Sickla köpkvarter och Slussen. Trevliga omgivningar med Nyckelvikens fina natur, badsjöar och Saltsjö Duvnäs strandpromenader och båtliv. Välkommen in på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Garverigränd 1, Järla Sjö, Nacka kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Garverigränd 1, Järla Sjö, Nacka kommun, bild 2
Garverigränd 1, Järla Sjö, Nacka kommun, bild 3

Garverigränd 1

Lägenhet
Järla Sjö, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
5 995 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 3
6 206 kr/mån
69 306 kr/m²

Varmt välkommen till en av Järla Sjös finaste 3:or! Här bor du i en lägenhet som präglas av sitt ultimata läge med badrocksavstånd till Järlasjön, sina öppna sociala ytor med fönster i två väderstreck, balkong med morgon och förmiddagssol samt ett nyrenoverat kök och fina ytskikt i genomgående sobra färger. Ett perfekt boende för den allra kräsnaste! När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande och rymlig hall med gott om plats för avhängning av jackor och förvaring av skor. Vidare leds du in i vardagsrummet som är lättmöblerat och leder dig ut till den rymliga balkongen med morgon och förmiddagssol. Här njuter du av ett underbart och insynsskyddat läge med utsikt ner mot Järlasjön. Köket går i sober grågrön nyans på luckorna och är inrett med mörk bänkskiva med vitt kakel ovantill. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys i vitt, diskmaskin samt svart ugn med spishäll och fläkt. Här finns en naturlig plats för matgrupp för 6 personer invid fönstret. Lägenheten har två sovrum med väggar i harmonisk grön kulör. I det större sovrummet finns garderober med skjutdörrar som tar hand om klädförvaringen. I bägge sovrummen ryms dubbelsäng, sängbord och garderober. Badrummet är helkaklat i neutrala färger och inrett med badkar, handfat på kommod samt belyst spegelskåp. Här finns även en tvättmaskin och torktumlare med praktisk vikyta och förvaringsskåp ovantill. I lägenheten finns ett rymligt förråd inrett med hyllsystem för bästa förvaring. Ett hem att flytta rakt in och trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hedenströms väg 15, Tollare, Nacka kommun
  • Sön 12 maj kl 11:30

Hedenströms väg 15

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
4 395 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/4
4 492 kr/mån
58 600 kr/m²

- Sjöutsikt. - Sol från morgon till kväll. - Dubbla balkonger. - Garageplats finns tillgänglig omgående, både vanlig och med laddstolpe. - Välskött förening. Äntligen saluförs denna ljusa 3:a med öppen generös planlösning i en av Tollares bästa föreningar! Här bor du i Bonava:s projekt vid Tollare torg som fungerar som navet i området med busslinjer, matbutik, frisör och diverse foodtrucks som brukar ha sitt tillhåll på torget. Lägenheten är väl genomtänkt och med sina kvadratmeter får du allt som behövs för ett bekvämt boende som ett stort vardagsrum med öppen social planlösning till köket. Köket förlängs även med en sällskaplig köksö. Från vardagsrummet når man balkongen som förlänger känslan av sociala ytor under sommarhalvåret. Här fångar du solen under eftermiddagen och kommer nära pulsen på torget. Båda sovrummen är väl tilltagna med bra förvaring. Härifrån når du även den andra balkongen, denna i österläge med utsikt över Lännerstasundet. Badrummet bjuder på såväl dusch och golvvärme som tvättmaskin och torktumlare. Allt detta ackompanjeras av smakfull inredning med en genomgående hög standard som robusta ekparkettgolv och stilrena ljusa färger i såväl kök som badrum. Här har du valet mellan två balkonger. Fantastisk vattenutsikt och morgonsol får du på östra sidan och när solen flyttat på sig under eftermiddagen kan du flytta med till balkongen i väst och fortsätta njuta. Det här är ett bostadsområde som bjuder in till gemenskap och socialt umgänge. Under sommarhalvåret kan du njuta av natur och diverse smultronställen runt om i Tollare. Det stora naturreservatet som sträcker sig runt om området har flertalet bar promenadstråk löpslingor. Bada kan du göra nere vid kajen vid flottbryggan eller vid bagarsjön eller ko0cktorpssjön som båda nås via en kort promenad. Vid kajen finner du även prisbelönta och populära Kennys Gelato, den trevliga kvarterskrogen Bruket. En kort promenad bort når du restaurang Old Smokehouse som alltid är ett populärt sommartillhåll. Föreningen är stabil och välskött med god ekonomi och ett stort garage med platser lediga att hyra. Garaget delas med grannföreningen BRF Tollare torg och platser finns tillgängliga. Välkommen in på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Siloplatsen 4, 11tr, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00

Siloplatsen 4, 11tr

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
4 295 000 kr
57 m²
2 rum
vån 11/11
3 292 kr/mån
75 351 kr/m²

Välkommen hem till denna exklusiva bostad belägen högst upp i huset på våning 11 med solig balkong och en helt otrolig utsikt från samtliga fönster. Denna lägenhet bjuder dessutom på en exklusiv interiör med smakfullt kök, genomgående vackra golv, helkaklat badrum och öppen planlösning. Det unika läget på Kvarnholmen ger dig direktkontakt med farlederna in mot Slussen, där de gigantiska kryssningsfartygen passera på sin väg till och från Stockholm och på kajen en kort bit bort från huset ligger båthållplatsen där pendelbåtarna tar dig snabbt in till stan. Lägenheten är välplanerad och har ett grundutförande av mycket hög standard med flera smakfulla tillval. Detaljer som genomgående enstavigt ekparkettgolv, genomgående målade väggar och fönsterbrädor i natursten gör detta till en lägenhet att trivas i. Lägenhetens påkostade kök från Vedum går i en smakfull färgskala med rostfria vitvaror från Siemens. Köket ligger i naturlig öppen planlösning mot vardagsrummet där naturlig plats för matbord finns. Den öppna planlösningen gör att solen strålar in i hela lägenheten. Från vardagsrummet når man också lägenhetens balkong som under sommarhalvåret förlänger rummet. Här kliver man ut till en utsikt som bara kan förklaras som unik, 180 graders vy över Kvarnholmsbron, skogen, Globen och hela vägen in mot Stockholm. Här njuter man av söderläge med sol hela dagen. På balkongen får man även grilla. Lägenheten bjuder också på ett rymligt sovrum båda med stora fönster och härligt ljusinsläpp. Här finns en inbyggd garderob och flera flyttbara garderober som ingår i köpet. Badrummet är smakfullt och väl tilltaget med enhetligt kakel på både golv och vägg som skapar en lyxig hotellkänsla. Här finns också en tvättdel med maskiner från Siemens, arbetsbänk och förvaring. I hallen finns stor skjutdörrsgarderob. Som medlem i föreningen har du även tillgång till en stor inglasad lounge högst upp i Lighthouse med bastu och relaxavdelning samt en bred glasad spång som inrymmer en festvåning. I föreningen finns också en övernattningslägenhet att nyttja och under markplan finns garage i tre plan. Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen håller på att växa fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Följer du strandpromenaden runt ön kommer du snart till Kvarnholmens stora grönområde med lekplatser, boulebanor och lummiga skogsgläntor. En bit längre bort planeras det för en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool. Kvarnholmens centrum erbjuder fräsch Coop-butik och närservice som kemtvätt, apotek, vårdcentral, frisör och tandläkare. I och runtom centrum finns caféer och flera trevliga restauranger. Via Svindersviksbron nås nu också Nacka Forum på bara en dryg kilometer där över 150 butiker, caféer och restauranger erbjuds. I närområdet finns även Sickla Köpkvarter ett charmigt centrum med stort butiksutbud, bio och stormarknader. För den aktive finns också en ca fyra kilometer lång gång- och cykelbana längs Saltsjöns inlopp mot Slussen och Skeppsbron. Området har utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka, ett flertal busslinjer trafikerar i området och du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtar vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller, cyklar kan medtas).

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ektorpsvägen 1, Ektorp, Nacka kommun

Ektorpsvägen 1

Lägenhet
Ektorp, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
1 695 000 kr
28 m²
1 rum
vån 4/6
2 567 kr/mån
60 536 kr/m²

Välkommen hem till denna kvadratsmarta etta om 28 kvm med fransk balkong. En perfekt planerad bostad med plats för både säng, soffa och matplats. Stora fönsterpartier och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger lägenheten en ljus och modern känsla. Vitmålade väggar och snyggt ljusgrått genomgående trägolv i hela lägenheten. Modernt kök med smakfulla materialval och gott om förvaring. Badrummet är helkaklat i stilrena färger. Utrustningen består av handfat med kommod, dusch (tak- och handdusch), golvvärme, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt överskåp för extra förvaring. Välplanerad hall med garderob, säkerhetsdörr och plats för hatthylla. Här har man valt att tänkta till kring förvaring. Det är flertalet fasta garderober och överskåp samt externt förråd. Brf Oakhouse byggdes 2018 och består av 67 lägenheter och en lokal (Sushi-restaurang) Föreningens egna garage når du enkelt via hiss direkt från huset. Här bor du med absolut toppläge med nära till det mesta, såsom badsjöar, havet, skogen och staden. Närliggande Nyckelviken är otroligt populär för promenader eller varför inte Långsjön med tillhörande promenadstråk längs vattnet. Matbutiker och populära Gateau bageri, samt annan service finns i Ektorp Centrum. Apotek finns i närliggande Nacka sjukhus. Vill du träna finns träningsmöjligheter på AIM Studio eller Nordic Wellness. Bussar går regelbundet in till city på endast 15-20 minuter. Tillträde är flexibelt. En bostad utöver det vanliga som måste ses. Detta är ett bekvämt boende nära kommunikationer och service.

  • Hiss
Kvarngränd 9, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Idag kl 12:00

Kvarngränd 9

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
5 995 000 kr
101 m²
4 rum
vån 3/12
6 160 kr/mån
59 356 kr/m²

Välkommen hem till denna välplanerade och rymliga 4:a belägen mitt på Kvarnholmen, en av Nackas mest expansiva stadsdelar. Lägenheten har en genomtänkt, öppen planlösning med generösa förvaringsmöjligheter. Rymlig, inglasad balkong i söderläge samt garage som bekvämt nås via hissen där bl.a. laddplats för elbil finns. Brf Nya Kvarnen 1 är en äkta förening som äger marken och består av 57 lägenheter och två lokaler, vilket ger bra extra intäkter, något som visas i föreningen mycket goda ekonomi. Som boende har man tillgång till gemensamma utrymmen såsom gemensamhetslokal, övernattningslägenhet, två takterrasser, barnvagns- och rullstolsförråd och två cykelrum. Boendeparkering finns i garage under huset och nås bekvämt via hissen. Kvarnholmen är perfekt för dig som vill bo något avskilt, men samtidigt uppskattar närheten till stan. Lägenheten är välplanerad med genomgående sociala ytor och öppen planlösning, från vardagsrum och ena sovrummet har man sjöglimt som skvallrar om det nära vattenläget. Det sociala köket från Vedum är smakfullt och ljust med rostfri maskinpark från Siemens. Den öppna planlösningen tillsammans med fönster i två väderstreck gör att lägenheten känns ljus och luftig. Köksön gör lägenheten perfekt för sociala tillställningar och matplatsen i köket rymmer stora sällskap. Vardagsrummet är stort med gott om plats för soffgrupp och övrig möblering. Den stora balkongen som nås från köket är inglasad och har ett härligt söderläge. Här njuter du av solen hela dagen och vill man så går det bra att grilla på balkongen med gasolgrill. Födelsedagsfirandet eller kräftskivan kan med fördel firas på husets takterrass som bjuder på gott om sittplatser, sol och hänförande utsikt över Nacka, Djurgården och Stockholms inlopp. Lägenheten erbjuder tre rymliga sovrum varav det största sovrummet har en skjutdörrsgarderob och intilliggande stor inredd klädkammare. Bostaden har ett fullutrustat modernt badrum med dusch och separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, vidare finns en gästtoalett i anslutning till hallen. Lägenheten har genomgående mycket stilsäker interiör med ljusa färger, vitlaserat ekparkettgolv och hög materiell standard. Här bor du bekvämt med närhet till Kvarnholmens centrum med restauranger, kaféer, livsmedelsbutiker och andra bekvämligheter. Kvarnholmen erbjuder dessutom goda kommunikationer med närhet till både buss- och båtförbindelser.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fabrikörvägen 10D, Nacka Strand, Nacka kommun
  • Idag kl 12:00
Fabrikörvägen 10D, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 10D, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 10D

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
5 795 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/8
5 364 kr/mån
80 486 kr/m²

Varmt välkommen hem till denna superfina 3:a med exklusiva materialval och slående utsikt. Här kan man sitta i timmar och se på när båtarna seglar förbi. Detta är lägenheten för dig som ställer höga krav på ditt boende med stora fönsterpartier från golv till tak, specialbyggt kök och en magnifik utsikt över Stockholms inlopp. Lägenheten är läckert planerad med en modern öppen planlösning och ett genomgående ljuspigmenterat ekparkettgolv. Köket är unikt och speciellt framtaget för just projektet med läcker industrikänsla! Bostaden har ett luftigt master bedroom med stora fönsterpartier och en intilliggande walk-in-closet samt utgång till balkongen. Lägenhetens andra sovrum har fantastisk utsikt över vattnet. Badrummet andas hotellkänsla med ljusgrå granitkeramik, väggar i natursten, stor spegel, takdusch och tvättpelare dold bakom specialsytt draperi. Från vardagsrummet nås den ca 10 kvm härliga balkongen med vy över Blockhusudden och Lidingö. Balkongen har plats för såväl matplats som loungemöbler och grill. Här har du en välskött förening med flertalet faciliteter såsom övernattningslägenhet, co-working space och en alldeles egen biosalong som rymmer stora sällskap. Ett extraordinärt hem i en av Nackas mest eftertraktade bostadsprojekt, No 4. För de boende i Nacka Strand är de goda båtkommunikationerna mycket uppskattade med såväl skärgårdsbåtar som pendelbåtar. Med SL-kortet tar du dig till bland annat Nybroplan, Djurgården, Frihamnen och Lidingö. Cykel får medtagas. Från torget finner du bussar som tar dig till Slussen på ca 10 minuter och år 2030 förväntas också tunnelbanenätet inkludera Nacka, med station en kort gångpromenad bort. Området erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat frisör, skönhetssalong, blomsteraffär, SATS-gym, kemtvätt, bank, bageri och restauranger. Värt att nämna är prisbelönta Funky chicken på torget och nere vid vattnet, populära Restaurant J samt Fabrikören. Ett par minuter bort ligger också Nacka Forum, bestående av fyra plan med ca 150 butiker, restauranger och caféer. Ett givet utflyktsmål i närheten är naturreservatet Nyckelviken med dess vackra natur och härliga promenadstråk och motionsspår. Om du söker ett hem i absolut högsta klass är detta definitivt något för dig!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tre kronors väg 4, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Idag kl 13:15
Tre kronors väg 4, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Tre kronors väg 4, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Tre kronors väg 4

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
7 995 000 kr
99,5 m²
5 rum
vån 4/7
7 825 kr/mån
80 352 kr/m²

Varmt välkommen till en av Kvarnholmens finaste 5:or om 99,5 kvm med två balkonger i en populär Brf. Här erbjuds både en utsikt mot Saltsjön och Stockholms inlopp och en soldränkt stor hörnbalkong mot Svindersviken. Bostaden karaktäriseras av stora sociala ytor kombinerat med ett ljus som strömmar in från de stora fönsterpartierna från morgon till kväll. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bildas en social mittpunkt som är utmärkt vid sociala sammankomster. Den stora södervända balkongen om cirka 25 kvm är kronan på verket och här njuter man vid grillen eller bara i en skön solstol utan insyn och med utsikt över båtlivet i Svindersviken. Utöver denna balkong finner man ytterligare en balkong med kvällssol och utsikt mot Stockholms inlopp. Sovrummen är smart placerade där de tre mindre sovrummen ligger avskilda de sociala ytorna. Master bedroom har dessutom egen utgång till den generösa balkongen i rakt söderläge. Utöver det stora badrummet med tvättmaskin, torktumlare och takdusch finns ytterligare ett badrum utrustat med dusch och WC. Det påkostade köket från Vedum är bostadens hjärta med en stor härlig köksö. Den maskinella utrustningen från Siemens tillsammans med stilrena detaljer gör denna bostad till något alldeles extra. På Kvarnholmen, med sitt idylliska läge omgivet av vatten mindre än 10 minuter ifrån stadspulsen, erbjuds du som boende allt från familjeliv till jobb, fritid, natur och storstad. Här bor du nära allt, men ändå avskilt så att du lätt kan koppla bort storstadens stress. Kollektivt åker du SL-buss direkt till Slussen alternativt Nacka Forum eller pendelbåt in till city. Det finns även garageplats i huset med möjlighet till laddplats för elbil. Sammanfattningsvis - en unik och underbar hörnlägenhet med strålande utsikt som vi med stolthet hälsar Er varmt välkomna till!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tollarevägen 26, Tollare, Nacka kommun
  • Idag kl 11:00

Tollarevägen 26

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
2 595 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/7
2 851 kr/mån
57 667 kr/m²

Äntligen saluförs denna pärla till 2:a med öppen planlösning och naturnära läge. - En av Tollares bästa föreningar med god ekonomi och intäkter från lokaler. - Garageplats går att överta ifrån säljaren - Inglasad balkong - Fri från insyn Lägenheten är genomtänkt och med sina 45 kvadratmeter får du allt som behövs för ett bekvämt boende som ett stort vardagsrum med öppen modern planlösning till köket. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen som förlänger känslan av sociala ytor under sommarhalvåret. I och med det direkta söderläget så kan du njuta av solen under större delen av dagen. Sovrummet är väl tilltaget med plats för garderober och ett skrivbord. Badrummet bjuder på såväl dusch och komfortgolvvärme som kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Allt detta ackompanjeras av smakfull inredning med en genomgående hög standard som robusta ekparkettgolv och stilrena färger i såväl kök som badrum. Här bor du på bästa läge med hög standard i en omtyckt och populär del utav Tollare. Utanför dörren har du navet i Tollare med busslinjer, matbutik och gym. På promenadavstånd når du flertalet restauranger så som Old Smokehouse, Restaurang Bruket samt. Bussen ifrån Tollare torg tar dig till slussen på ca 30 min och går fram till 01. Bilen parkerar du bekvämt i garaget, som har 71 platser och nås via hiss. Välkommen in på visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Augustendalsvägen 26, Nacka Strand, Nacka kommun

Augustendalsvägen 26

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
4 295 000 kr
70 m²
3 rum
vån 4/9
3 861 kr/mån
61 357 kr/m²

Med stor balkong, öppna ytor och topprenoverade ytskikt erbjuds nu denna optimalt planerade och sociala 3:a i populära Nacka strand! Här bor ni med ett fantastiskt läge i hjärtat av Nacka Strand, ett område som stoltserar med ett attraktivt läge med kombinationen av urbant stadsliv och frisk skärgårdskänsla inpå knuten. Utöver de vackra vyerna i området och det strategiska läget, erbjuder detta boende flertalet bekväma egenskaper såsom närhet till garage, tillhörande förråd och en stabil och välskött förening med gemensamhetsutrymmen såsom soprum, tvättstuga, cykelrum samt en övernattningslägenhet. Bostadens planlösning är mycket genomtänkt och är uppdelad i en social och en privat del, där de sociala ytorna med kök och vardagsrum har placerats i halvöppen planlösning och med utgång till den rymliga balkongen. Det stora köket erbjuder möjligheten att duka upp för generösa middagar invid fönsterpartiet. Den privata delen utgörs av ett sovrum med klädkammare, ett mindre sovrum, en inre hall med generösa förvaringsmöjligheter samt ett väl tilltaget och helkaklat badrum inrett med dusch bakom glasparti, handfat på kommod, spegelskåp och tvättmaskin med praktisk vikyta ovantill. Lägenheten erbjuder en genomgående mycket hög materiell standard med bl.a. fullutrustat och renoverat kök, vackra golv och fönsterbänkar i natursten. Samtliga ytskikt går i sobra färgtoner, vilket bidrar till en mycket behaglig och smakfull interiör. Lägenheten är enligt föreningen registrerad som en 2 rok. Området erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat nyöppnad matbutik, frisör, skönhetssalong, blomsteraffär, SATS-gym, kemtvätt, bank, café och restauranger. Ett par minuter bort ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcenter med komplett service- och butiksutbud. Strax intill Nacka Strand finner ni naturreservatet Nyckelviken med dess vackra natur och ljuvliga promenadstråk och motionsspår. Här finns flera högt belägna utsiktsplatser med helt enastående vyer. Bland förskolor finns bl.a. Nacka Strands förskola och Skeppet att välja på. För de äldre barnen finns i området Nacka strands skola, åk 1-3 samt Internationella Engelska skolan, åk 4-9.

  • Balkong
  • Hiss
Skuruparken nr 40, Skuruparken, Nacka kommun

Skuruparken nr 40

Fritidshus
Skuruparken, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
375 000 kr
35 m²
3 rum
331 m² tomt

Varmt välkommen till den för parken lite större stuga med 3 rum om ca 35 kvm belägen på en avskild höjd i den härliga Skuruparken. Stuga Nr 40 står, som alla andra stugor i parken, på en arrenderad skogstomt om ca 331 kvm och har en fantastiskt fin och professionellt återställd terrass med sol mestadels av dagen. Själva stugan i sig är i behov av kärlek och omvårdnad vilket reflekteras i priset. Ett perfekt sommarprojekt för den händige. Det finns ramar man måste förhålla sig till när man återställer stugorna i parken. Stugföreningen har alla tips på hur man ska tänka och hur det skall utföras för att det ska bli så bra och korrekt återställt enligt konstens alla regler. Utöver den större terrassen finns en slät och avskild gräsplätt intill stugan. Här finns gott om plats för utemöbler, barnlek, odlingar eller sådant man önskar att ha i en trädgård. Exempelvis en skön hammock där du kan slå dig till ro och vila ögonen medans du lyssnar på det ljuva fågelkvittret. Skuruparken och stuga 40 blir som din alldeles egna oas mitt i stan. Här omringas man av lugnet och den vackra skogsnaturen som är rik på både djur- och växtliv, men befinner sig ändå enbart någon minut från storstadslivets alla bekvämligheter. Stugan ligger ca 300 meter från havet och i parken finns det en mindre strand, badklippor och en badbrygga. Kika gärna på egen hand, ta sikte på att parkera bilen utmed Tranvägen eller ta bussen från Slussen som stannar precis vid parken. Vid ingången till parken finns karta med stugnummer utmärkta . Håll utkik efter stuga 40. Du hittar även en kopia på kartan under fliken dokument i annonsen. Du kan stanna till med bil utanför stugan en kort stund medan du tar en titt. El och Vatten: El saknas i parken, men flera andra stugor har monterat solceller och får genom en batterilösning tillgång till 230v för tex laddning av elektriska apparater, kaffebryggare eller trådlösa modem. Vatten finns på tomten via utkastare, ca april-okt. Avlopp saknas och får ej anläggas. Det finns utedass i parken. Stugföreningen: Det är en unik och härlig gemenskap bland stugägarna i Skuruparken. Stugföreningen är trevlig och välordnad och anordnar bland annat vårfest och en kräftskiva årligen. Stugföreningen har en mycket välorganiserad och välskött styrelse som hjälper stugägare i parken med frågor och sköter även framtida förhandlingar om förlängningen av arrende med markägaren JM. Skuruparken: Det har varit många turer kring Skuruparkens vara eller icke vara och planer på naturreservat. Men nu har Nacka kommun en gång för alla lagt ner planer på naturreservat och området kommer att förbli vad det är idag med ett 70-tal stugor och benämns som ett grönområde. Kommunen är nu tydlig med att övrig utbyggnad eller nybyggnation inte kommer tillåtas framöver. Läs gärna bifogade dokument under fliken dokument: Kommunstyrelsens beslut att inte göra naturreservat av parken samt en guide från Nacka Kommun för hur man renoverar stugorna i Skuruparken. Granne med parken ligger Saltsjö Dufnäs Marina. Arrende: Arrendet är skrivet på 15 år, 2013 till 2027-12-31. Som köpare träder man in i dagens arrendetagaren ställe. Inför 2027 sker en ny förhandling mellan stugägarföreningen och markägaren JM. Avgiften som debiteras kvartalsvis är 3,302 kronor under år 2024. Det vill säga en arrendeavgift på 1,100 kr/mån. JMs rabatterade modell: År 2022 -25% rabatt År 2023 -20% rabatt År 2024 -15% rabatt År 2025 -10% rabatt År 2026 - 5% rabatt År 2027 - 0% rabatt Uppsägning eller begäran om villkorsändring skall ske senast 1 år före arrendetidens utgång, vid utebliven uppsägning förlängs avtalet med 5 år varje gång. Den här förhandlingen hanterar styrelsen i stugägarföreningen tillsammans med markägaren JM. Stugorna kan inte belånas.

  • Uteplats
Tre kronors väg 35, 13131 Nacka, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Borttagen före visning
Tre kronors väg 35, 13131 Nacka, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Tre kronors väg 35, 13131 Nacka, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Tre kronors väg 35, 13131 Nacka

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
4 695 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/5
5 243 kr/mån
69 044 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Fyrspannsvägen 8, Jarlaberg, Nacka kommun

Fyrspannsvägen 8

Lägenhet
Jarlaberg, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
2 795 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/4
5 250 kr/mån
44 365 kr/m²

Varmt välkomna till ett av Jarlabergs bästa lägen! Här bor ni med ett högt, fritt och insynsskyddat läge med milsvid utsikt över Stockholms stadssilhuett. Här återfinns denna ytterst väldisponerade tvårummare om 63 kvadratmeter, med stor balkong som bjuder på eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten är genomgående i ett välskött skick. Här möts ni av en rymlig hall som ansluter till det helkaklade badrummet som bland annat är utrustat med golvvärme. Hallen leder er vidare till samtliga rum i lägenheten, där ni direkt möts av det inbjudande vardagsrummet som erbjuder en hänförande utsikt över Stockholm, havet och Djurgården. Hjärtat av lägenheten är det trivsamma köket som erbjuder en härlig matplats i burspråk. Härifrån träder ni ut på balkongen som ligger helt insynsskyddat med en häpnadsväckande utsikt och sol från eftermiddag till solnedgång. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och utöver de platsbyggda garderoberna finns gott om plats för ytterligare förvaring, skrivbord eller bokhyllor. Intill sovrummet finns en rymlig klädkammare med god förvaringskapacitet. Ett rejält vindsförråd på ca 6 kvm ingår också, vilket ni bekvämt når via hissen. HSB Brf Illern är en av områdets i särklass bästa föreningar med stabil ekonomi och en mycket engagerad och lättillgänglig styrelse. Föreningen erbjuder sina medlemmar förmånliga avgifter och goda faciliteter, såsom välutrustade tvättstugor, bastu, gästlägenheter, grönskande och välskötta innergårdar m.m. Föreningens läge kännetecknas framförallt av närheten till havet, Nacka Strand och Nyckelviken som ni når inom några hundra meters avstånd. I Jarlaberg bor ni med en fot i skärgården och en i stan. För er som värdesätter en bekväm och aktiv vardag är läget svårslaget! Här bor ni bekvämt med närhet till all tänkbar service i Nacka Forum. Nacka Strand ligger precis nedanför och är idag en blomstrande stadsdel med flertalet populära restauranger, padelbanor, gym, florist, kemtvätt och frisör. Nacka Strand är även en knutpunkt för båttrafiken som smidigt förbinder området med såväl stad som skärgård. Den snabbaste båtlinjen (83) tar er till Slussen och Strömkajen på 20 minuter. Området trafikeras av flertalet busslinjer, däribland linje 443 som avgår var 7:e minut i rusningstid och tar er till Slussen på 16 minuter. År 2030 beräknas tunnelbanans blå linje vara i drift, med närmaste uppgång belägen cirka 400 meter från porten. Den nya restiden in till T-Centralen kommer vara 12 minuter. Som en naturlig oas når ni Nyckelvikens vackra och vidsträckta naturreservat cirka 500 meter från porten. Här finner ni bland annat miltals med stigar och spår i fantastiskt vacker natur, utegym och 4H-gård med en blomstrande trädgård. Naturreservatet bjuder på helt otroliga utsiktsplatser och vackra stränder. En av höjdpunkterna i Nyckelviken (bokstavligt talat) är Kulbergets utsiktsplats från vilken ni har en storslagen panoramvy över hela Stockholm, med kvällssol dessutom. Perfekt för en spontan picknick en sommarkväll. Sammantaget är detta en lysande möjlighet att hitta ett hem att trivas i under lång tid framöver. Tillträde är flexibelt!

  • Balkong
  • Hiss
Mjölnarvägen 8A, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Idag kl 13:00
Mjölnarvägen 8A, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Mjölnarvägen 8A, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Mjölnarvägen 8A

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
4 895 000 kr
70 + 16 m²
2.5 rum
vån 5/12
5 309 kr/mån
69 929 kr/m²

Välkommen till denna otroligt fina 3:a på totalt 86 kvm belägen på Kvarnholmens bästa adress precis intill kajen. Lägenheten genomsyras av smakfulla materialval, stora sociala ytor och en mysig inglasad balkong med magisk utsikt över Stockholms inlopp. Här bor du toppmodernt med snygga påkostade materialval. De sociala ytorna är något utöver det vanliga och rymden man får här är svår att hitta i en lägenhet. Köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning och förlängs ytterligare av den inglasade balkongen om hela 12 kvm. Från både vardagsrum och balkong har du en underbar utsikt över havet och Djurgården, Köket är stilrent i grått med gott om förvaring och köksutrustning i rostfritt. Sovrummet rymmer stor säng och ytterligare ett sovrum/arbetsrum med läcker industrivägg finns i vardagsrummet. I hallen finns bostadens stora och smakfulla badrum med takdusch och tvättdel. I hallen finns en stor skjutdörrsgarderob och en inredd klädkammare. I huset finns garage och till lägenheten hör ett källarförråd. Med access från huset finns också en bilfri innergård och en stor takterrass med underbar utsikt och sol hela dagen. Precis utanför dörren har du båthållplatsen som tar dig in till Nybroplan på ca 20 min eller mot Lidingö åt andra hållet. I området finns busslinje som tar dig in till Slussen på ca 10 min. I området finns även en matbutik, sushibar, bageri, tandläkare, vårdcentral, frisör, apotek, glassbaren SNÖ och restauranger såsom Don Felice, Molinari, Don Bar & Crispy Pizza Bistro.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Finnbergsvägen 10, Finnberget, Nacka kommun
  • Idag kl 11:45
Finnbergsvägen 10, Finnberget, Nacka kommun, bild 2
Finnbergsvägen 10, Finnberget, Nacka kommun, bild 3

Finnbergsvägen 10

Lägenhet
Finnberget, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
2 950 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/3
3 054 kr/mån
62 766 kr/m²

Varmt välkomna till denna kvadratsmarta tvåa på populära Finnberget! På första våningen i port 10 möts ni av en välplanerad och renoverad bostad med genomgående parkettgolv i vitlaserad ek och målade väggar i ljusa färger. Lägenheten är ljus, fräsch och bjuder på rikligt med ljusinsläpp från två väderstreck. Dessutom finns en stor inglasad och trädäckad balkong med magnifik utsikt över Svindersvik och Kvarnholmen. Planlösningen är inbjudande och genomtänkt, vilket ger ett maximalt nyttjande av de 47 kvadratmetrarna. Köket har gott om förvaring och stor arbetsyta, dessutom finns generös yta för matplats. Sovrummet rymmer såväl dubbelsäng som skrivbord och i vardagsrummet finns gott om plats till soffa, förvaring, TV och tillhörande möblemang. I lägenheten finns även en stor klädkammare som också kan nyttjas som kontor. Sammanfattningsvis får ni här ett modernt boende i en stabil bostadsrättsförening, dessutom med fantastiskt utsikt och närhet till båda natur och goda kommunikationer till stad och puls. Till bostaden hör ett källarförråd som ligger lättillgängligt i samma port. I föreningen finns också flera gemensamma faciliteter som övernattningslägenhet och föreningslokal samt gemensam grillplats, belägen med vidsträckta vyer högt upp på berget. Bostadsrättföreningen har en stabil ekonomi med låg belåningsgrad och så kallade dolda tillgångar genom flertalet hyresrättslägenheter. Läget på Finnberget är oslagbart med närhet till både natur, hav och stadsliv. Här kan ni njuta av fina promenadstråk och vacker natur samtidigt som ni har närhet till stadens puls med bra kommunikationer in till Stockholm. Ni bor helt enkelt mitt emellan skärgård och storstad där närkontakten med vattnet och båtlivet är något alldeles extra. Trots det är innerstan nära och Slussen nås med buss på endast ca 7 minuter. SL har även båtlinjer med färja från antingen närliggande Finnboda hamn eller Kvarnholmen, direkt in till Nybroplan eller Ropsten.

  • Premium
  • Balkong
Tollareslingan 3, Tollare, Nacka kommun
Tollareslingan 3, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 3, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 3

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
6 195 000 kr
102 m²
4 rum
vån 6/6
8 874 kr/mån
60 735 kr/m²

Välkommen till en lägenhet utöver det vanliga i Tobin Properties populära projekt "5Hus" där stort fokus har lagts på exklusiva och tidlösa materialval. Till lägenheten tillhör en privat och magnifik takterrass på hela 55 kvm som ger dig sol hela dagen och en underbar utsikt över havet och området. Lägenheten har genomgående vitpigmenterade golv, terrazzosten i hall/fönsterbänkar och golvvärme i samtliga rum. Planlösningen är genomtänkt med öppen sällskapsdel med härligt ljusinsläpp från båda sidor. Köket som ligger öppet och centralt placerat i vardagsrummet är smakfullt med detaljer som läckert bänk- och stänkskydd i rostfritt. Intill finns naturlig matplats med gott om utrymme för stora sällskap. De tre sovrummen ligger i fil med ingång från hall samtliga med insynsskyddat läge och trevlig utsikt. I det stora sovrummet finns god plats för dubbelsäng och övrig möblering. Förvaringen i lägenheten är god med platsbyggd förvaring i både sovrum och hall. Lägenheten erbjuder två fullutrustade och stilfulla badrum med enhetlig ljusbeige kakelsättning vilket ger en lyxig hotellkänsla. I ena badrummet finns dusch och i det andra finns både badkar och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare bakom specialsytt draperi. I föreningen finns festlokal med uteplats och hela tre gemensamma takterrasser med olika teman; middag med utekök och sittplatser, utsikt med sittplatser och tid för reflektion och odling med möjligheter att odla i egna odlingslotter. Ett modernt boende! Bättre än såhär blir det inte för dig som vill slippa välja - här bor du nära vattnet (Lännerstasundet) och med tallskog runt husknuten, samtidigt som Slussen är beläget med goda kommunikationer endast dryga 15 minuter bort. Den mysiga strandpromenaden ansluter numera till Södra Lännersta och vid småbåtshamnen finns restaurangutbud i form av Bruket, Kennys Gelato. Intill går en flytbro där man kan fortsätta ut till den lilla ön Mårtens Holme för bad och lek. I området finns en mindre livsmedelsbutik och frisör. I närområdet finns ytterligare butiker och närservice lättillgänglig. Flertalet förskolor och skolor finns i närheten.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Per Hallströms väg 12, Nacka Forum / Skvaltan, Nacka kommun
  • Idag kl 12:45

Per Hallströms väg 12

Lägenhet
Nacka Forum / Skvaltan, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
2 995 000 kr
80 m²
4 rum
vån 9
6 428 kr/mån
37 438 kr/m²

Välkommen hem till denna moderna, prisvärda och välplanerade gavelfyra ett stenkast från Nacka Forum! Här bor ni centralt med direkt närhet till både kommunikationer och shopping. Lägenheten är genomgående fräsch och håller hög standard, här bjuds ett naturligt ljusinsläpp som bara ett gavelläge kan erbjuda, dessutom i ett högt och fritt läge utan direkt insyn. Planlösningen är briljant och dessa 80 kvadratmeter inrymmer tre fullstora sovrum, helkaklat badrum, modernt kök och kombinerad matplats och vardagsrum i öppen planlösning, vilket skapar rymd och bjuder in till sociala aktiviteter. Bostadens balkong ligger i ett högt och soligt läge. Per Hallströms väg är beläget med ett absolut toppläge, på kort gångavstånd finns både ICA Maxi och en av Stockholm bästa gallerior i form av Nacka Forum. Här trafikerar flertalet busslinjer dygnet runt och ni tar er snabbt till slussen och centrala Stockholm. 2030 beräknas även blå linjens nya tunnelbanestation (Nacka Forum) stå klar. I närområdet finns skolor, förskolor, lek- och badplatser samt Naturresarvatet Nyckelviken och Nacka Strand med härliga restauranger längs med kajen, minigolf och padelbanor. Här finns också båten (SL) som snabbt tar er till Nybroplan på ca 25 min. Kort och gott en bostad som imponerar på er som önskar ett bekvämt och modernt hem i ett centralt läge, välplanerade kvadratmetrar och generösa ytor får ni på köpet. Varmt välkomna till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tre kronors väg 2, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Budgivning pågår
Tre kronors väg 2, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Tre kronors väg 2, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Tre kronors väg 2

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
5 750 000 kr
63 m²
2 rum
vån 0/7
4 954 kr/mån
91 270 kr/m²

Välkommen hem till denna unika bostad på Kvarnholmens bästa läge! Här har man med omsorg valt frontläge mot Stockholm på Kvarnholmens högsta punkt och skapat bostäder med hög standard och spektakulära utsikter. Denna coola bostad signerad Peab Bostad har genomgående 3,4 meter i takhöjd med stora härliga fönster med härlig utsikt. Från vardagsrummet når du bostadens kronjuvel, en stor balkong om 14 kvm vänd mot Stockholm. Här blickar du ut över Stockholms stadsiluett och farleden utmed Djurgården där båtar passerar på sin väg ut till skärgården samtidigt som du njuter av sydvästläge med vackra solnedgångar. Lägenheten genomsyras av en modern och exklusiv interiör med stilrena detaljer. Bostaden är mycket välplanerad med stora sociala ytor i öppen planlösning och genomgående ljusinsläpp. Det rymliga och luftiga köket bjuder på smakfulla detaljer. Från köket och vardagsrummet träder man ut på balkongen. Sovrummet är väl tilltaget med plats för dubbelsäng och stor garderobsvägg med skjutdörrar. I hallen på bostaden har man nyttjat takhöjden maximalt och byggt ett sovloft. Med en vägghängd trappstege når man loftet som inrymmer plats för stor säng och viss förvaring. Loftet är perfekt för övernattande gäster. Bostadens badrum är påkostat och stilfullt med takdusch och separat tvättdel. Läget är perfekt mitt på Kvarnholmen intill centrum med bra utbud på både service och restauranger. Detta är ett lugnt och fridfullt men ändå stadsnära område där du står med den ena foten i skärgården och den andra i stan. Föreningen är välskött och med direktaccess via hissen når du garaget. Separat förråd ingår till bostaden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södra vägen 49, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Budgivning pågår

Södra vägen 49

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
2 600 000 kr
38 m²
1 rum
vån 0/9
3 574 kr/mån
68 421 kr/m²

På Kvarnholmens solsida byggs Kvarnholmen Södra mot Svindersviken, ett kvarter om fyra trapphus med totalt 99 bostäder om 1 - 5 rum och kök. Alla lägenheter har balkong, fransk balkong, uteplats eller terrass. Bakom husen finns den gemensamma, grönskande gården i söderläge med plats för härligt häng, lek, plantering eller kanske vila. Bostäderna är ljusa och har öppna planlösningar. Boendeparkering finns bakom husen och det finns även tillgång till cykelrum. På Kvarnholmen växer ett unikt bostadsområde fram i en kulturhistorisk industrimiljö, alldeles intill Stockholms inlopp. Lägenheten har generösa fönsterpartier som ger vackert ljusinsläpp, uteplats och öppen planlösning som skapar rymd och bjuder in till umgänge. Golv av mattlackad ek, fönsterbänkar av natursten och vita väggar ger en klassisk, stilren känsla som ger dig möjlighet att sätta din prägel med personliga detaljer. Köket inreds med vita, släta luckor och silvergrå bänkskiva med stänkskydd för en stilren känsla. Här finner du energieffektiva vitvaror i rostfritt, rostfri blandare, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro, samt helintegrerad diskmaskin som ger dig alla förutsättningar att lyckas i köket. Badrummet inreds i neutrala färger med matta, vita kakelplattor och golv i grått klinker. Här finns även en praktisk kommod med tvättställ i vitt, duschvägg i klarglas samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I hallen finns gott om förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Tillträde möjligt från 2024-05-02 Lägenheten säljs på ritning så visning på plats är ej möjlig. Boka gärna tid med ansvarig mäklare för tidsbokning och genomgång av projektet. Läs mer om projektet på https://www.jm.se/stockholm-lan/nacka-kommun/kvarnholmen/kvarnholmen-sodra/

  • Uteplats
  • Hiss
Edelcrantz väg 57, Telegrafberget, Nacka, Nacka kommun
  • Idag kl 13:45
Edelcrantz väg 57, Telegrafberget, Nacka, Nacka kommun, bild 2
Edelcrantz väg 57, Telegrafberget, Nacka, Nacka kommun, bild 3

Edelcrantz väg 57

Radhus
Telegrafberget, Nacka, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
10 495 000 kr
136,4 + 3,9 m²
5 rum
4 278 kr/mån
76 943 kr/m²

Varmt välkomna till detta magiska parhus på toppen av expansiva Telegrafberget! Bostaden har tre lyxiga våningsplan med exklusiva materialval som komplett Marbodalkök, genomgående golv av enstavig ekparkett och vattenburen golvvärme, från samtliga våningsplan bjuds dessutom stora fönsterpartier med magisk havsutsikt. På entrévåning öppnar hallen direkt upp till bostadens hjärta, ett stort kulinariskt kök och en generös matplats med slående utsikt i flera väderstreck. Våningsplanet bjuder på naturlig ljusinsläpp, vackra vyer och en takhöjd på över tre meter. Här finns också ett stort badrum med lyxiga detaljer som klinker av granitkeramik samt en träbeklädd balkong med stora ytor och svårslagen utsikt. En trappa ned finns ett väl tilltaget vardagsrum med stora fönsterpartier och rikligt med ljusinsläpp. Via skjutbara glasdörrar nås en träbeklädd terras med milsvid utsikt i flera väderstreck, här finns också en stor och lyxig klädkammare som med enkla medel kan omvandlas till ett extra sovrum. Ytterliggare en trappa ned möts ni av en ljus och fräsch hall som leder till bostadens alla sovrum och ett väl tilltaget badrum, här finns dubbelhandfat, dubbla duschar, badkar och egen tvättdel. Bottenvåningen bjuder också på goda förvaringsmöjligheter både under trapp, i pannrum och i sovrummen, från två av sovrummen avnjuts dessutom magiska vyer över Stockholms inlopp. Till bostaden hör ett rymligt förråd placerat precis utanför entrén samt två parkeringsplatser med laddstation direkt intill huset. Bostadsrättsföreningen Segelvyn 1 grundas 2017 och husen stod klara för inflyttning under 2022. Bostäderna består av par- och radhus, samtliga 18 belägna på Edelcrantz väg. Föreningen har en väl utarbetat ekonomisk plan och både amorterar och avsätter medel för framtida underhåll redan nu. För att vara en nybildad förening är dessutom belåningsgraden förhållandevis låg. Edelcrantz väg och Telegrafberget är ett av Nackas nyaste bostadsområden. Här bor man inbäddad i grönska, granne med havet och Stockholms inlopp, ett framtidsområde "mitt i" skärgården endast 30 minuter från Slussen. Nere på kajen trafikerar flera båtlinjer både in mot city och ut mot skärgården och på toppen finns busshållplats med bussar till Orminge centrum samt framtidsplaner om en direktbuss till Slussen. Området byggs upp med stor varsamhet till dess historia såväl hur man utformar bostadshusen som de offentliga utsmyckningarna. Den äldre bebyggelsen vid vattnet kommer bevaras och har k-märkts. På sikt är ambitionen att de ska inrymma verksamheter som lockar besökare till området, t.ex. restaurang. Nere vid kajen finns det planer på att anlägga ett spahotell och småbåtshamn som gör det möjligt att ha egen båt intill bostaden. Från kajen trafikerar flera båtlinjer både in mot stan och ut mot skärgården.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tollarevägen 28, Tollare, Nacka kommun

Tollarevägen 28

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
4 795 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
4 118 kr/mån
63 933 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning. - Ostört läge högst upp i huset - Dubbla balkonger - Milsvid utsikt ända bort till Globen - Garageplats finns tillgänglig omgående - Välskött förening Äntligen saluförs denna ljusa 3:a med öppen generös planlösning i en av Tollares bästa föreningar! Här bor du i Bonava:s projekt vid Tollare torg precis intill naturen. Tollare torg är navet i Tollare med busslinjer, matbutik och gym. Trots att du bor så centralt så är du precis utom räckhåll för trafiken och bruset med naturen utanför dörren. Lägenheten är väl genomtänkt och med sina kvadratmeter får du allt som behövs för ett bekvämt boende som ett stort vardagsrum med öppen social planlösning till köket. Från vardagsrummet når man balkongen som förlänger känslan av sociala ytor under sommarhalvåret och det lugna och fria läget med utsikt över Nackas vackra natur ger en otrolig livskvalité. Båda sovrummen är väl tilltagna med bra förvaring. Härifrån når du även den andra balkongen, denna i söderläge. Badrummet bjuder på såväl dusch och golvvärme som tvättmaskin och torktumlare. Allt detta ackompanjeras av smakfull inredning med en genomgående hög standard som robusta ekparkettgolv och stilrena ljusa färger i såväl kök som badrum. Här har du valet mellan två balkonger. Vill du fånga solen med familj och vänner så är balkongen i söder att föredra. Vill du istället sitta och njuta av utsikten, tar du dig bara ut på balkongen mot norr och tar del av lugnet långt ifrån trafik och ljud. Valet är ditt. Det här är ett bostadsområde som bjuder in till gemenskap och socialt umgänge. Trivsel och livskvalitet står i fokus. Föreningen är stabil och välskött med god ekonomi och ett stort garage med platser lediga att hyra. Garaget nås via hiss i samma hus. Välkommen in på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tollareslingan 5, Tollare, Nacka kommun
Tollareslingan 5, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 5, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 5

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
2 795 000 kr
40 m²
2 rum
vån 3/9
2 491 kr/mån
69 875 kr/m²

(Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning.) Varmt välkommen hem till denna fantastiskt ljusa 2:a om 40 kvm med en svårslagen terrass om ca 17 kvm. Detta hem erbjuder något utöver det vanliga med dess exklusiva design och materialval! Bostaden är rena drömmen och passar helt klart den lite mer kräsna som uppskattar kvalitet på hög nivå. Den öppna planlösning gör det möjligt att enkelt umgås med familj och vänner och den stora härliga terrassen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet. Att sedan ha lyxen att kunna få slå sig ner här med en riktigt bra bok för att njuta av eftermiddags- och kvällssolen är helt klart en guldkant i vardagen. Eller varför inte bjuda in ett gäng på grillfest i sommar! Utöver det generösa utrymmet på uteplatsen har du som boende i föreningen även tillgång till de magiska takterrasserna med oslagbar utsikt över havet! Att föreställa sig nyårsskålen här med garanterad praktfull himmel, är inte svårt! Summering: - Sjöglimt - Uteplats i soligt sydvästläge på ca 17 kvm - Ljus och väldisponerad bostad - Golvvärme i hela bostaden - Välbyggt hus med hög standard och exklusiva materialval - Ett tillhörande externt förråd - Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal/ övernattningslägenhet, två takterrasser och garage -Närhet till gym, närlivs, restauranger, glassbar och bageri/café Så är du den som älskar hög standard, havsutsikt, härlig stor uteplats med sol från lunch till kväll, tar letandet slut här!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 28