Mäklare Gustav Stenberg

Gustav Stenberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tollareslingan 3, Tollare, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Tollareslingan 3, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 3, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 3

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
6 195 000 kr
102 m²
4 rum
vån 6/6
8 874 kr/mån
60 735 kr/m²

Välkommen till en lägenhet utöver det vanliga i Tobin Properties populära projekt "5Hus" där stort fokus har lagts på exklusiva och tidlösa materialval. Till lägenheten tillhör en privat och magnifik takterrass på hela 55 kvm som ger dig sol hela dagen och en underbar utsikt över havet och området. Lägenheten har genomgående vitpigmenterade golv, terrazzosten i hall/fönsterbänkar och golvvärme i samtliga rum. Planlösningen är genomtänkt med öppen sällskapsdel med härligt ljusinsläpp från båda sidor. Köket som ligger öppet och centralt placerat i vardagsrummet är smakfullt med detaljer som läckert bänk- och stänkskydd i rostfritt. Intill finns naturlig matplats med gott om utrymme för stora sällskap. De tre sovrummen ligger i fil med ingång från hall samtliga med insynsskyddat läge och trevlig utsikt. I det stora sovrummet finns god plats för dubbelsäng och övrig möblering. Förvaringen i lägenheten är god med platsbyggd förvaring i både sovrum och hall. Lägenheten erbjuder två fullutrustade och stilfulla badrum med enhetlig ljusbeige kakelsättning vilket ger en lyxig hotellkänsla. I ena badrummet finns dusch och i det andra finns både badkar och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare bakom specialsytt draperi. I föreningen finns festlokal med uteplats och hela tre gemensamma takterrasser med olika teman; middag med utekök och sittplatser, utsikt med sittplatser och tid för reflektion och odling med möjligheter att odla i egna odlingslotter. Ett modernt boende! Bättre än såhär blir det inte för dig som vill slippa välja - här bor du nära vattnet (Lännerstasundet) och med tallskog runt husknuten, samtidigt som Slussen är beläget med goda kommunikationer endast dryga 15 minuter bort. Den mysiga strandpromenaden ansluter numera till Södra Lännersta och vid småbåtshamnen finns restaurangutbud i form av Bruket, Kennys Gelato. Intill går en flytbro där man kan fortsätta ut till den lilla ön Mårtens Holme för bad och lek. I området finns en mindre livsmedelsbutik och frisör. I närområdet finns ytterligare butiker och närservice lättillgänglig. Flertalet förskolor och skolor finns i närheten.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Tollarevägen 28, Tollare, Nacka kommun

Tollarevägen 28

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
4 795 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
4 118 kr/mån
63 933 kr/m²

Visning söndag 28/4 kl 13:00-13:45 Visning måndag 29/4 kl 17:30-18:00 - Ostört läge högst upp i huset - Dubbla balkonger - Milsvid utsikt ända bort till Globen - Garageplats finns tillgänglig omgående - Välskött förening Äntligen saluförs denna ljusa 3:a med öppen generös planlösning i en av Tollares bästa föreningar! Här bor du i Bonava:s projekt vid Tollare torg precis intill naturen. Tollare torg är navet i Tollare med busslinjer, matbutik och gym. Trots att du bor så centralt så är du precis utom räckhåll för trafiken och bruset med naturen utanför dörren. Lägenheten är väl genomtänkt och med sina kvadratmeter får du allt som behövs för ett bekvämt boende som ett stort vardagsrum med öppen social planlösning till köket. Från vardagsrummet når man balkongen som förlänger känslan av sociala ytor under sommarhalvåret och det lugna och fria läget med utsikt över Nackas vackra natur ger en otrolig livskvalité. Båda sovrummen är väl tilltagna med bra förvaring. Härifrån når du även den andra balkongen, denna i söderläge. Badrummet bjuder på såväl dusch och golvvärme som tvättmaskin och torktumlare. Allt detta ackompanjeras av smakfull inredning med en genomgående hög standard som robusta ekparkettgolv och stilrena ljusa färger i såväl kök som badrum. Här har du valet mellan två balkonger. Vill du fånga solen med familj och vänner så är balkongen i söder att föredra. Vill du istället sitta och njuta av utsikten, tar du dig bara ut på balkongen mot norr och tar del av lugnet långt ifrån trafik och ljud. Valet är ditt. Det här är ett bostadsområde som bjuder in till gemenskap och socialt umgänge. Trivsel och livskvalitet står i fokus. Föreningen är stabil och välskött med god ekonomi och ett stort garage med platser lediga att hyra. Garaget nås via hiss i samma hus. Välkommen in på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Soldatvägen 16F, Saltsjö-Boo, Nacka, Nacka kommun

Soldatvägen 16F

Lägenhet
Saltsjö-Boo, Nacka, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
1 095 000 kr
20 m²
1 rum
vån 1/2
2 288 kr/mån
54 750 kr/m²

Här bor du i en trivsam förening som godkänner juridisk person. Bostaden är nyproducerad med ett lummigt läge och närhet till både city och natur. Lägenheten har ett trevligt hörnläge och egen uteplats vid entrén. De stora fönstren ger ett rikligt ljusinsläpp och den lummiga utsikten utanför är fantastisk. Fastigheten ligger inbäddad i grönska och här njuter du av en långfrukost eller mysig lunch på den lilla uteplatsen. Bostadens stora rum är välplanerat och här finns det plats för säng och vardagsrum. Köket är fräscht med vita köksluckor, rostfria vitvaror och snyggt fasat kakel. Här finns diskmaskin, inbyggnadsugn, mikro och spishäll. Intill köket vic fönstret finns en mysig matplats för ca 2-4 personer som också kan användas som vardagsrum. Badrummet är fräscht och smakfullt med klinkergolv i grått och kakel i vitt. Här finns både dusch med takdusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens, handfat med kommod och spegelskåp. Bostaden har ett genomgående snyggt laminatgolv, vitmålade väggar och vackra fönsterbrädor i natursten. Till lägenheten tillhör också ett förråd. Lägenheterna i Brf Soldaten 14–16 blev inflyttningsklara under juni 2018. Föreningen består av 18 lägenheter samt två lägenheter med hyresrätt. Föreningen disponerar även över två komplementbyggnader som är inredda med både kök och badrum och finns till för medlemmarna att nyttja. Till varje lägenhet hör även en parkeringsplats. Välkommen in på visning!

Visar alla 3