Mäklare Ella Andersson

Ella Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Augustendalsvägen 31, Nacka Strand, Nacka kommun

Augustendalsvägen 31

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka

4 495 000 kr

61 m²

2 rum

3 476 kr/mån

73 689 kr/m²

På eget våningsplan och insynsskyddat läge saluförs nu denna unika lägenhet med vattenutsikt och stor terrass som bjuder in till härliga middagar och andra sociala tillställningar! Här bor ni i en optimalt planerad 2:a med ett fantastiskt läge i hjärtat av Nacka Strand, ett område som stoltserar med ett attraktivt läge med kombinationen av urbant stadsliv och frisk skärgårdskänsla inpå knuten. Utöver de vackra vyerna och det strategiska läget, erbjuder lägenheten flertalet bekväma egenskaper såsom direktaccess till garaget och tillgång till ett stort förråd som tillhör lägenheten. Bostadens planlösning är mycket genomtänkt och är uppdelad i en social och en privat del, där de sociala ytorna med kök och vardagsrum erbjuder gott om plats att möblera med både soffgrupp, matbord för upp till 6 personer samt en mindre köksö med plats för extra arbetsyta och sittplatser. Den stora terrassen bildar ett extra rum sommartid och bjuder in till stora middagar, grillmöjligheter och plats för loungedel samtidigt som du njuter av grönskan och vyerna över vattnet med Djurgården och Lidingö i bakgrunden. Det påkostade köket erbjuder stora arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter i både över och underskåp. Den privata delen utgörs av ett sovrum, en inre hall med generösa förvaringsmöjligheter samt ett väl tilltaget och helkaklat badrum utrustat med bl.a. golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten erbjuder en genomgående mycket hög materiell standard med bl.a. fullutrustat kök från Ballingslöv, ekparkettgolv och fönsterbänkar i natursten. Samtliga ytskikt går i sobra färgtoner, vilket bidrar till en mycket behaglig och smakfull interiör. BRF The View är en stor och mycket välorganiserad förening med Nacka Strands bästa läge invid kajen. Direkt utanför byggnaden nere vid kajen når ni de goda båtkommunikationerna med såväl skärgårdsbåtar som pendelbåtar. Med SL-kortet tar ni er till Nybroplan, Djurgården, Frihamnen och Lidingö. På andra sidan byggnaden uppe vid torget finner ni bussarna som med täta turer tar er till Slussen på cirka 15 minuter. År 2030 beräknas också tunnelbanenätets blå linje stå klar med en station vid Nacka Forum/Nacka strand. Med bil tar det cirka 15-20 minuter att köra in till centrala Stockholm. Området erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat nyöppnad matbutik, frisör, skönhetssalong, blomsteraffär, SATS-gym, kemtvätt, bank, café och restauranger. Ett par minuter bort ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcenter med komplett service- och butiksutbud. Strax intill Nacka Strand finner ni naturreservatet Nyckelviken med dess vackra natur och ljuvliga promenadstråk och motionsspår. Här finns flera högt belägna utsiktsplatser med helt enastående vyer. Bland förskolor finns bl.a. Nacka Strands förskola och Skeppet att välja på. För de äldre barnen finns i området Nacka strands skola, åk 1-3 samt Internationella Engelska skolan, åk 4-9. Välkommen att uppleva en bostad som verkligen är något utöver det vanliga!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Jakobsdalsvägen 25, Nacka Strand, Nacka kommun
  • Imorgon kl 17:30

Jakobsdalsvägen 25

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka

3 995 000 kr

67 m²

3 rum

3 880 kr/mån

59 627 kr/m²

Välkommen hem till denna smakfulla och välplanerade 3:a med lummig uteplats. Här bor ni med ett fantastiskt läge i hjärtat av Nacka Strand, ett område som stoltserar med ett attraktivt läge vid Stockholms inlopp i kombination av urbant stadsliv och levande omgivningar. Det perfekta området för dig som vill ha det bästa av två världar; innerstadens puls och frisk skärgårdskänsla inpå knuten. Utöver de vackra vyerna i området och det strategiska läget, erbjuder detta boende flertalet bekväma egenskaper såsom närhet till garage, tillhörande förråd en trappa ner samt en stabil och välskött förening med god ekonomi och de stora renoveringarna bakom sig. Bostadens planlösning är mycket genomtänkt och där de sociala ytorna med kök och vardagsrum har placerats i halvöppen planlösning och från vardagsrummet når du bostadens mysiga uteplats med sol större delen av dagen. Det stora köket är smakfullt renoverat med komplett maskinpark och erbjuder möjligheten att duka upp för generösa middagar invid fönsterpartiet. Invid köket ligger master bedroom med plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord samt garderober. Det mindre sovrummet ligger i anslutning till hallen och rymmer även det dubbelsäng samt plats för garderober. Badrummet är helkaklat, inrett i smakfulla färger och är utrustat med badkar, handfat på kommod, spegelskåp samt wc. Här finns även plats för tvättmaskin om så önskas. Lägenheten erbjuder en genomgående mycket hög materiell standard med bl.a. fullutrustat och renoverat kök, ekparkett och ytskikt i sobra färgtoner. Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen en 2 rok men disponeras av nuvarande ägare som en 3 rok. Området erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat matlivs, frisör, blomsteraffär, SATS, kemtvätt, bank, café och restauranger. De flesta restauranger ligger längs kajen och här finns också minigolf, padelbanor och gym. Även här finns båthållplats för flera båtlinjer, främst SL-båten som tar dig in till Nybroplan eller Frihamnen och som fungerar bra som pendelbåt men även flera linjer med Waxholmsbolaget som tar dig till Fjäderholmarna och vidare ut i skärgården. Ett par minuter bort ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcenter med komplett service- och butiksutbud. Strax intill Nacka Strand finner ni naturreservatet Nyckelviken med dess vackra natur och ljuvliga promenadstråk och motionsspår. Här finns flera högt belägna utsiktsplatser med helt enastående vyer. Bland förskolor finns bl.a. Nacka Strands förskola och Skeppet att välja på. För de äldre barnen finns i området Nacka strands skola, åk 1-3 samt Internationella Engelska skolan, åk 4-9. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Tre kronors väg 43, Kvarnholmen, Nacka, Nacka kommun

Tre kronors väg 43

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka

4 495 000 kr

64 m²

3 rum

3 974 kr/mån

70 234 kr/m²

Med pampiga fönster från golv till tak, otrolig takhöjd och arkitektritade detaljer finner ni denna bostad i en häftig fastighet signerad Oscar Properties. Här har man förädlat den gamla knäckebrödsfabriken till spektakulära bostäder som andas industrikänsla med exklusiva materialval och perfekt planerad samt yteffektiv golvyta. Fastigheten har dessutom vunnit pris för bästa ombyggnadsprojekt i Sverige enligt International Property Awards. Lägenheten genomsyras av en modern och exklusiv interiör inspirerad av 20-talsfunktionalism med stilrena detaljer. Du kliver in i en praktisk och välkomnande hall med gott om plats för avhängning av jackor samt placering av skor. Vidare når du sällskapsdelen som är lättmöblerad och i öppen planlösning mot det arkitektritade köket som bjuder på smakfulla detaljer i form av antracitgrå köksluckor, marmorbänk, vägghängd köksfläkt och läcker väggbelysning. Här finns även ett praktiskt skafferi som rymmer alla torrvaror, porslin etc. Bägge sovrum rymmer dubbelsäng och sängbord. I master bedroom finns dessutom en lyxig walk in-closet som tar hand om klädförvaringen. Bostadens badrum är helkaklat och utrustat med bland annat golvvärme, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. På Kvarnholmen bor du med närhet till såväl Stockholms innerstad som Nackas underbara natur- och skärgårdsmiljöer. På kajen strax nedanför bostaden ligger båthållplatsen där SL-båtarna tar er in till Nybroplan på knappt 30 minuter. Runt knuten finner du Kvarnholmens centrum där buss mot Slussen åt ena hållet och Nacka Forum åt andra hållet trafikerar med täta avgångar. Här finner ni dessutom god närservice i form av bland annat Coop-butik, bageri, kemtvätt, gym och sushi-restaurang. Intill centrum finns Ebba Braheskolan (årskurs 1-9) samt flertalet förskolor. Sammantaget är detta en perfekt bostad för såväl paret såsom den lilla familjen! Välkommen hem!

  • Hiss

Visar alla 3