Mäklare Ella Andersson

Ella Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvarngränd 10, Kvarnholmen, Nacka kommun
Kvarngränd 10, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Kvarngränd 10, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Kvarngränd 10

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
3 895 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/10
4 327 kr/mån
61 825 kr/m²

Belägen på andra våningen med utsikt över de charmigt välbevarade tegelbyggnaderna och Stockholms siluett finner ni detta moderna och stilrena boende att trivas i från allra första stund. Här förenas en yteffektiv planlösning med smakfulla materialval och en hänförande atmosfär. Du välkomnas in i en hall med goda förvaringsmöjligheter genom två garderober och ytterligare plats för avhängning. Härifrån nås badrummet som är ljust inrett och utrustat med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med överskåp. Från hallen leds man sedan in i vardagsrummet i öppen planlösning mot kök vilket ger ljusa och luftiga ytor där det får plats för en stor soffgrupp och en större matplats för 6-8 personer. Köket är inrett i vitt och utrustat med diskmaskin, ugn, micro och rostfri kyl/frys. Rymligt sovrum med garderobsvägg och trevligt fönsterparti med plats för skrivbord. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen där man skymtar Stockholms siluett. Här är det enkelt att varva ner och njuta av lugnet som genomsyrar hela Kvarnholmen. Som boende i BRF Nya Kvarnen 1 har du dessutom tillgång till två stora takterrasser med flera sittgrupper och en hänförande utsikt över havet, Djurgården och Stockholms inlopp. På Kvarnholmen bor du med närhet till såväl Stockholms innerstad som Nackas underbara natur- och skärgårdsmiljöer. På kajen strax nedanför bostaden ligger båthållplatsen där SL-båtarna tar er in till Nybroplan på knappt 30 minuter. Runt knuten finner du Kvarnholmens centrum där buss mot Slussen åt ena hållet och Nacka Forum åt andra hållet trafikerar med täta avgångar. Här finner ni dessutom god närservice i form av bland annat Coop-butik, bageri, kemtvätt, gym och sushi-restaurang. Intill centrum finns Ebba Braheskolan (årskurs 1-9) samt flertalet förskolor. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ornövägen 20, Västra Orminge, Nacka kommun

Ornövägen 20

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
1 695 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 2
2 739 kr/mån
45 811 kr/m²

Välkomna att hitta hem till en riktigt trivsam lägenhet i lugna och omtyckta Orminge - i hjärtat av natursköna Saltsjö-Boo! Här erbjuds ni en inbjudande och välplanerad lägenhet med ett utmärkt läge intill både natur och centrum. Njut av fördelarna med att bo i en stor och ekonomiskt solid förening samtidigt som ni når ett komplett serviceutbud och utmärkta kommunikationer med centrala Stockholm på kort promenadavstånd. Området är dessutom omgärdat av vacker natur där både skog, hav och sjöar bjuder in till härliga friluftsupplevelser. Ett svårslaget läge som bäddar för en bekväm och aktiv vardag! Här möts ni av en rymlig hall med förvaringsmöjligheter garderober. I anslutning till hallen når ni det stora, lyxiga badrummet som bland annat är utrustat med golvvärme, regndusch, vägghängd toalett och gott om förvaring i kommod samt spegelskåp. Vidare in i lägenheten når ni det stora sociala rummet med plats för både soffgrupp, tv-möbel och dubbelsäng i den separata sovalkoven. Härifrån når ni ut på balkongen med sol större delen av dagen. Sommartid blir balkongen som ett extra rum och här kan ni njuta av frukost, koppla av med en bok eller bjuda in vänner för en härlig grillkväll. Köket är modernt och fullt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spishäll och ugn. Till lägenheten hör dessutom ett källarförråd. Sammantaget är detta den perfekta bostaden för det mindre hushållet. Här är det bara att flytta in och trivas från allra första stund!

  • Balkong
  • Hiss
Telegrafvägen 30, Telegrafberget, Nacka, Nacka kommun

Telegrafvägen 30

Lägenhet
Telegrafberget, Nacka, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
3 350 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/8
4 410 kr/mån
64 423 kr/m²

Välkommen hem till denna nyproducerade och moderna 2:a som ligger på Telegrafbergets absolut bästa läge. Här bor du med havet som närmsta granne! Från varje fönster men även från balkongen på ca 8 kvm har du en slående utsikt över havet, Lidingö och vidare in mot Stockholms inlopp. Här erbjuds ett optimalt solläge med kvällssol där du kan sitta på balkongen och njuta av de vackra solnedgångarna medan båtarna passerar utanför. Lägenheten har genomgående exklusiva materialval, smakfull inredning och modern öppen planlösning. Köket från Ballingslöv är inbjudande i grått med rostfri maskinpark från Siemens, enhetlig bänkskiva och stänkskydd i grå/beige kulör. Kökets matplats delar naturligt av mot vardagsrummet och från vardagsrummet når du den stora balkongen som sommartid bildar ett extra rum att njuta av. Sovrummet som ligger intill, rymmer dubbelsäng och har en rejäl garderobsvägg som tar hand om klädförvaringen. Även i hallen och i vardagsrummet finns det gott om inbyggd förvaring med exklusiv inredning och invändig belysning. Badrummet med komfortvärme är inrett i sobra kulörer och utrustat med dusch bakom glasvägg, wc, handfat på kommod och spegelskåp. Det finns även en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare samt en praktisk arbetsyta med förvaringsskåp ovanför. Förråd om ca 2 kvm ligger lättillgängligt på samma våningsplan. Detta är den optimala bostaden för dig som ställer höga krav på ditt boende som vill ha nära till både skärgård och city. Dessutom har du i fastigheten tillgång till garage, relaxavdelning med bastu, gym, övernattningslägenhet, pergola och takterrass med havsutsikt. Precis intill bostaden har du båthållplatsen där pendelbåt 83 och 83X (Strömkajen - Vaxholm/Rindö) trafikerar (SL-kort gäller) och smidigt tar dig in till stan. I området stannar också busslinje 416 som tar dig vidare till Orminge C på ca 5 min, där ett stort utbud av busslinjer finns. Hållplats Skarpövägen intill området erbjuder två busslinjer med motorvägsbussar. Telegrafberget är ett framtidsområde som kommer vara en plats att räkna med. Här planeras för flera restauranger, småbåtshamn och ett exklusivt spahotell. Hela området omgärdas av natur med skogsstigar, sjöar och utsiktsplatser. Orminge centrum är ett fullutrustat centrum som erbjuder all service du kan behöva i vardagen med flertalet stora matbutiker. Önskas bredare shopping har du inte långt till Nacka Forum. Här bor du mitt emellan skärgård och storstad och närkontakten med vattnet och båtlivet är något alldeles speciellt. Trots det så är innerstan nära och du når Slussen på bara 30 minuter.

  • Balkong
  • Hiss
Per Hallströms väg 12, Nacka Forum / Skvaltan, Nacka kommun

Per Hallströms väg 12

Lägenhet
Nacka Forum / Skvaltan, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
2 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/12
4 166 kr/mån
41 727 kr/m²

I centrala Nacka ett stenkast från en av Stockholms bästa gallerior hittar ni denna trevliga lägenhet i lummigt och insynsskyddat läge mot föreningens grönskande gård. Här bor du med absolut toppläge med gångavstånd till flertalet busslinjer som snabbt tar dig in till Slussen och framöver kan du också njuta av tunnelbanan som kommer anslutas till blå linjen med uppgång i Nacka Forum. Lägenhetens sociala ytor är rymliga med luftigt och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier. Köket går i vitt och är inrett med diskho och vitvaror i rostfritt stål, bänkskiva i laminat och stänkskydd i grått. Här finns en naturlig matplats för 2-4 personer. Lägenheten erbjuder i övrigt ett stort sovrum som har gott om plats för dubbelsäng, sängbord och garderober. Badrummet är inrett med dusch, handfat på kommod med ovanliggande spegelskåp och vägghängd wc. Välkommen på visning!

  • Hiss
Kantatvägen 13, Nacka Forum, Nacka kommun

Kantatvägen 13

Lägenhet
Nacka Forum, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
3 500 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 4/4
4 992 kr/mån
51 095 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! I centrala Nacka ett stenkast från en av Stockholms bästa gallerior hittar ni denna topprenoverade lägenhet högst upp i huset med fritt och insynsskyddat läge mot grönskande natur och trädtoppar. Här bor du med absolut toppläge med gångavstånd till flertalet busslinjer som snabbt tar dig in till Slussen och framöver kan du också njuta av tunnelbanan som kommer anslutas till blå linjen med uppgång i Nacka Forum. Du kliver in i bostadens välkomnande och rymliga hall med gott om förvaring och avhängning av jackor och skor i garderober. Intill hallen ligger en rymlig klädkammare inredd med öppet garderobssystem. De sociala ytorna är rymliga med stort vardagsrum som leder dig ut till den soldränkta balkongen som överblickar den närliggande naturen. Köket går i vitt och är inrett med rostfria vitvaror. Lägenheten erbjuder i övrigt ett stort sovrum som har gott om plats för dubbelsäng, sängbord och garderober. Badrummet är inrett med dusch bakom glasvägg, handfat på kommod med ovanliggande spegel, handdukstork och kombimaskin.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5