SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta

SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Elsa Borgs gata 40, Fruängen, Stockholms kommun
  • Kommande

Elsa Borgs gata 40

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
1 700 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/3
2 649 kr/mån
62 963 kr/m²

Välkommen in i denna ljuvliga lägenhet där ljuset strömmar in genom stora fönsterpartier som bjuder på utsikt över grönska och vy mot Långbropark och Herrängens mysiga villakvarter. En fransk balkong gör det enkelt att njuta av frisk luft och möjlighet att sitta i solen utan att lämna hemmet. Här är kvadratmetrarna välutnyttjade och skapar en trivsam planlösning som ger naturlig plats åt kök, matbord, vardagsrum samt en sovalkov som möjliggör att separera sovplatsen från rummet. Det är enkelt att möblera för att skapa ett trivsamt hem. Det stambytta badrummet ger en modern touch och är redo att möta dina behov av komfort och stil. Lägenheten är i fint omhändertaget skicka och här är det bara att flytta in. Lägenheten är belägen i det trivsamma området Fruängen här har du allt du behöver inom räckhåll. Med ett rikt utbud av matbutiker, restauranger, gym, bibliotek och caféer kan du enkelt hitta allt du behöver för en bekväm vardag. Kommunikationerna är utmärkta med buss och tunnelbana samt pendeltåg i Älvsjö. Ett plus är att denna lägenhet är belägen granne med Långbropark, en grön oas där du kan njuta av aktiviteter som basket, utomhusträning eller bara koppla av på värdshuset eller njuta av en kaffe på det mysiga trädgårdscaféet. Intill ligger även Herrängens villaområde, vilket ger en charmig kontrast till stadslivet. En kort promenad bort väntar Långsjön med sina bryggor och en sandstrand, perfekt för härliga dopp under sommaren eller skridskoåkning på vintern. Här kan du njuta av naturen och frisk luft året runt. Varmt välkommen att uppleva detta hem på plats!

Esplundagränd 35, Ormkärr, Stockholms kommun
  • Kommande

Esplundagränd 35

Radhus
Ormkärr, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
3 795 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/1
9 014 kr/mån
42 167 kr/m²

Upptäck en fantastisk möjlighet att bo med komfort och elegans i detta imponerande gavelradhus med enastående funktioner och bekvämligheter. När du kliver in på den stora träaltanen möts du av en oas av lugn och grönska. Med två stora motoriserade markiser kan du enkelt skapa den perfekta atmosfären för varje tillfälle, vare sig det är avkoppling i skuggan eller att välkomna solskenet med öppna armar. Det stora badrummet är en dröm för avkoppling och lyx med sin golvvärme och rymliga dusch. Ekparkett i alla boningsrum ger en känsla av varme och elegans medan forceringsventilationen i badrummet säkerställer optimal luftkvalitet och komfort. Förvara dina tillhörigheter säkert och skyddat i det isolerade uppvärmda uteförrådet, perfekt för att hålla dina ägodelar i bästa skick året om. Med fiberanslutning kan du njuta av snabb och pålitlig internetanslutning för alla dina digitala behov. Utanför dörren finns stora grönområden och lekplats. Ett stenkast från huset finner ni också naturreservat som är en grön oas i området. I föreningen finns gym, tvättstuga och bastu som medlemmarna har tillgång till. Parkering finns att hyra för 150 kr/månaden. Därtill en stor och trygg HSB förening med gott renommé och stabil ekonomi. Barnvänligt område med närhet till förskola och skola. I Ormkärr finner ni även lekparker, fotbollsplan och mysiga promenadstråk. Bussar tar er till Älvsjö och gröna linjens tunnelbana når ni på promenadavstånd (ca 700 m). Ni har också promenadavstånd till Stuvsta Centrum med pendeltåg söderut och till city. Denna bostad är inte bara ett hem. Upplev det bästa av både komfort och stil i detta enastående gavelradhus.

Bråviksvägen 5, Årsta, Stockholms kommun
  • Kommande

Bråviksvägen 5

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
Pris saknas
78 m²
3 rum
vån 3/3
6 350 kr/mån

Välkommen till en nyrenoverad och stilfull gavellägenhet högst upp i huset, med fönster som öppnar upp mot tre väderstreck. Det ljusa vardagsrummet pryds av en funktionell öppen spis och en solig balkong i söderläge. Det moderna köket har genomgått en uppfräschning och öppnar upp mot en separat matplats. Lägenheten besitter också en unikt framtagen tegelvägg som genomsyrar bostaden och framhäver en elegant känsla. Två mysiga sovrum garanterar integritet och bjuder in till vackert ljus och utsikt över det gröna. Det rymliga och nyligen renoverade badrummet är fullt utrustat med en bekväm dusch, tvättmaskin och torktumlare. Endast några minuters promenad bort finner du Årsta Torg med sitt varierade utbud av restauranger, mataffärer, apotek och konditori. Bussar och tvärbana ligger nära till hands för enkel kommunikation. Inom bekvämt promenadavstånd når du även kända platser som Globen, Gullmarsplan och Liljeholmen med deras omfattande utbud av service och shoppingmöjligheter. Boendet erbjuder närhet till vackra grönområden såsom Årstaviken, Årstaskogens naturreservat och Väständaparken. Välkommen till Bråviksvägen 5. Välkommen hem.

  • Plus
  • Balkong
Hovstagränd 9, Hagsätra, Stockholms kommun
  • Kommande

Hovstagränd 9

Lägenhet
Hagsätra, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
Pris saknas
59 m²
2 rum
vån 6/6
5 348 kr/mån

Stig upp till nya höjder i denna fantastiska 2:a om 59 kvm! Med sin förtrollande terrass, högst upp i huset, bjuder lägenheten in till soliga luncher och avkopplande kvällar med panoramautsikt över grönskande omgivningar. Det ljusa och rymliga vardagsrummet öppnar upp mot ett modernt kök och skapar en luftig atmosfär med taket som sträcker sig mot skyn. Sovrummet är en fristad av rofylldhet med gott om förvaringsutrymme och plats för en generös dubbelsäng. Badrummet imponerar med sin storlek och funktionalitet, komplett med tvättmaskin, torktumlare och en praktisk arbetsyta. Lägenheten strålar av ljus och elegans, inbäddad i det fridfulla området med grönska och skog som närmsta granne. Stabil förening. Förråd ingår. Njut av lugnet samtidigt som du har bekvämt gångavstånd till Hagsätra Centrum, där utmärkta buss- och tunnelbaneförbindelser samt mångsidiga servicefaciliteter väntar. Välkommen till ditt nya hem, där varje dag är fylld med stil, komfort och en känsla av harmoni. Välkommen hem!

  • Hiss
Siljansvägen 70, Årsta, Stockholms kommun
  • Kommande

Siljansvägen 70

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
Pris saknas
60 m²
2 rum
4 085 kr/mån

Varmt välkommen till denna underbara lägenhet som ger den lilla extra kryddan av kvalité i vardagen! Här bor ni på en eftertraktad adress på en lugn gata mot grönskande områden, närhet till Årsta torg och Årstaviken. Underbar lägenhet med ett stort bra sovrum och ett stort härligt vardagsrum med utgång till balkongen. Ljusinsläpp från två håll i lägenheten ger boendet en ljus och skön känsla! Fantastiskt kök med det lilla extra! Här har ni allt som kan tänkas såsom en vinkyl för trevliga kvällar och köket är toppmodernt då de renoverades 2020. Stora sociala ytor i vardagsrummet ger middagsbjudningar en extra charm! Lägenheten har gott om förvaring med flertal platsbyggda utrymmen samt två förråd i källaren. Föreningen är ekonomiskt stabil och har en låg belåning på endast 3048 kr/kvm. Här kan ni flytta in direkt utan att behöva röra ett finger, lägenheten har fina ytskikt och modernt renoverad. Perfekt läge med närhet till tvärbana, bussar, pendeltåg samt Årsta Torg. Välkommen till Siljansvägen 70. Välkommen hem.

  • Balkong
Sköntorpsvägen 124, Årsta, Stockholms kommun
  • Kommande

Sköntorpsvägen 124

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
Pris saknas
94 m²
4 rum
vån 7/9
5 760 kr/mån

Välkommen till denna underbara 4 rok på hela 94 kvm med en fantastisk utsikt över Stockholm! Lägenheten är välplanerad med dess rum och storlek. Här bor ni högt upp i huset med underbart ljusinsläpp och en utsikt som får besökarna att stanna till. Tre bra sovrum som ger hela familjen rymd för att trivas. I vardagsrummet finns det rikligt med sociala ytor för större tillställningar och möjlighet att röra sig ut till balkongen för att avnjuta solens sista strålar. Ett stort kök som har plats för en trevlig matgrupp för hela familjen och har bekvämligheter som diskmaskin samt tvättmaskin installerad. Detta är ett komplett boende för hela familjen och det finns rymd att växa i. Lägenheten är attraktivt belägen i Årsta med närhet till allt - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Från lägenheten tar du dig direkt ner till Årstaskogens naturreservat där ni har badbrygga, ljuvliga promenadstråk, grönskande områden, utegym, Årstadals båtklubb och med raska steg via Tantobron in till pulsen på Södermalm. Det finns ett flertal förskolor såsom Årstalidens Förskola och Förskolan Tämnargården samt Årstaskolan (F-9) inom några minuters gångväg. Kommunikationen härifrån är perfekt, precis utanför byggnaden har ni busslinje 164 som tar er till Gullmarsplan och tunnelbanan och åt andra hållet Valla torg med tvärbanan. Bostadsrättsföreningen Sköntorp 2 består av 3 st flerbostadshus där föreningen upplåter 128 lägenheter med bostadsrätt, 8 lägenheter med hyresrätt (dolda tillgångar) samt 7 lokaler med hyresrätt och 15 förråd med hyresrätt. En solid och stabil förening med ordning och reda på finanserna med sin låga belåningsgrad på 2153 kr/ kvm. Välkommen till Sköntorpsvägen 124. Välkommen hem.

  • Balkong
  • Hiss
Stavsjövägen 50A, Älvsjö - Örby, Stockholms kommun
  • Kommande

Stavsjövägen 50A

Villa
Älvsjö - Örby, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
Pris saknas
196 + 68 m²
8 rum
797 m² tomt

Stavsjövägen 50A - En villa med utsikt över större delen av Stockholm, beläget på höjden, med egen pool samt bubbelbad. - Unik utsikt från samtliga våningsplan. - Trivsamt hus med alla bekvämligheter som behövs och lite där till. - Modern standard men med bibehållen karaktär på huset - Samtliga arbeten i huset utförda av professionella hantverkare - Lugnt område och bra grannar - Närhet till buss, men även T-bana och pendeltåg inom gångavstånd Huset ligger beläget i Örby villaområde och området angränsar till både Älvsjö, Bandhagen och Högdalen. Örby centrum håller för tillfället på att byggas om för att skapa ett ännu bättre utbud av butiker och bostäder. Närhet till Bandängen parklek och mysiga Aspöparken gör det till ett populärt tillhåll för barnfamiljer. Dessutom återfinns flera skolor i området så som Örbyskolan (årskurs F-9), Sturebyskolan ( F-9 ) och Bäckahagens skola (årskurs 7-9) samt flertalet förskolor. Cykelavstånd på ca 1,4 km till tunnelbanans gröna linje och centrum med mataffär, apotek, tandläkare, fik och all önskvärd service. I Älvsjö finner ni övrig service så som apotek, vårdcentral, konditorier, restauranger, matbutiker och olika gym-kedjor. För den som vill storhandla så är Willy´s stormarknad placerat mellan Örby och Älvsjö, här finns även systembolaget. Inom cykelavstånd från bostaden finns flera guldkorn. För den som gillar friluftsliv och träning finns Älvsjöskogens naturreservat och för ett svalkande dopp eller långfärdsskridskor rekommenderas Långsjön. Där finns även grillplats och Beachvolleybollplan. Vill ni äta gott finns massor av spännande matställen och fik runtom Älvsjö i form av; Långbro Värdshus, Älvsjö bageri, Aloé, Vivels konditori, Fru Marias Bak, TESO sushi, Rinos Bodega, och Herrängens gård. Fler bilder kommer i början av September. Detta är en kommande försäljning. Maila mäklaren för frågor och mer information.

Visar alla 7