Mäklare Alexander Helin

Alexander Helin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Harpsundsvägen 97, Högdalen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30

Harpsundsvägen 97

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
1 995 000 kr
46 m²
1 rum
vån 1/3
2 884 kr/mån
43 370 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och rymliga etta i populära Brf Högdalen. Här finner ni en ytterst trivsam bostad om 46 kvm. Med genomgående fräsch och ljus interiör samt en stor balkong mot grönska. Bostaden har ett stort vardagsrum som även rymmer sovplats. Vidare finns ett separat kök med gott om arbetsytor samt rum för matplats (ca 4 pers) i direkt anslutning. Helkaklat och stambytt badrum där det även finns tvättmaskin. Lägenheten har gott om plats för förvaring, en generös klädkammare, plats för garderober som dessutom kompletteras med ett väl tilltaget källarförråd. Här bor man med ett fantastiskt läge, på en lugn adress, invid centrum i en stor och ekonomiskt stabil förening med mycket låg belåningsgrad och låga avgifter. I föreningen finns bl.a tillgång till både gym och bastu för föreningens medlemmar. Vid Högdalens centrum finns ett stort utbud av butiker, restauranger, caféer, bibliotek, systembolag, badhus mm. Utmärkta kommunikationer med buss och tunnelbana som tar dig till city på under 20 minuter eller till andra delar av staden. I området finns det massvis att upptäcka. Vad sägs om grönskande parker samt en av Sveriges största skateparker, High Valley! Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Gällerstagränd 5, Ormkärr, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30

Gällerstagränd 5

Lägenhet
Ormkärr, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
1 950 000 kr
75,5 m²
4 rum
vån 1/3
4 833 kr/mån
25 828 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga fyrarummare belägen på populära Gällerstagränd 5. Lägenheten erbjuder kök med matplats invid fönster, tre rymliga sovrum samt ett stort vardagsrum som både rymmer soffgrupp och matplats. Perfekt för den som gillar att avnjuta trevliga middagar med familj eller en större skara vänner. Stora fönsterpartier som skapar en rymlig känsla och balkong mot grönska med plats för ca 2-3 personer. Helkaklat badrum och separat wc perfekt anpassat för barnfamiljen. God förvaring med både klädkammare och garderober som kompletteras av matkällaren och källarförrådet. Smart planlösning och härliga ytor samt ett eftertraktat läge. Här har du din perfekta renoveringschans. Bra förening som är skuldfri (enl. årsredovisning) och består av 428 lägenheter. Här behöver du inte oroa dig för ekonomin. Trevliga grannar och god gemenskap. Föreningen har egen bastu och gym. Närhet till skola, förskola och till Älvsjöskogens naturreservat med elljusspår och utegym samt långsjön med badplats, café och volleybollplan. Här kan du också vinterbada eller åka skridskor under vinterhalvåret. Promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm central på knappa 25 minuter. I Centrum återfinns även bland annat gym, restauranger, matbutik, konditori och all service som behövs. Du har även goda kommunikationer med busslinje 143 som trafikerar sträckan Älvsjö - Hagsätra - Högdalen & Hökarängen, samt närhet till pendeltåg vid Stuvsta. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Axbergsgränd 10, Rågsved, Stockholms kommun

Axbergsgränd 10

Lägenhet
Rågsved, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
2 095 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
5 812 kr/mån
26 859 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina trea om 78 välplanerade kvadratmeter med balkong i soligt läge högst upp i byggnaden. Ljus och rymlig gaveltrea i en stabil förening där många av de större renoveringarna redan är gjorda. Bland annat har man nyligen genomgått en fasad renovering och ett fönsterbyte. Lägenheten är smart planerad med flexibel planlösning som har både öppna ytor och möjlighet till avskildhet via separata sovrum. Balansen mellan skratt och umgänge samt lugna stunder för återhämtning skapar den perfekta harmonin i hemmet för barnfamiljen och den som vill kunna vara för sig själv. Lägenheten ligger högst upp i huset och har en härlig balkong i underbart sydvästläge som är en bra plats att njuta av solen på. Fönsterpartier i tre väderstreck ger gott ljusinsläpp. Ett hem att trivas i som bör upplevas på plats. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till natur och vacker parkmiljö samt närhet till naturreservat. Beläget i hemtrevliga Brf Axberget, en stabil förening med en låg belåning på 3 741 kr/kvm (enligt årsredovisning 2022) och 10 hyresrätter kvar som kan ses som dolda framtida tillgångar för föreningen. På en kort promenad når du både tunnelbanans gröna linje, bussar som bland annat går till pendeltåget i Älvsjö, samt ett stort utbud av service. Inom gångavstånd återfinns både förskola och grundskola. Välkommen hem!

  • Balkong

Visar alla 3