SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta

SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sländvägen 8c, Älvsjö - Långbro, Stockholms kommun
 • Sön 17 dec
Sländvägen 8c, Älvsjö - Långbro, Stockholms kommun, bild 2
Sländvägen 8c, Älvsjö - Långbro, Stockholms kommun, bild 3

Sländvägen 8c

Radhus
Älvsjö - Långbro, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
5 795 000 kr
125 + 18 m²
5 rum
7 550 kr/mån
46 360 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem – en stilfull trevåningsbostadsrätt som erbjuder det bästa av både bekvämlighet och modern design. Här får du njuta av ett boende som kombinerar komforten och självständigheten hos ett eget hus med fördelarna av att bo i bostadsrättsform. Den generösa planlösningen ger gott om utrymme för både avkoppling och underhållning. Planlösningen är genomtänkt och erbjuder sociala ytor med kök och vardagsrum på entréplanet, tre sovrum på mellanplanet och på vindsplanet finns ett allrum som kan, för den som önskar, delas av för att bygga ett fjärde sovrum. Från vindsplanet nås en underbar takterrass som bjuder på sol från förmiddag till solnedgång och panorama vy över takåsar och trädtoppar. På entréplanet nås en underbar altan som ansluter till föreningens trädgård och gräsmatta. Här bor du i Långbros idylliska villakvarter, med närhet till det mesta man kan önska sig, invid den anrika och populära Långbrodalsskolan och med den härliga Vivelparken som erbjuder fin parklek. Här är det bra kommunikationer, buss 141 tar dig till Telefonplans tunnelbana, buss 163 trafikerar via Fruängen och Älvsjö för tunnelbana och pendeltåg, buss 144 trafikerar Fruängen via Älvsjö station till Gullmarsplan. Där finns även flertalet matbutiker, centrum med gym, bibliotek, vårdcentral och restauranger mm. ICA-butiken på Svartlösavägen har en trevlig delikatessdisk och restaurang. i närområdet ligger även vackra Långbro Park med sitt populära värdshus, Långsjön med badstrand och promenadstråk och Älvsjöskogen med elljusspår för den som gillar motion och friluftsliv. Området har en hel del restauranger, men för dig som vill åt riktigt bra matupplevelser finns Michelinstjärnkrogen Aloë och Rinos Bodega samt Erssons Fisk för att nämna några. Här har du förmånen att bo nära flera skolor och förskolor, Långbrodalsskolan, Johan Skytte skolan ligger båda alldeles intill och barnen kan själva tryggt gå till och från skolan. Dessutom har du flertalet parker för lek, BMX-park, Skatepark, basket- och fotbollsplaner. Denna bostadsrätt ger dig möjligheten att leva bekvämt och modernt med minimalt underhåll, samtidigt som du har tillgång till en härlig bostadsyta som är utformad för att passa din livsstil. Missa inte chansen att äga detta stilfulla hem, där praktiskt boende möter elegant design.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Rörviksbacken 5, Årsta, Stockholms kommun

Rörviksbacken 5

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
2 750 000 kr
32 m²
1 rum
vån 6/6
2 664 kr/mån
85 938 kr/m²

Bostaden saluförs med ett accepterat pris. Årstas bästa 1rok högst upp i huset med påkostade tillval! Här har du en modern och trivsam lägenhet med fantastisk utsikt som man enkelt tycker om. Öppen planlösning med lättmöblerade ytor och sovalkov. Stilrent kök med diskmaskin samt inbyggd mikro. Badrummet är helkaklat och har bekvämligheten med en kombinerad tvätt och torktumlare. Hallen erbjuder bra med förvaring men som bonus ingår även förråd. Lägenhetens stilrena tillval har samma färgkod i kök, väggar och garderob vilket får hela lägenheten att känna att den hör ihop! Här bor du nära goda kommunikationer med tvärbanan som tar dig i öst-väst gående riktning som enkelt ansluter dig till både pendeltåg vid Årstaberg och t-banan vid Gullmarsplan och Liljeholmen. Välkommen till Rörviksbacken 5. Välkommen hem.

 • Balkong
 • Hiss
Ottsjövägen 16, Årsta, Stockholms kommun

Ottsjövägen 16

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
3 295 000 kr
50 m²
2 rum
3 490 kr/mån
65 900 kr/m²

Bostaden saluförs med ett accepterat pris. Välkommen till denna nyligen producerade tvårumslägenhet i Årsta, där elegans och modernitet genomsyrar varje detalj. Den genomgående renoverade lägenheten erbjuder en sofistikerad öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett trivsamt sovrum, ett rymligt badrum och gott om förvaringsmöjligheter. Det stilfulla köket från HTH är utformat med modern utrustning, inklusive vitvaror från Electrolux och noggrant utvalda material av hög kvalitet likt bänkskivan i kalksten. Den sociala planlösningen mot vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär med tillräckligt med utrymme för både soffgrupp och matbord. De stora fönsterpartierna släpper in generöst med naturligt ljus och ger rummet en öppen och luftig känsla. Badrummet är elegant och funktionellt, utrustat med en kombimaskin för torkning och tvätt, takdusch, kommod, spegelskåp med belysning, spotlights och en praktisk handdukstork. Lägenheten har även tillgång till en charmig uteplats där du kan njuta av morgonkaffet och arrangera växter och möbler för en trivsam atmosfär. Denna boendealternativet kombinerar stil, bekvämlighet och funktionalitet på ett harmoniskt sätt och skapar en inbjudande hemmiljö i det populära området Årsta. Välkommen till Ottsjövägen 16. Välkommen hem.

 • Uteplats
Annebodavägen 60, Älvsjö - Liseberg, Stockholms kommun

Annebodavägen 60

Lägenhet
Älvsjö - Liseberg, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
2 995 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 702 kr/mån
37 673 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet som smakfullt renoverats 2020 där varje detalj noga och omsorgsfullt valts ut för att skapa en perfekt boendemiljö. Här är det bara att flytta in! 2020 renoverades lägenheten med nytt smakfullt kök från Epoq, det är inte bara en fröjd för ögat utan även funktionellt och inbjudande för middagsbestyr. Här finns gott om plats för ett större middagssällskap. Även badrummet renoverades 2020 och här passade nuvarande ägare på att bygga ut badrummet för att skapa en bättre rymd vilket är ett stort plus. Förutom de två sovrum som finns idag kan man här enkelt, för den som önskar, bygga ett tredje sovrum i vardagsrummet då det finns flera ljusinsläpp. Större delen av lägenheten har infällda dimmbara spotlights vilket ger möjlighet att skapa en stämningsfull atmosfär. Elsystemet är helt nyinstallerat, vilket ger en trygg och modern boendemiljö. För musik- och filmälskarenet finns det möjlighet att koppla in sitt egna sourroundsystem då vardagsrummet har infrästa kablar förberett för det. Här bor man med ett lugnt läge dels mot vacker grönska och mot den gemensamma gården. Balkongen vetter mot söder ger möjlighet till sol hela dagen och erbjuder en trivsam plats att koppla av på. Denna pärla är inte bara en fantastisk bostad utan också perfekt belägen med närhet till flera bussförbindelser, vilket smidigt tar dig till pendeltåg och tunnelbana. Närmaste busshållplats finns ca 50 meter från föreningens hus där buss 165 tar dig till tunnelbanan vid Liljeholmen/Högdalen, bussen går även vidare till Farsta C. Ca 400 meter bort nås buss 144 som tar dig till tunnelbanan vid Gullmarsplan/Fruängen via Älvsjö station där pendeltåget ansluter. Du har också buss 168 till Gullmarsplan att tillgå lika så buss 134 till Liljeholmen via Årstaberg. Med endast ca 25 minuter till Stockholm city öppnar sig möjligheterna till stadslivets puls samtidigt som du har ett idylliskt hem att återvända till. Brf Liseberg av 69 lägenheter och har flera faciliteter för sina medlemmar såsom bastu, gym, övernattningslägenhet, festlokal och parkering och garage. Gemensam gård med lekplats, grillplats och grönytor. Området har mycket att erbjuda, med närhet till Örbys villaidyll, grönområden, fotbollsplan, utegym och Örby Slottspark. Det här är inte bara en lägenhet, det är en möjlighet att skapa ditt drömhem i en fantastisk miljö. Välkommen till ditt nya boende!

 • Plus
Fjugestagränd 4, 12472 Bandhagen, Ormkärr, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Fjugestagränd 4, 12472 Bandhagen

Lägenhet
Ormkärr, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
1 750 000 kr
59,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 896 kr/mån
29 412 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade trerummare i populära brf Vårsådden. Lägenheten erbjuder kök med matplats invid fönster, två rymliga sovrum samt ett stort vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter och underbart ljusinsläpp via stora fönsterpartier som skapar en rymlig känsla. Balkong i soligt sydvästläge. Badrum i helkaklat utförande med tvättmöjligheter. God förvaring med både klädkammare och garderober som kompletteras av matkällaren och källarförrådet. Smart planlösning och härliga ytor samt ett eftertraktat läge. Här har du din perfekta renoveringschans. Här bor du i en mycket stabil förening med god ekonomi som idag är skuldfri (enligt årsredovisningen) samt består av 428 lägenheter. God gemenskap grannar sinsemellan. I föreningen finner ni även deras egna bastu, gym, 8 tvättstugor samt en föreningslokal. Lägenheten ligger på Fjugestagränd 4, vilket ger dig en unik fördel med närhet till tunnelbanan. Med en kort promenad når du kollektivtrafiken som tar dig snabbt och smidigt till stadens alla hörn. Oavsett om du ska till jobbet, shopping, restauranger eller parker, är du alltid nära. Närhet till skola, förskola och till Älvsjöskogens naturreservat med elljusspår och utegym samt långsjön med badplats, café och volleybollplan. Här kan du också vinterbada eller åka skridskor under vinterhalvåret. Promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm central på knappa 25 minuter. I Centrum återfinns även bland annat gym, restauranger, matbutik, konditori och all service som behövs. Du har även goda kommunikationer precis utanför huset med busslinje 143 som trafikerar sträckan Älvsjö - Hagsätra - Högdalen & Hökarängen. Missa inte chansen att få sätta din egna prägel på lägenheten och skapa ditt framtida drömboende. Välkommen hem!

 • Balkong
Axbergsgränd 10, Hagsätra, Stockholms kommun

Axbergsgränd 10

Lägenhet
Hagsätra, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
2 250 000 kr
78 m²
4 rum
vån 2/3
4 797 kr/mån
28 846 kr/m²

Välkommen till denna stilfulla bostad på populära Axbergsgränd 10. Här har ni chansen att förvärva en av de största bostäderna i föreningen. Lägenheten är på 78 välplanerade kvadratmeter och är i gavel, vilket ger ett fantastiskt trevligt ljusinsläpp. Genomgående fina ytskikt med parkettgolv och målade väggar. Här kan ni flytta in direkt. Ett snyggt renoverat kök med integrerade vitvaror, bänkskiva i granit och bekvämligheter som diskmaskin. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en trevlig och social känsla. Här kan du avnjuta trevliga middagar med familj och vänner. Vidare finns en balkong i soligt sydvästläge, tre tilltagna rum som alla rymmer dubbelsäng och förvaring om så önskas. Badrum i helkaklat utförande med tvättmaskin och funktionellt vädringsfönster. Källarförråd och matkällaren kompletterar lägenhetens redan bra förvaringsutrymmen. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till natur och vacker parkmiljö samt närhet till naturreservat. Beläget i hemtrevliga Brf Axberget, en stabil förening med en låg belåning på 3 741 kr/kvm (enligt årsredovisning 2022) och 10 hyresrätter kvar som kan ses som dolda framtida tillgångar för föreningen. På en kort promenad når du både tunnelbanans gröna linje, bussar som bland annat går till pendeltåget i Älvsjö, samt ett stort utbud av service. Inom gångavstånd återfinns både förskola och grundskola. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
Storsjövägen 76, Årsta, Stockholms kommun

Storsjövägen 76

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
3 350 000 kr
69 m²
2.5 rum
vån 2/3
5 388 kr/mån
48 551 kr/m²

Accepterat pris Välkommen till denna fantastiska lägenhet på imponerande 69 kvadratmeter, fördelat på 2,5 rum och kök. Belägen på Storsjövägen 76, erbjuder denna lägenhet även fördelen av att ha en hiss i byggnaden. Bostaden är välsignad med fönster i två olika väderstreck, vilket tillåter härligt solljus att strömma in. Dessutom finns en rymlig balkong med gott om plats och västerläge, vilket ger möjlighet till trevliga sällskapsytor även under sena timmar. Badrummet och köket har båda genomgått renoveringar och erbjuder generösa ytor samt fullständig maskinell utrustning. Området är barnvänligt och trivsamt med närhet till tvärbanan, bussar och pendeltåg, vilket gör det enkelt att ta sig runt. Intill lägenheten ligger Storängsparken, som erbjuder härliga grönområden för avkoppling och rekreation. Dessutom finns det en garanterad parkeringsplats tillgänglig för alla medlemmar inom en månad från det att intresse anmäls. Förening med god ekonomi. Sammanfattningsvis är denna lägenhet enastående med sina generösa ytor, fantastiskt ljusinsläpp och bekvämligheter som hiss och balkong. Det barnvänliga läget och närheten till kollektivtrafik gör det till en attraktiv plats att bo på. Missa inte chansen att uppleva allt detta! Välkommen till Storsjövägen 76. Välkommen hem.

 • Balkong
 • Hiss
Stamgatan 90, Östberga, Stockholms kommun

Stamgatan 90

Lägenhet
Östberga, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
1 945 000 kr
61,5 m²
2 rum
4 496 kr/mån
31 626 kr/m²

Bostaden saluförs med ett accepterat pris. Välkommen till denna omsorgsfullt planerade och rymliga tvåa på Stamgatan 90 som går att bygga om till en gedigen 3 rok. Med sina 61,5 m² erbjuder denna lägenhet smart utformade ytor som badar i naturligt ljus. Få uppleva förtjusningen av en modern, halvöppen planlösning som förenar kök och vardagsrum på ett sömlöst sätt. Ett originellt, men ändå stilfullt kök och en vidsträckt vardagsyta som sträcker sig till en generös balkong i väster. Bostaden har också ett rymligt sovrum och ett fullt kaklat badrum, uppgraderat för din komfort. Genomgående bjuder lägenheten på en enhetlig palett av ljusa väggar och elegant golv, som inbjuder till att skapa din perfekta boendemiljö. Lyft din boendekvalitet inom en eftertraktad bostadsrättsförening, Brf Östberga, som kännetecknas av en stark ekonomisk grund. Med en förmånlig belägenhet mellan stadens puls och natursköna områden, erbjuder denna bostad en harmonisk balans. Parkering är enkelt löst med gott om parkeringsplatser tillgängliga för din bekvämlighet. För särskilda tillfällen tillhandahåller föreningen tre gästlägenheter för dina besökare samt en gemensam evenemangsyta för privata bokningar. Omfamna gemenskapen i Gamla Östberga, en plats som kretsar kring Stamparken. Denna park, som tillhör kommunen, omfattar en mängd lekområden för barn, en förskola och en dedikerad lekplats. Utforska rekreation med boule eller volleyboll på utpekade planer och njut av flera välkomnande grillplatser. När vintern målar landskapet vitt förvandlas parken till en skridskoåkningsoas och de små kan njuta av pulkaåkning nedför en mild backe nära förskolan. Se stadsodlingen blomstra på den speciellt avdelade ytan, ytterligare ett tecken på gemenskapens innovativa anda. Njut av dagliga bekvämligheter i det charmiga centrumet vid inledningen av Stamgatan. Utforska frestelserna hos Gamla Östberga bageri, tillfredsställ dina shoppingbehov på Coop Nära, här finns det även restaurangutbud med pizzeria och Thairestaurang. Befria potentialen - greppa tillfället och omvandla denna rymliga duk till ditt alldeles egna 3-sovrums paradis. Med en harmonisk mix av stadens bekvämligheter och naturlig ro, lockar denna bostad dig att kalla den ditt hem.

 • Balkong
 • Hiss
Stenkvistavägen 10, Högdalen, Stockholms kommun

Stenkvistavägen 10

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
3 195 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 4/13
4 609 kr/mån
48 045 kr/m²

Välkommen till modern livskvalité på ett stenkast från Högdalen C. Här får du bästa möjliga sociala ytan med öppen planlösning där köket och vardagsrummet går ihop. Fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier och en generös balkong där du enkelt får plats med trevlig loungegrupp. En perfekt plats att dela en middag på samtidigt som man njuter av den varma solen. Huset är byggt 2018-2019 med alla dess finesser som kommer med modern nyproduktion. Fullutrustat kök med materialval av hög standard & robust maskinell utrustning. Två väl tilltagna sovrum där båda rymmer dubbelsäng och förvaring. Fräscht helkaklat badrum med bekvämligheter som både tvättmaskin och torktumlare. Stor klädkammare med plats för kläder och förvaring. Bra och stabil förening som äger marken själv och nybyggda hus som kräver väldigt lite underhåll gör detta till ett modernt hem och en trygg investering. Området erbjuder allt du kan önska dig på bekvämt avstånd. Med närhet till tunnelbana, grönområden och lokala butiker samt både ICA och systembolaget så är vardagen smidig och enkel. Testa till exempel Högdalens fisk och delikatesser eller populära hamburgarhaket BABAS. Att bo här är att kunna njuta av den lätthet och komfort som ett sådant här läge ger. Du har alltid tid att plocka upp det du behöver på vägen hem, och att ta en spontan utflykt in till stan blir en smidig och enkel process. Sammanfattningsvis ett snyggt och bekvämt boende, endast 500 meter till tunnelbanans gröna linje som tar dig intill Stockholm C på ca 20 minuter. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Emilia Fogelklous gata 25, Fruängen, Stockholms kommun

Emilia Fogelklous gata 25

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
2 790 000 kr
54,5 m²
2 rum
3 115 kr/mån
51 193 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla tvåa som utstrålar en härlig radhuskänsla! Med egen ingång och inte en, utan två rymliga uteplatser, får du det bästa av både moderna bekvämligheter och utomhusliv i denna pärla. Med byggår 2014 har du möjlighet att njuta av ett modernt boende med alla bekvämligheter du kan önska dig. Lägenhetens första uteplats, en rymlig 13 kvm stor altan i söderläge, kommer snabbt att bli din favoritplats för soliga frukostar och avkopplande middagar utomhus. Den andra, i västläge, ger dig chansen att njuta av den ljuva kvällssolen och sociala stunder med vänner och familj. Detta hem är både bekvämt och praktiskt. Du har nära till en matbutik och även Fruängens centrum, som erbjuder en fullserviceupplevelse med butiker, apotek, postservice, systembolag, matbutiker, restauranger och caféer. För en smidig och enkel pendling finns det också en busshållplats runt hörnet. Fruängen centrum erbjuder tunnelbana och är en knytpunkt för olika bussar. Lägenheten är ljuvligt ljus och luftig, vilket skapar en inbjudande atmosfär som du kommer att älska att komma hem till varje dag. Med moderna bekvämligheter och ett perfekt läge är detta en unik möjlighet du inte vill missa. Kontakta mig redan idag för att uppleva allt detta fantastiska boende har att erbjuda!

 • Plus
 • Uteplats
Rangstagatan 18, Högdalen, Stockholms kommun

Rangstagatan 18

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
4 495 000 kr
85 m²
4 rum
vån 10/15
4 979 kr/mån
52 882 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem på Rangstagatan 18! Denna fantastiska 4 rum och kök lägenhet belägen på våning 10 kommer att öppna upp en helt ny värld av elegans och komfort för dig och din familj. Med en imponerande milsvid utsikt som sträcker sig över stadens silhuett och det vackra omgivande landskapet, kommer du att vakna upp till en förtrollande panorama varje morgon. Ljus och rymd är ledorden som präglar detta hem. Den öppna planlösningen skapar en perfekt harmoni mellan vardagsrum, matplats och kök, vilket skapar en inbjudande och social atmosfär som är idealisk för både vardagsliv och underhållning. De smakfullt målade väggarna i behagliga kulörer ger rummen en avslappnad och sofistikerad känsla, samtidigt som de naturliga ljusinsläppen skapar en luftig och fräsch atmosfär. Det moderna köket är utformat med precision och funktionalitet i åtanke. Här hittar du toppmoderna apparater, generösa arbetsytor och gott om förvaringsutrymme, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. Den angränsande matplatsen ger dig möjlighet att njuta av dina måltider medan du samtidigt beundrar den otroliga utsikten som sträcker sig utanför fönstren. De fyra rymliga rummen ger gott om plats för familj och gäster. Det stora sovrummet är en fristad av komfort. De övriga rummen är perfekta som barnrum, gästrum eller kontor, vilket ger flexibilitet och anpassningsbarhet till dina behov. På Rangstagatan 18 har du tillgång till en mängd bekvämligheter och faciliteter som förhöjer din livsstil. Den välskötta fastigheten erbjuder säkerhet och lugn, medan närheten till stadens puls och grönområden ger dig det bästa av båda världar. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och uppleva detta enastående hem själv. Ge dig själv möjligheten att bo i en lägenhet som inte bara erbjuder en spektakulär utsikt, utan också en sofistikerad och trivsam livsmiljö som du kommer att älska att kalla ditt eget. Välkommen till Rangstagatan 18 - din framtida drömresidens!

 • Plus
 • Hiss
Bjursätragatan 129, Bandhagen - Rågsved, Stockholms kommun

Bjursätragatan 129

Lägenhet
Bandhagen - Rågsved, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
1 550 000 kr
53 m²
1 rum
3 971 kr/mån
29 245 kr/m²

Välkommen till denna charmiga rymliga etta med en mysig uteplats som öppnar upp mot föreningens grönskande innegård, komplett med ståtliga ekar. Lägenheten är omsorgsfullt utformad för att maximera komfort och atmosfär. Det generösa vardagsrummet rymmer lätta möblemang och leder ut till den privata uteplatsen där du kan njuta av lugn och ro i det grönskande utomhusutrymmet. Uteplatsen är en idealisk plats för att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en avkopplande stund på kvällen. Separat kök med plats för litet matbord. Sovalkoven är en mysig vrå avskärmad från resten av utrymmet, vilket ger en privat plats för avkoppling och vila. Stort halv kaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Denna lägenhet är mer än bara ett boende; det är en fristad där du kan koppla av och känna dig hemma. Med närheten till föreningens grönskande innergård och närhet till naturen blir detta ditt eget lilla paradis mitt i staden. I närområdet finns mysiga promenadstråk, bra kommunikationer med bussar och tunnelbana samt ett bra serviceutbud på mataffärer och restauranger. Har du intresse för bostaden? Kontakta Christian Zettergren för visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Salbyvägen 1, Bandhagen, Stockholms kommun

Salbyvägen 1

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
1 350 000 kr
17 m²
1 rum
vån 2/3
1 500 kr/mån
79 412 kr/m²

Unik möjlighet! Välkommen till denna charmiga och välskötta lägenhet på Salbyvägen 1 i det eftertraktade området Bandhagen. Med sitt strategiska läge och fantastiska första intryck är denna pärla perfekt som förstagångsbostad eller som en praktisk övernattningslägenhet. På bekväma 17 kvadratmeter presenterar sig detta boende som en kompakt och välplanerad yta, byggd med omsorg på 1950-talet och sedan dess kärleksfullt omhändertagen. En av de stora fördelarna är det omfattande stambytet som genomfördes 2017, vilket innebär att du kan flytta in utan att behöva oroa dig för framtida underhållsbehov i WC:n med s.k. Stockholms dusch. Fönstren har precis också renoverats. Ljuset flödar in genom fönstren och skapar en behaglig atmosfär i rummet. Här finns gott om plats för en bekväm säng, en mysig sittgrupp och även en liten arbetsplats om så önskas. De smarta lösningarna i köket gör matlagningen till en fröjd, och det välplanerade badrummet erbjuder alla nödvändiga bekvämligheter på en minimal yta. Området kring Salbyvägen erbjuder allt du kan önska dig på bekvämt avstånd. Med närhet till kollektivtrafik, grönområden och lokala butiker är vardagen smidig och enkel. Perfekt för dig som söker det lilla boendet med stora möjligheter. Tänk dig att kunna njuta av den lätthet och komfort som ett sådant här läge ger. Du har alltid tid att plocka upp det du behöver på vägen hem, och att ta en spontan utflykt till staden blir en smidig och enkel process. Ett stenkast från tunnelbanan och en kort promenad till ICA gör vardagen både bekväm och tidsbesparande. Bandhagen har flera grönområden och parker som erbjuder möjligheter till rekreation och avkoppling. Bland dessa finns Bandängens park, som är en populär plats för picknick, promenader och lek. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet på Salbyvägen 1 en enastående chans att äga en välutrustad och välskött bostad i ett populärt område. Med sin kompakta och praktiska utformning, moderna stambyten och närhet till allt du behöver, är detta ett tillfälle du inte vill missa. Välkommen hem!

Åkerögränd 4, Örby, Stockholms kommun

Åkerögränd 4

Lägenhet
Örby, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
2 495 000 kr
41 m²
2 rum
2 841 kr/mån
60 854 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS Välkommen till denna charmiga och välplanerade 1,5-rumslägenhet på Åkerögränd 4! Stig in i det ljusa och öppna vardagsrummet där du direkt känner dig hemma. Det häftiga köket kommer att få dig att känna dig som en mästerkock, utrustat med moderna bekvämligheter som diskmaskin och induktionshäll. Den snygga tegelväggen ovanför bänkskivan ger en elegant touch. Njut av avkoppling i badkaret och koppla av på balkongen med trätrall, som bjuder in till härliga dagar och kvällar i solen. Dessutom finns det en lekplats och en mysig grillplats i närheten, perfekt för trevliga stunder med familj och vänner. Åkerögränd 4 är belägen i ett lugnt och trivsamt område med en ekonomiskt stabil förening. Dessutom finns Örby C i närheten, ett centrum som för närvarande har Hemköp och posttjänster, men som också planeras att utvidgas med ännu fler serviceinrättningar och bostäder. Förskolor och Örbyskolan finns också inom bekvämt promenadavstånd, och Älvsjö C, med utmärkta kommunikationsmöjligheter via pendeltåg och bussar, är lätt att nå och tar dig till många destinationer i Söderort. Välkommen till Åkerögränd 4. Välkommen hem.

 • Balkong

Visar alla 14