Mäklare David Ling

David Ling

Om mig

När ni anlitar mig erbjuder jag er stor kunskap, enormt driv och nyfikenheten på att lära känna er och er bostad för att tillsammans få de resultat vi söker! Jag har tidigare erfarenhet från lagsport och har klart för mig att bra samarbete, kommunikation och hårt jobb ger resultat. Går ni i flyttankar? #RingLing

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rämensvägen 2, Årsta, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:30
Rämensvägen 2, Årsta, Stockholms kommun, bild 2
Rämensvägen 2, Årsta, Stockholms kommun, bild 3

Rämensvägen 2

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
3 195 000 kr
56,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 504 kr/mån
56 549 kr/m²

Välkommen till denna underbara trerummare på den underbara adressen Rämensvägen! Här bor du centralt i Årsta med närhet till Årsta torg och kommunikation. Lägenheten disponeras idag som 3 rok med gedigna rum för att alla ska trivas! När du kliver in i lägenheten välkomnas du av en hall med gott om förvaringsmöjligheter. I direkt anslutning till hallen finns köket med delar av det vackert original! Vardagsrum med klassiska Årstaparkett och utgång till balkong med härlig kvällssol mot den lummiga innergården. Sovrum med fantastiskt trägolv och garderober samt insynsskyddat fönster. Stambytt badrum med badkar och fönster. Välskött och stabil förening i stambytta fastigheter. Låg belåning 3037 kr/kvm enligt senaste årsredovisningen. En månadskostnad där tv och bredband via fiber är inkluderat. På bara några minuters promenad är du nere vid mysiga Årstaviken, med trevliga promenadstråk. Det finns goda kommunikationer i området, med närhet till Tvärbana (station Valla Torg), Buss 160 och 168 mot Gullmarsplan samt pendeltåg från Årstaberg och det går snabbt att ta sig ut på E4/E20 med bil. Här bor ni i en perfekt planerad trerummare med vackra gedigna originaldetaljer och ett fint läge! En stabil förening med bra ekonomi och närheten till Årsta Torg såväl som kommunikationer. Välkommen till Rämensvägen 2. Välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
Svärdlångsvägen 5, Årsta, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:00

Svärdlångsvägen 5

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
7 195 000 kr
94,7 m²
4 rum
7 063 kr/mån
75 977 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska boende med radhuskänsla i Årsta. Det är en unik möjlighet för er som längtar efter hus och vill bo nära natur, men inte vill lämna storstaden. Här har ni Storängsparken som närmaste granne och nära till Årstaskogens naturreservat med möjlighet till skogspromenader, utegym och bad. Dessutom goda kommunikationer med två minuter till busshållplats och fem minuter till Årstaberg station. Vill ni känna stadspulsen på Södermalm räcker det att traska över Årstabron. Det här är boendet för er som vill ha ett socialt liv med guldkant. På nedervåningen ger den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum maximalt med social yta. Från vardagsrummet når ni den fantastiska uteplatsen. Bjud in till en härlig grillkväll eller njut av lugnet för er själva. En trappa upp finns de rymliga sovrummen när kvällen börjar lida mot sitt slut. Boendet möjliggör också ett praktiskt liv med extra utrymme. Badrum på båda våningarna uppskattas av hela familjen. Ni har ett stort uppvärmt förråd precis i anslutning till uteplatsen som kan användas som verkstad för hemmaprojekt och cykelmek. Dessutom finns en rymlig vind för optimal förvaring. Till detta ingår parkeringsplats med eluttag i avgiften. Föreningen erbjuder unika möjligheter med bastu, uteplats med kvällssol och ett stort allrum för middagar, fest, lek eller pingis. Kostnaderna i föreningen hålls nere genom gemensamt underhåll och förvaltning av fastigheten. Välkommen till Svärdlångsvägen 5. Välkommen hem.

  • Plus
  • Uteplats
Långåkersvägen 86, Stureby, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:30

Långåkersvägen 86

Radhus
Stureby, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
7 395 000 kr
133 + 20 m²
5 rum
230 m² tomt

Välkommen hem till Långåkersvägen 86 i Stureby. Ett välplanerat radhus, i bra skick och perfekt läge i Stureby med promenadavstånd till tunnelbanan. Detta charmiga hem sträcker sig över tre våningsplan och bär på arvet från 60-talets klassiska design. Här möts du av detaljer som erbjuder elegans och tidlösa stil. På baksidan av huset avslöjar sig en gömd pärla; en lummig trädgårdsoas med en fantastisk altan och en plan gräsmatta. Boendet är inte bara vackert utan även praktiskt beläget. Här kan du njuta av en fridfull tillvaro med bekvämligheten av att ha allt inom räckhåll. Barnfamiljer kommer att uppskatta närheten till skolor och förskolor, medan idrottsentusiaster har bekvämt avstånd till idrottsplatser för träning och tävlingar. För de som älskar god mat och mysiga stunder finns ett rikt utbud av restauranger, butiker och caféer att utforska, allt inom bekvämt gångavstånd. På mellanplanet har du bostadens alla sociala ytor. Ett stort rymligt kök för hela familjen med direkt anslutning till altan och trädgård. Även bostadens rymliga vardagsrum med trevliga utsikt och braskamin finner ni på detta plan för att samla hela familjen, här kan ni njuta av gemenskapen som detta utrymme främjar. Det centrala köket och vardagsrummet är hjärtat av detta hem. Den öppna planlösningen mellan dessa utrymmen skapar en social atmosfär där familjen kan samlas och dela stunder tillsammans. Du kan enkelt hålla koll på familjen medan du lagar mat och samtidigt njuta av gemenskapen som detta utrymme främjar. Välkommen till Långåkersvägen 86. Välkommen hem.

  • Plus
  • Uteplats
Tussmötevägen 224, Stureby, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:30

Tussmötevägen 224

Lägenhet
Stureby, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
3 495 000 kr
63 m²
3 rum
vån 2/2
5 239 kr/mån
55 476 kr/m²

Välkommen till denna tilltalande trea i underbara Stureby! Föreningen Brf Tussmötetorpet bildades 2006 och genomgick då en totalrenovering till bostadsrätter, fastigheten var tidigare en biograf! Bostaden har ett genomgående trevligt ljusinsläpp från större fönsterpartier samt fransk balkong med dubbeldörrar i underbart söderläge. På föreningens mark har ni även en underbar trädgård där man kan njuta av solen fram till sena kvällar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för att optimera ytorna i bostaden. Här kan man tillaga en härlig middag för en social tillställning samtidigt som man kan umgås med gästerna. Köket besitter full maskinell utrustning för att underlätta vardagen och badrummet har en fantastiskt rymd med sin underbara takhöjd och är i bästa skick med både tvättmaskin och torktumlare. Perfekt boende för den som vill sätta lite extra livskvalité till vardagen! I Stureby bor du i ett lugnt område som präglas av flertalet villaområden och närhet till stan vilket ger er en kombination som är svårslagen. Tunnelbanestationen Svedmyra ligger 700 m från lägenheten och hit promenerar du på 8 min. Buss 163 går precis utanför bostaden och tar dig till Älvsjöstation och Fruängen på 15-20 min. ICA BEA ligger ca 11 min för dagliga inköp. Välkommen till Tussmötevägen 224. Välkommen hem.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sköntorpsvägen 107, Årsta, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Sköntorpsvägen 107

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
5 395 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/5
5 717 kr/mån
66 605 kr/m²

Välkommen till denna underbara 4 rok på 81 kvm med ett fantastisk ljusinsläpp och hög standard som sätter guldkant på vardagen! Lägenheten är välplanerad med dess rum och storlek. Här bor ni med en trevlig och öppen planlösning i huset med underbart ljusinsläpp och en stor inglasad balkong som förlänger de kyligare perioderna. Ett gediget master bedroom och två mindre sovrum ger familjen plats för att trivas. I vardagsrummet finns det rikligt med sociala ytor för större tillställningar och möjlighet att röra sig ut till balkongen i ett vackert västläge för att avnjuta solnedgången. Ett modernt kök som är fullt maskinellt utrustat och besitter den extra känslan av vardagslyx. Det nyrenoverade badrummet med tvättmaskin och torktumlare underlättar och höjer livskvalitén! Detta är ett komplett boende för hela familjen och det finns rymd att växa i. Lägenheten är attraktivt belägen i Årsta med närhet till allt - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Från lägenheten tar du dig direkt ner till Årstaskogens naturreservat där ni har badbrygga, ljuvliga promenadstråk, grönskande områden, utegym, Årstadals båtklubb och med raska steg via Tantobron in till pulsen på Södermalm. Det finns ett flertal förskolor såsom Årstalidens Förskola och Förskolan Tämnargården samt Årstaskolan (F-9) inom några minuters gångväg. Kommunikationen härifrån är perfekt, precis utanför byggnaden har ni busslinje 164 som tar er till Gullmarsplan och tunnelbanan och åt andra hållet Valla torg med tvärbanan. Brf Närdingen 2 består av 2 st flerbostadshus där föreningen upplåter 40 lägenheter med bostadsrätt. En solid och stabil förening med ordning och reda på finanserna med sin låga belåningsgrad på 4 346 kr/m² Välkommen till Sköntorpsvägen 107. Välkommen hem.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Åkerögränd 4, Örby, Stockholms kommun

Åkerögränd 4

Lägenhet
Örby, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
2 290 000 kr
41 m²
2 rum
vån 0/3
2 841 kr/mån
55 854 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS Välkommen till denna charmiga och välplanerade 1,5-rumslägenhet på Åkerögränd 4! Stig in i det ljusa och öppna vardagsrummet där du direkt känner dig hemma. Det häftiga köket kommer att få dig att känna dig som en mästerkock, utrustat med moderna bekvämligheter som diskmaskin och induktionshäll. Den snygga tegelväggen ovanför bänkskivan ger en elegant touch. Njut av avkoppling i badkaret och koppla av på balkongen med trätrall, som bjuder in till härliga dagar och kvällar i solen. Dessutom finns det en lekplats och en mysig grillplats i närheten, perfekt för trevliga stunder med familj och vänner. Åkerögränd 4 är belägen i ett lugnt och trivsamt område med en ekonomiskt stabil förening. Dessutom finns Örby C i närheten, ett centrum som för närvarande har Hemköp och posttjänster, men som också planeras att utvidgas med ännu fler serviceinrättningar och bostäder. Förskolor och Örbyskolan finns också inom bekvämt promenadavstånd, och Älvsjö C, med utmärkta kommunikationsmöjligheter via pendeltåg och bussar, är lätt att nå och tar dig till många destinationer i Söderort. Välkommen till Åkerögränd 4. Välkommen hem.

  • Balkong

Visar alla 6