Mäklarringen Täby

Mäklarringen Täby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
ESKADERVÄGEN 40, NÄSBY PARK, Täby kommun
  • Kommande
ESKADERVÄGEN 40, NÄSBY PARK, Täby kommun, bild 2
ESKADERVÄGEN 40, NÄSBY PARK, Täby kommun, bild 3

ESKADERVÄGEN 40

Lägenhet
NÄSBY PARK, Täby kommun
Mäklarringen Täby
1 995 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/8
2 559 kr/mån
53 919 kr/m²

+ Välplanerad planlösning + Balkong mot grönområde + Välskött förening + Absolut närhet till Roslagsbanan och buss Välkommen till denna välplanerade 1:a i centrala Näsbypark! Här bor du i en stabil förening, närhet till allt du behöver i vardagen samt hemtrevlig lägenhet. Inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor. Helkaklat badrum som är stambytt och utrustat med dusch. Välplanerat kök med vita stilrena köksluckor, vitt kakel och god arbetsyta via mörk bänkskiva. Socialt och ljust vardagsrum med burspråk som ger en hemtrevlig atmosfär och fantastiskt ljusinsläpp. Plats för säng och diverse möblemang samt stor inredningspotential efter eget tycke och smak. Här bjuds det in till sociala sammanhang tillsammans med familj och vänner. Direktutgång till bostadens balkong i västerläge med trevlig vy över grönområde. Brf Torpedbåten 2 är en välskött förening med god ekonomi. Stambyte är genomfört 2010-2011. Föreningen har gemensamt elavtal med pris på 1,75 kr/kWh och högprismånaderna november till mars är priset 2,10 kr/kWh. Här bor du i omtyckta kvarter med närhet till natur, trevliga slottsparken och goda kommunikationer. Näsbypark Centrum finns bara ett stenkast bort och erbjuder matvarubutiker, restauranger, café och apotek samt Roslagsbanan som tar dig till Stockholm Östra på 20 minuter. Kort promenadväg till Centralparken och Norrskogsbadet, här finns fina promenadvägar, välutrustat utomhusgym, stora gräsytor som bjuder in till aktiva dagar och sociala sammankomster. Här finns det även omtyckt utomhusbad, Norrskogsbadet erbjuder även omklädningsrum, bastu samt ett litet café. För den båtintresserade finns det även flera bra hamnar i närheten, t.ex. Viggbyholms båtklubb. Kontakta ansvarig mäklare för intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
HÄGERNEHOLMSVÄGEN 7A, HÄGERNEHOLM, Täby kommun
  • Kommande
HÄGERNEHOLMSVÄGEN 7A, HÄGERNEHOLM, Täby kommun, bild 2
HÄGERNEHOLMSVÄGEN 7A, HÄGERNEHOLM, Täby kommun, bild 3

HÄGERNEHOLMSVÄGEN 7A

Lägenhet
HÄGERNEHOLM, Täby kommun
Mäklarringen Täby
2 695 000 kr
60 m²
3 rum
vån 4/5
4 361 kr/mån
44 917 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare om du önskar boka privat visning, Filip Gröholt 072-252 11 99 + Gavelläge + Högt upp i huset + Byggår 2021 + Högt i tak och stora fönsterpartier + Optimal planlösning Äntligen saluförs en större lägenhet på Hägerneholmsvägen. Bo högt upp i husets gavelläge med fönster i flera väderstreck. Generös balkong med fri sikt. Hissen tar dig upp till våning 4 och lägenheten finns längst in i korridoren. Välkomnande hall med klinkergolv och god plats för förvaring. Ljust vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Stor inredningspotential och vacker utsikt via generösa fönsterpartier. Stilrent kök med matplats och goda arbetsytor. Två sovrum i olika storlekar. Bostadens största sovrum har tillgång till egen klädkammare samt balkong. Balkong med fri sikt högt upp i huset, plats för diverse möblemang. Investera i ett område som Täby kommun har stora planer för! Flera fina badplatser, promenadstråk och golfbanor på sommaren. Under vintertid finns längdskidbana med kort avstånd från bostadshuset. Roslagsbanan i Arninge Centrum står nu klar med direktanslutning till Stockholm Östra. Flera andra optimala kommunikationsvägar beroende på önskvärd resväg. 3 minuter till Arninge Centrum 7 minuter till Täby Centrum – ett av Sveriges största shoppingcentrum. 20 minuter till Stockholm City. Kontakta ansvarig mäklare för intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
LEDUNGSVÄGEN 3E, TÄBY KYRKBY, Täby kommun
  • Kommande
LEDUNGSVÄGEN 3E, TÄBY KYRKBY, Täby kommun, bild 2
LEDUNGSVÄGEN 3E, TÄBY KYRKBY, Täby kommun, bild 3

LEDUNGSVÄGEN 3E

Villa
TÄBY KYRKBY, Täby kommun
Mäklarringen Täby
4 995 000 kr
130 m²
4 rum
221 m² tomt

+ Smart-system via Google. + Bastu + Braskamin + Lugn och populär adress för familjen Välkommen till detta fina kedjehus i familjevänligt område - här bor du med flera bekvämligheter i hemmet så som smart-system via Google för att enkelt tända och släcka lamporna, bastu och braskamin på entréplan, flera fina renoveringar som nyligen är genomförda samt lugnt område som gör det tryggt för barnen att leka. Entréplan med rymlig hall i anslutning till tvättstugan med egen groventré vilket ger smidig hantering av smutsiga ytterkläder och skor. Välplanerat och ljust kök med god arbetsyta via bänkskiva samt bra med förvaring. Plats för matbord och stolar för flertalet sittande gäster intill trevliga fönsterpartier som släpper in naturligt dagsljus. Socialt och ljust vardagsrum som bjuder in till sociala sammanhang tillsammans med familj och vänner. Under ruggiga dagar kan du njuta av braskamin som ger en hemtrevlig atmosfär. Plats för diverse möblemang efter eget tycke och smak samt med enkla medel går det att sätta upp en vägg för att skapa ett till sovrum i bostaden. Direktutgång till trälagd altan som bjuder in till både lugna och lekfulla dagar. Bostadens första sovrum på entréplan med plats för säng och nattduksbord. Helkaklat badrum med dusch och bastu. Övre plan erbjuder två rogivande sovrum med plats för säng och diverse möblemang efter eget behov. Trevligt arbetsrum som även kan användas som en rymlig klädkammare. Helkaklat badrum som nyligen är renoverat. Här bor du med absoluta närhet till skolor, matbutik, restauranger, gym, apotek och annan service. Trevliga promenadstråk och gångavstånd till Vallentunasjön. Goda kommunikationer via Roslagsbanan till Stockholm Östra, bussar till både Danderyds sjukhus, Upplands-Väsby samt Täby Centrum. Med bil tar det ca. 10 minuter till Täby Centrum och cirka 20 minuter till Stockholm stad. Kort promenadavstånd till Täby kyrkbytrafikplats som tar dig med buss till Kista på noll tid. Kontakta ansvarig mäklare för intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99.

  • Premium
MIDGÅRDSVÄGEN 16, TÄBY KYRKBY, Täby kommun
  • Kommande
MIDGÅRDSVÄGEN 16, TÄBY KYRKBY, Täby kommun, bild 2
MIDGÅRDSVÄGEN 16, TÄBY KYRKBY, Täby kommun, bild 3

MIDGÅRDSVÄGEN 16

Lägenhet
TÄBY KYRKBY, Täby kommun
Mäklarringen Täby
1 995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
4 986 kr/mån
33 250 kr/m²

Kontakta mäklare för att boka visning! Filip Gröholt, 072-252 11 99. + Högst upp + Välplanerad lägenhet + Välskött förening + Balkong i söderläge med bra utsikt + Absolut närhet till kommunikationer Välkommen till denna välplanerade och ljusa lägenhet på 60 kvadratmeter beläget högst upp i huset i hjärtat av Täby Kyrkby! Inbjudande hall med goda avhängnings möjligheter för ytterkläder och skor. Helkaklat badrum utrustat med bland annat takdusch och tvättmöjligheter via tvättmaskin. Socialt och ljust vardagsrum som bjuder in till trevliga sociala sammanhang tillsammans med familj och vänner. Plats för diverse möblemang samt stor inredningspotential efter eget tycke och smak. Direktutgång till bostadens mysiga balkong i söderläge. Här kan du njuta av fina vår- och sommardagar med trevlig vy från tredje våningen. Välplanerat kök med god yta för matlagning via bänkskiva samt förvaring via flertalet köksskåp och lådor. Plats för matgrupp för flertalet sittande gäster intill fönsterparti som släpper in naturligt och trevligt dagsljus. Rogivande sovrum med fantastiskt ljusinsläpp via stort fönsterparti. Plats för dubbelsäng samt diverse möblemang efter eget behov. Bostaden erbjuder optimala förvaringsmöjligheter via flertalet garderober samt källarförråd. Brf Midgårdsvägen är en välskött förening som erbjuder bland annat tvättstuga, festlokal, källarförråd samt lekplats. Här bor du med absoluta närhet till både service och grönområden med milslånga preparerade promenad- och löpspår! Bostaden är belägen mitt i Täby Kyrkbys hjärta. Ett trevligt och barnvänligt område. Endast ett stenkast från både service och kommunikationer i form av både buss och Roslagsbanan som tar er till Stockholms Östra på cirka 20 minuter. På gångavstånd har ni en välsorterad ICA butik, restauranger, café, apotek, tandläkare, skola m.m. Kontakta ansvarig mäklare för intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99.

  • Premium
  • Balkong
MAJVÄGEN 26A, VALLATORP, Täby kommun
  • Kommande
MAJVÄGEN 26A, VALLATORP, Täby kommun, bild 2
MAJVÄGEN 26A, VALLATORP, Täby kommun, bild 3

MAJVÄGEN 26A

Villa
VALLATORP, Täby kommun
Mäklarringen Täby
6 995 000 kr
158 m²
6 rum
906 m² tomt

+ Familjevänligt område + Möjlighet för uthyrning + Carport med förråd + Bastu + Sätt din egen prägel + Närhet till förskolor och skolor Välkommen till denna enplansvilla belägen längst ner på en återvändsgata vilket ger en lugn och trygg miljö! Här finns möjligheten till att sätta sin egna prägel på huset och skapa det till ert drömhus. Öppna upp för en mer öppen planlösning eller hyr ut delar av huset med egen entrédörr. Du välkomnas av den lummiga trädgården, carport med förråd samt digitalt lås vid entrédörren för extra bekvämligheter i vardagen. Rymlig hall med klädkammare för optimala förvaringsmöjligheter. Tvättstuga utrustat med tvättmaskin och god yta för hantering av bostadens tvätt. Två badrum utrustat med dusch samt ett av badrummen med bastu som ger extra lyx i vardagen under kyligare dagar. Bostaden är även utrustad med en gäst-wc vilket ger en smidigare vardag. Välplanerat kök med god arbetsyta via bänkskiva samt plats för matbord och stolar för flertalet sittande gäster intill trevligt fönsterparti. Socialt och ljust vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp via flertalet fönsterpartier samt direktutgång till bostadens trädgård. Här bjuds det in till sociala sammanhang tillsammans med familj och vänner. Plats för diverse möblemang och stor inredningspotential. Här finns även ytterligare ett mindre vardagsrum som kan nyttjas som hobbyrum för den stora familjen. Bostaden består av totalt fyra sovrum i bra storlekar med plats för säng, nattduksbord och annat önskvärt möblemang. Hemtrevlig trädgård i lugnt villaområde som ger möjlighet till avkopplande dagar och mycket lek. Plats för diverse utomhusmöblemang efter eget tycke och smak. Bra solläge i västerläge med eftermiddag-kvällssol. Carporten har indragen el och uppfarten rymmer två bilar. Friggebod för ytterligare trädgårds förvaring. Huset är ommålat. Två äppelträd av olika sorter, körsbärsträd och plommonträd. Här på Majvägen 26A bor du i ett familjevänligt område med närhet till både grönområden och service. Närhet till förskolor och skolor. På promenadavstånd finns bland annat mataffär, vårdcentral, restauranger och bussförbindelser som tar dig till Täby Centrum och Danderyds sjukhus på några minuter. Kontakta ansvarig mäklare för intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99.

  • Premium
STORTORPSVÄGEN 7, Lingsberg, Vallentuna kommun
  • Kommande
STORTORPSVÄGEN 7, Lingsberg, Vallentuna kommun, bild 2
STORTORPSVÄGEN 7, Lingsberg, Vallentuna kommun, bild 3

STORTORPSVÄGEN 7

Villa
Lingsberg, Vallentuna kommun
Mäklarringen Täby
Pris saknas
187,2 m²
6 rum
2 756 m² tomt

+ Arkitektritat hus från Götenehus + Närhet till natur + Stor tomt om 2 756kvm + Lugnt område + Förberett för garage + Möjlighet till snabbt tillträde + Plejd Välkommen till denna ståtliga villa som bjuder in till familjeliv och social samvaro. Med sin imponerande planlösning skapar villan en atmosfär av ljus och rymd i köket och vardagsrummet, vilka öppnar upp mot trädgården genom stora fönster och utgångar. Villan är utformad i en vacker New England-stil som ger den en tidlös och charmig karaktär. Med sina spröjsade fönster och arkitektoniska detaljer ger villan ett intryck av klassisk elegans och hemtrevnad. Fina tillval i badrum och kök. Genomgående vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Bra takhöjd om 1,5 m på båda våningsplanen vilket ger en ljus och öppen känsla oavsett vilken våning du är på. På entréplanet finner du även praktiska detaljer såsom eldstad, klädkammare, wc/dusch och en funktionell tvättstuga med groventré. Övre plan erbjuder ett generöst gemensamt allrum med tillgång till balkongen, perfekt för avkoppling och umgänge. Föräldrasovrummet imponerar med sin rymd och tillhörande klädkammare, medan ytterligare två sovrum på detta plan också erbjuder sina egna klädkammare för maximal bekvämlighet. Här finner du även ett rymligt badrum komplett med både badkar och dusch för avkopplande stunder. Villan är perfekt belägen i en lugn och fridfull omgivning, omgiven av naturens skönhet. Den natursköna omgivningen erbjuder en avkopplande miljö med härliga promenader eller utflykter. För de som är intresserade av hästar finns det även en hästgård i närheten. Samtidigt som du bor i lantlig ligger Vallentuna Centrum 8 minuter bort. Här finns även stort urval på skolor. Ordentligt hus med inga anmärkningar under slutbesiktningen. Denna villa är helt nybyggd och redo för inflyttning. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99

  • Premium
STATIONSVÄGEN 10, ROSLAGS NÄSBY, Täby kommun
  • Kommande
STATIONSVÄGEN 10, ROSLAGS NÄSBY, Täby kommun, bild 2
STATIONSVÄGEN 10, ROSLAGS NÄSBY, Täby kommun, bild 3

STATIONSVÄGEN 10

Lägenhet
ROSLAGS NÄSBY, Täby kommun
Mäklarringen Täby
3 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3
4 794 kr/mån
56 371 kr/m²

+ Balkong i västerläge + Moderna materialval + App för att öppna dörrar + Byggt 2022 + Restid till stan på ca 12 minuter + Absolut närhet till kommunikationer och grönområden. Välkommen till denna moderna och exklusiva tvåa på 62 kvadratmeter - här bor du i ett av Täbys bästa områden med absolut närhet till Roslagsbanan! Inbjudande och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter via garderob. I anslutning till hallen ligger det helkaklade och välutrustade badrummet med bland annat takdusch. Optimala tvättmöjligheter via tvättmaskin och torktumlare med bänk ovanför som ger dig smidig hantering av tvätten. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Klädkammare i anslutning till sovrummet vilket ger dig bra med förvaring av dina kläder. Modernt kök med goda arbetsyta via bänkskivan samt stilrena köksluckor. Plats för matbord och stolar för flertalet sittande gäster intill stort fönsterparti som släpper in fint dagsljus. Köket ligger i öppen planlösning till vardagsrummet vilket skapar en härlig gemenskap och bra sociala ytor samtidigt som du kan stå för matlagningen. Socialt och ljust vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Plats för diverse möblemang och stor inredningspotential. Direktutgång till bostadens hemtrevliga balkong i västerläge. Här kan du njuta av den trevliga vyn över innergården. Extra bekvämlighet finns genom att du kan använda en app för att öppna dörrar till gemensamma utrymmen samt din egen ytterdörr. Brf Station 1901 har gemensam takterrass med ett orangeri om ca 15 kvm samt utekök. Här bor du med absolut närhet till det mesta och kommunikationerna är svårslagna. I direkt närhet ligger Roslagsbanan som snabbt tar dig till Östra Station. För den som föredrar cykeln finns fina cykelbanor hela vägen in till city. Väljer du bilen är du snabbt ute på E18. Inom några minuters promenad från bostaden finns Täby centrum med ett stort utbud av shopping, nöje samt restauranger. Flera fina grönområden finns i närheten. Ta chansen att investera i en modern lägenhet i ett av Täbys bästa områden! Kontakta ansvarig mäklare för intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
HÄGERNEHOLMSVÄGEN 8B, HÄGERNEHOLM, Täby kommun
  • Kommande
HÄGERNEHOLMSVÄGEN 8B, HÄGERNEHOLM, Täby kommun, bild 2
HÄGERNEHOLMSVÄGEN 8B, HÄGERNEHOLM, Täby kommun, bild 3

HÄGERNEHOLMSVÄGEN 8B

Lägenhet
HÄGERNEHOLM, Täby kommun
Mäklarringen Täby
2 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 5/6
4 966 kr/mån
49 000 kr/m²

+ Balkong i sydvästläge + Välplanerad planlösning + Inga grannar ovanför + Goda kommunikationer Välkommen till denna välplanerade lägenhet på 55 kvadratmeter i Hägerneholm - här bor du på femte våningen utan några grannar ovanför dig. Här bor du i en modern lägenhet med fina ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Du välkomnas av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober. I direkt anslutning ligger det helkaklade badrummet utrustat med dusch samt tvättmöjligheter via kombimaskin. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, stor inredningspotential samt erbjuder bra förvaringsmöjligheter via flertalet inbyggda garderober. Direktutgång till den generösa balkongen i sydvästläge, här kan du njuta av solen i stort sett hela dagen. Socialt och ljust vardagsrum med trevligt ljusinsläpp via flera fönsterpartier. Plats för diverse möblemang efter eget behov. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet vilket öppnar upp för sociala sammanhang samtidigt som du får din egna del för matlagning. Här finns god arbetsyta via bänkskivan samt stilrent intryck genom vita köksluckor. Plats för matbord och stolar för flertalet sittande gäster. I månadsavgifter ingår; värme, vatten, kabel-tv, fiber, sophantering samt källarförråd. Föreningen har sina egna parkeringsplatser för medlemmarna. Här i Hägerneholm bor du med närhet till allt du behöver. Goda kommunikationsvägar via roslagsbanan samt flertal bussar ifrån Arninge Centrum som tar dig till Stockholm City, Danderyd och Täby C. Under rusningstrafik går även direktbuss från Hägerneholm till Humlegården. Arninge handelsplats med flertal butiker och restauranger finns här för all service du behöver samt Sveriges första Costco butik. I närområdet finns även flera fina badplatser, promenadstråk, gym, restaurang och golfbanor på sommaren. Under vintertid finns längdskidbana med kort avstånd från bostadshuset. 3 minuter till Arninge Centrum 7 minuter till Täby Centrum – ett av Sveriges största shoppingcentrum. 20 minuter till Stockholm City. Kontakta ansvarig mäklare för intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
GÄRDES BACKE 3C, Danderyd, Danderyds kommun
  • Kommande
GÄRDES BACKE 3C, Danderyd, Danderyds kommun, bild 2
GÄRDES BACKE 3C, Danderyd, Danderyds kommun, bild 3

GÄRDES BACKE 3C

Lägenhet
Danderyd, Danderyds kommun
Mäklarringen Täby
5 495 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/6
6 038 kr/mån
63 161 kr/m²

+ Takhöjd 2,9 m + Modern och ljus lägenhet + Generös uteplats med många trevliga soltimmar + Två badrum + Utmärkta kommunikationer Välkommen till denna moderna och ljusa lägenhet - här erbjuds öppen planlösning med köksö, generös uteplats, två badrum samt närhet till allt du behöver för en smidig vardag. Detta ger dig en fantastisk kombination av lyx, komfort och bekvämlighet! I hallen möts du direkt av den ljusa känslan tack vare generösa takhöjden på 2,9 meter och som ger en fantastisk känsla av rymd i hela lägenheten. Den höga takhöjden är unik för bara lägenheterna på första våningsplanet. Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning vilket bjuder in till sociala sammanhang tillsammans med familj och vänner. Modernt kök med stilrena köksluckor och gedigen bänkskiva i stenkomposit. Köket är även utrustat med köksö vilket gör det smidigt att laga mat flera personer samtidigt eller att bara umgås. Fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Från vardagsrummet tar du dig ut till den generösa uteplatsen som blir en härlig förlängning av bostaden under fina vår- och sommardagar. Njut av solen större delen av dagen. Plats för diverse utomhusmöblemang. Njut av den trevliga utemiljön och när du blir sugen på att grilla så tar du dig enkelt till föreningens innergård som är utrustad med grill. Lägenheten erbjuder hela två badrum med dusch, vilket förenklar vardagslivet när flera i familjen ska göra sig iordning samtidigt. Det ena badrummet erbjuder även smidig hantering av bostadens tvätt via tvättmaskin och torktumlare. Tre rogivande sovrum med god plats för diverse möblemang efter eget behov. Goda förvaringsmöjligheter finns via tillhörande källarförråd på ca 4 kvm. Här bor du med absolut närhet till allt du behöver. Promenadavstånd till Mörby Centrum med flertal butiker, restauranger, caféer och matvaruaffärer. Utmärkta kommunikationer med 2-3 minuters promenadavstånd når du både tunnelbanan och bussterminalen vid Danderyds sjukhus samt en kort bit därifrån har du även Roslagsbanan. Närhet till flertalet förskolor och skolor. Via promenad och cykelvägar kan du njuta av Edsvikens strandpromenad, Mörbybadet, Kevinge golfbana samt Ekebysjöns naturreservat. För dig som cykelpendlar finns det fina cykelbanor hela vägen in till city och tar du bilen är du direkt ute på E18 och parkerar sedan smidigt hemma i Invernesshöjdens garage som du når via hissen från ditt våningsplan. I området Inverness finns en restaurang, florist och kiosk. Kontakta ansvarig mäklare för intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
RADARVÄGEN 20, HÄGERNÄS, Täby kommun
  • Kommande
RADARVÄGEN 20, HÄGERNÄS, Täby kommun, bild 2
RADARVÄGEN 20, HÄGERNÄS, Täby kommun, bild 3

RADARVÄGEN 20

Lägenhet
HÄGERNÄS, Täby kommun
Mäklarringen Täby
2 495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 5/5
4 984 kr/mån
31 987 kr/m²

+ Högst upp i huset + Balkong i västerläge + Kök från 2016 + Goda kommunikationer + Stabil förening Välkommen till denna välplanerade och ljusa lägenhet på 78 kvm i Hägernäs - här bor du högt upp i huset och kan njuta av den trevliga utsikten! Rymlig hall med goda avhängnings möjligheter för ytterkläder och skor. Ljust och stilrent kök från Ikea. Vita släta köksluckor och god arbetsyta via svart bänkskiva. Plats för matbord och stolar för flertalet sittande gäster intill trevligt fönsterparti. Socialt och ljust vardagsrum som bjuder in till sociala sammanhang tillsammans med familj och vänner. Plats för diverse möblemang och stor inredningspotential. Direktutgång till bostadens balkong. Njut av den trevliga utsikten från femte våningen samt den populära kvällssolen. Två rogivande sovrum med plats för säng, nattduksbord samt möblemang efter eget behov. Helkaklat badrum utrustat med dusch. Goda förvaringsmöjligheter via klädkammare och källarförråd. BRF Hägern är en stabil förening med god ekonomi samt låg belåningsgrad på 1 925 kr/kvm, detta efter flera stora renoveringar genom åren. I månadsavgiften ingår värme, vatten, sophantering, kabel-tv, bredband samt förråd. Föreningen har två trevliga innergårdar som omges av trevliga ytor med grillplatser, sittplatser och ett lusthus. Det finns även ett motionsrum i källarplan i hus 20. Här finns möjligheten att bosätta sig i naturnära och barnvänliga Hägernäs. På Radarvägen 20 bor du med närhet till badplatser, naturskyddsområden och promenadstråk. Kort gångväg till Roslagsbanan som tar dig till Täby centrum på 6 minuter och vidare in till Östra station på ytterligare 15 minuter. Täby Centrum är ett av Sveriges största shoppingcentrum med brett utbud av affärer, restauranger och nöjen. Flera populära skolor och förskolor finns i området varav den närmaste förskolan ligger 2 minuters gångväg bort. Endast 5 minuter bort med cykel eller bil till Arninge med flertalet stora affärer, gym, restauranger samt Sveriges enda Costco. Kontakta ansvarig mäklare för intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
SOLDATGATAN 31A, VAXHOLM CENTRALT, Vaxholms kommun
  • Kommande
SOLDATGATAN 31A, VAXHOLM CENTRALT, Vaxholms kommun, bild 2
SOLDATGATAN 31A, VAXHOLM CENTRALT, Vaxholms kommun, bild 3

SOLDATGATAN 31A

Lägenhet
VAXHOLM CENTRALT, Vaxholms kommun
Mäklarringen Täby
Pris saknas
54 m²
2 rum
vån 2/3
4 036 kr/mån

+ Genomgående fint skick + Rymlig balkong + P-plats ingår i avgiften + Vindsförråd samt källarförråd ingår i avgiften + Stambyte gjort 2008 + Ny induktionshäll 2023 Varmt välkommen till denna charmiga lägenhet med balkong i Vaxholm! Här erbjuds en rymlig tvåa i ett lugnt och trivsamt område med närhet till Vaxholm centrum. I lägenheten finns ett rymligt sovrum med garderober, ett renoverat och välutrustat kök med vitvaror från Samsung och Bosch, stambytt badrum från 2008 utrustat med dusch och tvättmaskin samt ett stort vardagsrum med direkt utgång till balkongen. Denna lägenhet är smart planerad och separerar de sociala ytorna väl från de övriga ytorna. Badrummet är även utrustad med en tvättmaskin men tvättstuga finns i huset om man önskar använda den istället. Det som verkligen framhäver denna lägenhet är det tjusiga och mörka parkettgolvet i kombination med de vitmålade väggarna, läckert! Från Vaxholm tar det ungefär 40 minuter med bil till innerstan, du har även lyxen att pendla med Vaxholmsbåten och då tar det cirka 50 minuter. Promenerar man ner till södra sidan på Vaxholm finner man en badstrand, strandpromenad samt båtbryggor. Det finns även förskolor, skolor, idrottsanläggning, båtklubbar och livsmedelsaffär i närheten. Kom och upplev detta unika objekt på plats! Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Adam Lindberg - 072 566 63 80 alt. [email protected]

  • Premium
  • Balkong
METEORVÄGEN 4, GRINDTORP, Täby kommun
  • Kommande
METEORVÄGEN 4, GRINDTORP, Täby kommun, bild 2
METEORVÄGEN 4, GRINDTORP, Täby kommun, bild 3

METEORVÄGEN 4

Lägenhet
GRINDTORP, Täby kommun
Mäklarringen Täby
3 195 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
5 244 kr/mån
39 444 kr/m²

Bokade visningar under sommaren, Filip Gröholt 072-252 11 99. + Härligt solläge! + Förening med god ekonomi + Bo med närhet till Täby Centrum och goda kommunikationer + Flexibelt tillträde Nu har ni möjligheten att förvärva en av Grindtorps finaste 3:or med påkostade materialval, genomgående bra ljusinsläpp, ett påkostat badrum, två väl tilltagna sovrum, klädkammare, renoverat kök, stort vardagsrum med generös balkong utan insyn med bra solläge. Välkommen till denna unika och renoverade 3:a på Meteorvägen 4. I entrén möts ni av goda förvaringsmöjligheter i garderob med skjutdörrar, klädkammare, nyare parkettgolv och målade väggar. Ett generöst och ljust vardagsrum med utgång till balkong i härligt solläge med plats för diverse utemöbler. Helt insynsfri med öppningsbar inglasning. Smakfullt kök med fantastiskt fina detaljer, god arbetsyta och matplats för flertalet sittande gäster. Modernt och tilltalande badrum, utrustat med bland annat tvättmöjligheter, golvvärme, spotlights och takdusch. Bostaden erbjuder två sovrum. Ett större med plats för stor säng, nattduksbord och garderob. Bostadens andra sovrum kan även inredas som kontor/Walk In Closet eller gästrum. Brf Venus är en av Täbys mest välskötta med låga avgifter och de flesta bekvämligheter inkluderat i avgiften. Föreningen har bostadsrättstillägg, vilket innebär att hemförsäkringen blir billigare för medlemmarna. Här bor du i ett perfekt läge med närhet till gröna parker, Täby centrum med sitt rika utbud av shopping, restauranger och all tänkbar service. Goda kommunikationer via både Roslagsbanan och flertalet busslinjer som tar dig till bland annat Stockholm Östra på ca 13 minuter med roslagsbanan och bussar som tar dig till bland annat Arninge Station och Danderyds sjukhus. En inflyttningsklar lägenhet med hög standard - Är du nästa stolta ägare av Meteorvägen 4? Kontakta ansvarig mäklare för intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99.

  • Premium
  • Balkong
GÄRDESVÄGEN 4, Centrum, Vallentuna kommun
  • Kommande
GÄRDESVÄGEN 4, Centrum, Vallentuna kommun, bild 2
GÄRDESVÄGEN 4, Centrum, Vallentuna kommun, bild 3

GÄRDESVÄGEN 4

Lägenhet
Centrum, Vallentuna kommun
Mäklarringen Täby
1 895 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 1/5
3 701 kr/mån
46 220 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare om du önskar boka en tid för visning! Filip Gröholt 072-252 11 99. + Nyproduktion 2022/2023 + Uteplats mot innergård + Cykel- och bilpool i föreningen + Goda kommunikationer Vill du bo i en modern och inflyttningsklar lägenhet i hjärtat av Centrala Vallentuna? Välkommen till denna välplanerade 1,5:a med fantastisk planlösning med fina fönsterpartier i gavelläge samt generös uteplats i optimalt solläge med vy över föreningens lugna innergård som är under uppbyggnad. Bostaden erbjuder sociala ytor via vardagsrum och kök i öppen planlösning vilket bjuder in till sociala sammanhang tillsammans med familj och vänner. Under fina vår- och sommardagar blir utgången till uteplatsen en förlängning av vardagsrummet och ger en extra känsla av lyx och rymd. Smakfulla och påkostade materialval följer känslan i hela lägenheten. Modernt kvalitétskök från Ballingslöv med stilrena materialval och välutrustat. Helkaklat badrum med goda tvättmöjligheter med kombimaskin samt bänkskiva och skåp ovanför. Optimala förvaringsmöjligheter via skjutdörrsgarderob i hallen. Brf Kyrkbacken 1 har byggts av Credentia med inflytt 2022/2023 och erbjuder tillgång till cykel- och bilpool där alla i föreningen har tillgång till elbil, elcyklar, lådcykel och vanliga cyklar (mot en avgift), förråd i källarplan, garage samt mysig innergård som kommer anordnas med gräsytor för att kunna umgås med vänner och grannar. Här bor du i hjärtat av centrala Vallentuna med perfekt avstånd till allt du behöver i vardagen. Här hittar du flertal matbutiker, gym och caféer. Vallentuna Sjön inom kort avstånd med fina badplatser och flera naturområden med promenadvägar och löparrundor. Kort promenadavstånd bort ligger populära Sports club samt Vallentuna IP. Goda kommunikationer via bussar och Roslagsbanan som tar dig till Stockholm Östra på ca 30 minuter. Kontakta ansvarig mäklare för intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
TREFALDIGHETSVÄGEN 14I, GRIBBYLUND, Täby kommun
  • Kommande
TREFALDIGHETSVÄGEN 14I, GRIBBYLUND, Täby kommun, bild 2
TREFALDIGHETSVÄGEN 14I, GRIBBYLUND, Täby kommun, bild 3

TREFALDIGHETSVÄGEN 14I

Lägenhet
GRIBBYLUND, Täby kommun
Mäklarringen Täby
1 695 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/1
2 929 kr/mån
54 677 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visning, Filip Gröholt 072-252 11 99. + Uteplatser i två väderstreck + Välplanerad lägenhet + Centralt i Gribbylund + Lugnt och naturnära område Välkommen till denna välplanerade etta med fina materialval och trevliga uteplatser. Välkommen in - Egen entrédörr med stenbelagd uteplats på framsidan. Inbjudande hall med optimala förvaringsmöjligheter via garderob. Ljust och socialt vardagsrum med direkt utgång till bostadens hemtrevliga uteplats som erbjuder lugn och grönskande omgivning. Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösningen vilket bjuder in till sociala sammanhang tillsammans med familj och vänner. Här ges även plats för säng som går att skilja av med stilfull industrivägg för att snyggt skilja av rummet samtidigt som du behåller bostadens ljusa känsla. Stilrent kök med gråa materialval samt vitt kakel ovanför bänkskiva. Helkaklat badrum med dusch samt goda tvättmöjligheter via tvättmaskin. Här i Gribbylund bor du i ett familjevänligt område med närhet till all typ av service. I Gribbylund Centrum finns mataffär, restauranger mm. Flertalet daghem, förskolor och skola finns i närområdet. På gångavstånd når du Rönningesjön, Ängsholmsbadet, Skavlötens friluftsområde och Stolpaskogen. Kommunikationerna är utmärkta, med närhet till bussförbindelser. Du har snabb och smidig access till Stockholms City samt andra delar av Täby. Kontakta ansvarig mäklare för intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99.

  • Premium
  • Uteplats
HÄGERNEHOLMSVÄGEN 6A, HÄGERNEHOLM, Täby kommun
  • Kommande
HÄGERNEHOLMSVÄGEN 6A, HÄGERNEHOLM, Täby kommun, bild 2
HÄGERNEHOLMSVÄGEN 6A, HÄGERNEHOLM, Täby kommun, bild 3

HÄGERNEHOLMSVÄGEN 6A

Lägenhet
HÄGERNEHOLM, Täby kommun
Mäklarringen Täby
1 795 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 3/6
3 182 kr/mån
54 394 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för en bokad visning! Filip Gröholt 072-252 11 99 + Balkong i västerläge + Välplanerad lägenhet + Två gemensamma takterrasser + Bra kommunikationer Välkommen till optimalt planerad lägenhet på 33 kvadratmeter med balkong i västerläge! Här erbjuds en lägenhet med inbjudande hall med avhängnings möjligheter för ytterkläder och skor. Goda förvaringsmöjligheter via en garderob. Helkaklat badrum med tvättmöjligheter via tvättmaskin, torktumlare samt arbetsyta via bänk ovanför maskinerna. Vidare utrustat med wc, dusch, handfat med kommod och spegelskåp. Välplanerade kvadratmeter som ger bostaden en enskild sovrumsdel med skjutdörr samt ett mindre fönster. Plats för säng samt förvaring. Socialt och ljust vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Plats för soffa, soffbord, tv samt mindre matgrupp. God arbetsyta via kökets bänkskiva och förvaringsmöjligheter via de ljusa köksluckorna. Vidare utrustat med spis, fläkt, mikro, ugn samt kyl/frys. Direktutgång till bostadens trevliga balkong i västerläge. Till bostaden finns det ett förråd som ligger i anslutning till lägenheten. Här i Hägerneholm bor du med närhet till allt du behöver. Goda kommunikationsvägar via roslagsbanan samt flertal bussar ifrån Arninge Centrum som tar dig till Stockholm City, Danderyd och Täby C. Finns även tre busslinjer 300 meter från bostaden. Under rusningstrafik går även direktbuss från Hägerneholm till Humlegården. Arninge handelsplats rustat upp och flertal butiker och restauranger finns här för all service du behöver. I närområdet finns även flera fina badplatser, promenadstråk, gym, restaurang och golfbanor på sommaren. Under vintertid finns längdskidbana med kort avstånd från bostadshuset. 3 minuter till Arninge Centrum 7 minuter till Täby Centrum – ett av Sveriges största shoppingcentrum. 20 minuter till Stockholm City. Investera i ett område som Täby kommun har stora planer för! Kontakta ansvarig mäklare vid intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
TALLKOTTSGRÄND 1, GRIBBYLUND, Täby kommun
  • Kommande
  • Budgivning pågår
TALLKOTTSGRÄND 1, GRIBBYLUND, Täby kommun, bild 2
TALLKOTTSGRÄND 1, GRIBBYLUND, Täby kommun, bild 3

TALLKOTTSGRÄND 1

Villa
GRIBBYLUND, Täby kommun
Mäklarringen Täby
Pris saknas
160 m²
6 rum
1 596 m² tomt

+ Lättskött hörntomt + Återvändsgata + Omhändertagen villa + Nära till natur och vatten + Möjlighet till 5-6 sovrum + Stort Garage Välkommen till denna idylliska villa. Belägen i det åtråvärda området Gribbylund med en solig och lättskött hörntomt. Denna vackra villa omfamnar en av de större tomtarna i området, vilket ger dig en generös trädgård att njuta av. Privat entré med utsmyckning av ordentliga grindstolpar i sten. Din första anblick av detta eleganta hem sker genom en pampig farstukvist. Vidare in i villan finner du en genomgående hög standard med öppna sociala ytor som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Entréplanet är hjärtat av hemmet, en plats där vänner och familj kan samlas för oförglömliga stunder. Stora ytor med braskamin i vardagsrummet, ett ordentligt kök, separat matsalsdel (med möjlighet till ett extra sovrum) samt en tvättstuga med groventré. Altan i söder med en fin pergola. Gott om utrymme för familj och vänner att samlas vid. Altanen sträcker sig runt huset mot väst där även kvällssolen tittar fram. Det övre planet erbjuder sovrumsdel där det större sovrummet har en egen walk-in closet, utformad för privatliv och avkoppling. Öppet allrum med direkt tillgång till en överbyggd balkong med morgonsol. För den som önskar är allrummet delbart. Detta ger möjligheten att skapa ett ytterligare sovrum/arbetsrum. Till villan finns ett tillhörande garage med plats för en bil och ytterligare tre parkeringsplatser på uppfarten. I närområdet finns stora rekreationsområden vid Rönningesjön, Ängsholmsbadet, Skavlötens friluftsområde och Stolpaskogen. Vid Rönningesjön kan du njuta av bad under sommaren och skridskoåkning på vintern. Det finns även en vacker gångstig runt hela sjön som är perfekt för långa promenader eller joggingturer. På andra sidan sjön hittar du Rönninge By, en 4H-gård där du kan fika och träffa djur på helgerna. Skavlötens motionsgård, som ligger vid sjön, erbjuder flertal joggingspår. I Gribbylunds Centrum finns matbutiker, restauranger och andra bekvämligheter. Dessutom finns flera daghem, förskolor och skolor i närområdet för familjer med barn. Sammanfattningsvis är detta en plats som verkligen erbjuder sann livskvalitet och glädje. En barnvänlig idyll och avkopplande oas med närhet till natur, service och utmärkta kommunikationer, endast 20 minuter från Stockholm city! Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare, Markus Lindhé - 070-710 90 59 alt. [email protected]

  • Premium
VALHALLAVÄGEN 14, TÄBY KYRKBY - BYLE, Täby kommun
  • Kommande
VALHALLAVÄGEN 14, TÄBY KYRKBY - BYLE, Täby kommun, bild 2
VALHALLAVÄGEN 14, TÄBY KYRKBY - BYLE, Täby kommun, bild 3

VALHALLAVÄGEN 14

Villa
TÄBY KYRKBY - BYLE, Täby kommun
Mäklarringen Täby
14 500 000 kr
196 m²
6 rum
1 299 m² tomt

+ Gjuten betongpool med ytskikt i äkta glasmosaik + Stort altandäck på ca. 250 kvm i syd och västläge + Högt i tak + Öppen spis + Inglasat uterum + Generös trädgård + Elektrisk skjutgrind i smide + Bergvärme + Exklusivt platsanpassat pooltak från POPP Välkommen till denna imponerande 2-plans villa i charmiga och barnvänliga Täby Kyrkby - Byle som kännetecknas av moderna villor med generösa trädgårdar! Detta påkostade hem erbjuder en fantastisk livsstil med vitputsad fasad, exklusiva materialval och en otroligt vacker pool med mosaikdetaljer vilket ger en exklusiv och avslappnad atmosfär. Generös trädgård och uteplats som ger dig mycket utrymme för utomhusmöblemang och sociala sammanhang tillsammans med familj och vänner. Här kan du njuta av sommarens varma dagar och kvällar på altanen medan barnen leker i trädgården. För de lite kyligare dagarna finns ett inglasat uterum som skapar en förlängning av bostaden och ger dig möjlighet att njuta av utemiljön även under dagar med mindre sol. Modernt designad villa. Entréplan välkomnar dig med en ljus och exklusiv känsla. Du styr enkelt hemmets belysning via en app tack vare utrustning via smart el. Fantastisk takhöjd på ca 2,7 meter med högsta punkt på över 8 meter. Detta skapar en luftig och trevlig rymd i hela huset. Ljust och socialt vardagsrum med öppen spis som ger en varm och ombonad känsla. Köket är en sann pärla och kommer från Noblessa kök som är känt för sin hållbara kökskollektion med moderna linjer och smarta kökslösningar. Detta gör att köket är en dröm för alla matälskare. Stilrena och exklusiva materialval som följer en röd tråd i hela bostaden och ger dig stor inredningspotential efter eget tycke och smak. Bostaden disponeras med totalt fyra sovrum och en makalös walk-in closet som även går att användas som ett femte sovrum eller hemmakontor om behovet finns. Detta ger gott om utrymme för hela familjen och gäster. Två moderna och helkaklade badrum på varje av bostadens våningsplan, vilket ger både stil och bekvämlighet. Tvättstuga och maskinrum med egen groventré. Här bor du i norra delen av Täby kyrkby med tillgång till flertal förskolor, grundskolor samt mängder av fritidsaktiviteter. Täby Kyrkby Centrum erbjuder bra service som du behöver i vardagen med bland annat ICA butik, roslagsbanan, café, restauranger, tandläkare, apotek mm. Självklart finns även närheten till fina grönområden och Vallentunasjön. Roslagsbanan tar dig in till Stockholm Östra på 23 minuter. Busslinje mot Danderyds sjukhus, snabb tillgång Arningevägen och ut mot E18 samt norrortsleden. Du har även närhet till Täby Centrum där du finner restauranger, matbutiker samt ett otroligt stort utbud av shopping. Här finns allt du behöver för att skapa ditt dröm hem i Täby Kykrby - Byle. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska villa!

  • Premium
HÄGERNEHOLMSVÄGEN 7B, HÄGERNEHOLM, Täby kommun
  • Kommande
HÄGERNEHOLMSVÄGEN 7B, HÄGERNEHOLM, Täby kommun, bild 2
HÄGERNEHOLMSVÄGEN 7B, HÄGERNEHOLM, Täby kommun, bild 3

HÄGERNEHOLMSVÄGEN 7B

Lägenhet
HÄGERNEHOLM, Täby kommun
Mäklarringen Täby
1 345 000 kr
24 m²
1 rum
vån 4/5
2 246 kr/mån
56 042 kr/m²

Bokade visningar för denna bostad - Kontakta ansvarig mäklare för en bokad visning, Filip Gröholt 072-252 11 99. + Låg avgift + Inglasad balkong i västerläge + Byggt 2021 + Goda kommunikationer Välkommen till denna välplanerade etta på 24 kvadratmeter i Hägerneholm! Här erbjuds en välkomnande hall med avhängnings möjligheter för ytterkläder och skor. Platsbyggda garderober och kyl/frys i hallen för att få så välplanerade kvadratmeter som möjligt med optimala förvaringsmöjligheter. Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning med direktutgång till bostadens mysiga inglasad balkong med plats för mindre utomhusmöblemang. Vardagsrummet är ljust och erbjuder plats för säng, soffa och mindre matbord för sociala middagar med vänner. Välplanerat kök med arbetsyta via bänkskiva och förvaring via stilrena köksluckor. Modernt helkaklat badrum utrustat med dusch, wc, handfat samt tvättmöjligheter via kombimaskin. Här i Hägerneholm bor du med närhet till allt du behöver. Goda kommunikationsvägar via roslagsbanan samt flertal bussar ifrån Arninge Centrum som tar dig till Stockholm City, Danderyd och Täby C. Under rusningstrafik går även direktbuss från Hägerneholm till Humlegården. Arninge handelsplats med flertal butiker och restauranger finns här för all service du behöver. I närområdet finns även flera fina badplatser, promenadstråk, gym, restaurang och golfbanor på sommaren. Under vintertid finns längdskidbana med kort avstånd från bostadshuset. 3 minuter till Arninge Centrum 7 minuter till Täby Centrum – ett av Sveriges största shoppingcentrum. 20 minuter till Stockholm City. Investera i ett område som Täby kommun har stora planer för! Kontakta ansvarig mäklare vid intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
VINNARCIRKELN 9, Täby Park, Täby kommun
  • Kommande
VINNARCIRKELN 9, Täby Park, Täby kommun, bild 2
VINNARCIRKELN 9, Täby Park, Täby kommun, bild 3

VINNARCIRKELN 9

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Mäklarringen Täby
8 995 000 kr
124 m²
5 rum
vån 4/4
5 830 kr/mån
72 540 kr/m²

Visning på begäran, Filip Gröholt 072-252 11 99. + Takhöjd upp till 3,6m + Terrass samt balkong + Extremt hög standard + Stabil förening + Miljöcertifierad byggnad + Ljus system från FLUX + Plejd Välkommen till denna enastående lägenhet med genomarbetade detaljer samt bekvämligheter i toppklass! Här erbjuds bland annat 1-stavsparkett, fullutdragslådor i kök, integrerad kyl, frys och diskmaskin, energisnåla vitvaror, köksbänkskiva i kompositsten och fönsterbänkar i kalkstenskomposit. Lägenheten har även konvektorer nedsänkta i golv för en stilren design. Här har du även extra bekvämligheter via elektroniskt lås som går att ansluta via en app i telefonen för att underlätta i vardagen, du slipper nycklar och förenklar hemtransporter av varor. Inbjudande hall med betongputsad vägg samt god plats för ytterkläder och skor. Modernt kök med stilrena och ljusa materialval. Direktutgång till bostadens terrass med fantastisk vy som skapar en förlängning av köket vid fina vår-sommardagar. Plats för diverse utomhusmöblemang, odling samt grill. Köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning med en takhöjd upp till 3,6 m, vilket skapar härlig rymd och gott om plats att umgås tillsammans med familj och vänner. Stora fönsterpartier i hela lägenheten som släpper in fint och naturligt ljus samt vackra detaljer vid takkupor längs med vardagsrum och ena sidan av lägenheten. Två påkostade badrum med dusch där ena badrummet även erbjuder goda tvättmöjligheter via tvättmaskin och torktumlare. Fyra rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt plats för diverse möblemang efter eget behov. Det ena sovrummet erbjuder även stilfull takkupa samt direktutgång till bostadens balkong som bjuder in till trevliga stunder tillsammans med nära och kära. Lägenheten följer en röd tråd med hög standard i form av komfort och lyx - här lämnas inget åt slumpen. Njut av smarta ljus system med vacker punktbelysning från Flux som skapar en varm känsla i bostaden. Vinnarcirkeln 9 ligger i en miljöcertifierad byggnad, vilket innebär att den är byggd med hänsyn till miljön och har minimal påverkan på klimatet. Detta ger dig som boende en extra trygghet och en känsla av att göra en positiv skillnad i världen. Brf Eldonet är en stabil förening som har amorterat 40 000 000 kr pga. Ränteläget samt garanterat att det inte kommer att ske någon avgiftshöjning under år 2023. Här i Täby Park erbjuds en naturnära livsstil med fina grönområden, skog och sjöar, samtidigt som det är lätt att ta sig till centrala Stockholm och andra närliggande städer. Täby Park är ett fortsatt växande område i framfart som kommer att bli en ny mittpunkt i Täby. Här finns många bekvämligheter så som restaurang, paddel-banor, frisörsalonger, caféer, simhall. Här bor du med absolut närhet till Täby Centrum - Ett av Sveriges största shoppingcentrum med brett utbud av affärer, restauranger och nöjen. På torget finns ytterligare utbud av matställen, caféer och aktiviteter. Utmärkta kommunikationsmöjligheter i form av Roslagsbanan som tar dig till Stockholm Östra på 15 minuter. Från den nya bussterminalen utgår flertal busslinjer. I närheten finns det bilpool. Bilpoolen omfattas i dagsläget av sex elbilar och fler bilar kommer att anslutas ju fler kvarter som färdigställs. När Täby Park är färdigställt kommer du som boende bo i en synnerligen trevlig oas. Kontakta ansvarig mäklare för intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
NÄSBYVÄGEN 2, ROSLAGS NÄSBY, Täby kommun
  • Kommande
NÄSBYVÄGEN 2, ROSLAGS NÄSBY, Täby kommun, bild 2
NÄSBYVÄGEN 2, ROSLAGS NÄSBY, Täby kommun, bild 3

NÄSBYVÄGEN 2

Lägenhet
ROSLAGS NÄSBY, Täby kommun
Mäklarringen Täby
2 195 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 5/10
3 592 kr/mån
62 714 kr/m²

+ Unikt med Gavelläge och en av de få lägenheterna med fönster i flera väderstreck + Balkong i söder -och västerläge + Modern & arkitektritad lägenhet + All inklusive - möjlighet finns att köpa lägenheten med möbler + Gemensam takterrass om ca 400 kvm + Närhet till goda kommunikationer + Snabbt tillträde är möjligt Välkommen till denna moderna och välplanerade lägenhet med närhet till allt - här erbjuds genomtänkt design, gavelläge med fantastiskt ljusinsläpp via flertal fönsterpartier, balkong i optimalt solläge samt möjlighet att köpa lägenheten med möblemang enligt överenskommelse med säljare. Modernt kök med stilrena materialval och integrerade vitvaror som snyggt smälter in med matchande inbyggda garderober vid entrén. Köket ligger i öppen planlösning till vardagsrummet vilket bjuder in till sociala sammanhang tillsammans med familj och vänner. Plats för diverse möblemang samt stor inredningspotential efter eget tycke och smak. Direktutgång till bostadens balkong i sydvästläge, vilket ger dig möjlighet att njuta av solen med bra vy över villaområdet. Välplacerad sovalkov avskilt från vardagsrum och kök med utrymme för stor säng. Helkaklat badrum med bland annat takdusch samt tvättmöjligheter via kombimaskin. Brf Unum är designat av några av Sveriges främsta arkitekter som har skapat denna unika lägenhet som erbjuder all vardagslyx man kan tänka sig med stilrena och genomtänkta materialval. Gemensam takterrass om ca. 400 kvm där du har allt du kan önska dig! Här kan du njuta av utsikten över takåsarna - träna i utegymmet eller avnjuta en grillkväll med trevligt umgänge. Nu finns möjligheten att bosätta sig i denna fantastiska lägenhet med närhet till naturen, Täby C - ett av Sveriges största shoppingcenter med brett utbud av affärer, restauranger, caféer, gym och nöjen. Utmärkta kommunikationer i form av flertalet busslinjer, samt Roslagsbanan som tar dig till Stockholms universitet och Stockholm Östra (KTH) på 12 minuter. Kontakta ansvarig mäklare för en visningstid, Filip Gröholt 072-252 11 99.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 20