Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vimbrogatan 5, Blidsberg, Ulricehamns kommun
  • Kommande
Vimbrogatan 5, Blidsberg, Ulricehamns kommun, bild 2
Vimbrogatan 5, Blidsberg, Ulricehamns kommun, bild 3

Vimbrogatan 5

Villa
Blidsberg, Ulricehamns kommun
1 275 000 kr
135 + 81 m²
6 rum
1 511 m² tomt

Sugen på att bo med låga boendekostnader? Låt oss presentera denna välskötta villa, uppförd 1956 och belägen i centrala Blidsberg. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Välj om du vill använda huset som en enfamiljshus eller hyr ut andra våning om så önskas! Villan är om 135 + 81 m², fördelat på 1,5 våningsplan och källare. Här bor man med en plan trädgård som bjuder in till både lek och odling. Entréplan kök, badrum som renoverades 2023, två sovrum och vardagsrum. Ovanvåning med kök, badrum och två sovrum. Lägg därtill massor av förvaringsmöjligheter i källaren. Uppvärmning med bergvärme som bidrar till låga driftkostnader Blidsberg ligger norr om Ulricehamn och är mest känt för "Basta kvarncafé" dit många vallfärdar för att fika och mata fiskarna i Ätran. Ett stenkast bort finns förskola, grundskola upp till årskurs sex samt en pizzeria. Goda bussförbindelser både åt Ulricehamn och Falköping Anmäl ditt intresse redan idag så blir du kontaktad av Josefine Härngren med mer information. Förbered er gärna genom att: - Åk förbi huset och bekanta dig med området - Låt oss hjälpa dig med att ordna lånelöfte via våra samarbetspartners - Har du ett ägt boende? Boka en kostnadsfri, muntlig värdering av din nuvarande bostad. Kontakta Josefine Härngren: 0321-53 07 74, [email protected].

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Pilvägen 2, Grönahög, Ulricehamns kommun
  • Kommande
Pilvägen 2, Grönahög, Ulricehamns kommun, bild 2
Pilvägen 2, Grönahög, Ulricehamns kommun, bild 3

Pilvägen 2

Villa
Grönahög, Ulricehamns kommun
675 000 kr
146 + 161 m²
6 rum
956 m² tomt

Nu kan vi presentera en familjevilla på lugn återvändsgata i Köttkulla. Bostaden har 1,5 våningsplan och källare med mycket goda förvaringsmöjligheter. Entréplan har kök, badrum som totalrenoverades 2014, två sovrum och stora sociala ytor. Ovanvåning med tre sovrum och toalett. Uppvärmning via vattenburet system med bergvärme och självklart finns fiber indraget. Garage med plats för en bil. Trädgårdstomten är stor och angränsar till de härliga, öppna landskapen där korna ibland betar. Villan ligger i ett lugnt och barnvänligt område med gång-/cykelavstånd till badplats, lekplats och förskola. De äldre barnen erbjuds skolskjuts och det finns även busskommunikation till Ulricehamn. Det är ungefär 15 minuters bilväg till Ulricehamn och bara 10 minuter till Gällstad som erbjuder bra utbud både vad gäller mat- och detaljhandel. Lagom pendlingsavstånd till större städer som Borås, Göteborg och Jönköping. Området runt Grönahög erbjuder mycket vacker natur med fina promenadstråk i den rogivande skogen och framför allt Komosse, som är en av Sydsveriges största sammanhängande myrar. Här kan man vandra i det storslagna myrlandskapet och uppleva naturens fantastiska mångfald. På vinterhalvåret går det även utmärkt att uppleva Komosses fina landskap på längdskidspår. Varmt välkomna att anmäla intresse för Pilvägen 2! Förbered er gärna genom att: - Åk förbi området och bekanta dig med huset och området - Låt oss hjälpa dig med att ordna lånelöfte via våra samarbetspartners - Har du ett ägt boende? Boka en kostnadsfri, muntlig värdering av din nuvarande bostad. Kontakta Josefine Härngren: 0321-53 07 74, [email protected].

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Lindängsvägen 41A, Ulricehamn, Ulricehamns kommun
  • Kommande
Lindängsvägen 41A, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 2
Lindängsvägen 41A, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 3

Lindängsvägen 41A

Lägenhet
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
550 000 kr
40 m²
1 rum
vån -1/3
2 450 kr/mån
13 750 kr/m²

Söker du efter ett prisvärt, kvadratsmart boende? Eller funderar du kanske på att flytta hemifrån? Då kan vi presentera denna härliga gavellägenhet på Lindängsvägen 41A i centrala Ulricehamn. Bostadsrätten är om 1 rok, fördelat på 40 m². Köket är nyrenoverat 2020. Det större allrummet har en sovalkov och ett duschutrymme. Lägenheten har ett mycket härligt ljusinsläpp tack vare gavelläget och det är även fantastiska vyer ner över staden och mot sjön Åsunden. Fiber finns indraget i fastigheten. Möjlighet att hyra parkeringsplats eller garageplats genom separat kö. Brf Haren nr 1 är en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi, vilket genererar låga månadskostnader. Under senare år har kostsamma renoveringar utförts, som bland annat byte av samtliga fönster (3-glas), nytt yttertak samt inglasning av alla bostadsrättsinnehavares balkonger. Här bor du lugnt och bekvämt med närhet till Ulricehamns centrum, grönområden, livsmedelsbutiker och diverse kommunikationer. Föredrar du bilen är det även smidigt pendlingsavstånd till större städer som Borås, Jönköping och Göteborg. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att anmäla ditt intresse! Förbered er gärna genom att: - Åk förbi huset och bekanta dig med området - Låt oss hjälpa dig med att ordna lånelöfte via våra samarbetspartners - Har du ett ägt boende? Boka en kostnadsfri, muntlig värdering av din nuvarande bostad. Kontakta Josefine Härngren: 0321-53 07 74, [email protected].

  • Premium
Stenbocksgatan 19, Ulricehamn, Ulricehamns kommun
  • Kommande

Stenbocksgatan 19

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
3 250 000 kr
160 + 52 m²
7 rum
1 439 m² tomt

Kontakta mäklaren för visning! Varmt välkommen att beskåda denna vackra villa som när den uppfördes 1912 utgjorde en gedigen tvåfamiljsvilla. Med tiden har den renoverats och gjorts om till den funktionella enfamiljsvillan den är idag. Huset erhåller dock flertalet charmiga detaljer och karaktärsdrag från förr, inte minst två vansinnigt vackra kakelugnar. Den centrala uppvärmningen sker via ett vattenburet system och en bergvärmepump. Vidare erbjuds bland annat ett modernt kök från 2014, luftiga rum i fil med goda möjligheter till flertalet större sovrum för den större familjen. Fiber finns självklart installerat till fastigheten. Den väl tilltagna trädgården skapar trevliga möjligheter för både både lek och avkoppling. Här kan barnen plocka mängder av päron och äpplen på väg till skolan och drömmer du om att utveckla odlingsdrömmar finns det gott om plats. På fastigheten finns ett gårdshus med angränsande altan som har en härlig pergola och en prunkande vinranka. Med alla skolor inom promenad- och cykelvänligt avstånd samt Ulricehamns centrum ett stenkast från ytterdörren är fastighetens centrala läge helt optimalt. Med gång- och cykelavstånd tar du dig även snabbt till mataffärer, till allmänna kommunikationer och till stadens olika badplatser. Det är också nära till de otroligt fina anläggningarna vid Lassalyckan, vackra promenadstråk och påfarten till R40 för pendlaren.

  • Plus

Visar alla 4