Mäklare Josefine Härngren

Josefine Härngren

Om mig

Att arbeta som mäklare är nått som jag länge velat utbilda mig till och drömmen har blivit verklighet! Nu får jag arbeta med det jag älskar - fastigheter, inredning och framför allt att kunna hjälpa människor i deras livs största affär! Vill du ha hjälp med att hitta ditt drömboende eller få en trygg försäljning med bästa möjliga slutpris är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag hoppas vi hörs!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenbocksgatan 6A, Ulricehamn, Ulricehamns kommun
  • Fre 3 maj kl 16:00
Stenbocksgatan 6A, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 2
Stenbocksgatan 6A, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 3

Stenbocksgatan 6A

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
2 350 000 kr
69 + 87 m²
3 rum
898 m² tomt

Stenbocksgatan 6A är ett perfekt boende för dig som vill ha ett smidigt, välskött hus och med tillgång till en insynsskyddad och mysig trädgård! Entréplan är smart planerad och de 69 kvm är fördelade på kök, toalett, två sovrum och vardagsrum. Från köket når man ett härligt uterum som vetter mot den lummiga baksidan och som blir som ett extrarum under vår och sommar. Nere i källaren finns fina förrådsutrymmen, nyrenoverat duschrum, tvättstuga, pannrum och garage. Läget? Optimalt! Med både grundskola och högstadieskola inom synligt räckhåll samt Ulricehamns centrum ett stenkast från ytterdörren är fastighetens centrala läge helt optimalt. Med gång- och cykelavstånd tar ni er även snabbt till mataffärer, allmänna kommunikationer och badplatser. Närhet även till idrottsanläggningar, vackra promenadstråk och de härliga friluftsområdena vid Lassalyckan. Anmäl ditt intresse och förbered dig gärna genom att åka förbi och bekanta dig med huset och området. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Storgatan 74, Ulricehamn, Ulricehamns kommun
  • Tis 23 apr kl 16:00
Storgatan 74, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 2
Storgatan 74, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 3

Storgatan 74

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
1 950 000 kr
126 + 80 m²
6 rum
1 152 m² tomt

Efter 47 år är det nu dags att lämna över Storgatan 74, eller som det förre hette "Enelund", till nya ägare. Huset ligger i de södra delarna av Ulricehamns stad har har sjöutsikt och ligger ett stenkast från sjön Åsunden. Förutom villan finns ett spännande gårdshus där det genom tiderna bedrivits bland annat både syfabrik och glasmästeri. Nu används andra våning till större kalas och första våning till garage, förråd, vedbod och cykelverkstad. Byggnaden är i behov av renovering men tanken vad man kan göra med gårdshuset är kittlande! Boningshuset är på 126 kvm boarea och har en källare på 80 kvm. Entréplan med två entréer, kök med fönster mot innergården, klassiskt finrum med matsal och soffgrupp i fil samt ett separat tv-rum. Andra våning med vardagsrum med en Keddykamin som värmer gott, tre sovrum och ett äldre badrum. Källare med förråd, tvättstuga, pannrum och matkällare. Fiber finns indraget. Här bor man med ett stadsnära läge i ett lugnt villakvarter med direkt närhet till sjön Åsunden och den vackra strandpromenaden. Gång- och cykelavstånd även till badplats, idrottsanläggningar, mataffär samt till Ulricehamns centrum som erbjuder ett stort utbud av caféer, restauranger och shopping. Ulricehamn är beläget med ett smidigt pendlingsavstånd till större städer så som Borås, Göteborg och Jönköping. I centrum finns all vardaglig service med ett brett utbud av förskolor, skolor och allmänna kommunikationer. Här finns möjlighet till ett aktivt friluftsliv vid Lassalyckan, skidbacken och golfbanan. Goda bad-, båt- och fiskemöjligheter finns i sjön Åsunden. Anmäl ditt intresse och förbered dig genom att: - Åk förbi huset och bekanta dig med området - Låt oss hjälpa dig med att ordna lånelöfte via våra samarbetspartners - Har du ett ägt boende? Boka en kostnadsfri, muntlig värdering av din nuvarande bostad. Kontakta Josefine Härngren på 0321-53 07 74 eller [email protected]

  • Premium
Luktärtsvägen 4, Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Luktärtsvägen 4, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 2
Luktärtsvägen 4, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 3

Luktärtsvägen 4

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
2 995 000 kr
143 + 30 m²
5 rum
725 m² tomt

Med en gräsmatta likt en golfgreen och områdets mest välskötta trädgård, bjuder vi in till visning av Luktärtvägen 4. Huset har haft samma ägare sedan 1984 och dessa har minsann inte legat på latsidan utan har genom åren gjort stora investeringar i huset. Ta gärna del av den gedigna renoveringslistan längre ner i annonsen. Huset ligger på en lugn gata på övre Fredriksberg, ett stenkast från lekplats, skolor och friluftsliv. Entréplan med rymligt kök, social ytor, master bedroom, badrum som totalrenoverats 2024 och tvättstuga. Ovanvåning med två sovrum, badrum och stort vardagsrum. Här kan du välja mellan fyra olika uteplatserna att dricka ditt kaffe och glöm inte vattna blommorna i trädgården. Bilen parkeras i garaget som har elport och huset har ett vattenburet system med en luft/vattenpump som ger låga driftkostnader och självklart finns fiber indraget. Anmäl ditt intresse och förbered dig genom att åka förbi huset och bekanta dig med området. Hoppas vi ses på visningen! / Josefine

  • Premium
Musseronvägen 1, Dalstorp, Tranemo kommun
Musseronvägen 1, Dalstorp, Tranemo kommun, bild 2
Musseronvägen 1, Dalstorp, Tranemo kommun, bild 3

Musseronvägen 1

Radhus
Dalstorp, Tranemo kommun
1 200 000 kr
101 m²
4 rum
990 m² tomt

Vill du flytta till ett mindre och mer bekymmerfritt boende eller kanske ta steget och flytta till något alldeles eget för första gången? Då är detta hem perfekt för dig! Vi på Svensk Fastighetsförmedling presenterar ärofyllt detta mysiga parhus med adressen Musseronvägen 1 i Dalstorp. I ett lugnt område med grannar i varierande åldrar ligger detta välskötta parhus med en välplanerad planlösning och som erbjuder tre sovrum, vardagsrum samt två badrum. Direkt innanför ytterdörren välkomnas ni av en rymlig hall som samspelar praktiskt med vardagsrum och kök . Rakt fram har vi vardagsrummet som har en inbjudande och luftigt känsla och är en självklar plats att samlas för sociala tillställningar. Via en altandörr når vi både den inglasade altanen och uteplatsen som förlänger vardagsrummet på sommarhalvåret. Ställ ut utemöblerna, tänd grillen och bjud över grannarna nu när sommaren närmar sig. När vädret inte tillåter grill eller sociala tillställningar på altanen tar vi oss in till köket där det finns utrymme att samlas runt matbordet medans maten förbereds. Sovrummen är strategiskt samlade i samma del av huset tillsammans med ett badrum. Har man inte behov av tre sovrum så funkar dessa utmärkt att använda som kontor eller gästrum när släkt och vänner är över på besök. Utöver detta erbjuds en lättskött trädgårdstomt samt ett friliggande garage med plats för en bil och förvaring. Låter detta intressant? Skicka in en intresseanmälan här i webbannonsen så tar vi på Svensk Fastighetsförmedling kontakt med dig för mer information om försäljningen! Förbered er gärna genom att: - Åk förbi och bekanta dig med huset och området - Låt oss hjälpa dig med att ordna lånelöfte via våra samarbetspartners - Har du ett ägt boende? Boka en kostnadsfri, muntlig värdering av din nuvarande bostad. Kontakta Josefine Härngren: 0321-53 07 74, [email protected].

  • Premium
  • Uteplats
Långared 3, Dalstorp, Tranemo kommun
  • Ons 24 apr kl 16:00
Långared 3, Dalstorp, Tranemo kommun, bild 2
Långared 3, Dalstorp, Tranemo kommun, bild 3

Långared 3

Villa
Dalstorp, Tranemo kommun
860 000 kr
120 m²
6 rum
1 076 m² tomt

Nu kan vi erbjuda er en lantligt belägen fastighet i utkanten av Dalstorp. Här får man det bästa av båda världar - Lugnet & fridfullheten med allt vad det innebär att bo på landet samtidigt som ni har tillgång till bekvämligheter man kan tänkas behöva, såsom matbutik, skola, vårdcentral (filial) och träningsanläggning, allt inom en cykeltur eller kort bilresa. Här omgivs man av öppna åkrar där de vilda djuren spatserar runt titt som tätt. Då läget här i Långared är högt bjuds det på en fantastisk vy likt en tavla från flera fönster i huset. Huset är från början ett gammalt torp som byggts till och utgör idag en rejäl villa om två våningsplan. Här får man som ny ägare möjligheten att sätta sin egen prägel och skapa sig en plats att längta hem till! På första våningsplanet hittar vi kök och vardagsrum samt ett sovrum, matsalsrum och badrum. Övervåningen ger plats för sovrum, i dagsläget finns enbart två sovrum i hemmet men det finns goda förutsättningar till fler vid behov.

  • Premium
Prästgårdsgatan 1, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Prästgårdsgatan 1

Lägenhet
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
850 000 kr
33 + 9 m²
1 rum
vån 3/6
3 335 kr/mån
25 758 kr/m²

Oavsett om du söker en övernattningslägenhet eller om du är på jakt efter ditt första boende, presenterar vi nu denna läckra bostadsrättslägenhet belägen på tredje våning i det helt nybyggda Prästgårdsgatan 1, som är det första av totalt två lägenhetshus i Brf Kvarteret Linden 1. Läget kan knappast bli bättre, med ungefär fem minuter till allting som Ulricehamn har att erbjuda. Lägenheten fördelas på 33 m² och är modern och yteffektiv - kök och vardagsrum i öppen planlösning och ljusa och stilrena ytskikt med ekstavsparkett och vitmålade väggar. Badrummet är fräscht och har både golvvärme och en kombinerad tvättmaskin. Den härliga balkongen är belägen med sol på förmiddagen och har gott om plats för både loungegrupp och matsalsbord. Till lägenheten hör även ett separat lägenhetsförråd. Anmäl intresse för att ta del av information och förbered dig gärna genom att åka förbi i området och bekanta dig med läget.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Jönköpingsvägen 94, Ulricehamn, Ulricehamns kommun
  • Imorgon kl 15:30

Jönköpingsvägen 94

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
2 300 000 kr
85 + 26 m²
4 rum
1 920 m² tomt

I utkanten av Ulricehamns stad ligger det charmiga, röda huset i backen. Här bor man med en stor och härlig tomt på nästan 2000 kvm och ni kan vara lugna, gräsmattan sköts av en robotgräsklippare så ni kan ligga och sola på terrassen i lugn och ro. Insidan bjuder på ett mysigt kök, vardagsrum, badrum och ett sovrum på entréplan och ovanvåning med två sovrum och badrum. Källare med tvättstuga och hobbyrum. Vattenburet system med bergvärme som ger låga driftkostnader och fiber finns indraget. Här bor man med en stor infart som rymmer flertal fordon och husvagn/husbil om man gillar att campa. För den sportintresserade finns härliga friluftsområden och golfbana inom gångavstånd samt även en nybyggd förskola. Rullar man ner för Jönköpingsvägen kommer man snabbt till Ulricehamns stadskärna med mysiga kullerstensgator. Här finns brett utbud på butiker, mysiga restauranger och mataffärer. Motorvägen når man enkelt och kommer snabbt till närliggande städer som Borås och Jönköping. Anmäl dig redan nu så ses vi på visningen! Förbered er gärna genom att åka förbi huset och bekanta dig med området.

  • Plus
  • Uteplats
Hössna Liaredsvägen 1, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Hössna Liaredsvägen 1

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
1 850 000 kr
130 + 260 m²
9 rum
1 832 m² tomt

Här är det! Det perfekta huset för dig som gillar att bo stort, har många barn eller har en verksamhet som bedrivs hemifrån. Det stora huset i Hössna har genom tiderna varit en naturlig samlingspunkt då affären öppnade här 1915. Här bor man med en generös tomt på över 1800 kvm eftersom två tomter är samtaxerade och med spännande möjligheter. I dagsläget är huset uppdelat i två lägenheter men detta kan enkelt återställas om man vill ha tillgång till hela huset själv. Entréplan har ett kök från 2014, badrum, två sovrum och ett stort vardagsrum med kamin. Andra våning med fyra sovrum, kök, stort vardagsrum och helkaklat badrum från 2020. Källare med pannrum, tvättstuga och förråd. Huset värms upp med pellets samt kaminen i vardagsrummet på första våning. På tomten finns dessutom ett fristående gårdshus med en inredd bostad med enklare standard samt en stor förrådsdel. Generösa parkeringsytor med plats för totalt sex bilar. De båda husens placering skapar en charmig innergård och den välskötta trädgården erbjuder både solterrass med ett uterum i anslutning och fina odlingsmöjligheter för den som är intresserad både i och utanför växthuset. Hössna erbjuder både förskola och grundskola upp till årskurs 6 och du tar dig snabbt till Ulricehamn på 10 min. Ser fram emot att visa huset för er, anmäl ditt intresse redan idag! Förbered er gärna genom att: - Åk förbi huset och bekanta dig med området - Låt oss hjälpa dig med att ordna lånelöfte via våra samarbetspartners - Har du ett ägt boende? Boka en kostnadsfri, muntlig värdering av din nuvarande bostad. Kontakta Josefine Härngren: 0321-53 07 74, [email protected].

  • Uteplats

Visar alla 8