Mäklare Elin Nöremark

Elin Nöremark

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tallgatan 6, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Tallgatan 6

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

3 195 000 kr

102 m²

6 rum

726 m² tomt

Det trevliga huset på Tallgatan 6 söker nu en ny familj att skämma bort! Renoverat, funktionellt, driftsnålt och bekvämt - superlativen är många för att beskriva detta välvårdade hus. I en genomtänkt och tilltalande planlösning finns gott om ytor för hela familjen. Entréplan är verkligen en plats för umgänge! Här erbjuds stora, sociala ytor i både vardagsrum, matsal och tv-rum och genom panoramafönsterna som vetter mot väster och baksidans uteplats, fångas ett otroligt ljusinsläpp. Det generösa altandäcket är som gjort för sommarens sköna grillkvällar i goda vänners lag! Utemiljön och trädgården bjuder på flera möjliga sittplatser i etage. Känslan på baksidan är verkligen privat och man kan i sitt inre verkligen känna hur det kan vara här en ljummen fredagskväll efter intensiva arbetsdagar! Vidare på entréplan finns två sovrum/kontor samt en gästtoalett. Det renoverade källarplanet innehar idag två sovrum, varav ett går utmärkt att ha som hobbyrum eller dylikt. Det moderna badrummet är givetvis helkaklat. På fastigheten finns även en rejäl carport. Läget? Optimalt! Med gång- och cykelavstånd till grundskola, högstadieskola samt gymnasieskola är fastighetens centrala läge helt optimalt. Inte långt ifrån ligger även Ulricehamns centrum samt friluftsområdet vid Lassalyckan. Närhet även till mataffärer, allmänna kommunikationer och badplatser. Vet du vad det bästa är? Det är möjligt för familjen att kunna njuta av denna fantastiska villa redan sommaren 2023! Välkommen att anmäla ert intresse!

 • Uteplats
Malmgrensgatan 4D, Ulricehamn, Ulricehamns kommun
 • Fre 9 jun kl 15:00

Malmgrensgatan 4D

Lägenhet
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

1 250 000 kr

63 m²

2 rum

3 751 kr/mån

19 841 kr/m²

På Malmgrensgatan 4D presenterar vi nu denna härligt ljusa och stilrena lägenhet om 2 rum och kök. Lägenheten var vid upplåtelsen en trerumslägenhet men har genom åren omvandlats till en tvåa- vilket medfört den generösa ytan i köket. Lägenheten är bekvämt belägen bara ett fåtal trappsteg upp från entrén och har genomgående en smakfull och modern utformning. Här erbjuds bland annat ett modernt kök i industriell stil, ett fräscht helkaklat badrum samt tilltagna umgängesytor. Det mysiga sovrummet rymmer enkelt en dubbelsäng. Här bor du i ett lugnt bostadsområde och i en äldre, stabil bostadsrättsförening som under senare år utfört stora och kostsamma renoveringar. Föreningen har ett bra läge med närhet till bland annat allmänna kommunikationer. Närmaste busshållplats ligger bara ett par hundra meter bort och tar dig både till Borås och Jönköping. I närområdet ligger även mataffär och parkområden. Det är gång- och cykelavstånd till både centrum och det fantastiska friluftsområdet Lassalyckan.

 • Plus
 • Balkong
Prästgårdsgatan 11, null, Ulricehamns kommun

Prästgårdsgatan 11

Lägenhet
Ulricehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

3 050 000 kr

94 m²

4 rum

7 379 kr/mån

32 447 kr/m²

Sista chansen till en lägenhet i populära Kvarteret Linden. Endast ett fåtal lägenheter kvar! Mitt i centrala Ulricehamn erbjuder vi nu bostadsrättslägenheter i nyproducerade Kvarteret Linden. Bostadskvarteret med sitt unika läge kommer att passa unga som flyttar hemifrån, par som skaffar sitt första gemensamma boende, barnfamiljer som vill bo nära skola och service samt de som vill lämna villan mot ett mer bekvämt och bekymmersfritt boende. Närheten till handel, rekreation och sport samt inte minst sjön Åsunden och den vackra naturen precis runt hörnet gör lägenheterna i Kvarteret Linden till ett attraktivt boende. Här presenterar vi en lite större fyra. Köket är välutrustat och har en köksö med barhäng. Från köket når du den väl tilltagna balkongen där man gärna spenderar sommarkvällarna med vacker utsikt över sjön Åsunden. Sovrummen ligger lite avskilt från övriga lägenheten, tillsammans med badrum och gäst-WC och en klädkammare. Vi har nu uppgraderat köket med Linnebeige lucka Maja, bänkskiva och stänkskydd i Grey Siena Marble. Kyl och frys är i rostfritt och diskmaskinen är integrerad. Här finns även ett inbyggnadspaket för ugn och micro i högskåp. Klinker i hall och badrum är Norr 02. Skjutdörrarna i hallen har spegelglas och det är väggskåp över tvättmaskin och torktumlare i badrum. Möjlighet finns att hyra garage- eller parkeringsplats genom bostadsrättsföreningen. Föreningen har fyra bilplatser som är utrustade med laddningsmöjligheter för elbil/laddhybrid. På gården och i garaget finns ett antal cykelparkeringar. Som medlem i bostadsrättsföreningen har man rätt att nyttja gemensamma utrymmen så som gästlägenhet, övernattningsrum, mötesrum för mindre sammankomster samt gemensam takterrass med fantastisk utsikt över sjön Åsunden och Ulricehamns stad. Välkommen att anmäla ert intresse!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Prästgårdsgatan 11, null, Ulricehamns kommun

Prästgårdsgatan 11

Lägenhet
Ulricehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

2 750 000 kr

94 m²

4 rum

7 379 kr/mån

29 255 kr/m²

Sista chansen till en lägenhet i populära Kvarteret Linden. Endast ett fåtal lägenheter kvar! Mitt i centrala Ulricehamn erbjuder vi nu bostadsrättslägenheter i nyproducerade Kvarteret Linden. Bostadskvarteret med sitt unika läge kommer att passa unga som flyttar hemifrån, par som skaffar sitt första gemensamma boende, barnfamiljer som vill bo nära skola och service samt de som vill lämna villan mot ett mer bekvämt och bekymmersfritt boende. Närheten till handel, rekreation och sport samt inte minst sjön Åsunden och den vackra naturen precis runt hörnet gör lägenheterna i Kvarteret Linden till ett attraktivt boende. Här presenterar vi en lite större fyra. Köket är välutrustat och har en köksö med barhäng. Från köket når du den väl tilltagna balkongen där man gärna spenderar sommarkvällarna och njuter av den vackra utsikten. Sovrummen ligger lite avskilt från övriga lägenheten, tillsammans med badrum och gäst-WC och en klädkammare. Vi har nu uppgraderat köket med Linnebeige lucka Edit, bänkskiva och stänkskydd i Grey Siena Marble. Kyl, frys och diskmaskin är i rostfritt. Här finns även ett inbyggnadspaket för ugn och micro i högskåp. Skjutdörrarna i hallen har spegelglas. Möjlighet finns att hyra garage- eller parkeringsplats genom bostadsrättsföreningen. Föreningen har fyra bilplatser som är utrustade med laddningsmöjligheter för elbil/laddhybrid. På gården och i garaget finns ett antal cykelparkeringar. Som medlem i bostadsrättsföreningen har man rätt att nyttja gemensamma utrymmen så som gästlägenhet, övernattningsrum, mötesrum för mindre sammankomster samt gemensam takterrass med fantastisk utsikt över sjön Åsunden och Ulricehamns stad. Välkommen att anmäla ert intresse!

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Prästgårdgatan 11, null, Ulricehamns kommun

Prästgårdgatan 11

Lägenhet
Ulricehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

3 400 000 kr

90 m²

3 rum

7 121 kr/mån

37 778 kr/m²

Sista chansen till en lägenhet i populära Kvarteret Linden. Endast ett fåtal lägenheter kvar! Mitt i centrala Ulricehamn erbjuder vi nu bostadsrättslägenheter i nyproducerade Kvarteret Linden. Bostadskvarteret med sitt unika läge kommer att passa unga som flyttar hemifrån, par som skaffar sitt första gemensamma boende, barnfamiljer som vill bo nära skola och service samt de som vill lämna villan mot ett mer bekvämt och bekymmersfritt boende. Närheten till handel, rekreation och sport samt inte minst sjön Åsunden och den vackra naturen precis runt hörnet gör lägenheterna i Kvarteret Linden till ett attraktivt boende. Detta är en fin trerummare med stor, skön balkong som du når från vardagsrum/kök. Från lägenhetens stora fönsterpartier och balkongen har man oslagbar utsikt över sjön Åsunden. Lägenheten har bra förvaring med både skjutdörrsgarderober och två klädkammare, den ena i direkt anslutning till master bedroom. Förutom badrum med tvättutrustning finns här också ett extra WC med dusch. Köket är välutrustat och har en köksö med barhäng. Vi har nu uppgraderat köket med Linnebeige lucka Edit, bänkskiva och stänkskydd i Grey Siena Marble. Kyl och frys är i rostfritt och diskmaskinen är integrerad. Här finns även ett inbyggnadspaket för ugn och micro i högskåp. Klinker i hall och badrum är Norr 02. Skjutdörrarna i hallen har spegelglas och det är väggskåp över tvättmaskin och torktumlare i badrum. För att få en idé om hur köket ser ut, titta på lgh 332, som dock har en annan köksuppställning. Möjlighet finns att hyra garage- eller parkeringsplats genom bostadsrättsföreningen. Föreningen har fyra bilplatser som är utrustade med laddningsmöjligheter för elbil/laddhybrid. På gården och i garaget finns ett antal cykelparkeringar. Som medlem i bostadsrättsföreningen har man rätt att nyttja gemensamma utrymmen så som gästlägenhet, övernattningsrum, mötesrum för mindre sammankomster samt gemensam takterrass med fantastisk utsikt över sjön Åsunden och Ulricehamns stad. Välkommen att anmäla ert intresse!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Prästgårdsgatan 1, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Prästgårdsgatan 1

Lägenhet
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

2 250 000 kr

88 m²

4 rum

6 644 kr/mån

25 568 kr/m²

Nyproduktion när det är som bäst! Nu finns chansen att förvärva en sprillans ny bostadsrättslägenhet i Brf Kvarteret Linden 1. Här bor du ett stenkast från småstadens idylliska centrum och dess stora utbud. Ett bekymmersfritt boende på våning 3 i en tilltalande lägenhet om 88 m² med välplanerad planlösning och solig balkong i västerläge. Lägenheten har smakfulla och praktiska tillval. Här samsas bland annat en gästtoalett i anslutning till entréhallen, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, ett fullutrustad kök från Vedum samt tre härliga sovrum. Den inglasade balkongen om hela 19 m² ligger i bästa läge för att njuta av eftermiddags- och kvällssol. Här blickar man ut över takåsarna och sjön Åsunden. Föreningen har flera bra gemensamhetsutrymmen. På plan 6 i huset finns bland annat en härlig gemensam takterrass där man har en underbar utsikt över Ulricehamn och sjön Åsunden. Till terrassen hör även ett litet pentry och ett WC. På sikt kommer det även att finnas ett trevligt mötesrum samt övernattningsrum att tillgå. Detta utrymme kan medlemmarna till exempel boka för möten och som logi om man har långväga gäster på besök. Föreningen är belägen på ett mycket attraktivt läge med promenadavstånd till det mesta. Gång- och cykelavstånd till bland annat skolor, mataffärer, butiker och allmänna kommunikationer. Närhet även till badplats och härliga naturområden vid sjön Åsunden. Välkommen att anmäla ert intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Bergsbigatan 3A, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Bergsbigatan 3A

Lägenhet
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

2 050 000 kr

59 m²

2 rum

4 895 kr/mån

34 746 kr/m²

Varmt välkomna till Brf Honungslunden! Nu kan vi erbjuda en helt nyproducerad bostadsrättslägenhet på ett utav områdets bästa lägen! Brf Honungslunden är belägen på populära Herralyckan i Ulricehamn - ett redan etablerat område med en blandad bebyggelse av villor, lägenheter och nu även bostadsrätter i par- och radhusform. Denna bostad är helt alltså helt nybyggd och har ännu inte bebotts. På 59 väldisponerade kvadratmeter, fördelat i ett våningsplan, erbjuds genomgående stilrena och smakfulla materialval, funktionella lösningar och trivsamma umgängesytor. Om 2 rok samsas bland annat öppna ytor mellan kök och vardagsrum, sovrum samt helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare. I den generösa vardagsrumsdelen har man en unik takhöjd på hela 3.10 m, som i kombination med de stora fönsterpartierna, skapar en än mer luftig och härlig känsla. Bostaden är även ansluten till tre stycken olika uteplatser som alla kan nås direkt från vardagsrummets olika glasdörrar - en för varje känsla och tillfälle. På den mysiga innegården i anslutning till entrén sitter man i vindstilla västerläge och på baksida njuter man bäst i det härliga uterummet. När solen står som högst blir det enkelt att ta ett steg ut på soldäcket för grillkvällar i goda vänners lag! Baksidan vetter mot ett lummigt grönområde vilket gör att man här kan sitta helt ifred och njuta av den rogivande omgivningen. På innegården finns ett förråd som tillhör bostadsrätten. Till bostaden hör också två parkeringsplatser. Herralyckan ligger med gång-/cykelavstånd till Ulricehamns centrum, barnomsorg, skolor och busshållplats. Här finns närhet även till de populära friluftsområdena vid Lassalyckan, golfbanan och badhuset. Området ligger inte heller långt ifrån påfarten till den nya motorvägen där det enkelt går att pendla till större städer som Borås, Göteborg och Jönköping. Närhet även till Hesters- och Rönnåsens industriområden. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

 • Uteplats
Prästgårdsgatan 11, null, Ulricehamns kommun

Prästgårdsgatan 11

Lägenhet
Ulricehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

2 900 000 kr

90 m²

3 rum

7 121 kr/mån

32 222 kr/m²

Sista chansen till en lägenhet i populära Kvarteret Linden. Endast ett fåtal lägenheter kvar! Mitt i centrala Ulricehamn erbjuder vi nu bostadsrättslägenheter i nyproducerade Kvarteret Linden. Bostadskvarteret med sitt unika läge kommer att passa unga som flyttar hemifrån, par som skaffar sitt första gemensamma boende, barnfamiljer som vill bo nära skola och service samt de som vill lämna villan mot ett mer bekvämt och bekymmersfritt boende. Närheten till handel, rekreation och sport samt inte minst sjön Åsunden och den vackra naturen precis runt hörnet gör lägenheterna i Kvarteret Linden till ett attraktivt boende. Detta är en fin trerummare med stor balkong med vacker sjöutsikt som du når från vardagsrum/kök. Lägenheten har bra förvaring med både skjutdörrsgarderober och två klädkammare, den ena i direkt anslutning till master bedroom. Förutom badrum med tvättutrustning finns här också ett extra WC med dusch. Köket är välutrustat och har en köksö med barhäng. Vi har nu uppgraderat köket med Linnebeige lucka Maja, bänkskiva och stänkskydd i Grey Siena Marble. Kyl, frys och diskmaskin är i rostfritt. Här finns även ett inbyggnadspaket för ugn och micro i högskåp. Skjutdörrarna i hallen har spegelglas. För att få en idé om hur köket ser ut, titta på lgh 342, som dock har en annan köksuppställning. Möjlighet finns att hyra garage- eller parkeringsplats genom bostadsrättsföreningen. Föreningen har fyra bilplatser som är utrustade med laddningsmöjligheter för elbil/laddhybrid. På gården och i garaget finns ett antal cykelparkeringar. Som medlem i bostadsrättsföreningen har man rätt att nyttja gemensamma utrymmen så som gästlägenhet, övernattningsrum, mötesrum för mindre sammankomster samt gemensam takterrass med fantastisk utsikt över sjön Åsunden och Ulricehamns stad. Välkommen att anmäla ert intresse!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brf Kvarteret Linden 2, null, Ulricehamns kommun

Brf Kvarteret Linden 2

Lägenhet
Ulricehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

fr. 2 750 000 kr

90-94 m²

3-4 rum

7 121 kr/mån

Mitt i centrala Ulricehamn uppför Hökerum Bygg nu Kvarteret Linden. Etapp 1 är slutsåld. och produktionen av första etappen har startat. Försäljningen av etapp 2, 42 lägenheter i ett tredje hus, startade den 7 februari och intresset har varit stort sedan dess. Det finns endast ett par lägenheter kvar. Vill du veta mer om projektet skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 9