Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Södermannagatan 31, Nytorget, Stockholms kommun
  • Kommande
Södermannagatan 31, Nytorget, Stockholms kommun, bild 2
Södermannagatan 31, Nytorget, Stockholms kommun, bild 3

Södermannagatan 31

Lägenhet
Nytorget, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
Pris saknas
57 + 7 m²
2 rum
vån 6/6
2 189 kr/mån

Välkommen till denna underbara vindsvåning på ett av Södermalms populäraste adresser intill Nytorget där du bor med utsikten över takåsarna i en stabil och välskött förening! Denna bostad som är något utöver det vanliga välkomnar dig med en genomtänkt planlösning, där charmiga takbjälkar och vackra ljusinsläpp följer hela bostaden. Här finns möjligheten att leva och bo högst upp i huset där vardagsrum och kök följer varandra i öppen planlösning, vilket är en ynnest för dig som värdesätter en luftig bostad med maximal möjlighet till socialt umgänge. Välkommen till dessa exklusiva kvarter runt Nytorget som utgör en oemotståndlig blandning av stadscharm och grönska! Här har du en unik möjlighet att bo i en av Stockholms mest eftertraktade områden, där livet tar plats mitt i hjärtat av pulserande Södermalm Stig ut genom dörren och möt Greta Garbos torg, en fridfull oas omgiven av frodig grönska. Inom bekvämt gångavstånd finner du också den pittoreska tillika historiska Nytorget. Nytorget är känd för sin magnetiska dragningskraft med ett överflöd av charmiga restauranger, trendiga vattenhål, mysiga kaféer och barer och är en av Södermalms mest folkkära platser. Här är det sommartid en ren fröjd att ta med sig en picknickfilt och avnjuta solen under skuggande träd tillsammans med vänner och familj. Varför inte avnjuta en bit mat på Nytorget 6, Bar agrikultur eller ett glas vin på din egna kvarterskrog Vina. Om du längtar efter en mer avslappnad stund finns både Stora- och Lilla Blecktornsparken på bara ett stenkast bort, här finner du även Vitabergsparken som alla är perfekta för socialt umgänge och avkopplande promenader eller bara häng under sommarhalvåret. Dina dagliga behov är också väl tillgodosedda med Ringens Köpcentrum vid Skanstull, som rymmer välsorterade mataffärer och ett brett utbud av butiker. För de som uppskattar en aktiv livsstil finns många populära stråk för löpturer och promenader, inklusive den vackra Årstaviken och Norra Hammarbyhamnen. Detta är verkligen det perfekta området för den som söker det bästa av stads- och naturupplevelser. Kommunikationen i området kan knappast bli bättre, bekvämt med flertalet busslinjer bara runt knuten och drygt 500m bort ligger Skanstulls tunnelbana och 700m från porten ligger Medborgarplatsens tunnelbana (grön linje). Missa inte denna unika chans att bli en del av detta fantastiska kvarter och uppleva Södermalm i all dess prakt. Välkommen hem till ditt drömboende! - Bra förvaringsmöjligheter i bostaden - Föreningen äger marken - Lån 4362kr/kvm - 4 Hyresrätter, Dolda tillgångar - 12 Lokaler, Goda intäkter - Rökkanalen finns kvar och är fungerande/aktiv för braskamin/kakelugn

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Borgargatan 18, Stockholm – Södermalm, Stockholms kommun
  • Kommande
Borgargatan 18, Stockholm – Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Borgargatan 18, Stockholm – Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Borgargatan 18

Lägenhet
Stockholm – Södermalm, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
Pris saknas
97 m²
4 rum
vån 1/8
5 525 kr/mån

"Här kommer ett unikt tillfälle att bo i minglet av innerstan, samtidigt vid lugnet av Högalidsparken, för ett pris rimligt kvadratmeterpris. Läget är helt optimalt. Med utgång från Borgargatan så befinner sig lägenheten en trappa upp, med begränsad insyn och en lågt trafikerad gata. Från vardagsrummet och ena sovrummet med den inglasade balkongen får man också lite utsikt över Högalidsparken, där det finns en fantastisk lekpark för kidsen. Lägenheten ligger på markplan mot en fin gemensam innergård, dock vid ena hörnet av innergården vilket också ger den en begränsad insyn men ändå bra med ljusinsläpp. Glömde du köpa mjölk eller vin till middagen och det regnar, ja då går du genom innergården och kommer ut bredvid ingången till Hornhuset som erbjuder lite trevliga butiker, bagerier, Systembolaget och ICA Kvantum, även här ligger förstås Tunnelbanan och bussarna, bl.a. buss 4. En favorit för familjen är just närheten till butikerna, men också valet av trevliga restauranger i området som BarBro, Tjoget, Klang, Ho's, Ramblas, Dirty Tacos och ett dussin fler. Samt fina promenadstråk utmed vattnet med helgmarknader och trevliga pop-up caféer. Söker ni förskola eller skola så ligger även det i närområdet. Bl.a. ligger Högalidsskolan bara 500m, där barnen kan promenera utan att behöva korsa några trafikerade vägar. Men även enkelt att ta sig till Kungsholmensgrundskola med buss. I lägenheten är familjens favorit, vardagsrummet, som är extra stort och inbjudande till häng med vänner och familj. Lägenheten i övrigt har en relativt enkel standard men där egentligen inget saknas. Bra badrum med plats för torktumlare och tvättmaskin, samt även ett badkar. Kök där det finns plats för en liten matplats och med gott om förvaringsutrymmen. Sovrummen är en praktisk storlek. Samt en inglasad balkong som skapar en liten ö i lägenheten där man kan komma undan lite om man vill" -Säljarens egna ord Välkommen till Hornstull och detta underbara bostadsrätt, välkommen till ditt framtida hem! - Tredimensionell fastighetsbildning, ej Tomträtt! - 7 hyresrätter, dolda tillgångar - Stabil förening med god ekonomi - Belåningsgrad 4586kr/kvm - 3 fas - Snabbt bredband 700-1000Mbit/s - Nästa lån förhandlas om 20/11 -24 - Fastigheten består av två hus som uppfördes 1966-68. Föreningens hemsida: http://www.brfbulten23.com/

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Rorgängargatan 9, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
  • Kommande
Rorgängargatan 9, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Rorgängargatan 9, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Rorgängargatan 9

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
Pris saknas
93 m²
3 rum
vån 2/7
5 344 kr/mån

Denna ljusa och välplanerade hörntrea (möjlig 4:a) med balkong längs hela lägenheten är en verklig pärla i Hammarby Sjö. Utmärkt av Sveriges arkitekter för dess design, erbjuder den en stor balkongen, som har sol från morgon till kväll, en avkopplande utsikt med glimtar av sjön. Den öppna planlösningen och höga till tak ger en känsla av rymd och flödande ljus genom de många fönsterna. Med tre möjliga sovrum passar denna bostad utmärkt för olika familjekonstellationer och livsstilar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Katarina bangata 50, Södermalm, Stockholms kommun
  • Kommande
Katarina bangata 50, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Katarina bangata 50, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Katarina bangata 50

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
5 995 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2
3 174 kr/mån
100 756 kr/m²

Välkommen till denna charmiga sekelskiftestvå med fina sekelskiftesdetaljer! Med ett oslagbart läge på Katarina Bangata finns denna vackra och trivsamma tvåa med bevarade detaljer från byggåret 1905. Ljus och välplanerad lägenhet med 3.2 m i takhöjd och fina trägolv. Ett stilrent kök med platsbyggt vitrinskåp, bra vitvaror och diskmaskin. Ett helkaklat och fräscht badrum med golvvärme och tvättmaskin. Ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. En äkta och välskött förening som äger marken (ej tomträtt) och har en låg belåningsgrad. Föreningens vackra byggnad uppfördes i kvarteret Lien 5 under åren 1904 till 1905 efter ritningar av välkända arkitektduon Dorph & Höög. Byggnaden har getts kulturhistoriska klassificeringen Gul av Stadsmuseet vilket innebär att fastigheten har visst kulturhistoriskt värde och är av positiv betydelse för stadsbilden. Föreningen har en mysig innergård med ett populärt trädäck där det finns utemöbler och grill. Perfekt för sköna sommarkvällar. Det finns tre moderna tvättstugor i fastigheten. Cykelrum och barnvagnsrum finns i källare. Cykelställ finns även på gården. Här bor ni i eftersökta kvarter på populära Katarina Bangata - mitt i SoFo som är en sprudlande del av Södermalm med en unik mix av grönområden, barer, caféer, restauranger och shopping. Ett stenkast från lägenheten ligger Nytorget och de härliga grönområdena i Vitabergsparken vid Sofia Kyrka. Kommunikationerna till området är utmärkta. Dina vänner tar sig snabbt till dig med tunnelbana, buss, bil eller cykel. Bekvämt med närheten till tunnelbanan vid Skanstull (gröna linjen).

  • Premium
  • Hiss
Redargatan 8, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
  • Kommande
Redargatan 8, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Redargatan 8, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Redargatan 8

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
Pris saknas
78 m²
3.5 rum
vån 1
4 573 kr/mån

Välkomna till en en modern och smart utformad lägenhet som har förvandlats från en rymlig 3:a till en funktionell 4:a. Dess unika läge erbjuder en stor uteplats vänd mot en lugn innergård. Tack vare kontorsbyggnaderna mitt emot, erbjuds privatliv utan insyn under kvällar och helger. Lägenheten stoltserar med en rad genomförda renoveringar, inklusive ett nyligen tillbyggt rum med heltäckningsmatta och walk-in-closet, förbättrade ytskikt, ett uppgraderat kök med nya vitvaror och kompositsten på bänkskivorna samt ett nylagt trädäck på uteplatsen. Byggnaden från 2009, tillsammans med de omsorgsfulla uppdateringarna, garanterar att allt är i toppskick.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Sjöfartsgatan 14, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
  • Kommande
Sjöfartsgatan 14, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Sjöfartsgatan 14, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Sjöfartsgatan 14

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
Pris saknas
87 m²
3 rum
vån 1/5
5 288 kr/mån

Äntligen en stor 3:a i Oscar Properties populära konceptboende HG7! Här bor ni med två balkonger, stora fönster från golv till tak, arkitektritat kök från Kvänum, generösa sovrum, plankgolv med golvvärme samt gym bastu osv i föreningen. Ett boende i absoluta toppklass! Här bor ni i ett fint läge med hela Sjöstans utbud direkt runt hörnet, stora fönsterpartier, tilltalande planlösning med fönster i två väderstreck, mysig balkong mot lugn och stilren innergård samt flertalet gemensamma utrymmen i föreningen. Som medlem i föreningen får ni tillgång till gym, bastu (torr och ångbastu), föreningslokal samt en egen biograf. Föreningen har ett riktigt bra läge i Sjöstan med nära till vatten och strandpromenader, välsorterade matbutiker, varierande och populära restauranger, kommunikationer både med tvärbana, båt och buss samt till hela Södermalms utbud bara en kort promenad bort. För barnfamiljen finns även flertalet förskolor och skola samt parker i närområdet som gör vardagen betydligt enklare.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Babordsgatan 12, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
  • Kommande
Babordsgatan 12, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Babordsgatan 12, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Babordsgatan 12

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
Pris saknas
101 m²
4 rum
vån 5/5
7 482 kr/mån

Denna fantastiska fyra på 101 kvm utmärker sig med sin exceptionella placering i Hammarby Sjöstad. Den rymliga terrassen, om ca 30 kvm i sydöstläge, erbjuder en imponerande utsikt över både Hammarby Sjöstad och dess vattennära miljö. Från ett högt och fritt läge kan du njuta av solens strålar och en panorama över stadens takåsar samt Sjöstadsparterren. Varje kvadratmeter av bostaden är välutnyttjad och designad för att uppfylla de högsta förväntningarna på en modern livsstil. Ljuset flödar fritt genom de stora fönstren, vilket förstärker känslan av rymd och öppenhet. Den omsorgsfulla valet av material och ljusa ytor bidrar till ett inbjudande hem. Köket är en dröm för alla som älskar matlagning. Utrustat med premium vitvaror från Miele och Samsung, med Miele i spetsen för sin kvalitet och hållbarhet. Det industriellt inspirerade kyl- och frysskåpet ger gott om utrymme för allt en familj kan behöva. Rikliga arbetsytor och omfattande förvaringsmöjligheter gör köket till en plats där matlagning blir ett nöje, oavsett om du är amatörkock eller proffs. Lägenheten stoltserar med två badrum, vilket tillför en extra nivå av komfort och lyx för dess invånare. Detta särdrag gör bostaden ännu mer eftertraktad, särskilt för större familjer eller de som värdesätter bekvämligheten av flera sanitetsutrymmen. Föreningen har nyligen genomfört installation av solceller på taket samt infört laddplatser för elbilar, vilket speglar ett modernt och miljömedvetet boende. Dessa nya inventeringar är inte bara en investering i hållbarhet, utan också en indikation på föreningens framåtblickande inställning. Detta är utan tvekan en bostad som måste upplevas för att dess fulla värde ska kunna uppskattas. Välkomna till en av Sjöstadens bästa lägenheter, där kvalitet och lyx möter en fantastisk utsikt och enastående bekvämligheter. Sällan till salu och med egenskaper som överträffar förväntningarna – en unik chans för den kräsne köparen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åsögatan 162, SoFo, Stockholms kommun
  • Kommande
Åsögatan 162, SoFo, Stockholms kommun, bild 2
Åsögatan 162, SoFo, Stockholms kommun, bild 3

Åsögatan 162

Lägenhet
SoFo, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
Pris saknas
56 m²
2 rum
vån 1/6
2 537 kr/mån

Välkommen till en lägenhet i toppskick belägen på Södermalm. Här får du en kombination av perfekt läge och hög standard på både utrustning och materialval. När du kliver in i hallen möts du av ett välkomnande utrymme med klinkergolv i en enhetlig grå ton och matchande målade väggar. Här finns bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder samt generös förvaring i flera garderober och en stor klädkammare. Från hallen når du badrummet som är stort och påkostat med helkaklade väggar, klinkergolv och komfortabel golvvärme. Här finns dusch, WC, handfat, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare för allt-i-ett bekvämlighet. Vardagsrummet är ljust och luftigt med ekparkett och vitmålade väggar. Tack vare den öppna planlösningen mot köket skapas en härlig rymd och fantastiska umgängesytor. Rummet möbleras lätt med en soffdel och ett stort matsalsbord och får massor av naturligt ljus från tre fönster. Köket är designat av Marbodal med vita luckor och handtag i borstat stål. Utrustat med kyl/frys, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, varmluftsugn, induktionshäll och fläkt. Utöver detta erbjuder köket även gott om förvaringsutrymmen. Med spotlights både under skåpen och i taket skapas en bra belysning, vilket tillsammans bidrar till ett praktiskt och lättanvänt utrymme. Till sist, sovrummet - ett rofyllt rum med ekparkett, vitmålade väggar och fyra garderober för klädförvaring. Välkommen till ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Hiss
Ljusslingan 32, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
  • Kommande
Ljusslingan 32, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Ljusslingan 32, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Ljusslingan 32

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
Pris saknas
94 m²
3 rum
vån 6/7
6 822 kr/mån

Välkommen till en bostad där stadens pulserande liv möter den rogivande naturen vid Hammarby Sjö – ett hem där industrihistoria och modern bostadsdesign går hand i hand. Denna exklusiva lägenhet, belägen i den anrika Lumafabriken, bjuder på en oöverträffad kombination av rå industricharm och samtida komfort. Med dess synliga betongbalkar och generösa takhöjd på över tre meter, framträder en atmosfär som är lika unik som den är imponerande. Detaljer som talar om en rik industriell historia smyckar varje rum och skapar en autentisk känsla som är svår att finna annorstädes. Här är ett hem där du kan njuta av vackra utsikter och förändringens konst som naturen erbjuder genom de stora fönstren som ramar in Hammarby Sjö och dess livliga båttrafik.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Heliosgatan 16c, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
  • Kommande
Heliosgatan 16c, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Heliosgatan 16c, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Heliosgatan 16c

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
Pris saknas
104 m²
4 rum
vån 3/9
5 507 kr/mån

Med ett lugnt och bekvämt gårdsläge finns nu äntligen denna toppfina 4:a (möjlig 5:a). I huset nås en underbar takterrass som fritt kan disponeras av föreningens medlemmar och den omkringliggande gården är full av lek och spring samt mysiga sittplatser samt kolonilotter för den odlingsintresserade. Här bor ni med direkt närhet till hela Sjöstans utbud av restauranger och butiker. Garage finns i huset med kort eller ingen kö!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bjurholmsgatan 14, null, Stockholms kommun
  • Kommande
Bjurholmsgatan 14, null, Stockholms kommun, bild 2
Bjurholmsgatan 14, null, Stockholms kommun, bild 3

Bjurholmsgatan 14

Lägenhet
Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
Pris saknas
35,5 m²
1 rum
vån 3/8
0 kr/mån

• SKULDFRI FÖRENING • 0 KR I AVGIFT INKL BREDBAND • INTÄKTER FRÅN LOKALER • FÖRENINGENS SPARANDE F.N. CA 13 000 000KR • SÄLLAN TILL SALU I EN AV STOCKHOLMS BÄSTA BOSTADRATTSFÖRENINGAR • VÄRMEGARAGE FÖR ENDAST 600KR /MÅNADEN • TAKTERRASS MED UTSIKT ÖVER HELA STOCKHOLM • BOKNINGSBAR BASTU (gratis att boka) • BOKNINGSBART ORANGERI PÅ TAKET (gratis att boka) • GEMENSAMHETSLOKAL (gratis att boka) • INNERGÅRD MED FLERA OLIKA SITTGRUPPER, GRILL OCH LÅSBART CYKELFÖRRÅD • STORA TROAX FÖRRAD • ÅTERVINNINGSSTATION I GÅRDSHUS • YPPERLIGT LÄGE NÄRA MYSIGA UTESTÄLLEN, RESTAURANGER, CAFE, BUTIKER OCH SERVICE Varmt välkomna till Bjurholmsgatan 14 och denna ljuvliga och mycket väldisponerade etta med 0 kr i månadsavgift! Fyra trappor upp i en vacker byggnad från tidigt 60-tal väntar ett mysigt boende med härliga sällskapsytor, inglasad balkong och stora fönster som bidrar till ett härligt flöde av naturligt ljus och en rogivande utsikt. Planlösningen som ger er maximal funktion på given yta har en inbjudande hall, gott om förvaringsutrymmen, ett helkaklat badrum med badkar, ett stort kök med matplats och ett lättmöblerat allrum med stor sovdel. Här bor ni i en mycket välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och en väl underhållen fastighet. Högst upp i huset finns en gemensam takterrass om ca 500 kvm. Här finns odlingsmöjligheter, bastu, flera sittgrupper, ett utekök samt ett orangeri som kan bokas för tillställningar. Föreningens medlemmar har även tillgång till en trivsam innergård som är utformad av en trädgårdsarkitekt och som kan erbjuda skön vila, fika och avkoppling. På innergården finns det bl.a. boulebana, lekplats och trädgårdsmöbler. Eftersökt läge som bjuder på en unik mix av härliga grönområden, trendiga barer och restauranger samt ett obegränsat shoppingutbud. Runt husknuten återfinns ett brett utbud av populära caféer och lite småhemliga vinbarer. Med en kort promenad nås Nytorgets lockande utbud. I samma hus finns det en stor Coop och i Ringen centrum finns fler välsorterade mataffärer, butiker och populära matscenen 'Teatern', väl värt ett besök. Området erbjuder populära stråk för löpturen runt Årstaviken. Lockar träningspass finns ett brett utbud av träningslokaler och utomhusgym. Kommunikationerna till området är utmärkta. Med en kort promenad når ni tunnelbanans gröna linje i Skanstull och flertalet bussar på Ringvägen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Renstiernas gata 41A, Södermalm, Stockholms kommun
  • Kommande
Renstiernas gata 41A, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Renstiernas gata 41A, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Renstiernas gata 41A

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
4 995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/5
4 360 kr/mån
97 941 kr/m²

I lugna kvarter invid Vitabergsparken, med Nytorget som ger Söder puls på andra sidan krönet, hittar vi denna smakfulla och välbalanserade lägenhet belägen i vacker 1800-tals fastighet. Samtliga fönsterpartier i fil mot Renstiernas Gata serverar ett magiskt ljusflöde. Lägenheten bjuder på bevarade originaldetaljer, smarta platsbyggda lösningar och inte minst en genomtänkt planlösning. Längst in i bostaden återfinns sovrummet som har en egen klädkammare, innan dess är vardagsrummet och från entréhallen nås det rymliga badrummet och köket med både goda arbetsytor och fin förvaring. Dessutom finns en grönskande innergård som sträcker sig över flera nivåer och bjuder in till härlig tid utomhus. Detta är verkligen en bostad att trivas och känna sig som hemma i. Huset, läget och allt runt omkring andas verkligen Södermalm. Välkommen till Brf Kritan! Sedan förvärvet 2002 har föreningen jobbat aktivt för att hålla både hus och mark i toppskick. De 49 lägenheterna är fördelade på fem våningsplan, med tillhörande förråd. Här får alla boende tillgång till en gemensam gård med gräsmatta och planteringar i flera olika nivåer. På innergården ryms sittgrupper, grill, trädgårdsförråd m.m. Med ingång från samma våningsplan som denna bostad återfinns en modern tvättstuga. Föreningen huserar också cykelrum & barnvagnsrum. Föreningen har en stark ekonomi med lågbelåningsgrad som omfattar ca 2 900kr/kvm. I månadsavgiften ingår värme, vatten och bredband (Ownit 100mbit/s). Kvarteren erbjuder en unik mix av både grönområden och prisbelönta barer & restauranger. I närheten ligger minnesmärkta kulturhusen på Åsöberget med trevliga promenadstråk. Uppe på Erstagatan finns Stockholms kanske bästa ramenbar ’Ai Ramen’. På Erstagatan rekommenderar vi varmt ett besök på ’Folii’ som bland annat uppmärksammats av New York Times, vunnit DNs Gulddraken för Bästa Bar och White Guides Årets Dryckesupplevelse. Längre upp hittar ni populära ’Nook’ med sitt avskalade, självsäkra koncept och pigga smakkombinationer - vi har en känsla att det mycket väl kan bli ert nya stammisställe.I direkt närhet ligger populära Nytorget där ni bland annat hittar ’Urban Deli’:s koncept med saluhall, delikatessdisk och surdegshotell, högklassiga bistron ’Nytorget 6’, Södermalms kanske bästa vinbar ’Vina’ och inspirerande deliktessbutiken ’ROT’. Kommunikationerna till kvarteren är utmärkta. Bekvämt med flertalet busslinjer runt kvartersknuten såsom 2:an, 66:an. På Renstiernas gata trafikerar även 3:an och 76:ans linjer.

  • Premium
  • Hiss
Tullgårdsgatan 18, null, Stockholms kommun
  • Kommande
Tullgårdsgatan 18, null, Stockholms kommun, bild 2
Tullgårdsgatan 18, null, Stockholms kommun, bild 3

Tullgårdsgatan 18

Lägenhet
Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
9 950 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/6
6 318 kr/mån
97 549 kr/m²

Här har vi äran att erbjuda något utöver det vanliga. En etagelägenhet med direkt frontläge mot vattnet. Det finns uteplats, balkong och franskbalkong i absoluta bästa läget mot Hammarby Kanal. Lägg därtill att bostaden har tre bra sovrum, dubbla badrum och ett socialt kök med öppen planlösning mot vardagsrumsdel. Stora fönsterpartier rakt igenom som skapar en rymlig och vattennära känsla. Det här är en lägenhet man längtar hem till efter en lång dag. På entréplan återfinns en välkomnande entréhall med goda förvaringsmöjligheter, två bra sovrum i rofyllt läge med fönster in mot föreningens grönskande innergård, ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Längst in på entréplanet så öppnar hela lägenheten upp sig och med fönster rakt mot kanalen så omfamnas köket, en stor middagsmöblering och en vardagsrumsdel. Från köket nås balkongen som vetter med vy mot vattnet men också mot den grönskande innergården och ett fantastiskt körsbärsträd. Tar man trappan ner kommer man till ett vardagsrum med utgång till den fantastiska uteplatsen i rakt söderläge mot kanalen. Här nere finns också en toalett med dusch och ett till sovrum. Utöver allt ypperlig förvaring i lägenheten så finns också ett stort externt förråd om ca 6kvm. Den nya tunnelbanestationen som byggs i området kommer nås ca 200-300m från porten. Brf Kajplatsen är en stabil och populär förening. Här erbjuds också bekvämligheter såsom garage, gym m. bastu och gemensamhetslokal. Föreningen tar väl hand om huset och har senaste åren amorterat ner sina långsiktiga skulder. Det i samband med att man också nu höjt avgifter då omvärlden har förändrats med följder som högre energipriser och höjda räntor visar på en välmående förening. Så vare sig man vill ha plats åt sin familj eller utrymme för att kunna ta emot barnbarnen så är det här en underbar lägenhet. Varmt välkommen till Tullgårdsgatan 18. Möjligheterna saknas inte här. Det finns underbara promenadstråk längs med vattnet och det är gångavstånd till Vitabergsparken, Nytorget och Eriksdalsbadet. På fina dagar kan man ta turbåten M/S Emelie till city eller hoppa av på kungliga Djurgården och njuta av naturen. 57:ans buss som går precis utanför på gatan tar dig till Skanstull och hela Götgatans utbud av olika butiker, restauranger, mysiga kaféer, varuhus, teater och biografer gör att man lätt hittar smultronställen. Helt klart ett drömläge på södra Söder!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Flintbacken 2, vån 6, Södermalm, Stockholms kommun
  • Kommande
Flintbacken 2, vån 6, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Flintbacken 2, vån 6, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Flintbacken 2, vån 6

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
Pris saknas
29,5 m²
1 rum
vån 6/12
1 628 kr/mån

Välkommen till en charmig etta på populära Flintbacken. Här bor ni med en underbar utsikt från ett högt och fritt läge. Utsikten är spännande och varierande både mot närliggande grönområden samt mot Liljeholmens skyline. Här bor ni till omåttligt populära HSB Brf Tanto! I föreningen finns garage- och parkeringsplatser, lägenhetsförråd, tvättstuga samt cykel- och barnvagnsförråd i samma port. Gemensamhetslokaler så som festlokal med plats för 50 personer, gym, bastu, pingisrum och snickarbod. Varför inte ta en promenad ner till vattnet för att låna föreningens roddbåt Tantoekan? Kommunikationerna i området är utmärkta. Promenadavstånd till tunnelbanan vid Zinkensdamm och Mariatorget (röda linjen), pendeltåg vid Södra Station samt ett flertal bussar runt husknuten. Här bor ni i eftersökta kvarter i ett lugnt och idylliskt område med promenadavstånd till Hornstull, Mariatorget, Skanstull, Tantolunden samt fina promenadstråk och badplatser längs med Årstaviken.

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 14