Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tobias Darnell

Tobias Darnell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Heliosgatan 16c, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 13:30
Heliosgatan 16c, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Heliosgatan 16c, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Heliosgatan 16c

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
7 495 000 kr
104 m²
4 rum
vån 3/9
6 257 kr/mån
72 067 kr/m²

Med ett lugnt och bekvämt gårdsläge finns nu äntligen denna toppfina 4:a (möjlig 5:a). I huset nås en underbar takterrass som fritt kan disponeras av föreningens medlemmar och den omkringliggande gården är full av lek och spring samt mysiga sittplatser samt kolonilotter för den odlingsintresserade. Här bor ni med direkt närhet till hela Sjöstans utbud av restauranger och butiker. Garage finns i huset med kort eller ingen kö!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sjöfartsgatan 14, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 12:20
Sjöfartsgatan 14, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Sjöfartsgatan 14, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Sjöfartsgatan 14

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
6 795 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/5
5 288 kr/mån
78 103 kr/m²

Äntligen en stor 3:a i Oscar Properties populära konceptboende HG7! Här bor ni med två balkonger, stora fönster från golv till tak, arkitektritat kök från Kvänum, generösa sovrum, plankgolv med golvvärme samt gym bastu osv i föreningen. Ett boende i absoluta toppklass! Här bor ni i ett fint läge med hela Sjöstans utbud direkt runt hörnet, stora fönsterpartier, tilltalande planlösning med fönster i två väderstreck, mysig balkong mot lugn och stilren innergård samt flertalet gemensamma utrymmen i föreningen. Som medlem i föreningen får ni tillgång till gym, bastu (torr och ångbastu), föreningslokal samt en egen biograf. Föreningen har ett riktigt bra läge i Sjöstan med nära till vatten och strandpromenader, välsorterade matbutiker, varierande och populära restauranger, kommunikationer både med tvärbana, båt och buss samt till hela Södermalms utbud bara en kort promenad bort. För barnfamiljen finns även flertalet förskolor och skola samt parker i närområdet som gör vardagen betydligt enklare.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Babordsgatan 12, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 12 maj kl 11:15
Babordsgatan 12, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Babordsgatan 12, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Babordsgatan 12

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
9 895 000 kr
101 m²
4 rum
vån 5/5
7 482 kr/mån
97 970 kr/m²

Denna fantastiska fyra på 101 kvm utmärker sig med sin exceptionella placering i Hammarby Sjöstad. Den rymliga terrassen, om ca 30 kvm i sydöstläge, erbjuder en imponerande utsikt över både Hammarby Sjöstad och dess vattennära miljö. Från ett högt och fritt läge kan du njuta av solens strålar och en panorama över stadens takåsar samt Sjöstadsparterren. Varje kvadratmeter av bostaden är välutnyttjad och designad för att uppfylla de högsta förväntningarna på en modern livsstil. Ljuset flödar fritt genom de stora fönstren, vilket förstärker känslan av rymd och öppenhet. Den omsorgsfulla valet av material och ljusa ytor bidrar till ett inbjudande hem. Köket är en dröm för alla som älskar matlagning. Utrustat med premium vitvaror från Miele och Samsung, med Miele i spetsen för sin kvalitet och hållbarhet. Det industriellt inspirerade kyl- och frysskåpet ger gott om utrymme för allt en familj kan behöva. Rikliga arbetsytor och omfattande förvaringsmöjligheter gör köket till en plats där matlagning blir ett nöje, oavsett om du är amatörkock eller proffs. Lägenheten stoltserar med två badrum, vilket tillför en extra nivå av komfort och lyx för dess invånare. Detta särdrag gör bostaden ännu mer eftertraktad, särskilt för större familjer eller de som värdesätter bekvämligheten av flera sanitetsutrymmen. Föreningen har nyligen genomfört installation av solceller på taket samt infört laddplatser för elbilar, vilket speglar ett modernt och miljömedvetet boende. Dessa nya inventeringar är inte bara en investering i hållbarhet, utan också en indikation på föreningens framåtblickande inställning. Detta är utan tvekan en bostad som måste upplevas för att dess fulla värde ska kunna uppskattas. Välkomna till en av Sjöstadens bästa lägenheter, där kvalitet och lyx möter en fantastisk utsikt och enastående bekvämligheter. Sällan till salu och med egenskaper som överträffar förväntningarna – en unik chans för den kräsne köparen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Virkesvägen 19A, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 14:35
Virkesvägen 19A, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Virkesvägen 19A, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Virkesvägen 19A

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
3 795 000 kr
49 m²
2 rum
vån 5/10
3 830 kr/mån
77 449 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet! Det är en modern och praktisk tvåa på 49 kvadratmeter. Här har man verkligen tänkt till för att få ut det bästa av varje kvadratmeter. Lägenheten ligger i det gröna kvarteret i The village där du får både stadslivets fördelar och den härliga känslan av gemenskap. Föreningen erbjuder både härliga takterrasser samt möjligheter till en mysig innergård med odlingslotter. Läget i Sjöstan är fantastisk med all kommunikation och service bara en kort promenad bort.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fendergatan 11, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Fendergatan 11, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Fendergatan 11, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Fendergatan 11

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
5 595 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/6
4 072 kr/mån
73 618 kr/m²

Denna välkomnande 3:a i det attraktiva och pittoreska Henriksdalshamnen erbjuder ett trivsamt boende med hörnläge, balkong och markterrassdel. Här njuter man av närheten till Hammarby sjös glittrande vatten och de rogivande strandpromenaderna, perfekta för såväl jogging som avslappnade promenader. Bostaden är strategiskt placerad med utmärkta kommunikationer, vilket förenklar såväl vardagen som utflykter inom staden. Den trevliga innergården med lekplats och utsikt över vattnet gör detta till en idealisk plats för såväl familjer som dem som söker ett lugnt och ändå centralt boende.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5