Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bondegatan 3D, SoFo, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Idag kl 18:00
Bondegatan 3D, SoFo, Stockholms kommun, bild 2
Bondegatan 3D, SoFo, Stockholms kommun, bild 3

Bondegatan 3D

Lägenhet
SoFo, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
2 495 000 kr
23 m²
1 rum
vån 2/5
1 841 kr/mån
108 478 kr/m²

- Föreningen tillåter fri andrahandsuthyrning - Möjlighet att köpa som juridisk person Välkomna till denna charmiga 1-rums lägenhet som vetter mot den lugna gården och erbjuder en solig balkong i västläge! Lägenheten är smakfullt utformad med tidstypiska detaljer, inklusive imponerande takhöjd, eleganta spegeldörrar, vacker fiskbensparkett och gott om smart förvaring. Boendet är ljust och trivsamt inrett med ett praktiskt loft som ger extra yta, ett rymligt badrum och en charmig kokvrå med utsikt över den grönskande innergården. Här bor du bekvämt i en atmosfär av tidlös elegans. Läget är perfekt, med närhet till det livliga Nytorget och områdets mångsidiga utbud av trendiga caféer, populära barer, restauranger och välsorterade matbutiker. Föreningen är omtyckt och har en stabil ekonomi. Bondegatan är ett populärt område som lockar med sin livliga atmosfär och närhet till stadens puls. Denna bostad är verkligen något att uppleva på plats. Föreningen tillåter fri andrahandsuthyrning (över 3 månader), och godkännande av juridisk person kan eventuellt diskuteras med styrelsen. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Götgatan 90A, Södermalm, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 17 dec kl 13:00
Götgatan 90A, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Götgatan 90A, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Götgatan 90A

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
4 800 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/5
0 kr/mån
117 073 kr/m²

0 kr i månadsavgift! Vi har glädjen att presentera en av de snyggaste, om inte den snyggaste, tvåan på Södermalm. Estetisk perfektion med varenda kvadratmeter på sin rätta plats. Här samsas vardagslyx med funktion, originaldetaljer med senaste teknik för hemmet - allt i en tidlös och minimalistisk utformning. Frågan är om det är funktionerna eller det magiska ljuset som gör att lägenheten känns större än sina faktiska kvadrat. Omsorgsfullt utvalda material genomsyrar hela lägenheten, läs gärna mer under interiörbeskrivningen. Läget kan knappast bli bättre - lugnt gårdsläge med balkong i västläge mot fin innergård, samtidigt som storstadspulsen är bokstavligen rakt utanför porten. I huset finns hypade glassbaren "La Gelateria" och bageriet "Fabrique" - det finns en överhängande risk att de blir era nya stammisställen. Som om detta inte är nog - 0 kr i månadsavgift! Här bor ni i en välskött bostadsrättsförening med stark ekonomi och en väl underhållen fastighet. Föreningens vackra byggnad uppfördes 1930 i kvarteret Kvadraten efter ritningar av arkitekten Carl Åkerblad. Byggnaden har getts kulturhistoriska klassificeringen Grön av Stadsmuseet vilket innebär att fastigheten har bebyggelse som är särskilt värdefull från historisk, kulturhistorisk, miljömässig eller konstnärlig synvinkel. Föreningen har en mysig gård där det finns trädgårdsmöbler, grill och fina planteringar. Perfekt för sköna sommarkvällar. Det finns även gemensamma vädringsbalkonger i trapphuset, en modern tvättstuga, plats för cyklar och ett soprum. Götgatan har länge varit ett centrum för händelser. Under 40-talet kallades Götgatan för "Södermalms Broadway" på grund av det täta utbudet av biografer, restauranger och shoppingstråk. Idag återfinns lokalbiografen Victoria ett stenkast från lägenheten, uppfört 1936 för Sandrew Film och Teater. Klassiska kvarter, som erbjuder en unik mix av både grönområden, trendiga barer & restauranger och shopping. Utanför porten återfinns ett brett utbud av alltifrån bagerier till lokala fiskhandlare. Runt husknuten ligger lummiga Helgalunden och med kort promenad nås Nytorgets lockande utbud. Flertalet prisade restauranger och barer finns att tillgå i området. I Ringens Köpcentrum finns välsorterade mataffärer och populära matscenen 'Teatern', väl värt ett besök. Området erbjuder vidare populära stråk för löpturen runt Årstaviken. Lockar träningspass finns även ett brett utbud av träningslokaler och utegym. Kommunikationerna i området kan knappast bli bättre. Era vänner tar sig snabbt till er via tunnelbana, cykel, bil eller buss. Tunnelbanans gröna linje återfinns i kvarteret samt flertalet busslinjer runt knuten.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sickla kanalgata 93, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Sickla kanalgata 93, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Sickla kanalgata 93, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Sickla kanalgata 93

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
6 495 000 kr
88,5 m²
3 rum
vån 2/5
5 816 kr/mån
73 390 kr/m²

En perfekt planerad trea i lugnt läge med balkong som bjuder på en trevlig utsikt mot Hammarbybacken och Ekbacken. Lägenheten har två badrum med dusch vilket är ovanligt, snyggt renoverat kök från 2018, öppen och ljus planlösning med stora fönsterpartier samt genomgående rikligt med förvaring! Både Nackareservatets natur samt badstrand ligger några minuters promenad från lägenheten. Ca 10-minuter bort finns även hela Sickla köpkvarter med flertalet butiker samt restauranger. Helt klart en lägenhet som har det lilla extra och måste upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Götgatan 128, Stockholm – Södermalm, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Götgatan 128, Stockholm – Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Götgatan 128, Stockholm – Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Götgatan 128

Lägenhet
Stockholm – Södermalm, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
5 900 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/6
3 079 kr/mån
90 769 kr/m²

ACEPTERAT PRIS - Mitt på Södermalm i eftersökta och mycket centrala kvarter - ovanpå Ringen centrum väntar denna inbjudande och nyrenoverade och moderna trea om 65 luftiga kvadratmeter och en solig balkong i västerläge med utsikt över den lummiga och lugna innergården. Lägenheten bjuder på härliga sällskapsytor och en välplanerad planlösning som ger den här lägenheten extra karaktär. Planlösningen är väl avvägd med rymliga ytor för alla funktioner. När man kliver in genom bostadens dörr så når man den välkomnande entréhallen med massvis av förvaringsutrymmen. Köket, med stor matplats samt alla bekvämligheter man kan önska såsom diskmaskin, stort skafferi, och sidebyside kyl/frys . Sovrummet är stort med plats för en dubbelsäng och extra möblering. Balkongen som vetter i ett fantastiskt soligt västerläge in mot den lugna innergården och nås från vardagsrummet. Här bor ni i en välskött och mycket populär bostadsrättsförening med god ekonomi, låg skuldsättning och låga månadsavgifter samt ett generöst utbud av gemensamma utrymmen för medlemmarna såsom gym, övernattningslägenhet och tvättstugor. Stor hiss finns bekvämt från entréplan. Bredband 500-1 000 Mbit/s från Ownit och TV-paket Bas från Tele2 ingår i månadsavgiften. Fridfullt läge i kvarteret Rektangeln ovanpå Ringen centrum i Skanstull. Föreningen har en överraskande stor och av många ansedd som Södermalms mest välskötta innergård med egen trädgårdsmästare. Den här idylliska innergården erbjuder något för alla åldrar. Med fotbollsplan, streetbasketplan, kingbanor, hoppa hagebanor och fyra lekplatser med gungor, rutschkanor och klätterställningar finns det mesta en barnfamilj kan behöva på en gård. För de vuxna kan grillplatserna och boulebanan med tillhörande klot, förutom blomsterprakten på sommarhalvåret glädja. Streetschack banan med tillhörande pjäser kan så klart roa både barn och vuxna. Det finns en "mekstation" med avspolnings- och pumpmöjlighet för cyklar och det senaste tillskottet på gården är lite drygt 20 odlingslådor där intresserade boende kan odla sina grönsaker och kanske blommor. I anslutning till gården finns även dagis, barnklinik samt tandläkare. Läget är verkligen eftersökt och det bjuder på en unik mix av härliga grönområden, trendiga barer och restauranger samt ett obegränsat shoppingutbud. Direkt utanför porten finns ett brett utbud av alltifrån bagerier till lokala fiskhandlare och med en kort promenad nås Nytorgets lockande utbud. I samma hus finns populära Ringen centrum med välsorterade mataffärer, butiker och populära matscenen 'Teatern', väl värt ett besök. Området erbjuder populära stråk för löpturen runt Årstaviken. Lockar träningspass finns ett brett utbud av träningslokaler och utomhusgym. Kommunikationerna till området är utmärkta. Det kan knappast bli bättre än så här. Direkt utanför porten når ni tunnelbanans gröna linje i Skanstull och flertalet bussar på Ringvägen. Pendeltåg nås via en kortare promenad till Södra station.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tullgårdsgatan 18, null, Stockholms kommun
Tullgårdsgatan 18, null, Stockholms kommun, bild 2
Tullgårdsgatan 18, null, Stockholms kommun, bild 3

Tullgårdsgatan 18

Lägenhet
Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
9 950 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/6
5 743 kr/mån
97 549 kr/m²

Här har vi äran att erbjuda något utöver det vanliga. En etagelägenhet med direkt frontläge mot vattnet. Det finns uteplats, balkong och franskbalkong i absoluta bästa läget mot Hammarby Kanal. Lägg därtill att bostaden har tre bra sovrum, dubbla badrum och ett socialt kök med öppen planlösning mot vardagsrumsdel. Stora fönsterpartier rakt igenom som skapar en rymlig och vattennära känsla. Det här är en lägenhet man längtar hem till efter en lång dag. På entréplan återfinns en välkomnande entréhall med goda förvaringsmöjligheter, två bra sovrum i rofyllt läge med fönster in mot föreningens grönskande innergård, ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Längst in på entréplanet så öppnar hela lägenheten upp sig och med fönster rakt mot kanalen så omfamnas köket, en stor middagsmöblering och en vardagsrumsdel. Från köket nås balkongen som vetter med vy mot vattnet men också mot den grönskande innergården och ett fantastiskt körsbärsträd. Tar man trappan ner kommer man till ett vardagsrum med utgång till den fantastiska uteplatsen i rakt söderläge mot kanalen. Här nere finns också en toalett med dusch och ett till sovrum. Utöver allt ypperlig förvaring i lägenheten så finns också ett stort externt förråd om ca 6kvm. Den nya tunnelbanestationen som byggs i området kommer nås ca 200-300m från porten. Brf Kajplatsen är en stabil och populär förening. Här erbjuds också bekvämligheter såsom garage, gym m. bastu och gemensamhetslokal. Föreningen tar väl hand om huset och har senaste åren amorterat ner sina långsiktiga skulder. Det i samband med att man också nu höjt avgifter då omvärlden har förändrats med följder som högre energipriser och höjda räntor visar på en välmående förening. Så vare sig man vill ha plats åt sin familj eller utrymme för att kunna ta emot barnbarnen så är det här en underbar lägenhet. Varmt välkommen till Tullgårdsgatan 18. Möjligheterna saknas inte här. Det finns underbara promenadstråk längs med vattnet och det är gångavstånd till Vitabergsparken, Nytorget och Eriksdalsbadet. På fina dagar kan man ta turbåten M/S Emelie till city eller hoppa av på kungliga Djurgården och njuta av naturen. 57:ans buss som går precis utanför på gatan tar dig till Skanstull och hela Götgatans utbud av olika butiker, restauranger, mysiga kaféer, varuhus, teater och biografer gör att man lätt hittar smultronställen. Helt klart ett drömläge på södra Söder!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Lumagatan 13, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Lumagatan 13, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Lumagatan 13, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Lumagatan 13

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
8 250 000 kr
97 m²
4 rum
vån 3/8
4 823 kr/mån
85 052 kr/m²

Varmt välkomna till ett drömboende i Sjöstan! Inglasat uterum, stor markterras om ca 20 kvm samt en skyddad innergård med ett stort trädäck med sandlåda och lekplats som blir perfekt för barnfamiljen. Lägenheten har en tilltalande planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum, två badrum med dusch och badkar samt tre sovrum. Om behov finns så går det att skapa ett extra rum. Här bor ni i en förening med en bra ekonomi som ger låga avgifter, det finns både gästlägenhet och gemensamhetslokal samt tvättstugor i föreningen. Beläget ett stenkast från strandpromenader, restauranger, butiker och service samtidigt som ni bor i ett lugnt och skyddad läge så är detta verkligen en unik lägenhet.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Sickla kanalgata 25, 3tr, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun

Sickla kanalgata 25, 3tr

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
8 500 000 kr
109 m²
4 rum
vån 3/5
5 738 kr/mån
77 982 kr/m²

Denna fantastiska fyra på Sickla Kanalgata kommer att få dig att trivas från första stund! Här bor ni med ett ljust läge med en öppen och social planlösning som gör det enkelt att duka upp till fest. Lägenheten har en härlig balkong mot föreningens lummiga innergård och erbjuder tre rymliga sovrum som ger gott om plats för hela familjen. Med både gäst-wc och badrum finns det inga problem med trängsel på morgonen. Placeringen är oslagbar med närhet till strandpromenader, restauranger och utmärkt kommunikation med tvärbanan precis runt hörnet. Missa inte chansen att få uppleva bekvämt boende på en av Sjöstans mest eftertraktade adresser!

 • Balkong
 • Hiss
Ringvägen 153B, SoFo, Stockholms kommun

Ringvägen 153B

Lägenhet
SoFo, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
3 695 000 kr
37 m²
2 rum
vån 1/5
2 561 kr/mån
99 865 kr/m²

Granne med Lilla Blecktornsparken! I kvartet Räfsan erbjuds en hänryckande tvårummare med många fina egenskaper i ett absolut toppskick. Här väntar väl utnyttjade kvadratmetrar och ytor att umgås på, den sociala planlösningen passar både för singeln och paret. Mängder av fina originaldetaljer finns bevarade från husets uppförande. Tillsammans med fiskbensparketten, som sträcker från hall in i vardagsrummet, och väl avvägda kulörer i lägenheten skapas ett ombonat och harmoniskt hem. Stor och välkomnande hall med generösa förvaringsmöjligheter leder er in till ett socialt vardagsrum. Här finns gott om utrymme för matplats och loungedel, matplatsen rymmer det stora sällskapet. Badrummet är stambytt med klinkergolv och helkaklade väggar. Kök i modern stil med fina arbetsytor och fönster med spröjsverk. Välkomna till kvarteret Räfsan! Hudiksvallssonen Albin Stark är upphovsman till ritningarna för föreningens bostadshus, bestående av ett gathus samt en gårdsflygel. Byggnaderna, i korsningen av Ringvägen och Katarina Bangata, stod färdiga 1930. Stark är upphovsman till flera biografer i Stockholm, bland annat en av stadens få kvarvarade singelbiografer 'Bio Rio' i Hornstull samt 'Chinateatern' vid Berzelii Park. Föreningens hus har idag den tredje högsta kulturhistoriska klassificeringen hos Stockholms Stad och anses som av positiv betydelse för stadsbilden och av visst kulturhistoriskt värde.  Kvarteren erbjuder en unik mix av både grönområden och trendiga barer, restauranger och shopping. Intill huset ligger Bjurholmsplan i skyddat läge. Malongenparken och populära Nytorget nås ett kvarter bort. Blecktornsparken, både stora och lilla, endast ett stenkast bort. Flertalet prisade restauranger och barer finns att tillgå, däribland Bleck, Urban Deli och Vina. I Ringens Köpcentrum finns välsorterade mataffärer och shopping. Området erbjuder populära stråk för löpturen runt Årstaviken. Lockar träningspass inomhus finns även brett utbud av träningslokaler och utegym. Kommunikationerna till kvarteren kan knappast bli bättre. Bekvämt med flertalet busslinjer runt knuten såsom 3:an och 59:an, samt 4:an, 74:an och 57:an vid Skanstull. Till Skanstull tar benen dig på 5 min där du även hittar tunnelbanan (grön linje).

 • Hiss
Åsögatan 98, Södermalm, Stockholms kommun

Åsögatan 98

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
2 700 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1,5/6
1 876 kr/mån
100 000 kr/m²

Varmt välkomna till Åsögatan 98 och denna ljuvliga och smart planerade funkisetta som är belägen en och en halv trappa upp i en vacker byggnad från 1936. Här erbjuds ni ett charmfullt boende med härliga sällskapsytor, stora fönster som bidrar till ett fint ljusinsläpp och en mysig balkong i underbart söderläge. Planlösningen som ger er maximal funktion på given yta har en välkomnande hall med gott om förvaringsutrymmen, ett rymligt badrum med badkar, en modern köksdel och ett lättmöblerat allrum med utgång till lägenhetens balkong. Här bor ni i en välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och en väl underhållen fastighet. Föreningens vackra byggnader uppfördes 1936 i kvarteret Mallen efter ritningar av arkitekten Sten Höckert. Byggnaderna har getts kulturhistoriska klassificeringen Gul av Stadsmuseet vilket innebär att fastigheten har ett visst kulturhistoriskt värde och är av positiv betydelse för stadsbilden. Här bor ni i eftersökta kvarter på populära Åsögatan som är en sprudlande del av Södermalm med en unik mix av grönområden, barer, caféer, restauranger och shopping. Idylliskt läge mitt på Södermalm vid Rosenlundsparken med närhet till Medborgarplatsen, Nytorget och Skanstull. På Götgatan möts ni av storstadspulsen och ett stort utbud av shopping i såväl Skrapan som Ringen. Här återfinns välsorterade mataffärer och populära matscenen ’Teatern' i Ringen, väl värt ett besök. I närheten finns även ICA Kvantum. Området erbjuder vidare populära stråk för löpturen, lockar träningspass finns ett brett utbud av träningslokaler och utegym. Kommunikationerna till området är utmärkta. Dina vänner tar sig snabbt till dig med tunnelbana, buss, bil eller cykel. Bekvämt med närheten till tunnelbanan vid Medborgarplatsen och Skanstull (gröna linjen).

 • Balkong
 • Hiss
Metargatan 5, Stockholm – Södermalm, Stockholms kommun

Metargatan 5

Lägenhet
Stockholm – Södermalm, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
3 995 000 kr
39 m²
2 rum
vån 3/3
2 347 kr/mån
102 436 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och fina bostadsrätt belägen högst upp i hörnläge på härligt undangömda Metargatan, bara ett stenkast från Södermalmspulsen och allt som söder har att erbjuda! - Högst upp i hörnläge med fantastiskt utsikt! - Ljus och fin med fönster i två väderstreck. - Stabil förening - Vindsförråd om cirka 9 kvm en trappa upp - Perfekt läge på Södermalm - Fem minuter till Skanstull - Blecktornsparken precis runt hörnet - Goda kommunikationer Här bor du i ett pittoreskt kvarter med grönska precis utanför dörren och en uppsjö av såväl parker, restauranger och fik i närområdet. På våning tre möts du av en charmigt planerad bostad i hörnläge med stora sociala ytor där det rymliga allrummet agerar hemmets hjärta. Morgonsolen lyser solen magiskt in genom de fina spröjsade fönstren, och de lummiga träden utanför sprider ett lugn. Denna tvåa på 39 smarta kvadratmeter ger dig ett genomtänkt och praktiskt kök där funktion och förvaring går hand i hand tillsammans med charmiga original-detaljer som serveringsskåp och svalskafferi. Innanför allrummet ligger sovrummet där du blickar ut mot lilla Blecktornsparken och dess lummiga grönområde. Ni hör själva, denna bostad är något ni inte får missa! Kvarteren erbjuder en unik mix av både grönområden, trendiga barer och restauranger som Bleck, Vina. Intill huset ligger Lilla Blecktornsparken där du enkelt tar med dig en filt och tilltugg under sommarens varma månader. Ett stenkast bort finner du Stora Blecktornsparken som även erbjuder en stor lekplats och gulliga djur att besöka. På andra sidan Blecktornsparken finner du härliga promenad- och löpstråk längs kanalen med utsikt mot Sjöstan och Hammarbybacken som fortsätter längs Årstaviken. Ringens köpcentrum ligger en 7 minuters promenad bort tillsammans med Åhléns, Systembolaget, flertalet butiker och apotek. I närområdet finns goda kommunikationer med såväl buss samt Skanstulls gröna tunnelbanelinje, endast 5 min gångavstånd bort! Välkommen till Metargatan och denna gömda pärla, välkommen till ditt framtida hem! Belåningsgrad 5 679kr/m2

Götgatan 122, Södermalm, Stockholms kommun

Götgatan 122

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
8 500 000 kr
110 m²
5 rum
vån 2/5
5 131 kr/mån
77 273 kr/m²

Varmt välkomna till Götgatan 122 och denna trivsamma och familjära femma - en etagelägenhet om 110 välplanerade kvadratmeter med inglasad balkong i soligt söderläge. Det här är ett bekvämt boende med radhuskänsla som passar perfekt för en barnfamilj eller för er som vill ha lite extra utrymme och bo i en modern fastighet med hiss. Planlösningen ger er en välkomnande hall, ett stort kök med matplats för 6-8 personer, ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till lägenhetens balkong, fyra bra sovrum, ett fint badrum med dusch, en extra toalett, en stor klädkammare och gott om förvaringsutrymmen. Här bor ni i en välskött och mycket populär bostadsrättsförening med god ekonomi och låg skuldsättning. Fridfullt läge i kvarteret Rektangeln ovanpå Ringen centrum i Skanstull. Föreningen har en överraskande stor och av många ansedd som Södermalms mest välskötta innergård med egen trädgårdsmästare. Den här idylliska innergården erbjuder något för alla åldrar. Med fotbollsplan, streetbasketplan, kingbanor, hoppa hagebanor och fyra lekplatser med gungor, rutschkanor och klätterställningar finns det mesta en barnfamilj kan behöva på en gård. För de vuxna kan grillplatserna och boulebanan med tillhörande klot, förutom blomsterprakten på sommarhalvåret glädja. Streetschackbanan med tillhörande pjäser kan så klart roa både barn och vuxna. Det finns en mekstation med avspolnings- och pumpmöjlighet för cyklar och det senaste tillskottet på gården är lite drygt 20 odlingslådor där intresserade boende kan odla sina grönsaker och kanske blommor. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller även ett nybyggt gym på 80 kvm med ett 15-tal stationer för konditions- och styrketräning. Läget är verkligen eftersökt och det bjuder på en unik mix av härliga grönområden, trendiga barer och restauranger samt ett obegränsat shoppingutbud. Direkt utanför porten finns ett brett utbud av alltifrån bagerier till lokala fiskhandlare och med en kort promenad nås Nytorgets lockande utbud. I samma hus finns populära Ringen centrum med välsorterade mataffärer, butiker och populära matscenen 'Teatern', väl värt ett besök. Området erbjuder populära stråk för löpturen runt Årstaviken. Lockar träningspass finns ett brett utbud av träningslokaler och utomhusgym. Kommunikationerna till området är utmärkta. Det kan knappast bli bättre än så här. Direkt utanför porten når ni tunnelbanans gröna linje i Skanstull och flertalet bussar på Ringvägen.

 • Balkong
 • Hiss
Nackagatan 15, Södermalm, Stockholms kommun

Nackagatan 15

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
7 750 000 kr
84 m²
4 rum
vån 1/5
4 460 kr/mån
92 262 kr/m²

Tillfälle att förvärva en nyproducerad och genomgående bostad med fönster i två väderstreck samt en rymlig balkong mot innergård. Planlösningen ger er en välkomnande hall, ett rymligt vardagsrum, ett funktionellt kök med matplats, tre bra sovrum, gott om förvaringsutrymmen, badrum och extra wc. Här kan ni flytta in i ett modernt boende med stilrena färg- och materialval samt ett idylliskt läge med endast en minuts promenad till vattnet vid Hammarby sjö. Denna lägenhet säljs på ritning och det finns därför ingen möjlighet att kunna erbjuda några visningar. Inflyttningsklar i december 2023. Smakfulla tillval har gjorts med bl.a. paketet "Intelligenta hem". Kontakta ansvarig mäklare för mer information. I föreningen finns det en gemensam gård med planteringar, lekytor, mötesplatser och cykelförvaring. Det finns även en gemensam takterrass som ligger högst upp i det här huset på Nackagatan. I källarplan finns ett garage med både vanliga bilplatser och bilplatser med elladdning. Det finns även tre bilpooler i huset. Området kring Norra Hammarbyhamnen på Södermalm är idylliskt och passar perfekt för er som vill bo i lugna och natursköna kvarter men ändå ha nära till Södermalms puls och all tänkbar service. I området finns härliga promenadstråk längs med vattnet vid Hammarby sjö, flertalet populära grönområden/parker och underbara utsiktsplatser som gör att ni verkligen kan koppla av och njuta av Södermalm när det är som bäst. Kommunikationerna till området är utmärkta. Ett flertal busslinjer (2, 57 och 66) har hållplatser i närheten. Tunnelbanans gröna linje vid Medborgarplatsen eller Skanstull når ni på 15-20 minuters promenad. Fina dagar kan ni även ta turbåten M/S Emelie till city eller hoppa av på kungliga Djurgården. M/S Lisen och M/S Lotten tar er gratis till och från Hammarby Sjöstad. Nya tunnelbanelinjen mellan Kungsträdgården och Nacka Centrum, med station vid den närbelägna Hammarby kanal eller Stigbergsparken, beräknas öppna 2030.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 12