Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare David Alashi

David Alashi

Om mig

Jag strävar efter att göra hela upplevelsen så smidig och bekymmersfri som möjligt genom hela processen. Mitt mål är att du ska bli så nöjd att du vill rekommendera mig till alla du känner. Tillsammans arbetar vi mot ett gemensamt mål - att nå det bästa slutpriset för din bostad. För att uppnå detta genomgår varje steg i försäljningsprocessen noggrann planering och genomförande, inget lämnas åt slumpen. Kontakta mig för en förstklassig service. Tel: 072-163 33 32 Mail: [email protected]

Mäklarens försäljning på Hemnet
Katarina Bangata 47, SoFo, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Katarina Bangata 47, SoFo, Stockholms kommun, bild 2
Katarina Bangata 47, SoFo, Stockholms kommun, bild 3

Katarina Bangata 47

Lägenhet
SoFo, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
11 000 000 kr
82 + 9 m²
2 rum
vån 6/6
5 687 kr/mån
134 146 kr/m²

Välkommen till denna underbara vindsvåning i vacker 20-tals fastighet. Ett boende utöver det vanliga. Detta är ett hem som passar både den som söker sociala ytor och en våning för familjen, tack vare sin luftiga planlösning och atmosfär. Möjligheten finns att göra om lägenheten till en 3a, se alternativ planlösning. Här kombineras moderna materialval som golvvärme och bastu med typiska vindsdetaljer som änglatrappor, braskamin, terrass och takfönster på ett stilsäkert sätt. Från den magiska terrassen har man en fantastisk utsikt över takåsarna och Sofia kyrka. Bostaden har genomgående ljusa fina färger, vackra golv och stora fina takfönster som ger ett fint ljusinsläpp. Den moderna öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, där det fantastiska takhöjden på 4 meter upp till nock gör detta till en mycket välkomnande lägenhet med en härlig social planlösning. Kök, matplats, vardagsrum och terrass bildar en harmonisk sammanhållen enhet med tydliga funktioner. Badrummet är utrustat med bastu och är ytterst smakfullt renoverad, dessutom finns det en gästtoalett. Detta är sammantaget ett boende för den kräsne som måste upplevas på plats! Här bor ni i eftersökta kvarter på populära Katarina Bangata - mitt i SoFo som är en sprudlande del av Södermalm med en unik mix av grönområden, barer, caféer, restauranger och shopping. Ett stenkast från lägenheten ligger Nytorget och de härliga grönområdena i Vitabergsparken vid Sofia Kyrka. Kommunikationerna till området är utmärkta. Dina vänner tar sig snabbt till dig med tunnelbana, buss, bil eller cykel. Bekvämt med närheten till tunnelbanan vid Skanstull (gröna linjen).

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bondegatan 22, null, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bondegatan 22

Lägenhet
Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
5 695 000 kr
62 m²
2.5 rum
vån 1
3 622 kr/mån
91 855 kr/m²

Välkomna till denna underbart ljusa och charmiga lägenhet med en solig söderbalkong som erbjuder ett fantastiskt boende. Belägen i en välskött fastighet i kanske det mest trevliga och roliga läget på Södermalm. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en härlig atmosfär med generöst ljusflöde och sociala ytor perfekta för umgänge med vänner. Detta är verkligen det optimala hemmet för det par som vill ta del av det bästa som Södermalm har att erbjuda. Det attraktiva läget innebär endast några minuters promenad till populära Nytorget och Söders livliga krogstråk. Du kommer att uppskatta SoFos livliga atmosfär med dess kaféer, restauranger, barer och småbutiker, allt direkt utanför din dörr. På den rymliga balkongen, vänd mot föreningens innergård med vackra planteringar, utemöbler och grill, kan du njuta av avkopplande stunder. Det moderna och praktiska köket bjuder in till matlagning tillsammans med vänner, medan det stora och ljusa vardagsrummet erbjuder gott om plats för middagar och social samvaro. Denna bostad erbjuder även ett större och rymligt sovrum med fönster som vetter mot den tysta innergården samt två mindre barnrum/hemmakontor. Dessutom har du möjlighet att ta med vänner upp till en av föreningens två takterrasser, där du kan njuta av grillkvällar och fantastisk utsikt över Sofiakyrkan och Skatteskrapan. Här bor du ostört mot en lugn innergård, mitt i pulsen av SoFo med närhet till restauranger, butiker, träningsanläggningar och livliga uteserveringar på Nytorget under sommarmånaderna. Med en stabil förening som dessutom har tillgångar i form av två hyresrätter samt intäkter från sju lokaler kan du känna dig trygg i ditt nya hem.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2