HusmanHagberg Karlskrona

HusmanHagberg Karlskrona

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fogdevägen 3A, Galgamarken, Karlskrona kommun
  • Sön 19 maj kl 15:30
Fogdevägen 3A, Galgamarken, Karlskrona kommun, bild 2
Fogdevägen 3A, Galgamarken, Karlskrona kommun, bild 3

Fogdevägen 3A

Lägenhet
Galgamarken, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 295 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 4/5
3 756 kr/mån
22 137 kr/m²

Denna välplanerade och smakfullt renoverade bostadsrätt erbjuder en fantastisk utsikt över kustlinjen och vackra takåsar. Här finns en härlig balkong i västerläge, perfekt för avkoppling och soliga eftermiddagar. Belägen högt upp i huset i en stabil förening, erbjuder denna bostad en trivsam miljö och gott om utrymme med sina 58.5 kvadratmeter. Bostaden har en praktisk planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt och skapar en luftig och öppen känsla. Den ljusa och moderna inredningen ger ett inbjudande intryck och ger utrymme för personlig stil. I området Galgamarken, har du nära till både natur och stadsliv. Här finns det gott om grönområden att njuta av och samtidigt har du bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter och service. Detta är verkligen en bostad som har allt - smakfullt renoverad, en fantastisk utsikt och ett perfekt läge. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fabian Månssons väg 8, Hasslö, Karlskrona kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Fabian Månssons väg 8, Hasslö, Karlskrona kommun, bild 2
Fabian Månssons väg 8, Hasslö, Karlskrona kommun, bild 3

Fabian Månssons väg 8

Villa
Hasslö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 795 000 kr
241 + 70 m²
8 rum
1 612 m² tomt

Jag hälsar er välkomna till Fabian Månssons Väg 8 på Hasslö! En välplanerad och rymlig enplansvilla med vidbyggt garage och inomhuspool! Här erbjuds en villa med flertalet sovrum, vardagsrum i vinkel med öppen spis med kasett, helkaklat badrum och stort kök med utrymme för matplats. Vidare in i huset finner vi en stor tvättstuga, förråd samt vår "relaxavdelning" som bjuder på inomhuspool, bastu och helkaklat duschrum! Inte nog med att ni har en stor familjevilla som erbjuder allt ni kan tänkas behöva, här finns även möjlighet till en uthyrningsdel. Med separat ingång från andra sidan fastigheten finner vi en tvårumslägenhet med renoverat badrum, mindre pentry, två sovrum och vardagsrum till en yta om ca 65 kvm. Visst låter det bra? Bilen parkerar ni i det vidbyggda garage eller på uppfarten där det finns utrymme för flera bilar. Spendera era dagar i den härliga trädgården med fina gräsytor som lockar till barfotaspring och kubbspelande. På baksidan av huset så finns en trevlig uteplats där man kanske vill inta sitt morgonkaffe, eller varför inte avnjuta kvällens middag. Här bor ni i Karlskrona skärgård med närhet till hav och natur. På Hasslö finns livsmedelsbutik, skola från F till 6, pizzeria, flera badplatser, småbåtshamnar m.m. Bra kommunikationer både med bussförbindelser och skärgårdstrafiken till Karlskrona centrum.

  • Premium
Strandskatevägen 21, Trummenäs, Karlskrona kommun
  • Sön 12 maj kl 14:30
Strandskatevägen 21, Trummenäs, Karlskrona kommun, bild 2
Strandskatevägen 21, Trummenäs, Karlskrona kommun, bild 3

Strandskatevägen 21

Radhus
Trummenäs, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 895 000 kr
115 m²
5 rum
vån 1/2
6 422 kr/mån
25 174 kr/m²

Varmt välkommen till Strandskatevägen 21 och detta trivsamma och välskötta kedjehus med carport! Fastigheten är placerad på härligt solläge med stor altan och egen trädgård. Här erbjuds du en trivsam planlösning där sociala ytor på ett fint sätt samarbetar med ett generöst och inbjudande kök med plats för större matplats. Detta i kombination med ett trivsamt vardagsrum med ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt utgång till altanen. På entréplan finner vi även ett stort badrum med tvättavdelning samt ett större förråd. Huset är genomgående mycket välplanerat sett till ytan, detta öppnar upp för många olika typer av inredningsval! På övre plan möts vi av tre välplanerade sovrum, allrum samt ett helkaklat badrum. BRF Skärgårdsviken är en bostadsrättsförening med lägenheter belägna i en härlig skärgårdsmiljö. Här bor ni med närhet till förskola, golfbana, padelbanor, hav. Här finns goda busskommunikationer och från Trummenäs hamn går även pendelbåt till Karlskrona centrum med flertalet avgångar.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Norra Smedjegatan 35, 1tr, Trossö, Karlskrona kommun
  • Fre 10 maj kl 16:00
Norra Smedjegatan 35, 1tr, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Norra Smedjegatan 35, 1tr, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Norra Smedjegatan 35, 1tr

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 295 000 kr
63,2 m²
2 rum
vån 1/4
3 390 kr/mån
20 491 kr/m²

Centralt belägen på populära Trossö finner vi denna ljusa och rymliga bostadsrätt om 2 rum och kök. Perfekt för den som söker en välplanerad bostad med närhet till både kommunikationer och stadens puls. Lägenheten erbjuder en generös boyta om 63 kvadratmeter och är belägen på första våningen. Här möts man av en trevlig hall som leder vidare till ett luftigt vardagsrum med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Det största fördelen med denna bostad är balkongen som har glasat in och skapar en extra yta att njuta av året om. Här kan man njuta av en kopp kaffe på morgonen eller varför inte ha en mysig middagsstund med vänner och familj. Lägenheten har ett rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, ett sovrum med plats för dubbelsäng, ett praktiskt kök och ett badrum med stambyte. Föreningen är välskött med stabil ekonomi och erbjuder sina medlemmar flera bekvämligheter såsom tvättstuga och cykelförråd. Dessutom finns det möjlighet till parkering i närheten. Visst renoveringsbehov ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden och skapa ditt drömhem. Sammanfattningsvis är detta en perfekt bostad för den som vill bo centralt, ha närhet till kommunikationer och njuta av en inglasad balkong. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Övre Brunnsvägen 41, null, Ronneby kommun
Övre Brunnsvägen 41, null, Ronneby kommun, bild 2
Övre Brunnsvägen 41, null, Ronneby kommun, bild 3

Övre Brunnsvägen 41

Övrigt
Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona
3 000 000 kr
350 + 169 m²
12 rum
1 219 m² tomt

Välkomna till detta flerfamiljshus med 4 lägenheter på eftertraktad adress i Ronneby. Trevlig trädgård och plats för flertalet bilar. Två garageplatser i huset. Kontakta mäklaren för mer information om fastigheten och för att boka personlig visning!

  • Premium
Backstigen 11, null, Ronneby kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 11:30
Backstigen 11, null, Ronneby kommun, bild 2
Backstigen 11, null, Ronneby kommun, bild 3

Backstigen 11

Villa
Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 995 000 kr
142,9 + 115,3 m²
7 rum
1 059 m² tomt

Varmt välkomna till detta 1-plans hus med källare och garage. Trevligt uterum med infravärme. Altan med snyggt glasräcke runtom. Fin trädgård. Ny tvättmaskin och torktumlare i huset. Flexibelt tillträde. Välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
Landsvägsgatan 13, Pantarholmen, Karlskrona kommun
  • Mån 6 maj kl 16:30
Landsvägsgatan 13, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Landsvägsgatan 13, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Landsvägsgatan 13

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 195 000 kr
86 m²
3 rum
vån 6/6
5 371 kr/mån
25 523 kr/m²

Vill ni blicka ut från varje fönster och se havet? Ja då är det här en bostad för er! Högst upp i huset finner vi denna takvåning om 86 kvm med havsutsikt från samtliga fönster. En välplanerad bostad som erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora sociala ytor med plats för umgänge när vänner och familj kommer på besök. Två sovrum med förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum i vitt och blått samt en separat tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Sen får vi inte missa den härliga terrassen i ett svårslaget västerläge. Slå er ner och njut av Karlskronas fina solnedgång medan småbåtarna långsamt kör förbi. Här bor ni med närhet till all service som önskas, så som matvarubutik, pizzeria, gym och cafe. Precis utanför dörren finns busshållsplatsen som tar er vidare in till city. En kort promenad bort finner ni också tågstationen. För er som gillar att promenera finns det fina strövområden precis nedanför! Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västra Dragsnäsvägen 4, null, Ronneby kommun
  • Sön 12 maj kl 11:30
Västra Dragsnäsvägen 4, null, Ronneby kommun, bild 2
Västra Dragsnäsvägen 4, null, Ronneby kommun, bild 3

Västra Dragsnäsvägen 4

Villa
Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 195 000 kr
143 m²
4 rum
3 427 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevliga villa med stor tomt och havsnära läge. Tre sovrum i samma våningsplan. Två badrum. Havsutsikt från både övre plan, samt entréplanet. Fint renoverat kök med plats för större matsalsbord. Braskamin. Nyinstallerad luft/vatten. Fristående garage. Välkomna att kontakta mäklaren för tidsbokning av visning!

  • Premium
Skepparegatan 18B, Trossö, Karlskrona kommun
  • Borttagen före visning
Skepparegatan 18B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Skepparegatan 18B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Skepparegatan 18B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 795 000 kr
63 m²
2 rum
vån 5/5
3 377 kr/mån
28 492 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vallgatan 28B, Trossö, Karlskrona kommun
  • Mån 6 maj kl 17:30
Vallgatan 28B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Vallgatan 28B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Vallgatan 28B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 095 000 kr
78,3 m²
3 rum
vån 1/5
3 932 kr/mån
26 756 kr/m²

Välkommen till en mycket trivsam och välplanerad lägenhet centralt på Trossö! Bostaden erbjuder bland annat på sällskapsytor och en rymlig balkong i härligt västerläge mot föreningens trevliga innergård. Ljust och insynsskyddat vardagsrum, modernt kök med full utrustning, två sovrum med plats för förvaring samt hemmakontor för den som önskar. Här finns också ett helkaklat badrum och egen tvättmaskin! Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Populär bostadsrättsförening med låg avgift! Till bostaden finns två förråd. Här bor ni i centralt intill Amiralitetsparken med närhet till all tänkbar service så som Wachtmeister galleria, caféer och restauranger. Goda kommunikationer i form av buss finns utanför som tar er vidare till bl.a. Blekingesjukhuset och BTH. På gångavstånd finns även gym och servicebutiken Svea.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ronnebygatan 16, Trossö, Karlskrona kommun
  • Imorgon kl 13:00
Ronnebygatan 16, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Ronnebygatan 16, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Ronnebygatan 16

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
3 195 000 kr
102 m²
3 rum
vån 4/4
5 889 kr/mån
31 324 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade lägenhet med en magnifik utsikt över både takåsar och hav. Belägen högst upp i huset i ett vackert sekelskifteshus, erbjuder denna bostad både charm och en hemtrevlig känsla. Stig in genom dörren och möt historia och karaktär. Här finner du vackra detaljer såsom en traditionell kakelugn och vackert brädgolv som ger en varm och inbjudande känsla. Med en boyta på 102 kvadratmeter finns gott om plats för avkoppling och likaså ger lägenheten plats för att umgås. Den privata och generösa loftgången ger dig möjlighet att njuta och ta in den friska luften, med en fin utsikt över takåsarna. Läget ger närhet till både Karlskronas fina skärgård som till stadens puls! Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning! Här får du inte bara en fantastisk havsutsikt, utan även en bostad med historia och karaktär. Välkommen till Ronnebygatan 16!

  • Premium
  • Hiss
Lavendelvägen 32, null, Ronneby kommun
  • Mån 13 maj kl 17:30
Lavendelvägen 32, null, Ronneby kommun, bild 2
Lavendelvägen 32, null, Ronneby kommun, bild 3

Lavendelvägen 32

Villa
Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 850 000 kr
148 + 24 m²
6 rum
391 m² tomt

Välkommen till detta 1,5 plans hus om 148 kvm belägen på populära Norra Hulta. Denna fastighet med bra planlösning för familjen är i gott skick och erbjuder både uterum och uteplats. Uterummet och trädgården i soligt söderläge och på framsidan nyttjar man den stenlagda uteplatsen för att beskåda kvällssolen sakta gå ner över hustaken. Väl inne i hallen möts vi av en ljus och välkomnande hall med avhängningsmöjligheter till höger, stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp, dessutom utgång till det ombonade uterummet och trädgården. På entréplan hittar vi också ett praktiskt kök som är fullutrustat, mindre rum, badrum och tvättstuga. Ovanvåningen fördelar sig över tre rymliga sovrum med gott om plats för både säng och förvaring, klädkammare och bostadens andra badrum. Stora fönsterpartier i takkupa ger fint ljusinsläpp. Utgång till balkong i söderläge från ett av sovrummen. Förrådsbyggnad finns på tomten och bilen parkeras på den gemensamma parkeringen strax intill eller i carport som ingår i gemensamhetsanläggningen. I Hulta bor man bekvämt med nära avstånd till skolor, förskolor och övrig service i centrala Ronneby. Cykelavstånd till resecentrum där man når Karlskrona och Karlshamn inom en halvtimma. Till Malmö/Köpenhamn tar det ca 2,5-3 timmar. Brunnsparken med allt den har att erbjuda finns också den en kort cykeltur iväg. Fastigheten är förbesiktigad, protokollet hittar ni under "Viktiga dokument". Varmt välkomna att boka tid för visning.

  • Premium
Ekstigen 11, null, Ronneby kommun
Ekstigen 11, null, Ronneby kommun, bild 2
Ekstigen 11, null, Ronneby kommun, bild 3

Ekstigen 11

Villa
Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona
995 000 kr
93 + 93 m²
5 rum
949 m² tomt

Trevlig 1-plansvilla med delvis inredd källare på lugna och familjevänliga Ekstigen i Hallabro. Villan såg dagens ljus 1973 och erbjuder 6 rum, varav 3-4 sovrum fördelat på två plan och 93 kvm boyta och lika stor biyta. På källarplan har vi två inredda rum, bastu med dusch, gästtoalett, pannrum, garage och utrymme för förvaring. En trappa upp möts vi av ett nyrenoverat kök (2022), med utgång till det väl tilltagna inglasade uterummet, tre sovrum och rymligt vardagsrum. Enkel och lättskött trädgård med öppna ytor som gränsar till skogsområde. Uppvärmning via luft/vattenvärmepump (2021) alternativt vedpanna med ackumulatortankar. Hallabro ligger strategiskt placerad utmed riksväg 27 mellan Ronneby och Tingsryd, finns skola F-6. Övriga bekvämligheter hittar man i både Ronneby och Tingsryd som man når på ca 20 minuter med bil. Till Malmö/Köpenhamn tar det mindre än 3 timmar. Fastigheten är förbesiktigad och säljaren kommer teckna en doldafel-försäkring vid överlåtelse. Varmt välkomna att boka tid för visning.

  • Premium
Solskensgatan 22, Hässlegården, Karlskrona kommun
Solskensgatan 22, Hässlegården, Karlskrona kommun, bild 2
Solskensgatan 22, Hässlegården, Karlskrona kommun, bild 3

Solskensgatan 22

Villa
Hässlegården, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
3 695 000 kr
122 + 15 m²
5 rum
967 m² tomt

Välkommen till denna välskötta och yteffektiva enplansvilla från 2004, belägen på en lugn återvändsgata i södra Hässlegården. Med sin flexibla planlösning erbjuder denna villa 4 sovrum, vilket ger dig gott om utrymme för hela familjen. Huset är beläget på en hörntomt med en insynsskyddad baksida, perfekt för avkoppling och lek. Här finns även ett varmgarage med eldriven port för enkel och bekväm parkering, samt en vinterbonad gäststuga. Du kommer att uppskatta det effektiva värmesystemet med frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme som sträcker sig genom hela huset. Här finns även en braskamin som skapar en mysig och varm atmosfär under kyliga kvällar. Läget är idealiskt för barnfamiljer, med närhet till flera förskolor och skola F-6. Dessutom finns det bra cykelvägar och allmänna kommunikationer som tar dig snabbt och smidigt till Lyckeby och centrala Karlskrona. Sammanfattningsvis erbjuder denna enplansvilla allt du kan önska dig - en välplanerad layout, en lugn och barnvänlig omgivning samt närhet till alla bekvämligheter. Varmt välkommen till Solskensgatan!

  • Premium
Västra Prinsgatan 27A, Trossö, Karlskrona kommun
  • Imorgon kl 16:30
Västra Prinsgatan 27A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Västra Prinsgatan 27A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Västra Prinsgatan 27A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 300 000 kr
106 m²
4 rum
vån 4/5
6 471 kr/mån
21 698 kr/m²

SÄNKT PRIS! På centralt läge på Trossö hittar vi denna välplanerade fyra på 106 kvadratmeter. Näst högst upp i huset på fjärde våningen. En kanonförening på flera sätt, Brf Kanonen. De underhåller sin fastighet löpande och har en mycket trevlig innergård. Elektricitet ingår i avgiften! Bostaden har badrum, samt separat wc/dusch. Tre bra sovrum. Balkong. Välkomna att boka in er till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vallevägen 27, Jämjö, Karlskrona kommun
Vallevägen 27, Jämjö, Karlskrona kommun, bild 2
Vallevägen 27, Jämjö, Karlskrona kommun, bild 3

Vallevägen 27

Övrigt
Jämjö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
5 500 000 kr
5 101 m² tomt

Större industrihall med byggåret 2016. Två stora portar. Hallen är på cirka 570 kvm och kan med enkelhet delas av då portarna är i varsin ände av lokalen, vilket öppnar upp för flera verksamheter. Dessutom finns en kontorsdel / kök på ca 90 kvm. Här finns även dubbla wc/dusch. Området är helt inhägnat och ligger längs med E22 med bra skyltläge. Betongplattan är 12cm dubbelarmerad, klarar cirka 30 tons axeltryck. Innertaket är performerad för bättre ljud i lokalen. Det är cirka 11,70m i takhöjd upp till nock. Badrummen är från 2021. Hallen värms upp då den idag innehåller padelbanor, trots det har man låga driftskostnader. Kontakta mäklaren för mer information och visning!

  • Premium
Lagmansgatan 26, 2tr, Långö, Karlskrona kommun
  • Imorgon kl 11:45
Lagmansgatan 26, 2tr, Långö, Karlskrona kommun, bild 2
Lagmansgatan 26, 2tr, Långö, Karlskrona kommun, bild 3

Lagmansgatan 26, 2tr

Lägenhet
Långö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 345 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/6
3 433 kr/mån
24 907 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet med fantastisk utsikt! Med en inglasad balkong i västerläge kan du njuta av solnedgångar med utsikt över havet varje kväll. Denna naturnära bostad ger dig möjligheten att bo i en lugn och fridfull miljö samtidigt som du har nära till kommunikationer och stadens puls. Med sina 54 kvadratmeter finns det gott om utrymme att möblera som man önskar. Denna tvårumslägenhet med visst renoveringsbehov, ger dig möjlighet att sätta din egen prägel för att skapa ditt drömboende. Missa inte chansen att bli ägare till detta boende med stor potential! Låt oss guida dig genom möjligheterna som denna bostad har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nornornas väg 19, Västra Gärde, Karlskrona kommun
  • Budgivning pågår
Nornornas väg 19, Västra Gärde, Karlskrona kommun, bild 2
Nornornas väg 19, Västra Gärde, Karlskrona kommun, bild 3

Nornornas väg 19

Villa
Västra Gärde, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
4 595 000 kr
162 + 12 m²
6 rum
591 m² tomt

Nu kan jag presentera detta renoverade hem på Nornornas väg 19 i det natursköna området Västra Gärde i Karlskrona. Denna ljust och luftiga villa är perfekt för den familj som söker harmoni och modern bekvämlighet. Med den stora och välplanerade bostadsytan på 162 kvadratmeter som erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rymliga badrum samt fyra sovrum finns här gott om plats för hela familjen att trivas i. Den trevliga uteplatsen, som erbjuder soliga timmar under större delen av dagen, inbjuder till avkoppling och sociala stunder med vänner och familj. Barnen kan leka fritt och säkert i den barnvänliga trädgården eller simma runt i den uppvärmda poolen medan ni njuter av lugnet och naturen runtomkring. För den bilintresserade finns en praktisk carport med en laddstolpe för elbilen. Här finns även solpaneler på taket, som inte bara gör ditt boende mer miljövänligt, utan också ger er lägre elkostnader. Läget är oslagbart med närhet till kommunikationer och bara en kort promenad till vackra naturområden. Här får du verkligen det bästa av två världar – en lugn och naturnära omgivning samtidigt som du har alla bekvämligheter inom räckhåll. Välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
Östra Vittusgatan 7B, Trossö, Karlskrona kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Östra Vittusgatan 7B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Östra Vittusgatan 7B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Östra Vittusgatan 7B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
895 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 287 kr/mån
29 344 kr/m²

Välkommen till denna centrala etta på Östra Vittusgatan i Karlskrona! Här bor du två trappor upp på tredje våningen. Med sina 30.5 kvadratmeter finns det gott om plats för matgrupp, soffa och säng. Det renoverade köket från 2020, beläget i en praktisk kokvrå, är både modernt och funktionellt. Här finns alla nödvändiga bekvämligheter för att laga fantastiska måltider. Det helkaklade badrummet är rymligt och rymmer till och med en tvättmaskin. Hallens inbyggda förvaring ger dig extra utrymme att organisera på ett smidigt sätt. Lägenheten ligger i en fyra våningar hög byggnad och har en fantastisk placering på Trossö. Här har du nära till allt som staden har att erbjuda, från shopping och restauranger till grönområden och kommunikationer. Missa inte chansen att äga denna etta i hjärtat av Karlskrona!

  • Premium
Landsvägsgatan 12E, Pantarholmen, Karlskrona kommun
  • Imorgon kl 18:30
Landsvägsgatan 12E, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Landsvägsgatan 12E, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Landsvägsgatan 12E

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 649 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/4
5 827 kr/mån
19 867 kr/m²

NYTT PRIS! Varmt välkomna till Landsvägsgatan 12E och denna väldisponerade trerummare på Pantarholmen. Bostaden har genomgående en hemtrevlig känsla som ger ett fint och varmt bemötande. Ni får ett modernt kök med alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva med tillsammans med en stor matplats, perfekt när familj och vänner kommer på besök! Rymligt vardagsrum med bra sällskapsutrymmen, stora fönsterpartier och en balkong med eftermiddagssol. Två tilltagna sovrum, goda förvaringsmöjligheter genom flertalet inbyggda garderober, ett helkaklat badrum samt gäst-wc. Under 2021 har både nytt golv lagts in samt väggarna ommålats. Här bor ni med bra läge på Pantarholmen med närhet till såväl centrum som centralstationen, Högskolan och Sjukhuset. Stabil förening med god ekonomi. I området finns livsmedelsaffärer, pizzeria, café och annan service. Någon km bort finner vi även Långös populära badplats med beachvolleyplan, minigolfbana och kanotuthyrning. Välkommen att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
Vinbärsvägen 4, Backabo, Karlskrona kommun
  • Imorgon kl 16:00
Vinbärsvägen 4, Backabo, Karlskrona kommun, bild 2
Vinbärsvägen 4, Backabo, Karlskrona kommun, bild 3

Vinbärsvägen 4

Villa
Backabo, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 995 000 kr
129 + 129 m²
6 rum
826 m² tomt

Välkommen till Vinbärsvägen 4 i det eftertraktade området Backabo! Denna imponerande 1-plansvilla med källare och garage kommer snart att bli tillgänglig för försäljning. Med en total boarea på 129 kvadratmeter och en biarea på ytterligare 129 kvadratmeter finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Redan vid första anblicken slås man av den generösa planlösningen som skapar en öppen och social atmosfär. De stora fönsterpartierna i söderläge ger inte bara fantastiskt ljusinsläpp, utan erbjuder också en underbar utsikt över den stora och lummiga trädgården. Här finns gott om plats för utemöbler, grillkvällar och lek för barnen. Samtliga sovrum är belägna på samma våning, vilket ger en praktisk och bekväm boendelösning. Dessutom har bottenplanets ytskikt nyligen renoverats med nya laminatgolv och fräscha målade väggar. Köket har också genomgått en modernisering och erbjuder nu alla bekvämligheter du kan önska dig. Källarplanen erbjuder en mysig gillestuga med öppen spis där du kan koppla av och njuta av kvalitetstid med familj och vänner. Här finns även praktiska utrymmen som tvättstuga, förråd och en separat gäst-wc. Det barnvänliga läget är perfekt för den aktiva familjen, med närhet till både kommunikationer och grönområden. Här kan barnen springa fritt och leka på den stora tomten medan du njuter av soliga dagar på den trevliga uteplatsen. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa i Backabo! Kontakta ansvarig mäklare för mer information och boka in en visning redan idag.

  • Premium
Lagmansgatan 17, Långö, Karlskrona kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Lagmansgatan 17, Långö, Karlskrona kommun, bild 2
Lagmansgatan 17, Långö, Karlskrona kommun, bild 3

Lagmansgatan 17

Villa
Långö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
10 900 000 kr
172 + 46 m²
6 rum
1 305 m² tomt

Huset, byggt 1924, har gammaldags charm och vacker fungerande kakelugn. Havsutsikt i tre väderstreck och rymlig altan mot havet i väster. Trädgården, med fruktträd och blomsterprakt på vår/sommar, är vackert kuperad ner mot havet. Härligt insynsskyddade sittplatser, lång strandlinje och egen brygga. Makalös utsikt över havet och obebodda öar. Detta är ett riktigt Prestige-läge i Karlskrona. Välkomna att boka in er till visning!

  • Premium
Ellenabbsvägen 11, Aspö, Karlskrona kommun
  • Imorgon kl 14:30
Ellenabbsvägen 11, Aspö, Karlskrona kommun, bild 2
Ellenabbsvägen 11, Aspö, Karlskrona kommun, bild 3

Ellenabbsvägen 11

Villa
Aspö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
3 800 000 kr
110 + 24 m²
5 rum
5 662 m² tomt

Välkomna till denna charmiga villa som har stor tomt och mysig kakelugn. Indraget kommunalt VA. Isolerad gäststuga. Snickarboa. Säljaren har tidigare nyttjat en bryggplats som följde med från tidigare ägare. Välkomna att boka in er till visning!

  • Premium
Kinnvägen 28 och 30, null, Karlskrona kommun
Kinnvägen 28 och 30, null, Karlskrona kommun, bild 2
Kinnvägen 28 och 30, null, Karlskrona kommun, bild 3

Kinnvägen 28 och 30

Fritidshus
Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
6 395 000 kr
89 + 6 m²
5 rum
8 880 m² tomt

Drömmer ni om att bo granne med vattnet? Då är det läge att läsa vidare! Varmt välkomna till Kinnvägen 28, en fastighet utöver det vanliga med egen brygga och ett härligt västerläge! Här ni har ni möjlighet att skapa ert drömhem eller nyttja boendet som ett fritidshus under vår- och sommartid! Tomten är stor och lummig, vilket ger er gott om utrymme att förverkliga era trädgårdsdrömmar. Här får ni njuta av lugnet och rofylldheten som bara havet kan erbjuda. På tomten står idag två bostadshus (89+6 kvm samt 20+4 kvm) med flera sovrum och sängplatser, utöver detta finns en mindre lada och stor förrådsbyggnad som funkar lika bra som garage. Med kommunalt vatten och avlopp behöver ni inte bekymra er över praktiska detaljer. Missa inte chansen att förvärva detta unika objekt! Välkommen att boka in er på visning!

  • Premium
Vanngårdsvägen 10, Millegarne, Ronneby kommun
  • Imorgon kl 12:30
Vanngårdsvägen 10, Millegarne, Ronneby kommun, bild 2
Vanngårdsvägen 10, Millegarne, Ronneby kommun, bild 3

Vanngårdsvägen 10

Fritidshus
Millegarne, Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 495 000 kr
60 m²
4 rum
995 m² tomt

Varmt välkomna till detta trevliga fritidshus mitt i Millegarne med kort badrocksavstånd till badplats och havet. Stor altan i soligt västerläge. Luft/luft värmepump och braskamin. Separat gästhus och förrådsbyggnad. 3 sovrum i storstugan. 75 meter till liten badstrand och 400 meter till Millegarne badplats. Gångavstånd till Gö Naturreservat med fina vandringstigar. Listerby och Ronneby skärgårdar runt udden med härlig miljö för båt och kajakturer. Passar även som åretruntboende för den lilla familjen. Välkomna att boka in er till visning!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 40