Mäklare Nam Pawakhang

Nam Pawakhang

Om mig

Jag sätter ett stort värde på att vara utvald i din största affär därför vill jag ge en så pass trygg och skräddarsydd förmedlingsprocess som möjligt. Min vision som din fastighetsmäklare är att kunna skapa förtroende och överträffa dina förväntningar genom stort engagemang och genuin service. Utöver svenska och engelska, pratar jag även thailändska! Varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skepparegatan 18B, Trossö, Karlskrona kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30
Skepparegatan 18B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Skepparegatan 18B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Skepparegatan 18B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 795 000 kr
63 m²
2 rum
vån 5/5
3 377 kr/mån
28 492 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad belägen på Skepparegatan 18B, Brf Taube 31 i centrala Karlskrona. Här erbjuds en modern och välutrustad lägenhet med en trevlig balkong i sydvästläge, perfekt för att njuta av solnedgångar och härliga sommarkvällar - från balkongen kan ni njuta av en underbar utsikt. På våning fem, högst upp återfinns denna trivsamma bostad! Hallen välkomnar med generöst ljusinsläpp. Det rymliga vardagsrummet ger utrymme för en stor soffgrupp och tillhörande möbler, samt möjlighet till matbordsplats om så önskas. Det moderna köket är utrustat med moderna apparater och tillhandahåller gott om arbetsyta, med möjlighet till matbordsplats. Bostaden har ett rymligt sovrum med utrymme för en dubbelsäng och andra möbler, ett helkaklat badrum och en större klädkammare intill sovrum och badrum. Med närheten till havet kan ni se fram emot härliga promenader längs Trossö och njuta av den friska havsluften. Den här bostaden är inte bara vacker utan även stor och välplanerad, vilket ger er gott om utrymme att inreda och trivas. Från fönstren kan ni blicka ut över den vackra utsikten och den charmiga stadskärnan. Trots det centralt läget är det enkelt att ta sig runt då det finns goda kommunikationer i området. Allt ni behöver finns inom bekvämt avstånd, från restauranger och butiker till kultur och nöjen. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vinbärsvägen 4, Backabo, Karlskrona kommun
Vinbärsvägen 4, Backabo, Karlskrona kommun, bild 2
Vinbärsvägen 4, Backabo, Karlskrona kommun, bild 3

Vinbärsvägen 4

Villa
Backabo, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 995 000 kr
129 + 129 m²
6 rum
826 m² tomt

Välkommen till Vinbärsvägen 4 i det eftertraktade området Backabo! Denna imponerande 1-plansvilla med källare och garage kommer snart att bli tillgänglig för försäljning. Med en total boarea på 129 kvadratmeter och en biarea på ytterligare 129 kvadratmeter finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Redan vid första anblicken slås man av den generösa planlösningen som skapar en öppen och social atmosfär. De stora fönsterpartierna i söderläge ger inte bara fantastiskt ljusinsläpp, utan erbjuder också en underbar utsikt över den stora och lummiga trädgården. Här finns gott om plats för utemöbler, grillkvällar och lek för barnen. Samtliga sovrum är belägna på samma våning, vilket ger en praktisk och bekväm boendelösning. Dessutom har bottenplanets ytskikt nyligen renoverats med nya laminatgolv och fräscha målade väggar. Köket har också genomgått en modernisering och erbjuder nu alla bekvämligheter du kan önska dig. Källarplanen erbjuder en mysig gillestuga med öppen spis där du kan koppla av och njuta av kvalitetstid med familj och vänner. Här finns även praktiska utrymmen som tvättstuga, förråd och en separat gäst-wc. Det barnvänliga läget är perfekt för den aktiva familjen, med närhet till både kommunikationer och grönområden. Här kan barnen springa fritt och leka på den stora tomten medan du njuter av soliga dagar på den trevliga uteplatsen. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa i Backabo! Kontakta ansvarig mäklare för mer information och boka in en visning redan idag.

  • Premium
Blåportshöjden 4F, Blåportshöjden, Karlskrona kommun
  • Imorgon kl 13:00
Blåportshöjden 4F, Blåportshöjden, Karlskrona kommun, bild 2
Blåportshöjden 4F, Blåportshöjden, Karlskrona kommun, bild 3

Blåportshöjden 4F

Lägenhet
Blåportshöjden, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 150 000 kr
85 m²
4 rum
6 551 kr/mån
25 294 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt belägen i det eftertraktade området Blåportshöjden i Karlskrona. Här erbjuds en rymlig och välplanerad lägenhet om 85 kvadratmeter som passar perfekt för den stora familjen. Med modern utrustning och stilfulla detaljer skapar denna bostad en trivsam och harmonisk atmosfär. Här kan du njuta av ljus och rymd samtidigt som du har gott om plats för både umgänge och avkoppling. Den trevliga balkongen i västerläge blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och erbjuder soliga eftermiddagar och ljuvliga sommarkvällar. Perfekt för både avkoppling och sociala sammankomster. Denna bostad pryds av genomgående laminatgolv som ger en enhetlig och lättskött yta genom hela hemmet. Det stilrena IKEA köket erbjuder både funktionalitet och modern design, med generöst med förvaringsutrymme och arbetsytor. För kökets bekvämlighet finns dubbla kyl- och frys i fullhöjd, vilket ger gott om utrymme för matförvaring och säkerställer att familjens behov alltid är tillgodosedda. Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum, vilket gör det till den perfekta platsen för en växande familj eller för att ha gäster på besök. Förvaringsbehoven är väl tillgodosedda med stora förvaringsutrymmen som erbjuder gott om plats för att organisera och hålla hemmet prydligt. Badrummet är väl tilltaget och erbjuder bekvämligheter som torktumlare och tvättmaskin, vilket gör tvättstugan till en funktionell och praktisk del av bostaden. Här kan man ta hand om både tvätt och personlig hygien på ett bekvämt och effektivt sätt. Med Blekingesjukhuset, BTH universitet, Willys och andra serviceanläggningar bara några minuters promenad bort, får du allt du behöver inom räckhåll. Dessutom erbjuder området fantastiska vandringsleder mot Wämö och Västra Mark, där du kan utforska naturen och njuta av frisk luft. Utsiktsplatsen Utkiken och den tillhörande restaurangen Utkiken Bistro ligger också inom gångavstånd, vilket ger dig möjlighet att avnjuta en god lunch med en fantastisk utsikt över Trossö. Dessutom finns Bergåsa station i närheten, vilket ger enkla förbindelser med både buss och tåg till och från staden. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Landsvägsgatan 12E, Pantarholmen, Karlskrona kommun
Landsvägsgatan 12E, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Landsvägsgatan 12E, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Landsvägsgatan 12E

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 850 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/3
6 089 kr/mån
20 556 kr/m²

Välkommen till Landsvägsgatan 12E! Högst upp på våning 3 finner vi denna ljusa fyrarummare i Brf Stenbocken! Bostaden karaktäriseras av genomgående ljusinsläpp och öppna sociala ytor med hög takhöjd som erbjuder välplanerade 90 kvm, fördelat på 3 sovrum samt ett rymligt allrum med en öppen spis! Här finns en generös balkong med härligt utsikt över Pantarholmen. Tack vare bostadens välplanerade planlösning och de stora fönsterpartierna i samtliga rum är det en härlig luftig känsla i lägenheten. Inredningen går i en enhetlig stil med moderna materialval och vacker färgsättning. Köket har en stilmedveten färgsättning och rymliga ytor med plats för matbordsgrupper, här finns integrerad diskmaskin, arbetsyta och förvaringsutrymme. Det helkaklade badrummet erbjuder rymliga ytor, här finns även en kombinerad tvättmaskin. På Landsvägsgatan 12E bor ni i centralt läge på Pantarholmen med närhet till mataffären Willys, Högskolan BTH, Sjukhuset och vårdservice, bussförbindelser, pizzeria och café! Det är gångavstånd till Karlskrona centrum och centralstation, närhet till havet där Långös populära badplats ligger endast några kilometer bort! Brf Stenbocken är en stabil förening med god ekonomi. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
Anna Koskulls gata 3N, Vallen, Växjö kommun
Anna Koskulls gata 3N, Vallen, Växjö kommun, bild 2
Anna Koskulls gata 3N, Vallen, Växjö kommun, bild 3

Anna Koskulls gata 3N

Lägenhet
Vallen, Växjö kommun
2 100 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/6
4 657 kr/mån
28 000 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 3:a som pryds av ett fantastiskt läge vid sjön Trummen och i närheten av universitetet. Lägenheten erbjuder en behaglig atmosfär och är omgiven av bekvämligheter som förskola, skola och mataffärer, vilket gör den till det perfekta hemmet för både familjer och studenter. När du kliver in genom dörren välkomnas du av en praktisk hall med gott om förvaringsmöjligheter, vilket skapar en organiserad och välkomnande entré. Hallen leder dig smidigt vidare till köket, som är utrustat med eleganta möbler från Ballingslöv och högkvalitativa vitvaror från Bosch. Från köket öppnar sig dörren ut mot den underbara uteplatsen, perfekt för avkopplande stunder och sociala sammankomster. Köket flyter naturligt över i vardagsrummet och skapar generösa sociala ytor, där kökets design och vardagsrummets bekvämlighet harmoniserar perfekt. Från vardagsrummet leder en annan dörr ut till en inglasad altan, vilket ger möjligheten att njuta av frisk luft och utsikten i alla väder. Badrummet imponerar med sin rymlighet och fräschör, komplett med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare för maximal bekvämlighet. De två sovrummen är generösa i storlek och erbjuder gott om förvaring samt stora fönster som fyller rummen med naturligt ljus. För medlemmar i föreningen finns ytterligare förmåner, inklusive tillgång till garageplats, övernattningslägenhet och en trevlig festlokal som rymmer större sällskap. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Rättarens väg 1, Bredvik, Växjö kommun
  • Sön 26 maj kl 11:30

Rättarens väg 1

Radhus
Bredvik, Växjö kommun
2 500 000 kr
115 m²
5 rum
4 893 kr/mån
21 739 kr/m²

Välkommen till detta underbara hem i Bredvik och välkommen till Brf Blomstergången! Här bor du i ett bostadsrätts-radhus i två våningar med öppen planlösning på 115 kvm, tre ljusa sovrum, två rymliga badrum och en parkeringsplats. Bostaden är ljus och luftig med påkostade och snygga materialval när det gäller val av golv, badrums- och köksinredning! Från vardagsrummet och köket når ni bostadens trevliga uteplats, här finns plats för matbord eller andra möblemang och krukväxter. På trädgården finns det även ett förråd samt en egen odlingslott, det ingår även en parkeringsplats. Brf Blomstergången erbjuder gemensam pergola, växthus och verktygsbod. Föreningens tak är utrustade med solcellspaneler. Bostaden är beläget i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till lekplats, förskola och skola, matbutiker, naturen och badplats. Välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Mossvägen 1, Fågelmara, Karlskrona kommun

Mossvägen 1

Villa
Fågelmara, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 500 000 kr
91 + 91 m²
4 rum
850 m² tomt

Trevlig enplansvilla på hörntomt, välkommen till Mossvägen 1! Ni välkomnas in i den rymliga hallen med plats för avhängning. Direkt till höger hittar ni vardagsrummet med stora fönsterpartier och generösa gemensamhetsytor. Rakt fram från hallen finner ni det stilrena IKEA-köket med en modern touch. Här finns integrerad kyl och frys, diskmaskin, mikrovågsugn och ugn. Induktionshäll med fläkt, installerade spotlights med dimmerljus som kan fjärrstyras. Från köket når ni bostadens uteplats. I bostadshuset finns tre rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, förvaring och annat möblemang. Helkaklat badrum med dusch och wc, fönster finns för vädring. Klassisk gillestuga i källaren, här finns även tvättstuga, wc, matkällare och möjlighet till förvaring och hobbyrum. Tillhörande byggnader är ett garage och en lekstuga. Fiber finns. Ytterdörr har ett automatiskt kodlås i märket Yale. I sin helhet är bostaden en trevlig enplansvilla med modernt utförda renoveringar och beläget på en hörntomt. Trevlig framsida med klinkergolv och smidesräcke, utomhusbelysning på fasaden runt om bostadshuset. Här bor ni centralt med ca 1 kilometer avstånd från skola, förskola och affärer.

Paradvägen 19, Hovshaga, Växjö kommun

Paradvägen 19

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
1 900 000 kr
107 m²
4 rum
vån 4/5
5 468 kr/mån
17 757 kr/m²

Välkomna till denna fina etage lägenhet med två balkonger med underbart söderläge. Detta är den perfekta lägenheten för dig som vill bo med gott om utrymmen och en härlig hemtrevlig känsla. Du har två stora badrum, kök, vardagsrum, tre sovrum och en rejäl klädkammare. Balkongen på övervåningen är inte inglasad och därför är den perfekt för solning och den på entréplanet är inglasad så den kan du sitta och njuta i redan nu när vårsolen börjar leta sig fram. Föreningen är en äldre och stabil förening med god ekonomi. Välkomna att anmäla er till visningen på vår hemsida!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8