HusmanHagberg Karlskrona

HusmanHagberg Karlskrona

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Allatorpsvägen 1, Rödeby, Karlskrona kommun
 • Sön 11 jun kl 13:00

Allatorpsvägen 1

Villa
Rödeby, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

1 895 000 kr

132 m²

4 rum

930 m² tomt

I Rödeby hittar du detta trevliga familjehus med utsikt över grönskande åkrar med en vacker solnedgång att avnjuta. En trevlig trädgård med sällskapsytor och diverse bärbuskar och fruktträd. På sidan av huset finns också ett rymligt garage, med bytt garageport 2016, och en bred uppfart med plats för tre bilar. Huset är välplanerat och tar tillvara på alla utrymmen med goda förvaringsmöjligheter. Planlösningen ger en ombonad känsla som ger plats för 3 sovrum och goda sällskapsytor på nedre plan. Bostaden har också uppgraderat sitt värmesystem till vattenburen värme.

 • Plus
Fogdevägen 3A, Galgamarken, Karlskrona kommun
 • Tor 8 jun kl 16:30

Fogdevägen 3A

Lägenhet
Galgamarken, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

1 450 000 kr

71,5 m²

3 rum

3 822 kr/mån

20 280 kr/m²

Varmt välkomna till Fogdevägen 3A och denna mycket välplanerade trea med balkong, endast en halv trappa upp! Lägenheten rymmer ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord eller arbetshörna. Ett effektivt arbetskök och en trivsam separat matplats med utgång till balkongen. Två sovrum varav det ena rymmer en dubbelsäng och det andra som är lite mindre är lämpligt som barnrum, gästrum eller kontor. Helkaklat badrum i bra storlek som renoverades 2016. Goda förvaringsmöjligheter med två stora förråd/klädkammare i lägenheten. Härifrån har du nära till Blekinge tekniska högskola, Bergåsa tågstation, sjukhuset, Västra marks motionsområde och Studentvikens badplats. Stabil och omtyckt förening med flera genomförda renoveringar. Låg månadsavgift med tv och fiber inkluderat! Välkommen att boka visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Hässlevägen 7, Sturkö, Karlskrona kommun
 • Idag kl 15:00
Hässlevägen 7, Sturkö, Karlskrona kommun, bild 2
Hässlevägen 7, Sturkö, Karlskrona kommun, bild 3

Hässlevägen 7

Villa
Sturkö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

1 975 000 kr

114 m²

5 rum

1 083 m² tomt

Varmt välkomna till denna villa som både kan användas som permanentboende eller fritidsbostad. Nya fönster och ny altandörr. Bergvärme 2001/2018. Detta är en av områdets största tomter. Garage i huset. Välkomna att boka in er på visning!

 • Premium
Holmgatan 7B, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Holmgatan 7B

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

1 195 000 kr

35 m²

1 rum

1 863 kr/mån

34 143 kr/m²

Välkomna till denna yteffektiva etta med renoverat kök och helkaklat badrum med dusch. Bostaden ligger ett stenkast ifrån havet och gångavstånd både till Karlskrona City och Blekinge Tekniska Högskola. Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. På Pantarholmen bor du med gång- och cykelavstånd till såväl centrum som centralstationen, Blekingesjukhuset och Högskolan. Här finns även flera livsmedelsbutiker, pizzeria och annan service. Från lägenheten har du endast ett par minuters promenad ner till Pantarholmskajen med vackra miljöer längs med vattnet. Brygga med badstege finns för varma sommardagar. Gångavstånd till Långö Badplats. Välkomna att boka in er på visning!

 • Plus
 • Balkong
Stationsrundan 4, Brömsebro, Karlskrona kommun
 • Sön 11 jun kl 14:00

Stationsrundan 4

Villa
Brömsebro, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

2 095 000 kr

170 m²

5 rum

1 100 m² tomt

Välkomna till Brömsebro, en by med anor från sekelskiftet omgiven av historia och vackra naturområden. Orten ligger mitt emellan Kalmar och Karlskrona med goda pendlingsmöjligheter med buss både norrut och söderut. På cykelavstånd finns Kristianopel som myllrar av turister sommartid, liksom andra populära besöksmål så som Blomlöfs rökeri, fredsstenen i Bröms och cafét i Brömsehus. Området är barnvänligt med lekpark, fotbollsplan och all-aktivitetsplan i nära anslutning till bostaden. Byn har en aktiv samhällsförening som anordnar gemensamma aktiviteter så som t. ex grill- och trubadurkvällar, gemensam matlagning, fritidskvällar och tipspromenader. Fastigheten har en lummig uppväxt äldre trädgård med fruktträd, kaprifol, jasmin, syren och rosor av olika sorter. Trevligt trädäck. Bostadshuset har genomgått omfattande renoveringar de senaste tio åren. Panel, tak och alla fönster förutom dem i källaren är bytta i bostadshuset. I samband med panelbytet är väggarna tilläggsisolerade. All el är bytt, säkringar i form av automatsäkringar och jordfelsbrytare. Detsamma gäller garaget som också har 3-fas. Större delen av vatten- och avloppsrören är bytta. Köket renoverades 2017, badrum 2010, samtliga ytskickt i huset är gjorda 2015-2018 och tvättmaskin samt torktumlare byttes 2020. Huset är renoverat i gammal stil med tidstypiska detaljer så som exempelvis breda listverk och gammaldags utförande på eluttag. Nedre plan bjuder på stora umgängesytor och en takhöjd på närmare 3 meter vilket ger en härlig rymd tillsammans med de stora fönstren. Bostaden värms upp av en vedpanna med tillhörande ackumulatortankar, men det finns också en kakelugn och kamin som är godkända att elda i. Kommunalt avlopp och eget vatten. Fiber installerat. Isolerat garage. Förskola och skola F-6 i Fågelmara och därefter Jämjö Kunskapscentrum 7-9. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

 • Plus
Västergatan 16, Kristianopel, Karlskrona kommun

Västergatan 16

Tomt
Kristianopel, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

750 000 kr

949 m² tomt

Här på redan avstyckad tomt mitt i centrala Kristianopel finns denna trevliga tomt som har körsbärsträd och går längs med den fina stadsmuren. Det är en riktig sommaridyll där man hälsar på alla grannarna. Anslutningsavgifter för el och vatten tillkommer. Kostnad för VA ca 220.000:- inkl moms och för elinstallation ca 40.000:- inkl moms. Elnätet distribueras av EON. Kontakta mäklarna för mer information och visning!

 • Plus
Ronnebygatan 4, Trossö, Karlskrona kommun

Ronnebygatan 4

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

2 895 000 kr

94 m²

2.5 rum

5 367 kr/mån

30 798 kr/m²

I detta vackra sekelskifteshus från 1916 med spröjsade fönster, kakelugnar och takrosetter finns nu chansen att förvärva denna fina bostad om två rum och kök i mycket gott skick. Här finns fina sociala ytor, generös takhöjd på cirka 3 meter och två fungerande kakelugnar. Med varsam hand och en fingertoppskänsla för detaljer har bostaden de senaste åren genomgående renoverats där blandningen av nytt som möter gammalt är noga avmätt och de små detaljerna som ger det lilla extra avlöser varandra. Här bor du i ett av stans finaste hus med havsglimtar ner mot Stumholmen och Aspö-färjan samt endast ett stenkast från stadens puls med restauranger, shopping och köpcenter. Stabil förening med god ekonomi, hiss från markplan och fina gemensamma utrymmen. Välkomna att boka in er på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stavsnäs 103, Fågelmara, Karlskrona kommun
 • Budgivning pågår
Stavsnäs 103, Fågelmara, Karlskrona kommun, bild 2
Stavsnäs 103, Fågelmara, Karlskrona kommun, bild 3

Stavsnäs 103

Fritidshus
Fågelmara, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

1 595 000 kr

178 m²

5 rum

1 489 m² tomt

Villan har varit inom familjen under många år. Stora renoveringar gjorda såsom tilläggsisolering av väggar, nytt tak 2021, samt nya fönster. Stor del av elen är bytt. Trekammarbrunn från cirka 2013/2014. Borrad brunn. Fiber indraget. Med andra ord en äldre charmig villa! Endast 300 meter ner till havet där brygga med badmöjligheter finns. Välkomna att boka in er till visning!

 • Premium
Sturkövägen 100, Sturkö, Karlskrona kommun
 • Budgivning pågår
Sturkövägen 100, Sturkö, Karlskrona kommun, bild 2
Sturkövägen 100, Sturkö, Karlskrona kommun, bild 3

Sturkövägen 100

Villa
Sturkö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

2 600 000 kr

131 m²

5 rum

2 046 m² tomt

Välkommen till denna skärgårdspärla endast en kort promenad från Sanda hamn och med närhet till olika badmöjligheter. Detta charmiga 50-tals hus med sin stora, lummiga trädgård erbjuder en inbjudande oas. Runt om i trädgården finns fruktträd och annat ätbart och en stor variation av rosor. Här kan hela familjen skapa minnen för livet i en avkopplande miljö, samtidigt som skärgårdens vackra natur ligger för era fötter. Missa inte chansen att göra denna fantastiska plats till ert nya hem! Cykelvägen utanför tomten löper förbi både affär, skola och ner mot Bredaviks brygga där båtpendeln tar er till Trossö. Busshållplats inom synhåll från huset. Det finns både förskola, låg- och mellanstadieskola på ön och maten som lagas där är känd för att hålla hög klass. På ön finns flera aktiva föreningar som Sturkö båtsällskap och Sturkö samhällsförening mm. Den lokala Ica-affären har ett bra utbud. Behöver bilen omsorg finns Johnys Bil och Plåt. Träningsmöjligheter finns både på gym och Fit&Fun. Bostaden är besiktigad och dolda fel försäkrad - Klarlagt!

 • Premium
Författarevägen 1, Spandelstorp, Karlskrona kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 11 jun kl 15:30

Författarevägen 1

Radhus
Spandelstorp, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

3 050 000 kr

163 m²

6 rum

326 m² tomt

Varmt välkomna till detta trevliga kedjehus i två plan med dubbla badrum och 5 sovrum. Huset är välskött och genomgått flera renoveringar genom åren, nytt stilrent kök från Ikea som renoverades år, 2022. Bostadens entréplan erbjuder generösa ytor för umgänge. I anslutning till köket kommer man ut till stort trädäck som erbjuder utemöblemang och krukväxter följt av det inglasade uterummet där ytterligare matbordsplatser finns. Stort och ljust vardagsrum där möjlighet för större soffgrupper finns, härifrån nås första sovrummet via en charmig dubbeldörr där man kommer också kommer ut till altandäcket från rummet. På övervåningen är det delvis ny el. Parkering både i garage och utomhus som ingår i samfällighetsavgiften. Tillgång till uteförråd och cykelparkering på framsidan av bostaden. Låga driftskostnader och indraget fiber. Fjärrstyrd garageport. Välkomna att boka in er på visning!

 • Plus
Andvägen 53, Trummenäs, Karlskrona kommun

Andvägen 53

Villa
Trummenäs, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

2 975 000 kr

148 m²

5 rum

Oavsett om ni söker fritidsbostad eller permanent boende kan detta rymliga och mysiga hus vara något för er! På en mycket trivsam och väl insynsskyddad tomt ligger denna bostad med gott om plats att umgås för familj och vänner. På badrocksavstånd finner ni en fin liten badstrand för morgon- och kvällsdoppen. I trädgården finns många fina växter och fruktträd (Se bifogad växtkarta). Stora och hemtrevliga sociala ytor och 3-4 sovrum samt två badrum. Välutrustat kök med utgång till härlig inglasad altan. Förrådsbyggnad som kan bli gästhus samt rejält växthus finns också. Bostaden är besiktigad och dolda fel försäkrad - Klarlagt. På Trummenäs finns nått för alla, här är vacker skärgårdsnatur och fina badmöjligheter och Trummenäs golfklubb ligger mitt i "byn".

 • Plus
Södra Västernäsvägen 10B, null, Karlskrona kommun
 • Sön 11 jun kl 11:00

Södra Västernäsvägen 10B

Villa
Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

3 395 000 kr

125 m²

6 rum

1 182 m² tomt

Permanent- eller fritidsboende på vackra skärgårdsön Senoren med havsnära läge! Välunderhållet och trivsamt renoverat med inspiration från ö-riket och havet. Bostaden har idag två lägenheter vilket möjliggör lönsam uthyrning eller generationsboende men om man hellre önskar en större bostad för sig själv så är det lätt att slå ihop till en. Den större av lägenheterna (Ca 90m²), som har ett övre halvplan, inrymmer förutom entréhall, fyra rum varav två bra sovrum ett rejält arbetskök samt kombinerat badrum och tvättstuga. Från samtliga fönster som vetter mot havet har man en enastående utsikt över äng och hav. Från vardagsrummet når man det trivsamma och väl tilltagna trädäcket som ligger i soligt söderläge. I denna bostad finns även en braskamin. I den mindre av lägenheterna (Ca 37 m²) finner vi hall, kombinerat badrum och tvättstuga, vardagsrum med utgång till den trädäckade altanen. Arbetsköket ligger i vinkel med öppen planlösning mot vardagsrummet och gränsar även till sovrummet. Huset är besiktigat och dolda fel försäkrat (Klarlagt). Senoren är en ö i Karlskrona skärgård med broförbindelse från Möcklö. In till Karlskrona centrum tar det ca 20-25 min med bil. Bussförbindelser går dagligen till Karlskrona och på sommarhalvåret går skärgårdstrafiken från Brofästet. Skärgårdsbåten går även året runt från Ekenäs brygga så länge det ät isfritt. På Senoren finns flera badplatser och livsmedelsbutik med bra öppettider. Sommartid håller restaurangen och gårdsbutiken vid Brofästet öppet

 • Plus
Utridarevägen 7A, Galgamarken, Karlskrona kommun

Utridarevägen 7A

Lägenhet
Galgamarken, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

1 095 000 kr

51,8 m²

2 rum

4 190 kr/mån

21 139 kr/m²

På högt och ljust läge hittar vi denna genomgående tvåa. Från fönsterna ser man tallar, grönområde, en liten havsglimt och grannhusen är belägna en bit bort, här bor du utan insyn. Lägenheten är välplanerad och disponeras av stort renoverat kök med diskmaskin och stor matplats, sovrum som rymmer dubbelsäng, vardagsrum med utgång till balkong i söderläge samt ett helkaklat badrum. Ett praktiskt och trevligt boende med fina omgivningar! Härifrån har du nära till Blekinge tekniska högskola, Bergåsa tågstation, sjukhuset, Västra marks motionsområde och Studentvikens badplats. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Högamovägen 19, Trummenäs, Karlskrona kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 16:00
Högamovägen 19, Trummenäs, Karlskrona kommun, bild 2
Högamovägen 19, Trummenäs, Karlskrona kommun, bild 3

Högamovägen 19

Fritidshus
Trummenäs, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

2 595 000 kr

45 m²

3 rum

1 535 m² tomt

Varmt välkomna till detta fritidshus som har ett högt och bra läge på eftertraktad tomt i Trummenäs. Här bor man naturskönt med ett havsnära läge och gångavstånd till Trummenäs golfklubb som erbjuder en 18-hålsbana i vacker skärgårdsmiljö. I närheten finns även en barnvänlig badplats, båthamn och camping. Nybyggd förskola inom gångavstånd. Fastigheten är belägen på skyddad återvändsgata. Välkomna att boka in er på visning!

 • Premium
Torngatan 3, Ronneby, Ronneby kommun
 • Lör 10 jun kl 11:00

Torngatan 3

Villa
Ronneby, Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona

1 595 000 kr

112 m²

5 rum

450 m² tomt

Högt och vackert placerad ligger denna charmiga villa i lugnt område vid återvändsgränd. Fantastiskt fina promenastråk finns i området och det är ett kort gångavstånd till centrum. Fastigheten har tagits väl omhand av både nuvarande och tidigare ägare. Interiört har huset uppdaterats under senare år och tillsammans med en trevlig planlösning ger det en ombonad och hemtrevlig känsla. På entréplan välkomnas vi av en hall med klinker och golvvärme, badrum, sovrum, vardagsrum, matsal och kök med utgång till altan. Övervåningen erbjuder mindre mölberbar hall, större sovrum med badrum i anslutning och ett mindre sovrum med vacker utsikt mot Ronnebyån. En charmig inomhusmiljö följs av en lika trevlig utomhusmiljö. Stor altan, delvis under tak och välskött trädgård gör att man gärna tillbringar tid utomhus då väderleken tillåter. Väl tilltagen grusad uppfart för parkering av flera bilar, garage med förrådsdel och källare för förvaring är ytterligare positiva attribut att ta med sig inför ett eventuellt beslut att flytta till Torngatan. Ni är vamt välkomna att boka tid för visning.

 • Plus
Kommungårdsvägen 7, Ronneby, Ronneby kommun

Kommungårdsvägen 7

Villa
Ronneby, Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona

2 195 000 kr

180 m²

5 rum

1 023 m² tomt

Nu kan vi erbjuda denna rymliga villa i ett attraktivt läge nära till både Brunnsparken och centrum. Fastigheten ligger högt placerad med fin utsikt mot Brunnsparken. Är man morgonpigg, möter man med fördel solen sakta gå upp i öster bortom parken samtidigt som man njuter av morgonkaffet på balkongen. Vi har här 180 kvm boyta fördelat på två plan. Entréplan bjuder på väl tilltagna umgängesytor i form av stort kök, vardagsrum, badrum och tvättstuga. Det spatsiösa uterummet förbinder huset med garaget. En våning upp finner vi tre sovrum, allrum och badrum. Fastigheten har varit i säljarnas ägo sedan 1973 och vårdats genom åren. Perfekt för en större barnfamilj, då det är nära till lekplats, idrottsplats och skolor. Vill man inte gå iväg, kan man njuta av trädgården där det finns plats för lek och umgänge när vädret tillåter. Bilen parkerar man gärna i garaget som också har utrymme för förvaring. Uppvärmning sker via vattenburen värme med oljepanna. Fullt möjligt att uppdatera systemet till något mer energieffektivt. Fastigheten är förbesiktigad och protokollet hittar ni, tillsammans med annan matnyttig information under dokumnet. Efter besiktningen har en krypgrundsavfuktare installerats. Ta gärna tillfället i akt och boka tid för visning, varmt välkomna.

 • Plus
Norra skepparegränd 20B, Trossö, Karlskrona kommun

Norra skepparegränd 20B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

1 195 000 kr

34,7 m²

1 rum

2 785 kr/mån

34 438 kr/m²

Välkommen till denna etta med sovalkov på centralt men lugnt läge på Trossö. Lägenheten är mycket välplanerad med vardagsrum och fullt utrustat kök i öppen planlösning, alkov som antingen kan användas som sovrum eller till matplats samt kaklat badrum med tvättpelare. Dessutom nås en stor och härlig uteplats från vardagsrummet som sommartid blir som ett extra rum. I anslutning till uteplatsen finns även ett lättåtkomligt förråd. Huset uppfördes 2018 och lägenheten håller därför hög standard och man har golvvärme i hela bostaden. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Axel W Anderssons Väg 13B, Lyckeby, Karlskrona kommun
 • Budgivning pågår

Axel W Anderssons Väg 13B

Lägenhet
Lyckeby, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

495 000 kr

41,2 m²

1 rum

2 949 kr/mån

12 015 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade etta med balkong och utsikt över grönområden. En lägenhet belägen högst upp i huset med rymligt kök och sociala ytor. Allrummet har plats för stor soffa och säng med utgång till balkong. Lägenhetens badrum är helkaklat med stambyte 2010 och är idag förberett för tvättmaskin. Utanför lägenhetshuset finner vi föreningens gemensamma uteplats med en stor närliggande gräsmatta, som ger plats för framtida nöjen. Huset är beläget i ett lugnt område med centralt läge, goda bussförbindelser, och gångavstånd till Amiralen samt närliggande butiker. Varmt välkommen att boka in er på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Orranäs 443, null, Karlskrona kommun

Orranäs 443

Fritidshus
Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

2 195 000 kr

104 m²

4 rum

1 535 m² tomt

Nu kan vi presentera denna lantliga villa/vinterbonade fritidshus på Orranäs 443 med närhet till havet! Fastigheten är belägen på en vacker kuststräcka mellan sommarorterna Torhamn och Kristianopel. I närområdet finns flera gårdsbutiker och lantliga caféer. Flera fina badplatser finns längs kusten! Rymligt hus om 104 kvm som omsorgsfullt renoverats de senaste åren och här finns gott om plats för hela familjen. Bostaden fördelas på två plan och bjuder på kök med matplats, vardagsrum, tre sovrum och ett rymligt badrum. Här finns också en källare som ni når utifrån huset där goda förvaringsmöjligheter finns. Härlig tomt med grönområden som granne och vacker vy över fälten. Fastigheten är besiktigad och dolda-fel försäkrad - Klarlagt! Välkommen att boka in er på visning!

Båtsmansvägen 67, Sturkö, Karlskrona kommun
 • Sön 11 jun kl 12:30
Båtsmansvägen 67, Sturkö, Karlskrona kommun, bild 2
Båtsmansvägen 67, Sturkö, Karlskrona kommun, bild 3

Båtsmansvägen 67

Villa
Sturkö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

2 695 000 kr

159 m²

6 rum

3 965 m² tomt

Välkomna till denna hemtrevliga och fräscha bostad som byggts ut och renoverats i etapper och fick sin nuvarande planlösning så sent som 2014-2015. Bostaden som har ett lugnt och avskilt läge på vackra Sturkö i Karlskrona skärgård! Här bor du tätt inpå naturen och lugnet infinner sig när man blickar ut över tomten eller varför inte ta en kort promenad ner till havet. Bostaden är fördelad över hela 159 kvm och erbjuder flera sociala ytor, rikligt med ljusinsläpp och ett vardagsrum med en generös takhöjd. Det finns trädäck i tre väderstreck och har rejält med plats för loungemöbler och matbord, en del av trädäcket har överbyggt tak och sidväggar. Ni hittar även fyra rejäla sovrum, två sovloft, välutrustat kök från 2019 i öppen planlösning med mat-/allrum samt två duschrum. Tillgång till båtplats. Fiber finns. Bostaden är besiktigad och dolda fel försäkrad - Klarlagt. Sturkö är den största av öarna i Karlskronas underbara skärgård och erbjuder närhet till hav och vacker natur. På Sturkö finns bl.a. livsmedelsbutik, gym, skola F-6 och camping. Med buss eller med skärgårdstrafiken kan man ta sig in till Karlskrona.

 • Premium
Kyrkbyvägen 5, null, Ronneby kommun

Kyrkbyvägen 5

Villa
Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona

495 000 kr

71 m²

1 523 m² tomt

Varmt välkomna till Kyrkbyvägen 5 i Öljehult. När vi svänger av 27:an mot Öljehult ligger vår fastighet efter 300 meter på vänster sida. Avskilt läge utan nära grannar och naturen bakom knuten. Man når Ronneby på ca 25 minuter och det tar halva den tiden till Tingsryd. Detta 1,5-planshus med källare byggdes 1954. Boyta 71 kvm och biyta 93 kvm fördelas på fyra rum och kök, varav 3 sovrum. I källaren finns det gott om utrumme för förvaring. Både exteriört och interiört behövs det en uppfräschning, det håller dock sådan standard att man kan flytta in och göra förändringar efter hand. Uppvärmning via luft/vattenvärmepump (status på denna just nu okänd, då den eventuellt har tagit stryk av den bistra vintern). På fastigheten, bakom huset, finns också en garagelänga med en garagedel isolerad. Ett litet lusthus förgyller också den varma säsongen. Fastigheten säljs av ett dödsbo och säljs med friskrivningsklausul mot dolda fel. Välkomna att boka tid för visning.

Dalamadsvägen 51, Skillingenäs, Karlskrona kommun
 • Idag kl 16:30

Dalamadsvägen 51

Villa
Skillingenäs, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

4 190 000 kr

128 m²

4 rum

1 504 m² tomt

Mycket trivsam och välskött enplansvilla med lättskött trädgård i populära och natursköna Skillingenäs. Praktisk och hemtrevlig planlösning som passar såväl barnfamiljen som den mindre familjen. Här finner vi bland annat ett väl tilltaget vardagsrum med braskamin och fönster i tre väderstreck och högt i tak. Här finns en utgång mot stor uteplats delvis under tak. Mycket rejält kök med plats för större matbord och gott om plats i skåp och på bänkar. Tre bra sovrum och badrum i avgränsad sovavdelning. Vid den välkomnande entrén finner vi klädkammare och gästtoalett. Separat vardagsentré med tvättstuga. Mysig uppvuxen trädgård med väl skyddad uteplats i soligt läge. Garage med vidbyggd carport och varmförråd samt separat redskapsbod. Från fastigheten har man viss havsglimt och möjlighet till båtplats finns på kort promenadavstånd. Bostaden är besiktigad och dolda felförsäkrad - Klarlagt.

 • Plus
Föreningsgatan 17, null, Ronneby kommun

Föreningsgatan 17

Fritidshus
Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona

895 000 kr

75 m²

3 rum

613 m² tomt

Varmt välkomna till denna charmiga villa som har ett centralt läge i Ronneby med gångavstånd till de centrala delarna som erbjuder både shopping, restauranger och skolor. Bostaden har ett sovrum i det övre våningsplanet, samt två allrum. Renoverat kök med utgång till altan. Gästhus som kan användas som både kontor eller tonårsdel. Uppfart med plats för 2-3 bilar. Välkomna att boka in er på visning!

 • Plus
Mjöviksvägen 60, Nättraby, Karlskrona kommun

Mjöviksvägen 60

Villa
Nättraby, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

2 995 000 kr

130 m²

5 rum

1 252 m² tomt

Nu kan vi presentera denna enplansvilla med källare i populära Nättraby. Välplanerat hus med stilfullt kök och matrum i öppen planlösning, tre stora sovrum, badrum och gäst-wc. En bostad perfekt för er som gillar stora sällskapsytor och gärna bjuder hem vännerna på middag! Den praktiska källaren inrymmer tvättstuga och pannrum med luft/vatten värmepump samt ger goda möjligheter att inreda efter eget behov. Huset har de senaste åren genomgått flertalet renoveringar så som nya fönster, nya ytskikt och nytt uppvärmningssystem. Fastigheten är besiktigad och dolda-fel försäkrad, KLARLAGT. Här bor ni bekvämt med närhet till livsmedelsaffär, förskola, skola och fina badmöjligheter. Goda kommunikationer med buss som avgår flera gånger per timme (precis utanför dörren) samt bra cykelvägar till centrala Karlskrona. Välkomna på visning!

Bjurabygget 124, null, Karlskrona kommun
 • Tor 8 jun kl 17:00

Bjurabygget 124

Villa
Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

850 000 kr

185 m²

6 rum

2 168 m² tomt

Nu bjuds det ett tillfälle att förvärva denna rymliga 30-talsvilla som ligger naturskönt och lantligt i norra delen av Blekinge. Här finns gott om plats och rum för den lite större familjen, vare sig man letar fritidshus eller permanentboende. Huset som byggdes 1937, har enligt taxering en boyta på 185 kvm och biyta på 37 kvm, detta fördelas på hela sex rum och kök på två våningsplan. På entréplan finner vi kök, vardagsrum, två sovrum och dubbla badrum. En trappa upp finner vi ett stort allrum, sovrum med klädkammare. På övervåningen finns också en del med egen uppgång, där finner vi två rum och klädkammare. Den dryga 2 150 kvm stora tomten består av lättskötta öppna ytor, varvat med buskar och träd. Har man spring i benen finns det yta så det räcker och blir över. På fastigheten finns också en uthuslänga med möjlighet till garage, verkstad och gott om förvaring. Det finns också en jordkällare som har potential att utvecklas till något fint. Bjurabygget ligger ca 10 minuter från Holmsjö, där man kan handla mat och slå sig ner på den lokala pizzerian. Övrig samhällsservice finns i Rödeby och Karlskrona som man tar sig på ca 20 respektive 30 minuter. Vill man känna havets bris och doften av Östersjöns bräckta vatten når man kusten vid Bergkvara på ca 30 minuter. Svampskog och insjöar finns närmare än så. Fastigheten är förbesiktigad och säljarna kommer att teckna en doldafel- försäkring vid överlåtelse. Protokollet hittar ni under dokument. Välkomna att boka tid för visning!

 • Plus
Skepparegatan 18C, Trossö, Karlskrona kommun
 • Budgivning pågår

Skepparegatan 18C

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

820 000 kr

29 m²

1 rum

1 793 kr/mån

28 276 kr/m²

Högt upp i huset finner ni denna yteffektiva etta i centrala Karlskrona. Mysig kokvrå, allrum med gott om plats för både soffgrupp och sovplats och ett helkaklat badrum via föreningens stambyte 2011. Här erbjuds ett optimalt boende för studenten eller förstagångsköparen med väl tilltagna ytor och låg avgift i en välskött förening. HISS finns från markplan! Varmt välkommen att boka in er på visning!

 • Hiss
Östra Vittusgatan 20 "Nya Peking", Trossö, Karlskrona kommun

Östra Vittusgatan 20 "Nya Peking"

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

500 000 kr

27 416 kr/mån

Bostadsrättslokal! Ett av Karlskronas bästa lägen är nu ute till försäljning. Detta är en bostadsrättslokal som tidigare varit restaurangverksamhet i många år. Den är på över 500 kvm. Det är ett bra och känt läge. Bra skyltläge då det passerar mängder med gångtrafikanter och bilar under dagarna. Lokalen går att dela upp i 3 delar. Den ena är en mindre butiksdel med separat ingång, den andra är stora restaurangdelen i gatuplan och sista delen är en stor lokal i källardelen. Passar perfekt till restaurang, gym, postorderföretag, lager eller liknande. Kontakta mäklaren för mer information och visning! OBS! Det går i nuläget inte att bo i lokalen. För att göra om till bostäder behöver föreningen kontaktas och få det godkänt.

Fredriksdalsvägen 2A, Nättraby, Karlskrona kommun
Fredriksdalsvägen 2A, Nättraby, Karlskrona kommun, bild 2
Fredriksdalsvägen 2A, Nättraby, Karlskrona kommun, bild 3

Fredriksdalsvägen 2A

Tomt
Nättraby, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

495 000 kr

1 409 m² tomt

Bygg ditt drömboende! Välkommen till detta tillfälle att på denna tomt utforma ditt nya boende med ett mycket centralt läge i Nättraby och gångavstånd både till skolor, kommunikation, livsmedelsbutik och hamn. På bara några minuter är man ute på E22, cirka 10 minuter till Karlskrona City. Kontakta mäklaren för ytterligare information och visning av tomt. Anslutningsavgifter för el och vatten tillkommer. Kostnad för VA ca 190.000:- exkl moms och för elinstallation ca 30.000:- exkl moms. Elnätet distribueras av EON. Nytt förhandsbesked om byggrätt måste sökas i varje enskilt fall. Fastigheten får bebyggas med 1 huvudbyggnad och tillhörande komplementbyggnader där total byggnadsarea max får uppgå till 125 m² respektive 40 m². Byggnader får uppföras i max 2 våningar med en max byggnadshöjd på 7 m.

 • Premium

Visar alla 28