Mäklare Johan Styrsvik

Johan Styrsvik

Om mig

Johan Styrsvik har under många år varit en av Sveriges största och mest rekommenderade mäklare. Under flertalet av sina 10 år i Sollentuna var han den mest rekommenderade mäklaren. Flyttade till Karlskrona under 2021 och blev mest rekommenderad både för 2022 och 2023 i Blekinge län. Dessutom en av Östra Blekinges absolut största mäklare. Johan har fått flertalet utmärkelser, såsom Årets Äkta Passionerade Vinnare (2015), flest Kommande bostäder (2014) och Stor-Stockholms största mäklare flera år.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Backstigen 11, null, Ronneby kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 4 aug kl 18:00
Backstigen 11, null, Ronneby kommun, bild 2
Backstigen 11, null, Ronneby kommun, bild 3

Backstigen 11

Villa
Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 895 000 kr
142,9 + 115,3 m²
7 rum
1 059 m² tomt

Varmt välkomna till detta 1-plans hus med källare och garage. Trevligt uterum med infravärme. Altan med snyggt glasräcke runtom. Fin trädgård. Ny tvättmaskin och torktumlare i huset. Flexibelt tillträde. Välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
Västra Dragsnäsvägen 4, null, Ronneby kommun
  • Lör 3 aug kl 13:30
Västra Dragsnäsvägen 4, null, Ronneby kommun, bild 2
Västra Dragsnäsvägen 4, null, Ronneby kommun, bild 3

Västra Dragsnäsvägen 4

Villa
Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 095 000 kr
168 + 11 m²
4 rum
3 427 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevliga villa med stor tomt och havsnära läge. Tre sovrum i samma våningsplan. Två badrum. Havsutsikt från både övre plan, samt entréplanet. Fint renoverat kök med plats för större matsalsbord. Braskamin. Nyinstallerad luft/vatten. Fristående garage. Välkomna att kontakta mäklaren för tidsbokning av visning!

  • Premium
Norra Skepparegränd 20E, Trossö, Karlskrona kommun
  • Sön 4 aug kl 15:30
Norra Skepparegränd 20E, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Norra Skepparegränd 20E, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Norra Skepparegränd 20E

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 250 000 kr
34,7 m²
1 rum
vån 1/1
2 896 kr/mån
36 023 kr/m²

Upptäck drömettan med sovalkov och en magnifik uteplats! Välkommen till Norra skepparegränd 20E. Belägen i ett fridfullt område på södra delen av Trossö. Denna lägenhet är utomordentligt välplanerad och erbjuder en modern öppen planlösning mellan vardagsrum och ett fullt utrustat kök, vilket skapar en inbjudande atmosfär för både vardagsliv och fest. Sovalkoven erbjuder en avskild och mysig sovplats medan det stilfulla, helkaklade badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare Lägenhetens kronjuvel är den stora och inbjudande uteplatsen som nås direkt från vardagsrummet. Här kan du njuta av sommarkvällar och skapa ditt eget utomhusparadis som fungerar som ett extra rum under varma dagar. Uteplatsen kompletteras av ett lättillgängligt förråd, vilket ger dig extra förvaringsutrymme. Byggnaden, uppförd 2018, garanterar hög standard och modern komfort med vattenburen golvvärme genom hela bostaden för en jämn och behaglig temperatur året om. Missade inte denna chans att bo i en stilren, bekväm och perfekt belägen lägenhet. Boka din visning idag och upplev själv den fantastiska livskvalitet denna bostad erbjuder!

  • Premium
  • Uteplats
Solhagavägen 5, Ramdala, Karlskrona kommun
  • Sön 4 aug kl 14:30
Solhagavägen 5, Ramdala, Karlskrona kommun, bild 2
Solhagavägen 5, Ramdala, Karlskrona kommun, bild 3

Solhagavägen 5

Villa
Ramdala, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 695 000 kr
84 m²
3 rum
680 m² tomt

I trivsamma Ramdala ligger denna trevliga bostad, huset som är en 1920-tals pärla har utvecklats och renoverats genom åren. Ytorna är effektiva med vardagsrum, kök med matplats och förråd, badrum samt tvättstuga i entréplanet. En trappa upp finns ett mindre allrum samt sovrum och förvaringsplats på kattvindar. Garage med förrådsdel och med möjlighet till toalett är ett praktiskt mervärde. I trädgården finns både päron-, äppel-, och plommonträd. Förskola och skola (0-6) ligger ett par hundra meter från bostaden. Här bor man på landet samtidigt som man har närhet till service och handeln samt riktigt bra bussförbindelser endast ett stenkast bort. Till Trummenäs är det ca 6 km och här finns badplats, golfbana och camping. Välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
Långgatan 12A, Pantarholmen, Karlskrona kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Långgatan 12A, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Långgatan 12A, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Långgatan 12A

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 395 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 259 kr/mån
35 481 kr/m²

Varmt välkomna till denna otroligt fina lägenhet som idag disponeras som en tvåa, men kan göras om till en trea som var tanken när den byggdes. Det är ett nytt och bekvämt boende med kort gångavstånd både till livsmedelsbutik, buss, badplats mm. Välkomna att boka in er till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kärreviksvägen 30, Ekenäs, Ronneby kommun
Kärreviksvägen 30, Ekenäs, Ronneby kommun, bild 2
Kärreviksvägen 30, Ekenäs, Ronneby kommun, bild 3

Kärreviksvägen 30

Tomt
Ekenäs, Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 495 000 kr
1 309 m² tomt

Här finns möjlighet att bygga ert nästa boende! På en plan och fin tomt ligger denna fastighet i Ekenäs där markarbeten har påbörjats. Tomten är inte låst till någon specifik husbyggare, utan man kan här välja helt fritt. Ekenäs är ett mycket attraktivt och expansivt område i Ronneby kommun. Tomten ligger i ett bra skyddat läge omgärdat av grönska. Om man kommer upp en bit har man fin havsutsikt. Översiktligt om detaljplanen från Ronneby kommun: Detaljplanen började gälla den 10 januari 2019 och har en så kallad genomförandetid på 15 år från föregående datum. Under dessa 15 år är alla bestämmelser mer strikta. • Strandskydd är upphävt, det vill säga att ingen strandskyddsdispens behöver sökas. • Ny bebyggelse ska uppföras på ett sätt som förebygger översvämning på upp till 3,0 meter över havsnivån. • Största byggnadsarean är 25 % av fastighetens area (yta), dock max 250 kvm.

  • Premium
Brudbäcksvägen, Ramdala, Karlskrona kommun
Brudbäcksvägen, Ramdala, Karlskrona kommun, bild 2
Brudbäcksvägen, Ramdala, Karlskrona kommun, bild 3

Brudbäcksvägen

Tomt
Ramdala, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
700 000 kr
1 249 m² tomt

Välkommen till detta tillfälle att på fin tomt utforma ditt nya boende med ett naturnära läge och bara 10-15 minuters bilfärd in till Karlskrona City. Tomten ligger i ett omtyckt område i Ramdala, strax utanför Trummenäs. I området finns både förskola och skola. Gångavstånd till hav och kommunikation. Kontakta mäklaren för ytterligare information och visning av tomt. Anslutningsavgifter för el och vatten tillkommer. Kostnad för VA ca 175.000:- exkl moms och för elinstallation ca 30.000:- exkl moms. Elnätet distribueras av EON. Nytt förhandsbesked om byggrätt måste sökas i varje enskilt fall.

  • Premium
Guldsmedsgränd 5B, 2tr, Trossö, Karlskrona kommun
Guldsmedsgränd 5B, 2tr, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Guldsmedsgränd 5B, 2tr, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Guldsmedsgränd 5B, 2tr

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 595 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 488 kr/mån
29 813 kr/m²

Välkomna till denna trevliga och renoverade tvåa som har ett både lugnt och centralt läge i Karlskrona City. Balkong från vardagsrum. Renoverat kök med havsutsikt. Sovrum med plats för dubbelsäng. Badrum. Välkomna att boka in er till visning!

  • Premium
  • Balkong
Kuggebodavägen 138, Kuggeboda, Ronneby kommun
  • Imorgon kl 13:15
Kuggebodavägen 138, Kuggeboda, Ronneby kommun, bild 2
Kuggebodavägen 138, Kuggeboda, Ronneby kommun, bild 3

Kuggebodavägen 138

Fritidshus
Kuggeboda, Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 795 000 kr
40 + 40 m²
2 rum
356 m² tomt

Varmt välkomna till detta unika ställe som kombinerar tidstypiska detaljer med moderna faciliteter. Här kan sommarens alla måltider intas på insynsskyddat läge mitt i centrala Kuggeboda, med bad och naturen inpå knuten. Boendet är fördelat på en stuga med välplanerat kök, matrum, vardagsrum med glasveranda, badrum, och sovloft med plats för dubbelsäng. Här finns två fullt fungerande eldstäder i form av kakelugn och vedspis. I byggnaden på gården finns två separata gästrum och ett vackert, inglasat uterum för att avsluta sommarkvällarna. Med andra ord finns plats för hela familjen eller vänner på besök! Flera mysiga uteplatser, samt egen parkering utanför entrén på baksidan. På kort gångavstånd (ca 800m) når man Kuggeboda badstrand med bryggor och grillplats. Välkomna på visning!

  • Premium
Paulinas väg 3B, null, Karlskrona kommun
  • Budgivning pågår
Paulinas väg 3B, null, Karlskrona kommun, bild 2
Paulinas väg 3B, null, Karlskrona kommun, bild 3

Paulinas väg 3B

Tomt
Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
495 000 kr
1 067 m² tomt

Redan avstyckad tomt där ett 2-plans hus hade gett fin havsutsikt mot Drottningsskärs kastell. På Aspö finns bra förbindelse med vägfärja samt ICA-butik. Köparna står för anslutningsavgifter, bygglov m.m. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Drottninggatan 52, 4tr, Trossö, Karlskrona kommun
  • Imorgon kl 16:00
Drottninggatan 52, 4tr, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Drottninggatan 52, 4tr, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Drottninggatan 52, 4tr

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 050 000 kr
34 m²
1 rum
vån 4/5
2 321 kr/mån
30 882 kr/m²

Varmt välkomna till denna centralt belägna mycket trevliga etta. Njut av solen på balkongens västerläge och laga goda måltider i det nyrenoverade köket, fullt utrustat med alla vitvaror. Ljust allrum med plats för både umgänge och avskildhet. Välkomna att boka in er till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Anna Fischerströms gata 11, Pottholmen, Karlskrona kommun
  • Imorgon kl 15:00
Anna Fischerströms gata 11, Pottholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Anna Fischerströms gata 11, Pottholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Anna Fischerströms gata 11

Lägenhet
Pottholmen, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
3 395 000 kr
81 m²
3 rum
vån 5/6
6 234 kr/mån
41 914 kr/m²

Nu finns chansen att bli ägare till denna trivsamma och välplanerade trerumslägenhet högt upp i huset på Pottholmen med fantastisk utsikt! Här bor ni i en modern lägenhet med hög standard och påkostade materialval där det bara är att flytta in och njuta av tillvaron. Inte nog med det, här finns också två balkonger varav en är inglasad som ni gärna nyttjar under våren fram till sen sommar! Exklusivt kök från HTH där samtliga vitvaror är från Siemens och där ni enkelt kan samla familj och vänner runt matbordet. Två rogivande sovrum där master bjuder på en walk in closet, helkaklat badrum med egen tvättavdelning som underlättar vardagsbestyren och ett rymligt förråd för ytterligare förvaring finns i bostaden. Lägenheten har ett centralt läge med närhet till centrum, matbutiker och kollektivtrafik. Eller varför inte gå ner och direkt ut på en mysig gångväg längs vattnet med trevlig restaurang runt hörnet. Välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Landsvägsgatan 12E, Pantarholmen, Karlskrona kommun
  • Tis 30 jul kl 16:30
Landsvägsgatan 12E, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Landsvägsgatan 12E, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Landsvägsgatan 12E

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 649 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/4
5 827 kr/mån
19 867 kr/m²

NYTT PRIS! Varmt välkomna till Landsvägsgatan 12E och denna väldisponerade trerummare på Pantarholmen. Bostaden har genomgående en hemtrevlig känsla som ger ett fint och varmt bemötande. Ni får ett modernt kök med alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva med tillsammans med en stor matplats, perfekt när familj och vänner kommer på besök! Rymligt vardagsrum med bra sällskapsutrymmen, stora fönsterpartier och en balkong med eftermiddagssol. Två tilltagna sovrum, goda förvaringsmöjligheter genom flertalet inbyggda garderober, ett helkaklat badrum samt gäst-wc. Under 2021 har både nytt golv lagts in samt väggarna ommålats. Här bor ni med bra läge på Pantarholmen med närhet till såväl centrum som centralstationen, Högskolan och Sjukhuset. Stabil förening med god ekonomi. I området finns livsmedelsaffärer, pizzeria, café och annan service. Någon km bort finner vi även Långös populära badplats med beachvolleyplan, minigolfbana och kanotuthyrning. Välkommen att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
Röabyvägen 47, null, Ronneby kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 4 aug kl 17:00
Röabyvägen 47, null, Ronneby kommun, bild 2
Röabyvägen 47, null, Ronneby kommun, bild 3

Röabyvägen 47

Villa
Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 050 000 kr
96 + 12 m²
4 rum
1 665 m² tomt

Välkomna till denna trevliga villa som har ett lugnt och mysigt läge. Borrad brunn med godkänt vattenprov från 2021. Trekammarbrunn som delas med grannen. Isolerat förråd, uteskjul, samt garage. Trevligt uterum med trädäck utanför. Välkomna att boka in er till visning!

  • Premium
Ellenabbsvägen 11, Aspö, Karlskrona kommun
  • Mån 29 jul kl 11:00
Ellenabbsvägen 11, Aspö, Karlskrona kommun, bild 2
Ellenabbsvägen 11, Aspö, Karlskrona kommun, bild 3

Ellenabbsvägen 11

Villa
Aspö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
3 495 000 kr
110 + 24 m²
5 rum
5 662 m² tomt

Välkomna till denna charmiga villa som har ett av områdets bästa lägen med stor tomt och mysig kakelugn. Indraget kommunalt VA. Isolerad gäststuga med kökspentry och dusch. Snickarboa. Säljaren har tidigare nyttjat en bryggplats som följde med från tidigare ägare. Välkomna att boka in er till visning!

  • Premium
Sunnavägen 13B, Pantarholmen, Karlskrona kommun
  • Imorgon kl 17:00
Sunnavägen 13B, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Sunnavägen 13B, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Sunnavägen 13B

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
995 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 2/4
2 677 kr/mån
29 701 kr/m²

Välkomna till denna trevliga etta som har gångavstånd till både BTH, butiker och centrala Karlskrona. Eftertraktad förening med god ekonomi. Totalrenoverat kök samt balkong med havsutsikt och utan insyn. Större vindsförråd. Välkomna att boka in er till visning!

  • Premium
  • Balkong
Björkenäs 306E, null, Karlskrona kommun
Björkenäs 306E, null, Karlskrona kommun, bild 2
Björkenäs 306E, null, Karlskrona kommun, bild 3

Björkenäs 306E

Tomt
Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
425 000 kr
1 752 m² tomt

Havsnära tomt till salu! Nu har ni chansen att förvärva en större tomt på 1752 kvm med ett fantastiskt havsnära läge. Här kan ni uppföra ert drömhem på plan fint tomt med bara en kort promenad till havet. Endast cirka 2 minuter bort finner ni Björkenäs Camping, som erbjuder badplats och kiosk. Närmsta centrum ligger i Jämjö, cirka 10 minuter med bil, där det finns matbutik, caféer och restauranger. Till Karlskrona tar det cirka 35 minuter med bil och till Kalmar omkring 1 timme. Tomten har en ängskaraktär och är relativt plan. Vatten, avlopp och fiber är redan framdraget till tomtgränsen, men anslutningsavgift tillkommer. Förhandsbesked finns inte, men det finns ett äldre besked från 2018 för ett tvåplans enbostadshus. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Köpingevägen 17, Lyckeby, Karlskrona kommun
Köpingevägen 17, Lyckeby, Karlskrona kommun, bild 2
Köpingevägen 17, Lyckeby, Karlskrona kommun, bild 3

Köpingevägen 17

Villa
Lyckeby, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 695 000 kr
95 + 20 m²
3 rum
660 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska 20-talshus som är beläget på en hörntomt och andas en underbar charm. Här har man verkligen lyckats bevara husets autentiska karaktär samtidigt som man har genomfört smakfulla renoveringar för att möta dagens moderna behov. Den genomgående planlösningen mellan vardagsrum, kök och matrum ger en känsla av rymd och öppenhet. Ett renoverat kök som erbjuder en perfekt plats för matlagning och umgänge. Vardagsrummet och matrummet blir extra mysigt med sin öppna spis. På övre plan hittar vi ett helkaklat badrum från 2019 som ger en lyxig känsla. På övre plan finns också de två sovrummen, varav det ena har fungerande kakelugn. Dessutom finns det ett fristående uthus som erbjuder extra utrymme, inklusive ett gästrum med dusch och wc. Här finns idag tvättstugan. Den lättskötta trädgården är perfekt för avkoppling och mysiga stunder utomhus. Här kan du njuta av grönska och ett trevligt valnötsträd med stor skörd. Här slipper du krångel med mycket underhåll. Läget är optimalt med goda bussförbindelser till Karlskrona centrum och närhet till skolor, förskolor, restauranger, mataffärer och Amiralens köpcentrum. Här får du både natur och stadsliv på ett och samma ställe. Missa inte chansen att bli ägare till detta underbara hem med en mix av charm och modernitet, välkommen! Fler bilder inifrån bostaden kommer inom kort!

  • Premium
Korsanäsvägen 13, Korsanäs, Ronneby kommun
Korsanäsvägen 13, Korsanäs, Ronneby kommun, bild 2
Korsanäsvägen 13, Korsanäs, Ronneby kommun, bild 3

Korsanäsvägen 13

Fritidshus
Korsanäs, Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 795 000 kr
58 m²
2 rum
1 624 m² tomt

Varmt välkomna till detta renoverade fritidshus som har ny fasad, nytt tak och nya fönster. Fint renoverat invändigt där det mesta är gjort. Fastigheten är ansluten till kommunalt VA. Utomhus har man gästhuset med ett sovrum, samt förrådsdelar. Fristående garage. Altandäck med utekök som både har varmt och kallt vatten framdraget. Huset är luft/luft värmepump. Välkomna att boka in er till visning!

  • Premium
Ellebäcksvägen 50, Kallinge, Ronneby kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Ellebäcksvägen 50, Kallinge, Ronneby kommun, bild 2
Ellebäcksvägen 50, Kallinge, Ronneby kommun, bild 3

Ellebäcksvägen 50

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 695 000 kr
175 + 58 m²
7 rum
1 293 m² tomt

Varmt välkomna till denna villa som ligger i ett lugnt villaområde med naturen som närmaste granne bakåt. Fastigheten ligger på återvändsgata. Stora delar har renoverats under de senare åren. Bostaden innehåller 5 sovrum och 2 badrum. Välkomna att boka in er till visning!

  • Premium
Ekenabbsvägen, Sanda 2:113, null, Karlskrona kommun
Ekenabbsvägen, Sanda 2:113, null, Karlskrona kommun, bild 2
Ekenabbsvägen, Sanda 2:113, null, Karlskrona kommun, bild 3

Ekenabbsvägen, Sanda 2:113

Tomt
Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 450 000 kr
2 845 m² tomt

Bygg ditt drömboende! Mycket generöst avtalsservitut upprättat av välrenommerad advokatbyrå med lokalkännedom. Vid intresse av eventuellt köp av tomten, erbjuder säljaren 30 minuters frågeställning med advokatbyrån som upprättat avtalet. Servitutet innefattar både sjötomt och tre stenbryggor. Det kommer att skickas in och registreras hos Lantmäteriet vid köp. Välkommen till detta tillfälle att på fin tomt utforma ditt nya boende med ett naturnära läge vid havet. Tomten ligger i ett omtyckt område ute på Sturkö med gångavstånd till hav och kommunikation. Kontakta mäklaren för ytterligare information och visning av tomt. Fastigheten kommer att få tillgång till egen strand. Själva småhustomten blir 2845 kvm och har fått ett positivt förhandsbesked om byggrätt. Anslutningsavgifter för el och vatten tillkommer. Kostnad för VA ca 175.000:- exkl moms och för elinstallation ca 30.000:- exkl moms. Elnätet distribueras av EON. Nytt förhandsbesked om byggrätt måste sökas i varje enskilt fall. Kommunen godkänner tvåvåningshus. Utfarten blir direkt mot allmän väg.

  • Premium
Påtorpsbacken 15, Påtorp, Ronneby kommun
Påtorpsbacken 15, Påtorp, Ronneby kommun, bild 2
Påtorpsbacken 15, Påtorp, Ronneby kommun, bild 3

Påtorpsbacken 15

Villa
Påtorp, Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona
5 595 000 kr
166 + 25 m²
5 rum
1 319 m² tomt

Varmt välkomna till denna arkitektritade villa med en fantastisk trädgård som dessutom har ett högt bra läge. Isolerat uterum med större skjutdörrspartier. Spabad i trädgården. Vattenburen golvvärme i hela bostaden, samt vattenmantlad braskamin. Hela bostaden är i betong för bra energiklassning. Snyggt påkostat kök med skafferi, två badrum, samt tre sovrum. Tillgång till egen brygga finns i närliggande Ronnebyån. Välkomna att boka in er till visning!

  • Premium
Madvägen 11, Rödeby, Karlskrona kommun
Madvägen 11, Rödeby, Karlskrona kommun, bild 2
Madvägen 11, Rödeby, Karlskrona kommun, bild 3

Madvägen 11

Villa
Rödeby, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 975 000 kr
148 + 9 m²
5 rum
3 379 m² tomt

Med högt, ogenerat läge och med en härlig tomt hittar vi denna trivsamma familjevilla med rejäla utrymmen såväl i bostad som i övriga byggnader. Bostaden har fina och väl tilltagna sällskapsutrymmen, välutrustat kök, nyare badrum mm i entréplan samt tre stora sovrum och ännu ett badrum på övre plan. Det finns möjlighet att inreda fler rum på vinden. Ett fristående dubbelgarage i souterräng med inredd källardel ger möjligheter för hobbys eller egen verksamhet. Trädgården är en riktig oas med flera uteplatser, spabad och gott om plats för såväl trädgårdsintresse som lek. På kort promenadavstånd finner vi Åvallen med fotbollsplaner och padelbanor.

  • Premium
Rundquists väg 26, Vikaholm, Växjö kommun
  • Lör 3 aug kl 11:00
Rundquists väg 26, Vikaholm, Växjö kommun, bild 2
Rundquists väg 26, Vikaholm, Växjö kommun, bild 3

Rundquists väg 26

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
1 395 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 040 kr/mån
20 667 kr/m²

Varmt välkomna till Rundquist väg på Vikaholm. Endast 10 minuters cykelavstånd till Campus. Här erbjuds en välplanerad gavel-tvåa på andra våningen (hiss finns) med balkong i söderläge. Lägenheten är på 67,5 kvm med kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum, badrum och klädkammare med moderna materialval. Separat förråd. I avgiften ingår parkering, förråd och bostadsrättstillägg. Denna bostad ligger med gångavstånd till skolan, förskolan och busshållplats. Promenadavstånd till vackra naturomgivningar och Södra Bergundasjön.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kuggebodavägen 96B, Kuggeboda, Ronneby kommun
  • Budgivning pågår
Kuggebodavägen 96B, Kuggeboda, Ronneby kommun, bild 2
Kuggebodavägen 96B, Kuggeboda, Ronneby kommun, bild 3

Kuggebodavägen 96B

Villa
Kuggeboda, Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 295 000 kr
100 + 40 m²
5 rum
2 415 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och luftiga villa belägen på Kuggebodavägen i natursköna Kuggeboda. Med en stor och lummig tomt på hela 2415 kvadratmeter finns här gott om utrymme för lek och avkoppling. Här finns även flertalet förråd som ger extra förvaringsutrymme för trädgårdsredskap och annat. Den trevliga uteplatsen är perfekt för att njuta av solen under många timmar och den naturnära omgivningen ger en rofylld atmosfär. Med en boarea på 100 kvadratmeter och en välplanerad planlösning finns gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Bergvärme finns för låga driftkostnader! Dessutom en uppvärmd pool gjuten i betong med kakel på insida. Välkomna att boka in er på visning!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 27