Mäklare Johan Styrsvik

Johan Styrsvik

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hässlevägen 7, Sturkö, Karlskrona kommun
 • Idag kl 15:00
Hässlevägen 7, Sturkö, Karlskrona kommun, bild 2
Hässlevägen 7, Sturkö, Karlskrona kommun, bild 3

Hässlevägen 7

Villa
Sturkö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

1 975 000 kr

114 m²

5 rum

1 083 m² tomt

Varmt välkomna till denna villa som både kan användas som permanentboende eller fritidsbostad. Nya fönster och ny altandörr. Bergvärme 2001/2018. Detta är en av områdets största tomter. Garage i huset. Välkomna att boka in er på visning!

 • Premium
Holmgatan 7B, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Holmgatan 7B

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

1 195 000 kr

35 m²

1 rum

1 863 kr/mån

34 143 kr/m²

Välkomna till denna yteffektiva etta med renoverat kök och helkaklat badrum med dusch. Bostaden ligger ett stenkast ifrån havet och gångavstånd både till Karlskrona City och Blekinge Tekniska Högskola. Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. På Pantarholmen bor du med gång- och cykelavstånd till såväl centrum som centralstationen, Blekingesjukhuset och Högskolan. Här finns även flera livsmedelsbutiker, pizzeria och annan service. Från lägenheten har du endast ett par minuters promenad ner till Pantarholmskajen med vackra miljöer längs med vattnet. Brygga med badstege finns för varma sommardagar. Gångavstånd till Långö Badplats. Välkomna att boka in er på visning!

 • Plus
 • Balkong
Stationsrundan 4, Brömsebro, Karlskrona kommun
 • Sön 11 jun kl 14:00

Stationsrundan 4

Villa
Brömsebro, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

2 095 000 kr

170 m²

5 rum

1 100 m² tomt

Välkomna till Brömsebro, en by med anor från sekelskiftet omgiven av historia och vackra naturområden. Orten ligger mitt emellan Kalmar och Karlskrona med goda pendlingsmöjligheter med buss både norrut och söderut. På cykelavstånd finns Kristianopel som myllrar av turister sommartid, liksom andra populära besöksmål så som Blomlöfs rökeri, fredsstenen i Bröms och cafét i Brömsehus. Området är barnvänligt med lekpark, fotbollsplan och all-aktivitetsplan i nära anslutning till bostaden. Byn har en aktiv samhällsförening som anordnar gemensamma aktiviteter så som t. ex grill- och trubadurkvällar, gemensam matlagning, fritidskvällar och tipspromenader. Fastigheten har en lummig uppväxt äldre trädgård med fruktträd, kaprifol, jasmin, syren och rosor av olika sorter. Trevligt trädäck. Bostadshuset har genomgått omfattande renoveringar de senaste tio åren. Panel, tak och alla fönster förutom dem i källaren är bytta i bostadshuset. I samband med panelbytet är väggarna tilläggsisolerade. All el är bytt, säkringar i form av automatsäkringar och jordfelsbrytare. Detsamma gäller garaget som också har 3-fas. Större delen av vatten- och avloppsrören är bytta. Köket renoverades 2017, badrum 2010, samtliga ytskickt i huset är gjorda 2015-2018 och tvättmaskin samt torktumlare byttes 2020. Huset är renoverat i gammal stil med tidstypiska detaljer så som exempelvis breda listverk och gammaldags utförande på eluttag. Nedre plan bjuder på stora umgängesytor och en takhöjd på närmare 3 meter vilket ger en härlig rymd tillsammans med de stora fönstren. Bostaden värms upp av en vedpanna med tillhörande ackumulatortankar, men det finns också en kakelugn och kamin som är godkända att elda i. Kommunalt avlopp och eget vatten. Fiber installerat. Isolerat garage. Förskola och skola F-6 i Fågelmara och därefter Jämjö Kunskapscentrum 7-9. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

 • Plus
Västergatan 16, Kristianopel, Karlskrona kommun

Västergatan 16

Tomt
Kristianopel, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

750 000 kr

949 m² tomt

Här på redan avstyckad tomt mitt i centrala Kristianopel finns denna trevliga tomt som har körsbärsträd och går längs med den fina stadsmuren. Det är en riktig sommaridyll där man hälsar på alla grannarna. Anslutningsavgifter för el och vatten tillkommer. Kostnad för VA ca 220.000:- inkl moms och för elinstallation ca 40.000:- inkl moms. Elnätet distribueras av EON. Kontakta mäklarna för mer information och visning!

 • Plus
Ronnebygatan 4, Trossö, Karlskrona kommun
 • Imorgon

Ronnebygatan 4

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

2 895 000 kr

94 m²

2.5 rum

5 367 kr/mån

30 798 kr/m²

I detta vackra sekelskifteshus från 1916 med spröjsade fönster, kakelugnar och takrosetter finns nu chansen att förvärva denna fina bostad om två rum och kök i mycket gott skick. Här finns fina sociala ytor, generös takhöjd på cirka 3 meter och två fungerande kakelugnar. Med varsam hand och en fingertoppskänsla för detaljer har bostaden de senaste åren genomgående renoverats där blandningen av nytt som möter gammalt är noga avmätt och de små detaljerna som ger det lilla extra avlöser varandra. Här bor du i ett av stans finaste hus med havsglimtar ner mot Stumholmen och Aspö-färjan samt endast ett stenkast från stadens puls med restauranger, shopping och köpcenter. Stabil förening med god ekonomi, hiss från markplan och fina gemensamma utrymmen. Välkomna att boka in er på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stavsnäs 103, Fågelmara, Karlskrona kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 16:30
Stavsnäs 103, Fågelmara, Karlskrona kommun, bild 2
Stavsnäs 103, Fågelmara, Karlskrona kommun, bild 3

Stavsnäs 103

Fritidshus
Fågelmara, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

1 595 000 kr

178 m²

5 rum

1 489 m² tomt

Villan har varit inom familjen under många år. Stora renoveringar gjorda såsom tilläggsisolering av väggar, nytt tak 2021, samt nya fönster. Stor del av elen är bytt. Trekammarbrunn från cirka 2013/2014. Borrad brunn. Fiber indraget. Med andra ord en äldre charmig villa! Endast 300 meter ner till havet där brygga med badmöjligheter finns. Välkomna att boka in er till visning!

 • Premium
Författarevägen 1, Spandelstorp, Karlskrona kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 11 jun kl 15:30

Författarevägen 1

Radhus
Spandelstorp, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

3 050 000 kr

163 m²

6 rum

326 m² tomt

Varmt välkomna till detta trevliga kedjehus i två plan med dubbla badrum och 5 sovrum. Huset är välskött och genomgått flera renoveringar genom åren, nytt stilrent kök från Ikea som renoverades år, 2022. Bostadens entréplan erbjuder generösa ytor för umgänge. I anslutning till köket kommer man ut till stort trädäck som erbjuder utemöblemang och krukväxter följt av det inglasade uterummet där ytterligare matbordsplatser finns. Stort och ljust vardagsrum där möjlighet för större soffgrupper finns, härifrån nås första sovrummet via en charmig dubbeldörr där man kommer också kommer ut till altandäcket från rummet. På övervåningen är det delvis ny el. Parkering både i garage och utomhus som ingår i samfällighetsavgiften. Tillgång till uteförråd och cykelparkering på framsidan av bostaden. Låga driftskostnader och indraget fiber. Fjärrstyrd garageport. Välkomna att boka in er på visning!

 • Plus
Högamovägen 19, Trummenäs, Karlskrona kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 14:00
Högamovägen 19, Trummenäs, Karlskrona kommun, bild 2
Högamovägen 19, Trummenäs, Karlskrona kommun, bild 3

Högamovägen 19

Fritidshus
Trummenäs, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

2 595 000 kr

45 m²

3 rum

1 535 m² tomt

Varmt välkomna till detta fritidshus som har ett högt och bra läge på eftertraktad tomt i Trummenäs. Här bor man naturskönt med ett havsnära läge och gångavstånd till Trummenäs golfklubb som erbjuder en 18-hålsbana i vacker skärgårdsmiljö. I närheten finns även en barnvänlig badplats, båthamn och camping. Nybyggd förskola inom gångavstånd. Fastigheten är belägen på skyddad återvändsgata. Välkomna att boka in er på visning!

 • Premium
Axel W Anderssons Väg 13B, Lyckeby, Karlskrona kommun
 • Budgivning pågår

Axel W Anderssons Väg 13B

Lägenhet
Lyckeby, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

495 000 kr

41,2 m²

1 rum

2 949 kr/mån

12 015 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade etta med balkong och utsikt över grönområden. En lägenhet belägen högst upp i huset med rymligt kök och sociala ytor. Allrummet har plats för stor soffa och säng med utgång till balkong. Lägenhetens badrum är helkaklat med stambyte 2010 och är idag förberett för tvättmaskin. Utanför lägenhetshuset finner vi föreningens gemensamma uteplats med en stor närliggande gräsmatta, som ger plats för framtida nöjen. Huset är beläget i ett lugnt område med centralt läge, goda bussförbindelser, och gångavstånd till Amiralen samt närliggande butiker. Varmt välkommen att boka in er på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Föreningsgatan 17, null, Ronneby kommun

Föreningsgatan 17

Fritidshus
Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona

895 000 kr

75 m²

3 rum

613 m² tomt

Varmt välkomna till denna charmiga villa som har ett centralt läge i Ronneby med gångavstånd till de centrala delarna som erbjuder både shopping, restauranger och skolor. Bostaden har ett sovrum i det övre våningsplanet, samt två allrum. Renoverat kök med utgång till altan. Gästhus som kan användas som både kontor eller tonårsdel. Uppfart med plats för 2-3 bilar. Välkomna att boka in er på visning!

 • Plus
Östra Vittusgatan 20 "Nya Peking", Trossö, Karlskrona kommun

Östra Vittusgatan 20 "Nya Peking"

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

500 000 kr

27 416 kr/mån

Bostadsrättslokal! Ett av Karlskronas bästa lägen är nu ute till försäljning. Detta är en bostadsrättslokal som tidigare varit restaurangverksamhet i många år. Den är på över 500 kvm. Det är ett bra och känt läge. Bra skyltläge då det passerar mängder med gångtrafikanter och bilar under dagarna. Lokalen går att dela upp i 3 delar. Den ena är en mindre butiksdel med separat ingång, den andra är stora restaurangdelen i gatuplan och sista delen är en stor lokal i källardelen. Passar perfekt till restaurang, gym, postorderföretag, lager eller liknande. Kontakta mäklaren för mer information och visning! OBS! Det går i nuläget inte att bo i lokalen. För att göra om till bostäder behöver föreningen kontaktas och få det godkänt.

Fredriksdalsvägen 2A, Nättraby, Karlskrona kommun
Fredriksdalsvägen 2A, Nättraby, Karlskrona kommun, bild 2
Fredriksdalsvägen 2A, Nättraby, Karlskrona kommun, bild 3

Fredriksdalsvägen 2A

Tomt
Nättraby, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

495 000 kr

1 409 m² tomt

Bygg ditt drömboende! Välkommen till detta tillfälle att på denna tomt utforma ditt nya boende med ett mycket centralt läge i Nättraby och gångavstånd både till skolor, kommunikation, livsmedelsbutik och hamn. På bara några minuter är man ute på E22, cirka 10 minuter till Karlskrona City. Kontakta mäklaren för ytterligare information och visning av tomt. Anslutningsavgifter för el och vatten tillkommer. Kostnad för VA ca 190.000:- exkl moms och för elinstallation ca 30.000:- exkl moms. Elnätet distribueras av EON. Nytt förhandsbesked om byggrätt måste sökas i varje enskilt fall. Fastigheten får bebyggas med 1 huvudbyggnad och tillhörande komplementbyggnader där total byggnadsarea max får uppgå till 125 m² respektive 40 m². Byggnader får uppföras i max 2 våningar med en max byggnadshöjd på 7 m.

 • Premium
Ekenabbsvägen, Sanda 2:113, null, Karlskrona kommun

Ekenabbsvägen, Sanda 2:113

Tomt
Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona

2 500 000 kr

2 845 m² tomt

Bygg ditt drömboende! Exklusivt avtalsservitut gällande strandskyddat område till tomten ingår i priset. Vid lagändring eller liknande ändring av strandskyddsregler gäller förköpsrätt av servitutsmarken för ägaren av tomten. Välkommen till detta tillfälle att på fin tomt utforma ditt nya boende med ett naturnära läge vid havet. Tomten ligger i ett omtyckt område ute på Sturkö med gångavstånd till hav och kommunikation. Kontakta mäklaren för ytterligare information och visning av tomt. Fastigheten kommer att få tillgång till egen strand. Själva småhustomten blir 2845 kvm och har fått ett positivt förhandsbesked om byggrätt. Anslutningsavgifter för el och vatten tillkommer. Kostnad för VA ca 175.000:- exkl moms och för elinstallation ca 30.000:- exkl moms. Elnätet distribueras av EON. Nytt förhandsbesked om byggrätt måste sökas i varje enskilt fall. Kommunen godkänner tvåvåningshus. Utfarten blir direkt mot allmän väg.

 • Plus

Visar alla 13