Mäklare Johan Styrsvik

Johan Styrsvik

Om mig

Johan Styrsvik har under många år varit en av Sveriges största och mest rekommenderade mäklare. Under flertalet av sina 10 år i Sollentuna var han den mest rekommenderade mäklaren. Flyttade till Karlskrona under 2021 och blev mest rekommenderad både för 2022 och 2023 i Blekinge län. Dessutom en av Östra Blekinges absolut största mäklare. Johan har fått flertalet utmärkelser, såsom Årets Äkta Passionerade Vinnare (2015), flest Kommande bostäder (2014) och Stor-Stockholms största mäklare flera år.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Timjansgatan 3, Hässlegården, Karlskrona kommun
  • Kommande
Timjansgatan 3, Hässlegården, Karlskrona kommun, bild 2
Timjansgatan 3, Hässlegården, Karlskrona kommun, bild 3

Timjansgatan 3

Villa
Hässlegården, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 750 000 kr
147 + 28 m²
6 rum
931 m² tomt

Till salu inom kort! Välkomna till denna större villa med isolerat garage och förrådsdel. Målad fasad 2021. Bostaden inrymmer 4 sovrum och 2 wc/dusch. Baksidan vetter mot lugnt naturområde. Det är en mysig trädgård med både altandäck, gräsmatta och natur. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Vanadisgatan 4, null, Karlskrona kommun
  • Kommande
Vanadisgatan 4, null, Karlskrona kommun, bild 2
Vanadisgatan 4, null, Karlskrona kommun, bild 3

Vanadisgatan 4

Villa
Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
10 200 000 kr
359 + 107 m²
10 rum
2 024 m² tomt

Till salu inom kort! Varmt välkomna till denna representativa villa som har ett mycket bra läge på Elleskär strax utanför Karlskrona City. Det är en av Elleskärs största tomter och idag är bostadsbyggnaden uppdelad i två delar, med en separat lägenhet i det övre våningsplanet och entréplanet för sig. Källarplanet delas. Dubbelgarage i huset. Avancerat sprinklersystem i gräsmattan. Många stora renoveringar är utförda såsom takbyte, fasadmålning, delvis stambyte, med mera. Kontakta mäklarna för mer information om fastigheten.

  • Premium
Viktoriagatan 12, Ekholmen, Karlskrona kommun
  • Kommande
Viktoriagatan 12, Ekholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Viktoriagatan 12, Ekholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Viktoriagatan 12

Villa
Ekholmen, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
8 995 000 kr
152 + 70 m²
4 rum
381 m² tomt

Till salu inom kort! Välkomna till denna fantastiska villa på eftertraktade och populära Ekholmen, som har vacker sjöutsikt över Borgmästarefjärden. Endast 3 ägare sedan 1911! Garage och utomhusparkering på tomten vilket är förhållandevis unikt för området. Mycket renoveringar utförda under åren, både in- och utvändigt, såsom stambyte, fasadmålning, takbyte, fönster, delvis omdränerat mm. 3 sovrum och 3 badrum/dusch. Insynsskyddad trädgård. Välkomna att kontakta mäklarna för mer information.

  • Premium
Författarevägen 33, Spandelstorp, Karlskrona kommun
  • Kommande
Författarevägen 33, Spandelstorp, Karlskrona kommun, bild 2
Författarevägen 33, Spandelstorp, Karlskrona kommun, bild 3

Författarevägen 33

Villa
Spandelstorp, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
2 975 000 kr
159 + 7 m²
5 rum
382 m² tomt

Varmt välkomna till detta trevliga kedjehus i två plan med badrum, större tvättstuga, separat toalett, samt 4 sovrum. Huset är välskött och genomgått flera renoveringar genom åren. Bostadens entréplan erbjuder generösa ytor för umgänge. I anslutning till köket kommer man ut till större inglasad altan som erbjuder bra möjligheter till utemöblemang i form av både matbord och loungemöbler. Utanför inglasningen finns en trädäckad altan med betongplintar om man skulle vilja sätta ett spabad i framtiden. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Föreningsgatan 17, null, Ronneby kommun
  • Kommande

Föreningsgatan 17

Fritidshus
Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona
895 000 kr
75 m²
3 rum
613 m² tomt

Varmt välkomna till denna charmiga villa som har ett centralt läge i Ronneby med gångavstånd till de centrala delarna som erbjuder både shopping, restauranger och skolor. Bostaden har ett sovrum i det övre våningsplanet, samt två allrum. Renoverat kök med utgång till altan. Gästhus som kan användas som både kontor eller tonårsdel. Uppfart med plats för 2-3 bilar. Välkomna att boka in er på visning!

  • Plus

Visar alla 5