Mäklare Amanda Bergljung

Amanda Bergljung

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ellen Klemans gata 5, Trossö, Karlskrona kommun
 • Idag kl 13:30
Ellen Klemans gata 5, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Ellen Klemans gata 5, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Ellen Klemans gata 5

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 295 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/6
2 580 kr/mån
40 469 kr/m²

Välkommen till Ellen Klemans gata 5! Med hissen upp till andra våningen hittar vi denna trevliga enrums lägenhet. Lägenheten bjuder bland annat på god förvaring med inbyggda garderober, ett stort badrum med smakfull design och ett rymligt och fullt utrustat kök. Med denna planlösning får du plats med både säng, soffa och matplats. Då huset är beläget både centralt och nära vattnet möjliggör detta god närservice och havsutsikt från lägenhetens fönster. Föreningen erbjuder cykeluthyrning och cykelförråd. Här finns också en trevlig innergård som leder direkt ut på det trevliga promenadstråket längs Karlskronas kustlinje.

 • Premium
 • Hiss
 • Energieffektiv
Guldsmedsgränd 5A, Trossö, Karlskrona kommun
 • Ons 19 jun kl 17:45
Guldsmedsgränd 5A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Guldsmedsgränd 5A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Guldsmedsgränd 5A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 545 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/4
4 735 kr/mån
26 638 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a med ett centralt läge och en underbar balkong i västerläge! Här bor du bekvämt med närhet till det mesta! Det nyrenoverade köket från 2022 är verkligen något extra. Med sin öppna planlösning och generösa förvaringsmöjligheter är det perfekt för den matlagningsintresserade. Här finns även gott om plats för matbord, perfekt för att bjuda hem gäster på middagar. Sovrummet ger en ombonad känsla, med en lugn färg på väggarna och en stilfull garderobsvägg från 2022 som ger rikligt med plats för kläder och tillbehör. Vardagsrummet, som är hjärtat av lägenheten ger gott om yta för sittmöblemang. Från vardagsrummet nås också den trevliga balkongen i västerläge med utsikt mot innergården. Perfekt för att förlänga rummet i sommarvärmen, och avnjuta kvällssolen med en middag eller fika. Om balkongen inte räcker till erbjuder innergården möjligheten till sittgrupp för fler med grillplats. Välkommen till Guldsmedsgränd 5A - din nya drömlägenhet!

 • Premium
 • Balkong
Fogdevägen 3A, Galgamarken, Karlskrona kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 14:15
Fogdevägen 3A, Galgamarken, Karlskrona kommun, bild 2
Fogdevägen 3A, Galgamarken, Karlskrona kommun, bild 3

Fogdevägen 3A

Lägenhet
Galgamarken, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 295 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 4/5
3 756 kr/mån
22 137 kr/m²

Denna välplanerade och smakfullt renoverade bostadsrätt erbjuder en fantastisk utsikt över kustlinjen och vackra takåsar. Här finns en härlig balkong i västerläge, perfekt för avkoppling och soliga eftermiddagar. Belägen högt upp i huset i en stabil förening, erbjuder denna bostad en trivsam miljö och gott om utrymme med sina 58.5 kvadratmeter. Bostaden har en praktisk planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt och skapar en luftig och öppen känsla. Den ljusa och moderna inredningen ger ett inbjudande intryck och ger utrymme för personlig stil. I området Galgamarken, har du nära till både natur och stadsliv. Här finns det gott om grönområden att njuta av och samtidigt har du bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter och service. Detta är verkligen en bostad som har allt - smakfullt renoverad, en fantastisk utsikt och ett perfekt läge. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara bostad!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 3