Mäklare Amanda Bergljung

Amanda Bergljung

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ronnebygatan 16, Trossö, Karlskrona kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Ronnebygatan 16, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Ronnebygatan 16, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Ronnebygatan 16

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
3 195 000 kr
102 m²
3 rum
vån 4/4
5 889 kr/mån
31 324 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade lägenhet med en magnifik utsikt över både takåsar och hav. Belägen högst upp i huset i ett vackert sekelskifteshus, erbjuder denna bostad både charm och en hemtrevlig känsla. Stig in genom dörren och möt historia och karaktär. Här finner du vackra detaljer såsom en traditionell kakelugn och vackert brädgolv som ger en varm och inbjudande känsla. Med en boyta på 102 kvadratmeter finns gott om plats för avkoppling och likaså ger lägenheten plats för att umgås. Den privata och generösa loftgången ger dig möjlighet att njuta och ta in den friska luften, med en fin utsikt över takåsarna. Läget ger närhet till både Karlskronas fina skärgård som till stadens puls! Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning! Här får du inte bara en fantastisk havsutsikt, utan även en bostad med historia och karaktär. Välkommen till Ronnebygatan 16!

  • Premium
  • Hiss
Solskensgatan 22, Hässlegården, Karlskrona kommun
Solskensgatan 22, Hässlegården, Karlskrona kommun, bild 2
Solskensgatan 22, Hässlegården, Karlskrona kommun, bild 3

Solskensgatan 22

Villa
Hässlegården, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
3 695 000 kr
122 + 15 m²
5 rum
967 m² tomt

Välkommen till denna välskötta och yteffektiva enplansvilla från 2004, belägen på en lugn återvändsgata i södra Hässlegården. Med sin flexibla planlösning erbjuder denna villa 4 sovrum, vilket ger dig gott om utrymme för hela familjen. Huset är beläget på en hörntomt med en insynsskyddad baksida, perfekt för avkoppling och lek. Här finns även ett varmgarage med eldriven port för enkel och bekväm parkering, samt en vinterbonad gäststuga. Du kommer att uppskatta det effektiva värmesystemet med frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme som sträcker sig genom hela huset. Här finns även en braskamin som skapar en mysig och varm atmosfär under kyliga kvällar. Läget är idealiskt för barnfamiljer, med närhet till flera förskolor och skola F-6. Dessutom finns det bra cykelvägar och allmänna kommunikationer som tar dig snabbt och smidigt till Lyckeby och centrala Karlskrona. Sammanfattningsvis erbjuder denna enplansvilla allt du kan önska dig - en välplanerad layout, en lugn och barnvänlig omgivning samt närhet till alla bekvämligheter. Varmt välkommen till Solskensgatan!

  • Premium
Östra Vittusgatan 7B, Trossö, Karlskrona kommun
Östra Vittusgatan 7B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Östra Vittusgatan 7B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Östra Vittusgatan 7B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
895 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 287 kr/mån
29 344 kr/m²

Välkommen till denna centrala etta på Östra Vittusgatan i Karlskrona! Här bor du två trappor upp på tredje våningen. Med sina 30.5 kvadratmeter finns det gott om plats för matgrupp, soffa och säng. Det renoverade köket från 2020, beläget i en praktisk kokvrå, är både modernt och funktionellt. Här finns alla nödvändiga bekvämligheter för att laga fantastiska måltider. Det helkaklade badrummet är rymligt och rymmer till och med en tvättmaskin. Hallens inbyggda förvaring ger dig extra utrymme att organisera på ett smidigt sätt. Lägenheten ligger i en fyra våningar hög byggnad och har en fantastisk placering på Trossö. Här har du nära till allt som staden har att erbjuda, från shopping och restauranger till grönområden och kommunikationer. Missa inte chansen att äga denna etta i hjärtat av Karlskrona!

  • Premium
Guldsmedsgränd 5A, Trossö, Karlskrona kommun
  • Tis 30 apr kl 16:30
Guldsmedsgränd 5A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Guldsmedsgränd 5A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Guldsmedsgränd 5A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 595 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/4
4 735 kr/mån
27 500 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a med ett centralt läge och en underbar balkong i västerläge! Här bor du bekvämt med närhet till det mesta! Det nyrenoverade köket från 2022 är verkligen något extra. Med sin öppna planlösning och generösa förvaringsmöjligheter är det perfekt för den matlagningsintresserade. Här finns även gott om plats för matbord, perfekt för att bjuda hem gäster på middagar. Sovrummet ger en ombonad känsla, med en lugn färg på väggarna och en stilfull garderobsvägg från 2022 som ger rikligt med plats för kläder och tillbehör. Vardagsrummet, som är hjärtat av lägenheten ger gott om yta för sittmöblemang. Från vardagsrummet nås också den trevliga balkongen i västerläge med utsikt mot innergården. Perfekt för att förlänga rummet i sommarvärmen, och avnjuta kvällssolen med en middag eller fika. Om balkongen inte räcker till erbjuder innergården möjligheten till sittgrupp för fler med grillplats. Välkommen till Guldsmedsgränd 5A - din nya drömlägenhet!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 4