Mäklare Amanda Bergljung

Amanda Bergljung

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Slånbärsvägen 11B, Hasslö, Karlskrona kommun
Slånbärsvägen 11B, Hasslö, Karlskrona kommun, bild 2
Slånbärsvägen 11B, Hasslö, Karlskrona kommun, bild 3

Slånbärsvägen 11B

Lägenhet
Hasslö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 695 000 kr
100 m²
4 rum
6 200 kr/mån
16 950 kr/m²

Bo med villakänsla i denna naturnära bostadsrätt på Slånbärsvägen 11B, belägen på populära Hasslö. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum får ni en ljus och luftig atmosfär, och den imponerande takhöjden skapar en känsla av rymd. Spotlights i taket ger rummet en modern touch. Utöver detta erbjuder bostaden tre rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum med egen tvättavdelning. Med ett steg ut från lägenheten möts man av en stor och trevlig altan belägen i väster. Perfekt för en eftermiddagsfika eller middag i kvällssolen som glimtar mellan träden. Längre ut på trädgården finns ett vackert växthus för antingen odling eller en plats att koppla av, eller kanske både och? Ett perfekt läge med naturen precis intill och närhet till både hav och grönområden. Hasslö erbjuder en mängd bekvämligheter, såsom livsmedelsbutik, skola, pizzerior och badplatser. För er som pendlar finns det goda kommunikationer med både bussförbindelser och skärgårdstrafik till Karlskrona centrum. Missa inte chansen att bo i denna underbara bostad med naturnära omgivningar. Välkommen till Slånbärsvägen 11B på Hasslö!

  • Premium
  • Uteplats
Västra Prinsgatan 12A, Trossö, Karlskrona kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00
Västra Prinsgatan 12A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Västra Prinsgatan 12A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Västra Prinsgatan 12A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 595 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1/5
2 099 kr/mån
37 093 kr/m²

Välkommen till Västra Prinsgatan 12A! Med sina tidstypiska renoveringar och fina ljusinsläpp erbjuder denna lägenhet en bekväm boendemiljö. Lägenheten har en öppen planlösning med högt i tak som skapar en luftig atmosfär. Lägenheten är mycket yteffektiv och får plats med allt man kan tänkas behöva. Här får du en fräsch och renoverad lägenhet med badrum och kök från 2020. Lägenheten är belägen på Trossö, vilket ger närhet till allt du behöver. Här finns både shopping, restauranger och grönområden inom bekvämt avstånd. Med bara en kort promenad nås även havet, Stumholmen eller Saltö. Perfekt för sol och bad när vädret tillåter eller en härlig promenad längst kusten. Välkommen!

  • Premium
Ryd 124, null, Karlskrona kommun
  • Imorgon kl 13:00
Ryd 124, null, Karlskrona kommun, bild 2
Ryd 124, null, Karlskrona kommun, bild 3

Ryd 124

Gård/Skog
Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
3 925 000 kr
200 + 20 m²
4 ha tomt

Varmt välkomna till Ryd 124 med ett charmigt herrgårdsliknande hus på 200 kvm med tillgång till mark och ladugårdar! Här erbjuds ett charmigt hus som renoverats med stilfulla och tidsenliga detaljer, med en idyllisk trädgård. Huset bjuder in med en vacker grusgång som vidare leder upp till ett trevligt trädäck i västerläge. Perfekt för att avnjuta eftermiddagssolen med en trevlig middag. Vidare in så erbjuder det vackra bostadshuset blanda annat ett stort renoverat kök som följer charmen av huset. I köket finns plats för en ordentlig matplats, perfekt vid mycket gäster. Här finns också ett trevligt vardagsrum med mycket ljusinsläpp, ett bibliotek och ett gästrum. Med en trappa upp finns här ytterligare tre stycken sovrum, samt ett tv-rum med utgång till en trevlig balkong. Från balkongen i västerläge fås en härlig utsikt över den idylliska trädgården. Ett perfekt ställe att koppla av och suga åt sig dem sista soltimmarna innan kvällskvisten. Intill huset hittar vi en fin trädgård med blombuskar och äppelträd. På trädgården står även en välskött ladugård med stor potential för hästar eller kanske som festlokal? Och bara en kort promenad genom skogen nås en mysig badsjö. Optimalt ställe att svalka sig under heta sommardagar. Drömmer ni om en mindre gård i charmig stil, välskött med fina tidsenliga detaljer och ett drömmigt läge? Då har ni hittat rätt! Missa inte chansen att förvärva denna pärla! Varmt välkomna att boka in på visning!

  • Premium
Aspanvägen 35, Aspan, Ronneby kommun
  • Imorgon kl 15:00
Aspanvägen 35, Aspan, Ronneby kommun, bild 2
Aspanvägen 35, Aspan, Ronneby kommun, bild 3

Aspanvägen 35

Villa
Aspan, Ronneby kommun
HusmanHagberg Karlskrona
3 295 000 kr
161 m²
6 rum
1 467 m² tomt

Välkommen till denna idylliska villa belägen längs med kusten på Aspanvägen 35! Här finner du ett stort och välplanerat hus som har allt du behöver för att njuta och koppla av. Med sitt havsnära läge ges möjligheten att ta morgondoppet innan frukost! Den stora och lättskötta tomten ger dig gott om utrymme för trädgårdsarbete eller bara att koppla av och njuta av solen på den trevliga altanen som badar i soltimmar. Inne i huset möts du av ett rymligt kök där det finns gott om plats för många gäster. Här kan du laga goda middagar och samtidigt umgås med gästerna på altanen och i köket. Med sina 161 kvadratmeter har du gott om utrymme för hela familjen eller för att bjuda in vänner och släkt. Denna charmiga villa är perfekt för dig som längtar efter lugn och ro, samtidigt som du har närheten till bad och natur. Missa inte chansen att förverkliga din dröm om ett eget paradis vid havet!

  • Premium
Ellen Klemans gata 5, Trossö, Karlskrona kommun
  • Borttagen före visning
Ellen Klemans gata 5, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Ellen Klemans gata 5, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Ellen Klemans gata 5

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 295 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/6
2 580 kr/mån
40 469 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sunnavägen 13A, Pantarholmen, Karlskrona kommun
  • Tis 30 jul kl 15:30

Sunnavägen 13A

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
895 000 kr
36 m²
1 rum
vån -1/5
2 855 kr/mån
24 861 kr/m²

Välkommen till Sunnavägen 13A! Här hittar du en yteffektiv lägenhet med separat kök och sovalkov. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt med ett smakfullt kök i en mörk kulör, för en mer ombonad känsla. Det separata köket ger dig möjlighet att laga fantastiska måltider samtidigt som du har gott om plats för matbordet. Allrummet gör det enkelt att möblera med sittgrupp, och en generös säng i den smarta sovalkoven. Här får du en lägenhet med effektivt använda kvadratmeter! Läget är perfekt med närhet till högskolan BTH, centralstationen och naturen. Du har gångavstånd till stadens puls samt ett utbud av livsmedelsaffärer, pizzerior, caféer och andra bekvämligheter. Välkommen på visning!

  • Plus
Hallaslättvägen 5, Jämjö, Karlskrona kommun
  • Budgivning pågår
Hallaslättvägen 5, Jämjö, Karlskrona kommun, bild 2
Hallaslättvägen 5, Jämjö, Karlskrona kommun, bild 3

Hallaslättvägen 5

Fritidshus
Jämjö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 295 000 kr
50 + 26 m²
2 rum
1 135 m² tomt

Välkomna till detta insynsskyddade fritidsboende med nära till havs- och naturområden. Har ni drömt om ert lilla smultronställe där ni kan koppla av och njuta av sommarens fågelkvitter? Då kan Hallaslättvägen 5 vara platsen för er! Här finner ni det klassiska faluröda huset med vita knutar omgivet av härlig natur. Fritidshusets cirka 50 kvm erbjuder en mysig känsla när kaminen i allrummet tänds om kvällarna. Luckan mellan köket och allrummet ger en extra behaglig känsla när solen från trädäcket trängs in genom dörren om dagarna. Stugans rymliga sovrum ger plats för dubbelsäng, garderob och sängbord om det så önskas. Tillhörande byggnader till fritidshuset är en gäststuga med två gästrum med plats för flera bäddar. Intill gäststugan ligger även en vedbod och ett förråd med egen ingång. Uppe på tomten finns också ett lusthus som ni gärna nyttjar under kvällstid! Det välskötta fritidshuset ligger i Hallarum där östkusten sträcker sig och där du enkelt kan komma till Hallarums badplats för att avnjuta av sol och bad. Välkommen på visning!

  • Premium
Guldsmedsgränd 5A, Trossö, Karlskrona kommun
  • Imorgon kl 16:30
Guldsmedsgränd 5A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Guldsmedsgränd 5A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Guldsmedsgränd 5A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 545 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/4
4 735 kr/mån
26 638 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a med ett centralt läge och en underbar balkong i västerläge! Här bor du bekvämt med närhet till det mesta! Det nyrenoverade köket från 2022 är verkligen något extra. Med sin öppna planlösning och generösa förvaringsmöjligheter är det perfekt för den matlagningsintresserade. Här finns även gott om plats för matbord, perfekt för att bjuda hem gäster på middagar. Sovrummet ger en ombonad känsla, med en lugn färg på väggarna och en stilfull garderobsvägg från 2022 som ger rikligt med plats för kläder och tillbehör. Vardagsrummet, som är hjärtat av lägenheten ger gott om yta för sittmöblemang. Från vardagsrummet nås också den trevliga balkongen i västerläge med utsikt mot innergården. Perfekt för att förlänga rummet i sommarvärmen, och avnjuta kvällssolen med en middag eller fika. Om balkongen inte räcker till erbjuder innergården möjligheten till sittgrupp för fler med grillplats. Välkommen till Guldsmedsgränd 5A - din nya drömlägenhet!

  • Premium
  • Balkong
Fogdevägen 3A, Galgamarken, Karlskrona kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 5 aug kl 16:30
Fogdevägen 3A, Galgamarken, Karlskrona kommun, bild 2
Fogdevägen 3A, Galgamarken, Karlskrona kommun, bild 3

Fogdevägen 3A

Lägenhet
Galgamarken, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 295 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 4/5
3 756 kr/mån
22 137 kr/m²

Denna välplanerade och smakfullt renoverade bostadsrätt erbjuder en fantastisk utsikt över kustlinjen och vackra takåsar. Här finns en härlig balkong i västerläge, perfekt för avkoppling och soliga eftermiddagar. Belägen högt upp i huset i en stabil förening, erbjuder denna bostad en trivsam miljö och gott om utrymme med sina 58.5 kvadratmeter. Bostaden har en praktisk planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt och skapar en luftig och öppen känsla. Den ljusa och moderna inredningen ger ett inbjudande intryck och ger utrymme för personlig stil. I området Galgamarken, har du nära till både natur och stadsliv. Här finns det gott om grönområden att njuta av och samtidigt har du bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter och service. Detta är verkligen en bostad som har allt - smakfullt renoverad, en fantastisk utsikt och ett perfekt läge. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östergatan 10A, Pantarholmen, Karlskrona kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00

Östergatan 10A

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
1 050 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
2 974 kr/mån
28 378 kr/m²

Nu kan vi presentera denna yteffektiva och välplanerade genomgångsetta högst upp i huset på Pantarholmen! Här möts man av en otrolig charmig bostad med ljusa kulörer, generös takhöjd och fint genomgående trägolv. Stort allrum med rymliga ytor vilket gör det enkelt att möblera, en balkong i härligt västerläge med havsglimt och ett mysigt kök. Ett hem där alla kvadratmetrar används till fullo! Här bor du bekvämt med närhet till högskolan BTH, centralstationen och naturen. Gångavstånd in till stadens puls och nära till livsmedelsaffärer, pizzeria, café och annan service.

  • Plus
  • Balkong
Södra Västernäsvägen 10B, null, Karlskrona kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00

Södra Västernäsvägen 10B

Villa
Karlskrona kommun
HusmanHagberg Karlskrona
3 475 000 kr
125 + 16 m²
6 rum
1 942 m² tomt

Spännande möjlighet för permanent- eller fritidsboende på vackra skärgårdsön Senoren! Med havsnära läge ligger detta välunderhållna och trivsamt renoverade fastighet med inspiration från ö-riket och havet. Bostaden har idag två lägenheter vilket möjliggör lönsam uthyrning eller generationsboende men om man hellre önskar en större bostad för sig själv så är det mycket lätt att slå ihop till en. Den större av lägenheterna (Ca 90m²), som har ett övre halvplan, inrymmer förutom entréhall, fyra rum varav två bra sovrum ett rejält arbetskök samt kombinerat badrum och tvättstuga. Från samtliga fönster som vetter mot havet har man en enastående utsikt över äng och hav. Från vardagsrummet når man det trivsamma och väl tilltagna trädäcket som ligger i soligt söderläge. I denna bostad finns även en braskamin. I den mindre av lägenheterna (Ca 37 m²) finner vi hall, kombinerat badrum och tvättstuga, vardagsrum med utgång till den trädäckade altanen. Arbetsköket ligger i vinkel med öppen planlösning mot vardagsrummet och gränsar även till sovrummet. Huset är besiktigat och dolda fel försäkrat (Klarlagt). Senoren är en ö i Karlskrona skärgård med broförbindelse från Möcklö. In till Karlskrona centrum tar det ca 20-25 min med bil. Bussförbindelser går dagligen till Karlskrona och på sommarhalvåret går skärgårdstrafiken från Brofästet. Skärgårdsbåten går även året runt från Ekenäs brygga så länge det ät isfritt. På Senoren finns flera badplatser och livsmedelsbutik med bra öppettider. Sommartid håller restaurangen och gårdsbutiken vid Brofästet öppet

  • Plus

Visar alla 11