Södra Västernäsvägen 10B

Karlskrona kommun Se på karta

3 000 000 kr

3 895 000 kr -23 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
125 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
1 182 m²
Byggår
1938
Driftkostnad
44 946 kr/år

Spännande möjlighet för permanent- eller fritidsboende på vackra skärgårdsön Senoren! Med havsnära läge ligger detta välunderhållna och trivsamt renoverade fastighet med inspiration från ö-riket och havet. Köparen erbjuds två möjliga alternativ gällande tomtens utformning. Se bild 4 och 5. Väljer man alternativ 2 så tillkommer ca 790 kvm tomt. Pristillägg för detta alternativ är 475.000 kr.
Bostaden har idag två lägenheter vilket möjliggör lönsam uthyrning eller generationsboende men om man hellre önskar en större bostad för sig själv så är det mycket lätt att slå ihop till en.
Den större av lägenheterna (Ca 90m²), som har ett övre halvplan, inrymmer förutom entréhall, fyra rum varav två bra sovrum ett rejält arbetskök samt kombinerat badrum och tvättstuga. Från samtliga fönster som vetter mot havet har man en enastående utsikt över äng och hav. Från vardagsrummet når man det trivsamma och väl tilltagna trädäcket som ligger i soligt söderläge. I denna bostad finns även en braskamin.
I den mindre av lägenheterna (Ca 37 m²) finner vi hall, kombinerat badrum och tvättstuga, vardagsrum med utgång till den trädäckade altanen. Arbetsköket ligger i vinkel med öppen planlösning mot vardagsrummet och gränsar även till sovrummet.

Huset är besiktigat och dolda fel försäkrat (Klarlagt).

Senoren är en ö i Karlskrona skärgård med broförbindelse från Möcklö. In till Karlskrona centrum tar det ca 20-25 min med bil. Bussförbindelser går dagligen till Karlskrona och på sommarhalvåret går skärgårdstrafiken från Brofästet. Skärgårdsbåten går även året runt från Ekenäs brygga så länge det ät isfritt. På Senoren finns flera badplatser och livsmedelsbutik med bra öppettider. Sommartid håller restaurangen och gårdsbutiken vid Brofästet öppet

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Karlskrona

Kontakta mäklaren

Peter Olsson

HusmanHagberg Karlskrona
Mäklare Peter Olsson, HusmanHagberg Karlskrona
0706-772730