SkandiaMäklarna Linköping

SkandiaMäklarna Linköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lillgårdsgatan 24, Berga, Linköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 16:30
Lillgårdsgatan 24, Berga, Linköpings kommun, bild 2
Lillgårdsgatan 24, Berga, Linköpings kommun, bild 3

Lillgårdsgatan 24

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 795 000 kr
88,5 m²
4 rum
vån 1/3
4 346 kr/mån
20 282 kr/m²

Här kommer du in i en modern och hemtrevlig bostad där ytskicken är väl underhållna och fräscha. Bostaden har fyra välplanerade rum samt kök och fördelas om en boyta på 88.5 kvadratmeter. Bostadens väl genomtänkta planlösning bidrar till att skapa ett trivsamt hem som är lätt att både möblera och umgås i. Den inbjudande och öppna hallen ger ett hemtrevligt intryck av bostaden. Vidare finns ett rymligt, lättmöblerat och välplanerat vardagsrum samt ett trevligt, modernt och praktiskt kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Härifrån når man bostadens balkong. Det större sovrummet är stort, harmoniskt och rogivande och har inbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Utöver det finns två mindre sovrum som kan nyttjas som exempelvis barnrum, gästrum eller kontor. Duschrummet är fräscht, nyrenoverat och smakfullt med toalett, duschvägg, handfat, badrumsskåp, handdukstork, golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Gästtoaletten som renoverades år 2018 har handfat samt toalett. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar. Balkongen nås från sovrummet och köket och erbjuder eftermiddagssol och plats för soffgrupp. Brf Vitsippan är en välskött, trevlig och stabil förening med en härlig gemenskap och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga och en trevlig innergård. Lillgårdsgatan är belägen i ett populärt och idylliskt område med närhet till goda kommunikationer, grönområden och promenadstråk. Bostaden ligger endast ett stenkast ifrån Berga Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat livsmedelsaffär såväl som restauranger. Välskött och trevliga innergårdar med fina uteplatser för umgänge. Universitetet når ni genom en 20 min cykelväg samt cirka 10 min till Hälsouniversitet. Bra kommunikationer in till city via buss. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Krängegatan Solliden 1, Kränge, Linköpings kommun

Krängegatan Solliden 1

Villa
Kränge, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
6 650 000 kr
175 m²
6 rum
1 613 m² tomt

Varmt välkommen till detta Eksjöhus om sex rum och kök och 175 kvadratmeter på Krängegatan Solliden! Här stiger du in i ett väl omhändertaget och lyxigt hus med härlig atmosfär, ostört läge, sociala ytor, hög materiell standard och generös takhöjd. Denna stilrena villa har mycket att tycka om, ett perfekt boende för dig som söker ett okomplicerat boende med magiska vyer, oslagbar boendemiljö, slående takhöjd och en optimal planlösning genomgående för hela bostaden. Väl inne i bostaden möts du av en inbjudande entré med goda avhängningsmöjligheter och klinkergolv. Vidare finns ett rymligt och trevligt vardagsrum med härligt ljusinflöde, ett sovrum och ett socialt och klassiskt kök i gråa toner från Vedum med påkostade material i form av en trevlig köksö, bred spishäll, automatisk köksfläkt från Thermex, inbyggd vinkyl, infälld och dimbar belysning, stora spröjsade fönster, öppen planlösning mot vardagsrummet samt gott om plats för matbord och stolar. Vardagsrummet har plats för större soffgrupp samt mysig eldstad. I huset finns även två helkaklade duschrum varav ett utrustat med dusch, handfat, golvvärme, badrumsskåp och toalett samt ett större badrum med handfat, golvvärme, badkar, toalett samt dusch. På övervåningen finns tre harmoniska och väl tilltagna sovrum varav ett större utrustat med egen walk in closet. Utöver det finns gott om förvaringsutrymmen, ett allrum beläget på övervåningen med stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus samt en praktisk tvättstuga på entréplan med arbetsbänk, förvaringsskåp, diskho, tvättmaskin samt torktumlare. Den trevliga, lättskötta och rogivande trädgårdstomten har välskött gräsmatta, stora gräsytor och många soltimmar. Utvändigt finner vi även en större trädäckad altan som löper längsmed husets långsida samt norra kortsidan. Här kan man njuta av varma sommarkvällar med nära och kära. Husets framsida är välskött. Här finns en vacker stenmur och gång i mönsterbetong. Elstolpe för elbil finns installerad. För den som söker ett attraktivt, vackert och familjevänligt läge är populära, omtyckta och idylliska Kränge ett perfekt område för alla. Precis intill finns det gott om skogsstigar som sträcker sig bort till Örberga och Malmslätt med möjlighet att cykla hela vägen genom skogen och Örberga till Malmslätt. En kortare tur från bostaden finns bad via Svartåfors, lummiga grönområden, vackra promenadstråk, matbutik och förskola via Malmslätt. Med bra bussförbindelser tar du dig in till centrum. Tillträde är flexibelt och sker enligt överenskommelse. Detta är ett boende som måste upplevas på plats.

Skolgatan 23A, Gottfridsberg/Centralt, Linköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 13:30
Skolgatan 23A, Gottfridsberg/Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Skolgatan 23A, Gottfridsberg/Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Skolgatan 23A

Lägenhet
Gottfridsberg/Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 350 000 kr
37,6 m²
1.5 rum
vån 1
2 490 kr/mån
35 904 kr/m²

Med ett attraktivt läge på Skolgatan finner du denna stilrena och charmiga enrummare om 37,6 kvadratmeter med ett attraktivt läge i lugnt område. Här finns väl tilltagna ytskikt, gott om förvaring, välplanerat och stort kök med fina bevarade detaljer såväl som öppna ytor och en gedigen takhöjd. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är belägen i en trivsam fastighet. Rummen disponeras enligt ett stilrent kök med lackerade luckor i sober ton. Köket erbjuder bra arbetsytor och rymlig del för matplats. Vardagsrummet bjuder på plats för soffa, skrivbord och tv samt har detaljer som vackert golv i fiskbensparkett och högt i tak. Den praktiska sovalkoven som nås via vardagsrummet rymmer en säng. Bostaden har flertalet goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och separata förvaringsutrymmen. Duschrummet är praktiskt och utrustat med dusch, handdukshängare, toalett, samt förvaringsskåp. Genomgående stilrena färgskalor på väggar för hela bostaden samt behandlade trägolv. I Gottfridsberg är det lätt att trivas och läget på Skolgatan är lika eftertraktat som det är fenomenalt. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda, perfekt för dig som söker kombinationen av en fin lägenhet och en oslagbar boendemiljö! Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker. Detta boende är perfekt för dig som letar boende i ett lugnt område med kort avstånd in till city eller till campus. Till stadskärnan går man på cirka 15 minuter och Universitetet når man via en 15 minuters cykelfärd. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Nanna Svartz gata 9, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 14:15
Nanna Svartz gata 9, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Nanna Svartz gata 9, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Nanna Svartz gata 9

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 695 000 kr
53,4 m²
2 rum
4 940 kr/mån
31 742 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet som förtjänat sin exklusiva känsla genom rätt investeringar! En lägenhet i toppskick där du inte behöver göra någonting. Här erbjuds en boyta om 53.4 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök med separat sovloft. Denna bostad bjuder bland annat på generös takhöjd, hög materiell standard, vackert ljusinsläpp samt balkong. Den välplanerade och inbjudande hallen med platsbyggda garderober och säkerhetsdörr ger ett gott första intryck av denna bostad. Därefter hittar vi ett socialt, stilrent och modernt kök med rostfria vitvaror och ett ljust och lättmöblerat allrum med mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och vacker utsikt. Duschrummet är påkostat och smakfullt och har dusch, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, badrumsskåp och handdukstork. Via allrummet hittar vi utgången till bostadens lummiga och mysiga balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för ett mindre bord. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Loftet utgörs av ett sovrum med lägre i tak och vy över allrummet. Brf Delfinen ligger i den nya stadsdelen Vallastaden. Detta är ett kvarter som består av ett flertal trähus, däribland denna fastighet. Här möts det genuina naturliga materialet från nordiska skogar, från fasad in till stomme, det nya moderna sättet att bygga traditionellt och miljömässigt hållbart. Den unika arkitekturen hos Delfinen är på samma gång lekfull som elegant sober och fasadens olika fasningar framhäver byggnadens format och ger huset en karaktär man lägger märke till. Brf Delfinen ligger i kvarterets mitt, granne med Felleshuset - den sociala knutpunkten i samfälligheten - och de gemensamma ytorna som öppnar upp för olika möten. Högst upp i huset finns även en gemensam vinterträdgård och takterrass som delas med alla boenden i huset. Takterrassen är belägen i härligt västerläge med kvällssol. Här bor man bekymmersfritt och bekvämt med ett utmärkt läge i attraktiva Vallastaden. Direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park. I närheten finns underbara naturparken Paradiset där man kan odla via egna odlingslotter. Närhet till springturer i Vallaskogen samt långa promenader i naturreservatet Eklandskapet. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. I närområdet finns en mindre matbutik där man kan handla matvaror, restaurang Bestia, nyöppnade cafét Dolce Vita, vinbaren Meetly, lekpark samt förskola. På kort promenadavstånd ligger Djurgårdens centrum med dess serviceutbud i form av en större välsorterad matbutik, restaurang, apotek, gym samt Systembolaget. Perfekt bostad för dig som söker en bostad med närhet till allt man kan önska sig. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Aftongatan 124, Haninge, Linköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 15:00

Aftongatan 124

Lägenhet
Haninge, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 995 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/2
6 053 kr/mån
22 416 kr/m²

Välkommen till en fyrarumslägenhet på Aftongatan 124! Här möts du av en ljus, barnvänlig och charmig bostad om 89 kvadratmeter i fint skick. Dessutom har lägenheten generös takhöjd, behagliga färgval och hög materiell standard.  I denna bostad välkomnas du av en funktionell och inbjudande hall med säkerhetsdörr och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett socialt, modernt och fräscht kök samt ett mysigt och härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och vacker utsikt. Det större sovrummet är stort och harmoniskt och har utmärkta förvaringsmöjligheter, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Utöver det finns två mindre sovrum som kan användas till olika ändamål. Bostaden har även ett fräscht och smakfullt badrum med toalett, duschvägg, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och badrumsskåp samt en praktisk och fräsch gästtoalett. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i form av bland annat en stor klädkammare med hyllsystem ifrån Elfa. Observera att det är en bild på badrummet på en tvättmaskin samt torktumlare. Säljaren kommer ta med sig tvättmaskin samt torktumlare och istället lämna en kombinerad tvättmaskin/torktumlare från LG. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en fin, takbeklädd och inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder infravärme, lättmöblerade ytor och sol hela förmiddagen likaså tidig eftermiddag. Brf Haninge som är en stabil HSB-förening från år 1989. Här bor du ett stenkast från Vidingsjöskogen och motionscentrum och med närheten till Ekholmen centrum, skola och dagis samt goda kommunikation intill city. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. gemensam tvättstuga, bastu, idrottshall, lekplats, samlingslokal, gym (kostnad 500 kr/år) samt källsortering. Det finns även tillgång till övernattningslägenhet som bokas mot mindre avgift. Detta omtyckta och idylliska område i Haninge är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo naturnära, ostört och familjevänligt. Här har du nära till allt vardagen kräver i form av förskola, lekparker, vackra grönområden, trevliga promenadstråk och bra kommunikationer. Välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Västra Vägen 14, Centralt, Linköpings kommun

Västra Vägen 14

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 595 000 kr
139 m²
5 rum
6 997 kr/mån
25 863 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att saluföra en mycket tilltalande vindsvåning om hela 139 kvadrat i vacker 20-talsbyggnad ritad av arkitekten Axel V Brunskog. Vi befinner oss på Västra vägen 14, en central adress med en kort promenad in till city och flera närliggande parkmiljöer i omgivningarna. Den här unika bostaden är belägen högst upp i huset och upptar hela våningsplanet i en sammanhängande enhet med fönster i fyra väderstreck, väl tilltagna ytor, dubbla badrum och dubbla balkonger. Föreningen har en låg belåning och en väl underhållen fastighet vilket borgar för ett tryggt boende. Som medlem i föreningen har du tillgång att kunna nyttja en gemensam tvättstuga, en övernattningslägenhet med bastu och dusch, återvinningsrum och barnvagns/cykelförråd. Till lägenheten hör även ett mindre källarförråd. Det finns även hiss i huset som har access till källaren. På husets baksida har föreningen en fin trädgård med gemensam uteplats med utemöbler och grill sommartid. I direkt närhet till lägenheten finns ett brett serviceutbud med bl.a. matbutiker, restauranger, konditori och bibliotek. Det finns även bra barnomsorg och kommunikationsmöjligheter i närområdet. Ett renodlat drömboende för den medvetne. Passa på att säkra chansen om att komma över denna pärla. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Nordengatan 5B, Övre Vasastaden, Linköpings kommun
  • Mån 6 maj kl 18:00
Nordengatan 5B, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Nordengatan 5B, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Nordengatan 5B

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 895 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2
3 690 kr/mån
40 319 kr/m²

Fantastisk kvadratsmart tvåa, utan insyn, med hög standard och stilrena inredningsval. Här bor du i ett attraktivt läge i huset, vilket ger dig både en fin utsikt och en skön atmosfär. Lägenheten erbjuder 47 kvadrat i toppskick och är så gott som helt ny! Vi välkomnas av härlig rymd och trevlig planlösning. Vardagsrummet erbjuder plats för soffa, matbord och arbetsplats. Köksdelen är praktiskt och snygg. Vit skåpsinredning med svart granitskiva med vitt kakel ovanför. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd micro, induktionshäll, ugn samt fläkt. Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Från rummet finns utgång till den ljuvliga balkongen som vetter mot innergården i söderläge. Badrummet är snyggt och förmedlar en hotellkänsla. Dusch med glasdörrar, wc, handfat med kommod samt handdukstork. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar. Fastigheten är modernt byggd och helt nyproducerad år 2017 Denna lägenhet är perfekt för dig som söker en behaglig och modern boendelösning i ett attraktivt läge. Bostaden är belägen i populära Övre Vasastaden med närhet till Resecentrum, City, Universitetet, Medicinska Fakulteten och Grönområde. Du har även nära att ta dig ut till handelsområdet Tornby och vidare ut på E4:an Övre Vasastan är en populär stadsdel med en skön stämning och rörelse, kort och gott, allt man kan tänka sig. Här erbjuds många bekvämligheter som exempelvis en välsorterad matbutik, omtyckta restauranger, gym, frisörsalong, vårdcentral m.m Ta möjligheten att komma över denna toppenfina bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stallgatan 11B, Tannefors, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Stallgatan 11B, Tannefors, Linköpings kommun, bild 2
Stallgatan 11B, Tannefors, Linköpings kommun, bild 3

Stallgatan 11B

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 095 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 048 kr/mån
35 210 kr/m²

Ett riktigt drömboende i hjärtat av Tannefors! Välkommen till detta otroligt fina och välplanerade hem som präglas av fint ljusinsläpp och charm. Bostaden har renoverats de senare åren och består av ett mysigt sovrum, ett modernt kök med en fantastisk matplats. Detta rum går att återställa till ett sovrum om man önskar. Rymligt och fridfullt vardagsrum med fint golv och ett stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp. Härifrån når du ut till balkongen som vetter åt söder med fantastisk utsikt utöver grönområdet. Stilsäker interiör och fina golv gör detta till en trivsam och enastående lägenhet med bästa läget i Tannefors. Stabil HSB förening med extremt låg belåning och välskötta fastigheter. Föreningen erbjuder sina medlemmar trevliga gemensamma faciliteter så som gemensam tvättstuga samt en nyrenoverad klubblokal och övernattningslägenhet. Parkeringsplats finns till bostaden och är smidigt belägen utanför porten på husets framsida och kostar 200kr/mån. Husen ligger med ett lugnt och rofyllt läge med omtyckta omgivningar. Närhet till busshållplats, gym, ICA, apotek, pizzeria, Stångebro gatukök, fiskaffär, bageri och blomsterbutik mm. Ett stenkast bort kan du njuta av de vackra vyerna längs med strandpromenaden, sitta ned med en kopp kaffe i trädgården vid Åbacka café. Eller så tar du gångbron över till city för att ta del av allt det som staden har att erbjuda. Kan det bli bättre? Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Johannelundsvägen 17, Johannelund, Linköpings kommun

Johannelundsvägen 17

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
995 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
2 357 kr/mån
23 690 kr/m²

Ljus och luftig 50-talsetta högst upp i huset, helt insynsfritt med grönska utanför. Lägenheten präglas av stora fönsterpartier och en hög charmfaktor med flertalet originalutföranden. Lättmöblerat vardagsrum, luftigt kök med matplats, helkaklat badrum med tvättmaskin och utmärkt förvaring. HSB Brf Tennsoldaten är en stabil förening med god ekonomi och en belåningsgrad på endast 1 183 kr/kvm. Du som medlem i föreningen har tillgång till en hel del gemensamma utrymmen såsom gym, samlingslokal för fest eller övernattning, kombinerat hobby- och bordtennisrum, bastu med relaxavdelning, grillplats och tvättstugor. Här bor du med närhet till Johannelund centrum med mataffär, restauranger, bageri, apotek mm. Du har även gångavstånd till badplats med beachvolley, utomhusgym och löparspår/skidspår. Bra med bussförbindelser och cykelbanor för att snabbt ta sig till Linköping City och Linköpings universitet. Välkommen på visning!

Nygatan 38, Centralt, Linköpings kommun
  • Tor 9 maj kl 17:00
Nygatan 38, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Nygatan 38, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Nygatan 38

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 595 000 kr
32 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 363 kr/mån
49 844 kr/m²

Välkommen till Nygatan 38! Vi befinner oss mycket centralt på Nygatan 38, alldeles intill Hospitalstorget. Ett perfekt cityläge för dig som söker ett bekvämt boende med direkt närhet till allt vad Linköpings innerstad har att erbjuda i form av restauranger, butiker, kulturliv och service. Ett golfslag bort ligger Stora Torget där bussarna passerar förbi med täta avgångar. En kortare promenad bort återfinns Linköpings Trädgårdsförening och Stångån med dess härliga rekreationsområden. Här erbjuds en totalt renoverad bostad i exklusivt format med optimal planlösning som inrymmer ett socialt utformat vardagsrum som ligger med öppen planlösning mot köket och en separat sovalkov. Detta är ett mycket modernt och trivsamt boende med påkostade materialval och hög bekvämlighet. Bostaden är disponerad på 32 kvadratmeter och karaktäriseras av härliga ljusflöden, En trevlig fransk balkong och en stillsam atmosfär, trots det ypperliga cityläget. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Fågelbärsvägen 7, Sturefors, Linköpings kommun
  • Borttagen före visning

Fågelbärsvägen 7

Radhus
Sturefors, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 795 000 kr
108 m²
4 rum
5 960 kr/mån
25 880 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats
Gullbergsgatan 16, Folkets Park/Valla, Linköpings kommun
  • Tor 9 maj kl 16:00
Gullbergsgatan 16, Folkets Park/Valla, Linköpings kommun, bild 2
Gullbergsgatan 16, Folkets Park/Valla, Linköpings kommun, bild 3

Gullbergsgatan 16

Lägenhet
Folkets Park/Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 795 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 1/5
3 763 kr/mån
38 602 kr/m²

Denna moderna lägenhet är belägen på markplan och har en bekväm och stilren design med allt som behövs i en bostad. Med en stor uteplats i söderläge belägen mot den lummiga innergården erbjuder den en underbar utomhusmiljö att njuta av soliga dagar och trevliga kvällar. När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnande entré som leder dig in i det öppna vardagsrummet och köket. Lägenheten har generösa fönster åt två håll som släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär. Köket är fullt utrustat med moderna apparater såsom diskmaskin, inbyggd ugn och micro och har gott om förvaringsutrymme. Det är utformat med en öppen planlösning som skapar en naturlig samlingspunkt och gör det enkelt att umgås med familj och vänner medan du lagar mat eller kopplar av i vardagsrummet. Sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och har platsbyggda garderober för att ge tillräckligt med förvaringsutrymme. Badrummet är modernt och stilrent med kaklade väggar och golv och erbjuder kombinerad tvättmaskin/torktumlare, handdukstork, dusch med glasade duschväggar och handfat i kommod. Här finns också praktisk förvaring i spegelskåp och extra skåpsförvaring. Uteplatsen i söderläge är lägenhetens kronjuvel och erbjuder gott om utrymme för att skapa en trädgårdsmiljö eller för att inreda med bekväma utemöbler och njuta av solen. Det är en perfekt plats att bjuda in vänner och familj för utomhusmiddagar eller bara koppla av och njuta av det vackra vädret. Här bor ni i vacker omgivning med fina grönområden med närhet till såväl Gamla Linköping, Universitetet som till City. Det mesta finns inom cykelavstånd. Närhet till allmänna kommunikationer och populärt motionsspår. I avgiften ingår värme, kallvatten, digital-TV, bredband samt IP-telefoni och både el och varmvatten går via föreningens kollektiva avtal för en lägre kostnad. I föreningen finns en föreningslokal med pentry, cykel- och barnvagnsförråd samt återvinningsrum. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Mycket fin fastighet och grönskande innergård med fina omgivningar i Folkets Park. Sammanfattningsvis är denna fina lägenhet en idealisk bostad för både studenten, förstagångsköparen, paret eller till dig som bara vill ha närhet till allt och vill flytta in utan att behöva lyfta ett finger. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Ledberg Hörnet 1, Ledberg, Linköpings kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
Ledberg Hörnet 1, Ledberg, Linköpings kommun, bild 2
Ledberg Hörnet 1, Ledberg, Linköpings kommun, bild 3

Ledberg Hörnet 1

Villa
Ledberg, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 795 000 kr
164 m²
7 rum
953 m² tomt

Detta storslagna hus är en perfekt kombination av traditionell charm och modern bekvämlighet. Med ett läge som omfamnar den grönskande naturen och omgivande hästhagar, erbjuder detta hem en fridfull tillflyktsort från stadens brus. Här kan du vakna upp till fågelkvitter och frisk luft, samtidigt som du njuter av bekvämligheten med kommunalt vatten och avlopp samt fiberuppkoppling. Huset är inte bara väl omhändertaget utan också smart uppdaterat för att möta dagens krav på komfort och stil. Den rymliga tvättstugan och de stilrena badrummen ger dig både praktiska funktioner och modern design. Och köket - ett stort lantligt kök där gemenskap och matlagning blir till en glädjefylld upplevelse för hela familjen. Till detta finner vi att huset har hela fem sovrum så det finns gott om plats för familj och vänner att njuta av lugnet och skönheten i Ledberg. Och för den som önskar finns möjlighet att enkelt dela av för att skapa ett sjätte sovrum eller kanske en hemmakontorsyta. Huset har gott om förvaring och uppe finns också ett stort allrum. Fastigheten rymmer även ett vidbyggt garage, en carport, en stor altan under tak samt en väldigt trivsam tomt.. Dessutom, med en busshållplats precis utanför dörren, är det enkelt att ta sig till och från stan. Perfekt för den som vill kombinera den lantliga livsstilen med goda kommunikationer till närliggande samhällen och städer. Härifrån går också skolskjutsen till Malmslätt. Du når Linköping på 15 minuter, Vikingstad och Malmslätt på 10 minuter. Här har du också cykelavstånd till bla Boställets vedugnsbageri och den fina badplatsen Svartåfors. Ta chansen att skapa ditt eget idylliska paradis i Ledberg - boka din visning idag och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Uteplats
Höstvindsvägen 50, Tallboda, Linköpings kommun

Höstvindsvägen 50

Tomt
Tallboda, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 000 000 kr
734 m² tomt

Höstvindsvägen 50 i Tallboda erbjuder en tilltalande tomtmöjlighet på 734 kvadratmeter med fantastisk potential för den som vill skapa sitt drömhem. Beläget i den natursköna omgivningen i Tallboda, presenterar denna tomt en harmonisk plats för en bekväm och fridfull livsstil. Med en byggrätt om 183,5 kvadratmeter bruttoarea (BTA) har du gott om utrymme att planera och utforma din idealiska bostad. Möjligheterna är många, och det finns gott om utrymme för att skapa en rymlig och funktionell layout som passar dina behov och önskemål. Anslutning av el och vatten/avlopp måste göras, vilket gör att du har flexibilitet att designa din egen lösning och säkerställa att ditt nya hem är utrustat med moderna bekvämligheter och infrastruktur. Den natursköna omgivningen runt Höstvindsvägen 50 bjuder in till avkoppling och njutning av naturen. Med närhet till grönområden och möjligheter till friluftsliv finns det gott om möjligheter att utforska och njuta av den omgivande naturen. Denna tomt erbjuder en perfekt plats för att förverkliga din vision om det perfekta hemmet, och med sin attraktiva storlek och läge är det en investering i både bekvämlighet och livskvalitet. I populäraTallboda bor man på bekvämt avstånd till skolor och affärer och bara ett stenkast bort ligger Tallboda IF fotbollsplaner och elljusspår för träning och motion. På bra cykelväg når man både city, SAAB och Linköpings Airport.

Aftongatan 52, Vidingsjö, Linköpings kommun

Aftongatan 52

Lägenhet
Vidingsjö, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 995 000 kr
102,5 m²
4 rum
6 751 kr/mån
19 463 kr/m²

Precis i gränslandet där låghusen slutar och skogarna tar vid, finner ni detta underbara parhus på 102,5 kvadratmeter och 4 rum och kök! Vi befinner oss i barnvänliga och omtyckta Vidingsjö, alldeles intill Vidingsjöskogen med grönskande omgivningar och motionsspåret ett stenkast bort. Här erbjuds ett trivsamt och bekvämt boende i två plan med tre sovrum, två badrum, vardagsrum, kök och tvättstuga. Genomgående fina ytskikt, smakfullt, ljust kök, generösa ljusinsläpp och bra förvaringsmöjligheter. Allt detta i ett familjevänligt koncept i en lugn, avkopplande boendemiljö. Det finns dubbla uteplatser åt varsitt håll. På baksidan finner ni en uteplats beståendes av ett inglasat uterum med grusad baksida och fin växtlighet i västerläge mot Vidingsjöskogen. På framsidan kan man njuta av förmiddagssolen på den stenlagda uteplatsen. Stabil HSB-förening där bredband ingår i månadsavgiften. Här bor du med goda kommunikationer in till city. Närhet till handel i såväl Ekholmen Centrum som Harvestads handelsområde. Bra barnomsorg i närområdet med flertalet förskolor och skolor. Föreningen har gemensamma utrymmen så som tvättstuga, bastu, idrottshall, samlingslokal, hobbyrum, komplett utrustat gym, samt källsortering i området nära lägenheten. Finns även tillgång till övernattningslägenhet som kan bokas mot mindre avgift. Här finns det både möjlighet att hyra garage och uteparkering. Samtliga garageplatser är utrustade med laddboxar för el/hybridbil. Ett tillfälle ni inte får missa. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Videgatan 12B, Valla/Centralt, Linköpings kommun
Videgatan 12B, Valla/Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Videgatan 12B, Valla/Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Videgatan 12B

Lägenhet
Valla/Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 995 000 kr
118 m²
5 rum
vån 3/4
7 643 kr/mån
33 856 kr/m²

Välkommen till denna fashionabla drömbostad mitt i hjärtat av det centrala, attraktiva och grönskande området Valla! Detta är en imponerande etagevåning om fem rum och kök som har genomgått en omfattande och smakfull renovering 2022. Här finner ni den perfekta balansen mellan modern komfort och tidlös karaktär, och detta är verkligen en bostad med så mycket karaktär och extra allt. Läget är oslagbart, med närhet till allt som Linköping har att erbjuda. Med centrum, naturen, Sjukhuset, Universitetet och Mjärdevi inom bekvämt avstånd, blir din vardag både enklare och roligare. Dessutom har du utmärkta kommunikationer som gör det enkelt att ta sig runt i staden och dess omgivningar. Bostaden är en ren och skär bostadsdröm, där varje detalj har omvandlats till perfektion. Den totalrenoverade interiören kombinerar modern elegans med autentisk charm, och resultatet är en oemotståndlig atmosfär som genomsyrar varje rum. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och ljus, samtidigt som den skapar en naturlig mötesplats för familj och vänner. Köket som är hjärtat i bostaden är långt utöver det vanliga med toppmoderna maskiner och elegant design. Här blir matlagningen en fröjd och det blir enkelt att skapa minnesvärda måltider. De fem rummen erbjuder generösa ytor för både avkoppling och arbete, och möjligheten att anpassa utrymmena efter dina behov är obegränsade. Det finns separat ingång till övre plan direkt från trapphus så det går att komma hemåt framåt småtimmarna utan att väcka de andra. Föreningen är stabil och trygg med låg belåning, vilket ger dig en extra känsla av säkerhet och välbefinnande. Att bo här innebär inte bara att äga en bostad, det innebär att vara en del av en gemenskap som värnar om sitt område och sina invånare. Detta är en sällsynt chans att förvärva en exklusiv bostad i Valla. Missa inte möjligheten att uppleva lyxigt boende, oslagbart läge och en unik karaktär. Kontakta oss nu för att boka din personliga visning och låt oss guida dig genom din nästa bostadsinvestering!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kullagatan 6, Centralt, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 17:15
Kullagatan 6, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Kullagatan 6, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Kullagatan 6

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4
4 921 kr/mån
34 455 kr/m²

Här välkomnas du in i en tvårummare på Kullagatan 6 där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Lägenhetens yta ger goda förutsättningar för dig som vill ha nära till allt att verkligen trivas.  Det första som möter oss i denna lägenhet är en praktisk och funktionell hall med skjutdörrsgarderober och gott om plats för kläder och skor. Vidare finns ett kök, vardagsrum, duschrum och sovrum. Det fräscha och nyrenoverade köket från 2023 är utrustat med bra förvaring, diskmaskin och gott om plats för matbord och stolar. Det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet med stora fönster bjuder på härliga umgängesytor och plats för soffgrupp samt matbord. I det helkaklade duschrummet som renoverades av föreningen i samband med ett stambyte finns kommod, dusch, golvvärme, toalett, förvaringsskåp. Brf Dalkullan är en stabil bostadsrättsförening med låga avgifter och en sund ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv och bredband. Det finns gemensam tvättstuga i källaren samt lägenhetsförråd på vinden och cykelförråd. Detta hem erbjuder ett utmärkt cityläge med närhet till vårt gedigna utbud vad gäller restauranger, caféer och shopping. Bostaden ligger endast ett stenkast från vårt vackra promenadstråk runt  Stångån och endast några minuter från lägenheten ligger mysiga Åbacka café, Stångs Magasin, och Resecentrum. Här bor ni bekvämt, nära till allt man önska sig. Föreningen har gemensamma garage- samt parkeringsplatser. Detta boende måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Drottninggatan 4, Centralt, Linköpings kommun

Drottninggatan 4

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 695 000 kr
70,5 m²
2 rum
vån 5/5
4 894 kr/mån
24 043 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Drottninggatan 4 i hjärtat av Linköpings innerstad! Denna tilltalande tvåa erbjuder god komfort och bekvämlighet för den kräsna köparen, belägen högst upp på femte våningen i hus med hiss. Stig in i en ljus och luftig bostad med en välplanerad layout som skapar en känsla av rymd och harmoni. Det generösa vardagsrummet bjuder in till avkoppling och sociala tillfällen, med stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger en magnifik utsikt över stadsbebyggelsen och Stångån. Det välplanerade köket är utrustat med grundläggande maskinpark och har gott om förvaringsutrymme. Köksstommarna är från byggåret 1991. Ytskikten i hela lägenheten erbjuder en bra bas för att skapa ditt drömhem och kan anpassas efter dina önskemål. Sovrummet är en fristad av lugn och ro, perfekt för att återhämta sig efter en hektisk dag, och erbjuder gott om plats för en god natts sömn. Intill sovrummet finns en rymlig walk-in-closet med god förvaringskapacitet. Från sovrummet når man balkongen som vetter mot innergården i soligt söderläge. Badrummet och tvättstugan har redan genomgått en renovering år 2014 i tidlöst helkaklat utförande och erbjuder en stilren och funktionell design. Här finns både tvättmaskin och torktumlare samt toalett, dusch, handfat, spegelskåp och handdukstork. Att bo på Drottninggatan 4 innebär att du har förmånen av att vara "mitt i smeten" med ett brett utbud av restauranger, kaféer, butiker och kulturliv. Runt hörnet ligger Stångåpromenaden med härliga promenadstråk och möjlighet till rekreation. Några minuters promenad från bostaden ligger centralstationen. Stabil och populär Riksbyggenförening med flera gemensamma utrymmen, så som tvätthall för bilar, träningslokal och bastu. Mycket god ekonomi i föreningen. Avgiften ligger på 4 894 kr, värme, vatten, tv och bredband ingår. Missa inte chansen att uppleva det bästa av Linköpings stadsliv i denna fantastiska tvåa på Drottninggatan 4. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina bostadsdrömmar!

  • Hiss
Hannes Alfvéns gata 5, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30
Hannes Alfvéns gata 5, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Hannes Alfvéns gata 5, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Hannes Alfvéns gata 5

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 095 000 kr
74 m²
2 rum
vån 0
5 410 kr/mån
28 311 kr/m²

Välkommen till denna öppna etagelägenhet vars stilrena design gör att lägenheten sticker ut från mängden. Här erbjuds en boyta om 74 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök i två plan. Denna bostad på markplan bjuder bland annat på gott om fönster, hög materiell standard, stort öppet kök i genomgående ljusa färger, gott om förvaring och vackert ljusinsläpp. Det första som möter oss i denna lägenhet är en stor, välplanerad och praktisk hall med stilren parkettgolv och säkerhetsdörr. Vidare finns kök, vardagsrum, duschrum och ettt sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Köket är socialt, modernt och öppet med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, skåpluckor i vit kulör, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för stort matbord och stolar. Det öppna allrummet på övervåningen bjuder på generös takhöjd, härliga umgängesytor och plats för soffa. Sovrummet är stort och har garderober och plats för dubbelsäng. Via duschrummet finns toalett, dusch, badrumsskåp, handfat, förvaringsskåp, tvättmaskin och torktumlare. Genomgående detaljer i lägenheten i form av parkettgolv, ljusa väggfärger och högt i tak. För föreningens medlemmar finns cykelförvaring, barnvagnsförråd, vindsförråd. Felleshuset som finns i närheten är ett växthus som nyttjas via grannföreningen utrustat med övernattningslägenhet och lokal. Sammantaget en välplanerad bostad med en exklusiv touch. Här bor man bekymmersfritt och bekvämt med ett utmärkt läge i attraktiva Vallastaden. Direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park. I närheten finns underbara naturparken Paradiset där de boende kan odla via egna odlingslotter. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. I närområdet finns en mindre matbutik AutoMat där man kan handla matvaror, restaurang Bestia, vinbaren Meetly, café, lekpark samt förskola. På kort promenadavstånd ligger Djurgårdens centrum med dess serviceutbud i form av en större välsorterad matbutik, restaurang, apotek, gym samt Systembolaget. Perfekt bostad för dig som söker en bostad med närhet till allt man kan önska sig. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Thorells gata 12, Övre Vasastaden, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Thorells gata 12, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Thorells gata 12, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Thorells gata 12

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 445 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 2/15
2 973 kr/mån
47 377 kr/m²

På andra våningen i det imponerande Vasatornet finns denna stilfulla etta som utstrålar kvalitet. Här erbjuds ett modernt och trivsamt boende med exklusiva materialval och hög komfort. Med en yta på 30,5 kvm och en takhöjd på över 3 meter får du en härlig känsla av rymd i öppen planlösning mellan kök och rum. Hall med elegant klinkergolv och praktiska skjutdörrsgarderober med ELFA-system, samt ett helkaklat badrum med kombitvättmaskin. Det stilfulla köket är utrustat med granitbänkskiva, kakel som stänkskydd, vitvaror från Electrolux och en snygg ho i granitkomposit. Den öppna planlösningen skapar en rymlig känsla och erbjuder utrymme för möblemang efter önskemål. Köket löper sömlöst samman med det sociala ytorna och rymmer både matgrupp och soffgrupp. Intill finner ni sovrummet som rymmer säng med möjlighet att privatisera efter önskemål. Dessutom finns en rymlig inglasad balkong med soligt söderläge! Förmånlig avgift på endast 2973 kr inkluderar värme, vatten, kabel-tv och bredband. Detta attraktiva område erbjuder närhet till välsorterad matbutik och trevliga restauranger, samt enkel tillgång till Linköpings stadskärna. Övre Vasastaden är en förlängning av Vasastan där ni finner goda faciliteter som gym, goda busskommunikationer, en kort promenad till Linköpings Resecentrum, fjärrbussterminalen och ett stenkast från Stångån för vackra promenadstråk. Brf Vasatornet är en bra förening med engagerade medlemmar och god ekonomi. Källarförråd finns tillhörande lägenheten och fritt fram för medlemmarna att nyttja det två stora takterrasserna med vacker utsikt över Linköping. En perfekt bostad för studenter, förstagångsköpare eller som en bekväm övernattningslägenhet. Tillträde kan ske snabbt. Missa inte chansen att upptäcka denna pärla - välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Stenbrötsgatan 23, Gottfridsberg, Linköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Stenbrötsgatan 23, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 2
Stenbrötsgatan 23, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 3

Stenbrötsgatan 23

Lägenhet
Gottfridsberg, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 695 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 301 kr/mån
24 745 kr/m²

Belägenhet precis intill Rydskogen och goda bussförbindelser från Gamla Linköping och Tornhagen samt cirka fem minuters cykelväg till Campus Valla och sju minuter till Stora Torget i stan. I den öppna och lättmöblerade hallen i denna lägenhet finns platsbyggda garderober, säkerhetsdörr och gott om plats för jackor och skor. Vidare har vi ett rymligt och socialt vardagsrum som bjuder på stora fönster och generösa sällskapsytor. Det nyligen renoverade, ljusa och fräscha köket med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett stort och harmoniskt sovrum med platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Badrummet är funktionellt och stort med toalett, duschkabin, dubbla handfat och badrumsskåp. Vintern 2020, 2021 byttes alla fönster i föreningen ut. Riksbyggen Linköpingshus nr 17 är en förening som tillhandahåller gym, innergård med lekplats, låsbara cykelgarage, tvättstugor, mopedgarage och miljörum. Parkeringsplats och parkeringsplats med elstolpe finns att hyra. Avgiften på 3.301 kr inkluderar värme, vatten, basutbud tv, bredband och bostadsrätttillägget på hemförsäkringen. Detta omtyckta och trygga område i Gottfridsberg är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo lugnt och fint. Här har du nära till allt vardagen kräver i form av bra kommunikationer, joggingspår och fina skogspartier. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Högsbacksgatan 29, Harvestad, Linköpings kommun
Högsbacksgatan 29, Harvestad, Linköpings kommun, bild 2
Högsbacksgatan 29, Harvestad, Linköpings kommun, bild 3

Högsbacksgatan 29

Radhus
Harvestad, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 195 000 kr
108 m²
4 rum
6 950 kr/mån
29 583 kr/m²

Här välkomnas du till ett familjärt och naturnära bostadsrättsradhus som byggdes 2014. En välplanerad radhusdröm på fyra rum och kök på 108 kvm med modern utrustning, smarta förvaringslösningar och lättmöblerade rum. Det tilltalande hörnläget bidrar till en rymlig och trivsam boendemiljö med generös trädgårdstomt och bra solläge. Här finns ett rymligt och mysigt vardagsrum samt ett modernt, välplanerat och socialt kök. Lägenheten har tre sovrum och badrummen är moderna och funktionella. Genomgående ekparkettgolv i alla rum och fräscha ytskikt. Smarta förvaringsutrymmen med två förråd, garderober samt ett isolerat uteförråd. Trädgården är väl tilltagen med uteplatser på bägge sidor av huset och fin växtlighet. Radhuset har ett attraktivt läge nära det bästa Linköping har att erbjuda och är perfekt för familjen som ställer höga krav på sin boendemiljö! Till Landeryds golfbana är det en kort promenad och ni når lika enkelt och snabbt Harvestads handelsområde med dess utbud av butiker. Det finns även en träningsanläggning en kort promenad bort. Fina naturmiljöer i närheten med Ullstämmaskogens naturreservat. Här bor du vid ett av Harvestads trevligaste lägen. På bekvämt avstånd återfinns såväl skolor som förskolor och kommunikationerna med övriga staden är mycket goda. Tillfälle att ta vara på. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Östsvängen 1A, Valla, Linköpings kommun

Östsvängen 1A

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 795 000 kr
40 m²
2 rum
vån 3/6
2 636 kr/mån
44 875 kr/m²

Toppenfin tvåa om 40 kvm i populära Valla! Här finner du en smart planerad tvåa med balkong med närhet till Universitetet, Gamla Linköping, centrum och grönområden som Vallaskogen, Rydskogen och närliggande parker. Denna nyligen producerade och välplanerade tvåa är belägen i populära Valla med gångavstånd och goda bussförbindelser till universitet, universitetssjukhuset och centrum. Lägenheten ligger på tredje våningen med hiss. Med fantastisk utsikt och sol från eftermiddag kan du njuta av vackra solnedgångar och avkopplande kvällar på balkongen. Ni kliver in i en välkomnande ljus hall med gott om plats för ytterkläder och förvaring. Vidare finner ni ett öppet ljust vardagsrum med plats för matgrupp, soffa och extra möblemang. Man slås av lägenhetens härliga balkong med dubbeldörr som bidrar med ljuvligt ljusinsläpp och rymd. Köket går i vitt med välvalda och stilrena material. Det finns även ett rymligt och helkaklat badrum med kombimaskin. Sovrummet rymmer säng, garderober och arbetsplats. Allt detta skapar en harmonisk atmosfär som får dig att känna Dig hemma direkt. Brf Stjärnhuset Linköping Centrum är perfekt beläget i Valla/Gottfridsberg med närhet till grönområden och bekvämt avstånd till Linköpings centrum, US och universitetsområdet med cykel. I närområdet finns en coopbutik, bensinstation och flera restauranger att utforska. Dessutom ligger Gamla Linköping med sina museer, caféer och restauranger inom promenadavstånd. Till bostaden hör också ett vindsförråd för extra förvaringsmöjligheter. Söker du ett modernt, trivsamt och välplanerat boende med låg avgift och oslagbart läge har du hittat rätt. Tveka inte att kontakta oss för en visning

  • Balkong
  • Hiss
Tuvgatan 3, Vidingsjö, Linköpings kommun

Tuvgatan 3

Lägenhet
Vidingsjö, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 495 000 kr
65 m²
2 rum
3 726 kr/mån
23 000 kr/m²

Vi kan nu stolt presentera den här förtjusande markplanstvåan. Bostaden återfinns på omtyckta Tuvgatan i Vidingsjö där nyckelkomponenterna i boendet utgörs av bekvämlighet, familjevänlighet och trygghet. I en mycket välskött förening som betraktas som en av de bästa i Linköping bor ni här bekymmerslöst med en stabil tillvaro. Lägenheten ligger på markplan i tilltalande läge och med insynsskyddande läge, vilket innebär att ni kan njuta av solens strålar på den tillhörande altanen större delen av dagen. Bostaden inrymmer ett vardagsrum, ett rymligt sovrum, ett kök med matplats, en öppen och ljus hall, duschrum med tvättmaskin samt en praktisk klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Bostaden genomsyras av ett påtagligt ljus. I Brf Vidingsjö 2 kan man som boende dra nytta av flertalet fördelar. Föreningen bildades i slutet på 70-talet och har mycket god ekonomi till följd av dess låga belåning och väl underhållna fastigheter. Föreningen har investerat i ett stort solcellsprojekt som gett god avkastning. För 3 726 kr i månaden ingår värme, vatten, tv, bredband och el. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en gemensam tvättstuga, biltvätthall, snickarbod, målarbod, boulebana och odlingslotter. Parkeringsplats går att hyra för 100 kr i månaden och garage (med viss kötid) går att hyra för 300 kr i månaden. Här bor man nära naturen samtidigt som avståndet till staden är bekvämt med goda kommunikationer. På nära avstånd finns flera förskolor och skolor. För den träningsintresserade återfinns motionsspår, fotbollsplaner och utegym i den intilliggande Vidingsjöskogen! För Er som söker en lägenhet men samtidigt inte vill förlora radhuskänslan är detta ett givet alternativ. Tillträde är flexibelt och kan ske snabbt. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Uteplats
Ånestad Nydala 1, Vårdsberg, Linköpings kommun

Ånestad Nydala 1

Villa
Vårdsberg, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
4 995 000 kr
140 + 100 m²
6 rum
2 490 m² tomt

Med dess attraktiva tomtläge i utkanten av Vårdsberg hittar vi denna förtjusande fastighet beståendes av en boyta om 140 kvadratmeter. Här presenteras en sagolik fastighet som endast ligger några kilometer från Linköping. Fastigheten ligger inbäddad i en fantastisk natur med utsikt över betes- och åkermarker i en magisk miljö. Dessutom har huset stora genomgående ljusinsläpp, eldstäder, pool med tillhörande poolhus, flertalet uthus, generös takhöjd, vackra trägolv samt stor lummig parkliknande tomt. Hela huset är omfamnat av en genuin hemkänsla och har genomgående trivsamma utrymmen. Huset disponeras om ett rymligt och öppet kök i social och bra planlösning med generösa arbetsytor, stort skafferi, fönster ut mot trädgården samt plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är med genomgående stora ljusinsläpp, högt i tak, sociala sällskapsytor med gott om plats för soffa samt Keddy-kamin. På entréplan finns även ett arbetsrum/sovrum, entré med gott om förvaring samt badrum utrustad med toalett, badkar, golvvärme, tvättmaskin samt torktumlare. Övervåningen utgörs av totalt tre rymliga sovrum med gott om förvaring. Här finner du även ett helkaklat duschrum med toalett, dusch och handfat. Totalt finns det tre eldstäder som alla är fungerande. Huset utmärks av praktiska och bra planlösningar. Huset med dess fantastiska läge står på en härlig trädgårdstomt om 2 490 kvadratmeter. Tomten utgörs av större gräsytor och många soltimmar. Här finns även flertalet uthus med plats för trädgårdens alla redskap, två garage, spaavdelning med tillhörande bastu, vinterbonat gästrum med sovloft och förvaringsutrymmen. På tomten finns bigarrå, klarbär, äpple samt två olika sorters päronträd samt bärbuskar. Här kan du njuta av lummiga grönområden, svampplockning och vackra landskap. Goda kommunikationer in till Linköping via bil, buss eller cykelväg. I Linghem finns välsorterad matbutik, bad, förskola och skola samt magiska grönområden. Från bostaden har du även närhet till golfspelande på Vårdsbergs Golfbana. Detta är en chans som sällan kommer- varmt välkommen att anmäla ditt intresse och kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 102