Mäklare Therese Somerville

Therese Somerville

Om mig

Jag är en erfaren mäklare som tar hand om hela försäljningen på ett professionellt sätt. Jag kan garantera trygghet, effektivitet, målmedvetenhet och goda kunskaper om hur den bästa bostadsaffären genomförs för just dig. Välkommen att höra av dig till mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ridderstad, Berga, Linköpings kommun
  • 8 lediga bostäder

Ridderstad

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
HSB ProjektPartner AB
fr. 1 575 000 kr
55-94 m²
2-4 rum
3 993 kr/mån

Mitt i ett vackert grönskande område ligger Berga Park. Här har vi byggt HSB brf Ridderstad: en ny fastighet med 47 ljusa och stilrena lägenheter med noga utvald inredning i olika storlekar mellan 2 och 5 rok. Alla lägenheterna har balkong/inglasad balkong eller uteplats/terrass och här finns en gemensamhetslokal med möjlighet till övernattning samt bastu och relax. Berga Park bjuder på en varierande omgivning, här kombineras ett nybyggt boende med vacker natur och närheten till centrala Linköping. Vi kanske har en lägenhet till salu just för dig?! Kontakta mäklaren för visning och mer information om att köpa bostadsrätt. Inflyttningsklart och med flexibelt tillträde!

  • Nybyggnadsprojekt
Vallastaden Aton, Vallastaden, Linköpings kommun
  • 1 ledig bostad

Vallastaden Aton

Radhus
Vallastaden, Linköpings kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 6 590 000 kr
175 m²
6 rum

Nu erbjuder vi lyxiga och väldesignade stadsradhus i Vallastaden. Husen är äganderätter på 175 kvm, varav ett gårdshus på 19 kvm, utrustat med pentry och wc/dusch. Vallastaden är en ny stadsdel i Linköping och här har byggnaderna fått ta ut svängarna, tillsammans med ett stort fokus på hållbarhet. Något som även gjort stadsdelen internationellt omskrivet. Flytta in direkt!

  • Nybyggnadsprojekt
Ridderstads Gata 34, Berga, Linköpings kommun

Ridderstads Gata 34

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 725 000 kr
80 m²
3 rum
vån 6/7
5 561 kr/mån
34 063 kr/m²

JUST NU BJUDER HSB PÅ MÅNADSAVGIFTEN FRÅN TILLTRÄDESDAGEN OCH 2 ÅR FRAMÅT! Passa på - köp en nybyggd bostad i naturskönt område en kort cykeltur från Linköping city! Denna otroligt fina och påkostade bostad erbjuder en fin planlösning med balkong mot innergården och grönskande Berga Kulle. Stora fina fönster och ett kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns möjlighet att sätta upp en vägg för att dela av kök från vardagsrum. Hela lägenheten har snyggt, parkett som matchas smakfullt med målade väggar. Från vardagsrummet finns utgången till den fina inglasade balkongen i syd-västläge mot innergården och med Berga kulle i blickfånget. Badrummet är stort och har klinkergolv och kaklade väggar. Här finns en duschhörna och möjlighet till badkar finns. Tvättdelen är utrustad med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovanpå samt ett väggfast skåp. I hallen finns gott om förvaring bakom skjutgarderoben. Ett fantastiskt boende för dig som vill bo i ett område som har det mesta man kan önska sig av ett modernt boende. Du kan snabbt ta dig ner till pulsen i city för ett restaurangbesök eller ta en lugn promenad och lyssna på fågelsång i det grönskande eklandskapet. Endast ett stenkast bort finns Berga Centrum med dess stora utbud, bland annat finns ICA, vårdcentral, folktandvård, pizzeria, bibliotek mm.

  • Nyproduktion
  • Hiss
  • Energieffektiv
Furirgatan 9, T1/ Valla, Linköpings kommun

Furirgatan 9

Lägenhet
T1/ Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 195 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 1
6 454 kr/mån
25 976 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en rymlig marktrea med ett ostört läge i attraktiva T1. Här bjuds du på såväl en väl tilltagen uteplats i bästa solläge och en inglasad balkong med morgonpigg läge, perfekt plats att inta morgonkaffet på. Bostaden är disponerad på 84,5 kvadratmeter och inrymmer två bra sovrum, socialt vardagsrum, snyggt kök med matplats, genomgående fina parkettgolv, stilrent duschrum samt en bra klädkammare. Lägenheten är i gott skick med renoverat kök och badrum vilket gör att detta är ett perfekt tillfälle för dig som bara vill flytta in och trivas från första stund. Hela lägenheten karaktäriseras av generösa och sociala ytor, trevliga ljusinsläpp från fönster åt två väderstreck och en mysig atmosfär. Närområdet är mycket lugnt och rogivande. Den trevliga balkongen vetter åt öster och uteplatsen åt väster, vilket bidrar till många härliga soltimmar varje dag. Bostadsrättsföreningen bildades 1989 och består av 92 lägenheter. Föreningen är ansluten till HSB och har en stabil ekonomi, väl underhållna fastigheter och en etablerad styrelse. I månadsavgiften ingår värme, vatten och bredband. Här bor man med ett strategiskt läge med 10 minuters promenad till Innerstaden och bekvämt cykelavstånd till Universitetet. I närområdet finns en välsorterad matbutik, skolor och förskolor samt goda kommunikationsmöjligheter. Naturen finns inom räckhåll med rekreationsområden som bl.a. Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Kompanigatan 2, Hagaberg, Linköpings kommun

Kompanigatan 2

Lägenhet
Hagaberg, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 100 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/3
4 225 kr/mån
30 882 kr/m²

Här erbjuds en fantastisk möjlighet att förvärva en mycket attraktiv tvårummare i Hagaberg, där stadslivet smälter samman med det fridfulla eklandskapet. Denna bostad erbjuder den perfekta balansen för både unga och äldre med närhet till alla bekvämligheter. Belägen högst upp i huset, i en fastighet med hiss omfattar denna hemtrevliga lägenhet hela 68 kvadratmeter. Den består av ett stort sovrum, ett inbjudande vardagsrum, ett rymligt kök med matplats med fin utsikt över skogsdungen, där vitsipporna snart stolt visar upp sig, samt ett välutrustat badrum med tvättmöjligheter. En fantastisk inglasad balkong om ca 8,5 kvadratmeter i söderläge erbjuder en lugn och avkopplande utsikt över innergården och det natursköna Tinnerö Eklandskapet. Den luftiga och ljusa atmosfären förstärks av genomgående ljusa tapeter och stora fönster i två väderstreck. Med diskret insyn och omgiven av den fridfulla atmosfären i närområdet blir det enkelt att trivas och känna sig hemma. Bostadsrättsföreningen, BRF Majoren, är välskött och stabil med en engagerad styrelse som arbetar för sina medlemmars bästa. Månadsavgiften är förmånlig och uppgår till 4 225 kr, inklusive värme, vatten och sophämtning. Utöver detta tillkommer en obligatorisk månadsavgift på 300 kr för kabel-tv/bredband. Föreningen erbjuder också möjlighet att hyra bilplats och tillgång till ett stort källarförråd samt en gästlägenhet för föreningens medlemmar. I hemtrevliga Hagaberg bor ni med promenadavstånd till Trädgårdsföreningen och innerstan. Ett optimalt läge för barnfamiljen med skolor och förskolor på bekvämt gångavstånd. Det finns även ett utbud på flera småbutiker, bageri, blomsteraffär, frisör, restauranger, bensinmack, träningsanläggningar och livsmedelsaffär i närområdet. Det finns även en ny aktivitetspark med bl.a. fotbollsplan och klätterställningar. Några hundra meter från bostaden finns bron över till Tinnerö Eklandskap vilket innebär att du bor precis i gränslandet mellan staden och naturen.

  • Balkong
  • Hiss
Ridderstads gata 34, Berga, Linköpings kommun

Ridderstads gata 34

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
HSB ProjektPartner AB
1 925 000 kr
60 m²
2 rum
4 336 kr/mån
32 083 kr/m²

PASSA PÅ! JUST NU AVGIFTSFRITT I 2 ÅR! Här finner du en yteffektiv 2:a om 60 kvm med ett stort master bedroom, goda förvaringslösningar och en hög inredningsstandard. Öppen planlösning mellan det välutrustade köket och vardagsrummet. Möblerbar inglasad balkong om 9 kvm och mysig innergård med grill och pulkabacke. I föreningen finns det garage, bastu med relax samt övernattningslägenhet. Bara en kort promenad bort har du kollektivtrafik, matbutik och centrum, så att du spontant kan åka till vänner eller gå på stan när du känner för det. Eller varför inte ta en promenad i den vackra Skulpturparken som är belägen strax intill. Låt inte den här drömlägenheten glida dig ur händerna, den är inflyttningsklar och har ett flexibelt tillträde. Ring mäklaren för mer information och visning!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ridderstads gata 34, Berga, Linköpings kommun

Ridderstads gata 34

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
HSB ProjektPartner AB
2 500 000 kr
94 m²
4 rum
6 627 kr/mån
26 596 kr/m²

JUST NU BJUDER VI PÅ MÅNADSAVGIFTEN FRÅN TILLTRÄDESDAGEN OCH 2 ÅR FRAMÅT! Här finner du en yteffektiv 4:a om 94 kvm med bland annat ett stort master bedroom, goda förvaringslösningar och en hög inredningsstandard. Öppen planlösning mellan det välutrustade köket och vardagsrummet. Möblerbar uteplats om 15 kvm och mysig innergård med grill och pulkabacke. I föreningen finns det garage, bastu med relax samt övernattningslägenhet. Bara en kort promenad bort har du kollektivtrafik, matbutik och centrum, så att du spontant kan åka till vänner eller gå på stan när du känner för det. Eller varför inte ta en promenad i den vackra Skulpturparken som är belägen strax intill. Låt inte den här drömlägenheten glida dig ur händerna, den är inflyttningsklar och har ett flexibelt tillträde. Ring mäklaren för mer information och visning!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ridderstads gata 34, Berga, Linköpings kommun

Ridderstads gata 34

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
HSB ProjektPartner AB
2 375 000 kr
77 m²
3 rum
5 414 kr/mån
30 844 kr/m²

JUST NU BJUDER VI PÅ MÅNADSAVGIFTEN FRÅN TILLTRÄDESDAGEN OCH 2 ÅR FRAMÅT! Här finner du en yteffektiv 3:a om 77 kvm med bland annat ett stort master bedroom, goda förvaringslösningar och en hög inredningsstandard. Öppen planlösning mellan det välutrustade köket och vardagsrummet. Möblerbar uteplats om 16 kvm och mysig innergård med grill och pulkabacke. I föreningen finns det garage, bastu med relax samt övernattningslägenhet. Bara en kort promenad bort har du kollektivtrafik, matbutik och centrum, så att du spontant kan åka till vänner eller gå på stan när du känner för det. Eller varför inte ta en promenad i den vackra Skulpturparken som är belägen strax intill. Låt inte den här drömlägenheten glida dig ur händerna, den är inflyttningsklar och har ett flexibelt tillträde. Ring mäklaren för mer information och visning!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ridderstads gata 34, Berga, Linköpings kommun

Ridderstads gata 34

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
HSB ProjektPartner AB
1 695 000 kr
60 m²
2 rum
4 374 kr/mån
28 250 kr/m²

JUST NU! AVGIFTSFRITT I 2 ÅR OCH FLEXIBELT TILLTRÄDE! Här finner du en yteffektiv 2:a om 60 kvm med ett stort master bedroom, goda förvaringslösningar och en hög inredningsstandard. Öppen planlösning mellan det välutrustade köket och vardagsrummet. Möblerbar uteplats om 13 kvm och mysig innergård med grill och pulkabacke. I föreningen finns det garage, bastu med relax samt övernattningslägenhet. Bara en kort promenad bort har du kollektivtrafik, matbutik och centrum, så att du spontant kan åka till vänner eller gå på stan när du känner för det. Eller varför inte ta en promenad i den vackra Skulpturparken som är belägen strax intill. Låt inte den här drömlägenheten glida dig ur händerna, den är inflyttningsklar och har ett flexibelt tillträde. Ring mäklaren för mer information och visning!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ridderstads gata 32, Berga, Linköpings kommun

Ridderstads gata 32

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
HSB ProjektPartner AB
1 575 000 kr
55 m²
2 rum
3 993 kr/mån
28 636 kr/m²

JUST NU! AVGIFTSFRITT I 2 ÅR OCH FLEXIBELT TILLTRÄDE! Här finner du en optimalt planerad 2:a om 55 kvm med ett stort master bedroom, goda förvaringslösningar och en hög inredningsstandard. Öppen planlösning mellan det välutrustade köket och vardagsrummet. Möblerbar uteplats om 16 kvm och mysig innergård med grill och pulkabacke. I föreningen finns det garage, bastu med relax samt övernattningslägenhet. Bara en kort promenad bort har du kollektivtrafik, matbutik och centrum, så att du spontant kan åka till vänner eller gå på stan när du känner för det. Eller varför inte ta en promenad i den vackra Skulpturparken som är belägen strax intill. Låt inte den här drömlägenheten glida dig ur händerna, den är inflyttningsklar och har ett flexibelt tillträde. Ring mäklaren för mer information och visning!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Befälsgatan 5, Södra Ekkällan, Linköpings kommun

Befälsgatan 5

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 995 000 kr
105 m²
4 rum
vån 1
6 268 kr/mån
28 524 kr/m²

Nu ges chans att förvärva en attraktiv fyra i markplan i trivsamma Södra Ekkällan! Lägenheten ligger med ett bekvämt markplansläge och erbjuder tre sovrum i varierande storlekar, ett socialt utformat vardagsrum med öppen planlösning mot kök, ett helkaklat badrum med badkar och egen tvättdel samt en helkaklad gästtoalett med dusch. Ni välkomnas av en rymlig entréhall som ger ett gott första intryck. Smarta förvaringslösningar i form av en klädkammare och i master bedroom, finns en bra garderobsvägg och en altandörr ut till uteplatsen. Det fina med just denna lägenhet är att den har fönster i tre väderstreck och två uteplatser varav den ena med utsikt mot den porlande bäcken. Uteplatsen mot bäcken har trallgolv och gräsmatta med fina träd och buskar som skyddar mot insyn sommartid, den andra uteplatsen är plattsatt. Uteplatserna erbjuder sol från förmiddagen till eftermiddag. Hela lägenheten genomsyras av en fin interiör med delvis nymålade väggytor, enhetliga ekparkettgolv och härliga ljusinsläpp. Lägenheten är mycket välskött och den lugna, omgivande atmosfären från närområdet bidrar till att det är lätt att koppla av och låta hemkänslan infinna sig. Södra Ekkällan är ett område med många fördelar. Här bor man i ett område beläget mitt emellan City och Eklandskapet med första parkett intill Universitetssjukhuset och Garnisonen. I närheten av lägenheten finns välsorterad matbutik, skolor och förskolor och två bra gym (Friskis och Svettis och Nordic Wellness). Trevliga promenadstråk intill närliggande Tinnerbäcken. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. Ett boende som passar såväl den äldre som den yngre målgruppen.

  • Hiss
Nordengatan 5B, Övre Vasastaden, Linköpings kommun
  • Idag kl 17:30
Nordengatan 5B, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Nordengatan 5B, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Nordengatan 5B

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 895 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2
3 690 kr/mån
40 319 kr/m²

Fantastisk kvadratsmart tvåa, utan insyn, med hög standard och stilrena inredningsval. Här bor du i ett attraktivt läge i huset, vilket ger dig både en fin utsikt och en skön atmosfär. Lägenheten erbjuder 47 kvadrat i toppskick och är så gott som helt ny! Vi välkomnas av härlig rymd och trevlig planlösning. Vardagsrummet erbjuder plats för soffa, matbord och arbetsplats. Köksdelen är praktiskt och snygg. Vit skåpsinredning med svart granitskiva med vitt kakel ovanför. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd micro, induktionshäll, ugn samt fläkt. Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Från rummet finns utgång till den ljuvliga balkongen som vetter mot innergården i söderläge. Badrummet är snyggt och förmedlar en hotellkänsla. Dusch med glasdörrar, wc, handfat med kommod samt handdukstork. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar. Fastigheten är modernt byggd och helt nyproducerad år 2017 Denna lägenhet är perfekt för dig som söker en behaglig och modern boendelösning i ett attraktivt läge. Bostaden är belägen i populära Övre Vasastaden med närhet till Resecentrum, City, Universitetet, Medicinska Fakulteten och Grönområde. Du har även nära att ta dig ut till handelsområdet Tornby och vidare ut på E4:an Övre Vasastan är en populär stadsdel med en skön stämning och rörelse, kort och gott, allt man kan tänka sig. Här erbjuds många bekvämligheter som exempelvis en välsorterad matbutik, omtyckta restauranger, gym, frisörsalong, vårdcentral m.m Ta möjligheten att komma över denna toppenfina bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stallgatan 11B, Tannefors, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr
Stallgatan 11B, Tannefors, Linköpings kommun, bild 2
Stallgatan 11B, Tannefors, Linköpings kommun, bild 3

Stallgatan 11B

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 095 000 kr
59,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 048 kr/mån
35 210 kr/m²

Ett riktigt drömboende i hjärtat av Tannefors! Välkommen till detta otroligt fina och välplanerade hem som präglas av fint ljusinsläpp och charm. Bostaden har renoverats de senare åren och består av ett mysigt sovrum, ett modernt kök med en fantastisk matplats. Detta rum går att återställa till ett sovrum om man önskar. Rymligt och fridfullt vardagsrum med fint golv och ett stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp. Härifrån når du ut till balkongen som vetter åt söder med fantastisk utsikt utöver grönområdet. Stilsäker interiör och fina golv gör detta till en trivsam och enastående lägenhet med bästa läget i Tannefors. Stabil HSB förening med extremt låg belåning och välskötta fastigheter. Föreningen erbjuder sina medlemmar trevliga gemensamma faciliteter så som gemensam tvättstuga samt en nyrenoverad klubblokal och övernattningslägenhet. Parkeringsplats finns till bostaden och är smidigt belägen utanför porten på husets framsida och kostar 200kr/mån. Husen ligger med ett lugnt och rofyllt läge med omtyckta omgivningar. Närhet till busshållplats, gym, ICA, apotek, pizzeria, Stångebro gatukök, fiskaffär, bageri och blomsterbutik mm. Ett stenkast bort kan du njuta av de vackra vyerna längs med strandpromenaden, sitta ned med en kopp kaffe i trädgården vid Åbacka café. Eller så tar du gångbron över till city för att ta del av allt det som staden har att erbjuda. Kan det bli bättre? Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Målerigränd 7, Vallastaden, Linköpings kommun

Målerigränd 7

Radhus
Vallastaden, Linköpings kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
6 590 000 kr
175 + 4 m²
6 rum

Ett stadsradhus med äganderätt. Genomtänkt planlösning med stora, ljusa och luftiga ytor fördelat på tre våningsplan. Via den imponerande entrén välkomnas du in i en hall med direkt anslutning till vardagsrum, kök och matplats. På entréplan finns även badrum, tvätt och förvaring. En trappa upp finns två sovrum och ett allrum, samt plats för två arbetsplatser. På översta våningen finns ett rymligt master bedroom med egen terrass i söderläge. Bredvid finns en väl tilltagen walk-in closet, samt ett badrum med dubbelkommod och pardusch. Mot gatan ligger gårdshuset på 19 kvm, som består av ett rum och kök med egen wc/dusch och kombimaskin för tvätten.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Energieffektiv
Ymergatan 4A, Hejdegården, Linköpings kommun

Ymergatan 4A

Lägenhet
Hejdegården, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 595 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/3
3 656 kr/mån
34 674 kr/m²

Välkomna till Hejdegården och Ymergatan 4A. Denna lägenhet ligger med ett optimalt läge med gångavstånd till city och dess stora utbud men samtidigt nära Stångån med det vackra promenadstråket. Bostaden är i genomgående fint skick med fina golv och ljusa, målade väggar, den bjuder även in till en morgonpigg balkong vänd mot den vackra innergården som även har ett skyddat läge. Smart planlösning där de 46 kvadratmetrarna optimerats på bästa sätt. Stort kök med matplats i vackert burspråk, luftigt vardagsrum med utgång till balkongen, rymligt sovrum med bra förvaring och ett uppfräschat badrum med dusch. Mycket stabil och ekonomiskt solid förening med välskötta fastigheter och låg belåning. Perfekt tillfälle för dig som söker en välplanerad bostad med låg boendekostnad och ett citynära läge med goda busskommunikationer och cykelförbindelser. Här är det bara att flytta in och börja trivas från första stund. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Hammarkindsgatan 32, Gottfridsberg/Tornhagen, Linköpings kommun

Hammarkindsgatan 32

Radhus
Gottfridsberg/Tornhagen, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
4 695 000 kr
118 + 26 m²
5 rum
809 m² tomt

I ett lugnt och familjevänligt område presenterar vi nu denna otroligt charmiga enplansvilla med fint inramad trädgård och gott om plats för både umgänge och familjeliv. Ett hem med härliga sällskapsytor där ni umgås i det väl tilltagna vardagsrummet, uterummet och i det lättarbetade köket med fönster som fyller rummet med ljus. Bostaden är i ett gyllene skick, där man lyckats bibehålla och återskapa 60-tals charmen. Bostaden har tre bra sovrum, och vi kan också glädja er med dubbla badrumsmiljöer. Vardagsrummet är generöst i storlek och har ett fin ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Från denna del når du ut till uterummet som förmedlar en mysig känsla och som skapar en fin kontakt mellan husets sällskapsytor men det ger också en fin övergång mellan inne och ute. Plan och lättskött trädgårdstomt där man har full uppsyn över barnen samtidigt som läget gör att man kan unna sig en stund i solen. Bilen ställer man bekvämt på uppfarten som ger plats för två bilar, laddstolpe finns installerad till er som har elbil. Här finns även ingång till ett förråd. Gottfridsberg/Tornhagen är ett trivsamt område med närhet till Universitetet, Mjärdevi och Gamla Linköping samtidigt som Linköpings city ligger på bekvämt cykelavstånd. För den som föredrar naturen ligger Vallaskogen inte långt ifrån samt Linköpings golfklubb för den golfintresserade. Goda busskommunikationer in till resecentrum och med matbutiker några minuters promenad bort. Ett boende som lämpar sig för såväl den yngre som den äldre. I området finns även skola och förskolor. Varmt välkommen på visning!

Ekholmsvägen 46A, Ekholmen, Linköpings kommun
Ekholmsvägen 46A, Ekholmen, Linköpings kommun, bild 2
Ekholmsvägen 46A, Ekholmen, Linköpings kommun, bild 3

Ekholmsvägen 46A

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 195 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/3
3 401 kr/mån
18 968 kr/m²

Högst upp i huset på Ekholmsvägen 46A finns nu denna trivsamma gavellägenhet till salu. Bostaden är ljus och social fördelat på två rum och kök med bra planlösning. Vi välkomnas av en funktionell och inbjudande hall, stort vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in fint ljus. Trivsamt kök med matplats lagom för fyra - sex gäster och ett sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är ljust med hörnbadkar, toalett, handfat och vädringsfönster. Till sist men inte minst når vi ut till balkongen från sovrummet som vetter i sydostläge och har utsikt mot den lugna innergården. BRF Linköpingshus nr 21 är en stabil och välskött förening med mycket god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, lekplats, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och grovsoprum. I månadsavgiften ingår tv, el, vatten, värme samt två förråd. Föreningen har även tre miljöhus med stationer för källsortering. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda! Här bor man i lugnt område med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker. I närheten av bostaden finns vårdcentral, skola och förskola. Endast en kort promenad bort ligger Ekholmens centrum där finns allt du kan tänkas behöva, matbutiker, systembolag, restauranger, blomsteraffär, vårdcentral, apotek, bibliotek och gym. Goda kommunikationer via buss in till city samt till Universitetet och fina cykelvägar. Tillträde sker enligt överenskommelse Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Bataljonsgatan 33, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr

Bataljonsgatan 33

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 950 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1
3 596 kr/mån
30 000 kr/m²

Perfekt tvåa med generösa kvadratmeter och goda förvaringsmöjligheter. Här erbjuds en social planlösning mellan vardagsrummet, matdelen och det fullutrustade köket, som går i den vita linjen. Hela lägenheten har genomgående ekparkett och vita väggar. Härligt ljusflöde sipprar in från de stora fönsterpartierna. Sovrummet, rymmer med enkelhet dubbelsängen och extra förvaring om så önskas. Stilren våtrumsmiljö med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Här finns även en praktisk tvättdel med både tvättmaskin och tumlare samt bänkyta och överskåp. I förvaringsform finns flera rymliga skjutdörrsgarderober samt ett stort förråd i källaren. I populära Ekkällan finner ni natursköna omgivningar så som Tinnerö eklandskap samt Tinnerbäcken. Alldeles i närheten finns den stora matbutiken Coop Extra, pizzerior och Friskis & Svettis. Bara ett stenkast bort ligger Universitetssjukhuset, Hälsouniversitetet samt Garnisonsområdet med flera stora arbetsgivare och ca 10 minuters cykelavstånd når ni universitetet Campus Valla. City med dess rikliga utbud av restauranger och shopping når ni med ca 10 minuters promenadavstånd. Goda busskommunikationer som tar er till Resecentrum samt till Norrköping för den som pendlar. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Ridderstads Gata 34, Berga, Linköpings kommun

Ridderstads Gata 34

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 325 000 kr
104 m²
4 rum
vån 5/7
7 202 kr/mån
31 971 kr/m²

Välkomna till denna otroligt fina bostad som erbjuder en fin planlösning med stora fönster och fint ljusinsläpp. Snyggt grått kök med öppen planlösning mot matplatsen och in mot vardagsrummet. Köket erbjud gott om förvaring och god arbetsyta. Hela lägenheten har snyggt, vitlaserad ekparkett som går snyggt ihop med de vita målade väggarna. Från vardagsrum finns utgången till den inglasade balkongen. Bostaden erbjuder två våtrum, båda med dusch, grått klinkergolv och kaklade vita väggar. Det stora badrummet har en egen tvättdel som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovanpå samt ett väggfast skåp. I förvaringsform finns det generöst med skjutdörrsgarderober samt två klädkammare. Ett fantastiskt boende för dig som vill bo i ett område som har det mesta man kan önska sig av ett modernt boende. Du kan snabbt ta dig ner till pulsen i city för ett restaurangbesök eller ta en lugn promenad och lyssna på fågelsång i det grönskande eklandskapet. Endast ett stenkast bort finns Berga Centrum med dess stora utbud, bland annat finns ICA, vårdcentral, folktandvård, pizzeria, bibliotek mm.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 19