SkandiaMäklarna Linköping

SkandiaMäklarna Linköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • Sön 19 maj kl 13:30
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Skvadronsgatan 8

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 5/5
4 368 kr/mån
34 455 kr/m²

Välkommen till ditt nya boende på Skvadronsgatan 8! Bostaden är belägen på högsta våningen och erbjuder en inglasad balkong med en fantastisk utsikt och härligt ljusflöde från fönster som vetter åt två väderstreck. En otroligt ljus och fräsch lägenhet som ger en lyxig känsla. Innanför entrédörren möts man av en tambur med förvaring i rymlig klädkammare. Intill entrén finns en separat matplats med utrymme för ett matsalsbord för 6-8 personer. Vidare in når vi det kvalitativa köket från Marbodal med smakfull vit skåpsinrening där man bland annat valt ett vitrinskåp med inbyggd belysning som lyser upp och ger mysig effekt i överskåpet. Köket bjuder även på rostfri maskinpark från Husqvarna och god förvaring och bra bänkyta. Det luftiga vardagsrummet erbjuder goda sällskapsytor och utgång till balkong med ett högt, fritt läge. Vardagsrummet smälter samman med bostadens kök och matplats i delvis öppen planlösning. Längst in i lägenheten finns ett mysigt sovrum med gott om förvaring i platsbyggda garderober. Det helkaklade badrummet går i klassiska färgval, stilrent och snyggt. Dusch, wc, tvättsäll med kommod. Tvättmaskin och torktumlare med en arbetsbänk över samt väggfasta skåp. Allt detta för bekvämligheten. Brf Arenan är en välskött förening med en engagerad styrelse och god ekonomi. Här finns tillgång för de boende att nyttja en fantastisk takterass med tillhörande gemensamhetslokal, en komplett övernattningslägenhet med kök och wc/dusch samt en fantastiskt fin innergård med sittplatser och utegym. Nyligen har föreningen investerat i solceller för egen elproduktion. Södra Ekkällan är ett område med många fördelar. Här bor man i ett område beläget mitt emellan City och Eklandskapet med första parkett intill Universitetssjukhuset och Garnisonen. I närheten av lägenheten finns välsorterad matbutik, skolor och förskolor och två bra gym (Friskis och Svettis och Nordic Wellness). Trevliga promenadstråk intill närliggande Tinnerbäcken. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. Ett boende som passar såväl den äldre som den yngre målgruppen. Varmt välkommen att kontakt mig för med info! Möjlighet till snabb inflyttning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Djursnäs Smultronstigen 96, Djursnäs, Västerviks kommun
  • Sön 19 maj kl 13:30
Djursnäs Smultronstigen 96, Djursnäs, Västerviks kommun, bild 2
Djursnäs Smultronstigen 96, Djursnäs, Västerviks kommun, bild 3

Djursnäs Smultronstigen 96

Fritidshus
Djursnäs, Västerviks kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 595 000 kr
80 m²
4 rum
1 850 m² tomt

Fritidshuset på Smultronstigen 96 i Djursnäs är en pärla belägen i ett fantastiskt läge nära havet. Med sina 80 kvadratmeter erbjuder det en bekväm och avslappnad tillflyktsort för både vardag och helg. Huset välkomnar dig med en charmig ingång som leder till en ljus och öppen planlösning. De två mindre sovrummen är perfekta för gäster eller barn, med utrymme för våningssängar för extra sovplatser. Huvudsovrummet är rymligt nog för en bekväm dubbelsäng och lovar god nattsömn efter dagens äventyr. Badrummet är modernt och praktiskt med våtrumsmatta och våtrumstapet för enkel rengöring och långvarig fräschhet. Vardagsrummet är hjärtat i huset, där en mysig kamin skapar en varm atmosfär under kyliga kvällar. Från vardagsrummet har du också direkt tillgång till det inglasade uterummet, där du kan njuta av en underbar utsikt och naturens skiftande skönhet året runt. Det stora köket är en dröm för matälskare och hemmakockar med gott om förvaringsutrymme, generösa arbetsytor och moderna bekvämligheter som tvättmaskin, diskmaskin, spis med häll och ugn samt kyl/frys. Det mörka laminatgolvet ger en elegant kontrast till de vita väggarna och skapar en ljus och luftig känsla i rummet. Förutom huvudbyggnaden inkluderar denna egendom också flera charmiga uthus som utökar dess potential och möjligheter. En lillstuga, perfekt för extra gäster eller för en mer privat tillflyktsort, erbjuder ytterligare utrymme med plats för en bekväm dubbelsäng. En gäststuga, komplett med en liten verkstad, ger en möjlighet till kreativitet och avkoppling samtidigt som det finns gott om utrymme för övernattande besökare. Sovrummet i gäststugan är utrustat med en dubbelsäng för extra bekvämlighet. Denna egendom är omgiven av en fantastisk natur med många gångvägar och vandringsleder som lockar till äventyr och upptäcktsfärder. Den frodiga omgivningen är inte bara vacker att se på, utan också rik på naturliga skatter som svamp, blåbär och lingon, vilket ger möjligheter till både kulinariska upplevelser och spännande skogsutflykter. Båtplats ingår vid en av de 5 bryggor som finns runt viken, man kan i mån av plats välja. Tomten är mångsidig och erbjuder både trädgårdstomtens lugn och skogstomtens äventyr. Här finns en variation av terräng med en hel del berg i dagen, vilket ger en unik karaktär och möjligheter till spännande utforskning och panoramautsikter över omgivande landskap. Sammanfattningsvis ger denna egendom en sällsynt möjlighet att leva nära naturen och njuta av dess mångfaldiga skönhet och resurser, vilket gör den till en perfekt plats för både avkoppling och äventyr året runt. Vi ses på visning!

  • Premium
Vårbrisvägen 76, Tallboda, Linköpings kommun

Vårbrisvägen 76

Lägenhet
Tallboda, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 495 000 kr
103,8 + 30 m²
4 rum
4 697 kr/mån
33 671 kr/m²

Nu behöver ni inte leta längre! Optimalt parhus på ca 104 kvadrat kan nu bli ditt. Huset ligger i Tallboda som är ett lugnt och tryggt bostadsområde nära en skogsdunge där en idyllisk boendemiljö breder ut sig och där det mestadels bor barnfamiljer. Huset är fördelat på två plan och inrymmer tre rymliga sovrum, ett smakfullt kök i vitt med bardel med utgång till det fantastiska uterummet om ca 25-30 kvm. Två duschrum varav det ena med tvättstugedel. Det finns flertalet smarta förvaringslösningar. Trädgården är väl tilltagen och skyddad från insyn, vilket bidrar till en privat känsla. Husets baksida ligger i mot grönområdet och dess öppna gräsyta. Intill huset finns en carport med tillhörande förrådsdel. Uppfarten framför har plats för 2-3 bilar. Här bor du i ett trivsamt och lugnt område med barnvänliga förhållanden. Närhet till skolor och förskolor. Bra cykelförbindelser och busskommunikationer med övriga staden. En kort promenad bort ligger Tallboda centrum med matbutik, kiosk, postservice och pizzeria. Det finns även härliga skogsområden med ett utegym, belyst motionsspår samt en grillplats med vindskydd, perfekt för rekreation.

  • Uteplats
Linnégatan 25A, Centralt, Linköpings kommun

Linnégatan 25A

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 495 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/4
2 240 kr/mån
46 719 kr/m²

Denna charmiga etta i ett vackert sekelskifteshus har en unik kombination av modern bekvämlighet och historisk charm. Utsmyckade stuckaturer ger rummet karaktär och elegans. Takhöjden på hela 3,30 ger ljus och rymd. Det generösa ljusinsläppet genom de stora fönstren skapar en luftig och välkomnande atmosfär i rummet. Det fina badrummet är stilrent med helkaklade väggar och golv. Här finns allt du behöver för en bekväm vardag, med moderna bekvämligheter och en praktisk layout. Köket är funktionellt men något slitet, vilket ger dig möjlighet att sätta din personliga prägel på det och skapa ditt drömkök. Belägen i en välskött förening med låga avgifter, är denna bostad ett perfekt val för den som söker ett bekvämt och prisvärt boende. Läget är oslagbart centralt bredvid Trädgårdsföreningen, vilket ger närhet till grönområden, kultur och nöjen. Med allt detta att erbjuda är denna etta en perfekt plats att kalla hemma för den som söker en kombination av historisk charm, modern bekvämlighet och ett prisvärt boende i en livlig och attraktiv stadsmiljö. Du har citykärnan med hela dess utbud på ett par minuter till fots. Nära har du också till nybyggda simhallen och promenader längs fina Stångån. Varmt välkomna på visning!

Gullringsvägen 4, null, Linköpings kommun

Gullringsvägen 4

Villa
Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
5 500 000 kr
126 + 137 m²
1 139 m² tomt

Nu saluförs en friliggande villa med stor altan och spabad i attraktiva Tallboda! Här möts ni av en välskött och uppdaterad villa med öppen och välplanerad planlösning som ger generösa sällskapsutrymmen genom sina 144 kvm BOA + 144 kvm källare fyllt med bekvämligheter. Entréplan rymmer hall, ett stort öppet kök med köksö som renoverats 2018, matplats, vardagsrum med eldstad, två sovrum, klädkammare, duschrum med dubbelhandfat som renoverats 2017 samt gäst-wc. Källarplanet rymmer bl a gillestuga, hobbyrum, sovrum, tvättstuga, wc samt flera rymliga förråd. För den som söker avkoppling finns även en relaxavdelning med bastu, dusch och badkar i källaren. På baksidan av huset kan du koppla av och njuta av det stora och välskötta altandäcket med spabad samt grönskande trädgård med praktisk robotgräsklippare. Området Tallboda är känt för sin familjevänliga atmosfär och attraktiva läge, vilket gör det till den perfekta platsen att kalla hem. Missa inte chansen att uppleva allt detta och mer. Välkomna på visning!

Hamra Ekelunda 1, Landet Rimforsa, Linköpings kommun

Hamra Ekelunda 1

Villa
Landet Rimforsa, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
15 000 000 kr
470 + 65 m²
7 rum
6 644 m² tomt

VÄLKOMMEN TILL HAMRA EKELUNDA 1! Önskar ni en exklusiv sjötomt därtill stort permanentboende så är Hamra Ekelunda 1 något för er. Gediget hus om 398 kvm med hög standard och en stor fullutrustad villa/gästhus om 158 kvm med hög standard. Utöver detta finner ni egenskaper i form av uthus, utekök, matplats under skärmtak, grillplats och rök samt ett poolområde där allt bonar fastigheten till en fantastisk plats för umgänge och trivsel. Även bastu som endast med ett par steg tar er ned till brygganordning med trädäck och brygga att förtöja båt vid. Beläget i Linköpings kommun med ca 20 min bilfärd till Mjärdevi så bor ni här med behändigt avstånd som kan avnjutas året runt. Sjön Järnlunden som är del av det fantastiska sjösystemet tar er hela vägen ner till Horn/Hycklinge eller via en enkel sluss till sjön Rengen - Brokind / Bestorp och om så önskas vidare genom Kinda Kanal till Roxen därefter välja färd mot öst- eller västkust. Lugn och trivsam sjö med fantastiska förutsättningar till alla dess tänkbara kopplade aktiviteter. Välkommen på visning!

Nygatan 38, Linköpings innerstad, Linköpings kommun

Nygatan 38

Lägenhet
Linköpings innerstad, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 595 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/3
2 363 kr/mån
49 844 kr/m²

Mitt i centrala Linköping med ett tyst och rofyllt läge mot den grönskande innergården välkomnas ni hem till en ny bostad att trivas i under lång tid framöver! Här, på Nygatan, bor ni med direkt närhet till allt som Linköpings stadskärna har att erbjuda. Vi befinner oss mitt i mellan Trädgårdsföreningen och Stora torget, med ungefär 100 meters promenad åt vardera håll. Kliv in och låt er välkomnas av en optimalt planerad 1:a fördelad på 32 effektiva kvadratmeter. Interiören är genomgående ljus och håller en hög materiell standard. Hallen är rymlig och erbjuder avhängnings- och förvaringsmöjligheter i en smidig skjutdörrsgarderob. Intill hallen ligger det helkaklade badrummet utrustat med dusch, här finns även gott om förvaringsutrymmen. Vidare in i lägenheten möts ni av det stora luftiga vardagsrummet som ligger öppet mot köket. De stora fönstren vetter åt söder och släpper in rikligt med ljus i hela bostaden. Här finns det gott om plats för socialt umgänge med tillräckliga ytor för bland annat matplats och sofffgrupp. Intill matplatsen finns en fransk balkong som bjuder ut er mot den grönskande innergården som bidrar till en avkopplande och behaglig atmosfär. Det smakfulla köket är väl tilltaget och erbjuder generöst med arbetsytor och förvaring. Bostaden ingår i Brf Elddonet 12 som omfattar totalt 68 lägenheter belägna på Nygatan, Apotekaregatan samt Hospitalstorget. Föreningen är trevlig och välskött med strukturerade framtidsplaner och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, en välskött innergård samt parkeringsplatser efter kölista. Den här lägenheten är som klippt och skuren för exempelvis studenten, förstagångsköparen eller veckopendlaren som vill bo i händelsernas centrum med gångavstånd till allt. Här njuter ni av att ha innerstadens kompletta serviceutbud runt hörnet och exemplariska kommunikationer med övriga Linköping.

  • Hiss
Slåttergatan 8B, Tannefors, Linköpings kommun
Slåttergatan 8B, Tannefors, Linköpings kommun, bild 2
Slåttergatan 8B, Tannefors, Linköpings kommun, bild 3

Slåttergatan 8B

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 250 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/2
4 329 kr/mån
27 174 kr/m²

Här erbjuds en välplanerad och hemtrevlig lägenhet där du kan flytta rakt in och börja trivas! Lägenheten erbjuder en boyta om 46 kvadratmeter. Det första som möter dig i denna bostad är en funktionell hall med goda avhängningsmöjligheter. Köket har på senare år renoverats och är i topp skick, med gott om förvaring och bra arbetsytor är detta en fröjd för en matlagningsälskare. Vidare från hallen når vi det mysiga vardagsrummet här finns plats för soffgrupp, vackra vitlaserade furugolv är en röd tråd genom hela lägenheten. Sovrummet har platsbyggda garderober samt gott om plats för dubbelsäng. Det fräscha badrummet är helkaklat och smakfullt renoverat i samband med stambytet 2016. Här bor du till en låg månadskostnad om 3 900kr/mån där värme, vatten och kabel- TV ingår. Kostnad för bredband tillkommer med 219 kr/mån. Lägenheten ligger i ett lugnt och rofyllt läge i populära Tannefors med omtyckta omgivningar såsom Stångån och dess promenadstråk samt citypulsen. Närhet till busshållplats, gym, ICA, apotek, pizzeria och mycket mera! Tillträde kan ske snabbt om så önskas. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 14:00
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Skvadronsgatan 8

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 295 000 kr
32 m²
1 rum
3 145 kr/mån
40 469 kr/m²

Välkommen till ditt nya boende om 32 kvm med en välplanerad planlösning, perfekt för att nyttja varje centimeter av bostaden! Lägenheten belägen på markplan erbjuder uteplats med söderläge in mot innergården och minimalisk insyn. Stig in i hallen som sömlöst öppnar upp mot kök och vardagsrum, med utrymme för matgrupp för fyra personer. Köket erbjuder ljusa och moderna lösningar, diskmaskin, generösa arbetsytor och en öppen planlösning för de sociala ytorna. Allrummet är lättmöblerat och stilrent med ljusinsläpp i en avslappnande atmosfär och estetisk parkett genomgående i bostaden. Lägenheten erbjuder även ett helkaklat badrum, utrustat med både dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare, för ytterligare praktikalitet. Brf Arenan är en välskött bostadsrättsförening med en engagerad styrelse och god ekonomi. Föreningen erbjuder sina medlemmar tillgång till en fantastisk takterrass samt en gemensamhetslokal. Dessutom finns en komplett övernattningslägenhet med kök och wc/dusch för de boendes bekvämlighet. Innergården är vackert utformad med sittplatser och utegym, vilket skapar en trivsam miljö för de boende. Södra Ekkällan är ett bekvämt område med bra förbindelser visa buss och cykel-/gångavstånd till både Linköpings City, Tinnerös Eklandskap, Universitetssjukhuset och Garnisonen. Med komfortabelt avstånd till matbutik, restauranger, gym och trevliga promenadstråk erbjuder området allt du kan önska dig. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Blåeldsbågen 43A, Sturefors, Linköpings kommun
  • Sön 26 maj kl 10:30
Blåeldsbågen 43A, Sturefors, Linköpings kommun, bild 2
Blåeldsbågen 43A, Sturefors, Linköpings kommun, bild 3

Blåeldsbågen 43A

Lägenhet
Sturefors, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 595 000 kr
69 m²
3 rum
5 166 kr/mån
23 116 kr/m²

Här erbjuds en optimalt planerad och ljus hörnlägenhet vars generösa ytor ger plats åt allt du önskar. I den här lägenheten kan du ägna all tid åt det du tycker om, här behöver du inte göra någonting annat än att bara flytta in och börja trivas. Lägenheten består av en inbjudande och trevlig hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, öppna och sociala vardagsrummet finns mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är modernt, stilrent och funktionellt med påkostade material, öppen planlösning mot vardagsrummet och bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är stort, fint och fräscht med toalett, dusch med duschväggar, handfat med kommod, handdukstork, tvättmaskin och tumlare. Det stora, ljusa och harmoniska sovrummet har grå väggar och ekparkett och erbjuder en hel vägg inbyggda garderober med skjutdörrar, mao gott om förvaring och plats för dubbelsäng. Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från lägenheten är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena utgörs av en ljus och fin uteplats med trätrall, sol hela dagen och kvällen samt plats för matbord och stolar. Den andra, på framsidan, är en mysig och delvis takbeklädd uteplats som bjuder på härlig morgonsol. Den relativt stora tomten erbjuder plats för odlingslådor och bra gräsytor. Brf Vreta By är en välskött, aktiv och trevlig förening med strukturerade framtidsplaner och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller en trevlig innergård, soprum och fastighetsförråd. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Välkomna på visning

  • Premium
  • Uteplats
Skogslyckegatan 64, Johannelund, Linköpings kommun
  • Ons 15 maj kl 18:00
Skogslyckegatan 64, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Skogslyckegatan 64, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Skogslyckegatan 64

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 795 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
3 853 kr/mån
23 312 kr/m²

Det är med största nöje som vi nu kan presentera en drömmig trea på våning två med ett lugnt läge i Johannelund. Här erbjuds en lägenhet i toppskick med enorm trivselkänsla och stilfull interiör. Låt er tilltalas av bostadens mysiga balkong med fin utsikt och förmiddagssol med utsikt över grönskande skogsdunge. Invändigt präglas ytskikten av enhetliga golv och målade/tapetserade väggytor i harmoniska toner. Tilltalande atmosfär för såväl avkoppling som umgänge. Hela bostaden har över tid renoverats med stil, finess och fingertoppskänsla. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Mycket stabil och ekonomiskt välmående HSB-förening med låg belåning vilket föranleder den låga månadsavgiften på 3 853 kr inklusive värme, vatten, tv, och sophantering. Föreningen består av 182 st lägenheter och har välskötta fastigheter och en engagerad styrelse. Som boende i föreningen har du möjlighet att hyra en bilplats. Det finns även källarförråd, gemensamma tvättstugor, cykelförråd, källsortering, gym och bastu Hela närområdet präglas av lugn. Skogslyckegatan är en återvändsgata och den här föreningen är belägen med ett högt och fint läge uppe på en kulle ovanför Johannelunds centrum. Byggnaderna omges av skogsdungar vilket bidrar till en härlig, avkopplande boendemiljö. Nedanför backen några hundra meter ligger Johannelunds centrum med bl.a. välsorterad matbutik, pizzeria, bageri, apotek och frisör. Goda bussförbindelser med övriga staden. Med cykeln tar du dig till centrum på 10 minuter, till Campus US på 15 minuter och till Campus Valla på 25 minuter. Närhet till Stångån med badplats och beachvolleybollplaner. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Ekeborgsvägen 16, Hjulsbro, Linköpings kommun

Ekeborgsvägen 16

Villa
Hjulsbro, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
4 500 000 kr
136 + 118 m²
6 rum
1 172 m² tomt

Välkomna till Ekeborgsvägen 16 i Hjulsbro! Här finner Ni en friliggande villa med bra läge i attraktiva Hjulsbro. Entréplanet rymmer en stor entréhall, härliga öppna umgängesytor mellan kök, matplats och vardagsrum, allrum, helkaklat duschrum samt två sovrum. Inredd vind med möjlighet till två sovrum. Praktisk källarvåning med bland annat badrum med bastu, gillestuga tvättstuga samt flera förråd. Från vardagsrummet nås ett inglasat uterum, på tomten finns även ett stort garage, förråd och stora gräsytor. På gångavstånd nås ICA-flamman, Lazlos restaurang, förskolor, skolor, trevliga promenadstråk vid Stångån samt Landeryds golfbana. Välkommen på visning!

Lindbacksvägen 30, Bestorp, Linköpings kommun

Lindbacksvägen 30

Villa
Bestorp, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
4 900 000 kr
149 m²
5 rum
1 092 m² tomt

Varmt välkomna till Lindbacksvägen 30 i Bestorp! Här finner Ni en friliggande villa från tillverkaren Sköna Hus. Huset är smakfullt inrett och har genomgående bra materialval. Här erbjuds såväl generösa umgängesytor invändigt som utvändigt samt fyra rejäla sovrum. Hjärtat är vardagsrumsdelen vilken är öppen i nock och har generös fönstersättning. Vardagsrummet har en kamin och dubbelaltandörr till den fina altanen med söderläge. Från vardagsrummet är det öppen planlösning mot det charmiga köket med matplats. Villan rymmer även två våtutrymmen och groventré med tvättstuga. Enbilsgarage, carport och plats för två bilar till. Bestorp är ett mycket trevligt område som ligger 20 minuters bilfärd från Linköping. Från villan nås bad/båthamn, förskola, skola 1-6, ICA och busshållplats på bara några minuters gångväg. Mycket välkomna på visning!

Engelbrektsgatan 31, Vasastaden, Linköpings kommun
  • Sön 19 maj kl 12:00
Engelbrektsgatan 31, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 31, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 31

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 7/9
6 272 kr/mån
38 250 kr/m²

Här finner du en lägenhet som är i fint skick där du inte behöver göra mer än att flytta in. De öppna ytorna gör att hemmet känns välkomnande och luftigt. Lägenheten erbjuder en boyta om 60 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. Om du tilltalas av att bo i ett hem som inte liknar något annat är det här helt rätt lägenhet för dig. Lägenheten består av en funktionell, stor och inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och två sovrum. I det trevliga och öppna vardagsrummet finns härliga umgängesytor, vacker utsikt och plats för soffa och matgrupp. Köket är socialt och fräscht med stora fönster, släta luckor, skåpluckor i grå kulör och bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är fräscht och smakfullt med toalett, badkar, tvättmaskin, torktumlare och badrumsskåp. Det mysiga sovrummet har ljusa väggar och parkettgolv och erbjuder plats för dubbelsäng. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en insynsskyddad, inglasad och mysig balkong om 14 kvadratmeter som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor, sol hela eftermiddagen och kvällen och loungedel. Detta snabbväxande och omtyckta område som bostaden är belägen i är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo attraktivt och centralt. Här har du nära till allt vardagen kräver, bra kommunikationer via Linköpings Centralstation, busshållplats, matbutik, trevliga promenadstråk och vårdcentral. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Snipvägen 16, Berg, Linköpings kommun
  • Sön 19 maj kl 14:15
Snipvägen 16, Berg, Linköpings kommun, bild 2
Snipvägen 16, Berg, Linköpings kommun, bild 3

Snipvägen 16

Villa
Berg, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
8 495 000 kr
149 + 27 m²
5 rum
1 438 m² tomt

Välkommen till denna förtrollande sjövilla belägen i Berg, där natursköna vyer möte komfort. Denna exklusiva fastighet erbjuder en fridfull och avskild plats att kalla hem samtidigt som den ger tillgång till en rad sociala utrymmen. Snipvägen 16 med dess sjötomt ger en oslagbar känsla av lugn och ro. Här erbjuds ett trivsamt boende för den stora familjen med ett socialt utformat kök, ett spatiöst vardagsrum med eldstad och magiska vyer över vattnet, totalt tre sovrum med möjlighet till flera, två duschrum samt ett stort allrum beläget på övervåningen med generösa ytor. Smarta förvaringslösningar med flertalet garderober samt separat stor klädkammare. Tvättstuga utrustad med tvättmaskin samt torktumlare och goda förvaringsmöjligheter. Runt huset finns uteplatser för att kunna njuta av solen hela dagen och på husets baksida finns en stor altan. Altanen vetter mot sjösidan och den härliga utsikten. Till bostaden hör uppfartsparkering samt garage. Området är känt för sin naturliga skönhet och sitt läge nära tillgångar som skogar, vandringsleder och sjöaktiviteter. På tomten finns också ett charmigt litet uthus vid vattnet som kan användas som en privat oas, gäststuga eller för att njuta av solnedgångarna över sjön. Här finns även bastu att nyttja. Huset är omgiven av en mycket välskött trädgård med blomstrande rabatter. Trädgården erbjuder flera sittplatser och möjlighet till uteplatser där du kan njuta av skönheten i din omgivning. En stenlagd uteplats med trädgårdsmöbler är den perfekta platsen för att avnjuta morgonkaffet medan du lyssnar på sjöns stillhet. En träaltan med en bekväm sittgrupp är idealisk för kvällar med grillmiddagar och samvaro med vänner och familj. Här bor ni med närhet till vatten, skog och mark. Även mycket nära fotbollsplanerna på Kungsbrohov, allmän badplats, förskola samt gångavstånd till Ica-affären. Med bara några minuters promenad når ni slussarna, Kanalkrogen och Fröken Jennys restaurang. Här har ni även nära till bra bussförbindelser. För er som hellre cyklar finns bra cykelväg som tar er ända till Linköping centrum. I Berg finns tre bra förskolor och en grundskola åk 1-6 som är mycket omtyckt. Under sommaren lever Berg upp ordentligt. Bergs Slussar är Göta Kanal största attraktion och hit kommer tiotusentals människor varje år. Mycket p.g.a av den underbara naturen längs de elva slussarna som bildar Göta Kanals längsta slusstrappa. På vinterns kan ni åka skridskor på bandyplan intill Kungsbrohov. Denna sjövilla i Berg är mer än bara en bostad, det är en livsstil. Med sina fantastiska vyer över vattnet, generösa utomhusutrymmen och sociala ytor är detta en drömhem för den som söker en fridfull och ändå social livsstil vid sjön. Ge dig själv privilegiet att äga denna unika fastighet och upplev det bästa av sjölivet i Berg. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Thorells gata 12, Övre Vasastaden, Linköpings kommun
  • Sön 19 maj kl 15:45
Thorells gata 12, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Thorells gata 12, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Thorells gata 12

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 650 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 6/15
2 738 kr/mån
46 479 kr/m²

På Thorells Gata 12 ges nu chansen att förvärva en rymlig och toppmodern enrumslägenhet om 35,5 kvadratmeter med noggrant utvalda materialval såväl som genomgående hög standard. Interiört erbjuds såväl modernt och stilrent kök från Ballingslöv med diskmaskin samt helkaklat duschrum med kombinerad tvätt och torktumlare, större social yta som rymmer både säng och större sittgrupp som goda förvaringsmöjligheter med inbyggd förvaring via hallen. Bostaden är belägen på sjätte våningen med en härlig balkong i två väderstreck. I avgiften på 2 738 kr ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv samt förråd. Som medlem i föreningen har man även tillgång att nyttja två fantastiska takterrasser med milsvid utsikt över Linköping med omnejd! Föreningen disponerar över garage som de boende kan hyra och som nås smidigt via hissen rakt ned i källaren. Övre Vasastaden är en populär och lugn stadsdel som erbjuder närhet till bra restauranger, en välsorterad matbutik, frisör samt gym i området. Stadskärnan med dess rikliga utbud av shopping och aktiviteter når ni med cirka 10 minuters promenadavstånd. Resecentrum samt fjärrbussterminalen ligger i närhet till bostaden och har goda pendlingsmöjligheter för den som önskar. I området finner ni även ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. Goda kommunikationer från bostaden via buss, gång eller cykel till övriga delar av staden. Detta boende måste upplevas på plats. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lasarettsgatan 8, Centralt, Linköpings kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00

Lasarettsgatan 8

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 225 000 kr
79 m²
3 rum
vån 0/5
4 745 kr/mån
40 823 kr/m²

På eftertraktade Mahoniahöjden erbjuds äntligen möjligheten att bli ägare av denna moderna och bekymmersfria bostad fördelade på tre rum och kök. Här bor ni rofyllt invid den lummiga parken Mahoniadalen som genomkorsas av Tinnerbäckens porlande vatten samtidigt som ni når Trädgårdsföreningen, US, Tinnerbäcksbadet och Linköpings stadskärna på endast ett par minuters promenad från porten. På Lasarettsgatan finner ni denna påkostade trerummare med fönster i två väderstreck. Lägenheten erbjuder en genomgående smakfull interiör med exklusiva materialval och en genomtänkt planlösning. Här inryms ett ljust och välutrustat ljust kök från HTH med rymlig matplats, ett väl tilltaget vardagsrum i planlösning mot kök och hall, separat stor walk-in-closet, två sovrum med god förvaringskapacitet samt ett stort duschrum med bland annat tvättavdelning och golvvärme. Vidare erbjuder lägenheten goda förvaringsmöjligheter via hallen. Utöver den genomtänkta planlösningen erbjuder denna bostad en rad olika kvalitéer där framförallt den inglasade balkongen utmärker sig med sin generöst tilltagna yta och perfekta läge ut över den vackra Tinnerbäcken. Här bor man i en mycket stabil Riksbyggen-förening med god ekonomi, välskötta byggnader och en välorganiserad styrelse. Att bo i föreningen upplevs väldigt smidigt. För att komma åt garage, gym och övernattningslägenhet tar du bara hissen rakt ner i källaren utan att behöva gå utomhus. Det finns ett rymligt förråd som hör till bostaden. I månadsavgiften ingår värme, tv och bredband. Föreningen har garageplatser med laddstolpar för dig med elbil. Detta är en lägenhet perfekt för dig som värdesätter närheten till citypulsen samtidigt som du kan dra njuta av alla närliggande grönområden för rekreation. Kommunikationerna är mycket goda med flertalet busslinjer som trafikerar närmsta hållplats Tinnerbäcksbadet med täta turer. Hållplatsen ligger cirka 150 meter från porten. Östenssons har även öppnat en välsorterad matbutik vid Folkungavallen, endast ett par hundra meter bort. Enbart ett stenkast från bostaden finns även Linköpings nya Simhall. Sammantaget är detta ett utmärkt boende och läge som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Norrsvängen 1A , Valla, Linköpings kommun

Norrsvängen 1A

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 095 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2
4 129 kr/mån
37 748 kr/m²

Här kommer du in i en exklusiv och luftig lägenhet där takhöjden skapar en rymd som gör att bostaden känns ännu större. Bostaden har två rum och kök och en boyta om 55,5 kvadratmeter. Hemmet är rikt på detaljer som andas kvalitet, och har en genomgående hög materiell standard. Bostadens stora fönster inger ett härligt ljusinsläpp. Det första som möter oss i denna lägenhet är en välplanerad och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, duschrum och ett harmoniskt och rogivande sovrum med platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Köket är stilrent, modernt och härligt med påkostade material, bänkskiva i sten, skåpluckor i valnötsträ och gott om förvaring. Det härliga och trevliga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, platsbyggd bokhylla, härliga umgängesytor och generös takhöjd. I badrummet finns toalett, dusch, handfat, tvättmaskin. Balkongen med eftermiddag samt kvällssol nås via vardagsrummet. Här bor man i en välskött HSB-förening som har god ekonomi med låg belåning och väl underhållna fastigheter. I föreningen finns gym, övernattningslägenhet, gemensamhetslokal och grillplats. Lägesfaktorn är mycket bra med närhet till såväl city som universitetet. Gottfridsberg är ett omtyckt område med blandad bebyggelse och mycket grönområden. Härifrån finns goda kommunikationer med buss- och cykelförbindelser till övriga staden. Matbutik och restauranger finns på kort promenadavstånd, likväl som friluftsmuséet Gamla Linköping och Vallaskogen för rekreation. Välkommen på visning!

  • Balkong
Stureplan 3, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun

Stureplan 3

Lägenhet
Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
5 695 000 kr
135 m²
4 rum
vån 3/5
4 362 kr/mån
42 185 kr/m²

Med attraktiv läge på Stureplan 3, finns nu en unik möjlighet att köpa i Fastighetsaktiebolaget Vasastaden. Upptäck denna härliga etagévåning om fyra rum och kök, belägen högt upp i huset med andra ord, på våning tre och fyra. Här möts vi av generös takhöjd, vackra golv, tidstypiska snickerier, spegeldörrar, spröjsade fönster och djupa fönsternischer. En tydlig karaktär som genomsyrar hela bostaden. På entréplan välkomnas vi av en inbjudande hall, rymlig klädkammare, två generösa rum i fil, kök och badrum. Från köket når vi ut till en av våningens två balkonger. En trappa upp där våningens sovrum ligger placerade, finns även ytterligare ett badrum och från ett av sovrummen finns utgång till våningens andra balkong. Båda badrummen är helkaklade och har klassiska färgval. Det idealiska läget erbjuder närhet till autentiska restauranger, uteliv på torget och avkopplande promenader i innerstadens grönskade parker. Alldeles i närheten finns välsorterad matbutik, skolor, teater, biograf med mera. Bara ett stenkast bort ligger stadskärnan med dess rikliga utbud av restauranger och shopping. Linköpings Resecentrum når ni med cirka 7 minuters promenadavstånd. Goda kommunikationer via buss, cykel eller gångväg. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Sturegatan 12, Centralt, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 12:00
Sturegatan 12, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Sturegatan 12, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Sturegatan 12

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 495 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 083 kr/mån
52 456 kr/m²

Söker du en mindre lägenhet med centralt läge utan att göra avkall på att bo lugnt och avskärmat? I sådana fall är den här fantastiskt fina ettan på Sturegatan 12 rätt bostad för dig. Här erbjuds en mycket ljus och yteffektiv etta, belägen en halv trappa upp med balkong mot en lugn, grönskande innergård. Här bor du både insynsfritt och väl ljudisolerat tack vare nya fönster från 2013. Lägenheten är i ett stilfullt format med genomgående ekparkettgolv, vitmålade väggytor och renoverat kök och badrum. Här finns det gott om plats för såväl en större säng, soffgrupp och matplats. Luftig och ljus känsla tack vare öppen planlösning, högt i tak och ett fint ljusinsläpp. I hallen finns gott om förvaringsmöjligheter tack vare en stor garderob med spegelskjutdörrar. Brf Beckasinen är en mycket stabil och välskött HSB-förening med väl underhållna fastigheter och en belåningsgrad på endast 1 514 kr/kvm. Avgifterna kommer också att hållas oförändrade under året. Som boende har du tillgång till ett vindsförråd, ett källarförråd samt möjlighet att nyttja gemensam tvättstuga samt cykelförråd. Föreningen har också en mycket trevlig och grönskande innergård med en gemensam grillplats som man kan nyttja under sommaren. Det centrala läget i stan är helt optimalt. Här bor man med krypavstånd till citykärnan med dess utbud på handel, restauranger och nöjesliv. På bekvämt gångavstånd ligger även centralstationen. För studenten är det 15 minuter på cykel till Campus Valla och knappa 10 minuter till Hälsouniversitetet. En bostad som lämpar sig perfekt för förstagångsköparen, studenten eller för den som söker en övernattningslägenhet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Ridderstads gata 42, Berga, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 15:30
Ridderstads gata 42, Berga, Linköpings kommun, bild 2
Ridderstads gata 42, Berga, Linköpings kommun, bild 3

Ridderstads gata 42

Radhus
Berga, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 995 000 kr
118 m²
4 rum
4 600 kr/mån
25 381 kr/m²

Detta bostadsrättsradhus med hörnläge erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö i det populära området Berga. Med en yta på 118 kvadratmeter och fyra rum är detta radhus perfekt för en familj eller för den som söker extra utrymme. Radhuset ligger på en hörntomt och har en stor gräsmatta med odlingsmöjligheter samt ett praktiskt uteförråd. På entréplanet möts du av en social och välkomnande atmosfär. Det väldisponerade köket är öppet och integrerat i en luftig planlösning mot vardagsrummet. Här finns gott om plats för matlagning och social samvaro. Köket är modernt utrustat med alla nödvändiga apparater och stilrena ytor som underlättar vardagens rutiner. I vardagsrummet finner du en elegant braskamin, vilket skapar en mysig och varm atmosfär under kyliga kvällar. På entréplanet finns även en separat tvättavdelning, vilket gör det enkelt att utföra tvättuppgifter utan att behöva transportera kläder till andra våningen. Detta ger extra bekvämlighet och praktiska lösningar för en effektiv vardag. På övervåningen finns tre sovrum, vilket ger gott om utrymme för familjen eller för att använda ett av rummen som arbetsplats eller hobbyrum. De ljusa och rymliga sovrummen ger möjlighet till avkoppling och god nattsömn. Dessutom finns ett smakfullt badrum på övervåningen, utrustat med moderna bekvämligheter. Radhusets design och praktiska lösningar skapar en idealisk miljö för en modern och aktiv familj. Berga Kulle är en trevlig och välskött förening med en härlig gemenskap. Ridderstads Gata är belägen i ett populärt och idylliskt område med närhet till goda kommunikationer, grönområden såsom skulpturparken med anrik miljö och promenadstråk. Området är barnvänligt med gångavstånd till såväl förskola som skola. Bostaden ligger endast ett stenkast ifrån Berga Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat vårdcentral och barnavårdscentral samt folktandvård. Här bor man även med närhet till ett helt nytt bibliotek beläget i Berga Slott. I centrum finns välsorterad livsmedelsaffär, pizzeria och sushi. Endast en kort promenad bort finns Tinnerbäcken med dess trevlig promenadstråk. Även Vidingsjös motionscentrum ligger nära till hands där finns bra motionsspår, lekplats samt minigolf. På endast 10 min via cykel når man Universitetssjukhuset, 20 minuter med cykel till Mjärdevi och cirka 7 min cykelväg till Saab. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen med ditt intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Åbylundsgatan 23, Åbylund, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 12:00
Åbylundsgatan 23, Åbylund, Linköpings kommun, bild 2
Åbylundsgatan 23, Åbylund, Linköpings kommun, bild 3

Åbylundsgatan 23

Lägenhet
Åbylund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
2 695 kr/mån
33 241 kr/m²

Varmt välkommen till denna hemtrevliga tvåa om 54 välplanerade kvadratmetrar i Åbylund! Den ljusa hallen är inbjudande och erbjuder bra förvaring i garderober. Köket har ekluckor och rostfria vitvaror i form av diskmaskin, varmluftsugn och micro samt vit kyl/frys. På golvet ligger klinker och väggarna är ljusa. Det härliga vardagsrummet är rymligt och ljust med parkettgolv, en fondvägg och i övrigt vita väggar. Här kommer man ut till den härliga balkongen som vetter mot ett grönområde och har söderläge. Sovrummet är målat i en varm härlig grön färg och har gott om förvaring i garderober. Badrummet har blått kakel och klinker, takdusch, handdukstork, handfat med kommod och wc. Vindsförråd samt ett lite mindre förråd i källaren tillhör bostadsrätten. Här bor du i en mycket bra förening som är aktiv och framåt med lång erfarenhet av underhåll och förvaltning. Som standardhöjande åtgärder kan nämnas stamrenovering, säkerhetsdörrar och låssystem med taggar. I föreningen finns bland annat en bastu, ett gym, grillplatser, en samlingslokal, ett övernattningsrum och odlingslotter. Härifrån är det nära till såväl centrum och universitetet som Tornby köpcentrum. Området har även stora grönområden och det finns också en pizzeria och en närbutik. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Järnvägsgatan 2A, Centralt, Linköpings kommun

Järnvägsgatan 2A

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/5
5 874 kr/mån
28 500 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda en fin, välskött trea på centralt belägen adress med direkt närhet till centralstationen och hela innerstadens utbud runt hörnet! Den här bostaden är en välplanerad trerummare på 70 kvadrat belägen på andra våningen i hus med hiss. Lägenheten ligger i ett modernt hus som byggdes 2007. Här har man fönster i två väderstreck och begränsad insyn vilket bidrar till en privat känsla. Sovrummen vetter mot innergården, och från det ena sovrummet har man utgång till en trevlig balkong med ett optimalt solläge i sydväst. Kök och vardagsrum utgör en enda stor, öppen enhet med en social känsla. Köket är fullutrustat och ger plats till en matgrupp för 4-6 personer. Fräscht, helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare, rymlig entréhall samt en separat klädkammare med god förvaringskapacitet. Bostadsrättsföreningen Kristina har en god ekonomi, har välskötta fastigheter och en familjär känsla. Här bor du tryggt och bekvämt till en låg månadsavgift om endast 5 874 kr. Till lägenheten hör ett källarförråd och det finns möjlighet att hyra parkering i husets garage. Föreningen har dessutom en bastu och gemensamma uteplatser på innergården som kan nyttjas av medlemmarna. Ett komplett boende med attraktivt läge. Att bo på Järnvägsgatan 2A innebär att du har ett mycket tilltalande läge med nära till precis allting. Resecentrum når du på 3 minuters promenad, perfekt för dig som pendlar inom Linköping men även för dig som reguljärt åker längre resor. Med cykel tar du dig till Universitetet på 20 minuter. Gångavstånd till motionsspår runt Stångån samt till citykärnan och direkt närhet till flertalet restauranger, matbutiker och övrigt serviceutbud. Ett bra tillfälle för studenten, veckopendlaren eller paret som vill förverkliga sin bostadsdröm! Tillträde är flexibelt. Varmt välkommen på någon av visningarna!

  • Balkong
  • Hiss
Söderleden 4, Vimanshäll, Linköpings kommun

Söderleden 4

Lägenhet
Vimanshäll, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
795 000 kr
72,5 m²
2 rum
vån 3/3
8 872 kr/mån
10 966 kr/m²

Det finns många fördelar med att bo på Söderleden 4. Det optimala läget med gångavstånd till city samtidigt som Stångån med dess härliga promenadstråk återfinns enbart ett stenkast bort. Högst upp i huset med egen ingång bor man här trivsamt och bekymmersfritt. Denna bostads planlösning är välplanerad där lägenhetens 72,5 kvadratmetrar optimerats på bästa sätt. Stilrent ljust kök med vita köksluckor med attribut som spotlights, diskmaskin och goda förvaringsmöjligheter, luftigt vardagsrum med plats för soffa och matbord med härligt ljusinsläpp, rymligt och harmoniskt sovrum med gott om förvaring och ett helkaklat duschrum med toalett, handdukstork och handfat. Enhetliga färg- och materialval som skapar en trivsam och behaglig atmosfär. Här bor man i en trivsam och trevlig förening. I månadsavgiften ingår el, värme och vatten. Här finns förråd tillhörande bostaden, cykelförråd samt gemensam tvättstuga. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som söker en väldisponerad bostad med ett citynära läge med goda busskommunikationer och cykelförbindelser. Här är det bara att flytta in och börja trivas från första stund. Till Universitetet tar det cirka 20 minuter med cykel och Hälsouniversitetet nås via cykel på 5 minuter. Tillträde är flexibelt och sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Timmermansgatan 7, Övre Vasastaden, Linköpings kommun
  • Mån 13 maj kl 18:00
Timmermansgatan 7, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Timmermansgatan 7, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Timmermansgatan 7

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 745 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/5
2 595 kr/mån
45 921 kr/m²

Nu finns chansen att bli ägare till en lägenhet som fortfarande är så gott som i nyskick. Med rätt möblering av de öppna ytorna kan du skapa ett fantastiskt djup i den här lägenheten. Lägenheten erbjuder en boyta om 38 kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök. Det märks att man lagt ner mycket tid och omsorg vid planeringen av den här lägenheten. Här erbjuds ett komplett, bekymmersfritt boende i högsta klass med genomgående parkettgolv och vitmålade väggytor. Fullutrustat kök från Ballingslöv, vardagsrum i öppen planlösning mot kök, en sovalkov samt ett fräscht, helkaklat badrum med kombimaskin. Bostaden har ett fritt läge och är belägen på våning 2 i hus med hiss. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en stor och mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från allrummet och erbjuder lättmöblerade ytor och loungedel. Övre Vasastaden är ett attraktivt nytt innerstadsområde som blivit en förlängning av den redan etablerade och omtyckta Vasastaden. I Brf Vasatorget bor ni lugnt och avskilt men samtidigt väldigt nära centrum med dess utbud av kultur- och restaurangliv. I närheten finner ni ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. Perfekt bostad för studenten, förstagångsköparen eller för den som söker en övernattningslägenhet. Universitetet når man smidigt via buss, cykel eller gång. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 114