SkandiaMäklarna Linköping

SkandiaMäklarna Linköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ledberg Hörnet 1, Ledberg, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 11:00
Ledberg Hörnet 1, Ledberg, Linköpings kommun, bild 2
Ledberg Hörnet 1, Ledberg, Linköpings kommun, bild 3

Ledberg Hörnet 1

Villa
Ledberg, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 795 000 kr
164 m²
7 rum
953 m² tomt

Detta storslagna hus är en perfekt kombination av traditionell charm och modern bekvämlighet. Med ett läge som omfamnar den grönskande naturen och omgivande hästhagar, erbjuder detta hem en fridfull tillflyktsort från stadens brus. Här kan du vakna upp till fågelkvitter och frisk luft, samtidigt som du njuter av bekvämligheten med kommunalt vatten och avlopp samt fiberuppkoppling. Huset är inte bara väl omhändertaget utan också smart uppdaterat för att möta dagens krav på komfort och stil. Den rymliga tvättstugan och de stilrena badrummen ger dig både praktiska funktioner och modern design. Och köket - ett stort lantligt kök där gemenskap och matlagning blir till en glädjefylld upplevelse för hela familjen. Till detta finner vi att huset har hela fem sovrum så det finns gott om plats för familj och vänner att njuta av lugnet och skönheten i Ledberg. Och för den som önskar finns möjlighet att enkelt dela av för att skapa ett sjätte sovrum eller kanske en hemmakontorsyta. Huset har gott om förvaring och uppe finns också ett stort allrum. Fastigheten rymmer även ett vidbyggt garage, en carport, en stor altan under tak samt en väldigt trivsam tomt.. Dessutom, med en busshållplats precis utanför dörren, är det enkelt att ta sig till och från stan. Perfekt för den som vill kombinera den lantliga livsstilen med goda kommunikationer till närliggande samhällen och städer. Härifrån går också skolskjutsen till Malmslätt. Du når Linköping på 15 minuter, Vikingstad och Malmslätt på 10 minuter. Här har du också cykelavstånd till bla Boställets vedugnsbageri och den fina badplatsen Svartåfors. Ta chansen att skapa ditt eget idylliska paradis i Ledberg - boka din visning idag och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Uteplats
Djursnäs Smultronstigen 96, Djursnäs, Västerviks kommun
Djursnäs Smultronstigen 96, Djursnäs, Västerviks kommun, bild 2
Djursnäs Smultronstigen 96, Djursnäs, Västerviks kommun, bild 3

Djursnäs Smultronstigen 96

Fritidshus
Djursnäs, Västerviks kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 195 000 kr
80 m²
4 rum
1 850 m² tomt

Fritidshuset på Smultronstigen 96 i Djursnäs är en pärla belägen i ett fantastiskt läge nära havet. Med sina 80 kvadratmeter erbjuder det en bekväm och avslappnad tillflyktsort för både vardag och helg. Huset välkomnar dig med en charmig ingång som leder till en ljus och öppen planlösning. De två mindre sovrummen är perfekta för gäster eller barn, med utrymme för våningssängar för extra sovplatser. Huvudsovrummet är rymligt nog för en bekväm dubbelsäng och lovar god nattsömn efter dagens äventyr. Badrummet är modernt och praktiskt med våtrumsmatta och våtrumstapet för enkel rengöring och långvarig fräschhet. Vardagsrummet är hjärtat i huset, där en mysig kamin skapar en varm atmosfär under kyliga kvällar. Från vardagsrummet har du också direkt tillgång till det inglasade uterummet, där du kan njuta av en underbar utsikt och naturens skiftande skönhet året runt. Det stora köket är en dröm för matälskare och hemmakockar med gott om förvaringsutrymme, generösa arbetsytor och moderna bekvämligheter som tvättmaskin, diskmaskin, spis med häll och ugn samt kyl/frys. Det mörka laminatgolvet ger en elegant kontrast till de vita väggarna och skapar en ljus och luftig känsla i rummet. Förutom huvudbyggnaden inkluderar denna egendom också flera charmiga uthus som utökar dess potential och möjligheter. En lillstuga, perfekt för extra gäster eller för en mer privat tillflyktsort, erbjuder ytterligare utrymme med plats för en bekväm dubbelsäng. En gäststuga, komplett med en liten verkstad, ger en möjlighet till kreativitet och avkoppling samtidigt som det finns gott om utrymme för övernattande besökare. Sovrummet i gäststugan är utrustat med en dubbelsäng för extra bekvämlighet. Denna egendom är omgiven av en fantastisk natur med många gångvägar och vandringsleder som lockar till äventyr och upptäcktsfärder. Den frodiga omgivningen är inte bara vacker att se på, utan också rik på naturliga skatter som svamp, blåbär och lingon, vilket ger möjligheter till både kulinariska upplevelser och spännande skogsutflykter. Båtplats ingår vid en av de 5 bryggor som finns runt viken, man kan i mån av plats välja. Tomten är mångsidig och erbjuder både trädgårdstomtens lugn och skogstomtens äventyr. Här finns en variation av terräng med en hel del berg i dagen, vilket ger en unik karaktär och möjligheter till spännande utforskning och panoramautsikter över omgivande landskap. Sammanfattningsvis ger denna egendom en sällsynt möjlighet att leva nära naturen och njuta av dess mångfaldiga skönhet och resurser, vilket gör den till en perfekt plats för både avkoppling och äventyr året runt. Vi ses på visning!

  • Premium
Drabantgatan 25, T1, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 11:30
Drabantgatan 25, T1, Linköpings kommun, bild 2
Drabantgatan 25, T1, Linköpings kommun, bild 3

Drabantgatan 25

Lägenhet
T1, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 195 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/4
4 519 kr/mån
26 768 kr/m²

Välkommen till en stor trea med stor uteplats samt 2,90 meter i takhöjd. Här bor du i en välplanerad lägenhet med öppna ytor. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum, ett helkaklat badrum med dusch samt ett ljust kök med plats för middagsbord och öppen planlösning mot vardagsrummet. Gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober samt en rymlig klädkammare. Denna lägenhet passar unga som äldre, ensamstående eller barnfamilj, tack vare en öppen och härlig planlösning, hiss, få trösklar, busshållplats till Drabantgatan samt ett dagis på innergården. Lägenheten har ett optimalt läge i T1 med gångavstånd till city. Här bor du i en trevlig och välskött förening med fina faciliteter så som SPA, gym, gemensamhetslokal, bastu, verkstad/hobbyrum samt övernattningslägenhet. I föreningen finns även en fin innergård samt stort trädäck med utemöbler och grillar att nyttja. Garageplats finns att hyra i föreningen och det finns även möjlighet till elplats för elbil eller hybrid. Närhet till trevliga Trädgårdsföreningen och till bra service med mataffär och restaurang inom området. Bra gångavstånd till Hälsouniversitetet/Universitetssjukhuset och Valla vårdcentral med apotek. Cykelavstånd till Universitetet. Barnomsorg finns inom kvarteret och närliggande kvarter. Det kända fritidsområdet Valla, med Gamla Linköping, är inom kort räckhåll med promenadstigar, löpstigar samt cykelbanor. - Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Rosengatan 2, Ramshäll, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 16:30

Rosengatan 2

Lägenhet
Ramshäll, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 750 000 kr
39 m²
2 rum
vån -1/3
2 529 kr/mån
44 872 kr/m²

Låt er omfamnas av en otroligt smakfull bostad av högsta klass. Här radas superlativen upp i överflöd. Hela lägenheten är renoverad under år 2020 och erbjuder ett boende med hög trivselfaktor och en gedigen wow-känsla från första ögonblicket. Lägenheten har ett fenomenalt hörnläge med fönster i två väderstreck och begränsad insyn trots det centrala läget. Precis utanför huset rinner Tinnerbäcken vilket bidrar till en harmonisk känsla. Bostaden inrymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum, hall samt ett helkaklat duschrum med kombimaskin. Från vardagsrummet når du en fin uteplats där du kan njuta av kvällssolen. Hela lägenheten genomsyras av smakfulla färg- och materialval och påkostad utrustning med bl.a. stenskivor i portugisisk kalksten och detaljer i marmor i badrummet. De påtagliga ljusinsläppen samt den generösa takhöjden på cirka 2,70 m skapar en tilltalande atmosfär och sann hemkänsla. Lägenheten värms upp via vattenburen golvvärme. All belysning styrs via appen Plejd. Bostaden disponeras enligt ett välplanerat kök i smakfullt utförande utrustat med diskmaskin, bänkskiva i kalksten och höga skåpluckor. I vardagsrummet uppenbarar sig en modern, ljus och luftig känsla med fönster i två väderstreck och stilfulla ytskikt. Det vackra fiskbensparkettgolvet är enhetligt för samtliga rum. Fönsterbräden i samma kalksten. Lägenheten bjuder även på en stor och tilltalande uteplats om cirka 15 kvadratmeter där du kan njuta av solens strålar under eftermiddag och kväll med nära och kära. Stabil och välskött förening med en totalrenoverad fastighet där inget större underhållsbehov föreligger. Som boende i föreningen har du tillgång till ett lägenhetsförråd i källaren, gemensam tvättstuga, cykelförråd och möjlighet till parkering för såväl bil som MC. Här kan du verkligen få utlopp för livskvalité från första stund. Lägesmässigt bor du med kort promenadavstånd till Citykärnan, Trädgårdsföreningen, Universitetssjukhuset och kommunikationer. Till Hälsouniversitetet tar det enbart någon minut att promenera till medan det till Linköpings Universitet tar cirka 15 minuter via cykel. Varmt välkommen på visningarna. Tillträde kan ske snarast!

  • Plus
  • Uteplats
Högalidsgatan 43, null, Motala kommun

Högalidsgatan 43

Villa
Motala kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 995 000 kr
160 + 80 m²
840 m² tomt

Huset på Högalidsgatan 43 i Motala är stort och vackert med en härligt uppvuxen tomt som erbjuder en fantastisk utemiljö. Entréplanet välkomnar med en rymlig hall utrustad med praktiska garderober för förvaring. Här finns ett bekvämt sovrum som ger lugn och ro samt ett modernt kök från 2020 med senaste standarden och funktionella arbetsytor. En stor altan byggd 2021 ger perfekt utrymme för utomhusaktiviteter och grillkvällar. Uterummet har altaner åt två håll, vilket ger sol hela dagen och utmärkta möjligheter för avkoppling utomhus. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffgrupp och matgrupp, och de stora fönstren i två väderstreck släpper in ett härligt ljus. På entréplanet finns även en liten toalett och ett generöst sovrum som ger gott om utrymme för avkoppling. På övre plan möts man av en liten hall som fördelar sig till tre sovrum. Ett av sovrummen har en garderobsvägg och två stora fönster som ger mycket ljus. Ett annat sovrum har utgång till balkong, vita väggar och ljust golv. Det tredje sovrummet är något mindre men har också vita väggar och ljust golv. Här finns även en liten toalett med våtrumstapet och våtrumsmatta, WC och handfat samt ett större äldre badrum med badkar, handfat med kommod och dusch. Husets vind erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter med gott om plats för diverse saker. I källaren finns en tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt bra förvaringsmöjligheter. Här finns även en dusch och bastu som idag används som förvaringsutrymme men med möjlighet att omvandla till en relaxavdelning samt en praktisk källartoalett. Garaget inkluderar en verkstadsdel som är perfekt för den händiga med plats för verktyg och arbetsbänk, samt plats för en bil. Detta hus erbjuder en fantastisk kombination av modern komfort och praktiska lösningar, med utmärkta utomhusytor och flexibla inomhusutrymmen som passar både familjeliv och hobbyverksamheter. De stora fönstren ger huset ett härligt ljus, medan den uppvuxna tomten och den vackra utemiljön skapar en idealisk plats för avkoppling och sociala aktiviteter. Området kring Högalidsgatan 43 är familjevänligt och har flera förskolor inom nära avstånd, vilket gör det enkelt för småbarnsfamiljer. Dessutom ligger Södra Skolan i närheten, som erbjuder utbildning för låg-, mellan- och högstadieelever, vilket gör det till ett praktiskt och bekvämt boende för familjer med barn i olika åldrar. Fålehagen med motionsspår och disc golf-bana erbjuder många möjligheter för fritidsaktiviteter och utomhusmotion. Det är även bekvämt beläget nära Charlottenborg ICA Supermarket för dagliga inköp. För pendlare finns bra möjligheter med både tåg och bil, vilket gör det enkelt att resa till och från området. Varmt välkomna på visning!

Bataljonsgatan 25, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Bataljonsgatan 25, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Bataljonsgatan 25, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Bataljonsgatan 25

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 550 000 kr
67 m²
3 rum
vån 4/5
4 747 kr/mån
38 060 kr/m²

Nu behöver ni inte leta längre! Högt upp i en uppförd fastighet från 2017 erbjuds här den ultimata hörntrean på attraktiv adress i omtyckta Södra Ekkällan. Här bor man bekvämt och kompromisslöst på fjärde våningen i hus med hiss och garage i källarplan. Bostaden genomsyras av ljusa, fräscha materialval och härliga ljusflöden med fönster i två väderstreck. Listan med fördelar blir lång. Optimal planlösning där de generösa ytorna talar för sig. Innanför entrédörren möts man av en tambur med förvaring i en stor garderob samt praktiskt klinkergolv i grått. Intill entrén ligger det helkaklade duschrummet med toalett och tvättavdelning. Längre in möts man av vardagsrummet som ligger i halvöppen planlösning mot det smakfulla köket med vita skåpsluckor och full maskinpark. Det luftiga vardagsrummet erbjuder goda sällskapsytor och utgång till en härlig inglasad balkong. Matplats intill balkongen. Det finns två sovrum varav ett större och ett mindre. I det stora sovrummet finns gott om förvaring i form av en hel garderobsvägg. Brf Arenan 2 är en välskött förening med en engagerad styrelse och god ekonomi. Här finns tillgång för de boende att nyttja en fantastisk takterass med tillhörande gemensamhetslokal samt en fantastiskt fin innergård med sittplatser och utegym. Södra Ekkällan är ett område med många fördelar. Här bor man i ett område beläget mitt emellan City och Eklandskapet med första parkett intill Universitetssjukhuset och Garnisonen. I närheten av lägenheten finns välsorterad matbutik, skolor och förskolor och två bra gym (Friskis och Svettis och Nordic Wellness). Trevliga promenadstråk intill närliggande Tinnerbäcken. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. Ett boende som passar såväl den äldre som den yngre målgruppen. Varmt välkommen att bekanta er med er nästa drömbostad! Tillträde kan ske omgående.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gullbergsgatan 8, Folkets Park/Valla, Linköpings kommun
  • Sön 18 aug kl 12:30
Gullbergsgatan 8, Folkets Park/Valla, Linköpings kommun, bild 2
Gullbergsgatan 8, Folkets Park/Valla, Linköpings kommun, bild 3

Gullbergsgatan 8

Lägenhet
Folkets Park/Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 595 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4
5 203 kr/mån
35 548 kr/m²

Välkommen till Gullbergsgatan 8 och denna moderna och smart planerade trea belägen på våning fyra i hjärtat av Folkets Park i Gottfridsberg. Här presenteras en lägenhet på 73 kvadratmeter med en stor inglasad balkong mot den vackra, grönskande parken samt en öppen balkong ut mot skogen. Lägenheten färdigställdes 2016 och andas fortfarande nykänsla. Genomgående ljus och stilfull interiör med kök och vardagsrum, rymliga sovrum varav ett utrustat med klädkammare, helkaklat duschrum med tvättavdelning och smarta förvaringslösningar. Med två balkonger finns alltid möjligheten att välja solläge. Brf Rotundan består av 42 bostadsrättslägenheter. Stabil förening med god ekonomi och välskött fastighet. På taket har föreningen installerat solceller. I källaren finns lägenhetsförråd, cykelförråd och i grannhuset finns garage. Folkets Park invigdes den 5 juni 1921 och förknippas med nöje och glädje. Parkenområdet har under senare år fört en slumrande tillvaro. Naturen har fått råda vilket skapat en unik karaktär med uppvuxen tallskog mitt i staden. Lägenheten vetter mot Tallgården med dess nästan magiska och romantiska känsla av rofylldhet och mystik. Innergården består av gräs, planteringar, fina promenadvägar, en liten lekplats och vackra sittplatser. Gården övergår mjukt till omgivningens välbevarade naturmark med dess uppvuxna tallmiljö. Du kan snabbt ta dig till ner till pulsen i city för ett restaurangbesök eller ta en lugn promenad och lyssna på fågelsång i Valla friluftsområde. Området ligger bra till hur du än väljer att leva ditt liv. Definitivt ett tillfälle att ta vara på - välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Hiss
Storskiftesgatan 47, Lambohov/Mjärdevi, Linköpings kommun

Storskiftesgatan 47

Lägenhet
Lambohov/Mjärdevi, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 795 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/2
5 323 kr/mån
27 615 kr/m²

Med ett lugnt och bekvämt läge på markplan välkomnas vi av denna ljusa och välplanerade bostad med uteplats i söderläge och en mysig trädgård med odlingsmöjligheter. Tomten vetter mot en lugn innergård och omsluts av en fint uppvuxen häck som ger ett bra insynsskydd. Här garanteras många sköna soldagar och grillkvällar! Invändigt möts vi av en välkomnande entréhall med plats för ytterkläder, ljust och modernt kök, luftigt vardagsrum med utgång till uteplats, helkaklat badrum från 2019 med dusch och tvättdel, sovrum med garderobsvägg och plats för dubbelsäng samt en praktisk klädkammare med fönster som vid behov kan nyttjas som ett extra rum. Stor och välskött HSB-förening med god grannsämja och välskötta innergårdar. I månadsavgiften om 5 323 kr ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Till lägenheten hör ett förråd om ca 6 kvm, beläget strax intill lägenheten och det finns också möjlighet att hyra garageplats för 350 kr/mån. I närområdet finns fina promenadstråk, livsmedelsaffär, skola, förskola, universitet, golfbana och Mjärdevi Science Park. Bra bussförbindelser samt cykelavstånd till city på fina cykelbanor. Anmäl ditt intresse redan idag! Planerade visningar i augusti.

Smällgatan 2D, null, Åtvidabergs kommun

Smällgatan 2D

Lägenhet
Åtvidabergs kommun
SkandiaMäklarna Linköping
495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 198 kr/mån
9 167 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet där den hemtrevliga känslan slår en redan i hallen. En väldisponerad tvåa i fint skick som bland annat erbjuder mycket dagsljus, bra förvaring och fräscha ytskikt.   Lägenheten består av en inbjudande och trevlig hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, sociala och lättmöblerade vardagsrummet finns mycket dagsljus, härliga umgängesytor, vacker utsikt och plats för soffa och matgrupp. Köket som renoverades helt 2018 är ljust och fräscht med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, rejäl köksbänk, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet som fick nytt porslin 2018 är fräscht och funktionellt med toalett, dusch med duschväggar, kommod och handfat. Det ljusa och harmoniska sovrummet har ljusa väggar och ljust golv och erbjuder fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en fin, ljus och takbeklädd balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela dagen och plats för ett mindre bord. HSB Brf Dalen är en välskött, solid och aktiv förening med god ekonomi, låga avgifter och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet och cykelrum. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med bara 7 minuters promenad från resecentrum och centrala Åtvidaberg! Vi ses på visning!

  • Balkong
Östgötagatan 64, Övre Vasastaden, Linköpings kommun
  • Lör 3 aug kl 12:00

Östgötagatan 64

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 495 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 4/5
2 681 kr/mån
46 000 kr/m²

I mycket attraktiva och citybelägna Övre Vasastaden finner ni denna fint belägna och yteffektiva 1a, perfekt för studenten, veckopendlaren eller som förstagångslägenhet. Bostaden är belägen på våning 4 av 5 i hus med hiss. Bostaden är ljus och välplanerad med smarta förvarings- och sänglösning, samt plats för matbord och mindre soffa. Köket har fräscha snickerier i vitt och maskinell utrustning såsom kombinerad kyl och frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt diskmaskin. Från bostadens stora rum når ni en väl tilltagen balkong om ca 15 kvadrat. Balkongen har gott om plats för både matbord och loungemöbler och bjuder på härlig eftermiddags- och kvällssol. Perfekt för härliga sommarkvällar i vännernas sällskap. Bostaden erbjuder även ett helkaklat duschrum med egen tvättmaskin. Övre Vasastaden är ett attraktivt nytt innerstadsområde som blivit en förlängning av den redan etablerade och omtyckta Vasastaden. I Brf Vasaporten bor ni lugnt och avskilt men samtidigt väldigt nära centrum med dess utbud av kultur- och restaurangliv samt direkt närhet till en välsorterad matbutik. I närheten finner ni ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. Perfekt bostad för studenten, förstagångsköparen eller för den som söker en övernattningslägenhet. Universitetet i Valla och Medicinska fakulteten når man smidigt via buss, cykel eller gång. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Nya Tanneforsvägen 22G, Centralt/Tannefors, Linköpings kommun
  • Lör 3 aug kl 11:00
Nya Tanneforsvägen 22G, Centralt/Tannefors, Linköpings kommun, bild 2
Nya Tanneforsvägen 22G, Centralt/Tannefors, Linköpings kommun, bild 3

Nya Tanneforsvägen 22G

Lägenhet
Centralt/Tannefors, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/8
4 930 kr/mån
41 188 kr/m²

Äntligen kan vi presentera en möjlighet av sällan skådat slag, nämligen att bli ägare till denna kompromisslösa bostad! På fjärde våningen, med generös takhöjd, fönster åt två väderstreck och insynsskyddad vy, finner ni denna välplanerade trerummare med vy mot Stångån och föreningens härliga innergård. Här erbjuds generöst tilltagna ytor och en smakfull interiör där inget har lämnats åt slumpen. Väl inne i bostaden möts ni av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen ligger det helkaklade badrummet som bland annat är utrustat med toalett, dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Från entrén kliver ni rakt in i hemmets hjärta beståendes av ett stort och luftigt vardagsrum. Härifrån träder ni ut på den rymliga balkongen som erbjuder gott om soltimmar och en insynsskyddad utsikt över Stångån. Vidare in i lägenheten når den privata delen av bostaden som utgörs av två väl tilltagna sovrum. Det ena sovrummet vars väggar inrymmer även gott om plats för säng och bra förvaringsmöjligheter. Från det större sovrummet finns det plats för en dubbelsäng samt förvaring i form av en skjutdörrsgarderob. Till lägenheten hör dessutom ett separat förråd beläget i källaren. Bostaden tillhör föreningen Brf Brandstationen 3 som bildades 2019 och består idag av totalt 83 st lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en vacker innergård med tillhörande grönområde. Ett källarförråd följer med denna lägenhet. Föreningen disponerar över både garageplatser som de boende kan hyra. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv, ip-telefoni samt bredband. I området Tannefors finner ni natursköna omgivningar så som vackra promenadstråk längsmed Stångån. Alldeles i närheten finns välsorterad matbutik, butiker, takbar, sushirestaurangen Norika, Ronaldos Bageri i huset bredvid, gym, fiskaffär och apotek. Bara ett stenkast bort ligger stadskärnan med alla dess utbud av shopping samt att man med en kort cykeltur når Resecentrum. Goda kommunikationer via buss, cykel eller gångväg. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Spannmålsgatan 56, Lambohov, Linköpings kommun
Spannmålsgatan 56, Lambohov, Linköpings kommun, bild 2
Spannmålsgatan 56, Lambohov, Linköpings kommun, bild 3

Spannmålsgatan 56

Radhus
Lambohov, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 995 000 kr
108 m²
4 rum
7 034 kr/mån
27 731 kr/m²

Här kommer parhuset som ni så länge väntat på! Kvalitéer som exempelvis hörnläge, dubbla uteplatser, stor, grönskande trädgård och ljus, tilltalande interiör. Ett komplett drömboende med mycket hög standard, funktionalitet och trivselkänsla. Huset byggdes 2017 och är disponerat på två plan och 108 kvadratmeter boyta. Här inryms ett smakfullt kök med matplats, vardagsrum med utgång till altan, tre rejäla sovrum samt två fräscha badrum varav ett med tvättavdelning. Interiört präglas bostaden av ljusa, tilltalande ytskikt, stora fönsterpartier med härliga ljusinsläpp, smarta materialval och stilrena detaljer. Golvvärme finns på hela entréplanet. Smarta förvaringslösningar med stor garderob i entréhall och master bedroom. I anslutning till master bedroom finns dessutom en egen walk-in-closet med garderobsinredning. Exteriört erbjuder den här bostaden en väl tilltagen trädgårdstomt med möjlighet till vackra blomsterarrangemang, odlingslotter, altan och fin stenläggning. Allt detta paketerat i en underbar atmosfär. På framsidan finns en uppfart där du kan ställa två bilar. Här finns även ett uteförråd med god förvaringskapacitet. Lambohov är ett mycket välplanerat område med blandad bebyggelse samt skolor och förskolor på nära avstånd. Direkt närhet till Mjärdevi och Universitetet. Bekvämt avstånd till Djurgården centrum med dess serviceutbud samt optimala cykel- och bussförbindelser med övriga staden. Slaka motionsspår inbjuder till härliga promenader och löprundor. På kort cykelavstånd har man även Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap. Goda kommunikationer med buss- och cykelförbindelser. Detta boende är klassat som energieffektivt och med det kan du också få grönt bolån. Missa inte denna chans - välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Nanna Svartz gata 11, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 16:00
Nanna Svartz gata 11, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Nanna Svartz gata 11, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Nanna Svartz gata 11

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 795 000 kr
45,3 m²
2 rum
vån 2/4
4 162 kr/mån
39 625 kr/m²

Varmt välkomna till Nanna Svartz Gata 11 där ni finner denna välplanerade tvåa fördelat på 45,3kvm. Här bor du i en trivsam lägenhet med nära till Campus och moderna materialval! Stig in i hallen som välkomnar med klinkergolv, öppna ytor och plats för att förvara kläderna. Här finns utrymme för möblemang och de ljusa väggarna skapar en hemtrevlig och modern känsla. Hallen leder er vidare in till köket och vardagsrummet. Disponerat i en öppen planlösning passar denna yta perfekt för sociala tillställningar. Köket är utrustat med kvalitativa vitvaror och ljusa skåpsluckor som stilrent löper samman med vitt kakel. Intill köket finns utrymme för matgrupp och vardagsrummet erbjuder plats för större soffgrupp men även kontorsplats. Parkettgolvet är genomgående i bostaden och skapar en härlig röd tråd. Via vardagsrummet når du balkongen som erbjuder utrymme för möblemang och plats för att njuta av varma sommardagar. Vidare in i bostaden finner ni sovrummet som rymmer king size bed och övrigt möblemang, här finns även en garderob för smidig förvaring. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus i bostaden. Badrummet är helkaklat och erbjuder dusch, handfat, spegelskåp, wc, tvättmaskin samt torktumlare. I loftgången finner ni ytterligare en uteplats att njuta av sol och sällskap. BRF Paviljongen Vallastaden är en förening med engagerad styrelse och trevliga gemensamma utrymmen. Föreningen erbjuder sina medlemmar cykelupphängningsanordning, cykelförråd, barnvagnsrum och ett gemensamt felleshus att nyttja där man finner lokal och övernattningslägenhet. Vallastaden är ett område perfekt för dig som student, här bor du med närhet till Campus och busskommunikationer till och från stadspulsen. Området erbjuder gym, smidig mataffärer, restauranger, caféer, vackra promenadstråk och goda cykelförbindelser. Naturparken Paradiset erbjuder odlingslotter för dig med gröna fingrar och en kort promenad bort finner du Djurgårdens Centrum. Vill du också bo bekymmersfritt och populära Vallastaden har du hittat rätt, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nya Tanneforsvägen 31A, Centralt/Tannefors, Linköpings kommun

Nya Tanneforsvägen 31A

Lägenhet
Centralt/Tannefors, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 695 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1/3
3 202 kr/mån
39 419 kr/m²

Med ett optimalt läge i attraktiva Tannefors och Kungsberget finner ni denna fina bostad i form av en smart planerad tvårummare på 43 välplanerade kvadratmeter. De rymliga ytorna är något som karaktäriserar den här bostaden tydligt i form av den generösa takhöjden och stora fönsterpartierna som skapar en härlig rymd. Bostaden har fönster i två väderstreck, med vyer över den lugna innergården. Genomgående harmoniska färgval och fina trägolv som skapar en härlig känsla och rymd genom hela bostaden. Bostaden disponeras om en rymlig hall med inbyggd förvaring, smakfullt renoverat kök i ljusa toner, luftigt allrum med generösa ljusinsläpp, härlig balkong med västerläge samt separat och ljust sovrum med plats för säng. Det helkaklade duschrum med toalett, dusch och kommod. Brf Kungsberget är en mycket solid förening med välskötta fastigheter och låg belåning. Här bor du bekvämt med låg månadsavgift där värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår. Till lägenheten finns ett matförråd och källarförråd och i husets källare finns gemensam tvättstuga/torkrum samt cykelförråd utvändigt. Här bor du mycket centralt och högt med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, butiker, caféer, barer, skolor, vackra promenadstråk, pendeltågsstation och centrum. Vackra promenadstråk längsmed Stångån ligger precis runt hörnet, de utmärkta kommunikationerna via busshållsplats ett stenkast från bostaden samt Linköpings Resecentrum. Storstadspulsen i City når du enkelt via en kortare promenad. Hälsouniversitetet nås via en 5 minuter cykelväg samt Universitetet nås via 15 minuter cykelväg. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Linköping! Tillträde kan ske from början av September. Välkommen på visning!

  • Balkong
Hannes Alfvéns gata 1, Vallastaden, Linköpings kommun

Hannes Alfvéns gata 1

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 895 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/3
3 993 kr/mån
40 319 kr/m²

Välkommen till Hannes Alfvéns gata 1 och denna välplanerade hörnlägenhet med eget sovrum. Här erbjuds en öppen planlösning med ytor som är optimala för umgänge med vänner och familj. Två trappor upp finner ni denna lägenhet där ni välkomnas in i en hall med gott om avhängningsmöjligheter, vidare kommer vi in till det sociala och stilrena köket med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i laminat, stilrena skåpluckor samt plats för matbord och stolar. Här finns spis, kyl, mikrovågsugn, kombinerad kyl/frys, diskmaskin, fläkt och ugn. Allrummet är mysigt med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Separat sovrum med plats för säng och skrivbord. Det helkaklade duschrummet erbjuder bekvämligheter som tvättmaskin/torktumlare och vidare finns dusch, toalett samt handfat med kommod. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en fin balkong i söderläge om 5 kvadratmeter som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från sovrummet och erbjuder sol hela dagen. Här bor man bekymmersfritt och bekvämt med ett utmärkt läge i attraktiva Vallastaden. Direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park. I närheten finns underbara naturparken Paradiset där man kan odla via egna odlingslotter. Närhet till springturer i Vallaskogen samt långa promenader i naturreservatet Eklandskapet. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. I närområdet finns en mindre matbutik där man kan handla matvaror, restaurang Bestia, cafét Dolce Vita, vinbaren Meetly, lekpark samt förskola. På kort promenadavstånd ligger Djurgårdens centrum med dess serviceutbud i form av en större välsorterad matbutik, restaurang, apotek, gym samt Systembolaget.

  • Balkong
  • Hiss
Gullbergsgatan 10, Folkets Park/Valla, Linköpings kommun

Gullbergsgatan 10

Lägenhet
Folkets Park/Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 195 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/5
4 261 kr/mån
37 203 kr/m²

Fantastisk marktvåa med en ljuvlig uteplats och behändig trädgård mot den gemytliga innergården samt en markterrass med eftermiddag och kvällssol. Lägenheten är social med en härligt öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum och har ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Bostaden känns så gott som ny med genomgående mattlackad ekparkett och ljusa släta väggar. Köket är vitt med riktigt gott om förvaring och goda arbetsytor. Här finns ett avlastningsbänk medans middagen dukas upp vid matplatsen i vardagsrummet -här kan du med enkelhet duka fram till stora middagsbjudningar. Sällskapsrummet är även det generöst och trivsamt med utgång till uteplatsen och gräsmattan. Till sist ett duschrum i klassiska färgval, grått/vitt. -Kräsen? Då har du hittat rätt! Folkets Park är ett nyare bostadsområde. Brf Rotundan är etapp nr 2, med 42 bostadsrättslägenheter. Husets gårdssida vetter mot Tallgården med dess nästan magiska känsla. Innergården består av gräs, planteringar, fina promenadvägar, liten lekplats och vackra sittplatser. Gården övergår mjukt till omgivningens välbevarade naturmark med dess uppvuxna tallmiljö. I den avgiften ingår värme, kallvatten, digital-tv, bredband. Lugnt och trevligt område med närhet till rekreationsområden såsom Vallaskogen och det fina motionscentrum i Ryd, närhet till Gamla Linköping med dess utbud och trivsam atmosfär. Bra bussförbindelser finns i nära anslutning samt cykel och gångavstånd till både Linköpings golfbana, centrum, Universitet sjukhuset och Universitet.

  • Uteplats
  • Hiss
Götgatan 30B, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 12:00
Götgatan 30B, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Götgatan 30B, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Götgatan 30B

Lägenhet
Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 725 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
3 283 kr/mån
33 173 kr/m²

I hjärtat av populära Vasastaden finner du denna fantastiska tvåa, en optimalt planerad och ljus lägenhet i fint skick med generös takhöjd och smarta förvaringslösningar. Här bor du med ett lugnt, skönt och insynsskyddat läge där du finner stadens puls runt knuten. Hela lägenheten har en fantastisk takhöjd, är genomgående ljus och erbjuder en planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter till fullo! Detta är den optimala lägenheten för dig som söker ett bra första boende eller som ska börja studera. Bostaden har genomgående vackra golv och ljusa väggar. Här finner man även ett socialt och härligt vardagsrum med plats för soffgrupp som matbord och annat möblemang. Från vardagsrummet har du en härlig utsikt mot innergården. Bostadens fina kök är smakfullt inrett och erbjuder vita skåpsluckor med mycket förvarning samt utrustning som diskmaskin, kyl/frys, fläkt, spishäll och inbyggd micro. Du har även gott om plats för ditt matbord samt stolar. Lägenheten har ett mysigt och stort sovrum med garderob och gott om plats för dubbelsäng. Det helkaklade badrummet är smakfullt och fräscht i genomgående neutrala färgskalor. Till lägenheten disponeras ett mat- samt vindsförråd. Genom föreningen Riksbyggen Linköpingshus nr 5 har du möjlighet att utnyttja tvättstuga, gym, bastu, grillplats och en vacker innergård. I månadsavgiften om 3 283 kronor ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt två förråd. En välskött och stabil förening med god ekonomi, låg belåningsgrad och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. På Götgatan bor du i ett lugnt och trivsamt läge med citypulsen runt hörnet. För den som önskar finns det i närområdet butiker, restauranger, caféer, matbutiker, skolor samt vackra promenadstråk. I direkt närhet till bostaden finns goda kommunikationer till city som Universitetet. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt! Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen på visning!

  • Premium
Åbylundsgatan 23, Åbylund, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 12:30
Åbylundsgatan 23, Åbylund, Linköpings kommun, bild 2
Åbylundsgatan 23, Åbylund, Linköpings kommun, bild 3

Åbylundsgatan 23

Lägenhet
Åbylund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
2 695 kr/mån
33 241 kr/m²

Varmt välkommen till denna hemtrevliga tvåa om 54 välplanerade kvadratmetrar i Åbylund! Den ljusa hallen är inbjudande och erbjuder bra förvaring i garderober. Köket har ekluckor och rostfria vitvaror i form av diskmaskin, varmluftsugn och micro samt vit kyl/frys. På golvet ligger klinker och väggarna är ljusa. Det härliga vardagsrummet är rymligt och ljust med parkettgolv, en fondvägg och i övrigt vita väggar. Här kommer man ut till den härliga balkongen som vetter mot ett grönområde och har söderläge. Sovrummet är målat i en varm härlig grön färg och har gott om förvaring i garderober. Badrummet har blått kakel och klinker, takdusch, handdukstork, handfat med kommod och wc. Vindsförråd samt ett lite mindre förråd i källaren tillhör bostadsrätten. Här bor du i en mycket bra förening som är aktiv och framåt med lång erfarenhet av underhåll och förvaltning. Som standardhöjande åtgärder kan nämnas stamrenovering, säkerhetsdörrar och låssystem med taggar. I föreningen finns bland annat en bastu, ett gym, grillplatser, en samlingslokal, ett övernattningsrum och odlingslotter. Härifrån är det nära till såväl centrum och universitetet som Tornby köpcentrum. Området har även stora grönområden och det finns också en pizzeria och en närbutik. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Stjärnevik Solhaga 1, null, Kinda kommun
Stjärnevik Solhaga 1, null, Kinda kommun, bild 2
Stjärnevik Solhaga 1, null, Kinda kommun, bild 3

Stjärnevik Solhaga 1

Villa
Kinda kommun
SkandiaMäklarna Linköping
4 500 000 kr
400 + 56 m²
10 rum
2 263 m² tomt

Stjärnevik Solhaga erbjuder en magnifik miljö omgiven av vackra nejder där lugn och ro råder. Beläget i en fridfull omgivning, är denna fastighet en fristad från stadens liv och ljud. Samtidigt finns möjlighet till verksamhet nära till hands, vilket gör den till en mångsidig plats för olika ändamål. Närheten till bad vid Åsunden ger möjlighet till avkoppling och rekreation i naturen. Fastigheten på övervåningen bjuder på generösa utrymmen och bekvämligheter för bekväm boendemiljö. Ett stort kök och matrum, ett sovrum, ett kontor och en tvättstuga med dusch erbjuder alla de nödvändigheter man kan önska sig. Två gästrum välkomnar besökare till en bekväm vistelse, medan vardagsrummet lockar med en mysig atmosfär tack vare en uppmurad kamin och vackert fiskbensparkettgolv. Ett champagne-rum och en allrum/hall med utgång till en balkong kompletterar övervåningen med extra charm och avkoppling. På nedervåningen välkomnar en rymlig hall med avhängningsmöjligheter besökare till de stora sällskapsytorna. En stor sal med plats för upp till 65 gäster och en mindre sal för cirka 30 gäster erbjuder möjligheter för olika evenemang och sammanhang. Det stora restaurangköket är utrustat för att tillgodose alla behov för matlagning och servering kan överlåtas enl separat överenskommelse. En bar och serveringsutrymme kompletterar upplevelsen för både gäster och personal. Två toaletter för gäster och en separat personaltoalett säkerställer bekvämlighet och hygien. Gott om förvaringsutrymmen finns tillgängliga för att hålla allt organiserat och redo för användning. Sammanfattningsvis erbjuder Stjärnevik Solhaga en unik och mångsidig miljö där möjligheter till både avkoppling och verksamhet sammanflätas i harmoni med den vackra omgivningen.

  • Premium
Linnégatan 25A, Centralt, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 13:00
Linnégatan 25A, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Linnégatan 25A, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Linnégatan 25A

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 495 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/4
2 240 kr/mån
46 719 kr/m²

Denna charmiga etta i ett vackert sekelskifteshus har en unik kombination av modern bekvämlighet och historisk charm. Utsmyckade stuckaturer ger rummet karaktär och elegans. Takhöjden på hela 3,30 ger ljus och rymd. Det generösa ljusinsläppet genom de stora fönstren skapar en luftig och välkomnande atmosfär i rummet. Det fina badrummet är stilrent med helkaklade väggar och golv. Här finns allt du behöver för en bekväm vardag, med moderna bekvämligheter och en praktisk layout. Köket är funktionellt men något slitet, vilket ger dig möjlighet att sätta din personliga prägel på det och skapa ditt drömkök. Belägen i en välskött förening med låga avgifter, är denna bostad ett perfekt val för den som söker ett bekvämt och prisvärt boende. Läget är oslagbart centralt bredvid Trädgårdsföreningen, vilket ger närhet till grönområden, kultur och nöjen. Med allt detta att erbjuda är denna etta en perfekt plats att kalla hemma för den som söker en kombination av historisk charm, modern bekvämlighet och ett prisvärt boende i en livlig och attraktiv stadsmiljö. Du har citykärnan med hela dess utbud på ett par minuter till fots. Nära har du också till nybyggda simhallen och promenader längs fina Stångån. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Väverigatan 3, Ebbepark, centralt, Linköpings kommun

Väverigatan 3

Lägenhet
Ebbepark, centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 750 000 kr
75 m²
2 rum
vån 7/7
5 696 kr/mån
36 667 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och luftiga tvårummare som ligger högst upp i huset och erbjuder en härlig utsikt från balkongen i västerläge. Här får du njuta av solnedgångar och många sköna stunder utomhus på den stora balkongen om 8 kvm. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en modern och rymlig känsla. Köket är stilrent och modernt, perfekt för både matlagning och sociala tillställningar. Från vardagsrummet har du direkt utgång till balkongen, vilket gör det enkelt att kombinera inomhus- och utomhusliv. Sovrummet är stort och ger gott om plats för både en dubbelsäng och förvaring. Det stora rummet rymmer även ett hemmakontor i dagsläget.Här finns allt du behöver för en god natts sömn och ett rofyllt utrymme. Härifrån har man utsikt över centrala Linköping. Badrummet är fräscht och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen enklare. Duschhörnan har praktiska duschväggar som ger en stilren och funktionell känsla. Sammanfattningsvis är detta en perfekt bostad för dig som söker en modern, ljus och välplanerad tvåa med härlig balkong i västerläge. Missa inte chansen att uppleva denna pärla högst upp i huset! Ta chansen att bli en del av Linköpings nyaste och mest spännande bostadsområde, Ebbepark, redan från början. I gamla Wahlbecks industriområde i Östra Valla växer en ny stadsdel fram där den dynamiska mixen av verksamhet, bostäder och service kommer att vara utmärkande. Här bor du granne med Vallaskogen och Gamla Linköping och med närhet till city och flera stora arbetsplatser, Här bygger Stångåstaden bostadsrätter i sitt mest innovativa byggprojekt hittills. Lägenheterna ligger i kvarteret Lugnet som är den mer stillsamma delen av Ebbepark. I Ebbepark är hållbarhet en självklarhet och området uppmuntrar till ett bekvämt och hållbart liv. Bostäderna genomsyras av hög kvalitet och moderna designval. Bostäderna i Ebbepark är certifierade enligt Miljöbyggnad Silver vilket ger en garanti för dig som bostadsinnehavare att hållbara val har gjorts genom hela byggprocessen. Bostäderna har en låg energiförbrukning vilket gynnar både klimatet och plånboken. Ett stort intag av dagsljus ger ljusa och härliga lägenheter att trivas i och bostadens ventilation säkerställer en god inomhusmiljö med bra luftomsättning och effektiv energiåtervinning. Under byggskedet har alla material valts för att säkerställa sunda material som är bra för både hälsa och miljö. Stångåstaden bygger långsiktigt och för en hållbar förvaltning. Det innebär att du får en bostad med kvalitet, säker drift och goda förutsättningar för ett problemfritt boende. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Energieffektiv
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 15:00
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Lärdomsgatan 1

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 895 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 2/4
2 734 kr/mån
51 216 kr/m²

Välkommen till denna sociala lägenhet där du bor helt unikt med en magisk vy över Vallastaden. Här erbjuds en boyta om 37 välplanerade kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök med eget loft. Denna bostad bjuder bland annat på en generös takhöjd, hög materiell standard, vackert ljusinsläpp och en underbar utsikt från bostadens balkong. Den välplanerade och inbjudande hallen med goda förvaringsmöjligheter, trapp upp till övervåningen och säkerhetsdörr ger ett gott första intryck av denna bostad. Därefter hittar vi ett socialt, stilrent och modernt kök från Ballingslöv med vitvaror från Siemens samt ett ljust och lättmöblerat allrum med mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och vacker utsikt. Badrummet är påkostat och smakfullt och har bekvämligheter som dusch, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, golvvärme, spotlights, badrumsskåp och handdukstork. I allrummet hittar vi utgången till bostadens lummiga och mysiga balkong med sol hela morgonen och förmiddagen samt med plats för ett mindre bord. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Brf Södra Boulevarden är en nybildad och stabil förening med ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Här har ZIN Arkitektur skapat ett bostadshus helt i trä. Ambitionen med projektet var att skapa smarta boenden i ett hus med minimal klimatpåverkan. På taket finns en vinterträdgård i glas där de boende kan uppleva utsikt och årstider. Inspirationen här har främst återspeglats i yteffektivitet, hållbara material och lekfull gestaltning. Sammantaget en välplanerad bostad med en exklusiv touch. Här bor man bekymmersfritt och bekvämt med ett utmärkt läge i attraktiva Vallastaden. Direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park. I närheten finns underbara naturparken Paradiset där de boende kan odla via egna odlingslotter. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. I närområdet finns en mindre matbutik där man kan handla matvaror, restaurang Bestia, vinbaren Meetly, lekpark samt förskola. På kort promenadavstånd ligger Djurgårdens centrum med dess serviceutbud i form av en större välsorterad matbutik, restaurang, apotek, gym samt Systembolaget. Perfekt bostad för dig som söker en bostad med närhet till allt man kan önska sig. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västra vägen 5A, Vasastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 14:30
Västra vägen 5A, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Västra vägen 5A, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Västra vägen 5A

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 695 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
3 969 kr/mån
31 389 kr/m²

Bostaden erbjuder moderna bekvämligheter i en hemtrevlig och lugn atmosfär med harmoniska färgval och ljusare parkettgolv genomgående i bostaden. Entrén erbjuder plats för att hänga av er ytterkläderna och leder er vidare till en större hall med utrymme för möblemang efter önskemål, perfekt som hemmakontor eller smarta förvaringslösningar. Köket är utrustat med kvalitativa vitvaror, goda förvaringsutrymmen och arbetsytor. Skåpsluckorna matchar snyggt med de målade väggarna i en ljusare grå färg och vitt kakel. Köket är rymligt och erbjuder utrymme för större matgrupp, perfekt för sociala tillställningar. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat med plats för både säng och soffgrupp. Fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en hem för att trivas och bo. Badrummet är modernt och helkaklat i ljusare färger, här erbjuds dusch, handfat, kommod och wc. Denna lägenhet är perfekt för dig som ska studera eller flytta hemifrån, här är det bara att ställa in möblerna och börja bo. Vasastaden är ett väletablerat område med närhet till allt du behöver, och lite till. Här bor du endast en kort promenad till Linköping Stadskärna som erbjuder kulturliv, gym, brett utbud av butiker, restauranger och caféer. Ett stenkast från bostaden når du grönområden, vackra promenadstråk, goda cykelvägar och busskommunikationer. Med cykel når du Campus Valla på endast 10 minuter och stadspulsen på endast 5 minuter. Brf Amuletten är en förening med engagerad styrelse som erbjuder sina medlemmar tvättstuga, torkrum, gemensam innergård med pergola. Missa inte chansen att förvärva din drömlägenhet, varmt välkomna på visning!

  • Premium
Nattstuvugatan 15, Hejdegården, Linköpings kommun
Nattstuvugatan 15, Hejdegården, Linköpings kommun, bild 2
Nattstuvugatan 15, Hejdegården, Linköpings kommun, bild 3

Nattstuvugatan 15

Lägenhet
Hejdegården, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 095 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3
1 738 kr/mån
39 107 kr/m²

Nu erbjuds ett perfekt tillfälle att förvärva en av de eftertraktade lägenheterna i Brf Hejdegården Södra. Här bor man med hög livskvalitet och bekvämlighet i fastighet uppförd 2008 med hiss och ett toppenläge intill Stångån och närhet till city. Från lägenheten erbjuds en underbar vy över trädtopparna, närhet till Stångån och Linköpings stadskärna. Lägenheten erbjuder dessutom ett påtagligt lugn och en invändig tystnad som skapar en harmonisk atmosfär. Bostaden är mycket ljus och trivsam. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett helkaklat badrum. hallen välkomnar med grå klinker och ljusa målade väggar och bra förvaring. Kök och rummet har ekparkett och ljusa tapeter. Inredningen i kök och badrum är i fin ek. Från bostaden har man en fin utsikt över Hejdegårdens vackra villakvarter där man kan följa årstidernas skiftningar. Det höga läget med de vackra vyerna bidrar till en hög trivselfaktor. Mycket välskött förening med stabil ekonomi och bra underhållsplan. Föreningens medlemmar har möjlighet till garageplats i husets källare. I övrigt finns en gemensam tvättstuga, hobbyrum och övernattningslägenhet. Här bor du med Stångån och dess intilliggande grönområden som närmsta granne. Ett stenkast bort ligger Tannefors slussar och det är gång/cykelavstånd till Campus US, Universitetssjukhuset. Till Linköpings innerstad tar du dig med buss på 5-10 minuter och cykel på 10 minuter. Ett tillfälle att ta vara på, välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Banérgatan 19, Vasastaden/centralt, Linköpings kommun
Banérgatan 19, Vasastaden/centralt, Linköpings kommun, bild 2
Banérgatan 19, Vasastaden/centralt, Linköpings kommun, bild 3

Banérgatan 19

Lägenhet
Vasastaden/centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 495 000 kr
30,6 m²
1 rum
vån 1
2 201 kr/mån
48 856 kr/m²

Nu finns chansen att bli ägare till en lägenhet som fortfarande är så gott som i nyskick. Med rätt möblering av de öppna ytorna kan du skapa ett fantastiskt djup i den här lägenheten. Lägenheten erbjuder en boyta om 30.6 kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök. Det märks att man lagt ner mycket tid och omsorg vid planeringen av den här lägenheten. Här erbjuds ett komplett, bekymmersfritt boende i högsta klass med genomgående enstavsparkettgolv och vitmålade väggytor. Fullutrustat ljust kök, vardagsrum i öppen planlösning mot kök, en sovalkov med medföljande stor garderob samt ett fräscht, helkaklat badrum med kombimaskin och handduksvärmare. Bostaden har ett fritt läge och är belägen på våning 1 i hus med hiss. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en stor och mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga dagar samt kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från allrummet och erbjuder lättmöblerade ytor och loungedel. Övre Vasastaden är ett attraktivt nytt innerstadsområde som blivit en förlängning av den redan etablerade och omtyckta Vasastaden. I Brf Banérgatan 19 bor ni lugnt och avskilt men samtidigt väldigt nära centrum med dess utbud av kultur- och restaurangliv. I närheten finner ni ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. Perfekt bostad för studenten, förstagångsköparen eller för den som söker en övernattningslägenhet. Universitetet når man smidigt via buss, cykel eller gång. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 95