SkandiaMäklarna Linköping

SkandiaMäklarna Linköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Spannmålsgatan 56, Lambohov, Linköpings kommun
Spannmålsgatan 56, Lambohov, Linköpings kommun, bild 2
Spannmålsgatan 56, Lambohov, Linköpings kommun, bild 3

Spannmålsgatan 56

Radhus
Lambohov, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 795 000 kr
108 m²
4 rum
6 699 kr/mån
25 880 kr/m²

Här kommer parhuset som ni så länge väntat på! Kvalitéer som exempelvis hörnläge, dubbla uteplatser, stor, grönskande trädgård och ljus, tilltalande interiör. Ett komplett drömboende med mycket hög standard, funktionalitet och trivselkänsla. Huset byggdes 2017 och är disponerat på två plan och 108 kvadratmeter boyta. Här inryms ett smakfullt kök med matplats, vardagsrum med utgång till altan, tre rejäla sovrum samt två fräscha badrum varav ett med tvättavdelning. Interiört präglas bostaden av ljusa, tilltalande ytskikt, stora fönsterpartier med härliga ljusinsläpp, smarta materialval och stilrena detaljer. Golvvärme finns på hela entréplanet. Smarta förvaringslösningar med stor garderob i entréhall och master bedroom. I anslutning till master bedroom finns dessutom en egen walk-in-closet med garderobsinredning. Exteriört erbjuder den här bostaden en väl tilltagen trädgårdstomt med möjlighet till vackra blomsterarrangemang, odlingslotter, altan och fin stenläggning. Allt detta paketerat i en underbar atmosfär. På framsidan finns en uppfart där du kan ställa två bilar. Här finns även ett uteförråd med god förvaringskapacitet. Lambohov är ett mycket välplanerat område med blandad bebyggelse samt skolor och förskolor på nära avstånd. Direkt närhet till Mjärdevi och Universitetet. Bekvämt avstånd till Djurgården centrum med dess serviceutbud samt optimala cykel- och bussförbindelser med övriga staden. Slaka motionsspår inbjuder till härliga promenader och löprundor. På kort cykelavstånd har man även Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap. Goda kommunikationer med buss- och cykelförbindelser. Detta boende är klassat som energieffektivt och med det kan du också få grönt bolån. Missa inte denna chans - välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Tuvgatan 12, Vidingsjö, Linköpings kommun
 • Tis 25 jun kl 18:00
Tuvgatan 12, Vidingsjö, Linköpings kommun, bild 2
Tuvgatan 12, Vidingsjö, Linköpings kommun, bild 3

Tuvgatan 12

Lägenhet
Vidingsjö, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 895 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
4 378 kr/mån
23 987 kr/m²

Nu kan vi presentera den här hemtrevliga trean med ett naturnära läge på omtyckta Tuvgatan i Vidingsjö. Låt er tilltalas av ett boende som erbjuder en avkopplande atmosfär med dubbla uteplatser åt varsitt väderstreck, en smart planlösning och hög trivselfaktor. Lägenheten är disponerad på 79 kvadratmeter och inrymmer två sovrum, ett stort, nyrenoverat kök (2020) med matplats, vardagsrum, badrum med tvättmöjligheter samt rymlig klädkammare. I Brf Vidingsjö 2 kan man som boende dra nytta av flertalet fördelar. Föreningen bildades i slutet på 70-talet och har mycket god ekonomi till följd av dess låga belåning och väl underhållna fastigheter. Nyligen har investerat i ett stort solcellsprojekt som gett god avkastning. Som följd av den goda ekonomiska ställningen hålls avgifterna låga för de boende. För 4 378 kr i månaden ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och el. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en gemensam tvättstuga, biltvätthall, övernattningslägenhet, snickarbod, målarbod, boulebana och odlingslotter. Parkeringsplats går att hyra för 100 kr i månaden och garage (med viss kötid) går att hyra för 300 kr i månaden. Här bor man nära naturen samtidigt som avståndet till staden är bekvämt med goda kommunikationer. På nära avstånd finns flera förskolor och skolor. För den träningsintresserade finns motionsspår, fotbollsplaner och utegym i den intilliggande Vidingsjöskogen!

 • Premium
 • Balkong
Munkhagsgatan 100, Johannelund, Linköpings kommun
Munkhagsgatan 100, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Munkhagsgatan 100, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Munkhagsgatan 100

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 695 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 094 kr/mån
22 450 kr/m²

Välkommen till Munkhagsgatan 100 och denna helt inflyttningsklara lägenhet belägen på våning 2. Här finner ni 75,5 smakfullt inredda kvadratmeter med hög standard på material och maskiner i en ljus och charmig bostad med sociala ytor, vackert ljusinsläpp och smarta förvaringslösningar. Här bor du med ett perfekt läge i hjärtat av Johannelund! Bostaden har ett ljust lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong. Här finns gott om plats och flexibilitet för möblering och rymmer även en rejäl matplats som är bostadens mittpunkt. Det härliga köket är placerat längst in i bostaden och har bra utrustning och arbetsyta. Sovrummen är lugna och harmoniska, här finns gott om plats för både säng och övrig möblering/förvaring. Badrummet är snyggt renoverat och även praktiskt utrustat med tvättmaskin. Bostaden ingår i föreningen Brf Trumspelaren som är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats, parkeringsplats, garage, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och gym. I månadsavgiften om 4 094 kronor ingår värme, bredband, vatten och tv. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda. I området Johannelund tar du dig enkelt in till city via buss, cykel eller en trevlig promenad längs med Stångån. I stadsdelen finns även koloniområdena Emmalund och Ådala såväl som Johannelundsbadet enbart ett stenkast från bostaden. Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Brandmannagatan 7A, Centralt, Linköpings kommun
 • Sön 23 jun kl 12:45
Brandmannagatan 7A, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Brandmannagatan 7A, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Brandmannagatan 7A

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 995 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1
3 534 kr/mån
40 714 kr/m²

Varmt välkommen till Brandmannagatan 7A och denna nyligen producerade tvårumslägenhet belägen i attraktiva Brandstationen och Tannefors. Den här välplanerade lägenhet disponeras på kök i vinkel med öppen planlösning mot vardagsrummet, rymligt vardagsrum med utgång till balkong, harmoniskt sovrum med garderobsvägg med skjutdörrar samt stort badrum med kombimaskin. Bostaden håller genomgående hög standard med bland annat vitlaserad askparkett och välutrustat Marbodalkök i stilren design. Garage och förråd finns i källaren med hiss. Här är det bara att flytta in och koppla av! Här bor du mycket centralt och högt med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, butiker, caféer, barer, skolor, vackra promenadstråk, pendeltågsstation och centrum. Vackra promenadstråk längsmed Stångån ligger precis runt hörnet, de utmärkta kommunikationerna vid Linköpings Resecentrum en kort promenad bort och storstadspulsen i City når du enkelt via en kortare promenad. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Linköping! Tillträde enligt överenskommelse. Detta boende måste upplevas på plats. Välkommen hem!

 • Premium
 • Hiss
Folkets Parksgatan 8, Gottfridsberg, Linköpings kommun
 • Mån 24 jun kl 17:00
Folkets Parksgatan 8, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 2
Folkets Parksgatan 8, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 3

Folkets Parksgatan 8

Lägenhet
Gottfridsberg, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/5
3 405 kr/mån
39 900 kr/m²

Chans till romans? Det är inte svårt att bli förförd av den här moderna, smart planerade tvåan i hjärtat av Folkets Park i Gottfridsberg. Här presenteras en mycket trevlig bostad på 50 kvadratmeter med stor, inglasad balkong som löper utmed hela lägenheten i soligt söderläge. Bostaden färdigställdes 2015 och andas fortfarande nykänsla. Genomgående ljus och stilfull interiör med kök och vardagsrum i öppen planlösning, rymligt sovrum, helkaklat duschrum med kombitvättmaskin och smarta förvaringslösningar. Stora fönsterpartier som bidrar till härliga ljusinsläpp. Bostaden har ett trevligt hörnläge med lugna omgivningar och direkt närhet till den intilliggande tallparken. Det är inte svårt att koppla av och känna sig som hemma. Brf Dansbanan består av 51 bostadsrättslägenheter. Stabil förening med god ekonomi och välskött fastighet. I källaren finns garage, lägenhetsförråd och cykelförråd. Avgiften ligger på 3 405 kr och då ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Föreningen har tecknat ett kollektiv elavtal, vilket innebär att man köper el som en enda större kund. De boende slipper därmed nätkostnaden, som annars utgör en väsentlig del av elräkningen. Elkostnaden debiteras på den vanliga avin för månadsavgiften, där den exakta förbrukningen tydligt anges för varje månad. Folkets Park invigdes den 5 juni 1921 och förknippas med nöje och glädje. Parkenområdet har under senare år fört en slumrande tillvaro. Naturen har fått råda vilket skapat en unik karaktär med uppvuxen tallskog mitt i staden. Lägenheten vetter mot Tallgården med dess nästan magiska och romantiska känsla av rofylldhet och mystik. Innergården består av gräs, planteringar, fina promenadvägar, en liten lekplats och vackra sittplatser. Gården övergår mjukt till omgivningens välbevarade naturmark med dess uppvuxna tallmiljö. Det geografiska läget är optimalt - du kan snabbt ta dig till ner till pulsen i city för ett restaurangbesök eller ta en lugn promenad och lyssna på fågelsång i Valla friluftsområde. För dig som studerar vid Universitetet eller arbetar i Mjärdevi är det bekvämt gång- och cykelavstånd. Området ligger bra till hur du än väljer att leva ditt liv. Definitivt ett tillfälle att ta vara på - välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Hiss
Lärdomsgatan 12, Vallastaden, Linköpings kommun
 • Sön 23 jun kl 16:30
Lärdomsgatan 12, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Lärdomsgatan 12, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Lärdomsgatan 12

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 695 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3
4 126 kr/mån
36 064 kr/m²

Nu har vi nöjet att saluföra en fantastiskt fin lägenhet på Lärdomsgatan 12! Listan med häftiga attribut görs lång med bland annat ståtliga fönsterpartier, råa betongväggar och en tilltalande balkong. Hela lägenheten genomsyras av en industriell stil och en påtaglig rymd som bidrar till en härlig atmosfär. Den råa betongen i kombination med köket som bryter av skapar en smakfull interiör. Bostadens planlösning är mycket smart planerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning som utgör en stor, social enhet. Detta kök är en dröm för matlagningsälskaren med gott om arbetsytor, diskmaskin samt kyl/frys är snyggt intrigerat. Här kan man laga mat och samtidigt socialisera sig med sina gäster vid matbordet. Från köket har man utgång till den stora balkongen där du kan avnjuta morgonkaffet under sommarhalvåret. Sovrummet är beläget intill vardagsrummet med egen utgång till balkongen. Bra med förvaring i en garderobsvägg i både sovrum och hall. Det finns ett fräscht, helkaklat duschrum med tvättmaskin. Brf Magasinet i Vallastaden består av 32 lägenheter fördelade på två fastigheter, Lärdomsgatan 12 och 14. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar en gemensam pool samt en festlokal med eget kök och sittplatser. I anslutning till denna gemensamma lokal finns även en härlig grillplats med ytterligare sittplatser. Här bor man bekymmersfritt och bekvämt med ett utmärkt läge i attraktiva Vallastaden. Direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. I närområdet finns en mindre matbutik där man kan handla matvaror. På kort promenadavstånd ligger Djurgårdens centrum med dess serviceutbud i form av en större välsorterad matbutik, restaurang, apotek, gym samt Systembolaget. Perfekt bostad för dig som söker en bostad med närhet till allt man kan önska sig.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ekhagagatan 72, Duvkullen, Linköpings kommun
Ekhagagatan 72, Duvkullen, Linköpings kommun, bild 2
Ekhagagatan 72, Duvkullen, Linköpings kommun, bild 3

Ekhagagatan 72

Lägenhet
Duvkullen, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/4
5 196 kr/mån
25 253 kr/m²

Kliv in i ditt drömhem på Ekhagagatan 72 och upptäck en unik trea som överskrider alla förväntningar! Denna fantastiska bostad är belägen högst upp i huset och välkomnar dig med en generös inglasad balkong, perfekt för avkoppling och sociala tillfällen med vänner och familj. Njut av mysiga kvällar framför den sprakande braskaminen, medan takfönstren sprider in ljuset och skapar en harmonisk atmosfär i hela rummet. Varje hörn av denna lägenhet andas karaktär och stil, från de genomtänkta detaljerna till de välplanerade utrymmena. Belägenheten är oslagbar med närhet till både City och Ekholmen Centrum, vilket ger dig oändliga möjligheter till shopping, restauranger och kulturella upplevelser. Dessutom erbjuder området en harmonisk miljö med grönska och närhet till Stångån, perfekt för avkopplande promenader och rekreation. Med en hiss i huset och tryggheten av en stabil Riksbyggenförening kan du känna dig säker och bekväm i ditt nya hem. Missa inte chansen att uppleva det bästa av både stads- och naturliv i denna extraordinära bostad på Ekhagagatan 72. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt drömmen om ditt perfekta hem bli verklighet!

 • Premium
 • Hiss
Götgatan 30B, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
Götgatan 30B, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Götgatan 30B, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Götgatan 30B

Lägenhet
Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 895 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
3 001 kr/mån
36 442 kr/m²

I hjärtat av populära Vasastaden finner du denna fantastiska tvåa, en optimalt planerad och ljus lägenhet i fint skick med generös takhöjd och smarta förvaringslösningar. Här bor du med ett lugnt, skönt och insynsskyddat läge där du finner stadens puls runt knuten. Hela lägenheten har en fantastisk takhöjd, är genomgående ljus och erbjuder en planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter till fullo! Detta är den optimala lägenheten för dig som söker ett bra första boende eller som ska börja studera. Bostaden har genomgående vackra golv och ljusa väggar. Här finner man även ett socialt och härligt vardagsrum med plats för soffgrupp som matbord och annat möblemang. Från vardagsrummet har du en härlig utsikt mot innergården. Bostadens fina kök är smakfullt inrett och erbjuder vita skåpsluckor med mycket förvarning samt utrustning som diskmaskin, kyl/frys, fläkt, spishäll och inbyggd micro. Du har även gott om plats för ditt matbord samt stolar. Lägenheten har ett mysigt och stort sovrum med garderob och gott om plats för dubbelsäng. Det helkaklade badrummet är smakfullt och fräscht i genomgående neutrala färgskalor. Till lägenheten disponeras ett mat- samt vindsförråd. Genom föreningen Riksbyggen Linköpingshus nr 5 har du möjlighet att utnyttja tvättstuga, gym, bastu, grillplats och en vacker innergård. I månadsavgiften om 3 001 kronor ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt två förråd. En välskött och stabil förening med god ekonomi, låg belåningsgrad och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. På Götgatan bor du i ett lugnt och trivsamt läge med citypulsen runt hörnet. För den som önskar finns det i närområdet butiker, restauranger, caféer, matbutiker, skolor samt vackra promenadstråk. I direkt närhet till bostaden finns goda kommunikationer till city som Universitetet. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt! Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen på visning!

 • Premium
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun
 • Ons 26 jun kl 18:00
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Lärdomsgatan 1

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 895 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 2/4
2 734 kr/mån
51 216 kr/m²

Välkommen till denna sociala lägenhet där du bor helt unikt med en magisk vy över Vallastaden. Här erbjuds en boyta om 37 välplanerade kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök med eget loft. Denna bostad bjuder bland annat på en generös takhöjd, hög materiell standard, vackert ljusinsläpp och en underbar utsikt från bostadens balkong. Den välplanerade och inbjudande hallen med goda förvaringsmöjligheter, trapp upp till övervåningen och säkerhetsdörr ger ett gott första intryck av denna bostad. Därefter hittar vi ett socialt, stilrent och modernt kök från Ballingslöv med vitvaror från Siemens samt ett ljust och lättmöblerat allrum med mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och vacker utsikt. Badrummet är påkostat och smakfullt och har bekvämligheter som dusch, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, golvvärme, spotlights, badrumsskåp och handdukstork. I allrummet hittar vi utgången till bostadens lummiga och mysiga balkong med sol hela morgonen och förmiddagen samt med plats för ett mindre bord. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Brf Södra Boulevarden är en nybildad och stabil förening med ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Här har ZIN Arkitektur skapat ett bostadshus helt i trä. Ambitionen med projektet var att skapa smarta boenden i ett hus med minimal klimatpåverkan. På taket finns en vinterträdgård i glas där de boende kan uppleva utsikt och årstider. Inspirationen här har främst återspeglats i yteffektivitet, hållbara material och lekfull gestaltning. Sammantaget en välplanerad bostad med en exklusiv touch. Här bor man bekymmersfritt och bekvämt med ett utmärkt läge i attraktiva Vallastaden. Direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park. I närheten finns underbara naturparken Paradiset där de boende kan odla via egna odlingslotter. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. I närområdet finns en mindre matbutik där man kan handla matvaror, restaurang Bestia, vinbaren Meetly, lekpark samt förskola. På kort promenadavstånd ligger Djurgårdens centrum med dess serviceutbud i form av en större välsorterad matbutik, restaurang, apotek, gym samt Systembolaget. Perfekt bostad för dig som söker en bostad med närhet till allt man kan önska sig. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ekholmsvägen 70C, Ekholmen, Linköpings kommun
 • Sön 23 jun kl 15:30
Ekholmsvägen 70C, Ekholmen, Linköpings kommun, bild 2
Ekholmsvägen 70C, Ekholmen, Linköpings kommun, bild 3

Ekholmsvägen 70C

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 495 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 781 kr/mån
20 909 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att presentera en trivsam trerumslägenhet om 71,5 kvm högst upp i huset i omtyckta Ekholmen. Här finner ni en välplanerad bostad med en optimal planlösning och genomgående generöst ljusinsläpp i hela lägenheten. Lägenheten har ett fint skick med bl.a. renoverat badrum med tvättmöjligheter, kök, nya fönsterpartier samt nya ytskikt. Balkongen bjuder på en trivsam atmosfär med sitt höga och insynsskyddade läge med utsikt mot den lugna innergården. Det finns två förråd till lägenheten vilket möjliggör god förvaringskapacitet. I Brf L21 erbjuds medlemmarna ett tryggt boende i en ekonomiskt solid förening med låg belåning, välunderhållna fastigheter och en engagerad styrelse. Den låga belåningsgraden återspeglas i den förmånliga månadsavgiften på 3 781 kr där värme, vatten, tv, 1000 Mbit/s bredbandsamt hushållsel ingår! Här finns också bekvämligheter som tvättstuga, lekplats, gästparkering, cykelrum, rum till barnvagn/rullator, gemensamhetslokal, och en trevlig och välskött innergård finns att tillgå för alla medlemmar. Dessutom har föreningen tre miljöhus med stationer för källsortering. Föreningen har även planer på att bygga bastu och relax. Ekholmen är ett mycket lugnt och hemtrevligt område, beläget ca 5 km utanför Linköping C med all tänkbar service inom räckhåll tack vare Ekholmen Centrum. Närhet till flertalet skolor och förskolor. Bra buss- och cykelförbindelser med övriga staden. På kort avstånd finns många härliga naturområden för promenader och rekreation. Väldigt nära till den populära badplatsen i Johannelund.

 • Premium
 • Balkong
Frisks gata 2, Malmslätt, Linköpings kommun
 • Budgivning pågår

Frisks gata 2

Villa
Malmslätt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 500 000 kr
124 + 68 m²
5 rum
731 m² tomt

Välkommen till Frisks gata 2! Här finner Ni en friliggande villa på hörntomt. På fastigheten finns även ett garage samt altan under tak. Entréhall med klinkergolv och avhängningsdel. Kontor/sovrum. Stort kök med matplats, vita snickerier samt ny kyl och frys. Stort helkaklat badrum med både badkar och dusch. Sovrum med garderobsvägg. Stort allrum/matrum som kan delas av till ytterligare sovrum. Några trappsteg upp nås ett fint vardagsrum öppet upp till nock samt ett fint sovrum med garderobsvägg. Mindre duschrum med duschkabin. Fd pannrum med värmeväxlare. Soutterängplanet rymmer en stor gillestuga samt bra förvaringsmöjligheter/förråd. Malmslätt är ett mycket populärt område med bra förskolor/skola, väl fungerande idrottsförening samt bra förbindelser in till Linköping. Mycket välkomna på visning!

Skogslyckegatan 64, Johannelund, Linköpings kommun
 • Mån 24 jun kl 18:30
Skogslyckegatan 64, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Skogslyckegatan 64, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Skogslyckegatan 64

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 795 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
3 853 kr/mån
23 312 kr/m²

Det är med största nöje som vi nu kan presentera en drömmig trea på våning två med ett lugnt läge i Johannelund. Här erbjuds en lägenhet i toppskick med enorm trivselkänsla och stilfull interiör. Låt er tilltalas av bostadens mysiga balkong med fin utsikt och förmiddagssol med utsikt över grönskande skogsdunge. Invändigt präglas ytskikten av enhetliga golv och målade/tapetserade väggytor i harmoniska toner. Tilltalande atmosfär för såväl avkoppling som umgänge. Hela bostaden har över tid renoverats med stil, finess och fingertoppskänsla. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Mycket stabil och ekonomiskt välmående HSB-förening med låg belåning vilket föranleder den låga månadsavgiften på 3 853 kr inklusive värme, vatten, tv, och sophantering. Föreningen består av 182 st lägenheter och har välskötta fastigheter och en engagerad styrelse. Som boende i föreningen har du möjlighet att hyra en bilplats. Det finns även källarförråd, gemensamma tvättstugor, cykelförråd, källsortering, gym och bastu Hela närområdet präglas av lugn. Skogslyckegatan är en återvändsgata och den här föreningen är belägen med ett högt och fint läge uppe på en kulle ovanför Johannelunds centrum. Byggnaderna omges av skogsdungar vilket bidrar till en härlig, avkopplande boendemiljö. Nedanför backen några hundra meter ligger Johannelunds centrum med bl.a. välsorterad matbutik, pizzeria, bageri, apotek och frisör. Goda bussförbindelser med övriga staden. Med cykeln tar du dig till centrum på 10 minuter, till Campus US på 15 minuter och till Campus Valla på 25 minuter. Närhet till Stångån med badplats och beachvolleybollplaner. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Nattstuvugatan 15, Hejdegården, Linköpings kommun
 • Sön 23 jun kl 13:30
Nattstuvugatan 15, Hejdegården, Linköpings kommun, bild 2
Nattstuvugatan 15, Hejdegården, Linköpings kommun, bild 3

Nattstuvugatan 15

Lägenhet
Hejdegården, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 095 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3
1 738 kr/mån
39 107 kr/m²

Nu erbjuds ett perfekt tillfälle att förvärva en av de eftertraktade lägenheterna i Brf Hejdegården Södra. Här bor man med hög livskvalitet och bekvämlighet i fastighet uppförd 2008 med hiss och ett toppenläge intill Stångån och närhet till city. Från lägenheten erbjuds en underbar vy över trädtopparna, närhet till Stångån och Linköpings stadskärna. Lägenheten erbjuder dessutom ett påtagligt lugn och en invändig tystnad som skapar en harmonisk atmosfär. Bostaden är mycket ljus och trivsam. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett helkaklat badrum. hallen välkomnar med grå klinker och ljusa målade väggar och bra förvaring. Kök och rummet har ekparkett och ljusa tapeter. Inredningen i kök och badrum är i fin ek. Från bostaden har man en fin utsikt över Hejdegårdens vackra villakvarter där man kan följa årstidernas skiftningar. Det höga läget med de vackra vyerna bidrar till en hög trivselfaktor. Mycket välskött förening med stabil ekonomi och bra underhållsplan. Föreningens medlemmar har möjlighet till garageplats i husets källare. I övrigt finns en gemensam tvättstuga, hobbyrum och övernattningslägenhet. Här bor du med Stångån och dess intilliggande grönområden som närmsta granne. Ett stenkast bort ligger Tannefors slussar och det är gång/cykelavstånd till Campus US, Universitetssjukhuset. Till Linköpings innerstad tar du dig med buss på 5-10 minuter och cykel på 10 minuter. Ett tillfälle att ta vara på, välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Banérgatan 19, Vasastaden/centralt, Linköpings kommun
 • Sön 23 jun kl 12:30
Banérgatan 19, Vasastaden/centralt, Linköpings kommun, bild 2
Banérgatan 19, Vasastaden/centralt, Linköpings kommun, bild 3

Banérgatan 19

Lägenhet
Vasastaden/centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 495 000 kr
30,6 m²
1 rum
vån 1
2 201 kr/mån
48 856 kr/m²

Nu finns chansen att bli ägare till en lägenhet som fortfarande är så gott som i nyskick. Med rätt möblering av de öppna ytorna kan du skapa ett fantastiskt djup i den här lägenheten. Lägenheten erbjuder en boyta om 30.6 kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök. Det märks att man lagt ner mycket tid och omsorg vid planeringen av den här lägenheten. Här erbjuds ett komplett, bekymmersfritt boende i högsta klass med genomgående enstavsparkettgolv och vitmålade väggytor. Fullutrustat ljust kök, vardagsrum i öppen planlösning mot kök, en sovalkov med medföljande stor garderob samt ett fräscht, helkaklat badrum med kombimaskin och handduksvärmare. Bostaden har ett fritt läge och är belägen på våning 1 i hus med hiss. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en stor och mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga dagar samt kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från allrummet och erbjuder lättmöblerade ytor och loungedel. Övre Vasastaden är ett attraktivt nytt innerstadsområde som blivit en förlängning av den redan etablerade och omtyckta Vasastaden. I Brf Banérgatan 19 bor ni lugnt och avskilt men samtidigt väldigt nära centrum med dess utbud av kultur- och restaurangliv. I närheten finner ni ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. Perfekt bostad för studenten, förstagångsköparen eller för den som söker en övernattningslägenhet. Universitetet når man smidigt via buss, cykel eller gång. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
 • Energieffektiv
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
 • Sön 23 jun kl 16:00
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Skvadronsgatan 8

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 295 000 kr
32 m²
1 rum
3 145 kr/mån
40 469 kr/m²

Välkommen till ditt nya boende om 32 kvm med en välplanerad planlösning, perfekt för att nyttja varje centimeter av bostaden! Lägenheten belägen på markplan erbjuder uteplats med söderläge in mot innergården och minimalisk insyn. Stig in i hallen som sömlöst öppnar upp mot kök och vardagsrum, med utrymme för matgrupp för fyra personer. Köket erbjuder ljusa och moderna lösningar, diskmaskin, generösa arbetsytor och en öppen planlösning för de sociala ytorna. Allrummet är lättmöblerat och stilrent med ljusinsläpp i en avslappnande atmosfär och estetisk parkett genomgående i bostaden. Lägenheten erbjuder även ett helkaklat badrum, utrustat med både dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare, för ytterligare praktikalitet. Brf Arenan är en välskött bostadsrättsförening med en engagerad styrelse och god ekonomi. Föreningen erbjuder sina medlemmar tillgång till en fantastisk takterrass samt en gemensamhetslokal. Dessutom finns en komplett övernattningslägenhet med kök och wc/dusch för de boendes bekvämlighet. Innergården är vackert utformad med sittplatser och utegym, vilket skapar en trivsam miljö för de boende. Södra Ekkällan är ett bekvämt område med bra förbindelser visa buss och cykel-/gångavstånd till både Linköpings City, Tinnerös Eklandskap, Universitetssjukhuset och Garnisonen. Med komfortabelt avstånd till matbutik, restauranger, gym och trevliga promenadstråk erbjuder området allt du kan önska dig. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Målerigränd 3, Vallastaden, Linköpings kommun
 • Sön 30 jun kl 13:45
Målerigränd 3, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Målerigränd 3, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Målerigränd 3

Radhus
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
5 950 000 kr
141 + 4,5 m²
5 rum
150 m² tomt

Här i Vallastaden ligger ett luftigt, unikt och energisnålt arkitektritat passivhus i sten. Här bor man med mycket låga boendekostnader. Ett genomgående tema för huset har varit miljövänliga materialval. Huset är på 141 kvm fördelat på två våningar. Här får du hög materiell standard, mycket karaktär och härlig atmosfär. I detta hus har du exklusiva materialval, fina ljusinsläpp och smarta förvaringslösningar. Arkitektur som måste upplevas i tre dimensioner och med alla sinnen. Här bor du energisnålt i ett hus med minimala uppvärmningsbehov, låga driftkostnader och bra inomhusklimat. Huset är ett gediget hantverk, exklusiva materialval, väl tilltagen takhöjd, detaljer i form av stora fönsterpartier med skjutdörrar samt förråd med sedumtak. Det arkitektritade köket har en rejäl köksbänk och stänkskydd i exklusiv granitkeramik, köksluckor i trä och med öppen planlösning mot vardagsrummet. Stilren spaljé som skiljer kök mot vardagsrum. Vardagsrummet är välplanerat med mycket dagsljus genom bland skjutpartier samt stort takfönster i trappa, takhöjd om 2,7 meter, kamin och gott om plats för soffa och matgrupp. Via bostadens entré nås ett kaklat duschrum utrustat med separat tvättavdelning. Hela entréplan har slipade betonggolv. Andra våningen nås via en trappa av svartbetsad ask. Här finner ni ett allrum samt tre sovrum varav ett med en stor klädkammare. Via master bedroom nås även bostadens balkong om 8 kvadratmeter. På övervåningen finns även ett helkaklat duschrum utrustat med toalett. Bostaden har gott om förvaring med platsbyggda garderober. Genomgående fönsterskivor i granitkeramik. Hög komfort tack vare vattenburen golvvärme på alla våningsplan samt effektivt FTX ventilationssystem och kamin. Stabilt mellanbjälklag av betong. Till bostaden hör en lummig och privat uteplats i form av trädäckad altan i nordöst med morgon och kvällssol samt med växtlighet i form av ett körsbärsträd och gräsmatta med odlingsmöjligheter. Här finns plats för både middagar och stadsodling. Här är det bara att ta med gästerna upp på den underbara balkongen som nås från ett av sovrummen. Från balkongen har du fantastisk utsikt över Vallastaden, lika uppskattad på sommaren som på nyårsafton. Via bostadens framsida finns en uteplats med solläge i sydväst. Härifrån nås även bostadens uteförråd utrustat med marktegel och växtbädd med dagvattenlösning. Fastighetens tak har integrerade solpaneler. Huset har ett fritt och öppet läge mot Smedstadsbäcken som ligger i direkt anslutning av bostaden. Härifrån når man smidigast via bostadens stentrappa ut mot grönområde och ned mot bäcken. Ni har också tillgång till det gemensamma felleshuset som erbjuder växthus, övernattningsrum och gemensamhetslokal. Samfälligheten är aktiv och solid med god gemenskap. De gemensamma lekytorna och den samfällda trädgården med äppelträd, vinbärsbuskar, jordgubbar och smultron sköts på entreprenad. Vallastaden är ett modernt och levande område som visades för världen vid bomässan BoExpo 2017. Här finns blandad bebyggelse med spännande arkitektur och innovativa tekniska lösningar med teknikkulvert och sopsugssystem. I området finns inte mindre än två prisbelönta parker, flera restauranger, automatiserad närbutik, skola år F-6 samt förskola. Bara ett stenkast längre bort hittar du odlingslotter och naturreservatet Vallaskogen med motionsspår och friluftsmuseet Gamla Linköping. Övrig service finns vid Djurgårdens centrum enbart några minuter bort. Där finns matbutik, gym, apotek och systembolag. Här kan du leva livet på cykel med direkt närhet till både Universitetet (800 m), Mjärdevi Science Park (1,5 km), Universitetssjukhuset (3 km) och Linköpings innerstad (3,5 km). För att minska biltrafiken i området finns ett parkeringshus vid varje infart till Lärdomsgatan. I ett av parkeringshusen, Flustret, finns också biltvätt, bilpool som ingår och återvinningsrum. Goda bussförbindelser till Universitetssjukhuset, resecentrum och city. Fastigheten kommer stå klar under hösten 202

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Åbylundsgatan 32, Åbylund, Linköpings kommun
 • Mån 24 jun kl 17:30
Åbylundsgatan 32, Åbylund, Linköpings kommun, bild 2
Åbylundsgatan 32, Åbylund, Linköpings kommun, bild 3

Åbylundsgatan 32

Lägenhet
Åbylund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 495 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
2 575 kr/mån
29 314 kr/m²

Vi har det stora nöjet att presentera denna idealiskt planerade tvårummare i hjärtat av charmiga Åbylund! Här välkomnas ni till en ytterst trivsam bostad med ett inbjudande läge på andra våningen i huset med balkong i solläge. Hela lägenheten präglas av generösa ytor med gott om svängrum i såväl sovrum som vardagsrum. De ljusa, tilltalande ytskikten skapar en trivsam hemkänsla. Förvaringsmöjligheterna är optimala med platsbyggda garderober i hallen och sovrummet. Området är lugnt och behagligt, här finns alla förutsättningar för en hög livskvalitet! Väl innanför dörren träder ni in i en generöst tilltagen hall med gott om plats för avhängning och förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Det ljusa och välutrustade köket erbjuder gott om skåpsförvaring och arbetsytor. Här finns en stor matplats intill fönstret där ljuset flödar in under dagen. Vidare in i lägenheten når ni det rymliga och luftiga vardagsrummet som bjuder in till socialt umgänge med gott om plats för luftig möblering. Via vardagsrummet nås balkongen som har ett bra soligt läge mot föreningens trevliga grönytor utanför. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring samt ett trivsamt badrum. Ytterligare förvaringskapacitet erbjuds i externt förråd på vinden. Här bor du till en låg månadskostnad i en ekonomiskt stabil förening med låg belåning och väl underhållna fastigheter. Här finns också goda faciliteter såsom gemensamma tvättstugor, gym, bastu, festlokal och övernattningslägenhet. Här njuter ni av ett ypperligt läge mellan City och Universitetet, perfekt för studenten eller förstagångsköparen. På bekvämt avstånd når ni centrala Linköping och Tornby köpcentrum som tillsammans erbjuder komplett serviceutbud. Området erbjuder goda bussförbindelser med övriga staden och genomkorsas av flera smidiga cykelvägar. För er som värdesätter närheten till natur och rekreation kan läget knappast bli bättre då området är beläget strax intill Rydskogen där ni bland annat hittar löpspår, utegym, diskgolfbana och strövstigar. Snabbt tillträde kan ordnas om så önskas. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att anmäla ert intresse!

 • Premium
Forsaström Herrgården, Forsaström, Åtvidabergs kommun

Forsaström Herrgården

Gård/Skog
Forsaström, Åtvidabergs kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 200 000 kr
2 061 m² tomt

Välkommen till Forsaström Herrgård, en enastående hyresfastighet belägen i en pittoresk miljö med naturen inpå knuten. Idag inryms två lägenheter i den vackra huvudbyggnaden vilka lätt kan göras om till tre lägenheter. Varje lägenhet utstrålar klassisk herrgårdskänsla med högt i tak, stora fönster och vackra originaldetaljer. Dessa lägenheter är perfekta för den som söker ett boende med karaktär och charm. Lillstugan erbjuder ett mysigt och fristående boende i som bjuder på en mer intim och privat atmosfär. Denna bostad är idealisk för den som önskar ett lugnare och mer avskilt boende, här bor du i ett eget hus! Forsaström Herrgård inkluderar även ett stort dubbelgarage som ger gott om plats för parkering och förvaring. Intill garaget finns förråd, tillgängliga för alla hyresgäster, vilket gör vardagen enkel och bekväm. Alla lägenheter är för närvarande tomma, vilket ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på boendet från första stund. Varje lägenhet är utformad för att erbjuda ett trivsamt och bekvämt hem med moderna bekvämligheter samtidigt som den historiska charmen bevaras. Fastigheter som ingår: Förutom huvudbyggnaden och Lillstugan ingår även en stor ladugård i försäljningen. Ladugården är utrustad med kylrum, verkstad och loft, och har både el och sommarvatten. Här finns också tre garage, varav ett är uthyrt, vilket ger ytterligare möjligheter för förvaring eller hyresintäkter. På området finns även en gammal bastu som idag används som förråd. Denna bastu kan med lite kärlek och renovering återställas till sitt ursprungliga ändamål, vilket skulle addera ytterligare en dimension av lyx till denna redan fantastiska fastighet. Även det gamla Brygghuset som står på ofri grund nere vid vattnet ingår i försäljningen. Här har man anordnat både kräftskivor och andra tillställningar. Nyttjanderätt av baksidan, trädgårdsland och ytor på andra sidan av ån ingår. Trädgårdsland kan bevattnas från ån. Forsaström Herrgård omges av vackra miljöer med naturen bokstavligen inpå knuten. Här kan du njuta av lugnet och den friska luften samtidigt som du har nära till vandringsleder, skog och mark. Detta gör det till en perfekt plats för både avkoppling och friluftsliv. Sammanfattningsvis är Forsaström Herrgård en fantastisk möjlighet för de som söker ett unikt boende i en historiskt rik miljö med alla moderna bekvämligheter. Ta chansen att skapa ditt drömhem i denna vackra herrgård och upplev en harmonisk tillvaro i samklang med naturen! Varmt välkomna på visning!

Sturegatan 12, Centralt, Linköpings kommun
Sturegatan 12, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Sturegatan 12, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Sturegatan 12

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 495 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 083 kr/mån
52 456 kr/m²

Söker du en mindre lägenhet med centralt läge utan att göra avkall på att bo lugnt och avskärmat? I sådana fall är den här fantastiskt fina ettan på Sturegatan 12 rätt bostad för dig. Här erbjuds en mycket ljus och yteffektiv etta, belägen en halv trappa upp med balkong mot en lugn, grönskande innergård. Här bor du både insynsfritt och väl ljudisolerat tack vare nya fönster från 2013. Lägenheten är i ett stilfullt format med genomgående ekparkettgolv, vitmålade väggytor och renoverat kök och badrum. Här finns det gott om plats för såväl en större säng, soffgrupp och matplats. Luftig och ljus känsla tack vare öppen planlösning, högt i tak och ett fint ljusinsläpp. I hallen finns gott om förvaringsmöjligheter tack vare en stor garderob med spegelskjutdörrar. Brf Beckasinen är en mycket stabil och välskött HSB-förening med väl underhållna fastigheter och en belåningsgrad på endast 1 514 kr/kvm. Avgifterna kommer också att hållas oförändrade under året. Som boende har du tillgång till ett vindsförråd, ett källarförråd samt möjlighet att nyttja gemensam tvättstuga samt cykelförråd. Föreningen har också en mycket trevlig och grönskande innergård med en gemensam grillplats som man kan nyttja under sommaren. Det centrala läget i stan är helt optimalt. Här bor man med krypavstånd till citykärnan med dess utbud på handel, restauranger och nöjesliv. På bekvämt gångavstånd ligger även centralstationen. För studenten är det 15 minuter på cykel till Campus Valla och knappa 10 minuter till Hälsouniversitetet. En bostad som lämpar sig perfekt för förstagångsköparen, studenten eller för den som söker en övernattningslägenhet. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Skruvkulla 1, Bestorp, Linköpings kommun

Skruvkulla 1

Villa
Bestorp, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 750 000 kr
130 m²
4 rum
3 081 m² tomt

Äntligen har vi det stora nöjet att presentera en lantlig fastighet belägen uppe på en höjd med ett fritt, lantligt och sjönära läge strax utanför Bestorps samhälle. Fastigheten påminner om känslan av att ha en egen liten gård. Äldre boningshus byggt omkring 1850 på två plan med en boyta om 140 kvadrat och en stor vind. Huset har ett visst renoveringsbehov men själen finns bevarad för dig som vill anta ett byggnadsvårdsprojekt att bibehålla den tidstypiska känslan. Intill huset finns ett uthus med förvaringsbodar/snickarbod och magasin ovanpå. Vidare finns även en jordkällare samt ytterligare två ekonomibyggnader. Samtliga byggnader är välskötta och underhållna av nuvarande ägare. Tomten är på drygt 3 000 kvadratmeter och är varierad beståendes av en fin gräsmatta och naturtomt med berghällar. Värt att nämna är att fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp. Fiber finns vid tomtgräns men är ej indraget i huset. På kort avstånd från fastigheten når ni både Stora Rängen för bad- och båtliv. Närområdet präglas av vacker natur med djupa skogar och flertalet små sjöar. Östgötaleden genomkorsar området och bjuder in till härliga vandringsupplevelser. Någon minuts bilfärd bort ligger Bestorp där närmsta matbutik och barnomsorg finns. För den golfintresserade ligger Västerby Golf på bekvämt avstånd. Till Linköping tar det cirka 25 minuter med bil. Missa inte denna chans - välkomna att boka in er på visningarna och kontakta ansvariga mäklare för mer information!

Åbylundsgatan 23, Åbylund, Linköpings kommun
 • Sön 30 jun kl 13:00
Åbylundsgatan 23, Åbylund, Linköpings kommun, bild 2
Åbylundsgatan 23, Åbylund, Linköpings kommun, bild 3

Åbylundsgatan 23

Lägenhet
Åbylund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
2 695 kr/mån
33 241 kr/m²

Varmt välkommen till denna hemtrevliga tvåa om 54 välplanerade kvadratmetrar i Åbylund! Den ljusa hallen är inbjudande och erbjuder bra förvaring i garderober. Köket har ekluckor och rostfria vitvaror i form av diskmaskin, varmluftsugn och micro samt vit kyl/frys. På golvet ligger klinker och väggarna är ljusa. Det härliga vardagsrummet är rymligt och ljust med parkettgolv, en fondvägg och i övrigt vita väggar. Här kommer man ut till den härliga balkongen som vetter mot ett grönområde och har söderläge. Sovrummet är målat i en varm härlig grön färg och har gott om förvaring i garderober. Badrummet har blått kakel och klinker, takdusch, handdukstork, handfat med kommod och wc. Vindsförråd samt ett lite mindre förråd i källaren tillhör bostadsrätten. Här bor du i en mycket bra förening som är aktiv och framåt med lång erfarenhet av underhåll och förvaltning. Som standardhöjande åtgärder kan nämnas stamrenovering, säkerhetsdörrar och låssystem med taggar. I föreningen finns bland annat en bastu, ett gym, grillplatser, en samlingslokal, ett övernattningsrum och odlingslotter. Härifrån är det nära till såväl centrum och universitetet som Tornby köpcentrum. Området har även stora grönområden och det finns också en pizzeria och en närbutik. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Ånestadsgatan 17, Ånestad, Linköpings kommun
 • Budgivning pågår

Ånestadsgatan 17

Villa
Ånestad, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 795 000 kr
87 m²
5 rum
535 m² tomt

Vill du skapa ett riktigt drömboende? Då har du nu chansen att förvärva detta fantastiska och klassiska funkishus som erbjuder en oslagbar charm och karaktär med många originaldetaljer bevarade. Med sitt perfekta läge i populära Ånestad och sin lummiga och insynsskyddade trädgård kvalar detta hus rakt in på topplistan! Trädgården är ett paradis för trädgårdsälskare, fylld med bla ett magiskt magnolieträd, stora rododendron och här kan du även njuta av egenodlade körsbär. Hela fastigheten är så gott som orört från 1955 vilket ger er oändliga möjligheter att skapa, bevara eller förnya detta hem. Läget är optimalt, här bor du med direkt närhet till allt som Linköping har att erbjuda. Fastigheten är en del av en välskött samfällighet (Tranan) som erbjuder tillgång till en föreningsbyggnad med tvättstuga, festlokal med kök, bastu och två övernattningsrum. Samfälligheten tillhandahåller fastighetsägarna parkeringar utomhus och garage och ombesörjer skötseln av gemensamma ytor kring husen. Här bor du i ett väldigt omtyckt område med fina omgivningar. Kort cykelavstånd till Linköpings stadskärna och SAAB. I närområdet finns flertalet skolor och förskolor, bra bussförbindelser och närhet till handel. Ett perfekt område för såväl den yngre som den äldre! Välkommen hem till Ånestad!

 • Uteplats
Nanna Svartz gata 9, Vallastaden, Linköpings kommun
Nanna Svartz gata 9, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Nanna Svartz gata 9, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Nanna Svartz gata 9

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 595 000 kr
44,5 m²
1.5 rum
vån 3/4
4 117 kr/mån
35 843 kr/m²

Välkommen till Vallastaden, och denna spektakulära 1,5-rumslägenhet om 37,7 kvm och ytterligare 6,6 kvm smart sovloft som väntar på dig! Med sin moderna design och nyproduktion erbjuder denna bostad en fantastisk kombination av stil, funktionalitet och komfort. Bostaden disponeras som tre rum och kök, med generösa ytor som gör det möjligt att skapa en flexibel och anpassningsbar livsstil. Den imponerande takhöjden på 3,75 meter ger en känsla av rymd och skapar en atmosfär som är svår att slå. Det är verkligen en plats där du kan sträcka på dig och andas fritt. Här har varje detalj noggrant utformats för att erbjuda dig en lyxig och bekväm vardag. Materialvalen och utrustningen håller genomgående hög kvalitet, vilket ger en känsla av exklusivitet och långvarig hållbarhet. Du kan förvänta dig det bästa när det gäller apparater och bekvämligheter för att göra din vardag enkel och njutbar. Läget är oslagbart. Du bor med direkt närhet till Universitetet, vilket gör det till en idealisk plats för studenter eller anställda inom akademin. Dessutom har du Eklandskapet Tinnerö och Universitetssjukhuset inom räckhåll. Med snabb tillgång till E4 tar du dig enkelt och smidigt till andra destinationer. Området erbjuder även ett brett utbud av bekvämligheter och service. Du hittar allt du behöver inom praktiskt avstånd, inklusive caféer, kvarterskrogar och pizzerior där du kan njuta av kulinariska upplevelser. Apotek, systembolag, gym och Citygross finns också i närheten för att tillgodose dina övriga behov. Sammanfattningsvis är denna 1,5-rummare i Vallastaden det perfekta valet för dig som söker både stil och funktionalitet. Med sin imponerande takhöjd, högkvalitativa material och utrustning samt det strategiska läget kommer du att uppleva en enastående livsstil i harmoni med dina behov. Tveka inte att ta detta tillfälle att bli en del av Vallastaden och kontakta oss för mer information eller för att boka en visning!

 • Premium
 • Hiss
 • Energieffektiv
Stjärnevik Solhaga 1, null, Kinda kommun
 • Sön 7 jul kl 16:00
Stjärnevik Solhaga 1, null, Kinda kommun, bild 2
Stjärnevik Solhaga 1, null, Kinda kommun, bild 3

Stjärnevik Solhaga 1

Villa
Kinda kommun
SkandiaMäklarna Linköping
4 500 000 kr
400 + 56 m²
10 rum
2 263 m² tomt

Stjärnevik Solhaga erbjuder en magnifik miljö omgiven av vackra nejder där lugn och ro råder. Beläget i en fridfull omgivning, är denna fastighet en fristad från stadens liv och ljud. Samtidigt finns möjlighet till verksamhet nära till hands, vilket gör den till en mångsidig plats för olika ändamål. Närheten till bad vid Åsunden ger möjlighet till avkoppling och rekreation i naturen. Fastigheten på övervåningen bjuder på generösa utrymmen och bekvämligheter för bekväm boendemiljö. Ett stort kök och matrum, ett sovrum, ett kontor och en tvättstuga med dusch erbjuder alla de nödvändigheter man kan önska sig. Två gästrum välkomnar besökare till en bekväm vistelse, medan vardagsrummet lockar med en mysig atmosfär tack vare en uppmurad kamin och vackert fiskbensparkettgolv. Ett champagne-rum och en allrum/hall med utgång till en balkong kompletterar övervåningen med extra charm och avkoppling. På nedervåningen välkomnar en rymlig hall med avhängningsmöjligheter besökare till de stora sällskapsytorna. En stor sal med plats för upp till 65 gäster och en mindre sal för cirka 30 gäster erbjuder möjligheter för olika evenemang och sammanhang. Det stora restaurangköket är utrustat för att tillgodose alla behov för matlagning och servering kan överlåtas enl separat överenskommelse. En bar och serveringsutrymme kompletterar upplevelsen för både gäster och personal. Två toaletter för gäster och en separat personaltoalett säkerställer bekvämlighet och hygien. Gott om förvaringsutrymmen finns tillgängliga för att hålla allt organiserat och redo för användning. Sammanfattningsvis erbjuder Stjärnevik Solhaga en unik och mångsidig miljö där möjligheter till både avkoppling och verksamhet sammanflätas i harmoni med den vackra omgivningen.

 • Premium
Redingevägen 3, Grebo, Åtvidabergs kommun
 • Tis 25 jun kl 17:00
Redingevägen 3, Grebo, Åtvidabergs kommun, bild 2
Redingevägen 3, Grebo, Åtvidabergs kommun, bild 3

Redingevägen 3

Villa
Grebo, Åtvidabergs kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 495 000 kr
73 + 66 m²
3 rum
965 m² tomt

Varmt välkomna till detta hus med stor potential! Här har samma ägare bott sedan huset byggdes 1957. Men nu är det dags för huset att få en ny ägare, huset skulle behöva lite kärlek för att återfå sin forna glans. Det mesta behöver ses över vilket passar dig som gillar att ha något att bita i. Efter renoveringen har du ett riktigt fint drömhus med ett härligt läge endast 20 min från Linköping. Huset är otroligt välplanerat med sina 73kvm + 66 kvm (källarplan). Huset består av två sovrum, stort vardagsrum, kök och badrum. I källarplan finns utrymmet till framtida all/tv-rum, lekrum/hobbyrum, förråd och tvättstuga. Huset är fint beläget på en lättskött tomt. Tomten erbjuder er stora möjligheter till odling för den trädgårds intresserade. I anslutning till huset finns en stor takbeklädd altan som rymmer en större matgrupp eller loungeset. Bergvärme är installerat 2003. I Grebo-samhälle finns en mindre matbutik, pizzeria, bensinmack, fotbollsplan som lockar med aktiviteter samt omtyckt förskola samt skola upp till årskurs 6. I närheten finns även den naturliga samlingsplatsen under sommarhalvåret, badplatsen i sjön Ärlången. Endast 10 min bilväg till Åtvidaberg och 20 min till Linköping i övrigt mycket bra bussförbindelser. Värt att veta är att man planerar att dra om stora vägen, inom en snar framtid, dock är inget startdatum satt ännu. Den nya vägen planeras gå där fotbollsplanen ligger i dagsläget. Varmt välkomna på visning!

 • Premium

Visar 1 - 25 av 73