Mäklare Tobias Aasa

Tobias Aasa

Om mig

Jag är en målmedveten mäklare som ser varje nytt försäljningsuppdrag som unikt, där anpassning, noggrannhet och engagemang i slutändan speglar resultatet. I grunden är jag civilekonom och har arbetat inom försäljning i över 17 år, varav 11 år som mäklare. Med hjälp av min erfarenhet och inställning till mäklaryrket kan du som kund alltid känna dig trygg.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ribstonvägen 4, Bankekind, Linköpings kommun
  • Sön 10 dec kl 13:00
Ribstonvägen 4, Bankekind, Linköpings kommun, bild 2
Ribstonvägen 4, Bankekind, Linköpings kommun, bild 3

Ribstonvägen 4

Villa
Bankekind, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 495 000 kr
89 + 89 m²
5 rum
999 m² tomt

Välkommen hem till Ribstonsvägen 4 i trivsamma och barnvänliga Bankekind. Bostaden är beläget längst in på återvändsgata och här erbjuds ett ogenerat läge med stor lekvänlig tomt, komplett med ett lockande uterum och avslappnande terrasspool. Huset självt är välmående med flera av de större renoveringarna bakom sig inklusive omdränering, fasadrenovering, takrenovering, fönsterbyte, ny bergvärmepump och utbyte av el. Invändigt möts du av en öppen planlösning med braskamin som bjuder in till social samvaro i en mysig atmosfär. Påkostat kök med barbord och gott om arbetsyta och förvaring. Härifrån nås också uterummet (ca 18 kvm) som förlänger ditt vardagsrum under sommarhalvåret och skapar en perfekt plats för avkoppling och umgänge. Den inredda källaren öppnar upp för ytterligare möjligheter, perfekt för extra sovutrymmen eller hobbyverksamhet. Här finner du också ett rymligt badrum med bastu, perfekt för avkoppling. Bankekind erbjuder en naturnära livsstil med närhet till skog, elljusspår och en allmän badplats vid Svinstadsjön. Bankekinds skola (F-3) och förskola ligger bara ett stenkast bort. Utmärkta kommunikationer via buss som tar dig till Linköpings resecentrum på ca 25 minuter. I närliggande Grebo finns en lanthandel och större matbutiker och annan närservice finns i Ekholmen centrum eller Åtvidaberg. Denna pärla är inte bara ett hem utan en möjlighet till en fantastisk livsstil. Anmäl ditt intresse redan idag!

  • Premium
Skogslyckegatan 86, Johannelund, Linköpings kommun

Skogslyckegatan 86

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 250 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/3
1 847 kr/mån
35 714 kr/m²

Högst upp i huset hittar du denna omhändertagna och charmiga 60-talspärla. Här erbjuds en genomgående smakfull interiör, vitmålade väggytor, påkostat kök med rostfria vitvaror och vita skåpsluckor samt ett helkaklat duschrum. Allt detta disponerat på 35 välplanerade kvadratmeter. Pricken över i:et är att den stora och lummiga innergården ligger precis utanför vilket bidrar till väldigt begränsad insyn och ett rogivande läge, perfekt för att kunna koppla av efter en stressig dag. Mycket stabil och ekonomiskt välmående förening med låg månadsavgift och en belåningsgrad på endast 955 kr/kvm. Föreningen består av 182 st lägenheter, har välskötta fastigheter och en engagerad styrelse. Som boende i föreningen har du möjlighet att hyra en bilplats (kö förekommer). Det finns även källarförråd, gemensamma tvättstugor, cykelförråd, källsorteringsrum, bastu, övernattningslägenhet och gym. Hela närområdet präglas av lugn. Skogslyckegatan är en återvändsgata och den här föreningen är belägen med ett högt och fint läge uppe på en kulle ovanför Johannelunds centrum. Byggnaderna omges av skogsdungar vilket bidrar till en härlig, avkopplande boendemiljö. Nedanför backen några hundra meter återfinns Johannelunds centrum med bl.a. välsorterad matbutik, pizzeria, bageri, apotek och frisör. Goda bussförbindelser med övriga staden. Med cykeln tar du dig till centrum på 10 minuter, till Campus US på 15 minuter och till Campus Valla på 25 minuter. Närhet till Stångån med badplats och beachvolleybollplaner. Välkommen på visning!

Visar alla 2