Mäklare Einar Johansson

Einar Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Mimergatan 8, Vikingstad, Linköpings kommun
 • Sön 12 feb kl 14:30
Mimergatan 8, Vikingstad, Linköpings kommun, bild 2
Mimergatan 8, Vikingstad, Linköpings kommun, bild 3

Mimergatan 8

Villa
Vikingstad, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping

5 750 000 kr

146 m²

6 rum

1 065 m² tomt

Rikta era blickar mot detta oemotståndliga, karaktärsfulla hus som nu kan bli ert! I hjärtat av Vikingstad har vi nu det stora nöjet att förmedla en sagolik fastighet som totalrenoverats med varsam hand under det senaste decenniet. Här har den gamla 30-talskänslan tagits väl till vara samtidigt som huset håller en modern, genomgående standard med ny, tilläggsisolerad fasad, nya fönster, nytt tak, ny el och VVS, omdränerad grund och en totalrenovering av inomhusmiljön. Kortfattat finns det inget som lämnats åt slumpen! Interiören präglas av smakfulla färg- och materialval med vackra, vitbehandlade furugolv, klassiskt mönstrade tapeter, en framtagen murstock och spröjsade fönster. Invändigt genomsyras huset av en behaglig "må-bra-känsla" med härliga ljusflöden och en harmonisk hemkänsla som gör sig påmind i varje vrå. Huset är fördelat på två plan plus källare. På entréplanet möts man av den inbjudande entréhallen med ett stort vardagsrum med gavelläge och ett fullutrustat kök med matplats intill fönstret. Från köket når man det stora altandäcket i två etage med gott om plats för matgrupp, loungedel och solstolar. Vidare finns en groventré (tillbyggnad från 2014) med nedgång till källaren samt ett helkakalt duschrum med toalett från 2014. På övervåningen möts man av ett rymlig allrum med platsbyggda garderober. Här finns tre rymliga sovrum och ett stort, helkaklat badrum från 2011. I källaren finns en rymlig tvättstuga, gott om förvaringsytor samt ett stort extra rum som går att bl.a. går att nyttja som kombinerat sovrum/kontor. Utemiljön är magisk med en stor, välskött trädgård som bjuder på fin växtlighet med vackra planteringar, fruktträd och bärbuskar. Det finns ett torp på tomten som totalrenoverats och tjänstgör som dubbelgarage. På övervåningen finns ett loft som går att nyttja som extra rum eller förvaringsyta. Denna byggnad håller samma stil som huvudbyggnaden och den gamla klassiska verandan är bevarad. Intill verandan finns en uteplats med fint solläge. Vikingstad är ett mycket attraktivt område. Samhället har vuxit stadigt senaste åren och har ett optimalt läge. Här finns det mycket goda kommunikationer med pendeltåg med täta avgångar och 5 minuters resa in till Linköping C. Det finns goda cykelförbindelser med Linköping och Malmen, samt 10 minuters bilfärd från Mjärdevi och Universitetet. Bra barnomsorg i närområdet med både låg- och mellanstadieskola samt flertalet förskolor. Det finns en välsorterad ICA-butik med postombud, några lokala restauranger och frisörer i samhället. Det går att få utlopp för många fritidsaktiviteter i Vikingstad. i Samhället finns bl.a. motionsspår på 5 km och Valkebobadet med dess simbassäng, padelbanor och stora grönytor. Ridskola finns i Rappestad några kilometer utanför och närmsta badsjö (Lillsjön) ligger 10 minuter bort med bil. Detta är en kommande och tillträde är möjligt till sommaren. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Garnisonsvägen 18, Ekkällan, Linköpings kommun
 • Tor 9 feb kl 17:30
Garnisonsvägen 18, Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Garnisonsvägen 18, Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Garnisonsvägen 18

Lägenhet
Ekkällan, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping

1 895 000 kr

59 m²

2 rum

2 854 kr/mån

32 119 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en mycket tilltalande tvåa i attraktiva Ekkällan. Här bor man med låg boendekostnad i obelånad förening! Högst upp i huset på tredje våningen ligger den här bostaden belägen. På 59 kvadratmeter inryms här ett rymligt, renoverat kök från 2018, ett stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter, ett luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor och ett helkaklat duschrum med tvättmaskin, renoverat 2012. Bostaden är en genomgångslägenhet med fönster i två väderstreck, vilket skapar härliga ljusflöden in i lägenheten. Bostaden har ett gott genomgående skick med smakfulla färg- och materialval. En riktigt trivsam bostad med en rogivande atmosfär, främst tack vare det oslagbara läget man får från balkongen som vetter ut mot föreningens parkliknande grönområde. Privat bostadsrättsförening med 86 lägenheter. Föreningen har en stabil ekonomi och väl underhållna fastigheter. Stambyte ägde rum 2002. I avgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-tv. Området är mycket trevligt med en direkt närhet till Linköpings Universitetssjukhus. Avståndet in till City är bekvämt och man tar sig dit med cykel på 5 minuter eller 15 minuters promenad. För den som föredrar att bo naturnära är detta verkligen ett bra tillfälle då Tinnerö Eklandskap och dess strövområden breder ut sig endast en kort promenad bort. Ekkällans lokala serviceutbud är gott med närhet till välsorterad matbutik, apotek, träningsanläggning och restauranger. Goda busskommunikationer med övriga staden. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Premium
 • Balkong
Platensgatan 23B, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun

Platensgatan 23B

Lägenhet
Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping

4 650 000 kr

83 m²

3 rum

2 435 kr/mån

56 024 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att presentera denna bedårande pärla i form av en praktfull gaveltrea i vacker sekelskiftesbyggnad på Platensgatan. Låt er omfamnas av denna representativa bostad med en generös dos av trivselfaktor. Lägenheten håller ett gott, genomgående skick med den äldre charmen bevarad och erbjuder underbara ljusinsläpp från spröjsade fönster i tre väderstreck. Tilltalande planlösning där man direkt välkomnas av den generösa takhöjden som bidrar med rymd. Köket är helt nyrenoverat i smakfullt utförande i tidstypisk stil. I köket finns en matplats och ett skafferi som kronan på verket! I anslutning till köket finns utgång till balkong med förmiddagssol. De tre rummen ligger i fil med ett socialt utformat vardagsrum, ett rymligt master bedroom/sällskapsrum och sovrum med två separata klädkammare. Intill hallen ligger det helkaklade badrummet samt ytterligare en klädkammare. Byggnadens ålder gör sig påmind tack vare de djupa fönsternischerna, den generösa takhöjden, originaldörrar och de vackra, gamla brädgolven. Sammantaget en mycket karaktärsfull och mysig bostad där det bara är att flytta in och börja trivas från första stund. Föreningen är ett bostadsaktiebolag vilket innebär att man köper aktier motsvarande lägenhetens andel i föreningen (i detta fall 58 aktier). Föreningen är mycket stabil och har en mycket väl underhållen fastighet där stora renoveringar nyligen är utförda. Den goda ekonomin och låga belåningen föranleder mycket låga månadsavgifter för varje lägenhet. För den här bostaden ligger månadsavgiften på 2 417 kr vilket bidrar till en mycket förmånlig boendekostnad. Till medlemmarnas förfogande finns gemensam tvättstuga, gästrum, källarförråd och bastu. Det finns parkeringsplats att hyra på gården med laddmöjligheter för el/hybridfordon. I dessa delar av Linköping är det lätt att trivas, och läget på Platensgatan är perfekt för den som vill bo centralt men med ett lugnt läge. Stadskärnan med dess rikliga utbud av shopping och aktiviteter når ni med kort promenadavstånd. Resecentrum samt fjärrbussterminalen ligger i närhet till bostaden och har goda pendlingsmöjligheter för den som önskar. I området finner ni även ett antal grönskande och lummiga parker, Östgötateatern, Östergötlands museum, Konsert & Kongress samt Stångån med dess vackra promenadstråk. Vårdcentral är belägen några gator bort. Goda kommunikationer från bostaden via buss, gång eller cykel till övriga delar av staden. Tillträde sker enligt överenskommelse. Denna bostad vill ni inte missa. Varmt välkomna!

 • Balkong
Munkhagsgatan 146, Johannelund, Linköpings kommun
 • Ons 8 feb kl 17:00

Munkhagsgatan 146

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping

1 695 000 kr

110,5 m²

5 rum

5 577 kr/mån

15 339 kr/m²

Nu ges en unik möjlighet att förvärva en rymlig femma på 110 kvadrat med attraktivt läge i Johannelund. Lägenheten har haft samma ägare i nästan 50 år och väntar nu med spänning på en ny familj. Vi befinner oss i gränslandet är bostadsbebyggelsen möter naturen. Lägenheten är placerad på andra våningen och har ett superbt gavelläge, helt omgiven av en lugn, grönskande miljö. Bostaden är i behov av renovering och har därmed en fantastisk potential att kunna bli ett riktigt drömboende. Bostaden är insynsskyddad vilket i kombination med den underbara omgivningen bidrar till en härlig trivselkänsla. Planlösningen är tilltalande med en rymlig entréhall med access till gästtoalett och klädkammare. Vardagsrummet är väl tilltaget med utgång till en stor, inglasad balkong i söderläge. Intill vardagsrummet finns en matsal som även kan tjänstgöra som sovrum. Köket är välplanerat med gott om arbetsytor och skåpsförvaring. Det finns en matplats intill fönstret. Vidare finns tre rymliga sovrum samt ett stort helkaklat badrum med toalett, dusch, badkar och tvättmaskin/torktumlare. Till lägenheten hör även två förråd belägna i källaren. Våtrummen renoverades i samband med att föreningen gjorde stambyte 2005. Här erbjuds ett tryggt boende i ett lugnt och omtyckt bostadsområde som är barnvänligt med flertalet lekparker, förskolor och skolor i närheten. På bekvämt gångavstånd ligger Johannelunds centrum med bl.a. matbutik, bibliotek, apotek, vårdcentral, frisör och pizzeria. Goda kommunikationer med buss- och cykelförbindelser till övriga staden. Härliga promenadstråk längs med den intilliggande Stångån där ni även finner en badplats och beachvolleybollplaner! Här bor man bekvämt och med låg boendekostnad. För 5 577 kr i månaden ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Privat förening med 146 lägenheter som har låg belåning, välskötta fastigheter och en engagerad styrelse. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar goda faciliteter, bland annat gemensam tvättstuga, bastu, träningsrum, cykelförråd och sopsorteringsrum. Missa inte denna chans - välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Drottningtorget 5A, Tannefors/centralt, Linköpings kommun
 • Mån 6 feb kl 17:30
Drottningtorget 5A, Tannefors/centralt, Linköpings kommun, bild 2
Drottningtorget 5A, Tannefors/centralt, Linköpings kommun, bild 3

Drottningtorget 5A

Lägenhet
Tannefors/centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping

2 195 000 kr

53,5 m²

2 rum

2 837 kr/mån

41 028 kr/m²

Nu har vi ett renodlat glädjeämne att erbjuda för dig med höga krav på ditt nästa boende! På attraktiv adress med krypavstånd till innerstan finner ni denna eleganta tvårummare med ett superbt gavelläge i charmigt 40-talshus. Bostaden är disponerad på 53,5 kvadrat och är belägen endast en halv trappa upp. Lägenheten är genomgående renoverad i mycket smakfullt utförande med vackra originalträgolv bevarade i alla rum. Ni möts av en välkomnande hall där första intrycket avslöjar lägenhetens generösa takhöjd som ger en fin rymd. I hallen finns en separat kapprumsdel med plats för hatthylla samt en integrerad garderob med förvaringsmöjligheter. Köket är modernt och fullutrustat med generösa arbetsytor och gott om förvaring. Rostfria vitvaror, svart bänkskiva, vitt kakel på väggparti, vita skåp med grepplister och ett snyggt, mönstrat klinkergolv. Mellan köket och matplatsen finns en köksö/bardisk med skåpsförvaring undertill. Badrummet är även detta mycket tilltalande med bl.a. grått, marockanskt klinkergolv, dusch med glasvägg, toalett och handfat på betongskiva. I badrummet finns även förvaringsskåp. Spotlights i tak och golvvärme. Vardagsrummet är socialt utformat med fönster i två väderstreck och utgång till mysig balkong i österläge (under tak). Sovrummet har plats för dubbelsäng och här finns även en stor skjutdörrsgarderob med god förvaringskapacitet. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd och ett mindre källarförråd. Det finns cykelrum och tvättstuga i källaren. Stabil förening med låg skuldsättning vilket föranleder den förmånliga månadsavgiften på 2 837 kr. Sammantaget är detta ett mycket bekvämt och tryggt boende. Här kan man njuta av det korta gångavståndet till Linköpings innerstad, direkt närhet till Stångåns underbara promenadstråk och även Tannefors serviceutbud på butiker och restauranger. Även SAAB-området, flygplatsen, Universitetssjukhuset och Resecentrum ligger också på bekvämt avstånd. Goda kommunikationer med buss- och cykelförbindelser till övriga staden. Till Universitetet (Campus Valla) tar det ca 20 min att cykla. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Premium
 • Balkong
Thorells gata 12, Övre Vasastaden, Linköpings kommun
 • Mån 6 feb kl 18:30

Thorells gata 12

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping

2 295 000 kr

65 m²

2 rum

3 955 kr/mån

35 308 kr/m²

Möt den genuina trivselfaktorn och omfamnas av ett centralt boende på bästa adress i omtyckta Övre Vasastaden. Här presenterar vi en unikt utformad tvåa på 65 kvadratmeter på tredje våningen i häftiga Vasatornet med en härlig balkong i sydvästläge. Bostaden är så gott som ny med sina knappa fem år på nacken och erbjuder en öppen, tilltalande planlösning mellan kök och vardagsrum, en spektakulär takhöjd om drygt 3 meter intill köket, ett rymligt sovrum med skjutdörrsgarderober samt ett helkaklat duschrum med tvättutrustning. Nuvarande ägare har slagit upp en fin glasvägg som avdelar vardagsrummet till ett litet extra rum mot balkongen. Genomgående ljust parkettgolv i samtliga rum, smakfulla färg- och materialval samt ett påkostat kök från Ballingslöv med granitbänkskiva, vita skåpsluckor och maskinpark från Electrolux. Lägenheten har ett genomgångsläge med fönster i två väderstreck. Bostaden är begränsad från insyn och erbjuder fina ljusinsläpp. I månadsavgiften på 3 955 kr ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Det finns möjlighet till garageplats i byggnadens källare för 900 kr/månad samt ett lägenhetsförråd. Som boende i föreningen har man även tillgång att kunna nyttja en cool takterass högst upp på våning 15 med en milsvid utsikt över Linköpings skyline. Övre Vasastaden är ett attraktivt nytt innerstadsområde som blivit en förlängning av den redan etablerade och omtyckta Vasastaden. I Brf Vasatornet bor ni lugnt och avskilt men samtidigt väldigt nära centrum med dess utbud av kultur- och restaurangliv. I närheten finner ni ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. Helt klart ett tillfälle att ta vara på. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Östgötagatan 32, Vasastaden, Linköpings kommun

Östgötagatan 32

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping

2 995 000 kr

74 m²

2 rum

3 563 kr/mån

40 473 kr/m²

Med ett optimalt läge i centrala Linköping finner vi denna bostad med karaktär. Förutom att lägenheten är ett glädjeämne för sig är föreningen här nästan skuldfri, vilket innebär att ekonomin är mycket stabil! Här välkomnas du in i en pampig lägenhet med högt i tak, öppna, sociala ytor och en genomgående smakfull interiör. Lägenheten har renoverats under de senaste åren och har en tilltalande, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om plats för större soffgrupp och matsalsbord för stora sällskap. Köket är fullutrustat, har generösa arbetsytor och gott om skåpsförvaring. Intill köket finns även ett vinförråd som pricken över i:et. Det finns även en fungerande eldstad i vardagsrummet som bidrar med mysfaktor och en härlig stämning. Sovrummet är väl tilltaget och har en egen walk-in-closet med god förvaringskapacitet. Från sovrummet finns även utgång till en balkong med utsikt mot Linköpings domkyrka. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin. En klar fördel med den här bostaden är dess låga månadsavgift på ynka 3 399 kr och då ingår värme, vatten, sophantering och bredband. Dessutom finns det två rymliga källarförråd som hör till lägenheten. Brf Axet 11 är en välskött HSB-förening med mycket god ekonomi. Föreningen bildades 2011 och har 43 lägenheter varav två hyresrätter. Dessutom har föreningen intäkter från fyra hyreslokaler. Belåningen är mycket låg och därav kan månadsavgiften hållas på en förmånligt låg nivå. Föreningen har senaste åren genomfört omfattande renoveringar vilket gör att byggnaden hålls i ett väldigt gott skick. Stambyte gjordes 2002. Tillfälle för den som vill bo centralt och med låg boendekostnad. Välkommen på visning!

 • Balkong
Slöjdgatan 5, Övre Vasastaden, Linköpings kommun
 • Mån 6 feb kl 19:15

Slöjdgatan 5

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping

2 795 000 kr

65 m²

2 rum

3 701 kr/mån

43 000 kr/m²

Låt dig bekantas med denna magnifika tvåa med ett optimalt cityläge i attraktiva Övre Vasastaden. Bekvämt boende på femte våningen i hus med hiss. Här erbjuds en välplanerad bostad på 65 kvadrat med fönster i två väderstreck. Tilltalande planlösning med vardagsrum, matplats och kök i halvöppen planlösning, rymligt sovrum med garderober och ett fräscht, helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Det fina med just denna lägenhet är att den har två balkonger, en från sovrummet som vetter mot innergården (norrläge) och en balkong från vardagsrummet som vetter mot söder. Den här bostaden producerades 2018 vilket innebär att allt invändigt är i nyskick och håller en mycket hög, materiell standard. Fullutrustat kök från Ballingslöv med bänkskiva i granitsten, vit skåpsinredning och rostfria vitvaror från Electrolux. Genomgående parkettgolv med undantag från klinkergolvet innanför entrén. Målade väggytor i alla rum och vackra fönsterbrädor i svart granitsten. Sammantaget ett mycket kvalitativt boende med en förmånlig månadsavgift på endast 3 950 kr per månad där även elen ingår. En bekvämlighet som är värd att nämna är att det går att ta hissen rakt ner i källaren där man hittar förråd, och får access till garage och cykelförråd utan att gå utomhus. Föreningen är mycket solid med en skuldsättning på endast 7 708 kr/kvm vilket är ovanligt lågt för att vara nyproduktion. Övre Vasastaden är ett attraktivt nytt innerstadsområde som blivit en förlängning av den redan etablerade och omtyckta Vasastaden. I Brf Vasafortet bor ni lugnt och avskilt men samtidigt väldigt nära centrum med dess utbud av kultur- och restaurangliv. På krypavstånd ligger den välsorterade matbutiken Priso samt flertalet bra restauranger. I närheten finner ni även ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. Helt klart ett tillfälle att ta vara på. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kompanigatan 64, Hagaberg, Linköpings kommun
Kompanigatan 64, Hagaberg, Linköpings kommun, bild 2
Kompanigatan 64, Hagaberg, Linköpings kommun, bild 3

Kompanigatan 64

Lägenhet
Hagaberg, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping

2 895 000 kr

103,5 m²

4 rum

5 952 kr/mån

27 971 kr/m²

Nu ges chans att förvärva en mycket attraktiv gavelfyra i markplan i trivsamma Hagaberg, där stadsmiljön slutar och eklandskapet tar vid. Här bor man med ett optimalt läge nära till Garnisonen, Universitetet/Mjärdevi US och ett bekvämt cykelavstånd från innerstan. Lägenheten ligger med ett bekvämt markplansläge och är disponerad på 103,5 kvadrat. Bostaden inrymmer tre rymliga sovrum, ett socialt utformat vardagsrum med öppen planlösning mot kök, två helkaklade duschrum varav det ena med tvättstugedel. Ni välkomnas av en rymlig entréhall som ger ett gott första intryck. Smarta förvaringslösningar i såväl hall som i master bedroom. Det fina med just denna lägenhet är att den har både balkong och en uteplats med tillhörande gräsplätt. Balkongen nås från vardagsrummet, är inglasad och vetter mot nordväst. Balkongen skyddar från insyn in till vardagsrummet. Uteplatsen vetter mot innergården i söderläge och nås via master bedroom. Här kan man njuta av flertalet soltimmar under dagen! Hela lägenheten genomsyras av en fin interiör med vitmålade väggytor, enhetliga ekparkettgolv och härliga ljusinsläpp från fönster tre väderstreck. Flertalet av lägenhetens fönster är utrustade med elektriska markiser som skyddar mot sol och från insyn. Lägenheten är mycket välskött och den lugna, omgivande atmosfären från närområdet bidrar till att det är lätt att koppla av och låta hemkänslan infinna sig. BRF Grenadjären är en solid och ekonomiskt välmående förening med en engagerad styrelse som gör mycket gott för de boende. Föreningens fastigheter är välskötta och det finns tillgång att hyra bilplats för den som behöver. Den förmånliga månadsavgiften på 6 052 kr inkluderar värme, vatten, bredband och sophämtning. Ett stort plus med just denna bostad är att det finns ett stort källarförråd och tillgång att nyttja en gästlägenhet. I hemtrevliga Hagaberg bor ni med närhet till det mesta. Skolor och förskolor finns på bekvämt gångavstånd. Det finns även ett utbud på flera småbutiker, bageri, blomsteraffär, frisör, restauranger, bensinmack, träningsanläggningar och livsmedelsaffär i närområdet. Det finns även en ny aktivitetspark med bl.a. fotbollsplan och klätterställningar. Ca 100 meter från bostaden finns bron över till Tinnerö Eklandskap vilket innebär att du bor precis i gränslandet mellan staden och naturen. Bara att ta på sig promenadskorna och ge sig ut och njuta av lugnet när som helst! Den här bostaden lämpar sig väl både för den yngre som den äldre. Goda förutsättningar att få utlopp för livskvalité! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 9