Mäklare Peter Schöld

Peter Schöld

Om mig

Jag är uppvuxen i Linköping, har god lokalkännedom, ett väldigt stort kontaktnät och ett genuint intresse för människor, möten och affärer. Jag är driven, målinriktad och har verkligen lärt mig att också njuta av resan på vägen till målet. Min ärlighet och lojalitet är grundläggande för att bygga relationer och skapa förtroende. Jag är i alla lägen flexibel och transparent samt stabil, lugn, engagerad och tillgänglig. Jag kommer tryggt och säkert guida er genom resan och gå den extra milen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ledberg Hörnet 1, Ledberg, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 11:00
Ledberg Hörnet 1, Ledberg, Linköpings kommun, bild 2
Ledberg Hörnet 1, Ledberg, Linköpings kommun, bild 3

Ledberg Hörnet 1

Villa
Ledberg, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 795 000 kr
164 m²
7 rum
953 m² tomt

Detta storslagna hus är en perfekt kombination av traditionell charm och modern bekvämlighet. Med ett läge som omfamnar den grönskande naturen och omgivande hästhagar, erbjuder detta hem en fridfull tillflyktsort från stadens brus. Här kan du vakna upp till fågelkvitter och frisk luft, samtidigt som du njuter av bekvämligheten med kommunalt vatten och avlopp samt fiberuppkoppling. Huset är inte bara väl omhändertaget utan också smart uppdaterat för att möta dagens krav på komfort och stil. Den rymliga tvättstugan och de stilrena badrummen ger dig både praktiska funktioner och modern design. Och köket - ett stort lantligt kök där gemenskap och matlagning blir till en glädjefylld upplevelse för hela familjen. Till detta finner vi att huset har hela fem sovrum så det finns gott om plats för familj och vänner att njuta av lugnet och skönheten i Ledberg. Och för den som önskar finns möjlighet att enkelt dela av för att skapa ett sjätte sovrum eller kanske en hemmakontorsyta. Huset har gott om förvaring och uppe finns också ett stort allrum. Fastigheten rymmer även ett vidbyggt garage, en carport, en stor altan under tak samt en väldigt trivsam tomt.. Dessutom, med en busshållplats precis utanför dörren, är det enkelt att ta sig till och från stan. Perfekt för den som vill kombinera den lantliga livsstilen med goda kommunikationer till närliggande samhällen och städer. Härifrån går också skolskjutsen till Malmslätt. Du når Linköping på 15 minuter, Vikingstad och Malmslätt på 10 minuter. Här har du också cykelavstånd till bla Boställets vedugnsbageri och den fina badplatsen Svartåfors. Ta chansen att skapa ditt eget idylliska paradis i Ledberg - boka din visning idag och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Uteplats
Gullbergsgatan 8, Folkets Park/Valla, Linköpings kommun
  • Sön 18 aug kl 12:30
Gullbergsgatan 8, Folkets Park/Valla, Linköpings kommun, bild 2
Gullbergsgatan 8, Folkets Park/Valla, Linköpings kommun, bild 3

Gullbergsgatan 8

Lägenhet
Folkets Park/Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 595 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4
5 203 kr/mån
35 548 kr/m²

Välkommen till Gullbergsgatan 8 och denna moderna och smart planerade trea belägen på våning fyra i hjärtat av Folkets Park i Gottfridsberg. Här presenteras en lägenhet på 73 kvadratmeter med en stor inglasad balkong mot den vackra, grönskande parken samt en öppen balkong ut mot skogen. Lägenheten färdigställdes 2016 och andas fortfarande nykänsla. Genomgående ljus och stilfull interiör med kök och vardagsrum, rymliga sovrum varav ett utrustat med klädkammare, helkaklat duschrum med tvättavdelning och smarta förvaringslösningar. Med två balkonger finns alltid möjligheten att välja solläge. Brf Rotundan består av 42 bostadsrättslägenheter. Stabil förening med god ekonomi och välskött fastighet. På taket har föreningen installerat solceller. I källaren finns lägenhetsförråd, cykelförråd och i grannhuset finns garage. Folkets Park invigdes den 5 juni 1921 och förknippas med nöje och glädje. Parkenområdet har under senare år fört en slumrande tillvaro. Naturen har fått råda vilket skapat en unik karaktär med uppvuxen tallskog mitt i staden. Lägenheten vetter mot Tallgården med dess nästan magiska och romantiska känsla av rofylldhet och mystik. Innergården består av gräs, planteringar, fina promenadvägar, en liten lekplats och vackra sittplatser. Gården övergår mjukt till omgivningens välbevarade naturmark med dess uppvuxna tallmiljö. Du kan snabbt ta dig till ner till pulsen i city för ett restaurangbesök eller ta en lugn promenad och lyssna på fågelsång i Valla friluftsområde. Området ligger bra till hur du än väljer att leva ditt liv. Definitivt ett tillfälle att ta vara på - välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Hiss
Prinsgatan 41, Mossen, Motala kommun
Prinsgatan 41, Mossen, Motala kommun, bild 2
Prinsgatan 41, Mossen, Motala kommun, bild 3

Prinsgatan 41

Villa
Mossen, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
1 895 000 kr
126 + 83 m²
5 rum
971 m² tomt

Välkomna till Prinsgatan 41 med centralt läge på Mossen i Motala. Denna 1½-plansvilla har stor potential och är perfekt belägen på ett eftertraktat hörnläge i hjärtat av Motala. Med generösa ytor och en flexibel planlösning erbjuder detta hem en unik möjlighet att skapa din bostadsdröm. Här finns plats för hela familjen och oändliga möjligheter att anpassa och utforma ditt hem precis som du vill ha det. Det stora köket ger en fantastisk grund att bygga vidare på, med gott om arbetsytor och förvaring för alla dina kulinariska äventyr. Det stora vardagsrummet, som flödar av naturligt ljus, kan enkelt anpassas för både soffgrupp och matplats, vilket gör det perfekt för sociala tillställningar och familjemiddagar. De rymliga sovrummen erbjuder stor flexibilitet och kan inredas helt efter dina egna önskemål, likaså badrum och tvättstuga. Den stora och lättskötta trädgården som omgärdar huset erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa en utomhusoas, perfekt för lek, avkoppling och sommarfester. Den mysiga uteplatsen och det stora inglasade uterummet kan bli din nya favoritplats för grillkvällar och trevliga stunder med familj och vänner. Dessutom finns ett praktiskt garage med plats för bil och förvaring. Med sitt centrala läge i Motala har du nära till allt, skolor, butiker, restauranger och allmänna kommunikationer ligger inom bekvämt gångavstånd. För den som uppskattar naturen finns det vackra promenadstråk och grönområden i närheten, vilket ger en härlig balans mellan stadsliv och naturnära miljö. Detta är ett hem som inte bara erbjuder komfort och funktionalitet utan också en enorm potential att bli precis den bostad du alltid drömt om. Missa inte chansen att förverkliga din bostadsdröm i denna pärla på Mossen i Motala. Kontakta oss för en visning och upptäck alla möjligheter som detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Premium
Spannmålsgatan 56, Lambohov, Linköpings kommun
Spannmålsgatan 56, Lambohov, Linköpings kommun, bild 2
Spannmålsgatan 56, Lambohov, Linköpings kommun, bild 3

Spannmålsgatan 56

Radhus
Lambohov, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 995 000 kr
108 m²
4 rum
7 034 kr/mån
27 731 kr/m²

Här kommer parhuset som ni så länge väntat på! Kvalitéer som exempelvis hörnläge, dubbla uteplatser, stor, grönskande trädgård och ljus, tilltalande interiör. Ett komplett drömboende med mycket hög standard, funktionalitet och trivselkänsla. Huset byggdes 2017 och är disponerat på två plan och 108 kvadratmeter boyta. Här inryms ett smakfullt kök med matplats, vardagsrum med utgång till altan, tre rejäla sovrum samt två fräscha badrum varav ett med tvättavdelning. Interiört präglas bostaden av ljusa, tilltalande ytskikt, stora fönsterpartier med härliga ljusinsläpp, smarta materialval och stilrena detaljer. Golvvärme finns på hela entréplanet. Smarta förvaringslösningar med stor garderob i entréhall och master bedroom. I anslutning till master bedroom finns dessutom en egen walk-in-closet med garderobsinredning. Exteriört erbjuder den här bostaden en väl tilltagen trädgårdstomt med möjlighet till vackra blomsterarrangemang, odlingslotter, altan och fin stenläggning. Allt detta paketerat i en underbar atmosfär. På framsidan finns en uppfart där du kan ställa två bilar. Här finns även ett uteförråd med god förvaringskapacitet. Lambohov är ett mycket välplanerat område med blandad bebyggelse samt skolor och förskolor på nära avstånd. Direkt närhet till Mjärdevi och Universitetet. Bekvämt avstånd till Djurgården centrum med dess serviceutbud samt optimala cykel- och bussförbindelser med övriga staden. Slaka motionsspår inbjuder till härliga promenader och löprundor. På kort cykelavstånd har man även Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap. Goda kommunikationer med buss- och cykelförbindelser. Detta boende är klassat som energieffektivt och med det kan du också få grönt bolån. Missa inte denna chans - välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 15:00
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Lärdomsgatan 1

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 895 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 2/4
2 734 kr/mån
51 216 kr/m²

Välkommen till denna sociala lägenhet där du bor helt unikt med en magisk vy över Vallastaden. Här erbjuds en boyta om 37 välplanerade kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök med eget loft. Denna bostad bjuder bland annat på en generös takhöjd, hög materiell standard, vackert ljusinsläpp och en underbar utsikt från bostadens balkong. Den välplanerade och inbjudande hallen med goda förvaringsmöjligheter, trapp upp till övervåningen och säkerhetsdörr ger ett gott första intryck av denna bostad. Därefter hittar vi ett socialt, stilrent och modernt kök från Ballingslöv med vitvaror från Siemens samt ett ljust och lättmöblerat allrum med mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och vacker utsikt. Badrummet är påkostat och smakfullt och har bekvämligheter som dusch, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, golvvärme, spotlights, badrumsskåp och handdukstork. I allrummet hittar vi utgången till bostadens lummiga och mysiga balkong med sol hela morgonen och förmiddagen samt med plats för ett mindre bord. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Brf Södra Boulevarden är en nybildad och stabil förening med ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Här har ZIN Arkitektur skapat ett bostadshus helt i trä. Ambitionen med projektet var att skapa smarta boenden i ett hus med minimal klimatpåverkan. På taket finns en vinterträdgård i glas där de boende kan uppleva utsikt och årstider. Inspirationen här har främst återspeglats i yteffektivitet, hållbara material och lekfull gestaltning. Sammantaget en välplanerad bostad med en exklusiv touch. Här bor man bekymmersfritt och bekvämt med ett utmärkt läge i attraktiva Vallastaden. Direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park. I närheten finns underbara naturparken Paradiset där de boende kan odla via egna odlingslotter. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. I närområdet finns en mindre matbutik där man kan handla matvaror, restaurang Bestia, vinbaren Meetly, lekpark samt förskola. På kort promenadavstånd ligger Djurgårdens centrum med dess serviceutbud i form av en större välsorterad matbutik, restaurang, apotek, gym samt Systembolaget. Perfekt bostad för dig som söker en bostad med närhet till allt man kan önska sig. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nattstuvugatan 15, Hejdegården, Linköpings kommun
Nattstuvugatan 15, Hejdegården, Linköpings kommun, bild 2
Nattstuvugatan 15, Hejdegården, Linköpings kommun, bild 3

Nattstuvugatan 15

Lägenhet
Hejdegården, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 095 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3
1 738 kr/mån
39 107 kr/m²

Nu erbjuds ett perfekt tillfälle att förvärva en av de eftertraktade lägenheterna i Brf Hejdegården Södra. Här bor man med hög livskvalitet och bekvämlighet i fastighet uppförd 2008 med hiss och ett toppenläge intill Stångån och närhet till city. Från lägenheten erbjuds en underbar vy över trädtopparna, närhet till Stångån och Linköpings stadskärna. Lägenheten erbjuder dessutom ett påtagligt lugn och en invändig tystnad som skapar en harmonisk atmosfär. Bostaden är mycket ljus och trivsam. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett helkaklat badrum. hallen välkomnar med grå klinker och ljusa målade väggar och bra förvaring. Kök och rummet har ekparkett och ljusa tapeter. Inredningen i kök och badrum är i fin ek. Från bostaden har man en fin utsikt över Hejdegårdens vackra villakvarter där man kan följa årstidernas skiftningar. Det höga läget med de vackra vyerna bidrar till en hög trivselfaktor. Mycket välskött förening med stabil ekonomi och bra underhållsplan. Föreningens medlemmar har möjlighet till garageplats i husets källare. I övrigt finns en gemensam tvättstuga, hobbyrum och övernattningslägenhet. Här bor du med Stångån och dess intilliggande grönområden som närmsta granne. Ett stenkast bort ligger Tannefors slussar och det är gång/cykelavstånd till Campus US, Universitetssjukhuset. Till Linköpings innerstad tar du dig med buss på 5-10 minuter och cykel på 10 minuter. Ett tillfälle att ta vara på, välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Banérgatan 19, Vasastaden/centralt, Linköpings kommun
Banérgatan 19, Vasastaden/centralt, Linköpings kommun, bild 2
Banérgatan 19, Vasastaden/centralt, Linköpings kommun, bild 3

Banérgatan 19

Lägenhet
Vasastaden/centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 495 000 kr
30,6 m²
1 rum
vån 1
2 201 kr/mån
48 856 kr/m²

Nu finns chansen att bli ägare till en lägenhet som fortfarande är så gott som i nyskick. Med rätt möblering av de öppna ytorna kan du skapa ett fantastiskt djup i den här lägenheten. Lägenheten erbjuder en boyta om 30.6 kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök. Det märks att man lagt ner mycket tid och omsorg vid planeringen av den här lägenheten. Här erbjuds ett komplett, bekymmersfritt boende i högsta klass med genomgående enstavsparkettgolv och vitmålade väggytor. Fullutrustat ljust kök, vardagsrum i öppen planlösning mot kök, en sovalkov med medföljande stor garderob samt ett fräscht, helkaklat badrum med kombimaskin och handduksvärmare. Bostaden har ett fritt läge och är belägen på våning 1 i hus med hiss. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en stor och mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga dagar samt kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från allrummet och erbjuder lättmöblerade ytor och loungedel. Övre Vasastaden är ett attraktivt nytt innerstadsområde som blivit en förlängning av den redan etablerade och omtyckta Vasastaden. I Brf Banérgatan 19 bor ni lugnt och avskilt men samtidigt väldigt nära centrum med dess utbud av kultur- och restaurangliv. I närheten finner ni ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. Perfekt bostad för studenten, förstagångsköparen eller för den som söker en övernattningslägenhet. Universitetet når man smidigt via buss, cykel eller gång. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Äskeberga 29, Nykyrka, Motala kommun
  • Ons 31 jul kl 16:00

Äskeberga 29

Villa
Nykyrka, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
2 795 000 kr
79 m²
3 rum
2 500 m² tomt

Välkomna till Äskeberga 29 i Nykyrka. Nu ges tillfälle att förvärva denna fastighet om 2 500 kvadratmeter tomt med bostadshus, stort garage om 130 kvadratmeter 2023, ytterligare ett garage intill vägen samt två uthus varav ett är trädgårdsförråd och ett idag används till hälften som gästhus och hälften förvaringsutrymme. Bostadsbyggnaden är uppförd 1975 och förvärvades av nuvarande ägare 2015. Sedan dess har flertalet förbättringar utförts såsom vitvaror och ytskikt 2016, dränering och nytt tak 2017 och utvändig målning 2018. Planlösningen består av hall, kök, matplats, vardagsrum, duschrum med tvättavdelning, ett stort sovrum och ett mindre sovrum/gästrum/kontor. Dessutom finns en uteplats med utgång från kök, en inglasad uteplats vid entrén och soldäck med spabad. Huset värms upp med luftvärmepump som är placerad i hallen. Dessutom finns eldstad i vardagsrummet och en vedspis i köket. Vatten via djupborrad brunn, avlopp 3-kammarbrunn. Trädgården är lättskött och erbjuder gräsytor med mycket utrymme för lek och spring, grusad parkeringsyta, buskar, häck och flaggstång. Det stora garaget är färdigställt 2023 och är hela 130 kvadratmeter. Byggnaden är isolerad och uppvärmd med luft-luftvärmepump samt har acrydurgolv, dubbla industriportar, billyft, arbetsbänk, verktygsförvaring och biljardbord. Här finns alla möjligheter att förverkliga sitt motorintresse eller annan hobby som garaget kan fungera för eller kanske det är perfekt för att bedriva en verksamhet i. Det finns även ett vanligt garage med carport. Härifrån har ni ett par minuters bilfärd till Nykyrka där det finns förskola och skola, välsorterad ICA-butik, bussförbindelser, trevliga promenadstråk med mera. Ni har även närhet till Övralid där ni kan ta en fika på café Farfarstugan med fantastisk utsikt över Vättern. Till Motala är det drygt en mil.

  • Plus
Åbylundsgatan 32, Åbylund, Linköpings kommun
  • Budgivning pågår
Åbylundsgatan 32, Åbylund, Linköpings kommun, bild 2
Åbylundsgatan 32, Åbylund, Linköpings kommun, bild 3

Åbylundsgatan 32

Lägenhet
Åbylund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 495 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
2 575 kr/mån
29 314 kr/m²

Vi har det stora nöjet att presentera denna idealiskt planerade tvårummare i hjärtat av charmiga Åbylund! Här välkomnas ni till en ytterst trivsam bostad med ett inbjudande läge på andra våningen i huset med balkong i solläge. Hela lägenheten präglas av generösa ytor med gott om svängrum i såväl sovrum som vardagsrum. De ljusa, tilltalande ytskikten skapar en trivsam hemkänsla. Förvaringsmöjligheterna är optimala med platsbyggda garderober i hallen och sovrummet. Området är lugnt och behagligt, här finns alla förutsättningar för en hög livskvalitet! Väl innanför dörren träder ni in i en generöst tilltagen hall med gott om plats för avhängning och förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Det ljusa och välutrustade köket erbjuder gott om skåpsförvaring och arbetsytor. Här finns en stor matplats intill fönstret där ljuset flödar in under dagen. Vidare in i lägenheten når ni det rymliga och luftiga vardagsrummet som bjuder in till socialt umgänge med gott om plats för luftig möblering. Via vardagsrummet nås balkongen som har ett bra soligt läge mot föreningens trevliga grönytor utanför. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring samt ett trivsamt badrum. Ytterligare förvaringskapacitet erbjuds i externt förråd på vinden. Här bor du till en låg månadskostnad i en ekonomiskt stabil förening med låg belåning och väl underhållna fastigheter. Här finns också goda faciliteter såsom gemensamma tvättstugor, gym, bastu, festlokal och övernattningslägenhet. Här njuter ni av ett ypperligt läge mellan City och Universitetet, perfekt för studenten eller förstagångsköparen. På bekvämt avstånd når ni centrala Linköping och Tornby köpcentrum som tillsammans erbjuder komplett serviceutbud. Området erbjuder goda bussförbindelser med övriga staden och genomkorsas av flera smidiga cykelvägar. För er som värdesätter närheten till natur och rekreation kan läget knappast bli bättre då området är beläget strax intill Rydskogen där ni bland annat hittar löpspår, utegym, diskgolfbana och strövstigar. Snabbt tillträde kan ordnas om så önskas. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att anmäla ert intresse!

  • Premium
Strandvägen 28C, Nedre Holm, Motala kommun

Strandvägen 28C

Lägenhet
Nedre Holm, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
495 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/3
2 453 kr/mån
15 469 kr/m²

Trivsam etta på Strandvägen 28C! Välplanerad lägenhet om 32 kvadratmeter på våning två med fönster och fransk balkong som vetter mot innergården. Lägenheten renoverades år 2015/16 med nytt kök, målade väggar och laminatgolv. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med sovalkov. Helkaklat duschrum där stambyte och renovering skedde 2004/05. Bra garderobsförvaring i hall. Ett förråd och matkällarförråd tillhör lägenheten, dessa finns på källarplanet. I källaren finns även en gemensam tvättstuga, torkrum, cykelförråd och en stor samlings/föreningslokal med bastu, dusch, träningsmaskiner, biljardbord, kök m.m. Gemensam uteplats på bakgården. I avgiften 2453 kr/månad ingår värme, vatten, el (läses av en gång per år och regleras enligt förbrukning), internet 100 Mbit via Telenor, kabel-tv och sophämtning. Parkeringsplats finns att hyra via föreningen. Laddstolpar installerades 2022. På Strandvägen bor ni i lugnt område nära Motala Ström och med kort gångavstånd till Motala centrum, mataffär och pendeln. Närmaste busshållplats finns strax utanför huset. Detta är en kommande försäljning. Välkommen att lämna intresseanmälan!

Bispmotalagatan 18C, Centralt, Motala kommun
  • Budgivning pågår

Bispmotalagatan 18C

Lägenhet
Centralt, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
795 000 kr
50 m²
1 rum
vån 1/2
2 034 kr/mån
15 900 kr/m²

Ljus & öppen lägenhet 50m² med studiokänsla! Lägenheten har ett centralt men skyddat läge i gårdshuset i HSB Brf Glasmästaren med adress Bispmotalagatan 18C. Stort rum med kök längs ena väggen och utrymme för både säng och soffa. Här är väggarna målade -22 i vitt, varav tre väggar är i tegel. Stort fönsterparti med nyligen utbytta 3-glasfönster mot innergården bidrar också till den ljusa och rymliga känslan vilket blir en fin kontrast mot det bruna köket. Köket är från år 2018 och är utrustat med diskmaskin, kombinerad kyl/frys, kombinerad ugn/micro, spishäll samt köksfläkt. Hela rummet är inrett med ett fint klinkergolv. Här finns även golvvärme via el som komplement till det vattenburna värmesystemet. Fönstren är utrustade med rullgardiner uppsatta -22. Inre hall med garderob med spegeldörrar -23. Helkaklat duschrum med wc, handfat, dusch och toppmatad tvättmaskin. Det finns även en trappa inne i lägenheten ned till ett mindre förvaringsutrymme samt ett extern förråd (ca 4 kvm) i källaren i samma byggnad. Lägenheten har en separat entré som delas med en granne. Här bor ni mitt i city i trivsamt kvarter med närhet till strandpromenaden och Motala hamn. Runt hörnet finns service och bekvämligheter i form av mataffärer, restauranger, apotek, shopping med mera. Busshållplats finns ett stenkast bort och inom cirka 1 km avstånd finns även centralstationen där ni med pendel, buss eller tåg smidigt tar er till flertalet orter. HSB brf Glasmästaren är en stabil och omtyckt bostadsrättsförening med god ekonomi och låga avgifter. Stambyte avseende el och V/A utfördes år 2005. Tak och fönster på gårdshuset (18C) är utbytt år 21/22. I den gemensamma källaren på Bispmotalagatan 18A-B finns tvättstuga, torkrum, mangelrum, samlingslokal samt cykelförråd. Trivsam innergård med gemensam gräsyta. Föreningen tillhandahåller uthyrning av garageplatser och parkeringsplatser enligt kösystem. Avgiften om 2034 kr/mån inkluderar uppvärmning, vatten, kabel-tv, internet 100 och sophämtning. Föreningen har ett gemensamt elavtal och läser av hur mycket el som förbrukas i respektive lägenhet vilket debiteras som ett tillägg på avgiftsavin. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Nanna Svartz gata 9, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 15:30
Nanna Svartz gata 9, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Nanna Svartz gata 9, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Nanna Svartz gata 9

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 595 000 kr
44,5 m²
1.5 rum
vån 3/4
4 117 kr/mån
35 843 kr/m²

Välkommen till Vallastaden, och denna spektakulära 1,5-rumslägenhet om 37,7 kvm och ytterligare 6,6 kvm smart sovloft som väntar på dig! Med sin moderna design och nyproduktion erbjuder denna bostad en fantastisk kombination av stil, funktionalitet och komfort. Bostaden disponeras som tre rum och kök, med generösa ytor som gör det möjligt att skapa en flexibel och anpassningsbar livsstil. Den imponerande takhöjden på 3,75 meter ger en känsla av rymd och skapar en atmosfär som är svår att slå. Det är verkligen en plats där du kan sträcka på dig och andas fritt. Här har varje detalj noggrant utformats för att erbjuda dig en lyxig och bekväm vardag. Materialvalen och utrustningen håller genomgående hög kvalitet, vilket ger en känsla av exklusivitet och långvarig hållbarhet. Du kan förvänta dig det bästa när det gäller apparater och bekvämligheter för att göra din vardag enkel och njutbar. Läget är oslagbart. Du bor med direkt närhet till Universitetet, vilket gör det till en idealisk plats för studenter eller anställda inom akademin. Dessutom har du Eklandskapet Tinnerö och Universitetssjukhuset inom räckhåll. Med snabb tillgång till E4 tar du dig enkelt och smidigt till andra destinationer. Området erbjuder även ett brett utbud av bekvämligheter och service. Du hittar allt du behöver inom praktiskt avstånd, inklusive caféer, kvarterskrogar och pizzerior där du kan njuta av kulinariska upplevelser. Apotek, systembolag, gym och Citygross finns också i närheten för att tillgodose dina övriga behov. Sammanfattningsvis är denna 1,5-rummare i Vallastaden det perfekta valet för dig som söker både stil och funktionalitet. Med sin imponerande takhöjd, högkvalitativa material och utrustning samt det strategiska läget kommer du att uppleva en enastående livsstil i harmoni med dina behov. Tveka inte att ta detta tillfälle att bli en del av Vallastaden och kontakta oss för mer information eller för att boka en visning!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Strömgatan 22, Nedre Holm, Motala kommun
  • Budgivning pågår
Strömgatan 22, Nedre Holm, Motala kommun, bild 2
Strömgatan 22, Nedre Holm, Motala kommun, bild 3

Strömgatan 22

Villa
Nedre Holm, Motala kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 895 000 kr
159 m²
5 rum
790 m² tomt

Välkommen till detta fantastiskt belägna hus på Strömgatan 22, med en härlig närhet till Motala ström. Här har du en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i ett hus som stolt står i sitt bevarade originalskick från 1984. Detta charmiga hem erbjuder en solid grund för den som vill sätta sin egen prägel och endast fantasin sätter gränserna! Den gröna och frodiga baksidan är en fristad för avkoppling och trevliga stunder. Med en stor och fin uteplats har du gott om utrymme för att njuta av soliga dagar, härliga grillkvällar och familjesammankomster i en lummig miljö. Huset har en stor välkomnande hall med gott om plats för förvaring och möblering, rymligt kök och vardagsrum i vinkel med braskamin. Både kök och vardagsrum har utgång till den lummiga trädgården. Vidare finns tvättstuga, två badrum och hela fyra sovrum. Det finns även en separat byggnad som innefattar garage med förrådsdel samt en friliggande friggebod. Boendet på Strömgatan 22 erbjuder inte bara ett fantastiskt hem, utan även en livsstil där bekvämlighet och närhet är ledord. Här bor du på ett bekvämt avstånd till skolor och förskolor, vilket underlättar vardagen för barnfamiljen. Serviceutbudet är omfattande och Motala stads centrum ligger endast en kort resa bort. Detta är en enastående chans att skapa ett personligt och unikt hem på en plats där möjligheterna är oändliga. Missa inte chansen att uppleva detta hus och dess potential, det kan bli starten på ditt nästa stora äventyr! Kontakta oss idag för en visning och låt dig inspireras av vad Strömgatan 22 har att erbjuda.

  • Premium
  • Uteplats
Östgötagatan 8D, Brinken, Motala kommun
Östgötagatan 8D, Brinken, Motala kommun, bild 2
Östgötagatan 8D, Brinken, Motala kommun, bild 3

Östgötagatan 8D

Lägenhet
Brinken, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
1 850 000 kr
82,7 m²
3 rum
vån 1/2
3 989 kr/mån
22 370 kr/m²

Välkomna till Östgötagatan 8D och detta välplanerade bostadsrättsradhus i genomgående gott skick i trivsamt och barnvänligt område. Perfekt för er som vill bo bekvämt i bostadsrättsförening och samtidigt uppnå villa-känsla med egen entré, uteplats och grästäppa. Tillhörande parkering finns på grusad yta precis utanför ytterdörren. Gräsytan på baksidan omges av staket (-22). Utanför finns föreningens gemensamma innergård med gräsyta och lekplats. Planlösningen består av möblerbar hall med svart klinkergolv och spotlights i tak, ljust och fräscht kök med utgång till inglasad uteplats och vidare ut till egen grästäppa, helkaklat duschrum med tvättmaskin samt ett sovrum med garderober på entréplanet. En trappa upp finns luftigt vardagsrum med öppet till nock, ytterligare ett sovrum samt ett mindre rum som kan användas som tex barnrum, kontor eller walk-in-closet. Stort vindsutrymme för förvaring. Duschrummet renoverades år 2019 i fina val med vita kaklade väggar, svart klinker golv och duschväggar med mattsvarta detaljer. Wc, handfat med kommodskåp, tvättmaskin, handdukstork och golvvärme. Ljust och fräscht kök där nytt golv lades 2022. Köksluckor i fin grå kulör och vitt kakel. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt i hela bostaden! Brf Radhusängen är en välskött, privat bostadsrättsförening med låga avgifter, beläget i lugnt och naturnära område. Inom gång-/cykelavstånd finns förskola och skola, vårdcentral, busshållplats, lekplats, elljusspår i Fålehagen, pizzeria, närbutik m.m. Till Motala centrum och centralstation tar ni er på fem minuters bilfärd. För er som pendlar med bil har ni närhet till såväl riksväg 50 som Linköpingsvägen och Vadstenavägen. Detta är en kommande försäljning. Välkomna att lämna din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Nordengatan 3B, Vasastan/Centralt, Linköpings kommun
Nordengatan 3B, Vasastan/Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Nordengatan 3B, Vasastan/Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Nordengatan 3B

Lägenhet
Vasastan/Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 795 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 3/7
3 647 kr/mån
38 602 kr/m²

Här välkomnas du in i en nyligen nyproducerad tvåa på tredje våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en mysig balkong med utsikt mot innergården. Lägenhetens yta om 46,5 kvadratmeter ger goda förutsättningar för dig som vill bo mitt i smeten och som vill ha nära till allt men ändå i ett lugnt område. I den stora och välplanerade hallen i denna lägenhet finns goda avhängningsmöjligheter, säkerhetsdörr och gott om plats för jackor och skor. Vidare har vi ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum som bjuder på härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp. Det sociala och moderna köket med bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i sten, vita skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet är verkligen som en dröm. Utöver det finns ett stort och inbjudande sovrum med bra plats för förvaring. Badrummet är stort och smakfullt inrett med dusch, toalett, kommod, tvättmaskin samt torktumlare. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga eftermiddagar, balkongen nås från sovrummet. Bostaden tillhör föreningen Brf Vasagården som bildades 2016 och består idag av totalt 78 st lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en vacker och lugn innergård, källarförråd samt cykelförråd. Föreningen disponerar över garage som de boende kan hyra och som nås smidigt via hissen rakt ned i källaren. Övre Vasastaden är en populär och lugn stadsdel som erbjuder närhet till bra restauranger, vårdcentral, välsorterad matbutik, frisör samt gym i området. Stadskärnan med dess rikliga utbud av shopping och aktiviteter når ni med cirka 10 minuters promenadavstånd. Resecentrum samt fjärrbussterminalen ligger i närhet till bostaden och har goda pendlingsmöjligheter för den som önskar. I området finner ni även ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. Goda kommunikationer från bostaden via buss, gång eller cykel till övriga delar av staden. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Honnörsgatan 14, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
Honnörsgatan 14, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Honnörsgatan 14, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Honnörsgatan 14

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 495 000 kr
68 m²
3 rum
vån 6/6
4 419 kr/mån
36 691 kr/m²

Denna ljusa och luftiga trea på våning 6 erbjuder dig den ultimata kombinationen av modern elegans och trivsam atmosfär. Bostaden öppnar upp sig med en välplanerad och smakfull öppen planlösning som får ditt hem att kännas rymligt och inbjudande. Du kommer snabbt att upptäcka hur ljuset flödar genom fönstren och skapar en härlig känsla av rymd i varje hörn. Njut av ditt eget lilla paradis på den inglasade balkongen, där du kan slappna av med en kopp kaffe på morgonen eller bjuda in vänner till trevliga kvällar med utsikt över det fria läget. Här har du plats att förlänga sommaren och njuta av utomhuslivet oavsett årstid. Södra Ekkällan är inte bara en plats att bo på, det är en livsstil. Här har du närheten till allt som är viktigt för dig. Från din nya bostad tar det inte mer än en kort promenad till City, Universitetet, Mjärdevi och Universitetssjukhuset. Samtidigt är naturen och det fantastiska eklandskapet Tinnerö bara en stenkast bort, vilket ger dig möjligheten att njuta av skogspromenader och frisk luft när du känner för det. Boendet ger dig inte bara en bekväm och modern livsstil, utan även en trygg gemenskap. Föreningen här präglas av stort engagemang, är välskött och har fina förutsättningar. Här kan du känna dig trygg i att du har hittat en plats där du inte bara bor, utan verkligen lever. Välkommen till ditt nya hem i Södra Ekkällan där varje dag blir en ny möjlighet att skapa minnen och njuta av livet till fullo.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vasavägen 27, 58233 Linköping, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
Vasavägen 27, 58233 Linköping, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Vasavägen 27, 58233 Linköping, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Vasavägen 27, 58233 Linköping

Lägenhet
Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 895 000 kr
54 m²
1.5 rum
vån 1/4
2 261 kr/mån
35 093 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en mycket tilltalande 1,5:a i hjärtat av Vasastaden. Här bor man på en mycket central adress precis intill Konsert och Kongress med kort promenadavstånd in till citypulsen. Bostaden är bekvämt belägen på första våningen och har ett lugnt, insynsskyddat läge . På 54 väl planerade och optimerade kvadratmeter inryms här en rymlig, representativ hall med plats för tex hemmakontor, separat, fullutrustat kök med matplats, vardagsrum med sovalkov, duschrum samt goda förvaringsutrymmen. Den generösa takhöjden och byggnadens 30-talscharm skapar en trivsam atmosfär och en genuin mysfaktor. Brf Axet 11 är en välskött HSB-förening med mycket god ekonomi. Föreningen bildades 2011 och har 42 lägenheter. Dessutom har föreningen intäkter från fyra hyreslokaler. Föreningen är obelånad och därav kan månadsavgiften hållas på en förmånligt låg nivå. Föreningen har senaste åren genomfört omfattande renoveringar vilket gör att byggnaden hålls i ett väldigt gott skick. Stambyte gjordes 2002. Tillfälle för den som vill bo centralt med låg boendekostnad. Välkommen på visning!

  • Premium
Kungsbro 21, Vreta Kloster, Linköpings kommun
Kungsbro 21, Vreta Kloster, Linköpings kommun, bild 2
Kungsbro 21, Vreta Kloster, Linköpings kommun, bild 3

Kungsbro 21

Fritidshus
Vreta Kloster, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
495 000 kr
57 m²
2 rum
948 m² tomt

Välkomna till Kungsbro 21, ett smultronställe att nyttja året om. Nu finns chansen att förvärva denna härliga sommardröm, perfekt för dig som vill ha lugnet från skog och mark men samtidigt ha närheten till stan. På arrenderad mark ligger denna fina sommarstuga och den är disponerad om två rum och kök på 57 kvm samt ett mysigt loft som idag används som ett extra sovrum . För de varma sommarkvällarna finns en stor trätrall med plats för utemöbler och för de lite svalare kvällarna är det perfekt att njuta av det inglasade uterummet med stora fönsterpartier. Här finns även två yttre förråd bra förvaring. För den med gröna fingrar finns även god plats i trädgården för odling. Kallvatten finns indraget till köket och en ny, större, vattenpump installerades våren 2024. Sommarvattnet delas med fritidshuset ovanför. Byggnaden värms upp genom direktverkande el, luft-luftvärmepump samt braskamin. Med närhet till Bergs Slussar, Sandvik, Roxen , Vreta Kloster Golfklubb samt Olstorps Motionscentrum är detta en chans du inte vill missa. Kort och gott, allt som finns att önska för lata dagar på landet! Det finns från och med i år en möjlighet att friköpa tomten från arrendet via gården Byggmästarhem. Detta kräver att köparen godkänns av Byggmästarhem som äger marken och arrendet. Kommunalt vatten och avlopp förbereds genom gården och detta kan genomföras tidigast 2025 Välkomna på visning!

  • Premium
Kiselvägen 17C, Bråstorp, Motala kommun
  • Idag kl 12:00

Kiselvägen 17C

Lägenhet
Bråstorp, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
2 495 000 kr
111 m²
5 rum
vån 1/2
6 954 kr/mån
22 477 kr/m²

Välkomna till Kiselvägen 17C i HSB brf Cyklisten i Bråstorp, Motala. Radhuset stod inflyttningsklart i februari 2023 och har ett bra läge med hörntomt och baksida som vetter mot gång-/cykelväg. Detta radhus har även en inglasat uterum med isolerglas så här kan ni även njuta av solen under vår och höst. Här erbjuds ett fantastiskt hem i två plan om 111 kvm med en naturlig uppdelning mellan det sociala entréplanet och den lugna privata övervåningen. Öppna ytor på entréplan där kök, matplats och vardagsrum bjuder på naturliga samlingsplatser. Köket är genomtänkt med praktisk förvaring och modern design. Här finner du exempelvis vit kyl och frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, helintegrerad diskmaskin och induktionshäll. Köksluckor i fin ljus grå kulör med svarta handtag, snygg bänkskiva i laminat, vitt blankt kakel och spotlights under överskåpen. I anslutning till hallen på entréplan finns en stor helkaklad wc/dusch med tvättavdelning, inrett med vitt matt kakel på vägg och antracitgrått klinkergolv. Här finns tvättmaskin och torktumlare med autodosering samtidigt som förvaring ges via spegelskåp, kommodskåp och två väggskåp. Dusch med duschväggar och takdusch. Elektrisk handdukstork. Spotlights i tak. På ovanvåningen finns ett stort helkaklat badrum med samma val av kakel och klinker som nedre plan. Även här spotlights i tak. God förvaring via spegelskåp och kommodskåp. Badkar och handukstork (el/vatten). Övervåningen utgör också bostadens mer privata del och innehåller tre rejäla sovrum i grå kulörer och där ett av sovrummen har garderobsvägg med spegelskjutdörrar. En fin detalj är ryggåstaket som ger en luftig känsla på övervåningen! Bostaden är inredd med vitlaserat 3-stavs parkettgolv. I populära och familjevänliga Bråstorp har HSB uppfört ett helt nytt bostadskvarter med 42 st välplanerade par/radhus år 2022-23. Här bor du naturnära samtidigt som förskolor, skolor, affärer och kommunikationer finns inom räckhåll. Gatorna som är avsedda för de boende är lugna och utan möjlighet för genomfartstrafik. Det finns även lekplats inom föreningens område samt en gemensamhetslokal med möjlighet att hyra för t ex övernattande gäster. På kort avstånd finns även ett stort utbud av mataffärer och shopping i Bråstorp handelsområde. Du når Varamon och dess fina sandstrand på cykelavstånd. Besök gärna föreningens hemsida: https://www.hsb.se/ostergotland/brf/cyklisten/ Detta är en kommande försäljning. Välkommen att lämna intresseanmälan!

  • Plus
  • Energieffektiv
Linköpingsvägen 20, Brinken, Motala kommun

Linköpingsvägen 20

Villa
Brinken, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
1 750 000 kr
104 + 40 m²
6 rum
1 240 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem! Detta otroligt charmiga hus har vårdats med kärlek och omsorg, renoverats med noggrannhet och uppdaterats med moderna bekvämligheter. Här erbjuds ett boende som kombinerar karaktär med komfort på bästa sätt. Huset rymmer hela fyra rymliga sovrum med möjlighet att enkelt skapa ett femte, perfekt för den växande familjen eller för att anpassa efter dina unika behov. Det välutrustade köket med sin stora, inbjudande matplats blir snabbt hemmets hjärta, där måltider och minnen skapas. De två badrummen är smakfullt renoverade med kvalitetsmaterial och smarta lösningar. Det generösa vardagsrummet erbjuder gott om plats för avkoppling och umgänge, medan den välkomnande hallen ger ett imponerande första intryck. Utomhus finns två stora, fina uteplatser som blir dina egna oaser – en av dem under tak, vilket gör den perfekt för både soliga dagar och regniga kvällar. Det bästa av två världar hittar du här: naturskön omgivning med grönska så långt ögat kan nå, samtidigt som stadskärnans puls bara ligger några minuter bort. Här får du njuta av lugnet och skönheten i naturen, utan att behöva ge upp närheten till stadens bekvämligheter. Ett unikt tillfälle för dig som söker ett hem med både hjärta och själ – välkommen hem!

Munkhagsgatan 100, Johannelund, Linköpings kommun
Munkhagsgatan 100, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Munkhagsgatan 100, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Munkhagsgatan 100

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 695 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 094 kr/mån
22 450 kr/m²

Välkommen till Munkhagsgatan 100 och denna helt inflyttningsklara lägenhet belägen på våning 2. Här finner ni 75,5 smakfullt inredda kvadratmeter med hög standard på material och maskiner i en ljus och charmig bostad med sociala ytor, vackert ljusinsläpp och smarta förvaringslösningar. Här bor du med ett perfekt läge i hjärtat av Johannelund! Bostaden har ett ljust lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong. Här finns gott om plats och flexibilitet för möblering och rymmer även en rejäl matplats som är bostadens mittpunkt. Det härliga köket är placerat längst in i bostaden och har bra utrustning och arbetsyta. Sovrummen är lugna och harmoniska, här finns gott om plats för både säng och övrig möblering/förvaring. Badrummet är snyggt renoverat och även praktiskt utrustat med tvättmaskin. Bostaden ingår i föreningen Brf Trumspelaren som är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats, parkeringsplats, garage, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och gym. I månadsavgiften om 4 094 kronor ingår värme, bredband, vatten och tv. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda. I området Johannelund tar du dig enkelt in till city via buss, cykel eller en trevlig promenad längs med Stångån. I stadsdelen finns även koloniområdena Emmalund och Ådala såväl som Johannelundsbadet enbart ett stenkast från bostaden. Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Järsätter 211, Järsätter, Motala kommun
  • Idag kl 13:45

Järsätter 211

Fritidshus
Järsätter, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
350 000 kr
43 m²
3 rum

Välkomna till Järsätter 211 i Nedra Lid strax norr om Motala. Fritidshus på arrenderad tomt med härlig utsikt över Vättern från altanen och flera av fönstren samt promenadavstånd till flera fina badplatser. Tomten är knappt 2000 kvadratmeter och byggnaderna är belägna en bit in på tomten utan insyn från vägen. I stugan finns två sovrum samt allrum med köksdel i öppen planlösning. Braskamin installerad år 2022. Utvändigt erbjuds en rymlig altan där ni kan njuta av middagar och beskåda Vättern och solnedgången. På tomten står även en gäststuga, ett uthus med separettoalett och förrådsdel samt en utomhusdusch. Ytskikt renoverades år 2018 i både gäststuga och stora stugan. Sommarvatten fås via brunn som delas med fyra grannar. Köparen behöver bli medlem i områdets stugförening som har hand om bl.a. vägunderhåll och disponerar båtplatserna i viken. Fiber dras i området 2024. Med en kort promenad tar ni er till Vättern och flera fina badvikar. Inom gångavstånd finns även Övralid där ni kan fika på café Farfarstugan beläget intill slottet med milsvid utsikt över Vättern, eller gå på guidad museirundvandring i Verner von Heidenstams sista hem. I närområdet finns gott om fina promenadstigar. Bussförbindelser och välsorterad ICA-butik finns i Nykyrka. Via riksväg 50 tar ni er vidare till tex Motala eller Örebro. Grundavgiften för arrendet är 12 500 kronor/år och indexjusteras enligt arrenkontraktet § 2. Kostnad (indexjusterad) för nuvarande år 2024-03-14 till 2025-03-13 är på 15 100 kronor. Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av arrendekontraktet.

  • Plus
  • Uteplats
Solögevägen 11, Nydalen, Askersunds kommun

Solögevägen 11

Villa
Nydalen, Askersunds kommun
SkandiaMäklarna Motala
2 450 000 kr
130 m²
4 rum
1 162 m² tomt

Välkomna till Solögevägen 11 i trevliga Nydalen! Här bor Ni med ett högt och fritt läge i friköpt 1½-plansvilla som är uppförd år 1991-92 i norskt granvirke. Huset är mycket välskött där stora underhåll har utförts de senaste åren med hjälp av fackmän (se bifogad fil under flik "dokument och länkar" med utförlig information). Bland annat är badrum och wc renoverat 2019, fasad målad 2019, spolning och målning av tak utfördes 2020, luftvärmepump installerades 2019, nya element, uppdatering kök med nya köksluckor, snyggt spanskt kakel och vitvaror i rostfritt, byte tre ytterdörrar samt balkongdörr, byte varmvattenberedare, renovering ytskikt m.m. Fiber finns indraget. Den välplanerade planlösningen består av ett fullutrustat kök med matplats samt stort vardagsrum i vinkel, praktisk tvättstuga med groventré och en wc på entréplanet. En trappa upp finns tre sovrum, stort badrum med både dusch och badkar. Gott om förvaringsutrymmen i förråd/klädkammare och i kattvindar. Dessutom finns uteplats med tak med anslutning till trädäck i härligt solläge där ni kan njuta av sommarkvällarna! Balkong med utgång från master bedroom. Härlig välskött trädgård i flera etage med gräsyta, buskar och sten, en fin vit magnolia, trädgårdsland m.m. Trädgården är delvis omringad av staket och mur. Bilen parkeras smidigt i det friliggande garaget. På den asfalterade uppfarten finns utrymme för tre bilar. Vedbod i anslutning till garaget och ytterligare ett trädgårdsförråd. Nydalen är beläget vid Vätterns östra strand, emellan Motala och Askersund. I området finns en blandning av friköpta villor och bostadsrättsvillor som används som både permanentboende och fritidsboende. (Läs gärna mer här https://boappa.se/nydalens-fritidsomradets-samfallighetsforening-motala ) Nydalens samfällighetsförening har hand om vatten, avlopp och väg. Kostnad till samfälligheten är fn 9400 kr/år för permanentboende och 6085 kr/år för fritidsboende. Det finns en småbåtshamn med möjlighet att ansöka om båtplats för medlemmar i Nydalens hamnförening. Det naturnära området erbjuder strand för bad och lek samt gemenskapsutrymmen så som grillplats och bastutunna med en härlig utsikt över Vättern. Tillträde enligt överenskommelse. Om köparen önskar kan säljaren sälja delar av möblemanget. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Tuvgatan 55, Vidingsjö, Linköpings kommun

Tuvgatan 55

Lägenhet
Vidingsjö, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 295 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2/2
5 435 kr/mån
22 950 kr/m²

Denna fantastiska lägenhet med fyra rum och kök på andra våningen har allt ni kan önska er och lite till. Med tre rymliga sovrum, ett välutrustat kök, duschrum och badrum, samt generösa hallutrymmen, finns det gott om plats för hela familjen. I synnerhet kommer du att älska den väl tilltagna balkongen som vetter ut mot ett vackert grönområde. Det är den perfekta platsen att njuta av morgonkaffet eller avsluta dagen med en avkopplande stund. Det här är inte bara ett boende, det är en livsstil. Ni kommer att bo med direkt närhet till naturen, Vidingsjö motionscentrum och Tinnerö eklandskap, vilket ger er oändliga möjligheter till friluftsliv och rekreation. Oavsett om ni är entusiastiska löpare, naturälskare eller bara vill ha en rogivande plats att koppla av, kommer ni att uppskatta den natursköna omgivningen. Denna bostad ligger i en stabil HSB-förening som har funnits sedan 1975. Det ger er en extra trygghet och en känsla av samhörighet med grannarna. För de yngsta i familjen finns det förskolor och skolor i närområdet, vilket gör morgonlogistiken smidig. Dessutom har ni allt ni behöver inom räckhåll, inklusive kommunikation, kvarterskrogar och ett brett serviceutbud. Missa inte chansen att bli en del av Vidingsjös gemenskap och bo i en lägenhet och förening som har allt. Kontakta oss idag för att boka din visning och uppleva detta fantastiska boende på nära håll. Välkommen hem!

  • Balkong
Spärringevägen 4, Västerlösa, Linköpings kommun
  • Budgivning pågår

Spärringevägen 4

Villa
Västerlösa, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 495 000 kr
148 m²
6 rum
1 372 m² tomt

Välkommen till detta extraordinära hem med anor från 1800-talet, en vacker fastighet som tidigare tjänstgjorde som klockarebostad för den närliggande kyrkan. Elegans och historia möts i denna pärla, där varje vrå berättar en historia från en svunnen tid. Huset förvärvades av de nuvarande ägarna 1986, och sedan dess har det omhändertagits med kärlek och omsorg för att behålla sin unika charm. Här möts du av breda fasadplank, brädgolv som vittnar om årens gång och spröjsade fönster med munblåst glas, vilket ger en autentisk atmosfär som tar dig tillbaka i tiden. Den generösa tomten runt huset är som en egen liten oas, med en trädgård som bjuder på frodig grönska och blomsterprakt under alla årstider. Här kan du njuta av olika växter som blommar i olika perioder och i olika väderstreck, vilket skapar en ständig förändring och färgprakt året runt. Denna unika fastighet är inte bara ett hem, det är en resa genom historien där varje detalj berättar om det förflutna. Med moderna bekvämligheter och varsam upprustning har detta hus förvandlats till en levande del av historien, redo att välkomna nya ägare som värdesätter det genuina och unika. En möjlighet att äga ett hem där tiden står stilla, men samtidigt omfamnar nutidens bekvämligheter. Välkommen till en unik resa genom tid och rum! Västerlösa är inte bara en plats att bo på, det är en gemenskap. Med förskola, kyrka, lekplatser och ett rikt föreningsliv finns det alltid något att göra. Fotbollsklubb, gym, hembygdsgård och bygdegård skapar en levande atmosfär med skördefester, loppmarknader, pubkvällar och fester för alla åldrar. För vardagliga behov finns Vikingstad bara en kort bil- eller bussresa bort. Där hittar du skola, matbutik, pizzeria och annan närservice. Östgötapendeln tar dig snabbt och smidigt till Linköping på endast 7 minuter, vilket gör att du kan njuta av landsbygdens ro medan du fortfarande har nära till stadens bekvämligheter.

Visar 1 - 25 av 30