Mäklare Therése Alexis

Therése Alexis

Om mig

Jag arbetar som mäklare på SkandiaMäklarna i Linköping. Jag säljer villor, fritidshus och bostadsrätter. Jag brinner för service och får min energi från möten med människor. Det är väldigt roligt att få mäkla fastigheter i Linköping med omnejd eftersom jag är född och uppvuxen här. Min stora drivkraft är att både säljare och köpare ska vara nöjda efter avslutad affär. Detta vill jag uppnå genom att överträffa mina kunders förväntningar genom att leverera en trygg tjänst med hög kvalitet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Djursnäs Smultronstigen 96, Djursnäs, Västerviks kommun
Djursnäs Smultronstigen 96, Djursnäs, Västerviks kommun, bild 2
Djursnäs Smultronstigen 96, Djursnäs, Västerviks kommun, bild 3

Djursnäs Smultronstigen 96

Fritidshus
Djursnäs, Västerviks kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 195 000 kr
80 m²
4 rum
1 850 m² tomt

Fritidshuset på Smultronstigen 96 i Djursnäs är en pärla belägen i ett fantastiskt läge nära havet. Med sina 80 kvadratmeter erbjuder det en bekväm och avslappnad tillflyktsort för både vardag och helg. Huset välkomnar dig med en charmig ingång som leder till en ljus och öppen planlösning. De två mindre sovrummen är perfekta för gäster eller barn, med utrymme för våningssängar för extra sovplatser. Huvudsovrummet är rymligt nog för en bekväm dubbelsäng och lovar god nattsömn efter dagens äventyr. Badrummet är modernt och praktiskt med våtrumsmatta och våtrumstapet för enkel rengöring och långvarig fräschhet. Vardagsrummet är hjärtat i huset, där en mysig kamin skapar en varm atmosfär under kyliga kvällar. Från vardagsrummet har du också direkt tillgång till det inglasade uterummet, där du kan njuta av en underbar utsikt och naturens skiftande skönhet året runt. Det stora köket är en dröm för matälskare och hemmakockar med gott om förvaringsutrymme, generösa arbetsytor och moderna bekvämligheter som tvättmaskin, diskmaskin, spis med häll och ugn samt kyl/frys. Det mörka laminatgolvet ger en elegant kontrast till de vita väggarna och skapar en ljus och luftig känsla i rummet. Förutom huvudbyggnaden inkluderar denna egendom också flera charmiga uthus som utökar dess potential och möjligheter. En lillstuga, perfekt för extra gäster eller för en mer privat tillflyktsort, erbjuder ytterligare utrymme med plats för en bekväm dubbelsäng. En gäststuga, komplett med en liten verkstad, ger en möjlighet till kreativitet och avkoppling samtidigt som det finns gott om utrymme för övernattande besökare. Sovrummet i gäststugan är utrustat med en dubbelsäng för extra bekvämlighet. Denna egendom är omgiven av en fantastisk natur med många gångvägar och vandringsleder som lockar till äventyr och upptäcktsfärder. Den frodiga omgivningen är inte bara vacker att se på, utan också rik på naturliga skatter som svamp, blåbär och lingon, vilket ger möjligheter till både kulinariska upplevelser och spännande skogsutflykter. Båtplats ingår vid en av de 5 bryggor som finns runt viken, man kan i mån av plats välja. Tomten är mångsidig och erbjuder både trädgårdstomtens lugn och skogstomtens äventyr. Här finns en variation av terräng med en hel del berg i dagen, vilket ger en unik karaktär och möjligheter till spännande utforskning och panoramautsikter över omgivande landskap. Sammanfattningsvis ger denna egendom en sällsynt möjlighet att leva nära naturen och njuta av dess mångfaldiga skönhet och resurser, vilket gör den till en perfekt plats för både avkoppling och äventyr året runt. Vi ses på visning!

  • Premium
Drabantgatan 25, T1, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 11:30
Drabantgatan 25, T1, Linköpings kommun, bild 2
Drabantgatan 25, T1, Linköpings kommun, bild 3

Drabantgatan 25

Lägenhet
T1, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 195 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/4
4 519 kr/mån
26 768 kr/m²

Välkommen till en stor trea med stor uteplats samt 2,90 meter i takhöjd. Här bor du i en välplanerad lägenhet med öppna ytor. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum, ett helkaklat badrum med dusch samt ett ljust kök med plats för middagsbord och öppen planlösning mot vardagsrummet. Gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober samt en rymlig klädkammare. Denna lägenhet passar unga som äldre, ensamstående eller barnfamilj, tack vare en öppen och härlig planlösning, hiss, få trösklar, busshållplats till Drabantgatan samt ett dagis på innergården. Lägenheten har ett optimalt läge i T1 med gångavstånd till city. Här bor du i en trevlig och välskött förening med fina faciliteter så som SPA, gym, gemensamhetslokal, bastu, verkstad/hobbyrum samt övernattningslägenhet. I föreningen finns även en fin innergård samt stort trädäck med utemöbler och grillar att nyttja. Garageplats finns att hyra i föreningen och det finns även möjlighet till elplats för elbil eller hybrid. Närhet till trevliga Trädgårdsföreningen och till bra service med mataffär och restaurang inom området. Bra gångavstånd till Hälsouniversitetet/Universitetssjukhuset och Valla vårdcentral med apotek. Cykelavstånd till Universitetet. Barnomsorg finns inom kvarteret och närliggande kvarter. Det kända fritidsområdet Valla, med Gamla Linköping, är inom kort räckhåll med promenadstigar, löpstigar samt cykelbanor. - Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Högalidsgatan 43, null, Motala kommun

Högalidsgatan 43

Villa
Motala kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 995 000 kr
160 + 80 m²
840 m² tomt

Huset på Högalidsgatan 43 i Motala är stort och vackert med en härligt uppvuxen tomt som erbjuder en fantastisk utemiljö. Entréplanet välkomnar med en rymlig hall utrustad med praktiska garderober för förvaring. Här finns ett bekvämt sovrum som ger lugn och ro samt ett modernt kök från 2020 med senaste standarden och funktionella arbetsytor. En stor altan byggd 2021 ger perfekt utrymme för utomhusaktiviteter och grillkvällar. Uterummet har altaner åt två håll, vilket ger sol hela dagen och utmärkta möjligheter för avkoppling utomhus. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffgrupp och matgrupp, och de stora fönstren i två väderstreck släpper in ett härligt ljus. På entréplanet finns även en liten toalett och ett generöst sovrum som ger gott om utrymme för avkoppling. På övre plan möts man av en liten hall som fördelar sig till tre sovrum. Ett av sovrummen har en garderobsvägg och två stora fönster som ger mycket ljus. Ett annat sovrum har utgång till balkong, vita väggar och ljust golv. Det tredje sovrummet är något mindre men har också vita väggar och ljust golv. Här finns även en liten toalett med våtrumstapet och våtrumsmatta, WC och handfat samt ett större äldre badrum med badkar, handfat med kommod och dusch. Husets vind erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter med gott om plats för diverse saker. I källaren finns en tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt bra förvaringsmöjligheter. Här finns även en dusch och bastu som idag används som förvaringsutrymme men med möjlighet att omvandla till en relaxavdelning samt en praktisk källartoalett. Garaget inkluderar en verkstadsdel som är perfekt för den händiga med plats för verktyg och arbetsbänk, samt plats för en bil. Detta hus erbjuder en fantastisk kombination av modern komfort och praktiska lösningar, med utmärkta utomhusytor och flexibla inomhusutrymmen som passar både familjeliv och hobbyverksamheter. De stora fönstren ger huset ett härligt ljus, medan den uppvuxna tomten och den vackra utemiljön skapar en idealisk plats för avkoppling och sociala aktiviteter. Området kring Högalidsgatan 43 är familjevänligt och har flera förskolor inom nära avstånd, vilket gör det enkelt för småbarnsfamiljer. Dessutom ligger Södra Skolan i närheten, som erbjuder utbildning för låg-, mellan- och högstadieelever, vilket gör det till ett praktiskt och bekvämt boende för familjer med barn i olika åldrar. Fålehagen med motionsspår och disc golf-bana erbjuder många möjligheter för fritidsaktiviteter och utomhusmotion. Det är även bekvämt beläget nära Charlottenborg ICA Supermarket för dagliga inköp. För pendlare finns bra möjligheter med både tåg och bil, vilket gör det enkelt att resa till och från området. Varmt välkomna på visning!

Smällgatan 2D, null, Åtvidabergs kommun

Smällgatan 2D

Lägenhet
Åtvidabergs kommun
SkandiaMäklarna Linköping
495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 198 kr/mån
9 167 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet där den hemtrevliga känslan slår en redan i hallen. En väldisponerad tvåa i fint skick som bland annat erbjuder mycket dagsljus, bra förvaring och fräscha ytskikt.   Lägenheten består av en inbjudande och trevlig hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, sociala och lättmöblerade vardagsrummet finns mycket dagsljus, härliga umgängesytor, vacker utsikt och plats för soffa och matgrupp. Köket som renoverades helt 2018 är ljust och fräscht med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, rejäl köksbänk, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet som fick nytt porslin 2018 är fräscht och funktionellt med toalett, dusch med duschväggar, kommod och handfat. Det ljusa och harmoniska sovrummet har ljusa väggar och ljust golv och erbjuder fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en fin, ljus och takbeklädd balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela dagen och plats för ett mindre bord. HSB Brf Dalen är en välskött, solid och aktiv förening med god ekonomi, låga avgifter och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet och cykelrum. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med bara 7 minuters promenad från resecentrum och centrala Åtvidaberg! Vi ses på visning!

  • Balkong
Åbylundsgatan 23, Åbylund, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 12:30
Åbylundsgatan 23, Åbylund, Linköpings kommun, bild 2
Åbylundsgatan 23, Åbylund, Linköpings kommun, bild 3

Åbylundsgatan 23

Lägenhet
Åbylund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
2 695 kr/mån
33 241 kr/m²

Varmt välkommen till denna hemtrevliga tvåa om 54 välplanerade kvadratmetrar i Åbylund! Den ljusa hallen är inbjudande och erbjuder bra förvaring i garderober. Köket har ekluckor och rostfria vitvaror i form av diskmaskin, varmluftsugn och micro samt vit kyl/frys. På golvet ligger klinker och väggarna är ljusa. Det härliga vardagsrummet är rymligt och ljust med parkettgolv, en fondvägg och i övrigt vita väggar. Här kommer man ut till den härliga balkongen som vetter mot ett grönområde och har söderläge. Sovrummet är målat i en varm härlig grön färg och har gott om förvaring i garderober. Badrummet har blått kakel och klinker, takdusch, handdukstork, handfat med kommod och wc. Vindsförråd samt ett lite mindre förråd i källaren tillhör bostadsrätten. Här bor du i en mycket bra förening som är aktiv och framåt med lång erfarenhet av underhåll och förvaltning. Som standardhöjande åtgärder kan nämnas stamrenovering, säkerhetsdörrar och låssystem med taggar. I föreningen finns bland annat en bastu, ett gym, grillplatser, en samlingslokal, ett övernattningsrum och odlingslotter. Härifrån är det nära till såväl centrum och universitetet som Tornby köpcentrum. Området har även stora grönområden och det finns också en pizzeria och en närbutik. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Stjärnevik Solhaga 1, null, Kinda kommun
Stjärnevik Solhaga 1, null, Kinda kommun, bild 2
Stjärnevik Solhaga 1, null, Kinda kommun, bild 3

Stjärnevik Solhaga 1

Villa
Kinda kommun
SkandiaMäklarna Linköping
4 500 000 kr
400 + 56 m²
10 rum
2 263 m² tomt

Stjärnevik Solhaga erbjuder en magnifik miljö omgiven av vackra nejder där lugn och ro råder. Beläget i en fridfull omgivning, är denna fastighet en fristad från stadens liv och ljud. Samtidigt finns möjlighet till verksamhet nära till hands, vilket gör den till en mångsidig plats för olika ändamål. Närheten till bad vid Åsunden ger möjlighet till avkoppling och rekreation i naturen. Fastigheten på övervåningen bjuder på generösa utrymmen och bekvämligheter för bekväm boendemiljö. Ett stort kök och matrum, ett sovrum, ett kontor och en tvättstuga med dusch erbjuder alla de nödvändigheter man kan önska sig. Två gästrum välkomnar besökare till en bekväm vistelse, medan vardagsrummet lockar med en mysig atmosfär tack vare en uppmurad kamin och vackert fiskbensparkettgolv. Ett champagne-rum och en allrum/hall med utgång till en balkong kompletterar övervåningen med extra charm och avkoppling. På nedervåningen välkomnar en rymlig hall med avhängningsmöjligheter besökare till de stora sällskapsytorna. En stor sal med plats för upp till 65 gäster och en mindre sal för cirka 30 gäster erbjuder möjligheter för olika evenemang och sammanhang. Det stora restaurangköket är utrustat för att tillgodose alla behov för matlagning och servering kan överlåtas enl separat överenskommelse. En bar och serveringsutrymme kompletterar upplevelsen för både gäster och personal. Två toaletter för gäster och en separat personaltoalett säkerställer bekvämlighet och hygien. Gott om förvaringsutrymmen finns tillgängliga för att hålla allt organiserat och redo för användning. Sammanfattningsvis erbjuder Stjärnevik Solhaga en unik och mångsidig miljö där möjligheter till både avkoppling och verksamhet sammanflätas i harmoni med den vackra omgivningen.

  • Premium
Linnégatan 25A, Centralt, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 13:00
Linnégatan 25A, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Linnégatan 25A, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Linnégatan 25A

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 495 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/4
2 240 kr/mån
46 719 kr/m²

Denna charmiga etta i ett vackert sekelskifteshus har en unik kombination av modern bekvämlighet och historisk charm. Utsmyckade stuckaturer ger rummet karaktär och elegans. Takhöjden på hela 3,30 ger ljus och rymd. Det generösa ljusinsläppet genom de stora fönstren skapar en luftig och välkomnande atmosfär i rummet. Det fina badrummet är stilrent med helkaklade väggar och golv. Här finns allt du behöver för en bekväm vardag, med moderna bekvämligheter och en praktisk layout. Köket är funktionellt men något slitet, vilket ger dig möjlighet att sätta din personliga prägel på det och skapa ditt drömkök. Belägen i en välskött förening med låga avgifter, är denna bostad ett perfekt val för den som söker ett bekvämt och prisvärt boende. Läget är oslagbart centralt bredvid Trädgårdsföreningen, vilket ger närhet till grönområden, kultur och nöjen. Med allt detta att erbjuda är denna etta en perfekt plats att kalla hemma för den som söker en kombination av historisk charm, modern bekvämlighet och ett prisvärt boende i en livlig och attraktiv stadsmiljö. Du har citykärnan med hela dess utbud på ett par minuter till fots. Nära har du också till nybyggda simhallen och promenader längs fina Stångån. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Väverigatan 3, Ebbepark, centralt, Linköpings kommun

Väverigatan 3

Lägenhet
Ebbepark, centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 750 000 kr
75 m²
2 rum
vån 7/7
5 696 kr/mån
36 667 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och luftiga tvårummare som ligger högst upp i huset och erbjuder en härlig utsikt från balkongen i västerläge. Här får du njuta av solnedgångar och många sköna stunder utomhus på den stora balkongen om 8 kvm. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en modern och rymlig känsla. Köket är stilrent och modernt, perfekt för både matlagning och sociala tillställningar. Från vardagsrummet har du direkt utgång till balkongen, vilket gör det enkelt att kombinera inomhus- och utomhusliv. Sovrummet är stort och ger gott om plats för både en dubbelsäng och förvaring. Det stora rummet rymmer även ett hemmakontor i dagsläget.Här finns allt du behöver för en god natts sömn och ett rofyllt utrymme. Härifrån har man utsikt över centrala Linköping. Badrummet är fräscht och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen enklare. Duschhörnan har praktiska duschväggar som ger en stilren och funktionell känsla. Sammanfattningsvis är detta en perfekt bostad för dig som söker en modern, ljus och välplanerad tvåa med härlig balkong i västerläge. Missa inte chansen att uppleva denna pärla högst upp i huset! Ta chansen att bli en del av Linköpings nyaste och mest spännande bostadsområde, Ebbepark, redan från början. I gamla Wahlbecks industriområde i Östra Valla växer en ny stadsdel fram där den dynamiska mixen av verksamhet, bostäder och service kommer att vara utmärkande. Här bor du granne med Vallaskogen och Gamla Linköping och med närhet till city och flera stora arbetsplatser, Här bygger Stångåstaden bostadsrätter i sitt mest innovativa byggprojekt hittills. Lägenheterna ligger i kvarteret Lugnet som är den mer stillsamma delen av Ebbepark. I Ebbepark är hållbarhet en självklarhet och området uppmuntrar till ett bekvämt och hållbart liv. Bostäderna genomsyras av hög kvalitet och moderna designval. Bostäderna i Ebbepark är certifierade enligt Miljöbyggnad Silver vilket ger en garanti för dig som bostadsinnehavare att hållbara val har gjorts genom hela byggprocessen. Bostäderna har en låg energiförbrukning vilket gynnar både klimatet och plånboken. Ett stort intag av dagsljus ger ljusa och härliga lägenheter att trivas i och bostadens ventilation säkerställer en god inomhusmiljö med bra luftomsättning och effektiv energiåtervinning. Under byggskedet har alla material valts för att säkerställa sunda material som är bra för både hälsa och miljö. Stångåstaden bygger långsiktigt och för en hållbar förvaltning. Det innebär att du får en bostad med kvalitet, säker drift och goda förutsättningar för ett problemfritt boende. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Energieffektiv
Forsaström Herrgården, Forsaström, Åtvidabergs kommun

Forsaström Herrgården

Gård/Skog
Forsaström, Åtvidabergs kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 200 000 kr
2 061 m² tomt

Välkommen till Forsaström Herrgård, en enastående hyresfastighet belägen i en pittoresk miljö med naturen inpå knuten. Idag inryms två lägenheter i den vackra huvudbyggnaden vilka lätt kan göras om till tre lägenheter. Varje lägenhet utstrålar klassisk herrgårdskänsla med högt i tak, stora fönster och vackra originaldetaljer. Dessa lägenheter är perfekta för den som söker ett boende med karaktär och charm. Lillstugan erbjuder ett mysigt och fristående boende i som bjuder på en mer intim och privat atmosfär. Denna bostad är idealisk för den som önskar ett lugnare och mer avskilt boende, här bor du i ett eget hus! Forsaström Herrgård inkluderar även ett stort dubbelgarage som ger gott om plats för parkering och förvaring. Intill garaget finns förråd, tillgängliga för alla hyresgäster, vilket gör vardagen enkel och bekväm. Alla lägenheter är för närvarande tomma, vilket ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på boendet från första stund. Varje lägenhet är utformad för att erbjuda ett trivsamt och bekvämt hem med moderna bekvämligheter samtidigt som den historiska charmen bevaras. Fastigheter som ingår: Förutom huvudbyggnaden och Lillstugan ingår även en stor ladugård i försäljningen. Ladugården är utrustad med kylrum, verkstad och loft, och har både el och sommarvatten. Här finns också tre garage, varav ett är uthyrt, vilket ger ytterligare möjligheter för förvaring eller hyresintäkter. På området finns även en gammal bastu som idag används som förråd. Denna bastu kan med lite kärlek och renovering återställas till sitt ursprungliga ändamål, vilket skulle addera ytterligare en dimension av lyx till denna redan fantastiska fastighet. Även det gamla Brygghuset som står på ofri grund nere vid vattnet ingår i försäljningen. Här har man anordnat både kräftskivor och andra tillställningar. Nyttjanderätt av baksidan, trädgårdsland och ytor på andra sidan av ån ingår. Trädgårdsland kan bevattnas från ån. Forsaström Herrgård omges av vackra miljöer med naturen bokstavligen inpå knuten. Här kan du njuta av lugnet och den friska luften samtidigt som du har nära till vandringsleder, skog och mark. Detta gör det till en perfekt plats för både avkoppling och friluftsliv. Sammanfattningsvis är Forsaström Herrgård en fantastisk möjlighet för de som söker ett unikt boende i en historiskt rik miljö med alla moderna bekvämligheter. Ta chansen att skapa ditt drömhem i denna vackra herrgård och upplev en harmonisk tillvaro i samklang med naturen! Varmt välkomna på visning!

Norra Cloettavägen 13D, Ljungsbro, Linköpings kommun

Norra Cloettavägen 13D

Lägenhet
Ljungsbro, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
3 375 kr/mån
16 583 kr/m²

Norra Cloettavägen 13D i Ljungsbro bjuder in med en uppfräschad atmosfär och moderna detaljer som lockar ögat. När du kliver in genom dörren möts du av ett helt nytt intryck, tack vare de nyligen installerade golven och de fräscha ytskikten som lyfter hela lägenheten. I köket finner du en elegant touch med luckorna som nu pryds av en snygg svart nyans, vilket skapar en snygg kontrast och ger en modern känsla till utrymmet. Den svarta färgen ger en känsla av elegans och stil som smälter samman med övriga interiören på ett harmoniskt sätt. Balkongen, som vetter mot sydväst, bjuder in till härliga stunder i solen. Med ett tak som skyddar mot direkt solljus under de varma dagarna, blir den till en perfekt plats för avkoppling eller trevliga stunder med nära och kära. Sammanfattningsvis är Norra Cloettavägen 13D en plats där modern elegans möter bekvämlighet och där varje detalj är omsorgsfullt utvald för att skapa en trivsam och stilren miljö. Riksbyggen Ljungsbrohus 1 är en välskött, trevlig och stabil förening med mycket god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och låga avgifter. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, soprum med källsortering, parkeringsplatser och garage. Här bor du vid ett av Ljungsbros bästa lägen, med Hemköp tvärs över gatan. I Ljungsbro finns flera lekplatser, förskola, skola, golfbana, simhall, sporthall, tennisbanor och motionscentrum i Olstorp med vacker kuperad skogsterräng. Här finns allt och lite till för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Ljungsbro har att erbjuda. Vi ses på visningen!

Fotogengatan 4, Södra Stranden, Motala kommun
  • Budgivning pågår

Fotogengatan 4

Lägenhet
Södra Stranden, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
2 200 000 kr
71 m²
2 rum
vån -1
5 337 kr/mån
30 986 kr/m²

Välkomna till Fotogengatan 4 i Brf Södra Stranden 2 och denna tvårumslägenhet om 71 kvadratmeter, belägen på bottenplanet. Inglasad uteplats som verkligen har ett unikt läge ett stenkast ifrån vattnet! Skjutbara glaspartier på uteplatsen som gör det möjligt att gå direkt ut. Även från vardagsrum/kök har du en mycket fin utsikt mot Vättern och hamnpromenaden. De stora fönsterpartierna bidrar till ljusinsläpp samt en öppen och luftig känsla. Lägenheten är belägen en trappa ned från ingången/porten, hiss finns, i mittenhuset av de tre husen i Södra Stranden. Detta hus uppfördes år 2022. Välplanerad planlösning med trevliga sällskapsytor och gott om förvaring. Du välkomnas in i hall med skjutdörrsgarderober. Duschrummet är inrett med vita kaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Vidare finns tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Rymligt sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderober. Ytterligare förvaring i separat klädkammare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till uterum. Köket är vitt och fullutrustat med integrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, fläkt i rostfritt, inbyggd ugn och micro. Spotlights ovanför bänkytan och snyggt kakel. Genomgående i lägenheten är parkettgolv och målade väggar i ljus kulör samt en fin tapetserad fondvägg i vardagsrummet. Det finns ett tillhörande lägenhetsförråd om ca 2 kvm som är smidigt beläget på samma våningsplan som lägenheten. Månadsavgift 5337 kr/mån inkluderar grundutbud tv-kanaler, bostadsrättstillägg och sophämtning. Utöver detta tillkommer kostnad för förbrukad hushållsel, varmvatten, kallvatten och uppvärmning som ett tillägg på avgiftsavin (nuvarande ägares driftkostnad har varit i snitt ca 800kr/mån). Föreningen står för dessa abonnemang och läser av samt debiterar lägenhetsinnehavare enligt förbrukning. I varje lägenhet finns mätare som gör att du själv kan läsa av din förbrukning. Uppvärmning sker via bergvärme. På husets tak ligger solceller som ger bostäderna och de gemensamma utrymmena miljövänlig el och minskar behovet att köpt el. Parkering och carportplatser finns utanför byggnaden med möjlighet att hyra enligt köfördelning. Vissa av platserna möjliggör elbilsladdning. I dagsläget (2024-04-12) finns parkeringsplatser med och utan laddstolpe ledigt. I huset finns även miljörum med sopsortering samt cykelrum. På Fotogengatan 4 bor ni i fin vattennära miljö med närhet till båtbrygga och möjlighet till bad. Till Motala centrum tar ni er med en kort promenad längst vattnet. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Varamovägen 38, Varamon, Motala kommun

Varamovägen 38

Tomt
Varamon, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
3 500 000 kr
1 009 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en byggklar tomt på Varamovägen med viss utsikt över Vättern. Här är den perfekta platsen att bygga ditt nya drömhus och endast ca 200 m till Varamons fantastiska sandstrand. Till köpcentrum i Bråstorp är det ca 3 km och till centrum i Motala ca 2 km. El och VA-anslutningar är betalda. Tidigare fritidshus är rivet. Bygglov för ett vackert 1-planshus finns giltigt till 2025-04-12 och kan övertas om ni inte önskar egenvalt hus vilket givetvis också är möjligt. En huvudbyggnad och en komplementbyggnad får uppföras till en sammanlagd byggnadsarea om 175 m². Huvudbyggnad får uppföras med en högsta byggnadshöjd om 6 m och komplementbyggnad till 2,5 m.

Väverigatan 7, Valla, Linköpings kommun

Väverigatan 7

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 650 000 kr
35 m²
1 rum
vån 7/8
3 374 kr/mån
47 143 kr/m²
  • Nyproduktion
  • Hiss
  • Energieffektiv
Väverigatan 7, Valla, Linköpings kommun

Väverigatan 7

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
5 500 000 kr
119 m²
5 rum
vån 8/8
9 252 kr/mån
46 218 kr/m²

Nu erbjuds 119 nyproducerade kvadratmeter i Ebbepark! Ljus och fin lägenhet med balkong på åttonde våningen. Härligt ljusinsläpp, delvis upp till nock i tak, charmiga sovrum med snedtak och rejäla umgängesytor. Kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett badrum med badkar och tvättmaskin och tumlare samt ett duschrum. Bra förvaring i i både garderober och klädkammare. I källaren finns ett väl tilltaget källarförråd. Här finns även parkeringsmöjlighet i det stora moderna garaget som sköts av Dukaten. Alla bostäder i Ebbepark byggs enligt miljöcertifieringen Miljöbyggnad Silver, vilket innebär att fastigheterna ska leva upp till högt ställda krav när det gäller bland annat energiåtgång, energi och värmekällor och inomhusmiljö. Ebbepark ligger i Östra Valla. Här tar du dig enkelt med cykel nästan vart du vill: till city, universitetet, sjukhuset eller Mjärdevi Science Park. Flera busslinjer passerar området och med bil är du snabbt ute på E4:an. Skola, förskola, vårdcentral, apotek och mataffär finns i området. Dessutom har du nära till lugnet och grönskan i Vallaskogen och bara en kort promenad bort hittar du de genuina miljöerna i Gamla Linköping. Varmt välkomna på visning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Annagatan 10, Ebbepark, Linköpings kommun

Annagatan 10

Lägenhet
Ebbepark, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
4 290 000 kr
114 m²
5 rum
vån 4/5
8 388 kr/mån
37 632 kr/m²

Nu har vi förmånen att sälja en av få femmor i Ebbepark! Här finner ni en öppen ljus och välplanerad lägenhet om 114 kvm med stor inglasad balkong. Den stora öppna ytan i mitten av lägenheten inbjuder till umgänge och omringas av 4 sovrum, kök , klädkammare och 2 badrum. De stora takfönstren och fina planlösningen ger lägenheten en charm utöver det vanliga. Förutom att det finns mycket bra förvaring i lägenheten ingår även ett rejält tilltaget källarförråd som nås lätt med hissen. Ta chansen att bli en del av Linköpings nyaste och mest spännande bostadsområde, Ebbepark, redan från början. I gamla Wahlbecks industriområde i Östra Valla, granne med Vallaskogen och Gamla Linköping och med närhet till city och flera stora arbetsplatser, växer en ny stadsdel fram där den dynamiska mixen av verksamhet, bostäder och service kommer att vara utmärkande. Här bygger Stångåstaden bostadsrätter i sitt mest innovativa byggprojekt hittills. Lägenheterna ligger i kvarteret Lugnet som är den mer stillsamma delen av Ebbepark. I Ebbepark är hållbarhet en självklarhet och området uppmuntrar till ett bekvämt och hållbart liv. Bostäderna genomsyras av hög kvalitet och moderna designval. Bostäderna i Ebbepark är certifierade enligt Miljöbyggnad Silver vilket ger en garanti för dig som bostadsinnehavare att hållbara val har gjorts genom hela byggprocessen. Bostäderna har en låg energiförbrukning vilket gynnar både klimatet och plånboken. Ett stort intag av dagsljus ger ljusa och härliga lägenheter att trivas i och bostadens ventilation säkerställer en god inomhusmiljö med bra luftomsättning och effektiv energiåtervinning. Under byggskedet har alla material valts för att säkerställa sunda material som är bra för både hälsa och miljö. Stångåstaden bygger långsiktigt och för en hållbar förvaltning. Det innebär att du får en bostad med kvalitet, säker drift och goda förutsättningar för ett problemfritt boende. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Väverigatan 5, Valla, Linköpings kommun

Väverigatan 5

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 600 000 kr
55 m²
2 rum
vån 6/7
4 780 kr/mån
47 273 kr/m²

Ta chansen att bli en del av Linköpings nya smarta och modiga stadsdel. Nu är fler bostadsrätter i kvarteret Lugnet ute till försäljning! Vill du ha ett tryggt och lugnt boende ett stenkast från centrum? Vill du bo ljust, modernt och hållbart? Välkommen till kvarteret Lugnet - den stillsamma oasen i en levande och urban stadsdel. Du får bo vägg i vägg med det senaste av innovation, med stadigt fokus på framtiden och ett sätt att leva som håller i längden. Nu säljer vi fler bostadsrätter i Linköpings nyaste och mest spännande stadsdel. Smarta, modiga, omtänksamma Ebbepark. Investera i en stadsdel som är som du. Ebbepark ligger i Östra Valla. Här tar du dig enkelt med cykel nästan vart du vill: till city, universitetet eller Mjärdevi Science Park. Flera busslinjer passerar området, och med bil är du snabbt ute på E4. Skola, förskola, vårdcentral, apotek och mataffär finns i området. Dessutom har du nära till lugnet och grönskan i både Rydsskogen och Vallaskogen, och bara en kort promenad bort hittar du de genuina miljöerna i Gamla Linköping.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Annagatan 11, Valla, Linköpings kommun

Annagatan 11

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 710 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/7
5 330 kr/mån
32 262 kr/m²

Ta chansen att bli en del av Linköpings nya smarta och modiga stadsdel. Nu är fler bostadsrätter i kvarteret Lugnet ute till försäljning! Vill du ha ett tryggt och lugnt boende ett stenkast från centrum? Vill du bo ljust, modernt och hållbart? Välkommen till kvarteret Lugnet - den stillsamma oasen i en levande och urban stadsdel. Du får bo vägg i vägg med det senaste av innovation, med stadigt fokus på framtiden och ett sätt att leva som håller i längden. Nu säljer vi fler bostadsrätter i Linköpings nyaste och mest spännande stadsdel. Smarta, modiga, omtänksamma Ebbepark. Investera i en stadsdel som är som du.

  • Hiss
  • Energieffektiv
Väverigatan 5, Valla, Linköpings kommun

Väverigatan 5

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 700 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/8
7 840 kr/mån
37 374 kr/m²

Ta chansen att bli en del av Linköpings nya smarta och modiga stadsdel. Vill du ha ett tryggt och lugnt boende ett stenkast från centrum? Vill du bo ljust, modernt och hållbart? Välkommen till kvarteret Lugnet - den stillsamma oasen i en levande och urban stadsdel. Du får bo vägg i vägg med det senaste av innovation, med stadigt fokus på framtiden och ett sätt att leva som håller i längden. Nu säljer vi fler bostadsrätter i Linköpings nyaste och mest spännande stadsdel. Smarta, modiga, omtänksamma Ebbepark. Investera i en stadsdel som är som du. Ebbepark ligger i Östra Valla. Här tar du dig enkelt med cykel nästan vart du vill: till city, universitetet eller Mjärdevi Science Park. Flera busslinjer passerar området, och med bil är du snabbt ute på E4. Skola, förskola, vårdcentral, apotek och mataffär finns i området. Dessutom har du nära till lugnet och grönskan i både Rydsskogen och Vallaskogen, och bara en kort promenad bort hittar du de genuina miljöerna i Gamla Linköping.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nyproducerade lägenheter i Ebbepark!, Valla, Linköpings kommun

Nyproducerade lägenheter i Ebbepark!

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
fr. 1 650 000 kr
35-119 m²
1-5 rum
3 374 kr/mån

Ta chansen att bli en del av Linköpings nya smarta och modiga stadsdel. Nu är fler bostadsrätter i kvarteret Lugnet ute till försäljning! Vill du ha ett tryggt och lugnt boende ett stenkast från centrum? Vill du bo ljust, modernt och hållbart? Välkommen till kvarteret Lugnet - den stillsamma oasen i en levande och urban stadsdel. Du får bo vägg i vägg med det senaste av innovation, med stadigt fokus på framtiden och ett sätt att leva som håller i längden. Nu säljer vi fler bostadsrätter i Linköpings nyaste och mest spännande stadsdel. Smarta, modiga, omtänksamma Ebbepark. Investera i en stadsdel som är som du.

  • Nybyggnadsprojekt
Friköpt skogs- och trädgårdstomt med rogivande och fantastisk utsikt , null, Åtvidabergs kommun

Friköpt skogs- och trädgårdstomt med rogivande och fantastisk utsikt

Tomt
Åtvidabergs kommun
SkandiaMäklarna Linköping
250 000 kr
1 717 m² tomt

Denna öppna och friköpta skogs- och trädgårdstomt är 1717 kvadratmeter stor och utgör en fin möjlighet för dig som vill bygga ett eget hem helt från grunden. Tomten ligger utanför detaljplan. Här har ni möjlighet att bygga ert drömhus i fantastiska omgivningar och njuta av lugnet!

Visar alla 20