Mäklare Therése Alexis

Therése Alexis

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Annagatan 8, Valla, Linköpings kommun

Annagatan 8

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 495 000 kr
107 m²
4 rum
vån 2/5
7 949 kr/mån
32 664 kr/m²

Här erbjuds en smart planerad och stilren gavellägenhet där solljuset lyser upp rummen hela dagen. Välkommen till en lägenhet där det kommer dröja många år innan du behöver tänka på renoveringar. Lägenheten består av en inbjudande, praktisk och stor hall, ett stort, socialt och modernt kök med skafferi, tre sovrum, två badrum samt ett rymligt, öppet och välplanerat vardagsrum med mycket dagsljus, fönster åt två håll, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Det större sovrummet är stort, harmoniskt och ljust med klädkammare, gott om förvaring och plats för dubbelsäng. De övriga två sovrummen fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Det ena badrummet är stort, smakfullt och fräscht och har vägghängd wc, badkar, kommod, handfat, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Det andra är lite mindre och stilrent och har vägghängd wc, dusch och handfat med kommod.. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en stor, inglasad och ljus balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för soffgrupp. Brf Lugnet 1 är en nybildad, lågt belånad och stabil förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller cykelrum nere i garaget, här finns även en cykelmekarhörna, en hunddusch, instaboxar och lådcykelpool. Allt för att göra ditt boende så bekvämt och miljövänligt som möjligt! Alla bostäder i Ebbepark har byggts enligt miljöcertifieringen Miljöbyggnad Silver, vilket innebär att fastigheterna ska leva upp till högt ställda krav när det gäller bland annat energiåtgång, energi och värmekällor och inomhusmiljö. I hjärtat av Ebbepark bor du naturnära, centralt och lugnt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, bra kommunikationer, förskola och skola. Vallaskogen ligger ett stenkast från lägenheten, Lnköpings centrum en promenad bort och universitetet ligger bara en bit bort från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

 • Balkong
 • Energieffektiv
Blåeldsbågen 35A, Sturefors, Linköpings kommun
 • Budgivning pågår

Blåeldsbågen 35A

Lägenhet
Sturefors, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 595 000 kr
69 m²
2 rum
5 166 kr/mån
23 116 kr/m²

Här erbjuds en optimalt planerad och ljus hörnlägenhet vars generösa ytor ger plats åt allt du önskar. I den här lägenheten kan du ägna all tid åt det du tycker om - här behöver det inte göras någonting innan du flyttar in om du inte vill sätta upp en vägg och få ytterligare ett sovrum. Lägenheten består av en inbjudande och trevlig hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, öppna och sociala vardagsrummet finns mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är modernt, stilrent och funktionellt med påkostade material, öppen planlösning mot vardagsrummet och bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är stort, fint och fräscht med toalett, dusch med duschväggar, handfat med kommod, handdukstork, tvättmaskin och tumlare. Det stora, ljusa och harmoniska sovrummet har grå väggar och ekparkett och erbjuder en hel vägg inbyggda garderober med skjutdörrar, mao gott om förvaring och plats för dubbelsäng. Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från lägenheten är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena utgörs av en ljus och fin uteplats med trätrall, sol hela morgonen och förmiddagen och plats för matbord och stolar. Den andra, på framsidan, är en mysig och delvis takbeklädd uteplats som bjuder på sol hela eftermiddagen och kvällen. Den relativt stora tomten erbjuder plats för odlingslådor och bra gräsytor. Brf Vreta By är en välskött, aktiv och trevlig förening med strukturerade framtidsplaner och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller en trevlig innergård, soprum och fastighetsförråd. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Välkomna på visning

Tegskiftesgatan 13, Lambohov, Linköpings kommun

Tegskiftesgatan 13

Lägenhet
Lambohov, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 250 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/2
5 971 kr/mån
27 778 kr/m²

Här erbjuds en hemtrevlig och perfekt planerad markplanslägenhet där ljuset adderar en härlig och lättsam känsla till bostaden. En ovanligt fin lägenhet som passar de allra flesta. I den inbjudande och trevliga hallen i denna bostad finns goda avhängningsmöjligheter och plats för garderob. Vidare har vi ett välplanerat och rymligt vardagsrum som bjuder på mycket dagsljus, stora fönster och utgång till uteplats och trådgård. Det trevliga, ljusa och fräscha köket med bra förvaringsmöjligheter, skåpluckor i grå kulör, stora fönster och gott om plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett stort, rogivande och ljust sovrum med access till groventré från baksidan och plats för dubbelsäng och ett mindre sovrum. Badrummet är stort, fräscht och smakfullt med toalett, takdusch med glasväggar och infälld brunn, handfat med kommod, spotlights och svarta blandare. Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från bostaden är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. På baksidan finns en stor och fin uteplats med trätrall, gräsmatta för lek eller odling. Här kommer solen vid lunch och stannar hela dagen. På framsidan erbjuds en mysig uteplats som bjuder på trätrall och gräsplätt, allt fint inramat av staket och grind. Här är sol hela morgonen och förmiddagen. Förråd finns på baksidan och precis intill tomten på framsidan. HSB Brf Mjärdevi 2 är en välskött, stabil och aktiv förening med god ekonomi och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller lekplatser, sopsortering med återvinningsrum och trädgårdsförråd. Här bor du vid ett av Lambohovs bästa lägen, med naturen runt hörnet men ändå nära till förskolor, skolor, apotek, vårdcentral mm. Lambohovshallen ligger inom gångavstånd liksom Lambohovs centrum. Universitetet och Mjärdevi Science Park når du med en kort cykeltur. Bra kommunikationer till centrala Linköping. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Linköping har att erbjuda. Vi ses på visningen!

 • Uteplats
Storgården 29, Skäggetorp, Linköpings kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 14:00

Storgården 29

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 150 000 kr
89 m²
3 rum
5 134 kr/mån
12 921 kr/m²

Här erbjuds en öppen och hemtrevlig lägenhet där ljuset adderar en härlig och lättsam känsla till bostaden. Här kan du bo och trivas länge. I denna bostad välkomnas du av en inbjudande och öppen hall med hatthylla och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett ljust, praktiskt och socialt kök samt ett rymligt, öppet och lättmöblerat vardagsrum med generösa sällskapsytor, stora fönster och plats för soffa och matgrupp. Det större sovrummet är stort och ljust och har gott om plats för både garderober och dubbelsäng. Detta rum används idag som kontor för alla familjens medlemmar. Utöver det finns ytterligare ett sovrum med plats för dubbelsäng. Bostaden har även ett stort och funktionellt badrum med toalett, duschkabin, tvättmaskin, handfat, kommod och förvaringsskåp och en gästtoalett samt en rejäl klädkammare. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor och fin uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Den stenlagda uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela dagen och plats för matbord och stolar. Uteplatsen vetter mot ett grönområde som även rymmer en lekplats. HSB Brf Gasellen är en välskött, stabil och aktiv förening med mycket god ekonomi, gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, gym, cykelrum, hobbyrum, gemensamhetslokal, återvinningsrum och lekplatser. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Folkungagatan 14, Centralt, Linköpings kommun
 • Budgivning pågår

Folkungagatan 14

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 995 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
3 864 kr/mån
32 705 kr/m²

Här erbjuds en luftig och yteffektiv lägenhet där solljuset lyser upp rummen hela dagen. Är du på jakt efter en bostad i gott skick som det bara är att flytta in i kan det här vara lägenheten för dig. Lägenheten består av en inbjudande och ljus hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet finns mycket dagsljus, stora fönster och utgång till en delvis inglasad balkong. Köket är praktiskt, ljust och lite äldre med släta luckor och plats för matbord och stolar. Badrummet är funktionellt och fint med toalett, handfat, dusch med duschväggar och tvättmaskin. Det stora och harmoniska sovrummet har vitmålade väggar och laminatgolv och erbjuder fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Klädkammaren är väl tilltagen för bra förvaring. Lägenheten har precis fått en uppfräschning med nymålade väggar och delvis nya golv. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor, delvis inglasad och takbeklädd balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och vetter mot den fina innergården och erbjuder sol hela dagen och plats för soffgrupp. Brf Lektorn är en välskött, aktiv och stabil förening med god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga och cykelrum. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, kabel-TV och sophantering. På den prunkande, härliga innergården finns möjlighet att ansvara för en av föreningens odlingslotter. Här bor du på gångavstånd till stadens utbud av restauranger, shopping och kulturliv. Goda cykel- och bussförbindelser till övriga staden. Lektorshagen ligger ett stenkast från lägenheten, centrala Linköping en kort promenad bort och Universitetet ligger på cykelavstånd från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Annagatan 11, Ebbepark, Linköpings kommun
 • Borttagen före visning

Annagatan 11

Lägenhet
Ebbepark, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 695 000 kr
109 m²
4 rum
vån 5/5
7 800 kr/mån
33 899 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Hiss
Munkhagsgatan 126, Johannelund, Linköpings kommun
 • Budgivning pågår
Munkhagsgatan 126, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Munkhagsgatan 126, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Munkhagsgatan 126

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 655 000 kr
79 m²
4 rum
vån 1
3 928 kr/mån
20 949 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna charmiga gavelfyra i populära Johannelund. Bostaden är bekvämt belägen 1 trappa upp i hus med hiss. Bostaden är i genomgående gott skick och erbjuder er en genomtänkt planlösning som skapar en luftig och härlig atmosfär. Bostadens sociala ytor ligger i delvis öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Bostaden ger er vidare 3 sovrum som ligger i fil och nås via vardagsrummet. Från vardagsrummet har ni även en härlig balkong som vetter i soligt västerläge och bjuder på eftermiddags- och kvällssol. Bostaden präglas av smakfulla och kvalitativa materialval, fina ytskikt samt goda förvaringsmöjligheter i form av flera garderober och en rymlig klädkammare. Bostaden är så gott som helt fri från insyn med mycket grönska utanför fönsterna vilket ger en härlig och lummig känsla. Denna bostad är kort och gott perfekt för barnfamiljen eller er som önskar ha både kontor och gästrum. I den förmånliga avgiften om 3 928 kr ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägg. OBS: Bilderna är ifrån föregående ägare. Dock har nuvarande ägare inte utfört några förändringar utöver själva möblemanget. Bostaden är en del av Brf Trumspelaren som är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstugor, övernattningslägenhet, gym, bastu, gemensamhetslokal, lekplatser, grillplatser, garage och parkeringsplatser I detta attraktiva område bor du ett stenkast ifrån Johannelunds centrum som erbjuder en välsorterad ICA, Ronaldos bageri, pizzeria, vårdcentral, kiosk, bibliotek, apotek och en charmig blomsterbutik. Alldeles utanför innergården finner ni ett stort lekparks- och rekreationsområde med fotbollsplan, basketplan, skatepark, tennisplan, utegym, lekpark samt populära plaskis. En kortare promenad bort finner ni Johannelundsbadet, koloniområdena Emmalund och Ådala. Johannelund är ett citynära område som erbjuder goda busskommunikationer med täta avgångar via flera busslinjer. Önskar man hellre gå eller cykla finns fina cykel- och promenadstråk längst med natursköna Stångån. Varmt välkomna på visning

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Väverigatan 7, Valla, Linköpings kommun

Väverigatan 7

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 650 000 kr
35 m²
1 rum
vån 7/8
3 374 kr/mån
47 143 kr/m²
 • Nyproduktion
 • Hiss
Väverigatan 7, Valla, Linköpings kommun

Väverigatan 7

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
5 500 000 kr
119 m²
5 rum
vån 8/8
9 252 kr/mån
46 218 kr/m²

Nu erbjuds 119 nyproducerade kvadratmeter i Ebbepark! Ljus och fin lägenhet med balkong på åttonde våningen. Härligt ljusinsläpp, delvis upp till nock i tak, charmiga sovrum med snedtak och rejäla umgängesytor. Kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett badrum med badkar och tvättmaskin och tumlare samt ett duschrum. Bra förvaring i i både garderober och klädkammare. I källaren finns ett väl tilltaget källarförråd. Här finns även parkeringsmöjlighet i det stora moderna garaget som sköts av Dukaten. Alla bostäder i Ebbepark byggs enligt miljöcertifieringen Miljöbyggnad Silver, vilket innebär att fastigheterna ska leva upp till högt ställda krav när det gäller bland annat energiåtgång, energi och värmekällor och inomhusmiljö. Ebbepark ligger i Östra Valla. Här tar du dig enkelt med cykel nästan vart du vill: till city, universitetet, sjukhuset eller Mjärdevi Science Park. Flera busslinjer passerar området och med bil är du snabbt ute på E4:an. Skola, förskola, vårdcentral, apotek och mataffär finns i området. Dessutom har du nära till lugnet och grönskan i Vallaskogen och bara en kort promenad bort hittar du de genuina miljöerna i Gamla Linköping. Varmt välkomna på visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Annagatan 10, Ebbepark, Linköpings kommun
 • Imorgon kl 11:00

Annagatan 10

Lägenhet
Ebbepark, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
4 290 000 kr
114 m²
5 rum
vån 4/5
8 387 kr/mån
37 632 kr/m²

Nu har vi förmånen att sälja en av få femmor i Ebbepark! Här finner ni en öppen ljus och välplanerad lägenhet om 114 kvm med stor inglasad balkong. Den stora öppna ytan i mitten av lägenheten inbjuder till umgänge och omringas av 4 sovrum, kök , klädkammare och 2 badrum. De stora takfönstren och fina planlösningen ger lägenheten en charm utöver det vanliga. Förutom att det finns mycket bra förvaring i lägenheten ingår även ett rejält tilltaget källarförråd som nås lätt med hissen. Ta chansen att bli en del av Linköpings nyaste och mest spännande bostadsområde, Ebbepark, redan från början. I gamla Wahlbecks industriområde i Östra Valla, granne med Vallaskogen och Gamla Linköping och med närhet till city och flera stora arbetsplatser, växer en ny stadsdel fram där den dynamiska mixen av verksamhet, bostäder och service kommer att vara utmärkande. Här bygger Stångåstaden bostadsrätter i sitt mest innovativa byggprojekt hittills. Lägenheterna ligger i kvarteret Lugnet som är den mer stillsamma delen av Ebbepark. I Ebbepark är hållbarhet en självklarhet och området uppmuntrar till ett bekvämt och hållbart liv. Bostäderna genomsyras av hög kvalitet och moderna designval. Bostäderna i Ebbepark är certifierade enligt Miljöbyggnad Silver vilket ger en garanti för dig som bostadsinnehavare att hållbara val har gjorts genom hela byggprocessen. Bostäderna har en låg energiförbrukning vilket gynnar både klimatet och plånboken. Ett stort intag av dagsljus ger ljusa och härliga lägenheter att trivas i och bostadens ventilation säkerställer en god inomhusmiljö med bra luftomsättning och effektiv energiåtervinning. Under byggskedet har alla material valts för att säkerställa sunda material som är bra för både hälsa och miljö. Stångåstaden bygger långsiktigt och för en hållbar förvaltning. Det innebär att du får en bostad med kvalitet, säker drift och goda förutsättningar för ett problemfritt boende. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Väverigatan 5, Valla, Linköpings kommun

Väverigatan 5

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 600 000 kr
55 m²
2 rum
vån 6/7
4 780 kr/mån
47 273 kr/m²

Ta chansen att bli en del av Linköpings nya smarta och modiga stadsdel. Nu är fler bostadsrätter i kvarteret Lugnet ute till försäljning! Vill du ha ett tryggt och lugnt boende ett stenkast från centrum? Vill du bo ljust, modernt och hållbart? Välkommen till kvarteret Lugnet - den stillsamma oasen i en levande och urban stadsdel. Du får bo vägg i vägg med det senaste av innovation, med stadigt fokus på framtiden och ett sätt att leva som håller i längden. Nu säljer vi fler bostadsrätter i Linköpings nyaste och mest spännande stadsdel. Smarta, modiga, omtänksamma Ebbepark. Investera i en stadsdel som är som du. Ebbepark ligger i Östra Valla. Här tar du dig enkelt med cykel nästan vart du vill: till city, universitetet eller Mjärdevi Science Park. Flera busslinjer passerar området, och med bil är du snabbt ute på E4. Skola, förskola, vårdcentral, apotek och mataffär finns i området. Dessutom har du nära till lugnet och grönskan i både Rydsskogen och Vallaskogen, och bara en kort promenad bort hittar du de genuina miljöerna i Gamla Linköping.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Annagatan 11, Valla, Linköpings kommun

Annagatan 11

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 710 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/7
4 214 kr/mån
32 262 kr/m²

Ta chansen att bli en del av Linköpings nya smarta och modiga stadsdel. Nu är fler bostadsrätter i kvarteret Lugnet ute till försäljning! Vill du ha ett tryggt och lugnt boende ett stenkast från centrum? Vill du bo ljust, modernt och hållbart? Välkommen till kvarteret Lugnet - den stillsamma oasen i en levande och urban stadsdel. Du får bo vägg i vägg med det senaste av innovation, med stadigt fokus på framtiden och ett sätt att leva som håller i längden. Nu säljer vi fler bostadsrätter i Linköpings nyaste och mest spännande stadsdel. Smarta, modiga, omtänksamma Ebbepark. Investera i en stadsdel som är som du.

 • Hiss
Väverigatan 5, Valla, Linköpings kommun

Väverigatan 5

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 700 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/8
7 840 kr/mån
37 374 kr/m²

Ta chansen att bli en del av Linköpings nya smarta och modiga stadsdel. Vill du ha ett tryggt och lugnt boende ett stenkast från centrum? Vill du bo ljust, modernt och hållbart? Välkommen till kvarteret Lugnet - den stillsamma oasen i en levande och urban stadsdel. Du får bo vägg i vägg med det senaste av innovation, med stadigt fokus på framtiden och ett sätt att leva som håller i längden. Nu säljer vi fler bostadsrätter i Linköpings nyaste och mest spännande stadsdel. Smarta, modiga, omtänksamma Ebbepark. Investera i en stadsdel som är som du. Ebbepark ligger i Östra Valla. Här tar du dig enkelt med cykel nästan vart du vill: till city, universitetet eller Mjärdevi Science Park. Flera busslinjer passerar området, och med bil är du snabbt ute på E4. Skola, förskola, vårdcentral, apotek och mataffär finns i området. Dessutom har du nära till lugnet och grönskan i både Rydsskogen och Vallaskogen, och bara en kort promenad bort hittar du de genuina miljöerna i Gamla Linköping.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Nyproducerade lägenheter i Ebbepark!, Valla, Linköpings kommun

Nyproducerade lägenheter i Ebbepark!

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
fr. 1 650 000 kr
35-119 m²
1-5 rum
3 374 kr/mån

Ta chansen att bli en del av Linköpings nya smarta och modiga stadsdel. Nu är fler bostadsrätter i kvarteret Lugnet ute till försäljning! Vill du ha ett tryggt och lugnt boende ett stenkast från centrum? Vill du bo ljust, modernt och hållbart? Välkommen till kvarteret Lugnet - den stillsamma oasen i en levande och urban stadsdel. Du får bo vägg i vägg med det senaste av innovation, med stadigt fokus på framtiden och ett sätt att leva som håller i längden. Nu säljer vi fler bostadsrätter i Linköpings nyaste och mest spännande stadsdel. Smarta, modiga, omtänksamma Ebbepark. Investera i en stadsdel som är som du.

 • Nybyggnadsprojekt
Friköpt skogs- och trädgårdstomt med rogivande och fantastisk utsikt , null, Åtvidabergs kommun

Friköpt skogs- och trädgårdstomt med rogivande och fantastisk utsikt

Tomt
Åtvidabergs kommun
SkandiaMäklarna Linköping
250 000 kr
1 717 m² tomt

Denna öppna och friköpta skogs- och trädgårdstomt är 1717 kvadratmeter stor och utgör en fin möjlighet för dig som vill bygga ett eget hem helt från grunden. Tomten ligger utanför detaljplan. Här har ni möjlighet att bygga ert drömhus i fantastiska omgivningar och njuta av lugnet!

Visar alla 15