SkandiaMäklarna Linköping

SkandiaMäklarna Linköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bergvallaslingan 12, Nykil, Linköpings kommun
Bergvallaslingan 12, Nykil, Linköpings kommun, bild 2
Bergvallaslingan 12, Nykil, Linköpings kommun, bild 3

Bergvallaslingan 12

Villa
Nykil, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
4 495 000 kr
158 m²
6 rum
1 368 m² tomt

Det är få förunnat att ett hus som detta saluförs på marknaden. Nu har ni möjlighet att förvärva ett unikt, arkitektritat hus vars karaktärsdrag präglas av raka linjer, tilltalande värmebehandlad träfasad och stora fönsterpartier. Utemiljön består av en väl tilltagen trädgårdstomt, ett stort altandäck med pool, stenlagd uteplats på framsidan samt ett rymligt, isolerat garage med förrådsdel och elbilsladdare. Allt detta inramat i ett elegant format. Invändigt genomsyras huset av påkostade och stilfulla färg- och materialval och en påtaglig "wow-känsla". Huset byggdes 2019 och är disponerat på 158 kvadrat. Den invändiga miljön utgörs av rymliga, sociala ytor och hög takhöjd. Det är vattenburen golvvärme såväl uppe som nere och det är bergvärme som värmekälla och en solcellsanläggning med batteripack installerat och driftsatt 2024. På entréplanet ligger vardagsrum och kök med social, öppen planlösning och härifrån har man direkt access till poolområdet. Det finns en eldstad som bidrar med värme och mysfaktor. Vidare finns ett master bedroom med egen utgång till poolområdet, en tvättstuga med groventré och ett helkaklat duschrum med toalett. På övervåningen finns tre rymliga sovrum, ett stort, öppet allrum och ytterligare ett helkaklat badrum. Vi befinner oss i familjeidyllen Nykil, ett levande samhälle ca 20 minuter utanför Linköping. I samhället bl.a. finns förskola, grundskola årskurs F-6 samt en lanthandel. Det finns en busslinje in till Linköping som går via Mjärdevi, Universitetet och Universitetssjukhuset. I omgivningarna finns fina skogsområden och badplats på cykelavstånd.

  • Premium
  • Uteplats
Vallgatan 6, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
  • Lör 1 jun kl 12:30
Vallgatan 6, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Vallgatan 6, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Vallgatan 6

Lägenhet
Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 995 000 kr
72 m²
2.5 rum
vån 2
2 423 kr/mån
41 597 kr/m²

Här kommer du in i en exklusiv och luftig lägenhet där takhöjden skapar en rymd som gör att bostaden känns ännu större. Bostaden, som är om 72 välplanerade kvadratmeter, har ljusinsläpp från två väderstreck och stora sociala ytor. Hemmet är rikt på detaljer som andas kvalitet, och har en genomgående hög materiell standard. Bostadens stora fönster inger ett härligt ljusinsläpp. Det första som möter oss i denna lägenhet är en välplanerad och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och säkerhetsdörr. Vidare finns kök, vardagsrum, duschrum, toalett samt ett stort rogivande sovrum med platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng samt ett lite mindre sovrum med plats för säng. Köket är härligt med vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Det härliga och trevliga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, fiskbensparkett, härliga umgängesytor och generös takhöjd. I duschrummet finns duschvägg, handfat. Intill finns en separat toalett utrustad med handfat samt golvvärme. Här bor du i en mycket engagerad förening med närhet till såväl city som resecentrum samt endast ett stenkast från bostaden finns välsorterad matbutik, flertalet restauranger, caféer, gym med mera. Föreningen har under de senaste åren utfört omfattande renoveringar på fastigheten. Man har bland annat gjort stamrenovering, fönsterbyte samt fasad- och takbyte. Härlig innergård med gemensam uteplats utrustad med sittplatser samt grill. I fastigheten finns gemensam balkong att nyttja, tvättstuga, torkrum samt övernattningslägenhet. Lägenheten är lugnt belägen och tyst tack vare nyare ljudisolerande fönster. Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske snabbt. Varmt välkommen!

  • Premium
Thorells gata 3, Övre Vasastaden, Linköpings kommun
  • Sön 26 maj kl 13:30
Thorells gata 3, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Thorells gata 3, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Thorells gata 3

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 895 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/5
3 033 kr/mån
45 119 kr/m²

Med glädje presenterar vi nu denna 2:a byggd 2017 i populära och lugna Övre Vasastaden. Här bor du i en lägenhet med välplanerade 42 kvadratmeter, optimalt för en organiserad och trivsam vardag. Stig in i hallen som direkt öppnar upp mot vardagsrummet och köket. Här finner du plats för att hänga av dig ytterkläderna. Vardagsrummet erbjuder en öppen planlösning med insläpp av mycket naturligt ljus, samt en fransk balkong. Här får du plats med soffgrupp och matgrupp för minst fyra personer. Sovrummet ligger i direkt anslutning till vardagsrummet och rymmer plats för säng och skrivbord. I sovrummet finner du även en garderob med skjutdörrar och gott om utrymme för förvaring. Duschrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, kommod och WC, fräscht och helkaklat. Bostadsrättsföreningen strävar efter att skapa en hög livskvalitet för sina medlemmar. Utöver den vackra innergården finns tillgängliga faciliteter så som gym och en exklusiv relaxavdelning med bubbelbad och bastu. För gäster från långväga håll erbjuds ett bekvämt övernattningsrum med eget duschrum. Föreningen tillhandahåller även ett parkeringsgarage, cykelrum och lägenhetsförråd. Övre Vasastaden representerar ett eftertraktat innerstadsområde, vilket utgör en förlängning av den redan etablerade och populära Vasastaden. I Brf Vasastaden bor du i lugn och avskild miljö samtidigt som du har närhet till stadens centrum med dess rika utbud av kultur och restauranger. I närområdet finns grönskande parker och vackra promenadstråk längs Stångån. För pendlare tar det endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen, med goda kommunikationer via buss och cykelförbindelser till resten av staden. Närmaste matbutik finns bara ett stenkast bort! Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Djurgårdsgatan 30A, Centralt, Linköpings kommun
  • Sön 2 jun kl 12:30
Djurgårdsgatan 30A, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Djurgårdsgatan 30A, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Djurgårdsgatan 30A

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 750 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 188 kr/mån
36 458 kr/m²

När du kliver över tröskeln och in denna lägenhet möts du av en luftig vindslägenhet på 48 kvadratmeter vars känsla är helt unik. De effektivt utnyttjade kvadratmeterna gör att denna lägenheten utnyttjar boytan på ett mycket effektivt sätt. Tack vare det rika ljusinsläppet suddas gränsen mellan ute och inne ut. Det första som möter oss i denna lägenhet är en välplanerad och inbjudande hall med säkerhetsdörr och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett harmonisk och ljus sovalkov med fint ljusinsläpp och plats för säng. Köket är fräscht och underbart med generösa arbetsytor, vita skåpluckor, diskmaskin och plats för matbord och stolar. Det mysiga och härliga vardagsrummet bjuder på härliga umgängesytor, fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns dusch, toalett och badkar. Lägenheten är attraktivt belägen med direkt närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda, perfekt för dig som söker ett boende i oslagbar omgivning! Här bor du i vackra kvarter med kort promenadavstånd till exempelvis kommunikationer, shopping och matvarubutiker. Universitetet når du via 15 minuter med cykel. Brf Eldaren 7 är en centralt belägen lägenhet belägen på attraktiv adress. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar en härlig och lummig innergård, parkeringsplats att hyra, grillmöjligheter, tvättstuga samt källarförråd. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Graneliden 13, Hjulsbro, Linköpings kommun
  • Sön 2 jun kl 10:30
Graneliden 13, Hjulsbro, Linköpings kommun, bild 2
Graneliden 13, Hjulsbro, Linköpings kommun, bild 3

Graneliden 13

Villa
Hjulsbro, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
6 195 000 kr
164 + 58 m²
7 rum
830 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna härliga villa som har ett alldeles unikt läge på Graneliden i populära och familjevänliga Hjulsbro. Denna stora gavelsouterrängvilla har allt som familjen behöver. Huset är mycket välskött och har en praktisk och tilltalande planritning där entréplanet utgörs av sociala ytor så som stort kök samt matplats och vardagsrum, två sovrum, allrum samt ett inglasat uterum/veranda med stora glaspartier som ger en fantastisk vy över Linköping. Souterrängplanet erbjuder ett rymligt och ljust allrum med öppen spis, två sovrum, ett helkaklat och nyligen renoverat badrum samt ett eget gym och förvaringsytor. Fastigheten är belägen med ett lugnt läge på en återvändsgata och är så gott som helt fri från insyn. Den härliga tomten erbjuder mycket yta för spring och lek samt tre uteplatser där man kan avnjuta sol hela dagen. Invid huset finns en uppfart samt ett friliggande garage med anslutande förrådsutrymme. Hjulsbro är, med sin pittoreska atmosfär och närhet till både natur och stad, en dröm för den som vill förena det bästa av båda världar. Här finner ni harmoni och gemenskap med människor som ler och hälsar när de möts på gatan. Här bor ni nära bra, förskolor, skolor, en välsorterad ICA och den gemytliga kvarterskrogen Laszlos. Dessutom erbjuder området vacker natur längs Stångån samt närhet till anrika golfklubben Landeryd som ger möjlighet till avkoppling i en naturskön miljö. Närheten till Stångån innebär tillgång till bryggor, picknick områden samt badplatser med möjlighet till både sommar- och vinterbad. Hjulsbro har mycket goda förbindelser till Linköpings city med såväl kommunala bussar som samt nya uppvärmda cykelbanor som smidigt tar er till city och till Saab området. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Folkungagatan 8, Centralt, Linköpings kommun

Folkungagatan 8

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 895 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/4
4 625 kr/mån
25 959 kr/m²

Listan med fördelar blir lång på denna idealiska trea med ett kanonläge på Folkungagatan 8! Bostaden har en tacksam placering på markplan i hus byggt av JM 1996. Här kan man njuta av fönster i två väderstreck och en trevlig, inglasad uteplats mot innergård västerläge. Uteplatsen vetter ut mot den grönskande, vackra innergården som delvis sköts exemplariskt av föreningens aktiva medlemmar. Här är atmosfären lugn och behaglig, som bäddat för att låta hemkänslan infinna sig. Lägenheten är disponerad på 73 kvadrat och direkt när man kliver in i bostaden möts man av en rymlig entréhall med förvaring i garderober och en separat klädkammare med god förvaringskapacitet. I anslutning till hallen ligger badrummet där det finns dusch och toalett, samt är förberett för tvättmaskin. Vardagsrummet är lägenhetens mittpunkt och stoltserar med goda sällskapsytor och stora fönster som bidrar till fina ljusinsläpp. Köket är väl tilltaget med plats för matgrupp. De två sovrummen är rymliga och lättmöblerade. Ena sovrummet har utgång till uteplatsen. Genomgående välskött bostad där det mesta är original sedan huset byggdes 1996. Lägenheten har haft samma ägare sedan byggåret och väntar nu med spänning på nästa ägare! Innergårdens parkliknande miljö är lummig och fint anlagd med blomstrande rabatter, fruktträd och sittplatser. Här finns även möjlighet till att ansvara för en av föreningens odlingslotter. Föreningen är välskött med god ekonomi och engagerad styrelse. Månadsavgiften uppgår till 4 765 kr och inkluderar värme, vatten, internet, kabel-TV och sophantering. Det finns möjlighet att hyra parkering för 255-440kr/månad beroende på typ av parkering Här bor du med promenadavstånd till stadens utbud av restauranger, shopping och kulturliv. Goda cykel- och bussförbindelser med övriga staden. En kort promenad bort ligger Lektorshagen som är närmsta grönområde för rekreation. Sammantaget en drömbostad som du inte vill missa - varmt välkommen att besöka visningen av denna pärla!

  • Uteplats
  • Hiss
Karl Dahlgrensgatan 9, Kanberget, Linköpings kommun

Karl Dahlgrensgatan 9

Lägenhet
Kanberget, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
5 495 000 kr
133,5 + 7,2 m²
3 rum
vån 14/14
8 444 kr/mån
41 161 kr/m²

Välkommen till ditt eget himmelrike högst upp på toppen! Denna etagevåning är som ingen annan, med sina fantastiska egenskaper och en utsikt över hela Linköping som tar andan ur en. Med sina generösa takhöjder får du en känsla av rymd och frihet som inte kan mätas. Men det är inte bara höjden som imponerar här, den vackra utsikten i 360 grader över takåsarna i hela Linköping är något som får hjärtat att slå lite snabbare. Våningen fördelas om tre plan och 133,5 kvadratmeter varav entréplan beståendes av en välplanerad hall med separat klädkammare. Vardagsrum med högt i tak och synliga takbjälkar samt en milsvid utsikt över hela staden. Kök med vita köksluckor, rostfria vitvaror, inbyggnadsmicro och ugn, kyl och frys i fullhöjd, stenskiva och stilrent schackrutigt golv. Både badrum så väl som duschrum finns. Två sovrum belägna på högsta plan med gott om förvaringsutrymmen och plats för säng. Bostaden inrymmer alla tänkbara bekvämligheter man kan önska sig och en spännande arkitektur. Linköpings gamla vattentorn är en byggnad med ett högt kulturhistoriskt värde. Fastigheten uppfördes år 1910 och var i bruk fram till år 1958. Tornet är ritat av arkitekt Axel Brunskog och ombyggnaden ritades av Lars Brunskog. Fastigheten är byggd i nationalromantisk stil vilket ger ett pampigt intryck. Bostadsrättsföreningen bildades sedan år 1986 och består sedan dess av totalt 10 stycken bostadsrätter. Runt vattentornet finns en stor parkliknande trädgård där trädgårdsmöbler finns att nyttjas. Läget är oslagbart centralt, vilket ger dig närhet till allt du kan önska dig. Med Karl Dahlgrensgatan 9 som din adress kan du enkelt ta del av stadens puls och allt den har att erbjuda. Här kan du utforska Linköpings stadsliv eller ta en avkopplande promenad i närliggande grönområden. Missa inte chansen att äga detta unika etageboende högst upp i Linköping. Kontakta oss för mer information och boka visning redan idag!

  • Hiss
Snickaregatan 27, Centralt, Linköpings kommun
  • Lör 1 jun kl 13:30
Snickaregatan 27, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Snickaregatan 27, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Snickaregatan 27

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 395 000 kr
27,3 m²
1 rum
vån 1/6
2 092 kr/mån
51 099 kr/m²

Här finner du en lägenhet som är i fint skick där du inte behöver göra mer än att flytta in. Inredningen i bostaden präglas av sobra färger och ytskikt. Lägenheten erbjuder en boyta om 27.3 välplanerade kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök. De öppna ytorna lämnar plats åt allt du behöver för att trivas. Här välkomnas du in i ett mysigt och öppet allrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och plats för soffa, säng och matbord. Optimalt planerat och nyrenoverat kök med ljusa köksluckor. Bostadens fräscha och helkaklade duschrum från år 2020 har toalett, kommod och dusch. Bostaden har genomgående stora ljusinsläpp och smarta förvaringslösningar. Brf Dalkullan 21 är en ekonomiskt solid förening med ständigt fokus på förbättring. Här på Snickaregatan bor du med låg månadsavgift där värme, vatten, bostadsrättstillägg, kabel-tv, el, bredband samt förråd ingår i avgiften. Till medlemmarna tillhandahåller man tvättstuga, en mysig takterrass, cykelförråd och sopsortering. I hjärtat av Linköping bor du mycket centralt och attraktivt med närhet till bland annat vackra grönområden, trevliga promenadstråk, bra kommunikationer, matbutik, caféer, restauranger och badbrygga. Stångån ligger runt knuten, citypulsen några meter bort och Centralstation ligger en kortare promenad från bostaden. Till Universitetet tar det cirka 15 minuter cykelväg, Hälsouniversitetet cirka 5-10 minuter och Saab cirka 10 minuter. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Spannmålsgatan 56, Lambohov, Linköpings kommun
  • Sön 26 maj kl 10:30
Spannmålsgatan 56, Lambohov, Linköpings kommun, bild 2
Spannmålsgatan 56, Lambohov, Linköpings kommun, bild 3

Spannmålsgatan 56

Radhus
Lambohov, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 795 000 kr
108 m²
4 rum
6 699 kr/mån
25 880 kr/m²

Här kommer parhuset som ni så länge väntat på! Kvalitéer som exempelvis hörnläge, dubbla uteplatser, stor, grönskande trädgård och ljus, tilltalande interiör. Ett komplett drömboende med mycket hög standard, funktionalitet och trivselkänsla. Huset byggdes 2017 och är disponerat på två plan och 108 kvadratmeter boyta. Här inryms ett smakfullt kök med matplats, vardagsrum med utgång till altan, tre rejäla sovrum samt två fräscha badrum varav ett med tvättavdelning. Interiört präglas bostaden av ljusa, tilltalande ytskikt, stora fönsterpartier med härliga ljusinsläpp, smarta materialval och stilrena detaljer. Golvvärme finns på hela entréplanet. Smarta förvaringslösningar med stor garderob i entréhall och master bedroom. I anslutning till master bedroom finns dessutom en egen walk-in-closet med garderobsinredning. Exteriört erbjuder den här bostaden en väl tilltagen trädgårdstomt med möjlighet till vackra blomsterarrangemang, odlingslotter, altan och fin stenläggning. Allt detta paketerat i en underbar atmosfär. På framsidan finns en uppfart där du kan ställa två bilar. Här finns även ett uteförråd med god förvaringskapacitet. Lambohov är ett mycket välplanerat område med blandad bebyggelse samt skolor och förskolor på nära avstånd. Direkt närhet till Mjärdevi och Universitetet. Bekvämt avstånd till Djurgården centrum med dess serviceutbud samt optimala cykel- och bussförbindelser med övriga staden. Slaka motionsspår inbjuder till härliga promenader och löprundor. På kort cykelavstånd har man även Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap. Goda kommunikationer med buss- och cykelförbindelser. Detta boende är klassat som energieffektivt och med det kan du också få grönt bolån. Missa inte denna chans - välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Gammalkilsvägen 12, Ulrika, Linköpings kommun
  • Lör 1 jun kl 10:30
Gammalkilsvägen 12, Ulrika, Linköpings kommun, bild 2
Gammalkilsvägen 12, Ulrika, Linköpings kommun, bild 3

Gammalkilsvägen 12

Villa
Ulrika, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 795 000 kr
124 + 24 m²
5 rum
1 065 m² tomt

Vackert beläget, på en stor tomt i familjära Ulrika finner du en charmig, rödmålad trävilla med vita knutar som nu är redo att byta ägare. Detta gedigna 30-talshus har en inbjudande trädgård med odlingar, fruktträd och fin gärdesgård som omringar tomten. Att bo här skänker ett lugn och en avkopplande atmosfär. Huset uppfördes 1933 och har en totalyta på 148 kvadrat fördelat på 1,5 plan plus källare. Huset har förvaltats med varsam hand och renoverats i ett fint, klassiskt utförande. Huset lämnar ingen oberörd med dess tidstypiska egenskaper som bidrar till en varm, inbjudande hemkänsla. Här finns flertalet karaktärsfulla attribut som exempelvis rustika trägolv, spröjsade fönster med munblåst glas och sex fungerande eldstäder. Huset värms upp med luftvärmepump, eldstäder och element. Husets välkomnande entré är luftig och ljus. Här finns en vedkamin som tillför värme och stämning. Fint målat furugolv och en trappa som leder upp till övervåningen och ger ett intryck om hur resten av huset kommer upplevas. Köket är renoverat i lantlig, romantisk stil. Kökets utrustning består av kyl/frys med ismaskin, diskmaskin, spishäll, ugn och fläkt. Från köket leder pampiga dubbeldörrar er ut till den underbara altanen. I det socialt utformade vardagsrummet finns fönster i två väderstreck samt en kakelugn. Intill vardagsrummet finns ett sovrum med gott om garderober. Badrum intill entrén med våtrumsmatta på golv och vägg. Här finns toalett, dusch och handfat i kommod. En trappa upp finner ni ett sällskapsrum med kakelugn som även kan nyttjas som ett fjärde sovrum. Vidare finns två rymliga sovrum med förvaring och kamin respektive vedspis. På övervåningen finns även klädkammare med gott om utrymme för förvaring. I källaren finns tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, mindre snickarbod med förvaring och varmvattenberedare. Utvändigt finns en altan, grillkåta, enklare hönshus med isolerat rum byggt vid enklare garage och vedbod. Här bor man med direkt närhet till livsmedelsbutik med post och utlämningsställe. Några hundra meter från fastigheten ligger motionsspår, gym, barnomsorg med förskola och skola upp till årskurs 6. Det familjära lilla samhället är omringat av vacker natur med flertalet sjöar och vackra skogar. En kort promenad bort ligger Amundebosjöns badplats. En sommarpärla som bör upplevas med fina bryggor, omklädningsrum, kiosk och volleybollnät. En idyll som måste upplevas på plats - varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Sturegatan 3A, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun

Sturegatan 3A

Lägenhet
Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 295 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1
1 955 kr/mån
53 958 kr/m²

Välkommen till Sturegatan 3A och denna optimalt planerade och ljusa lägenhet belägen i attraktiva Vasastaden. Här finner ni en social etta om 24 kvadratmeter med vackra golv, högt i tak och härlig atmosfär. Här saknar du inget! Denna yteffektiva lägenhet har en uppfräschad kokvrå, ett allrum med del för sovplats, samt ett fräscht och helkaklat duschrum. Fina materialval i form av delvis stengolv och vackra trägolv. Egen stor trädäckad uteplats som nås via bostadens fönster. Uteplatsen bjuder på rikligt med sol från eftermiddag till kväll. Brf Jönckeshuset är en trevlig förening med goda hyresintäkter, en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller bland annat garage, soprum och tvättstuga. I månadsavgiften ingår tv, värme, vatten och källarförråd. 'Pulsen' som utmärker Sturegatan och den här delen av Vasastaden är oslagbar! Ta med en vän och ge dig ut på upptäcktsfärd bland butiker, restauranger, caféer och barer, enbart ett stenkast från bostaden. Resecentrum ligger precis intill bostaden och det tar cirka 10-15 minuter med cykel till Linköpings Universitet. Stångån med dess underbara promenadstråk ligger enbart en kortare promenad från bostaden. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt. Ett perfekt tillfälle för studenten eller pendlaren som vill ha närhet till allt. Tillträde är flexibelt och sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
S:t Larsgatan 6A, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun

S:t Larsgatan 6A

Lägenhet
Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 350 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/4
1 955 kr/mån
56 250 kr/m²

Välkommen till denna enrummare med attraktivt läge i klassiska och omtyckta kvarter! Här erbjuds du en öppen och fin bostad om 24 kvadratmeter med generös takhöjd och harmoniska färger. En lägenhet i genomgående bra skick som det bara är att flytta in och trivas i. Här kommer du rakt in i ett ljust, öppet och nymålat allrum som har vackert ljusinsläpp och plats för både soffa och matbord. Befintlig ägare har platsbyggt en unik sovalkov genom en kombinerad trä- och glasvägg som skärmar av sovplatsen från det övriga rummet. Från allrummet når du ett helkaklat duschrum utrustat med toalett, tvättmaskin, dusch och handfat. Tillhörande bostaden finns en kokvrå samt hall med goda förvaringsmöjligheter. Brf Jönckeshuset är en trevlig förening med ständigt fokus på förbättringsåtgärder och strukturerade framtidsplaner. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga och cykelrum. I månadsavgiften ingår tv, vatten, värme och källarförråd. Här bor du i en mycket engagerad förening med närhet till såväl city som resecentrum samt endast ett stenkast från bostaden finns välsorterad matbutik, flertalet restauranger, caféer, gym med mera. Det tar cirka 15-20 minuter med cykel till Linköpings Universitet. Föreningen har under de senaste åren utfört omfattande renoveringar på fastigheten. Man har bland annat gjort stamrenovering på flertalet lägenheter, nya vindslägenheter samt renoverat flertalet trapphus. Lägenheten är lugnt belägen och tyst trots sitt centrala läge. Tillträde är flexibelt. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Brandmannagatan 7A, Centralt, Linköpings kommun
  • Ons 12 jun kl 17:30
Brandmannagatan 7A, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Brandmannagatan 7A, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Brandmannagatan 7A

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 995 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1
3 534 kr/mån
40 714 kr/m²

Varmt välkommen till Brandmannagatan 7A och denna nyligen producerade tvårumslägenhet belägen i attraktiva Brandstationen och Tannefors. Den här välplanerade lägenhet disponeras på kök i vinkel med öppen planlösning mot vardagsrummet, rymligt vardagsrum med utgång till balkong, harmoniskt sovrum med garderobsvägg med skjutdörrar samt stort badrum med kombimaskin. Bostaden håller genomgående hög standard med bland annat vitlaserad askparkett och välutrustat Marbodalkök i stilren design. Garage och förråd finns i källaren med hiss. Här är det bara att flytta in och koppla av! Här bor du mycket centralt och högt med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, butiker, caféer, barer, skolor, vackra promenadstråk, pendeltågsstation och centrum. Vackra promenadstråk längsmed Stångån ligger precis runt hörnet, de utmärkta kommunikationerna vid Linköpings Resecentrum en kort promenad bort och storstadspulsen i City når du enkelt via en kortare promenad. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Linköping! Tillträde enligt överenskommelse. Detta boende måste upplevas på plats. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Odalgatan 1, Lambohov, Linköpings kommun

Odalgatan 1

Lägenhet
Lambohov, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 495 000 kr
93,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 186 kr/mån
15 989 kr/m²

Låt känslan av lugn och harmoni omfamna er i denna trivsamma bostad belägen en trappa upp i huset i omtyckta Lambohov. Här erbjuds en bostad med utpräglad hemkänsla, befriad från insyn med dubbla uteplatser i varsitt väderstreck. Lägenheten är välplanerad med tre rum och kök och en boyta på hela 93,5 kvadratmeter. När ni kliver in genom ytterdörren möts ni av en rymlig hall med badrum och klädkammare i direkt anslutning. Köket är praktiskt planerat med goda arbetsytor, mycket skåpsförvaring och utrymme för matgrupp intill det trevliga fönsterpartiet. Från köket når man den ena balkongen som vetter mot söder. Vardagsrummet är socialt utformat och erbjuder flertalet möbleringsalternativ. Härifrån når man utgången till den andra balkongen i norrläge. Sovrummen är väl tilltagna och mellan dessa ligger ytterligare en klädkammare med god förvaringskapacitet. Läget är riktigt trevligt, omgivningen runt lägenheten är bilfri och präglas av vackra grönområden, vilket bidrar till en lugn och harmonisk atmosfär. Välskött HSB-förening med god ekonomi och väl underhållna fastigheter. Föreningen bildades i början på 80-talet och består av 192 lägenheter. I avgiften på 5 186 kr ingår värme, vatten, kabel-tv, och sophantering. Till lägenheten hör ett förråd och det finns möjlighet att hyra parkering, antingen utomhus eller i garagelänga. På bekvämt gångavstånd ligger Lambohovs centrum med bl.a. matbutik, apotek, frisör, pizzeria och bibliotek. Även Djurgårdens centrum ligger i närheten och där finns stormarknad, systembolaget, gym, apotek, restaurang och inredningsbutik. Flertalet skolor och förskolor finns i området. Här bor man med direkt närhet till Mjärdevi Science Park och Universitetet. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. För dig som uppskattar utomhusaktiviteter ligger motionsspåret ett stenkast bort. Odalgatan ligger precis i gränslandet där stadsbebyggelsen övergår i vacker natur. Här är det inte svårt att trivas. Välkommen på visning!

  • Balkong
Munkhagsgatan 100, Johannelund, Linköpings kommun
Munkhagsgatan 100, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Munkhagsgatan 100, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Munkhagsgatan 100

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 695 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 094 kr/mån
22 450 kr/m²

Välkommen till Munkhagsgatan 100 och denna helt inflyttningsklara lägenhet belägen på våning 2. Här finner ni 75,5 smakfullt inredda kvadratmeter med hög standard på material och maskiner i en ljus och charmig bostad med sociala ytor, vackert ljusinsläpp och smarta förvaringslösningar. Här bor du med ett perfekt läge i hjärtat av Johannelund! Bostaden har ett ljust lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong. Här finns gott om plats och flexibilitet för möblering och rymmer även en rejäl matplats som är bostadens mittpunkt. Det härliga köket är placerat längst in i bostaden och har bra utrustning och arbetsyta. Sovrummen är lugna och harmoniska, här finns gott om plats för både säng och övrig möblering/förvaring. Badrummet är snyggt renoverat och även praktiskt utrustat med tvättmaskin. Bostaden ingår i föreningen Brf Trumspelaren som är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats, parkeringsplats, garage, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och gym. I månadsavgiften om 4 094 kronor ingår värme, bredband, vatten och tv. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda. I området Johannelund tar du dig enkelt in till city via buss, cykel eller en trevlig promenad längs med Stångån. I stadsdelen finns även koloniområdena Emmalund och Ådala såväl som Johannelundsbadet enbart ett stenkast från bostaden. Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Folkets Parksgatan 8, Gottfridsberg, Linköpings kommun
  • Sön 26 maj kl 16:30
Folkets Parksgatan 8, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 2
Folkets Parksgatan 8, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 3

Folkets Parksgatan 8

Lägenhet
Gottfridsberg, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/5
3 405 kr/mån
39 900 kr/m²

Chans till romans? Det är inte svårt att bli förförd av den här moderna, smart planerade tvåan i hjärtat av Folkets Park i Gottfridsberg. Här presenteras en mycket trevlig bostad på 50 kvadratmeter med stor, inglasad balkong som löper utmed hela lägenheten i soligt söderläge. Bostaden färdigställdes 2015 och andas fortfarande nykänsla. Genomgående ljus och stilfull interiör med kök och vardagsrum i öppen planlösning, rymligt sovrum, helkaklat duschrum med kombitvättmaskin och smarta förvaringslösningar. Stora fönsterpartier som bidrar till härliga ljusinsläpp. Bostaden har ett trevligt hörnläge med lugna omgivningar och direkt närhet till den intilliggande tallparken. Det är inte svårt att koppla av och känna sig som hemma. Brf Dansbanan består av 51 bostadsrättslägenheter. Stabil förening med god ekonomi och välskött fastighet. I källaren finns garage, lägenhetsförråd och cykelförråd. Avgiften ligger på 3 405 kr och då ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Föreningen har tecknat ett kollektiv elavtal, vilket innebär att man köper el som en enda större kund. De boende slipper därmed nätkostnaden, som annars utgör en väsentlig del av elräkningen. Elkostnaden debiteras på den vanliga avin för månadsavgiften, där den exakta förbrukningen tydligt anges för varje månad. Folkets Park invigdes den 5 juni 1921 och förknippas med nöje och glädje. Parkenområdet har under senare år fört en slumrande tillvaro. Naturen har fått råda vilket skapat en unik karaktär med uppvuxen tallskog mitt i staden. Lägenheten vetter mot Tallgården med dess nästan magiska och romantiska känsla av rofylldhet och mystik. Innergården består av gräs, planteringar, fina promenadvägar, en liten lekplats och vackra sittplatser. Gården övergår mjukt till omgivningens välbevarade naturmark med dess uppvuxna tallmiljö. Det geografiska läget är optimalt - du kan snabbt ta dig till ner till pulsen i city för ett restaurangbesök eller ta en lugn promenad och lyssna på fågelsång i Valla friluftsområde. För dig som studerar vid Universitetet eller arbetar i Mjärdevi är det bekvämt gång- och cykelavstånd. Området ligger bra till hur du än väljer att leva ditt liv. Definitivt ett tillfälle att ta vara på - välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Hiss
Lärdomsgatan 12, Vallastaden, Linköpings kommun
Lärdomsgatan 12, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Lärdomsgatan 12, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Lärdomsgatan 12

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 695 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3
4 126 kr/mån
36 064 kr/m²

Nu har vi nöjet att saluföra en fantastiskt fin lägenhet på Lärdomsgatan 12! Listan med häftiga attribut görs lång med bland annat ståtliga fönsterpartier, råa betongväggar och en tilltalande balkong. Hela lägenheten genomsyras av en industriell stil och en påtaglig rymd som bidrar till en härlig atmosfär. Den råa betongen i kombination med köket som bryter av skapar en smakfull interiör. Bostadens planlösning är mycket smart planerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning som utgör en stor, social enhet. Detta kök är en dröm för matlagningsälskaren med gott om arbetsytor, diskmaskin samt kyl/frys är snyggt intrigerat. Här kan man laga mat och samtidigt socialisera sig med sina gäster vid matbordet. Från köket har man utgång till den stora balkongen där du kan avnjuta morgonkaffet under sommarhalvåret. Sovrummet är beläget intill vardagsrummet med egen utgång till balkongen. Bra med förvaring i en garderobsvägg i både sovrum och hall. Det finns ett fräscht, helkaklat duschrum med tvättmaskin. Brf Magasinet i Vallastaden består av 32 lägenheter fördelade på två fastigheter, Lärdomsgatan 12 och 14. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar en gemensam pool samt en festlokal med eget kök och sittplatser. I anslutning till denna gemensamma lokal finns även en härlig grillplats med ytterligare sittplatser. Här bor man bekymmersfritt och bekvämt med ett utmärkt läge i attraktiva Vallastaden. Direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. I närområdet finns en mindre matbutik där man kan handla matvaror. På kort promenadavstånd ligger Djurgårdens centrum med dess serviceutbud i form av en större välsorterad matbutik, restaurang, apotek, gym samt Systembolaget. Perfekt bostad för dig som söker en bostad med närhet till allt man kan önska sig.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Repslagaregatan 34, City, Linköpings kommun
  • Sön 26 maj kl 12:00

Repslagaregatan 34

Lägenhet
City, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 395 000 kr
47 m²
1.5 rum
vån 1/5
2 485 kr/mån
29 681 kr/m²

Vi presenterar stolt en fin etta med perfekt planlösning på optimalt cityläge. Bostaden är 47 kvadrat och ligger bekvämt belägen en halv trappa upp i huset. Här möts vi av en smart planlösning där vardagsrummet är avdelat så att man har en praktisk sovalkov. Rummet är ljust och erbjuder plats för såväl soffa, arbetshörna som säng och bokhylla. Köket är rymligt och praktiskt med kökssnickerier i vitt, samt gott om förvaring och plats för matbord för 4 personer. Stort badrum med badkar, handfat i kommod, handdukstork samt wc. I badrummet finns en egen tvättstugedel med tvättmaskin, torktumlare samt ett vädringsfönster. Till bostaden hör ett mycket rymligt källarförråd. Här bor ni i en mycket stabil bostadsrättsförening där bredband ingår i avgiften. På innergården finns en fin uteplats med umgängesytor för föreningens medlemmar. I övrigt finns även festlokal och övernattningslägenhet som går att hyra. På denna lugna men centralt belägna adress bor ni med närhet till stadens puls som erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger. Medicinska fakulteten och Universitetssjukhuset nås med några minuters promenadavstånd. Universitetet vid Campus Valla tar ni er smidigt till via cykel eller kollektivtrafik. Från bostaden har ni även endast 5 min promenad ner till Stångåns vackra promenadstråk. -En lägenhet som måste ses!

  • Plus
  • Hiss
Nygatan 44, Centralt, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 17:30
Nygatan 44, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Nygatan 44, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Nygatan 44

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 395 000 kr
68 m²
2 rum
vån 5/5
4 302 kr/mån
35 221 kr/m²

Det är med glädje vi presenterar denna centralt belägna vindslägenhet på Nygatan 44. Här möts du av 68 välplanerade kvadratmeter fördelade på två rum och kök, i en trivsam planlösning. Stig in i hallen med klinkergolv och praktiska garderober för enkel förvaring av ytterkläder. Hallen leder naturligt in i vardagsrummet, där generöst med naturligt ljus skapar en inbjudande atmosfär. Här finns gott om plats för både matplats och soffgrupp, med parkettgolv och väggar i en lugnande nyans. Köket, direkt anslutet till vardagsrummet/matsalen, imponerar med högkvalitativa vitvaror, inklusive kyl, frys, ugn, spishäll och vinkyl. Sovrummet rymmer en säng, nattduksbord och en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar. Från sovrummet har du även tillgång till balkongen, en perfekt plats att njuta av kvällssolen mitt i hjärtat av Linköping. Lägenheten har en klädkammare och ett modernt duschrum, komplett med tvättmaskin, torktumlare, dusch, handfat, kommod, WC och uppvärmd handdukstork. En harmonisk boendemiljö där varje detalj är omsorgsfullt planerad för ditt bekväma boende. HSB BRF Ekonomen 2 är en stabil förening som är väl etablerad och lågt belånad. Föreningen erbjuder tvättstuga, mangelrum, soprum bekvämt beläget på innergården och förråd om ca 8kvm tillhörande lägenheten. Här bor du bekvämt med alla nödvändigheter inom promenadavstånd. Ett stenkast från bostaden finner du trädgårdsföreningen, matbutiker, affärer, gym, kollektivtrafik och stadspulsen, här kan du njuta av en bekväm och bekymmersfri vardag. Missa inte denna chans, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Snickaregatan 27, City, Linköpings kommun
  • Sön 26 maj kl 11:30
Snickaregatan 27, City, Linköpings kommun, bild 2
Snickaregatan 27, City, Linköpings kommun, bild 3

Snickaregatan 27

Lägenhet
City, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 195 000 kr
26 m²
1 rum
vån -1
2 210 kr/mån
45 962 kr/m²

Välkomna till Snickaregatan 27! Den perfekta cityettan med närhet till allt. Denna topprenoverade etta erbjuder en bekväm livsstil med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Lägenheten passar ypperligt som förstagångslägenhet eller till studenten med dess strategiska läge mitt i city med gångavstånd till resecentrum samt med cykelavstånd till Universitetet. Lägenheten är otroligt välplanerad och utnyttjar varje kvadratmeter på rätt sätt. Den erbjuder fina ytskikt med en öppen planlösning. Köksdelen är modernt utrustad med alla nödvändiga maskiner och har gott om förvaringsutrymme. Lägenhetens badrum har bekvämligheter så som dusch, handfat och toalett, samt en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I sovrumsdelen av lägenheten finns gott om plats för en säng samt förvaring av kläder och personliga tillhörigheter. Här bor ni på ett bra läge mitt i stan med fina omgivningar kring Stångån och dess härliga miljö med fina promenadstråk. Lägenheten är belägen med lugnt läge med fönster in mot gården. I huset finns bekvämligheter så som hiss, tvättstuga, cykelförråd och möjlighet till parkering för bilen (separat kö). Välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Ekhagagatan 72, Duvkullen, Linköpings kommun
  • Idag kl 15:00
Ekhagagatan 72, Duvkullen, Linköpings kommun, bild 2
Ekhagagatan 72, Duvkullen, Linköpings kommun, bild 3

Ekhagagatan 72

Lägenhet
Duvkullen, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/4
5 196 kr/mån
25 253 kr/m²

Kliv in i ditt drömhem på Ekhagagatan 72 och upptäck en unik trea som överskrider alla förväntningar! Denna fantastiska bostad är belägen högst upp i huset och välkomnar dig med en generös inglasad balkong, perfekt för avkoppling och sociala tillfällen med vänner och familj. Njut av mysiga kvällar framför den sprakande braskaminen, medan takfönstren sprider in ljuset och skapar en harmonisk atmosfär i hela rummet. Varje hörn av denna lägenhet andas karaktär och stil, från de genomtänkta detaljerna till de välplanerade utrymmena. Belägenheten är oslagbar med närhet till både City och Ekholmen Centrum, vilket ger dig oändliga möjligheter till shopping, restauranger och kulturella upplevelser. Dessutom erbjuder området en harmonisk miljö med grönska och närhet till Stångån, perfekt för avkopplande promenader och rekreation. Med en hiss i huset och tryggheten av en stabil Riksbyggenförening kan du känna dig säker och bekväm i ditt nya hem. Missa inte chansen att uppleva det bästa av både stads- och naturliv i denna extraordinära bostad på Ekhagagatan 72. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt drömmen om ditt perfekta hem bli verklighet!

  • Premium
  • Hiss
Idrottsvägen 13, Loftahammar, Västerviks kommun
  • Tor 6 jun kl 10:00
Idrottsvägen 13, Loftahammar, Västerviks kommun, bild 2
Idrottsvägen 13, Loftahammar, Västerviks kommun, bild 3

Idrottsvägen 13

Fritidshus
Loftahammar, Västerviks kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 675 000 kr
49 + 3 m²
3 rum
2 299 m² tomt

Det är få förunnat att dessa chanser dyker upp på marknaden. Nu kan vi stolt presentera detta charmiga soldattorp med permanentstandard beläget i hjärtat av Loftahammars samhälle. Huset ligger med ett oerhört fint läge med en ogenerad havsutsikt och den underbara skärgården som närmsta granne. En mycket stor, användbar tomt om hela 2 300 kvadrat som öppnar upp för flertalet möjligheter, t.ex. nybyggnation eller avstyckning. Detta idylliska 1800-talstorp är fördelat på två plan och är disponerat på 49 kvadratmeter boyta. Huset är vinterbonat och kan nyttjas som åretruntboende. På bottenvåningen finns vardagsrum och kök samt förrådsutrymmen. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, järnspis, tvättmaskin och diskmaskin. På övervåningen finns två sovrum och en toalett. Huset värms upp av luftvärmepump, elelement och av vedeldning via öppen spis med kassett som står i vardagsrummet samt järnspisen i köket. I ena sovrummet på övervåningen finns en öppen spis som ej är i bruk. Den stora trädgården är lättskött på plan yta och har stor potential att kunna bebyggas eller delas av till två tomter. Framför torpet finns en altan i soligt söderläge. På tomten finns en äldre ekonomibyggnad som går att använda som förvaringsbod/vedbod eller byggas om till gästhus. Huset är välbyggt och lättskött och har underhållits väl genom åren. Här finns kommunalt vatten och avlopp och fiber finns draget fram till tomtgränsen. Lägesfaktorn är optimal med närheten till Loftahammars centrum med matbutik, bageri, glasskiosk, bensinmack och restauranger. För den golfintresserade finns Loftahammars Golfklubb i direkt närhet. Närheten till havet och skärgården erbjuder fantastiska möjligheter till bad- och båtaktiviteter. Det finns möjlighet att hyra bryggplats framför fastigheten. Passa på att säkra sommarstugedrömmen, tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
Nytorpsvägen 232, Ljungsbro, Linköpings kommun
  • Sön 26 maj kl 14:30
Nytorpsvägen 232, Ljungsbro, Linköpings kommun, bild 2
Nytorpsvägen 232, Ljungsbro, Linköpings kommun, bild 3

Nytorpsvägen 232

Lägenhet
Ljungsbro, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 395 000 kr
115 m²
5 rum
6 539 kr/mån
20 826 kr/m²

Detta fantastiska bostadsrättsradhus är en pärla som har genomgått noggranna renoveringar och uppdateringar över tid. Här kan ni njuta av 115 kvadratmeter optimerat boende över två plan, med en underbar grönskande uteplats i söderläge som öppnar upp mot ett fridfullt grönområde. Läget är helt enastående. Med direkt närhet till skolor och förskolor är detta ett perfekt hem för den lilla familjen. Vidare kan du enkelt promenera till lokala affärer och restauranger, och den vackra Göta kanal är bara ett kort avstånd bort. För naturälskaren finns det fina grönområden och naturreservat att utforska i närheten, och Ljungsbro samhälle erbjuder en trivsam atmosfär med allt du behöver. Föreningen är stabil, välskött och har bra ekonomi. Alla hushåll har rätt till ett garage mot tillägg 275 kr/mån. Det finns tillgång till övernattningslägenhet samt gym, bastu och gemensamhetslokal för en liten avgift och tvättstugor kostnadsfritt. Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta med bra bussförbindelser och nära till E4:an för en smidig pendling till både Linköping och Norrköping. För den som älskar att promenera eller cykla finns det vackra promenadstråk längs med Göta kanal och i det omgivande naturområdet. Detta bostadsrättsradhus är perfekt för familjen som söker en harmonisk tillvaro med närhet till allt man kan önska sig. Här kan du skapa minnen för livet och trivas i ett lugnt och tryggt område. Välkommen till familjelivet i Ljungsbro – detta är hemmet du alltid har drömt om!

  • Premium
Ånestadsgatan 25D, Ånestad, Linköpings kommun
  • Lör 25 maj kl 13:00

Ånestadsgatan 25D

Radhus
Ånestad, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 195 000 kr
103 m²
4 rum
190 m² tomt

Chans till romans - det här oerhört fint renoverade radhuset i Ånestad kan nu bli ert! Här presenterar vi stolt ett charmigt 50-talsradhus med ett fenomenalt läge då tomten vetter ut mot en mysig talldunge i soligt västerläge. Huset är oerhört smakfullt renoverat i modern, skandinavisk stil med den tidstypiska känslan bevarad från husets byggår. Här är det omöjligt att inte låta sig tilltalas av alla vackra material som skapar en harmonisk upplevelse i hemmet. Huset är smart planerat på totalt 103 kvadrat. På entréplanet möts man av en entréhall där man får direktkontakt med kök och vardagsrum som tillsammans utgör en stor, social enhet. Vardagsrummet har stora fönsterpartier som vetter ut mot det lugna, fridfulla grönområdet och här finns utgång till altandäck under tak och trädgården. Det finns en karaktärsfull eldstad placerad i vardagsrummets mitt, den är dock ej eldningsbar. På entréplanet finns även en gästtoalett med tvättmaskin och torktumlare. Den ståtliga trappan leder upp till det övre planet där man möts av ett allrum med utgång till en liten balkong. Det finns två sovrum och ett helkaklat badrum med toalett och badkar. I sovrummen finns integrerade förvaringslösningar. Vinden utgörs av ett väl tilltaget utrymme med normal ståhöjd och detta utrymme kan tjänstgöra som antingen förvaringsutrymme eller extra rum. Fastigheten är en del av en välskött samfällighet (Tranan) som erbjuder tillgång till en föreningsbyggnad med tvättstuga, festlokal med kök, bastu och två övernattningsrum. Samfälligheten tillhandahåller fastighetsägarna parkeringar utomhus och garage och ombesörjer skötseln av gemensamma ytor kring husen. Här bor du i ett väldigt omtyckt område med fina omgivningar. Kort cykelavstånd till Linköpings stadskärna och SAAB. I närområdet finns flertalet skolor och förskolor, bra bussförbindelser och närhet till handel. Ett perfekt område för såväl den yngre som den äldre!

  • Plus
Götgatan 30B, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
Götgatan 30B, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Götgatan 30B, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Götgatan 30B

Lägenhet
Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 895 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
3 001 kr/mån
36 442 kr/m²

I hjärtat av populära Vasastaden finner du denna fantastiska tvåa, en optimalt planerad och ljus lägenhet i fint skick med generös takhöjd och smarta förvaringslösningar. Här bor du med ett lugnt, skönt och insynsskyddat läge där du finner stadens puls runt knuten. Hela lägenheten har en fantastisk takhöjd, är genomgående ljus och erbjuder en planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter till fullo! Detta är den optimala lägenheten för dig som söker ett bra första boende eller som ska börja studera. Bostaden har genomgående vackra golv och ljusa väggar. Här finner man även ett socialt och härligt vardagsrum med plats för soffgrupp som matbord och annat möblemang. Från vardagsrummet har du en härlig utsikt mot innergården. Bostadens fina kök är smakfullt inrett och erbjuder vita skåpsluckor med mycket förvarning samt utrustning som diskmaskin, kyl/frys, fläkt, spishäll och inbyggd micro. Du har även gott om plats för ditt matbord samt stolar. Lägenheten har ett mysigt och stort sovrum med garderob och gott om plats för dubbelsäng. Det helkaklade badrummet är smakfullt och fräscht i genomgående neutrala färgskalor. Till lägenheten disponeras ett mat- samt vindsförråd. Genom föreningen Riksbyggen Linköpingshus nr 5 har du möjlighet att utnyttja tvättstuga, gym, bastu, grillplats och en vacker innergård. I månadsavgiften om 3 001 kronor ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt två förråd. En välskött och stabil förening med god ekonomi, låg belåningsgrad och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. På Götgatan bor du i ett lugnt och trivsamt läge med citypulsen runt hörnet. För den som önskar finns det i närområdet butiker, restauranger, caféer, matbutiker, skolor samt vackra promenadstråk. I direkt närhet till bostaden finns goda kommunikationer till city som Universitetet. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt! Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen på visning!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 122