SkandiaMäklarna Linköping

SkandiaMäklarna Linköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vasavägen 44E, Vasastaden, Linköpings kommun
  • Kommande
Vasavägen 44E, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Vasavägen 44E, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Vasavägen 44E

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 850 000 kr
38 m²
2 rum
vån 2/3
2 432 kr/mån
48 684 kr/m²

Nu finns chansen att bli ägare till en tvårummare där varje kvadratmeter nyttjas. Här finner du en smart planerad lägenhet i fint skick som bland annat erbjuder stora fönster, vackert ljusinsläpp, charmiga attribut och välplanerad planlösning.   Det första som möter oss i denna lägenhet är en välplanerad och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och säkerhetsdörr. Vidare finns kök, vardagsrum, duschrum och ett harmoniskt och mysigt sovrum med garderober och plats för säng. Köket är stilrent, modernt och fräscht med generösa arbetsytor, släta luckor och höga skåp. Det mysiga och härliga vardagsrummet bjuder på stora fönster, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp samt separat mindre klädkammare. I det helkaklade och renoverade duschrummet finns toalett, handdukstork, golvvärme, dusch, kommod och handfat. Genom föreningen har du möjlighet att utnyttja tvättstuga, cykelförråd, bastu och en lummig innergård. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, källarförråd samt bostadsrättstillägg. En välskött och stabil förening med god ekonomi och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. På Vasavägen bor du i ett lugnt och trivsamt läge med citypulsen runt hörnet. För den som önskar finns det i närområdet butiker, restauranger, caféer, matbutiker, skolor samt vackra promenadstråk. I direkt närhet till bostaden finns goda kommunikationer till city som cykelavstånd till Universitetet. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt! Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen!

  • Premium
Brandmannagatan 5A, Tannefors, Linköpings kommun
  • Kommande

Brandmannagatan 5A

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
4 500 000 kr
83 m²
3 rum
vån 8/8
5 371 kr/mån
54 217 kr/m²

Med ett attraktivt läge på Brandmannagatan finner du denna stilrena och charmiga trerummare om 83 kvadratmeter med en stor inglasad balkong med utsikt över Stångån och Vimanshäll, påkostade ytskikt såväl som en välplanerad och öppen planlösning. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är belägen på våning 8 av 8 i ett hus med hiss. Rummen disponeras enligt ett stilrent kök i grått från Marbodal som erbjuder bra arbetsytor och rymlig del för matplats. Köket har materialval i form av rostfria vitvaror från Siemens, induktionshäll samt tillval i form av vinkyl, inbyggnadskyl och frys, vitrinskåp och bänkskiva i marmor. Två harmoniska sovrum varav ena har plats för säng och goda förvaringsmöjligheter i form av större inbyggd garderob med skjutdörrar i spegelglas samt ett sovrum med garderob och plats för säng eller skrivbord. Stor hall med skjutdörrsgarderob och öppna ytor. Tillhörande finner ni ett lyxigt helkaklat och modernt badrum utrustad med badkar, tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare, handdukstork och golvvärme samt en gästtoalett utrustad med toalett och handfat. Bostaden tillhör föreningen Brf Brandstationen 1 som bildades 2017 och består idag av totalt 62 st lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en vacker innergård med tillhörande grönområde. Ett källarförråd följer med denna lägenhet. Föreningen disponerar över garageplatser både med och utan el som de boende kan hyra. I området Tannefors finner ni natursköna omgivningar så som vackra promenadstråk längsmed Stångån. Alldeles i närheten finns välsorterad matbutik, butiker, restauranger, Östgöta Kök, takbar, Ronaldos Bageri i huset bredvid, gym, sushirestaurang, fiskaffär och apotek. Bara ett stenkast bort ligger stadskärnan med alla dess utbud av shopping samt att man med en kort cykeltur når Resecentrum. Goda kommunikationer via buss, cykel eller gångväg. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Nya Tanneforsvägen 22G, Centralt/Tannefors, Linköpings kommun
  • Kommande

Nya Tanneforsvägen 22G

Lägenhet
Centralt/Tannefors, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 295 000 kr
52 m²
2 rum
vån 5/8
3 653 kr/mån
44 135 kr/m²

Med ett attraktivt läge på våningen 5 av 8 och Nya Tanneforsvägen 22G finner du denna stilrena och charmiga tvårummare om 52 kvadratmeter med en stor balkong med utsikt över trädtopparna, fina materialval såväl som en välplanerad och öppen planlösning. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd. Rummen disponeras enligt ett stilrent kök i grått i öppen planlösning från Marbodal som erbjuder bra arbetsytor och rymlig del för matplats med utsikt mot Stångån. Vitvaror från Siemens i form av kombinerad kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn, integrerad diskmaskin och fläkt från Franke. Ett harmoniskt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober med inredning från Elfa. Tillhörande finner ni ett helkaklat och modernt duschrum med dusch och toalett, förvaringsskåp, torktumlare och tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter i form av större skjutdörrsgarderob i hall. Genomgående golv i vitlaserad ask i lägenheten och nymålade väggar i harmoniska färger. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en underbar och stor balkong med sydost läge om 8 kvadratmeter som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder stora lättmöblerade ytor. Solen är på balkongen mellan morgon till eftermiddag. Bostaden tillhör föreningen Brf Brandstationen 3 som bildades 2019 och består idag av totalt 83 st lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en vacker innergård med tillhörande grönområde. Ett källarförråd följer med denna lägenhet. Föreningen disponerar över både garageplatser som de boende kan hyra. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv, ip-telefoni samt bredband. I området Tannefors finner ni natursköna omgivningar så som vackra promenadstråk längsmed Stångån. Alldeles i närheten finns välsorterad matbutik, butiker, takbar, sushirestaurangen Norika, Ronaldos Bageri i huset bredvid, gym, fiskaffär och apotek. Bara ett stenkast bort ligger stadskärnan med alla dess utbud av shopping samt att man med en kort cykeltur når Resecentrum. Goda kommunikationer via buss, cykel eller gångväg. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Forshemsgatan 1, Hejdegården, Linköpings kommun
  • Kommande
Forshemsgatan 1, Hejdegården, Linköpings kommun, bild 2
Forshemsgatan 1, Hejdegården, Linköpings kommun, bild 3

Forshemsgatan 1

Lägenhet
Hejdegården, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 795 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1/5
4 627 kr/mån
35 157 kr/m²

Här på trevliga Forshemsgatan 1 hittar du denna fräscha hörnlägenhet med fönster åt två håll. Bostadens generösa takhöjd skapar en känsla av rymd, vilket i allra högsta grad bidrar till hemmets trevliga atmosfär. Bostaden är 79.5 kvadratmeter stor och består av tre rum och kök. Tack vare det rika ljusinsläppet suddas gränsen mellan ute och inne ut. I den inbjudande och välplanerade hallen i denna lägenhet finns goda avhängningsmöjligheter, säkerhetsdörr och gott om plats för jackor och skor. Vidare har vi ett välplanerat och härligt vardagsrum som bjuder på mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Det sociala, renoverade och stilrena köket från Epoq med påkostade material och vitvaror, höga skåp, bra förvaringsmöjligheter, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett stort och harmoniskt sovrum med fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng och ett andra sovrum, perfekt som barnrum eller som kontor. Badrummet är påkostat och smakfullt med badrumsskåp, golvvärme, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, spotlights och takdusch. Här finns gott om förvaring i form av två klädkammare varav båda nås från bostadens hall. Smarta tekniska lösningar i bostaden finns i form av belysning som fjärrstyrs via mobilappen Plejd. Från vardagsrummet kan du kliva ut på den takbeklädda, lummiga och mysiga altanen som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här erbjuds trätrall, lättmöblerade ytor och sol större delen av eftermiddag och kväll. HSB Brf Brittenborg är en välskött, solid och engagerad förening med mycket god ekonomi, en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller övernattningslägenhet som nyttjas via grannföreningen, en trevlig innergård med kryddträdgård, grovsoprum, cykelrum. På gården finns grillplats och uteplats under tak. Syrenbersån som finns i anslutning till kvartershuset är sparad sedan Brittenborgskolan låg här. Garage finns att hyra och det finns besöksparkering med nio platser. Trygga, idylliska och omtyckta Hejdegården är ett utmärkt område för den med höga krav på sitt boende. Här finns bland annat trevliga promenadstråk längsmed Stångån, vackra grönområden, bra kommunikationer och Tannefors Slusscafé med bland annat skaldjurskvällar samt grillbuffé. Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Selma Lagerlöfs gata 5, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Kommande
Selma Lagerlöfs gata 5, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Selma Lagerlöfs gata 5, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Selma Lagerlöfs gata 5

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 195 000 kr
60 m²
2 rum
vån 5/6
3 258 kr/mån
36 583 kr/m²

Här välkomnas du in i en modern och harmonisk tvåa högt upp i huset på femte våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en stor, mysig och takbeklädd balkong med lättmöblerade ytor, kvällssol och plats för ett mindre bord och stolar. Lägenhetens yta om 60 kvadratmeter ger goda förutsättningar för dig som vill bo nära naturen eller dig som söker ett bekymmersfritt boende att verkligen trivas i. Lägenheten består av en stor, funktionell och inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett duschrum och sovrum. I det sociala och öppna vardagsrummet finns mycket dagsljus, stora fönster och generösa sällskapsytor. Köket är socialt, fräscht och stilrent med generösa arbetsytor, bänkskiva i sten, vita släta luckor, höga skåp och öppen planlösning mot vardagsrummet. Duschrummet är stort, smakfullt och funktionellt med toalett, dusch, badrumsskåp, tvättmaskin, torktumlare och spotlights. Det stora och inbjudande sovrummet har vita väggar och vackert trägolv och erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter, gott om garderober och plats för dubbelsäng. Från sovrummet kan du kliva ut på den stora, mysiga och takbeklädda balkongen som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här erbjuds lättmöblerade ytor, kvällssol och plats för ett mindre bord. Via bostadens entré finns också loftgången där man kan njuta av morgon samt förmiddagssol. BRF Integralen består utav fem huskroppar med 105 lägenheter ritat av en av Sveriges mest kända arkitekter, Thomas Sandell. Arkitekturen är innovativ och oväntad vilket går väl i samklang med Vallastadens ursprungsidé där visionen har varit mångfald, variation och möten i kombination med nytänkande och hållbarhet. I föreningen finns bland annat en gemensam takterrass med vinterträdgård och som medlem i föreningen har man även tillgång till ett felleshus med övernattningslägenhet och festlokal. Här, i innovativa Vallastaden, bor ni med ett suveränt läge där ni har närhet till det mesta för en bekväm och aktiv vardag. Området ligger alldeles intill Campus Valla och på kort cykelavstånd når ni Linköping Science Park, US, Garnisonen och centrala Linköping. Inom en kilometers radie erbjuds ni ett komplett serviceutbud med bland annat välsorterad mataffär, Systembolaget, apotek, restauranger, caféer och flera gym. Dessutom bor ni med naturen runt knuten då området ligger inbäddat mellan stadsnära Vallaskogen och vidsträckta Tinnerö Eklandskap. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Soldanevägen 38B, Ekängen, Linköpings kommun
  • Kommande
Soldanevägen 38B, Ekängen, Linköpings kommun, bild 2
Soldanevägen 38B, Ekängen, Linköpings kommun, bild 3

Soldanevägen 38B

Radhus
Ekängen, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
Pris saknas
119,3 m²
5 rum
7 045 kr/mån

Nu har vi det stora nöjet att presentera ett av de eftertraktade parhusen i omtyckta Ekängen. Här flyttar ni i in i ett nyare byggt, bekymmersfritt boende där villakänslan gör sig ordentligt påmind. Här erbjuds ett radhus med hörnläge och stor tomt fördelat på två plan med fyra rymliga sovrum, två duschrum varav båda utrustat med golvvärme, gott om förvaringsmöjligheter, tre franska balkonger, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt fullutrustad tvättstuga. Invändigt bjuder den här bostaden på moderna ytskikt med enhetligt målade väggytor och ekparkettgolv. Stora fönsterpartier ger härliga ljusflöden och skapar en hög trivselkänsla. I båda riktningar vetter radhuset mot trevliga vyer. Husets framsida har en ogenerad vy ut över det intilliggande landskapet. I den här bostaden finns en insynsskyddad och lummig uteplats med bra läge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder större trätrall, sol från lunch till kväll och lättmöblerade ytor. Härlig gräsmatta som omger huset på långsidan och baksidan av bostaden. På baksidan finns även ett uteförråd. För den som söker ett attraktivt, vackert och familjevänligt läge är populära, omtyckta och idylliska Ekängen ett perfekt område för alla. Enbart några hundra meter från bostaden finns badsjön Roxen, lummiga grönområden, vackra promenadstråk, matbutik och förskola. Här finns flera förskolor samt skolor i form av Bärstadsskolan årskurs F-1 och Ekängsskolan årskurs 2-6. Ekängen ligger endast nio kilometer från Linköpings centrum. Med bra bussförbindelser tar du dig in till centrum på mindre än 15 minuter. Området är det perfekta boendet för dig som vill ha närhet till city och samtidigt ta del av naturen och få känslan av att bo i ett lugnt och tryggt samhälle. Tillträde sker under överenskommelse. Detta är ett boende som måste upplevas på plats.

  • Premium
  • Uteplats
Lärdomsgatan 12, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Kommande
Lärdomsgatan 12, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Lärdomsgatan 12, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Lärdomsgatan 12

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
Pris saknas
48 m²
2 rum
4 383 kr/mån

Välkommen till denna lägenhet som förtjänat sin exklusiva känsla genom rätt investeringar! En lägenhet i toppskick där du inte behöver göra någonting. Här erbjuds en boyta om 48 kvadratmeter som fördelas om två rum och kök. Denna bostad bjuder bland annat på generös takhöjd, unika materialval, hög materiell standard och vackert ljusinsläpp. Den välplanerade och inbjudande hallen med platsbyggda skjutdörrsgarderober och säkerhetsdörr ger ett gott första intryck av denna bostad. Därefter hittar vi ett socialt, stilrent och modernt kök med gråa köksluckor, stor köksö, integrerade vitvaror, ett ljust och lättmöblerat allrum med mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och vacker utsikt. I det harmoniska sovrummet får man plats med en säng samt skrivbord eller extra förvaring. Det helkaklade duschrummet är påkostat och smakfullt och har dusch, golvvärme, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och handdukshängare. Via vardagsrummet finns utgång till bostadens stora och mysiga balkong med sol hela förmiddagen samt delvis eftermiddag. Här finns även plats för bord eller loungedel om så önskas. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Brf Magasinet i Vallastaden består av 32 lägenheter fördelade på två fastigheter, Lärdomsgatan 12 och 14. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar en gemensam exklusiv pool, vinterträdgård samt en festlokal med eget kök och sittplatser. I anslutning till denna gemensamma lokal finns även en terrass med ytterligare sittplatser. Sammantaget finner du en stor och välplanerad bostad med en stilren touch. Här bor man bekymmersfritt och bekvämt med ett utmärkt läge i attraktiva Vallastaden. Enbart några minuters avstånd till Universitetet och Mjärdevi Science Park. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. I närområdet finns en mindre matbutik där man kan handla matvaror, caféer, sushirestaurang, italiensk restaurang och vinbar. På kort promenadavstånd ligger Djurgårdens centrum med dess serviceutbud i form av en större välsorterad matbutik, restaurang, apotek, gym samt Systembolaget. Perfekt för dig som söker en bostad med närhet till allt man kan önska sig. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7