Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Sollentuna

Fastighetsbyrån Sollentuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nämndemansvägen 20, Viby, Sollentuna kommun
  • Kommande
Nämndemansvägen 20, Viby, Sollentuna kommun, bild 2
Nämndemansvägen 20, Viby, Sollentuna kommun, bild 3

Nämndemansvägen 20

Villa
Viby, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
Pris saknas
97 + 97 m²
7 rum
748 m² tomt

Välkommen till detta attraktiva hem i Viby, Sollentuna, som erbjuder en exklusiv pool, möjlighet till uthyrningsdel, och en avkopplande badtunna. Med renoverade badrum och kök är bostaden redo att flytta in i direkt. Med ett totalyta på 194 kvadratmeter ger gott om utrymme för familjen att trivas i. Området runt fastigheten bjuder på vacker natur och lugn atmosfär. Nära till skolor, matbutiker och kommunikationer skapar en bekväm vardag för de boende. Med närhet till grönområden kan man njuta av sköna promenader och frisk luft. Denna bostad från 1968 har mycket att erbjuda och passar familjen som söker en bekväm och stilren tillvaro. Med poolen som en unik fördel, är detta hemmet där avkoppling och social samvaro står i fokus. Välkommen till en plats där man kan skapa många minnen tillsammans!

  • Premium
  • Uteplats
Verdandivägen 14, Viby, Sollentuna kommun
  • Kommande

Verdandivägen 14

Villa
Viby, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
Pris saknas
169 + 54 m²
835 m² tomt

FÖRHANDSVISNING 5 MAJ kl: 12.00 (Anmäl er gärna till mäklaren) Välkommen till detta charmiga hus beläget i populära Viby, Sollentuna. Här erbjuds ett rymligt hus med generösa ytor och en tomt på hela 835 kvadratmeter. Med en boyta på 169 kvadratmeter och en biyta på 54 kvadratmeter finns gott om utrymme för hela familjen att trivas. En förtrollande förening av det moderna och det charmigt gamla! Välkommen till detta enastående hem där det tidlösa möter det samtida med enastående resultat. Stoltsera med en magnifik pool,spabad omgiven av härliga utomhusutrymmen som bjuder in till avkoppling och underhållning. Ta emot sommaren i det lyxiga poolhuset och förläng dina kvällar med skratt och samtal vid poolen. Med gott om plats för förvaring och bekvämligheter till hands, är detta huset där minnen skapas och livet njuts till fullo. Kontakta oss idag för att uppleva denna unika bostad som erbjuder det bästa av både det moderna och det klassiskt charmiga!" Området kring Viby präglas av lugn och ro samtidigt som det finns gott om service och bekvämligheter inom räckhåll. Njut av närheten till naturen med härliga promenadstråk, badplats och grönområden. Ta chansen att förvärva detta unika boende i Viby och låt oss tillsammans utforska dess fulla potential. Varmt välkommen till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Björkvägen 9, Fågelsången, Sollentuna kommun
  • Kommande

Björkvägen 9

Villa
Fågelsången, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
Pris saknas
164 + 34 m²
6 rum
1 604 m² tomt

I Fågelsången, Sollentuna, finns detta rymliga bostadshus med många möjligheter. Med fyra sovrum erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen eller för den som önskar extra utrymme för arbete eller hobby. Att ha ett garage direkt hemma ger både bekvämlighet och extra förvaringsmöjligheter. Tomten är avstyckningsbar, vilket ger dig friheten att skapa din drömträdgård eller möjligheten att bygga en extra bostadsenhet. Helenelund är ett lugnt och trevligt område med närhet till grönområden och bra skolor, perfekt för den som vill ha en avkopplande tillvaro utan att vara långt från stadens bekvämligheter. Med en boyta på 164 kvadratmeter och generösa ytor, finns det stor potential till att skapa ditt drömhem. Ta chansen att köpa detta bostadshus och omforma det efter dina önskemål. Vänta inte, detta är ett unikt tillfälle att skapa något alldeles speciellt i en av Sollentunas mest eftertraktade områden. Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Fjätursvägen 11, Väsjön, Sollentuna kommun
  • Kommande
Fjätursvägen 11, Väsjön, Sollentuna kommun, bild 2
Fjätursvägen 11, Väsjön, Sollentuna kommun, bild 3

Fjätursvägen 11

Lägenhet
Väsjön, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
Pris saknas
25 m²
1 rum
2 253 kr/mån

Letar du efter ett studiohus med allt du behöver? Denna charmiga bostad i Väsjön kan vara precis vad du söker! Detta studiohus på 25kvm+10kvm loft är utrustat med allt du kan önska dig, ett rymligt vardagsrum, ett fullt utrustat kök perfekt för att laga dina favoriträtter på nedervåningen och ett mysigt sovloft ovanför, perfekt för avkoppling och sömn. Men det är inte allt! Du har också en lufvärmepump/AC som hjälper till att hålla temperaturen precis där du vill ha den året runt, ett förråd och egen parkeringsplats precis utanför huset. Här kommer du njuta av den stora altanen, perfekt för att koppla av eller umgås med vänner och familj. Detta studiohus är perfekt för dig som söker en liten, men bekväm och funktionell bostad. Missa inte chansen att ta en titt på detta fantastiska hem i Väsjön! Anmäl ditt intresse så kontaktar jag dig!

  • Premium
Brovägen 5, null, Sollentuna kommun
  • Kommande
Brovägen 5, null, Sollentuna kommun, bild 2
Brovägen 5, null, Sollentuna kommun, bild 3

Brovägen 5

Villa
Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
9 000 000 kr
204 + 78 m²
9 rum
967 m² tomt

Här bor du i ett unikt hus från 1975, byggt av ingen mindre än Skanska, vilket borgar för hög kvalitet och gedigen konstruktion. Huset har varit i familjens ägor sedan det byggdes vilket är ett kvitto på att detta är ett hus att trivas i. Här får du en rymlig bostad med stora sociala ytor perfekt för både familjen och för att ta emot gäster. Tomten är väldigt välplanerad med rättvänd sydvästlig orientering, vilket ger dig soliga dagar och ljumma kvällar att njuta av. Det här hemmet har allt du kan önska dig - med hela sju sovrum och gott om utrymme för hela familjen. Dessutom finns det en uthyrningslägenhet som ger spännande möjligheter för extra inkomst eller gästboende. Läget längst in på en återvändsgata ger en känsla av lugn och avskildhet, perfekt för barnfamiljer. Njut av den trevliga tomten med fruktträd och möjligheten till egna odlingar. Med ett nytt tak utrustat med solceller gör du inte bara en god affär för plånboken utan även för miljön. Förskola och skola finns i närheten, vilket gör det till en bekväm plats för barnfamiljer. Dessutom har du bra kommunikationer och service runt hörnet, vilket förenklar vardagen. Tillsammans med familj och vänner kan du skapa många minnen i detta trivsamma hem. Välkommen till ett hem där både komfort och charm går hand i hand.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Strandvägen 1, Edsviken, Sollentuna kommun
  • Kommande

Strandvägen 1

Villa
Edsviken, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
Pris saknas
218 + 55 m²
9 rum
1 924 m² tomt

Välkommen till en stor familjevilla (totalyta 273 kvm) i flera etageplan och med ypperligt läge i Edsviken, nära både centrum och Edsviken vatten. Huset har renoveringsbehov vilket gör att ni kan skapa ert eget drömboende. Uteplatser i flera väderstreck, 3 garage samt gott om plats för bilar på uppfarten. Tomten som är på 1942 kvm är utanför detaljplan vilket innebär att det är översiktsplanen för Sollentuna som är gällande. Detta innebär att minsta tomtstorlek enligt översiktsplanen är 800 kvm. För vidare information angående detta ber vi er att kontakta Sollentuna kommun direkt. Detta är det perfekta huset för familjen som vill bo bekvämt i ett lugnt, barnvänligt, naturnära område samtidigt som närheten till centrum är viktigt. Reser du till Terminal 5 eller pendlar du till jobbet? Promenerar du till årets första dopp? Oavsett vart du är på väg är du nära. I sällsynta fall uppenbarar sig den där perfekta utgångspunkten. I hjärtat av Sollentuna med Edsvikens vatten som nära granne är detta rätt hus för dig! Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats
Ekorrvägen 15, Edsviken, Sollentuna kommun
  • Kommande
Ekorrvägen 15, Edsviken, Sollentuna kommun, bild 2
Ekorrvägen 15, Edsviken, Sollentuna kommun, bild 3

Ekorrvägen 15

Villa
Edsviken, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
Pris saknas
204 + 47 m²
9 rum
1 875 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva denna imponerande och magnifika arkitektritade fastighet på äkta sjötomt i attraktiva Edsviken - förbindelse med Östersjön under Stocksundsbron. Fastigheten har potential att eventuellt delas upp enligt detaljplanen, och för ytterligare information rekommenderas kontakt med Sollentuna Kommun. Denna familjevilla, med en totalyta på 251 kvm, erbjuder bland annat en generös terrass som fångar kvällssolen, ett garage, ett lusthus, en grönskande och prunkande trädgård och en egen brygga med vattenrätt. Fastigheten är i behov av renovering men håller ändå en hög standard med trevliga sällskapsytor och för närvarande fem sovrum med möjlighet till ytterligare 2-3 sovrum samt balkong. Edsbergs slott ligger inom promenadavstånd och naturen finns runt hörnet med möjligheter till fina löprundor längs vattnet, bad, seglarskola, Idrottsanläggningar och båtklubbar. Den mångsidiga trädgården har flera olika uteplatser, var och en designad för olika ändamål. Trädgården är insynsskyddad och växtrik, vilket skapar en känsla av integritet och lugn. En underbar altan erbjuder inte bara en plats att njuta av solen utan också en fantastisk utsikt över Edsviken och Edsbergs slott, inklusive härlig omgivning. Detta utrymme blir en naturlig förlängning av huset och är perfekt för att njuta av solnedgångar och den vackra omgivningen. Detta är verkligen ett hem som erbjuder allt man kan önska sig med det bästa solläget och egen brygga. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Vetenskapsvägen 3, Silverdal, Sollentuna kommun
  • Kommande

Vetenskapsvägen 3

Lägenhet
Silverdal, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
Pris saknas
74,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 976 kr/mån

Välkommen till denna moderna och stilfulla 3 rum och kök lägenhet i Silverdal! Här finner du allt du kan önska dig i en bostad - en trivsam atmosfär, högkvalitativ design och bekvämligheter som gör livet enklare. Lägenheten är smakfullt renoverad med en modern känsla som genomsyrar varje detalj. Det ljusa och rymliga vardagsrummet är perfekt för avkoppling och underhållning. Den smarta planlösningen erbjuder två sovrum som ger en avkopplande och mysig känsla. Köket är välutrustat med moderna apparater och stilren design som möjliggör enkel matlagning och måltider med vänner och familj. Lägenheten ligger i Silverdal, ett eftertraktat område med närhet till allt du behöver. Här finns gott om grönområden, utmärkta skolor, bra kommunikationer och en mängd shopping- och nöjesalternativ. Anmäl ditt intresse så kontaktar jag dig för mer information!

  • Hiss
Krögers promenad 1, Silverdal, Sollentuna kommun
  • Kommande

Krögers promenad 1

Lägenhet
Silverdal, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
4 500 000 kr
81 m²
3 rum
vån 0
4 758 kr/mån
55 556 kr/m²

Denna nybyggda trea är strategiskt placerad och erbjuder en fantastisk uteplats som vetter mot ett soligt läge i den fridfulla innergården. Lägenheten utgör det ultimata valet för den som söker en modern, trivsam och exklusiv bostad. Lägenheten kännetecknas av stilrena materialval, där genomgående ekparkettgolv skapar en enhetlig atmosfär, medan klinker används i badrummen. Den optimala planlösningen skapar ett harmoniskt ljusflöde, och den generösa uteplatsen öppnar upp mot en charmig innergård, vilket ger en känsla av radhusboende. Sociala ytor mellan köket och vardagsrummet är öppna och inbjudande. Bra med förvaring i dem rymliga garderobsväggarna i hall och sovrum. Bostaden flödar av ljus och en välkomnande atmosfär, möjliggjord av den öppna planlösningen och fönster åt tre väderstreck. I närheten av lägenheten har du Silverdals Torg med bland annat närbutik, apotek, café, asiatisk restaurang, pizzeria, frisör, inredningsbutik och gym. Från Silverdals torg finns goda bussförbindelser till bl.a. Danderyds sjukhus, Karolinska sjukhuset och Kista. Med en promenad, cykel eller buss tar du dig enkelt till Helenelunds station som erbjuder pendeltåg och goda bussförbindelser. I anslutning till stationen ligger också Helenelunds centrum med bl.a. ICA supermarket, flertalet restauranger, apotek, sportbar, en omtyckt köttbutik och gym. I omgivningarna kring Silverdal finns bra förskolor och skolor, liksom tillgång till en mängd aktiviteter och omväxlande natur. Bostadsområdet omges av ett trevligt grönområde, och det är nära till Edsvikens härliga badplatser. En skön familjepromenad utmed vattnet till Ulriksdals slott och det mysiga trädgårdscaféet tar inte lång tid alls. Överlag finns fina strövområden med motionsspår såväl sommar som vinter strax utanför dörren och det är även nära till båtklubbar och sportanläggningar.

  • Uteplats
Starrgränd 28, Viby, Sollentuna kommun
  • Kommande

Starrgränd 28

Radhus
Viby, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
5 200 000 kr
133 m²
4 rum
160 m² tomt

Äntligen är en av de stora radhusen i Viby till salu! Lättskött och välplanerat 3-våningsradhus i fint skick beläget i attraktiv del av Viby. Med totalt tre sovrum och de sociala ytorna i entréplanet, finns gott om plats för den stora familjen. Gott om förvaring med bl.a. ett stort förråd i plan två, uteförråd och klädkammare/förråd i anslutning till ett sovrum . Bilplats utanför entrén. Barnvänligt område med bilfria innergårdar. Goda kommunikationer med busshållsplats Orsavägen på någon minuts gångavstånd samt gångavstånd till Norrviken Station med pendeltåg till bl.a. Stockholm City, Odenplan och Arlanda. I Viby finns flera förskolor och skolor. Inom kort gångavstång finns Vibyskolan och Runbacka där barnen går ända till nionde klass. Sollentuna Golfklubb, Vibyspåret (utegym) och Sollentuna ridklubb finns även inom promenadavstånd. Även Sjön Rivalen ligger 5 minuters promenadavstånd bort.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Lillebovägen 1, Fågelsången, Sollentuna kommun
  • Kommande
Lillebovägen 1, Fågelsången, Sollentuna kommun, bild 2
Lillebovägen 1, Fågelsången, Sollentuna kommun, bild 3

Lillebovägen 1

Villa
Fågelsången, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
Pris saknas
138 + 77 m²
7 rum
889 m² tomt

Vi kommer nu att bjuda in till en förhandsvisning den 19 Maj klockan 14.45 , anmäl er gärna till mäklaren. Välkommen till denna charmiga och elegant renoverade 20-talsvilla, idylliskt belägen i det fridfulla villakvarteret vid Fågelsången. Med sina 7 rum utstrålar denna vackra bostad en unik kombination av historisk charm och modern komfort. Utvändigt presenterar sig huset med stolt pondus, omgivet av en välskött trädgård komplett med stenläggning och blomsterprakt. Den generösa altanen, badar i solljus från morgon till kväll, är en perfekt plats för avkoppling och social samvaro. Här finner du loungemöbler, SPA-bad och en grillplats – allt för att skapa en inbjudande atmosfär för familj och vänner. En stengång från tomtgränsen i vacker gatsten leder dig till husets ingång. Den grönskande häcken skapar en naturlig avskildhet under sommarmånaderna och ger en extra touch av privatliv. Interiört har villan genomgått noggrant planerade renoveringar som harmoniserar perfekt med husets ursprungliga karaktär. Det lantliga köket i anslutning till den inglasade verandan skapar en social och inbjudande atmosfär där familjen kan samlas. Bastun och spa del finns i huset, vilket höjer boendestandarden och inbjuder till total avkoppling. En perfekt kombination av moderna bekvämligheter och tidlös elegans gör detta hem till en plats du inte vill lämna. Infarten erbjuder plats för 2-3 bilar samt carport, vilket gör det praktiskt och bekvämt för hela familjen. Denna charmiga 20-talsvilla är mer än bara ett hem - det är en oas av charm och komfort där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en harmonisk livsstil. Välkommen till ditt nya drömhem

  • Premium
  • Uteplats
Celsings Väg 17 , Rotsunda, Sollentuna kommun
  • Kommande

Celsings Väg 17

Lägenhet
Rotsunda, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
Pris saknas
79 m²
3 rum
6 322 kr/mån

Stig in i denna rymliga 79 kvm lägenhet belägen i ett lugnt och fridfullt område. Med en egen entré från innergården välkomnas du av en ljus hall som leder upp till våningen. Badrummet är stilrent med kakel och klinker, komplett med badkar och tvättmaskin. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum, perfekt för den lilla familjen eller paret som önskar en radhuskänsla. Njut av härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten och koppla av på balkongen som vetter mot innergården. Innergården själv erbjuder en lekplats för barnen och en trevlig plats för sällskapsspel. Månadsavgiften inkluderar även en carport för bekväm parkering. Området har närhet till kommunikationer, vacker natur och Norrvikens vatten, samt olika bekvämligheter. På promenadavstånd från lägenheten kan du nå Norrviken för avkopplande sommardopp och möjligheten till skridskoåkning under vintern. En perfekt kombination av praktiskt boende och naturupplevelser! Anmäl ert intresse så berättar jag mer!

Snickarevägen 3A, 1tr, Edsviken, Sollentuna kommun
  • Kommande

Snickarevägen 3A, 1tr

Lägenhet
Edsviken, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
2 695 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/3
2 974 kr/mån
44 180 kr/m²

- Balkong i söderläge. Perfekt för soldyrkaren. - Ljust gaveläge - I gott skick med de stora renoveringarna gjorda. - En av Sollentunas bästa föreningar med de stora renoveringarna gjorda och endast 2 538 kr /kvm i lån Optimalt planerad lägenhet med attraktivt läge på populära Snickarevägen. Här bor du på 61yteffektiva kvadratmeter fördelade på två rum och kök, med närhet till både kommunikationer och Edsviken. Perfekt för ett par, dig som vill bo centralt och naturnära och dig som ställer höga krav på ditt boende! Goda kommunikationer med busshållplats ett stenkast från lägenheten. Promenadavstånd till pendeltåget vid Helenelunds Centrum som tar dig snabbt och smidigt till Sollentuna centrum eller till centrala Stockholm. I närområdet finns både förskola och skola.

  • Balkong
Lomvägen 33, Kärrdal, Sollentuna kommun
  • Kommande

Lomvägen 33

Lägenhet
Kärrdal, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
Pris saknas
62,5 m²
2 rum
vån 0/3
4 159 kr/mån

Rymlig och välplanerad 2:a med härlig radhuskänsla tack vare egen ingång och stor uteplats. Kök med intilliggande matplats. Lättmöblerat vardagsrum med access till uteplatsen. Rogivande sovrum med plats för både dubbelsäng samt förvaring. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Bra förvaring i en stor klädkammare samt tillhörande förråd. Här bor du bekvämt med närhet till mataffär, buss och stora naturområden med bland annat promenadstråk och badsjö. Välkommen att anmäla ditt intresse, så kontaktar jag dig!

  • Uteplats
Lomvägen 61, 2tr, Kärrdal, Sollentuna kommun
  • Kommande

Lomvägen 61, 2tr

Lägenhet
Kärrdal, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
1 395 000 kr
35 m²
1 rum
2 845 kr/mån
39 857 kr/m²

Trevlig 1:a med underbart lugnt läge. Stort allrum som är avdelat i en vardagsrum- och en trevlig sovdel. Utmärkt första boende med låg avgift. Populärt område nära Kärrdals centrum och Rösjöns friluftsområdet. Ca 25min till Universitetet med kommunikationer.

Stupvägen 47, Helenelund, Sollentuna kommun
  • Kommande

Stupvägen 47

Lägenhet
Helenelund, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
2 495 000 kr
65 m²
3 rum
4 329 kr/mån
38 385 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med en stor uteplats och fräscha ytskikt. Bostaden erbjuder ett smakfullt renoverat kök, ett fräscht helkaklat badrum, ett vardagsrum, två sovrum och genomgående fina ytskikt och en stor uteplats i bästa solläge. Bra förvaring i en rejäl klädkammare samt i ett tillhörande förråd. Bostaden har genomgående parkett förutom i badrummet som har klinker och vita väggar. Stabil förening med god ekonomi. Oslagbara kommunikationer med både pendeltåg och ett flertal busslinjer inom kort gångavstånd. Pendeltåget in till Stockholm Central tar 12 minuter. I Helenelunds centrum hittar du ett flertal butiker, bl.a. en ICA-butik. Är du sugen på något större tar det bara 3 minuter till Sollentuna Centrum. Åt andra hållet tar det bara 6 minuter till Solna där du har Mall of Scandinavia, Nordens största köpcentrum. Pendeltåget går även till Arlanda och Uppsala utan tågbyte. Om allt går som planerat kan tvärbanan med Helenelund som ändhållplats öppnas för trafik 2025. I Helenelund är det nära till naturen åt alla håll. En kort promenad tar dig ner till Edsvikens strand med badplats och ett motionsspår som fortsätter till Ulriksdals slott. Även till Tegelhagens naturreservat är det gångavstånd. Hela fyra förskolor finns i närområdet, liksom flera skolor, som Helenelundsskolan (Åk 1–9). Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Frestavägen 26, Edsängen, Sollentuna kommun
  • Kommande

Frestavägen 26

Lägenhet
Edsängen, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
3 150 000 kr
69 m²
3 rum
vån 0/5
4 835 kr/mån
45 652 kr/m²

Trevlig 3:a med stor uteplats på hela 39 kvm. Lägenheten om 69 kvadratmeter erbjuder ljusa, fina materialval och väl disponerade öppna ytor. Bra förvaringsmöjligheter, genomtänkt lägenhet med alla bekvämligheter i huset. Stort förråd ingår och är bekvämt placerat utanför lägenheten. Här bor du i en egen liten "community" med gym direkt utanför porten, italiensk restaurang, förskola, kemtvätt, handlare och matbutik. Området har växt och blivit alltmer populärt och här finns som sagt allt det ni kan önska. Ni tar er till både Sollentuna centrum och Mörby med buss. Härifrån till Sollentuna C tar det cirka 10 minuter och till Mörby cirka 15 minuter. Med pendeltåg vid Sollentuna C tar du dig både till Arlanda och Stockholm C på mellan 10-20 minuter. Gillar du natur och friluftsliv ligger Väsjön inte alltför långt härifrån där det finns en skidbacke. I närheten finner ni också Edsviken med fina promenadstråk, sjön Norrviken och Järvafältet samt Rösjön. SERVICE Vardagspusslet blir enkelt tack vare förskola i föreningen och cykelavstånd till skolor. Med bil når du Sollentuna centrum på ca 6-7 minuter och Häggviks Handelsplats på ca 5-6 minuter. I Sollentuna centrum med ca 115 butiker finns ett stort utbud av både restauranger, shopping och allehanda service samt gym (SATS). Just gym har du närmare än så - SATS BASE ligger på Hovslagarevägen 2 som du passerar när du åker ut ur området - vilka har öppet måndag till torsdag från 05-22 (05-20 lördagar och 05-21 fredag och söndag). Häggvik har stormarknader som Ica Maxi och Stora Forum, Systembolaget, Jysk, Jula, Blomsterlandet - och mycket mer. Även Edsbergs centrum är lättillgängligt med bil och har allehanda service; en välsorterad ICA-butik, vårdcentral och bibliotek, en pizzeria, blomsteraffär, café med mera. En stor Lidl-butik ligger vid Malla Silfverstolpes väg. För ännu mer shopping når du enkelt Täby centrum, Mall of Scandinavia eller Kista Galleria med bil. KOMMUNIKATIONER När du behöver ta dig in till city för arbete eller nöjen har du smidiga kommunikationer. Till busshållplatsen Solängsvägen har du ca 174 meter varifrån du åker till Sollentuna station på mellan ca 10-13 minuter med buss 527 och sedan vidare in till city med pendeltåget som tar ca 17 minuter. När du ska åka hem går bussresan från Sollentuna något snabbare, omkring 6-7 minuter. Från hållplatsen Malla Silfverstolpes väg är det ca 177 m och därifrån kan du åka både mot Mörby centrum. Danderyds sjukhus och Täby förutom Sollentuna och Kista. Med bil tar det omkring 20 minuter in till city beroende på trafik och cirka 20 minuter till Arlanda tack vare närheten till E4:an.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Minervavägen 28, Häggvik, Sollentuna kommun
  • Kommande
Minervavägen 28, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 2
Minervavägen 28, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 3

Minervavägen 28

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
4 995 000 kr
115 m²
4 rum
vån 3/5
8 153 kr/mån
43 435 kr/m²

Välkommen till en utav Sollentunas finaste 4:or. Bostaden bjuder på stilrena materialval, snickerier och härligt ljusflöde. Fina omgivningar med endast 400 meter till badplats vid Norrviken och gångavstånd till pendeltågsstation. Goda kommunikationer med närhet till Arlanda, Uppsala och Stockholm C. Tillgång till plats för elbil, cyklar och gemensam tvättstuga. För dig som efterfrågar ett förstklassigt boende för den stilmedvetna i nyskick.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kruthornsvägen 12, Edsberg, Sollentuna kommun
  • Kommande

Kruthornsvägen 12

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
1 650 000 kr
51 m²
1.5 rum
4 890 kr/mån
32 353 kr/m²

Unik 1,5:a i omtyckt förening Brf Solhjulet. Lägenheten ombildades 06/07 med genomgående hög standard och stilrena materialval. Lägenheten renoverades ytterligare 2023 med nya ytskikt och slipade golv. Välplanerad med öppen planlösning mellan kök/vardagsrum samt sovdel med plats för dubbelsäng. Närhet till Edsberg C, natur, bussar mm.

Krögers Promenad 11, Silverdal, Sollentuna kommun
  • Kommande

Krögers Promenad 11

Lägenhet
Silverdal, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
Pris saknas
92 m²
4 rum
vån 2/3
5 152 kr/mån

Välkomna till denna nyproducerade fyrarumslägenhet med två balkonger. Denna välbevarade bostad erbjuder en rad fördelar, inklusive generöst ljusinsläpp genom sina fönster och en smart planlösning. När du kliver in möts du av en rymlig och praktisk hall som genast skapar en hemtrevlig känsla. Vidare in i bostaden finner du ett luftigt och socialt vardagsrum, perfekt för härliga sammankomster med familj och vänner. I öppen anslutning till vardagsrummet erbjuds ett stilrent och fräscht kök med goda förvaringsmöjligheter, grå köksinredning, och gott om plats för matbord och stolar. Det större sovrummet är rogivande med generöst ljusinsläpp, platsbyggda garderober och gott om utrymme för säng samt annan inredning. Dessutom finns två till sovrum som kan användas som barnrum, gästrum eller hemmakontor. Badrummet är smakfullt och praktiskt med bekvämligheter såsom: toalett, dusch, kommod, tvättmaskin, torktumlare, handukstork och väggskåp. Dessutom har bostaden en gästtoalett för extra bekvämlighet. Till lägenheten tillhör även ett bra förråd i källaren. Källaren når man enkelt via hissen. I närheten av lägenheten har du Silverdals Torg med bland annat närbutik, apotek, café, asiatisk restaurang, pizzeria, frisör, inredningsbutik och gym. Från Silverdals torg finns goda bussförbindelser till bl.a. Danderyds sjukhus, Karolinska sjukhuset och Kista. Med en promenad, cykel eller buss tar du dig enkelt till Helenelunds station som erbjuder pendeltåg och goda bussförbindelser. I anslutning till stationen ligger också Helenelunds centrum med bl.a. ICA supermarket, flertalet restauranger, apotek, sportbar, en omtyckt köttbutik och gym. I omgivningarna kring Silverdal finns bra förskolor och skolor, liksom tillgång till en mängd aktiviteter och omväxlande natur. Bostadsområdet omges av ett trevligt grönområde, och det är nära till Edsvikens härliga badplatser. En skön familjepromenad utmed vattnet till Ulriksdals slott och det mysiga trädgårdscaféet tar inte lång tid alls. Överlag finns fina strövområden med motionsspår såväl sommar som vinter strax utanför dörren och det är även nära till båtklubbar och sportanläggningar. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Attundagränd 5, Tureberg, Sollentuna kommun
  • Kommande

Attundagränd 5

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
2 895 000 kr
57 m²
2 rum
vån 6/8
3 945 kr/mån
50 789 kr/m²

Äntligen erbjuds denna toppfräscha 2:a om 57 kvm med ett högt läge i huset. Bostaden har en optimal planlösning. Kök i vinkel med öppenhet mot vardagsrum där ni har panoramafönster längs hela balkongen som ger hela lägenheten ett härligt ljusflöde och rymd. Balkong på hela 19 kvm med bästa solläge och en fantastisk utsikt! Stora fönsterpartier ger ett fint ljusflöde. Rogivande sovrum med plats för en fullstor dubbelsäng samt skrivbord om så önskas. Helkaklat och fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående smakfulla färg- och materialval. Bra förvaring i garderober, klädkammare samt tillhörande källarförråd. Föreningen har två gemensamma takterrasser att nyttja. Optimalt centralt läge, endast ca 100 m till pendeltåget Sollentuna station och därifrån tar ni er med tåget till T-centralen på endast 16 minuter och till Arlanda på endast 22 minuter. I anslutning till stationen ligger Sollentuna Centrum med ett brett utbud av butiker och restauranger. Ni finner även mycket natur runt om, som bland annat Edsviken och Edsbergs slottspark. Välkommen att höra av er vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Kruthornsvägen 22 B, lgh 1201, Edsberg, Sollentuna kommun
  • Kommande

Kruthornsvägen 22 B, lgh 1201

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
2 295 000 kr
70 m²
3.5 rum
vån 2/3
4 929 kr/mån
32 786 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och rymliga 3,5-rumslägenhet i hörnläge med en genomgående planlösning som skapar en luftig och öppen atmosfär. Denna lägenhet har genomgått omfattande renoveringar, inklusive en utbyggnad av badrummet. Köket från Epoq-kök har nyligen renoverats och är utrustat med rostfria vitvaror från Husqvarna. köket är utröstat med integrerad ung, micro, kyl/frys, diskmaskin samt induktionshäll. Samtliga ytskikt har renoverats under de senaste åren samt att ett extra rum byggts till som fungerar som kontor eller extra sovrum. Den rymliga balkongen, som vetter mot innergården, har blivit inglasad. För att underlätta din vardag finns även förmånen av ett tillhörande förråd som ger extra utrymme för dina ägodelar samt en matkällare. Denna bostad är en del av en väletablerad och stabil bostadsförening som fokuserar på att skapa en känsla av trygghet och gemenskap för sina invånare. Här har du bekväm närhet till livsmedelsaffärer, en pålitlig busskommunikation och omfattande naturområden som erbjuder möjligheter till avkoppling och naturupplevelser. Dessutom finns förskolor och skolor inom räckhåll. Några steg bort ligger det vackra naturreservatet Rösjöskogen, som erbjuder charmiga vandringsstigar, och Rödsjön med ett härligt badområde. Edsbergs centrum, som ligger ungefär 700 meter bort, har ett utbud av livsmedelsbutiker, blomsterbutiker, apotek, affärer och restauranger. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäck allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda!

  • Plus
  • Balkong
Aspvägen 24I, Helenelund, Sollentuna kommun
  • Kommande

Aspvägen 24I

Radhus
Helenelund, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
5 200 000 kr
103 m²
5 rum
5 800 kr/mån
50 485 kr/m²

Äntligen erbjuds detta välplanerade bostadsrättsradhus på marknaden i det idylliska och attraktiva Fågelsången. Huset är i 2-plan och bjuder på fina öppna och väldisponerade ytor. Entréplanet består av ett stilfullt kök, ett renoverat helkaklat badrum samt ett generöst vardagsrum. Övre plan har 4 sovrum badrum och bra förvaringsutrymmen i ett stort vindsförråd. Huset har dessutom 2 uteplatser varav en i ett perfekt söderläge som bjuder på sol nästan hela dagen. Stor och välskött tomt med skyddat läge. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område men samtidigt väldigt centralt läge med närhet till skola, dagis och kommunikationer. Goda kollektiva kommunikationer via Helenelund- och Sollentuna station samt tunnelbana från Kista. Förbifart Stockholm är under arbete och är färdigställt om några år. Tvärbanan är också under arbete och kommer gå till Helenelund. Närhet till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplats. Välskött förening där samtliga stora renoveringar är gjorda. Fiber via Sollentunas stadsnät finns indraget till huset. Bra parkeringsmöjligheter med p-platser och chans till garage. Välkommen till ert nästa hem!

  • Uteplats
Turebergs alle 30, Tureberg, Sollentuna kommun
  • Kommande

Turebergs alle 30

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
2 295 000 kr
44 m²
1.5 rum
3 390 kr/mån
52 159 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva denna moderna och välskötta bostad i hjärtat av Tureberg. Bostaden är byggd 2017 och erbjuder allt du kan önska dig på 44 kvadratmeter. Med en smart och öppen planlösning skapas en harmonisk atmosfär som gör att du direkt känner dig hemma. Här njuter du av ljusa och luftiga ytor som öppnar upp för otaliga möjligheter till kreativt inredande. Under soliga dagar och ljumma sommarkvällar kan du njuta av uteplatsen. Här finns utrymme för avkoppling, grillkvällar med vänner eller kanske en egen liten trädgård att odla dina favoritväxter i. Läget är oslagbart, med närhet till allt du behöver för en bekväm vardag. På promenadavstånd finner du mysiga caféer, restauranger och shoppingmöjligheter. För den naturintresserade erbjuder Tureberg grönskande parker och sköna promenadstråk. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäck själv allt det här fantastiska hemmet har att erbjuda. Anmäl till intresse så kontaktar jag dig!

Kruthornsvägen 44B, Edsberg, Sollentuna kommun
  • Kommande

Kruthornsvägen 44B

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
2 400 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
4 899 kr/mån
34 286 kr/m²

*Ring ansvarig fastighetsmäklare för visning*¨ Välkommen till denna välplanerade och exklusivt renoverade 3:a om hela 70 kvm. Lägenheten totalrenoverades under 2023, där renoveringen är mycket noggrant genomtänkt. Badrum, kök, ytskikt och allt annat har blivit uppdaterat och fått nytt utseende. Detta är en lägenhet utöver det vanliga! När man kliver in genom den rymliga entrén känner man direkt att allting är omsorgsfullt genomtänkt. Lägenheten har ett oerhört stilrent kök med gott om arbetsytor. Det rymliga vardagsrummet bjuder på ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Med utgång till en väldigt trevlig balkong i soligt läge kan man njuta av stunden avkoppling. Badrummet är även det toppfräscht, och lägenheten har två sovrum samt gott om förvaringsmöjligheter. Bostaden har genomgått en omfattande renovering 2023 med: - Nya ytskikt, målade väggar och laminatgolv. - Nytt Ikea-kök med all maskinell utrustning från Ikea. - Tre-fas-el installerad i lägenheten. - Nyrenoverat helkaklat badrum. Det finns en bred kommod med bra förvaring och ett ovanför i vitt. Duschen är rymlig med duschväggar. - Nya tak- och golvlister. - Ny garderob i hallen. Prisbelönt förening med god ekonomi. I avgiften ingår värme, vatten och grundutbud till kabel-tv. Från bostaden har du gångavstånd till Edsbergs centrum med mataffär, gym, bibliotek, restauranger och service. Goda kommunikationer med bussar till tunnelbanan i Mörby C och Danderyds sjukhus eller pendeltåg vid Sollentuna C samt nattbussar och direktbussar till Sergels Torg. Varmt välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 27