Mäklare Hanna Spejare

Hanna Spejare

Om mig

Mötet med människor och att bemöta olika behov är något som ger mig energi. Jag vet att genom att göra det lilla extra och vara flexibel skapas nöjda kundrelationer. När du anlitar mig kommer du att ha mitt fulla fokus. Tillgänglighet och ett brinnande engagemang är starka ledord om mig. Känslan när säljare och köpare är riktigt nöjda är oslagbar, då känner jag att jag uppnått målet för mig som fastighetsmäklare. Slå en signal så berättar jag om hur jag kan överträffa dina förväntningar!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Celsings väg 35, Rotsunda, Sollentuna kommun
  • Sön 26 mar kl 13:30

Celsings väg 35

Lägenhet
Rotsunda, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

1 650 000 kr

79 m²

2 rum

6 577 kr/mån

20 886 kr/m²

Stig in i denna rymliga lägenhet på Celsings väg i lugnt och fridfullt område. Lägenheten har egen entré från innergården. Ljus hall med trapp upp till våningen. Badrum i kakel och klinker, utrustat med badkar samt tvättmaskin. Lägenheten har ett rymligt sovrum men går att förvandla till en trea för att skapa ytterligare ett sovrum. Härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten samt balkong mot innergården. Perfekt för den lite mindre familjen eller paret som vill få känslan av ett radhus. På innergården finns en lekplats för barnen. Närhet till kommunikationer, härlig natur, Norrvikens vatten och service. Carport ingår i månadsavgiften. På innergården finns en lekplats för barnen samt yta till sällskapsspel. På promenadavstånd från lägenheten når man Norrviken för härliga bad på somrarna och med möjlighet till skridskoåkning vintertid.

  • Plus
  • Balkong
Kruthornsvägen 29, 2 tr, Edsberg, Sollentuna kommun
  • Sön 26 mar kl 12:30

Kruthornsvägen 29, 2 tr

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

1 750 000 kr

73,9 m²

3 rum

4 601 kr/mån

23 681 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga bostad med välplanerade ytor på 73,9 kvm och en härlig balkong. Härlig närmiljö med Rösjöns friluftsområde och Edsvikens vatten. Närhet till fina kommunikation, buss till både t-bana och pendeltåg, affärer, skolor, daghem. Välskött och omtyckt förening med god ekonomi. Lägenheten är av äldre standard så sätt din egen prägel då visst renoveringsbehov finns.

  • Plus
  • Balkong
Annerovägen 14B, Rotsunda, Sollentuna kommun
  • Sön 26 mar kl 14:30

Annerovägen 14B

Lägenhet
Rotsunda, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

2 795 000 kr

79,9 m²

2.5 rum

5 048 kr/mån

34 981 kr/m²

-Möjlighet till snabbt tillträde! -Radhuskänsla -22 kvm inglasad balkong -Förening med god ekonomi Stig in i en välplanerad stor lägenhet med underbar inglasad balkong på 22 kvm med söderläge och utsikt över Norrviken. Här bor du med endast en grönskande allmänning mellan dig och vattnet. Härlig radhuskänsla tack vare att lägenheten ligger på markplan på entrésidan. Väldisponerad bostad med stora ytor och fantastiskt läge i lugnt och omtyckte område nära natur, kommunikationer och service. Området Rotsunda ligger mellan Järvafältet och Törnskogens naturreservat, bredvid Rotebro. Där hittar du vildvuxen skog med äventyrliga motionsvägar. I Rotebro centrum hittar du matbutik, vårdcentral, apotek och ett par restauranger. Strax bortanför ligger Rotebros handelsplats med en stor Coop och Willys samt systembolag. Åker du istället norrut har du ett stort utbud av butiker i Infra City i Upplands Väsby. Pendeltågsstationen ligger inom gångavstånd. Härifrån kan du åka vidare till Stockholms City och Arlanda. Till Odenplan tar det endast 20 minuter och till Arlanda tar det cirka 13 minuter. Till Uppsala tar det 25 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3