Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Hanna Spejare

Hanna Spejare

Om mig

Mötet med människor och att bemöta olika behov är något som ger mig energi. Jag vet att genom att göra det lilla extra och vara flexibel skapas nöjda kundrelationer. När du anlitar mig kommer du att ha mitt fulla fokus. Tillgänglighet och ett brinnande engagemang är starka ledord om mig. Känslan när säljare och köpare är riktigt nöjda är oslagbar, då känner jag att jag uppnått målet för mig som fastighetsmäklare. Slå en signal så berättar jag om hur jag kan överträffa dina förväntningar!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Krögers promenad 11, Silverdal, Sollentuna kommun

Krögers promenad 11

Lägenhet
Silverdal, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
4 300 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
4 637 kr/mån
55 128 kr/m²

*Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning* Välkomna till denna välplanerade 3:a i populära Silverdal. Byggnaden blev färdig 2021 och ligger i ett attraktivt och skyddat område. Lägenheten har vackra materialval med ekparkettgolv i hela lägenheten förutom i badrummen där klinker används. Planlösningen är optimal med ett harmoniskt ljusflöde och en balkong som vetter mot den grönskande innergården. Öppna sociala ytor mellan köket och det stora vardagsrummet. Bostaden känns ljus och välkomnande med den öppna planlösningen som gör inredningen både praktisk och snygg. Externt förråd finns i källaren. Innergården är privat och barnvänlig med mycket grönska. I närheten av lägenheten har du Silverdals Torg med bland annat närbutik, apotek, café, asiatisk restaurang, pizzeria, frisör, inredningsbutik och gym. Från Silverdals torg finns goda bussförbindelser till bl.a. Danderyds sjukhus, Karolinska sjukhuset och Kista. Med en promenad, cykel eller buss tar du dig enkelt till Helenelunds station som erbjuder pendeltåg och goda bussförbindelser. I anslutning till stationen ligger också Helenelunds centrum med bl.a. ICA supermarket, flertalet restauranger, apotek, sportbar, en omtyckt köttbutik och gym. I omgivningarna kring Silverdal finns bra förskolor och skolor, liksom tillgång till en mängd aktiviteter och omväxlande natur. Bostadsområdet omges av ett trevligt grönområde, och det är nära till Edsvikens härliga badplatser. En skön familjepromenad utmed vattnet till Ulriksdals slott och det mysiga trädgårdscaféet tar inte lång tid alls. Överlag finns fina strövområden med motionsspår såväl sommar som vinter strax utanför dörren och det är även nära till båtklubbar och sportanläggningar. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sörmlandsvägen 2, Edsängen, Sollentuna kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Sörmlandsvägen 2, Edsängen, Sollentuna kommun, bild 2
Sörmlandsvägen 2, Edsängen, Sollentuna kommun, bild 3

Sörmlandsvägen 2

Lägenhet
Edsängen, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
3 795 000 kr
96 m²
5 rum
7 724 kr/mån
39 531 kr/m²

*Ring ansvarig fastighetsmäklare för visningstid 0706172200!* Varmt välkomna till ett hem utöver det vanliga! Unik 5:a med en stor altan om hela 56 kvm i bästa söderläge som ger dig sol från morgon till kväll! Här finns plats för odling, sittgrupper och trevliga grillmiddagar. Lägenheten präglas av en genomgående hög standard, sociala umgängesytor med öppen planlösning. Fönsterna i olika väderstreck tillsammans med de öppna ytorna skapar en ljuvlig ljusmiljö som sprider sig vackert över hela bostaden. Bostaden erbjuder fyra bekväma sovrum, perfekta för en dubbelsäng och övrig möblering. Varje sovrum har generösa garderober för förvaring. Denna välplanerade bostad är fullt utrustad med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. Genomgående ekparkett och väggar i ljusa kulörer. Föreningen erbjuder cykelställ på gården, samt ett kombinerat cykel- och barnvagnsrum på entréplan. Det finns också bra kommunikationer med gångavstånd till pendeltåg och bussar som tar dig till centrala Stockholm på under 20 minuter. Med bil tar det cirka 20 minuter till Stockholm City, 5 minuter till Kista och 25 minuter till Arlanda.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kung Hans Väg 105A, Rotebro, Sollentuna kommun
  • Sön 5 maj kl 12:15

Kung Hans Väg 105A

Lägenhet
Rotebro, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
1 995 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/1
4 900 kr/mån
28 913 kr/m²

*Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning* Välkommen till denna charmiga tvåa med radhuskänsla! Här finner du en härlig balkong, ett rymligt vardagsrum, ett stilfullt renoverat/stambytt badrum från 2017, ett kök med plats för matbord och ett fridfullt sovrum. Fönster och dörr byttes 2018. Bostaden är belägen i en populär villaidyll med närhet till allt du behöver. Gångavstånd till Rotebro centrum och Rotebro station ger dig enkel tillgång till pendeltåget som tar dig direkt till Stockholm city, Odenplan eller Uppsala. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Kruthornsvägen 62B, Edsberg, Sollentuna kommun
  • Sön 5 maj kl 13:15

Kruthornsvägen 62B

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
2 250 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/7
5 220 kr/mån
30 405 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och välplanerade 3:a i gott skick med fönster åt två väderstreck och balkong i söderläge med fantastisk utsikt. Köket har intilliggande matrum med utsikt mot naturområde. Här finns även ett ljust vardagsrum och två rymliga sovrum samt ett badrum. Beläget i naturskönt område med närhet till både härlig natur och kommunikationer. Här bor du i en av Sollentunas mest attraktiva föreningar med närhet till Edsbergs centrum som erbjuder praktiska faciliteter som matbutik och annan närservice. Inte långt bort finner du även Lidl och Sats Base. Gott om skolor i området och med buss kan du ta dig både till Mörby centrum och Sollentuna centrum inom cirka 15-20 minuter. Här finns även fina promenadstråk och natur såsom Edsviken och Rösjön samt Järvafältet. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Flintlåsvägen 1, Edsberg, Sollentuna kommun

Flintlåsvägen 1

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
2 595 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 4/6
4 950 kr/mån
34 371 kr/m²

*Totalrenoverad 2022 * Välkomna till denna toppmoderna och totalrenoverade 3:a på 75,5 kvm! Bostaden totalrenoverades under 2022, där renoveringen utfördes noggrant och genomtänkt. Badrummet, köket, ytskikten och allt annat har uppdaterats med modern och smakfull inredning, inklusive en ny elcentral. Lägenheten bjuder bland annat på en ljus och genomgående planlösning, två stora sovrum med bra förvaring i garderober, helkaklat badrum med dusch, modernt kök och integrerade vitvaror, ett stort och härligt vardagsrum med plats för det stora sällskapet i såväl en matgrupp som bekvämlighetsdel, från vardagsrummet ges access ut till den härliga balkongen. På balkongen kan du njuta av många sköna soltimmar. I samtliga rum, utöver badrummet, ligger ett laminatgolv vilket ger en fin sammanhängande känsla. Här bor du 4 trappor upp med fin utsikt. Läget är även insynsfritt. Brf Platån är en stabil och välskött förening med god ekonomi. Bo bekvämt på Flintlåsvägen 1 med nära till Edsbergs centrum, där du har tillgång till allt du behöver, inklusive butiker och tjänster, allt inom gångavstånd. Naturnära område med närhet till bl a Väsjöbacken, Edsbergs sportfält och fina rekreationsområden kring Edsviken. Här bor du även nära bra skolor, dagis, Edsbergs centrum och goda busskommunikationer. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kruthornsvägen 35, Edsberg, Sollentuna kommun

Kruthornsvägen 35

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
2 300 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/2
5 061 kr/mån
31 081 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga bostad med välplanerade ytor på 74 kvm och en härlig inglasad balkong. Bostaden har ett stort vardagsrum och två trevliga sovrum. På den inglasade balkongen i söderläge kan du njuta av solens strålar, perfekt för mysiga stunder eller sociala tillställningar. Vidare bjuder bostaden på ett luftigt modernt kök med generösa arbetsytor och modern utrustning för en bekväm vardag samt ett stilrent helkaklat badrum. Här bor du i en av Sollentunas bästa föreningar med närhet till Edsbergs centrum som erbjuder matbutik och annan närservice. Inte långt bort finner du även Lidl och Sats Base. Gott om skolor i området och med buss kan du ta dig både till Mörby centrum och Sollentuna centrum inom cirka 15-20 minuter. Här finns även fina promenadstråk och natur såsom Edsviken och Rösjön samt Järvafältet. *Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning* Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Ribbings väg 4, BV, Edsberg, Sollentuna kommun

Ribbings väg 4, BV

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
1 350 000 kr
32 m²
1 rum
vån 0/3
2 547 kr/mån
42 188 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma 1:a med attraktivt läge i en av Sollentunas bästa föreningar, Brf Solhjulet. Bostaden erbjuder ett ljust vardagsrum med sovalkov, ett helkalklat badrum med tvättmaskin samt ett kök med goda arbetsytor. Gott om förvaring i inbyggda garderober både i hall och vardagsrum. Stort förråd på samma våning. Prisbelönt förening med god ekonomi. I avgiften ingår värme, vatten och grundutbud till kabel-tv. Från bostaden har du gångavstånd till Edsbergs centrum med mataffär, gym, bibliotek, restauranger och service. Goda kommunikationer med bussar till tunnelbanan i Mörby C och Danderyds sjukhus eller pendeltåg vid Sollentuna C samt nattbussar och direktbussar till Sergels torg. Välkommen på visning!

  • Plus
Sänkhagsvägen 6B, Häggvik, Sollentuna kommun

Sänkhagsvägen 6B

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
2 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 0/4
3 860 kr/mån
46 204 kr/m²

*Ring ansvarig fastighetsmäklare för visningstid 0706172200!* Varmt välkomna till en nyproducerad lägenhet med hög standard! Här finner du en trevlig och välplanerad 2:a med en uteplats på 8 kvm i söderläge. Möjligt för juridisk person att köpa. Lägenheten har en ljus och öppen planlösning med generöst ljusinsläpp från flera håll. Köket är stilrent och ljust med bra arbetsytor, kökssnickerier från Vedum, och utrustat med infällt spishäll, inbyggd ugn, diskmaskin, micro och kyl/frys, samt fläkt. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har Säsong som inredningslinje, men har dessutom utrustats med följande tillval: -Hall/Sovrum/kök/vardagsrum: 3-stavs vitpigmenterad ekstavsparkett -Kök: infällda spottar under köksskåpen, bänkskiva och stänkskydd i ljusgrå kompositsten, rostfri kyl/frys/ugn/Micro -Sovrum: skjutdörrsgarderob Opal i sovrummet -Badrum: infällda LED spottar i tak, vitgrått kakel, takdusch Mora MMIX Shower System. Här har du tillgång till föreningens trevlig innergård med ett orangeri för fest eller middag med vänner och bekanta. På innergården finns även en grillplats med bänkar och bord samt en mindre lekplats. Med bara några minuters promenad bort finner du sjön Norrviken, pendeltåg och natur. Här är det bara att flytta in och skapa ditt egna hem! Belägen vid Häggvik strand, området strax söder om sjön Norrviken i Sollentuna med närhet till grönska, bad och härliga promenadstråk. Norrviken är fantastisk möjlighet för den som tycker om friluftsliv och motion. Här kan du bada, paddla kanot, fiska eller vintertid kan du åka på sköna turer antingen med skridskor eller skidor. Föredrar man mer fart och nerförsåkning ligger lokala Väsjöbacken några kilometer bort. Häggvik är en trygg och etablerad stadshybrid där stad möter natur och kultur. Här har du nära till två sjöar och kan dagligen promenera genom en vacker och levande kulturmiljö med närhet till bland annat Edsbergs slott och slottspark. I området där vikingaskepp en gång rullades på stockar ligger nu en livlig och växande stadsmiljö. Häggvik är samtidigt en oas för dig som är sport- och friluftsintresserad. Här finns bland annat en skidbacke, en snowboardpark, en golfbana, ett nyrenoverat badhus, flera volleyboll- och tennisbanor samt en bowlinghall. Skridskor kan du åka både på Edsviken och på spolade skridskobanor.

  • Uteplats
  • Hiss
Pilvägen 94, Helenelund, Sollentuna kommun
  • Budgivning pågår

Pilvägen 94

Lägenhet
Helenelund, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
1 800 000 kr
65 m²
2 rum
vån 0/7
4 117 kr/mån
27 692 kr/m²

*Ring ansvarig fastighetsmäklare för visningstid 0706172200!* Nu upplåter föreningen en välplanerad 2:a där ni bland annat får ett rymligt vardagsrum med plats för socialt umgänge, stambytt och helkaklat badrum, ljust och trevligt kök med plats för matgrupp. Optimalt planerad bostad med ljusa ytor skapar en härlig atmosfär, tillsammans med ett charmigt kök med matplats och ett ljust och öppet vardagsrum. Dessutom finns ett ordentligt sovrum, praktiskt klädkammare och ett källarförråd. Stabil förening med god ekonomi. Oslagbara kommunikationer med både pendeltåg och ett flertal busslinjer inom kort gångavstånd. Pendeltåget in till Stockholm Central tar 12 minuter. I Helenelunds centrum hittar du ett flertal butiker, bl.a. en ICA-butik. Är du sugen på något större tar det bara 3 minuter till Sollentuna Centrum. Åt andra hållet tar det bara 6 minuter till Solna där du har Mall of Scandinavia, Nordens största köpcentrum. Pendeltåget går även till Arlanda och Uppsala utan tågbyte. I Helenelund är det nära till naturen åt alla håll. En kort promenad tar dig ner till Edsvikens strand med badplats och ett motionsspår som fortsätter till Ulriksdals slott. Även till Tegelhagens naturreservat är det gångavstånd. Hela fyra förskolor finns i närområdet, liksom flera skolor, som Helenelundsskolan (Åk 1–9). Varmt välkommen på visning!

  • Hiss

Visar alla 9