Fastighetsbyrån Sollentuna

Fastighetsbyrån Sollentuna

Mäklare

Kruthornsvägen 66A, Edsberg, Sollentuna kommun

Kruthornsvägen 66A

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

2 295 000 kr

87 m²

4 rum

5 354 kr/mån

26 379 kr/m²

Mycket trevlig och välplanerad fyra med stor möblerbar balkong och med fri utsikt mot Edsviken och centrala Sollentuna. Välkommen till denna omsorgsfullt omhändertagna lägenhet i attraktiva Brf Solhjulet. En kort promenad bort ligger Edsberg centrum med livsmedelsaffär, konditori, restauranger, frisör och ett antal butiker.

 • Balkong
 • Hiss
Rundelgränd 35, Rotebro, Sollentuna kommun

Rundelgränd 35

Radhus
Rotebro, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

5 500 000 kr

122 m²

5 rum

306,4 m² tomt

Nu kommer äntligen ett av de efterlängtade och trivsamma gavelkedjehusen i Gillbo till försäljning på populära Rundelgränd. Detta hus om totalt 150 kvm (inkl. garage) är i gott skick med fräscha ytskikt och inrymmer 4 sovrum, vardagsrum, kök samt två badrum, ett i vardera våningsplan. Vattenburet värmesystem med frånluftsvärmepump ger låga driftskostnader. Fiber är indraget. Läget i området är ett av de bättre och tomten, med en 60 kvadratmeter stor altan, är plan och lättskött samt har gott om soltimmar. Asfalterad uppfart med bilplats. Från huset är det gångavstånd till buss, tåg (till Stockholm, Arlanda och Uppsala), förskolor och skolor. Med bil tar det mindre än 20 minuter in till Norrtull, till Arlanda flygplats samt till Bromma flygplats. Välkommen till ett trevligt och lättskött boende där det bara är att flytta in och börja trivas!

 • Balkong
 • Uteplats
Porsvägen 12, Vaxmora, Sollentuna kommun

Porsvägen 12

Radhus
Vaxmora, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

3 975 000 kr

127 m²

4 rum

212 m² tomt

Med ett av områdets bättre gavellägen, uppe på en höjd, finner ni detta välskötta 2-plansradhus. Bostaden har en boyta om 127 kvadratmeter och har ett mycket fint och högt läge i området, nära fotbollsplan samt natur med underbara strövområden. Huset är optimalt planerat med kök, vardagsrum samt badrum på nedre plan. Från vardagsrummet kommer du även ut till ett inglasat uterum som gör att ni kan starta utesäsongen tidigare och avsluta den senare. På det övre planet finner ni 3 sovrum, badrum, tvättstuga och en stor klädkammare. Vardagsrummet på nedre plan går att dela av till ytterligare ett sovrum för den som önskar. I barnvänliga Vaxmora har du bland annat gångavstånd till förskola, skola, badplats, naturreservat, idrottsplats och kommunikationer. Till bostaden hör två förråd som ligger i anslutning till bostaden samt garageplats i länga.

 • Balkong
 • Uteplats
Ugglevägen 1, Häggvik, Sollentuna kommun
 • Sön 12 feb kl 13:00
Ugglevägen 1, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 2
Ugglevägen 1, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 3

Ugglevägen 1

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

3 690 000 kr

82 m²

3 rum

4 750 kr/mån

45 000 kr/m²

Välkommen till en modern och ljus lägenhet i gott skick. Öppen planlösning samt Två stora balkonger ger bostaden en luftig känsla. Stort badrum med bl.a. golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring med flera garderobsväggar samt källarförråd. Stabil förening med god ekonomi. I avgiften ingår värme, vatten, ett antal TV-kanaler & bredband. På Ugglevägen bor du i ett lugnt område med gångavstånd till det mesta! Goda kommunikationer och ett brett utbud av service med både Häggviks pendeltågsstation och Häggviks handelsplats inom gångavstånd. Pendeln till Odenplan tar endast 16 minuter. På andra sidan Sollentunvägen ligger Norrvikens vatten som sommartid erbjuder badplatser och kanothyrning och vintertid plogad skridskobana. I närområdet finns dessutom Sollentuna sim-och sport hall med bl.a. badbassäng, gym, bowlinglokal och rackethall. Välkommen till ditt nya hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nordmannavägen 3, Södersätra, Sollentuna kommun

Nordmannavägen 3

Villa
Södersätra, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

8 950 000 kr

83 m²

1 877 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en stor DELBAR fastighet om hela 1 877 kvm med ypperligt läge i Södersätra! Från fastigheten har ni fin utsikt över Väsjöbacken och omkringliggande natur så missa inte denna chans att skapa er framtida dröm, kanske tillsammans med vänner som ni vill bo nära? På fastigheten finns idag ett boningshus om ca 110 kvm + källare. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information! Planbestämmelser ur detaljplan 649 (Utdrag från Sollentuna Kommuns hemsida) Kvartersmark Bostäder Fastighet Minsta tomtstorlek är 700 m² Omfattning Största exploatering för huvudbyggnad per fastighet är 120 kvadratmeter byggnadsarea Största exploatering för komplementbyggnader per fastighet är 40 kvadratmeter byggnadsarea Högsta byggnadshöjd är 7,0 meter Högsta byggnadshöjd för komplementbyggnad är 2,7 meter Högsta nockhöjd för komplementbyggnad är 3,5 meter Placering Huvudbyggnad ska placeras minst 4,5 meter från fastighetsgräns. Vid gräns mot gata får dock huvudbyggnad placeras i inre förgårdslinje Komplementbyggnad ska placeras minst 6 meter från gata och minst 2,5 meter från övriga fastighetsgränser Utformning Högsta antal våningar är 2 Balkonger och burspråk som placeras minst 3,0 meter över allmän plats får sticka ut högst 2,0 meter över denna Utförande Dagvatten ska omhändertas lokalt genom infiltration där det är möjligt. Dagvatten från kvartersmark med flerbostadshus ska regleras så att uppkomna flöden begränsas till 50% av dimensionerande flöde vid 10-årsregn, eller genom anläggande av fördröjningsmagasin med en effektiv volym av 3 m3 per 100 m2 reducerad area. Dagvattenanläggning till parkeringsytor för 10 bilar eller fler förses med oljeavskiljare eller annan rening och uppfyller minst samma krav. Inom småhusfastigheter ska fördröjningsmagasin med en effektiv volym av 3 m3 per 100 m2 reducerad area anläggas. Stuprör förses med utkastare till tomtmark innan anslutning till magasin Fastighetsindelning Största antal fastigheter som området får delas in i är 2.

 • Uteplats
Turebergs allé 41, 1tr, Tureberg, Sollentuna kommun

Turebergs allé 41, 1tr

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

1 795 000 kr

33 m²

1 rum

2 093 kr/mån

54 394 kr/m²

Toppmodern hörnlägenhet med tre meter i tak! Lyxig bostad med en gedigen takhöjd, stilrena materialval och mycket ljus tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck. Stort, helkaklat badrum med duschhörna och tvättmaskin. Dessutom har lägenheten en härlig balkong i soligt söderläge. Gott om förvaring med en rymlig klädkammare och flera garderober. Gångavstånd till Sollentuna centrum med ett stort utbud av både butiker och service samt gångavstånd till Sollentuna station med pendeltåg och bussterminal. Med pendeltåget är du i Stockholm City på endast 15 minuter.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Skogsängsvägen 16, Edsängen, Sollentuna kommun

Skogsängsvägen 16

Villa
Edsängen, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

6 995 000 kr

140 m²

7 rum

770,1 m² tomt

Välkommen till denna tilltalande 1-plansvilla med hel källare belägen på lugn och solig tomt i Edsängen. Stort vardagsrum i vinkel med braskamin och utgång till uteplatsen på baksidan. Helkaklade badrum. Fem bra sovrum samt praktiskt placerat kök. Närhet till lekplats, bad och natur. I källarplanet finns en stor gillestuga braskamin, två sovrum, WC, spa/relaxdel med bastu, flertalet förråd och ett stort tvättrum. Garaget har delats av och ett arbetsrum skapats som även kan användas som sovrum. Plats för två bilar på uppfarten. Trevligt lusthus på tomten.

 • Uteplats
Skälbyvägen 16 , Häggvik, Sollentuna kommun

Skälbyvägen 16

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

1 495 000 kr

36,7 m²

1.5 rum

3 247 kr/mån

40 736 kr/m²

Nu finner ni denna rymliga 1,5:a om 37 kvm i ett attraktivt läge i Häggvik! Lägenheten erbjuder bra med ljusflöde genom hela bostaden. Generöst kök och allrum som är lättmöblerat. Ett perfekt första boende då bostaden har gångavstånd till tåg och bussförbindelser! Ni tar er endast på 2 minuter med tåget till Sollentuna Centrum och 15 minuter till Stockholm Central. Ett stenkast från såväl köpcentrum som natur och vatten. Varmt välkommen på visning!

Kronovägen 47, Töjnan, Sollentuna kommun

Kronovägen 47

Villa
Töjnan, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

6 995 000 kr

95 m²

6 rum

968 m² tomt

Trevlig villa i populära Töjnan! Stort dubbelgarage om ca 44kvm med plats för två bilar. Fastigheten har en uthyrningdel i källarplanet men kan även användas som generationsboende. Öppen planlösning mellan vardagsrummet (med braskamin) och köket. Trädgårdstomt med gott om soltimmar. Busshållplats inom ca200m från huset. Solceller kommer att installeras av Svea Solar i mars (värde av 252.439kr).

 • Plus
 • Uteplats
Tennisvägen 38, Gillbo, Sollentuna kommun

Tennisvägen 38

Radhus
Gillbo, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

6 950 000 kr

157 m²

4 rum

616 m² tomt

Välkomna till ett rymligt kedjehus med villakänsla! Huset har ett av områdets bästa lägen med baksidan i fritt läge mot fältet i sydväst. Bekvämt med garage intill huset. Bostaden har genomgående renoverats med bla nytt kök -20 och badrum som står klart -23. Huset har idag tre sovrum men kan med lätthet göras om till minst fyra sovrum. Barnvänligt område nära skola, dagis och naturområden.

 • Uteplats
Stupvägen 13, Helenelund, Sollentuna kommun

Stupvägen 13

Lägenhet
Helenelund, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

3 750 000 kr

90 m²

4 rum

4 739 kr/mån

41 667 kr/m²

Sällan till salu! Ljus lägenhet med genomgående fräscha ytskikt och med två inglasade balkonger! Praktiskt kök med matplats för ca 4-6 personer. Gott om förvaring med väggfasta garderober, klädkammare och källarförråd. Mycket välplanerad, med tre bra sovrum, stort vardagsrum samt badrum och en gäst-WC. Stabil förening med god ekonomi. Oslagbara kommunikationer med både pendeltåg och ett flertal busslinjer inom kort gångavstånd. Pendeltåget in till Stockholm Central tar 12 minuter. I Helenelunds centrum hittar du ett flertal butiker, bl.a. en ICA-butik. Är du sugen på något större tar det bara 3 minuter till Sollentuna Centrum. Åt andra hållet tar det bara 6 minuter till Solna där du har Mall of Scandinavia, Nordens största köpcentrum. Pendeltåget går även till Arlanda och Uppsala utan tågbyte. I Helenelund är det nära till naturen åt alla håll. En kort promenad tar dig ner till Edsvikens strand med badplats och ett motionsspår som fortsätter till Ulriksdals slott. Även till Tegelhagens naturreservat är det gångavstånd. Hela fyra förskolor finns i närområdet, liksom flera skolor, som Helenelundsskolan (Åk 1–9). Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Malmvägen 16B, Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun

Malmvägen 16B

Lägenhet
Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

2 495 000 kr

76 m²

3 rum

3 129 kr/mån

32 829 kr/m²

Med perfekt läge i huset på våning 9 finns denna trevligt planerade, ljusa och rymliga 3:a som ligger centralt i hjärtat av Sollentuna. Direkt vid entrén till bostaden slås en av den fantastiska utsikten över stora delar av Sollentuna från de väl tilltagna fönsterpartierna - helt utan insyn. Lättmöblerat och stort vardagsrum med och plats för soffgrupp. Stort kök med matplats, helkaklat & stambytt badrum. Nya ytskikt och golv. Gott om förvaringsmöjligheter. Källarförråd och tvättstuga finns. Här bor du ett stenkast från oslagbara kommunikationer och service. Från Sollentuna station går både pendeltåg och ett flertal busslinjer. Pendeltåget in till Stockholm City tar 16 minuter. I anslutning till stationen ligger Sollentuna Centrum med ett brett utbud av butiker, restauranger och service. Området har dessutom närhet till många rekreationsområden i och kring kommunen t.ex. Järvafältet, Edsbergs slottspark och Edsviken med omnejd. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Annerovägen 14B, Rotsunda, Sollentuna kommun

Annerovägen 14B

Lägenhet
Rotsunda, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

2 795 000 kr

79,9 m²

2.5 rum

5 048 kr/mån

34 981 kr/m²

Välplanerad stor lägenhet med underbar inglasad balkong på 22 kvm med söderläge och utsikt över Norrviken. Här bor du med endast en grönskande allmänning mellan dig och vattnet. Härlig radhuskänsla tack vare att lägenheten ligger på markplan på entrésidan. Väldisponerad bostad med stora ytor och fantastiskt läge i lugnt och omtyckte område nära natur, kommunikationer och service. Området Rotsunda ligger mellan Järvafältet och Törnskogens naturreservat, bredvid Rotebro. Där hittar du vildvuxen skog med äventyrliga motionsvägar. I Rotebro centrum hittar du matbutik, vårdcentral, apotek och ett par restauranger. Strax bortanför ligger Rotebros handelsplats med en stor Coop och Willys samt systembolag. Åker du istället norrut har du ett stort utbud av butiker i Infra City i Upplands Väsby. Pendeltågsstationen ligger inom gångavstånd. Härifrån kan du åka vidare till Stockholms City och Arlanda. Till Odenplan tar det endast 20 minuter och till Arlanda tar det cirka 13 minuter. Till Uppsala tar det 25 minuter. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Sänkhagsvägen 6B, 1tr, Häggvik, Sollentuna kommun

Sänkhagsvägen 6B, 1tr

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

1 495 000 kr

27 m²

1 rum

2 332 kr/mån

55 370 kr/m²

Nära kommunikationer - Balkong i söderläge- Helt nytt- Bra materialval- - Juridisk person OK Vill du har en lägenhet som är helt ny och ingen annan som bott i den tidigare har du hittat rätt!. En trevlig och välplanerad 1:a med en balkong i rätt läge. Trevlig, gemensam gård med gräsytor, planteringsytor och ytor för samvaro. Här finns en grillplats med bänkar och bord, ett växthus/orangeri att nyttja, en mindre lekplats och cykelställ. Bilderna är inte från lägenheten som säljs, men de visar materialvalen och känslan i lägenheten. Närheten till kommunikationer gör området både naturnära och centralt. Här är varken Sollentuna centrum eller Stockholms innerstad särkilt långt borta. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm City på 14 minuter och bara några stationer eller hållplatser bort ligger flera stora köpcentrum som Sollentuna Centrum, Mall of Scandinavia, Kista Centrum och Stinsen. Med bara några minuters promenad bort finner du sjön Norrviken, pendeltåg och natur. Här är det bara att flytta in och skapa ditt egna hem! Belägen vid Häggvik strand, området strax söder om sjön Norrviken i Sollentuna med närhet till grönska, bad och härliga promenadstråk. Norrviken är fantastisk möjlighet för den som tycker om friluftsliv och motion. Här kan du bada, paddla kanot, fiska eller vintertid kan du åka på sköna turer antingen med skridskor eller skidor. Föredrar man mer fart och nerförsåkning ligger lokala Väsjöbacken några kilometer bort. Häggvik är en trygg och etablerad stadshybrid där stad möter natur och kultur. Här har du nära till två sjöar och kan dagligen promenera genom en vacker och levande kulturmiljö med närhet till bland annat Edsbergs slott och slottspark. I området där vikingaskepp en gång rullades på stockar ligger nu en livlig och växande stadsmiljö. Häggvik är samtidigt en oas för dig som är sport- och friluftsintresserad. Här finns bland annat en skidbacke, en snowboardpark, en golfbana, ett nyrenoverat badhus, flera volleyboll- och tennisbanor samt en bowlinghall. Skridskor kan du åka både på Edsviken och på spolade skridskobanor.

 • Balkong
Sollentunavägen 291, Häggvik, Sollentuna kommun

Sollentunavägen 291

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

2 595 000 kr

48 m²

2 rum

3 146 kr/mån

54 063 kr/m²

Välkommen till denna 2:a i toppskick. Här finns inget att klaga på utan det är bara att flytta in direkt. Allt är nytt och fräscht och här kan du flytta in och skapa ditt eget hem. Här har säljarna valt att göra en hel del tillval som gör lägenheten unik och mer trivsam. Perfekt tvårummare med gott om plats för både singeln eller paret. Stort och öppet vardagsrum med öppen planlösning till köket som skapar en härlig social yta för att umgås på. Härliga fönsterpartier ut mot den inglasade balkongen ger ett fint ljusinsläpp. På balkongen kan du njuta av solen och den trevliga utsikten mot skogen. Generöst sovrum med plats för dubbelsäng. Garderober finns. Stort och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Snyggt kök med stora bänkytor att jobba på. Bra förvaringsmöjligheter med flera garderober i hallen. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Närheten till kommunikationer gör området både naturnära och centralt. Här är varken Sollentuna centrum eller Stockholms innerstad särkilt långt borta. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm City på 14 minuter och bara några stationer eller hållplatser bort ligger flera stora köpcentrum som Sollentuna Centrum, Mall of Scandinavia, Kista Centrum och Stinsen. Med bara några minuters promenad bort finner du sjön Norrviken, pendeltåg och natur. Här är det bara att flytta in och skapa ditt egna hem! Belägen vid Häggvik strand, området strax söder om sjön Norrviken i Sollentuna med närhet till grönska, bad och härliga promenadstråk. Norrviken är fantastisk möjlighet för den som tycker om friluftsliv och motion. Här kan du bada, paddla kanot, fiska eller vintertid kan du åka på sköna turer antingen med skridskor eller skidor. Föredrar man mer fart och nerförsåkning ligger lokala Väsjöbacken några kilometer bort. Häggvik är en trygg och etablerad stadshybrid där stad möter natur och kultur. Här har du nära till två sjöar och kan dagligen promenera genom en vacker och levande kulturmiljö med närhet till bland annat Edsbergs slott och slottspark. I området där vikingaskepp en gång rullades på stockar ligger nu en livlig och växande stadsmiljö. Häggvik är samtidigt en oas för dig som är sport- och friluftsintresserad. Här finns bland annat en skidbacke, en snowboardpark, en golfbana, ett nyrenoverat badhus, flera volleyboll- och tennisbanor samt en bowlinghall. Skridskor kan du åka både på Edsviken och på spolade skridskobanor.

 • Balkong
 • Hiss
Sörmlandsvägen 2, Edsängen, Sollentuna kommun

Sörmlandsvägen 2

Lägenhet
Edsängen, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

3 100 000 kr

65 m²

3 rum

4 555 kr/mån

47 692 kr/m²

Ljus och välplanerad lägenhet med fritt läge och fina material. Härlig öppen planlösning och stora fönsterpartier mot den generöst tilltagna balkongen med morgon/förmiddagssol. Två rejäla sovrum samt gott om förvaring i garderober och klädkammare. Fina sällskapsytor i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett fräscht helkaklat badrum. Från lägenheten har du bara ett par minuters promenad till en trevlig kvarterskrog, förskola, matbutik samt till SATS.

 • Balkong
 • Hiss
Djupdalsvägen 4a, Edsbacka, Sollentuna kommun

Djupdalsvägen 4a

Lägenhet
Edsbacka, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

4 295 000 kr

110 m²

3 rum

6 082 kr/mån

39 045 kr/m²

Välkomna till en stor och välplanerad 3:a (4:a i originalutförandet) om 110 kvm med två balkonger. Bostaden erbjuder ett gott ljusinsläpp tack vare fönster i tre olika väderstreck. Två balkonger gör också att lägenheten får in mycket ljus. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, 2-3 sovrum och två badrum. Passar utmärkt för familjen som vill bo på ett bekvämt avstånd till både shopping och natur. Skolor och kommunikation är också något som ligger väldigt nära.

 • Balkong
 • Hiss
Sollentunavägen 148, Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sollentunavägen 148

Lägenhet
Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

2 595 000 kr

40 m²

2 rum

2 858 kr/mån

64 875 kr/m²

Mycket yteffektiv 2:a med bra läge i Sollentuna, granne med centrum. Genomgående moderna och smakfulla materialval. Trevlig närmiljö med endast 5 min promenadväg till Edvikens vatten. Sollentuna har bra kommunikationer såsom buss och tåg.

 • Balkong
 • Hiss
Silverdals torg 9, Silverdal, Sollentuna kommun

Silverdals torg 9

Lägenhet
Silverdal, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

2 950 000 kr

54,5 m²

2 rum

2 692 kr/mån

54 128 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga, fina tvåa på Silverdals Torg. Populär och välskött förening. Stor möblerbar balkong med fint västerläge. Hiss finns. Planlösningen är som följer. Entré/kapprum och med arbetskök direkt till höger. Köket är utrustat med spishäll, kyl/frys, inbyggnadsugn, microvågsugn och diskmaskin. Barköksöppning mot matplatsen i öppen planlösning med vardagsrummet. Från vardagsrummet kommer du ut på den fina balkongen. Sovrummet, bredvid vardagsrummet, har också en stor walk-in-closet. Till vänster i entrén ligger det stora rymliga kombinerade och helkaklade bad-/tvättrummet, med dusch, WC, tvättställ samt tvättmaskin och torktumlare, golvvärme. Här får du möjlighet att flytta in i ett av Sollentunas mest populära områden. Lägenheten har ett bra läge i Silverdal då du bor i mitt i smeten men ändå i ett lugnt område. Torget erbjuder bland annat gym, café och handlare. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Fjärdingsmansvägen 136, Norrviken, Sollentuna kommun

Fjärdingsmansvägen 136

Radhus
Norrviken, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

4 975 000 kr

103 m²

4 rum

208 m² tomt

Välkommen till detta trevliga och praktiska enplanshus beläget i attraktiva Norrviken! Stor och insynsskyddad tomt med bästa tänkbara solläge - här kan du njuta av sol från förmiddag till kväll! Uteplatsen består av en trä däckad altan. Huset erbjuder stora sällskapsytor, ett stort badrum men både dusch och badkar, en gäst- WC , 2 sovrum och en uthyrningsdel med egen ingång. Fullt utrustat kök med öppen planlösning mellan kök/vardagsrum. Goda förvaringsmöjligheter med garderober. Garageplats i länga ingår och gott om parkeringsplatser finns i området. Här bor du med närhet till det mesta! Matbutik, restauranger, skolor, förskolor, lekplatser och idrottsanläggningar. Järvafältet som ligger i närheten bjuder på fina grönområden, löparspår samt MTB-träning. Dessutom gångavstånd till Norrviken station med pendeltåg till bl.a. Stockholm City, Arlanda, Odenplan och Uppsala.

 • Uteplats
Porsvägen 358, Vaxmora, Sollentuna kommun

Porsvägen 358

Radhus
Vaxmora, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

4 495 000 kr

133 m²

5 rum

303 m² tomt

Mycket välplanerat enplanshus med fritt gavelläge på Porsvägen i populära Vaxmora. Huset är renoverat under åren och har idag ett mycket fint skick och en praktisk planlösning med bl a 4 sovrum, ett trevligt vardagsrum samt ett snyggt och smakfullt kök. Underbar uteplats på husets baksida i form av stor trädeckad altan. Huset har ett mycket bra läge i området och ligger vid en allmänning där barnen kan spela fotboll eller bara springa omkring och leka. Förråd. Garageplats i länga. Närhet till Norrvikens vatten, skola, dagis och bussförbindelse. I detta hus är det bara att flytta in och börja trivas, välkomna!

 • Uteplats
Turebergs Allé 5, Tureberg, Sollentuna kommun
 • Budgivning pågår

Turebergs Allé 5

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

3 295 000 kr

75,5 m²

3 rum

5 051 kr/mån

43 642 kr/m²

Välplanerad 3:a med centralt läge nära kommunikationer och service. Genomgående hög standard i lägenheten med ekparkettgolv i samtliga rum och fina ytskikt. Helkaklat badrum med fönster. Stor balkong med eftermiddagssol mot den lugna innergården. Välskött förening. Hiss.

 • Balkong
 • Hiss
Fjärdingsmansvägen 86 , Norrviken, Sollentuna kommun

Fjärdingsmansvägen 86

Radhus
Norrviken, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

3 495 000 kr

82 m²

3 rum

4 160 kr/mån

42 622 kr/m²

Välkommen till detta radhus i ett plan, med omtyckt läge i Norrviken. Bostaden erbjuder bland annat ett rymligt kök (2020) med utrymme för en större matplats, ett rejält badrum, separat tvättstuga, klädkammare. En fantastisk uteplats i soligt läge med såväl grönska, gräsmatta samt en altan som är delvis inglasad. Attraktivt läge med närhet till både pendeltåget, vattnet och naturen. Endast fem minuter bort finner du naturen (Järvafältet) samt sjöarna Ravalen och Norrvikssjön. Populär förening med mycket stabil ekonomi. Vänligen kontakta fastighetsmäklare för visningstid.

 • Uteplats
Sänkhagsvägen 6A, Häggvik, Sollentuna kommun

Sänkhagsvägen 6A

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

2 095 000 kr

35 m²

1 rum

2 611 kr/mån

59 857 kr/m²

Nära kommunikationer - Högt upp i huset- Helt nytt- Bra materialval- Stor balkong i österläge- Juridisk person OK Vill du har en lägenhet som är helt ny och ingen annan som bott i den tidigare har du hittat rätt!. Med högt läge på 5 trappor finns den här trevliga 1,5:an i populära Brf Häggviks dunge. Bilderna är inte från lägenheten som säljs, men de visar materialvalen och känslan i lägenheten. Närheten till kommunikationer gör området både naturnära och centralt. Här är varken Sollentuna centrum eller Stockholms innerstad särkilt långt borta. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm City på 14 minuter och bara några stationer eller hållplatser bort ligger flera stora köpcentrum som Sollentuna Centrum, Mall of Scandinavia, Kista Centrum och Stinsen. Med bara några minuters promenad bort finner du sjön Norrviken, pendeltåg och natur. Här är det bara att flytta in och skapa ditt egna hem! Belägen vid Häggvik strand, området strax söder om sjön Norrviken i Sollentuna med närhet till grönska, bad och härliga promenadstråk. Norrviken är fantastisk möjlighet för den som tycker om friluftsliv och motion. Här kan du bada, paddla kanot, fiska eller vintertid kan du åka på sköna turer antingen med skridskor eller skidor. Föredrar man mer fart och nerförsåkning ligger lokala Väsjöbacken några kilometer bort. Häggvik är en trygg och etablerad stadshybrid där stad möter natur och kultur. Här har du nära till två sjöar och kan dagligen promenera genom en vacker och levande kulturmiljö med närhet till bland annat Edsbergs slott och slottspark. I området där vikingaskepp en gång rullades på stockar ligger nu en livlig och växande stadsmiljö. Häggvik är samtidigt en oas för dig som är sport- och friluftsintresserad. Här finns bland annat en skidbacke, en snowboardpark, en golfbana, ett nyrenoverat badhus, flera volleyboll- och tennisbanor samt en bowlinghall. Skridskor kan du åka både på Edsviken och på spolade skridskobanor.

 • Balkong
 • Hiss
Grankullevägen 2A, Viby, Sollentuna kommun
 • Sön 12 feb kl 14:00
Grankullevägen 2A, Viby, Sollentuna kommun, bild 2
Grankullevägen 2A, Viby, Sollentuna kommun, bild 3

Grankullevägen 2A

Villa
Viby, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

9 950 000 kr

195 m²

5 rum

1 607 m² tomt

Varmt välkommen till denna souterrängvilla om fem rum och kök på Grankullevägen 2A! Här finner du ett välplanerat planerat hus, om totalt 234 kvadratmeter, med stora sällskapsytor, generös takhöjd, härlig rymd och stora fönster med fint ljusinsläpp samt möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum. Detta hus har mycket som är värt att uppmärksamma. Till höjdpunkterna hör ett stort, välplanerat och ljust kök med generösa arbetsytor, köksö, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för upp till åtta personer. Här finns ett rymligt och socialt vardagsrum med öppen spis, generösa sällskapsytor, gott om plats för soffa och matgrupp. Vidare rymmer huset ett stort allrum, tre sovrum, två stora badrum, tvättstuga samt gott om förvaringsutrymmen. Vattenburen golvvärme i hela huset. Huset ligger på en uppväxt tomt med ett härligt högt och soligt läge - Här kan du njuta av en insynsskyddad och lättskött hörntomt, delvis angränsade till en allmänning, med fruktträd, bärbuskar och gräsmatta. Dessutom erbjuds två uteplatser, en stor solig, insynsskyddad uteplats med sol hela dagen, med plats för matbord och stolar som ligger i direkt anslutning till kök och vardagsrum samt en mindre uteplats i anslutning till entrén med eftermiddags- och kvällssol, där det finns plats för såväl solstolar som för en mindre matgrupp. Utöver ett stort kallförråd under uteplatsen där cyklar, trädgårdsverktyg, mm kan förvaras, finns ett fristående garage/förråd om 28 kvm samt ytterligare uppställningsplats för 2-3 bilar på garageuppfarten. Här i Viby är det lätt för hela familjen att trivas och läget på Grankullevägen lämnar inget övrigt att önska - här bor ni barnvänligt med Naturen alldeles runt hörnet samtidigt som ni snabbt tar dig mot City eller till Arlanda. Området bjuder också på närhet till bra kommunikationer, skolor, förskola, lekplatser, idrottsanläggningar. Välkomna på visning!

 • Premium
Sollentunavägen 195B, Tureberg, Sollentuna kommun

Sollentunavägen 195B

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

3 995 000 kr

57 m²

2 rum

3 241 kr/mån

70 088 kr/m²

Fantastisk vindslägenhet med utsikt över Edsviken . Denna spektakulära lägenhet är även utrustad med en magisk terrass/kungsbalkong om hela 16 kvm i högt och fritt läge som du når både från köket och sovrummet. Lägenheten har en modern öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som ger en härlig rymd samt social yta för att umgås på. Stort fint badrum med både tvättmaskin och torktumlare . Gott om förvaring med flera garderober och ett externt förråd som tillhör. Lägenheten ligger endast några minuters promenad från Sollentuna Centrum. Föreningens innergården har ett fantastiskt läge med riktning mot bästa västerläge, här kommer ni kunna hänga efter jobbet eller skoldagen tillsammans med era vänner. Husen är robust och energieffektivt byggda med en tung stomme och underhållsfri fasad i tegel. I garaget finns utrymmen för bilparkering, lägenhetsförråd och cykelparkering. På gården finns det markparkeringsplatser samt fler cykelplatser för er som använder cykeln lite oftare. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kavallerivägen 11, Rotebro, Sollentuna kommun
Kavallerivägen 11, Rotebro, Sollentuna kommun, bild 2
Kavallerivägen 11, Rotebro, Sollentuna kommun, bild 3

Kavallerivägen 11

Villa
Rotebro, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

6 950 000 kr

100 m²

5 rum

1 294 m² tomt

Välplanerad och rymlig 50-tals etagevilla i Rotebro om 156 kvm samt fristående garage om 30 kvm samt en Friggebod på baksidan av huset. Huset har en trevlig planlösning med totalt 5 rum vara 3 sovrum, matrum samt ett stort vardagsrum med öppen spis. Dessutom rymmer huset ett stort badrum med bastu, separat wc, tvättstuga, centraldammsugare samt gott om förvaring. Härlig insynsskyddad och rogivande tomt om hela 1 294 kvm som ligger högt med sol under hela dagen. Möjlighet till flera uteplatser och plats för spring och lek. Huset ligger på en lugn återvändsgata. Här bor ni i en uppväxt villaidyll med naturen inpå knuten samtidigt som du snabbt tar dig mot City eller till Arlanda. Välkomna!

 • Premium
Klockargränd 8, Norrviken, Sollentuna kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Klockargränd 8

Radhus
Norrviken, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

6 495 000 kr

160 m²

7 rum

157 m² tomt

Varmt välkomna till ett stort, trivsamt och fint renoverat radhus med bra planlösning och låga driftskostnader. Tre sovrum på övre plan varav ett med utgång till balkong i väster, stort vardagsrum samt kök (renoverat 17-18), matsal och ett sovrum i entréplan. I sutterrängplan finner ni ett härligt allrum med utgång till uteplats, sovrum, förråd samt tvättstuga. 2 fina uteplatser på vardera sidan av huset. Huset har två duschrum samt en bastu. Barnvänligt och bilfritt område nära till förskolor, skolor, pendeltåg samt buss. Från huset finna även närheten till härliga naturområden samt Norrvikens vatten för bad under sommaren och skridskoåkning under vinter. Stor vind med ett vindtätt klädförråd, väggar och bjälklag i betong. Garageplats finns tillhörande huset. På fem minuter till fots kommer du till pendeltåg och Ica-butik. Är ni ute efter ett hemtrevligt och varmt boende med energiklass C är ni välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Vasavägen 128B, Rotebro, Sollentuna kommun

Vasavägen 128B

Lägenhet
Rotebro, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

3 295 000 kr

97 m²

4 rum

5 351 kr/mån

33 969 kr/m²

Med ett av områdets absolut trevligaste lägen ligger denna välplanerade fyra som är den största modellen av lägenhet i föreningen. Gavellägenhet i markplan med stor trallagd altan och grästäppa. Nära till förskola, skola, pendeltåg, handelsplats m.m.

 • Uteplats
Tellusvägen 1 - Butikslokal, Tureberg, Sollentuna kommun

Tellusvägen 1 - Butikslokal

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

3 000 000 kr

60 m²

1 rum

3 412 kr/mån

50 000 kr/m²

Butikslokal på hörnet om 60 kvm med skyltfönster med fin exponering mot Sollentunavägen. Lokalen kan nyttjas som café, en glassbar, minibageri salong (frisör, skönhet etc) eller kontor. Lokalen sälja som bostadsrätt och avgiften på månad är endast 3412 kr. Tillträde från oktober 2022. Kontakta Thomas Wallin 0708-168812 för mer information.

 • Hiss
Snickarevägen 1B, Edsviken, Sollentuna kommun

Snickarevägen 1B

Övrigt
Edsviken, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

1 200 000 kr

64 m²

2 rum

2 890 kr/mån

Juridisk person Det är möjligt att kunna använda lokalen för övernattning men lokalen ska avvändas i första hand för en verksamhet. Lokalen är i behov av renovering och kan därför renoveras så det passar dig som köpare. Ett lugnt och centralt läge med bara några minuters promenad till Helenelund centrum med pendeltåg och matbutik. Lugnt villaområde och närhet till Edsviken. Mycket bra skolor och förskolor i närområdet likaså. Tvärbanan är tänkt att ansluta till Helenelund 2023. Varmt välkommen på visningen.

Visar alla 31