Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mohammad Schütt Salimzadeh

Mohammad Schütt Salimzadeh

Om mig

Vill du ha en fastighetsmäklare som på riktigt förstår hur man skapar förutsättningar för en lyckad bostadsaffär? Då har du kommit rätt. Med mig får du en fastighetsmäklare som lever och andas försäljning. Jag har en gedigen säljbakgrund från ett flertal olika branscher och vet vad som krävs för att skapa resultat. Och jag lägger ner min själ för att göra dig som kund nöjd. En bostadsaffär är för många en av livets viktigaste affärer och därför bör valet av mäklare inte lämnas åt slumpen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Väringevägen 3B, Väsjön, Sollentuna kommun

Väringevägen 3B

Villa
Väsjön, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
5 995 000 kr
62 + 38 m²
6 rum
794 m² tomt

Denna charmiga bostad, fritt belägen och uppförd år 2002 i det eftertraktade området Väsjön, erbjuder en total yta på 100 kvadratmeter och rymmer totalt sex rum, inklusive tre mysiga sovrum. Unika egenskaper inkluderar två badrum för extra komfort, en välkomnande altan perfekt för avkoppling och sociala sammankomster samt en isolerad gäststuga för gäster. Bostaden är även utrustad med både förråd och tvättstuga för praktiskt boende. På den grönskande tomten tronar ett aroniaträd tillsammans med flera bärbuskar och ett ståtligt körsbärsträd. Nära altanen vid gäststugan doftar en väldoftande syrenberså bredvid en prunkande lavendelrabatt. För den som älskar att odla finns även återkommande skördar av sparris och jordärtskocka att glädjas åt. Området kring Väsjön bjuder in till en naturskön tillvaro med närhet till grönskande områden och möjligheter till utflykter, skidåkning och friluftsliv. Sollentuna kommun är väletablerad och erbjuder bekvämligheter som skolor, shoppingmöjligheter och restauranger inom bekvämt avstånd. Med en generös tomt på 794 kvadratmeter finns gott om plats för utomhusaktiviteter och avkoppling. Denna bostad är idealisk för den som söker en harmonisk tillvaro med närhet till stadens bekvämligheter samtidigt som man kan njuta av lugnet och skönheten i det omgivande landskapet. Sammanfattningsvis presenterar denna bostad i Sollentuna en bekväm och praktisk livsmiljö med fina möjligheter till avkoppling och gemenskap. Vi ser fram emot att välkomna dig till denna underbara del av Väsjön!

Celsings väg 37, Rotebro, Sollentuna kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00

Celsings väg 37

Lägenhet
Rotebro, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
1 695 000 kr
63 m²
2 rum
vån 0
6 247 kr/mån
26 905 kr/m²

Härlig 2:a med optimal planering och generös uteplats! Denna ljusa bostad erbjuder en känsla av radhus med egen ingång, rymliga ytor och gott om förvaringsutrymme. Uteplatsen är en perfekt oas för avkoppling och måltider, med gott om plats för både loungemöbler och matbord. I köket möts du av ett strålande renoverat kök, fyllt med ljus och möjligheter. Det generösa utrymmet är optimalt för både matlagning och sociala stunder med nära och kära. Köket är fullt utrustat med moderna apparater som häll, fläkt, kyl, frys, ugn, mikrovågsugn samt diskmaskin. Det är både praktiskt och stilrent, vilket skapar en perfekt miljö för matlagning och gemenskap. sovrum med gott om plats för både en stor byrå och en bekväm dubbelsäng. Skapa ditt eget personliga utrymme och njut av den harmoniska atmosfären i detta fantastiska sovrum. Här finns en rymlig klädkammare för ordnad förvaring av kläder och tillbehör. Belägen i ett lugnt område med närheten till naturen och Norrvikens vatten, erbjuder denna bostad en harmonisk livsstil. Bra kommunikationsmöjligheter med gångavstånd till både buss och pendeltåg gör vardagen smidig och bekväm.

  • Plus
  • Uteplats
Väsjövägen 6D, Väsjön, Sollentuna kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Väsjövägen 6D, Väsjön, Sollentuna kommun, bild 2
Väsjövägen 6D, Väsjön, Sollentuna kommun, bild 3

Väsjövägen 6D

Radhus
Väsjön, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
5 495 000 kr
123 + 20 m²
6 rum
5 613 kr/mån
44 675 kr/m²

Upptäck det ultimata hemmet för dig och din familj – ett charmigt parhus med rymliga 6 rum och en imponerande totalyta på 143 kvm fördelat på tre plan. Med två eleganta badrum och ett praktiskt förråd, finns det gott om plats för alla dina behov. Dessutom inkluderar detta hem två bekväma parkeringsplatser, vilket ger dig extra bekvämlighet i vardagen. Huset är placerade på den bakre delen av föreningen, vilket innebär att du kommer ut direkt till innegården istället för bilväg. Njut av din morgonkaffe med solens strålar som välkomnar dig på framsidan av huset, och avsluta dagen med avkopplande stunder i kvällssolen på baksidan. För de som föredrar bil finns snabba anslutningar till motorvägen, och snart kommer Förbifart Stockholm att stå klar, vilket möjliggör ännu effektivare transport genom hela Stockholm. På väg hem passerar du Häggviks handelsplats, där du hittar flera matbutiker, Systembolaget, träningsanläggningar, apotek och mer. Beläget mellan Törnskogen och Rösjöskogens naturreservat är naturen ständigt närvarande, och det geografiska läget öppnar upp för olika aktiviteter. Under sommarhalvåret kan du njuta av brygghäng, bad, kajakpaddling och fiske. På hösten ersätts dessa aktiviteter av svampplockning, och under vintern kan du åka skridskor på de närliggande sjöarna eller utforska Väsjöbackens nedfarter för backhoppning och skidåkning. Det ger variation och puls även under vinterhalvåret. Anmäl ditt intresse idag så berättar jag mer!

  • Premium
  • Uteplats
Timotejvägen 12, Rotebro, Sollentuna kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Timotejvägen 12, Rotebro, Sollentuna kommun, bild 2
Timotejvägen 12, Rotebro, Sollentuna kommun, bild 3

Timotejvägen 12

Lägenhet
Rotebro, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
1 695 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/3
4 986 kr/mån
25 299 kr/m²

Välkommen till denna 2:a om 67 kvm, belägen på andra våningen. Hallen ger dig en varm välkomst med gott om avhängningsutrymme och smart förvaring. kök utrustad med häll, fläck, kyl/frys, ugn, diskmaskin, vinkyl och bra utrymme för förvaring och effektiva arbetsytor. Vardagsrummet bjuder på ljus och rymd genom stora fönster och har en trevlig balkong för utomhusnjutning. Uppfräschad badrum med duschkabin, tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är ljust och trivsamt, med gott om plats för en dubbelsäng och annan möblering. Praktisk klädkammare i hallen och ett källarförråd följer med varje lägenhet. Bo i en välskött förening med låg belåning och nära till både natur, köpcentrum och kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Molnstigen 37D, Väsjön, Sollentuna kommun

Molnstigen 37D

Lägenhet
Väsjön, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
2 690 000 kr
33,9 + 32,1 m²
1 508 kr/mån
79 351 kr/m²

Välkommen till det ultimata boendet i Väsjön! Denna nyproducerade bostadsrätt, total yta om 66kvm över två våningar, erbjuder enastående komfort och elegans. Med 3 rum och kök, två badrum och en underbar uteplats, får du inte bara ett hem, utan en plats där varje detalj välplanerad. Boendet i Korthet: - Fast låg avgift fram till 2026-09-28 ink värme - 3 Rum och Kök: Skapa ditt eget utrymme i dessa välplanerade rum, perfekta för avkoppling och underhållning. - Två Badrum: Ge varje morgon en touch av lyx med två bekväma badrum. -Uteplats: Njut av friska luften och avkoppling på din egen privata uteplats. -Förråd ingår i avgiften -Uthyrning godkänns -Juridisk person kan accepteras -Nära busshållplats Natur och Nöjen: Beläget vid Väsjön får du en vacker naturnära omgivning samtidigt som du har nära till alla stadens bekvämligheter. Perfekt för naturälskare och de som söker en aktiv livsstil. Bostaden ligger 5minuter från Väsjöbacken

  • Plus
  • Uteplats
Engelbrekts Väg 20, Tureberg, Sollentuna kommun

Engelbrekts Väg 20

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
4 395 000 kr
107 m²
4 rum
vån 2/6
7 662 kr/mån
41 075 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska hörnlägenhet i ett eftertraktat område med närhet till allt. Imponerande utsikt och ljusinsläpp från tre håll. Här möts öppna och sociala ytor med avskilda sovrum. Masterbedroom med eget badrum och tillgång till en av de två inglasade balkongerna. Perfekt läge nära Edsviken, Sollentuna centrum och utmärkta kommunikationer. Varmt välkomna till ditt drömhem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Frestavägen 55B, Vaxmora, Sollentuna kommun
  • Borttagen före visning
Frestavägen 55B, Vaxmora, Sollentuna kommun, bild 2
Frestavägen 55B, Vaxmora, Sollentuna kommun, bild 3

Frestavägen 55B

Radhus
Vaxmora, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
4 995 000 kr
140,4 + 10 m²
6 rum
8 399 kr/mån
35 577 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Solstigen 34c, Väsjön, Sollentuna kommun

Solstigen 34c

Lägenhet
Väsjön, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
1 890 000 kr
26 m²
1 rum
2 228 kr/mån
72 692 kr/m²

Letar du efter ett studiohus med allt du behöver? Denna charmiga bostad i Väsjön kan vara precis vad du söker! Detta studiohus på 26kvm+9kvm loft är utrustat med allt du kan önska dig, ett rymligt vardagsrum , ett fullt utrustat kök perfekt för att laga dina favoriträtter på nedervåningen och ett mysigt sovloft ovanför, perfekt för avkoppling och sömn. Men det är inte allt! Både badrum, vardagsrum och köket är utrustad med golvvärme för maximalt komfort. Du har också en lufvärmepump/AC som hjälper till att hålla temperaturen precis där du vill ha den året runt, eget förråd och egen parkeringsplats nära huset. Här kommer du njuta av din egen altan, perfekt för att koppla av eller umgås med vänner och familj. Detta studiohus är perfekt för dig som söker en liten, men bekväm och funktionell bostad. Missa inte chansen att ta en titt på detta fantastiska hem i Väsjön! Anmäl ditt intresse så kontaktar jag dig!

  • Plus
  • Uteplats
Lomvägen 40, Kärrdal, Sollentuna kommun

Lomvägen 40

Lägenhet
Kärrdal, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
1 500 000 kr
35 m²
1 rum
2 533 kr/mån
42 857 kr/m²

Yteffektiv lägenhet med öppen yta mellan köksdel och hall. Väl tilltaget rum med plats för soffgrupp och sängplats. Utmärkt förstaboende med bra läge i området och låga kostnader. Nära kommunikation och Sjöbergs centrum. Förråd ingår.

Visar alla 9