Mäklare Victor Mastaeli

Victor Mastaeli

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sänkhagsvägen 6B, 2tr, Häggvik, Sollentuna kommun

Sänkhagsvägen 6B, 2tr

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
3 900 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/4
4 386 kr/mån
51 316 kr/m²

- Hörnläge - Fönster i 3 väderstreck - Endast några minuters promenad till pendeltåget - Helt nytt - Stilrena materialval - Juridisk person OK Vill du ha en lägenhet som är helt ny och ingen annan som bott i den tidigare har du hittat rätt!. Med högt läge finns den här trevliga 3:an i populära Brf Häggviks dunge. För närmare information om materialval, vänligen se inredningskatalogen under dokument. Stilval i denna lägenhet är solid.. Närheten till kommunikationer gör området både naturnära och centralt. Här är varken Sollentuna centrum eller Stockholms innerstad särkilt långt borta. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm City på 14 minuter och bara några stationer eller hållplatser bort ligger flera stora köpcentrum som Sollentuna Centrum, Mall of Scandinavia och Kista Centrum. Med bara några minuters promenad bort finner du sjön Norrviken, pendeltåg och natur. Här är det bara att flytta in och skapa ditt egna hem! Belägen vid Häggvik strand, området strax söder om sjön Norrviken i Sollentuna med närhet till grönska, bad och härliga promenadstråk. Norrviken är fantastisk möjlighet för den som tycker om friluftsliv och motion. Här kan du bada, paddla kanot, fiska eller vintertid kan du åka på sköna turer antingen med skridskor eller skidor. Föredrar man mer fart och nerförsåkning ligger lokala Väsjöbacken några kilometer bort. Häggvik är en trygg och etablerad stadshybrid där stad möter natur och kultur. Här har du nära till två sjöar och kan dagligen promenera genom en vacker och levande kulturmiljö med närhet till bland annat Edsbergs slott och slottspark. I området där vikingaskepp en gång rullades på stockar ligger nu en livlig och växande stadsmiljö. Häggvik är samtidigt en oas för dig som är sport- och friluftsintresserad. Här finns bland annat en skidbacke, en snowboardpark, en golfbana, ett nyrenoverat badhus, flera volleyboll- och tennisbanor samt en bowlinghall. Skridskor kan du åka både på Edsviken och på spolade skridskobanor.

 • Balkong
 • Hiss
Timotejvägen 18, Rotebro, Sollentuna kommun

Timotejvägen 18

Radhus
Rotebro, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
3 300 000 kr
92 + 17 m²
3 rum
118 m² tomt

- Kan göras om till en 4:a med enkla medel - Låga driftskostnader - Bra samfällighet där bland annat detta ingår i samfällighetsavgiften: Uppvärmning, vatten, avlopp, bredband 1000 Mbit/s och kabel-tv med streamingtjänst samt förvaltning av tak och hängrännor. Välkommen till detta smakfullt inredda radhus beläget i lugnt, bilfritt område med närhet till det mesta. Huset har en ljus och öppen planlösning på entréplan. Stort kök med plats för många gäster. Möjlighet att dela av ett sovrum och då få till tre sovrum. Två badrum varav den ena är med bubbelbad. Härliga altaner, den ena med morgonsol och den vid baksidan med fin eftermiddags- och kvällssol. Ett hus som måste upplevas. På Timotejvägen bor du med gångavstånd till Rotebro station som trafikeras med pendeltåg mot både Stockholm City och Uppsala centralstation. I anslutning till stationen ligger dessutom områdets egna lilla centrum med bl.a. matbutik. I närområdet finns flera skolor och förskolor, bl.a. Gillboskolan där barnen går ända till åk 9. Samfälligheten förvaltar de gemensamma anläggningarna på Timotejvägen såsom lekplatser, gångvägar inklusive snöröjning på vintern, grönområden inklusive gräsklippning på sommaren, skötsel och renhållning, sopstation och parkering. Avgift för hyr av parkeringsplats tillkommer. För radhusen ingår även uppvärmning, vatten, avlopp, bredband 1000 Mbit/s och kabel-tv med streamingtjänst samt förvaltning av tak och hängrännor. Avgift för sophämtning och el ingår ej.

 • Uteplats
Sänkhagsvägen 6D, Häggvik, Sollentuna kommun

Sänkhagsvägen 6D

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
4 995 000 kr
109 m²
5 rum
vån 0/5
5 778 kr/mån
45 826 kr/m²

Optimalt planerad 5:a (möjlig 6:a) med ett attraktivt markläge med en generöst tilltagen uteplats (20 kvm) i sydväst. Uteplatsen vetter mot föreningens trivsamma innergård. Bostaden säljs på ritning då lägenheten beräknas vara klar i slutet av oktober. Lägenheten har ett gavelläge med fönster i tre väderstreck. Här erbjuds även fina sociala ytor, fyra rogivande sovrum och bra förvaring i garderober samt ett källarförråd och förråd på uteplatsen. Två toppfräscha badrum varav ett har en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående fina färg- och materialval. Här bor ni bekvämt med närhet till Norrvikens vatten, fina naturområden, pendeltåg och Häggviks handelsplats med matbutiker, systembolag, gym och mycket mycket mer. Välkomna att höra av er för mer information!

 • Uteplats
 • Hiss
Strandvägen 4D, Edsviken, Sollentuna kommun

Strandvägen 4D

Lägenhet
Edsviken, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
2 845 000 kr
74 m²
3 rum
3 854 kr/mån
38 446 kr/m²

Stilren och rymlig 3:a med mycket attraktivt läge med närhet till Edsvikens vatten och Sollentuna centrum. Lägenheten är i mycket gott skick och erbjuder bland annat två rogivande sovrum, lättmöblerat vardagsrum med utrymme för en matplats samt ett modernt kök och helkaklat badrum. Tillgång till föreningens gemensamma uteplats. Bra förvaringsmöjligheter tack vare det stora förrådet som ligger precis intill entrén till lägenheten. Här bor du i hjärtat av Sollentuna med närhet till allt man kan önska! Ett stenkast ifrån oslagbara kommunikationer, all nödvändig service samt skolor och förskolor. Några minuters promenad bort ligger Sollentuna Centrum med ett brett utbud av butiker, restauranger och annan service. I anslutning till Centrum ligger Sollentuna station. Stationen trafikerar både pendeltåg och ett flertal busslinjer. Pendeltåget in till Stockholm City tar endast 15 minuter! Dessutom tar du dig smidigt och utan byte till bl.a. Odenplan, Arlanda och Uppsala.

Ugglevägen 3, Häggvik, Sollentuna kommun

Ugglevägen 3

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
4 500 000 kr
93 m²
4 rum
vån 4/4
5 386 kr/mån
48 387 kr/m²

Välkommen till flaggskeppet på Ugglevägen 3. (Se den virtuella visningen för att få en känsla redan i datorn eller i mobilen). Lägenheten erbjuder väl disponerade ytor med öppen planlösning i kök och vardagsrum, stor inglasad balkong på 9, rymliga sovrum samt ljusa ytskikt genomgående i hela bostaden. Här är det bara att flytta in då lägenheten är i utomordentligt skick med väldigt lite slitage. Bra planerad lägenhet där värme, vatten, bredband och tv ingår i avgiften. Bostaden erbjuder ett rikt ljusinsläpp, genomgående ekparkett och fräscha vitvaror. Lägenheten är i väldigt bra skick med ett tilltalande badrum, tre sovrum, kök, balkong och vardagsrum. Goda förvaringsmöjligheter tack vare flertalet garderober och klädkammaren samt förrådet nere i källaren. Klädkammaren går även bra att nyttja som kontor. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger trevliga sällskapsytor. Mycket bra förening med endast 8 000 kr/ kvm i lån. Med bara några minuters promenad bort finner du sjön Norrviken, pendeltåg och natur. Här är det bara att flytta in och skapa ditt egna hem! Belägen vid Häggvik strand, området strax söder om sjön Norrviken i Sollentuna med närhet till grönska, bad och härliga promenadstråk. Närheten till kommunikationer gör området både naturnära och centralt. Här är varken Sollentuna centrum eller Stockholms innerstad särkilt långt borta. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm City på 14 minuter och bara några stationer eller hållplatser bort ligger flera stora köpcentrum som Sollentuna Centrum, Mall of Scandinavia och Kista Centrum. Norrviken är fantastisk möjlighet för den som tycker om friluftsliv och motion. Här kan du bada, paddla kanot, fiska eller vintertid kan du åka på sköna turer antingen med skridskor eller skidor. Föredrar man mer fart och nerförsåkning ligger lokala Väsjöbacken några kilometer bort. Häggvik är en trygg och etablerad stadshybrid där stad möter natur och kultur. Här har du nära till två sjöar och kan dagligen promenera genom en vacker och levande kulturmiljö med närhet till bland annat Edsbergs slott och slottspark. I området där vikingaskepp en gång rullades på stockar ligger nu en livlig och växande stadsmiljö.

 • Balkong
 • Hiss
Kung agnes väg 22, 4tr, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun

Kung agnes väg 22, 4tr

Lägenhet
Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
3 995 000 kr
65 m²
3 rum
vån 4/5
3 833 kr/mån
61 462 kr/m²

I ett vackert V-format hus på en av Sollentunas mest eftertraktade gator finner vi denna både välplanerade och mysiga 3:a i högt läge med en fantastisk balkong i söderläge. Vardagsrummet är i enhet med köket i en öppen, luftig och social planlösning. Ljuset strömmar in, och de två sovrummen är båda i tyst gårdsläge såsom vardagsrummet. Läget är oslagbart och här erbjuds ett rofyllt boende i en idyllisk och praktiskt miljö med både centrum och natur runt knuten. Lugnet till trots finns Sollentunas myller av kaféer, restauranger och affärer bara ett stenkast bort.

 • Balkong
 • Hiss
Sollentunavägen 287, Häggvik, Sollentuna kommun

Sollentunavägen 287

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
3 695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/5
4 981 kr/mån
48 618 kr/m²

Ljus och trevlig lägenhet med stor balkong om hela 14 kvm i ett soligt och insynsskyddat söderläge. Här är bara att flytta in! Härliga, öppna ytor och stora fönsterpartier i 2 väderstreck ger bostaden en ljus och rymlig känsla. Bostaden är i genomgående mycket gott skick. Stort badrum med bl.a. tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring med flera garderobsväggar, klädkammare samt källarförråd. Värme, vatten, digital TV, IP-telefoni och bredband ingår i avgiften. Med bara några minuters promenad bort finner du sjön Norrviken, pendeltåg och natur. Här är det bara att flytta in och skapa ditt egna hem! Belägen vid Häggvik strand, området strax söder om sjön Norrviken i Sollentuna med närhet till grönska, bad och härliga promenadstråk. Närheten till kommunikationer gör området både naturnära och centralt. Här är varken Sollentuna centrum eller Stockholms innerstad särkilt långt borta. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm City på 14 minuter och bara några stationer eller hållplatser bort ligger flera stora köpcentrum som Sollentuna Centrum, Mall of Scandinavia och Kista Centrum. Norrviken är en populär plats och används för många olika aktiviteter året om. Här kan du fiska, åka båt och paddla kanot. På vintern plogas en 14 kilometer lång skridskobana på isen som även passar sig för långfärdsskridskoåkning. Norrviken är en utmärkt badsjö med två kommunala badplatser inom Sollentuna (Rotsunda och Torparängen). Föredrar man mer fart och nerförsåkning ligger lokala Väsjöbacken några kilometer bort. Häggvik är en trygg och etablerad stadshybrid där stad möter natur och kultur. Här har du nära till två sjöar och kan dagligen promenera genom en vacker och levande kulturmiljö med närhet till bland annat Edsbergs slott och slottspark. I området där vikingaskepp en gång rullades på stockar ligger nu en livlig och växande stadsmiljö.

 • Balkong
 • Hiss
Sänkhagsvägen 6B, 3tr, Häggvik, Sollentuna kommun

Sänkhagsvägen 6B, 3tr

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
3 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
4 386 kr/mån
52 566 kr/m²

- Hörnläge - Fönster i 3 väderstreck - Endast några minuters promenad till pendeltåget - Helt nytt - Stilrena materialval - Juridisk person OK Vill du ha en lägenhet som är helt ny och ingen annan som bott i den tidigare har du hittat rätt!. Med högt läge finns den här trevliga 3:an i populära Brf Häggviks dunge. Bilderna är inte från lägenheten som säljs utan visar endast materialvalen. För närmare information om materialval, vänligen se inredningskatalogen under dokument. Stilval i denna lägenhet är solid.. Närheten till kommunikationer gör området både naturnära och centralt. Här är varken Sollentuna centrum eller Stockholms innerstad särkilt långt borta. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm City på 14 minuter och bara några stationer eller hållplatser bort ligger flera stora köpcentrum som Sollentuna Centrum, Mall of Scandinavia och Kista Centrum. Med bara några minuters promenad bort finner du sjön Norrviken, pendeltåg och natur. Här är det bara att flytta in och skapa ditt egna hem! Belägen vid Häggvik strand, området strax söder om sjön Norrviken i Sollentuna med närhet till grönska, bad och härliga promenadstråk. Norrviken är fantastisk möjlighet för den som tycker om friluftsliv och motion. Här kan du bada, paddla kanot, fiska eller vintertid kan du åka på sköna turer antingen med skridskor eller skidor. Föredrar man mer fart och nerförsåkning ligger lokala Väsjöbacken några kilometer bort. Häggvik är en trygg och etablerad stadshybrid där stad möter natur och kultur. Här har du nära till två sjöar och kan dagligen promenera genom en vacker och levande kulturmiljö med närhet till bland annat Edsbergs slott och slottspark. I området där vikingaskepp en gång rullades på stockar ligger nu en livlig och växande stadsmiljö. Häggvik är samtidigt en oas för dig som är sport- och friluftsintresserad. Här finns bland annat en skidbacke, en snowboardpark, en golfbana, ett nyrenoverat badhus, flera volleyboll- och tennisbanor samt en bowlinghall. Skridskor kan du åka både på Edsviken och på spolade skridskobanor.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 8