Mäklare Victor Mastaeli

Victor Mastaeli

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ugglevägen 3, Häggvik, Sollentuna kommun
  • Kommande

Ugglevägen 3

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
4 500 000 kr
93 m²
4 rum
vån 4/4
5 386 kr/mån
48 387 kr/m²

Välkommen till flaggskeppet på Ugglevägen 3. Lägenheten erbjuder väl disponerade ytor med öppen planlösning i kök och vardagsrum, stor inglasad balkong på 9, rymliga sovrum samt ljusa ytskikt genomgående i hela bostaden. Här är det bara att flytta in då lägenheten är i utomordentligt skick med väldigt lite slitage. Bra planerad lägenhet där värme, vatten, bredband och tv ingår i avgiften. Bostaden erbjuder ett rikt ljusinsläpp, genomgående ekparkett och fräscha vitvaror. Lägenheten är i väldigt bra skick med ett tilltalande badrum, tre sovrum, kök, balkong och vardagsrum. Goda förvaringsmöjligheter tack vare flertalet garderober och klädkammaren samt förrådet nere i källaren. Klädkammaren går även bra att nyttja som kontor. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger trevliga sällskapsytor. Mycket bra förening med endast 8 000 kr/ kvm i lån. Med bara några minuters promenad bort finner du sjön Norrviken, pendeltåg och natur. Här är det bara att flytta in och skapa ditt egna hem! Belägen vid Häggvik strand, området strax söder om sjön Norrviken i Sollentuna med närhet till grönska, bad och härliga promenadstråk. Närheten till kommunikationer gör området både naturnära och centralt. Här är varken Sollentuna centrum eller Stockholms innerstad särkilt långt borta. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm City på 14 minuter och bara några stationer eller hållplatser bort ligger flera stora köpcentrum som Sollentuna Centrum, Mall of Scandinavia och Kista Centrum. Norrviken är fantastisk möjlighet för den som tycker om friluftsliv och motion. Här kan du bada, paddla kanot, fiska eller vintertid kan du åka på sköna turer antingen med skridskor eller skidor. Föredrar man mer fart och nerförsåkning ligger lokala Väsjöbacken några kilometer bort. Häggvik är en trygg och etablerad stadshybrid där stad möter natur och kultur. Här har du nära till två sjöar och kan dagligen promenera genom en vacker och levande kulturmiljö med närhet till bland annat Edsbergs slott och slottspark. I området där vikingaskepp en gång rullades på stockar ligger nu en livlig och växande stadsmiljö.

  • Balkong
  • Hiss
Aspvägen 24I, Helenelund, Sollentuna kommun
  • Kommande

Aspvägen 24I

Radhus
Helenelund, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
5 200 000 kr
103 m²
5 rum
5 300 kr/mån
50 485 kr/m²

Äntligen erbjuds detta välplanerade bostadsrättsradhus på marknaden i det idylliska och attraktiva Fågelsången. Huset är i 2-plan och bjuder på fina öppna och väldisponerade ytor. Entréplanet består av ett stilfullt kök, ett renoverat helkaklat badrum samt ett generöst vardagsrum. Övre plan har 4 sovrum badrum och bra förvaringsutrymmen i ett stort vindsförråd. Huset har dessutom 2 uteplatser varav en i ett perfekt söderläge som bjuder på sol nästan hela dagen. Stor och välskött tomt med skyddat läge. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område men samtidigt väldigt centralt läge med närhet till skola, dagis och kommunikationer. Goda kollektiva kommunikationer via Helenelund- och Sollentuna station samt tunnelbana från Kista. Förbifart Stockholm är under arbete och är färdigställt om några år. Tvärbanan är också under arbete och kommer gå till Helenelund. Närhet till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplats. Välskött förening där samtliga stora renoveringar är gjorda. Fiber via Sollentunas stadsnät finns indraget till huset. Bra parkeringsmöjligheter med p-platser och chans till garage. Välkommen till ert nästa hem!

  • Uteplats
Engelbrekts väg 109, Tureberg, Sollentuna kommun
  • Kommande

Engelbrekts väg 109

Villa
Tureberg, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
Pris saknas
220 m²
1 221 m² tomt

Välkommen till Engelbrekts väg 109 i Sollentuna, där möjligheterna att bygga ditt drömhus är oändliga! Denna fantastiska tomt ligger i ett eftertraktat område där du är bortom stadens brus och livliga tempo men ändå har nära till allt. Tomtens storlek ger dig utrymme att skapa en lummig trädgård och en avskild uteplats där du kan njuta av lugnet och stillheten. Enligt detaljplanen är endast friliggande villor tillåtna, vilket skapar en exklusiv och unik miljö. Detaljplanen tillåter en maximal byggnadsarea på 120 kvm för huvudbyggnaden i 2 plan (totalt 240kvm), vilket ger dig utrymme att skapa en välplanerad och funktionell bostad med gott om plats för hela familjen. Högsta byggnadshöjden är 7,0 meter, vilket ger dig utrymme att bygga en imponerande villa. Här finns möjlighet att dra in fjärrvärme i huset för dig som vill det, det går även bra med bergvärme och givetvis värmepump. El är redan dragen till tomten och anslutningsavgiften är erlagd. För att dra ner förbrukningen ytterligare finns möjlighet att förbereda och installera solceller. Största tillåtna exploatering för komplementbyggnad är 20 kvadratmeter byggnadsarea, vilket ger dig möjlighet att bygga en separat byggnad som till exempel ett garage eller en bastu. Tack vare tomtens storlek finns det även gott om plats för ett attefallshus. Förslaget som har tagits fram för tomten är hus från Fiskarhedenvillan, men som köpare har man möjlighet att välja någon annan husleverantör om så önskas. Så ta chansen att förverkliga din dröm om att bygga ditt hus på Engelbrekts väg 109 i Sollentuna. Här kan du skapa en fristad för dig själv och din familj och njuta av allt som denna vackra och lugna miljö har att erbjuda. Vi ser fram emot att höra från dig!

  • Uteplats
Skälbyvägen 24A, Häggvik, Sollentuna kommun
  • Kommande

Skälbyvägen 24A

Radhus
Häggvik, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
6 000 000 kr
92,7 m²
4 rum
4 800 kr/mån
64 725 kr/m²

Charmigt BR-radhus med toppenläge i omtyckta Häggvik. Välplanerat och yteffektivt med trevlig uteplats i soligt söderläge mot grönskande innergård. Lugnt villaområde med närhet till service, natur och kommunikationer mm. Dagis & skola i området.

  • Uteplats

Visar alla 4