Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Niklas Kristersson

Niklas Kristersson

Om mig

Född och uppvuxen i Göteborg men flyttade till Sollentuna 2009. Har sedan dess jobbat i kommunen och känner därför till alla fördelar med vår fina kommun. Mitt mål som mäklare ligger i att hela tiden överträffa kundernas högt ställda krav och förväntningar, samt att vara en värdefull och närvarande mäklare genom hela affären. Jag måste känna att jag har gjort 110% i varje unik affär. Min erfarenhet och handlingskraft, blandat med proaktiv försäljning gör att du tryggt kan luta dig tillbaka

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sollentunavägen 156, högst upp, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun
Sollentunavägen 156, högst upp, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun, bild 2
Sollentunavägen 156, högst upp, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun, bild 3

Sollentunavägen 156, högst upp

Lägenhet
Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
7 250 000 kr
108 m²
4 rum
vån 6/6
6 336 kr/mån
67 130 kr/m²

Ljus & välplanerad 4:a med magisk terrass med bästa solläge! Högst upp i huset. Fräsch kök, härliga sällskapsdelar och tre bra sovrum. Två fina badrum, varav (ett med tvättmaskin & torktumlare). Mycket attraktivt, centralt läge. Garage i källaren.Välkommen till en mycket ljus & välplanerad 4:a om 108 kvm med fantastisk terrass om c:a 30 kvm med bästa solläge. Belägen högst upp i huset. Härliga sällskapsdelar, fräscht & fullutrustat kök, tre bra sovrum, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt separat duschrum. Bra förvaringsmöjligheter. Magisk terrass med plats för både loungegrupp och matbord. Stabil förening med garage i huset. Mycket centralt läge intill Sollentuna Centrum med affärer, restauranger och kommunikationer och med bara ett par minuters promenad från Edsviken och strandpromenaden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kruthornsvägen 34A, Edsberg, Sollentuna kommun

Kruthornsvägen 34A

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
2 150 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
4 899 kr/mån
30 714 kr/m²

Smakfullt renoverad och ljus 3:a i populära Brf Solhjulet! Här erbjuds bland annat ett stilrent kök och fina ytskikt. Två funktionella sovrum och en rejäl matplats. Helkaklat badrum med plats för tvättmaskin. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till en balkong i soligt sydvästläge. Närhet till matbutik, kommunikationer och natur. Välkomna på visning!

  • Balkong
Sollentunavägen 144A, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun

Sollentunavägen 144A

Lägenhet
Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
3 395 000 kr
76 m²
2 rum
vån 0/4
4 706 kr/mån
44 671 kr/m²

Rymlig, ljus 2:a med ett av områdets absolut bästa lägen! Lägenheten går att göra om till en 3:a och då göra om klädkammaren till ett extra sovrum, se alternativ planlösning. Här erbjuds bland annat ett välplanerat kök med utsikt mot grönska. En fantastisk uteplats mot grönskan utanför. Vardagsrum med utrymme för både en större matsalsmöbel samt soffgrupp eller som idag, en sovalkov. Rogivande sovrum med utrymme för en dubbelsäng samt förvaring. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk med överskåp. Närhet till Sollentuna centrum, kommunikationer med pendeltåg till Stockholm city samt Arlanda. Hiss i huset. Tvättstuga i föreningen.

  • Uteplats
  • Hiss
Häggviksvägen 21A , Häggvik, Sollentuna kommun
  • Budgivning pågår

Häggviksvägen 21A

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
2 295 000 kr
78 m²
2 rum
4 296 kr/mån
29 423 kr/m²

- Renoverat kök - Hörnläge - Fönster i 3 väderstreck - Endast några minuters promenad till pendeltåget - Endast 20 minuter till Stockholm central - Uteplats i soligt söderläge. - Välskött förening med god ekonomi. - Optimal planering - Bastu Välkommen till denna omsorgsfullt planerade 2,5:a med stora fönster som släpper in ljus från flera väderstreck, och som har generösa sociala ytor samt en rymlig och solig uteplats i söderläge. Renoverat kök! Denna bostad ligger i en välskött förening med stabil ekonomi, och en omfattande uppsättning faciliteter. Här finns tillgång till tennisplan, bastu, snickerbo och möjlighet att hyra en lokal för privata tillställningar. För de yngre finns en lekpark och för vuxna erbjuds två uteplatser med grillar och gott om plats för umgänge. När det kommer till närheten till kommunikation och natur erbjuder denna bostad det bästa av två världar. På några minuters promenad når du pendeltåg och bussar som tar dig till Stockholms centralstation på knappt 20 minuter. Nära till både Edsviken, Norrviken och Törnskogens naturreservat, vilket ger möjligheter till naturvandring, träning och bad i vacker miljö.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 4