Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Smedvägen 45, Tullinge Skog, Botkyrka kommun
  • Kommande

Smedvägen 45

Villa
Tullinge Skog, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
4 995 000 kr
128 + 29 m²
5 rum
782 m² tomt

Välkommen till denna tvåplansvilla i Tullinge Skog, en perfekt balans mellan bekvämlighet och charm. Med en genomtänkt planlösning och en underhållsvänlig trädgårdstomt, är detta hemmet en dröm för familjer. För närvarande har huset tre sovrum, men tack vare dess flexibla layout finns möjlighet att anpassa fler sovutrymmen efter behov. Det rymliga köket är en samlingsplats för familjen, perfekt för stora måltider och trevliga stunder. Från köket leder en dörr ut till den mysiga inglasade altanen där du kan njuta av solen i lugn och ro. Tomten bakom huset är insynsskyddad och perfekt belägen i solljuset. Där finns även en friggebod som fungerar utmärkt som extra förvaring. Till huset hör även ett garage och ett ytterligare förråd för alla dina behov. Dessutom har du allt inom bekvämt gångavstånd: förskola, grundskola, idrottsanläggningar och natursköna områden. Du kan känna dig trygg i ditt köp med alla dokument lättillgängliga för din granskning. Upplev en ny nivå av familjekomfort i denna villa och säkra ditt drömhem!

Kvarnhagsvägen 233, Alby, Botkyrka kommun
  • Kommande

Kvarnhagsvägen 233

Radhus
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 850 000 kr
112 + 17 m²
4 rum
148 m² tomt

Välkommen till detta trevliga radhus mitt i radhusidyllen med närhet till det mesta. Perfekt boende för både barn- och tonårsfamiljen. Stort luftigt ljust kök med plats för 4-6 personer runt matbordet, vardagsrummet är rymligt och bra planerat. Från vardagsrummet kommer du ut till den härliga uteplatsen på radhusets baksida med sjöglimt. Radhuset erbjuder två härliga uteplatser med både morgon och kvällssol. Här kommer familjen tillbringa många lata soliga dagar och härliga grillkvällar med nära och kära! Bostaden har sammanfattningsvis tre rymliga sovrum, ett badrum, wc, tvättstuga, klädkammare, förråd och på det stora sällskapsytor i kök och vardagsrum och allt är välbevarat. Garage- och parkeringsplatser ingår i samfällighetsavgiften. Radhuset har två utomhusförråd en vid entrén och en på radhusets baksida. Här bor man i lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor och den härliga naturen vid Albysjön och till shopping samt kommunikationer med både bussförbindelser och tunnelbana i Alby centrum samt den stora handelsplatsen vid Södra porten. Radhuset kommer att besiktas samt att huset kommer att säljas med en friskrivningsklausul. Tveka inte att höra av er till ansvarig mäklare Fadi Haddad för mer info!

Sandstuguvägen 26, Uttran, Botkyrka kommun
  • Kommande

Sandstuguvägen 26

Lägenhet
Uttran, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 095 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 1/4
5 690 kr/mån
39 905 kr/m²

Nu har du möjlighet att flytta in i en påkostad och optimalt planerad lägenhet där ingenting annat än möblering behövs. Denna tvårummare erbjuder ett boende av högsta klass. Lägenheten består av en välplanerad och inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det öppna, välplanerade och stilrena vardagsrummet finns mycket dagsljus, stora fönster, härliga umgängesytor, vacker utsikt och plats för soffa och matgrupp. Köket är modernt, stilrent och öppet med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrummet är fint, påkostat och smakfullt med vägghängd wc, dusch, kommod, förvaringsskåp, infällda spotlights, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Det rogivande och harmoniska sovrummet har vitmålade väggar och parkettgolv och erbjuder rymliga garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor och mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Uteplatsen nås från vardagsrummet. Här bor du i ett mycket lugnt och familjärt område med nära till natur samt bekvämt avstånd till skola, förskola och kommunikationer. Området Uttran är under uppväxt, med sitt höga läge och vackra natur kommer att utvecklas till ett högkvalitativt bostadsområde. Naturnära läge med flertalet sjöar och badplatser runt om. Promenad avstånd till Tumba C, där finner ni goda kommunikations möjligheter samt stort köpcentrum med ett stort antal butiker, caféer och restauranger. Här finns både välkända kedjor och mindre lokala butikskoncept. Därtill erbjuds kunderna service i form av bank, apotek m.m. Buss går också från området. För mer storstadspuls finner ni centrala Stockholm ca 25 minuter bort med pendeltåg.

  • Balkong
  • Hiss
Höststigen 2, Rönninge, Salems kommun
  • Kommande

Höststigen 2

Villa
Rönninge, Salems kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
9 000 000 kr
208 + 46 m²
6 rum
866 m² tomt

Välkommen till denna extraordinära villa, en pärla som utstrålar elegans i varje hörn och erbjuder en livsstil utöver det vanliga. Med sitt perfekta läge vid en lugn återvändsgata och närheten till natursköna områden, kombinerar detta hem harmoni och bekvämlighet på ett enastående sätt. Steg in i en värld av förfining där varje rum är noggrant utformat och smälter samman till en imponerande helhet av arkitektonisk bravur och elegant design. De moderna tekniska faciliteterna och smarta finesserna höjer komforten till nya nivåer och gör vardagen både enklare och mer bekväm. Vid framsidan välkomnas du av en imponerande stenlagd infart som leder till det rymliga garaget med fjärrstyrd port, perfekt för att hysa din stora bil och mycket mer. Baksidan av huset är en fridfull oas med en bedårande utsikt över naturen och gott om utrymme för utomhusaktiviteter. Här kan du njuta av långa eftermiddagar och kvällar i solen, omgiven av en välskött trädgård som bjuder in till avkoppling och lek. Miss inte chansen att göra detta fantastiska hem till ditt eget och uppleva den lyxiga livsstilen som du förtjänar!

Norrskensbacken 5, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Kommande

Norrskensbacken 5

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
Pris saknas
63 m²
2 rum
vån 6/6
3 880 kr/mån

Välkommen till denna charmiga och väldisponerade tvåa belägen i populäraTullinge! Lägenheten kännetecknas av ett härligt ljusflöde som strömmar in genom söderläge, vilket skapar en ljus och trivsam atmosfär. Det fräscha köket, utformat i en praktisk vinkel, bjuder in till trevliga middagar vid det stora matbordet intill fönstret. Badrummet är rymligt och funktionellt, medan vardagsrummet lockar med sina generösa fönsterpartier som fyller rummet med naturligt ljus. Sovrummet är en lugn oas där du kan koppla av och återhämta dig. Denna bostad erbjuder också en bekväm livsstil i en välskött förening med en mängd gemensamma faciliteter såsom bastu, gym, gästlägenhet och tvättstuga. På den bilfria innergården finns en lekplats där barnen kan leka fritt och säkert. Med endast kort gångavstånd till Tullinge Centrum och pendeltågsstationen tar du dig snabbt och smidigt in till city på cirka 20 minuter. Dessutom omges området av vacker natur med närhet till mataffärer, förskolor, skolor, Södertörns högskola och Huddinge sjukhus. För friluftslivets entusiaster finns Lida Friluftsgård bara några kilometer bort, där du kan njuta av aktiviteter som motionsspår, höghöjdsbana och vattenskidåkning. Varmt välkommen att uppleva denna underbara bostad på visning!

  • Balkong
Åldermannavägen 66, Alby, Botkyrka kommun
  • Kommande
Åldermannavägen 66, Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Åldermannavägen 66, Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Åldermannavägen 66

Radhus
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 995 000 kr
112 + 34 m²
5 rum
165 m² tomt

Radhus i attraktivt område med promenadavstånd till Alby sjön! Välkommen till ett mycket fint och välskött radhus i lugnt bilfritt område, perfekt för barnfamiljen. Här kan man komma hem efter en arbetsdag och känna lugn och ro. Välplanerat radhus i två plan där man på entréplan möts av en rymlig hall, två sovrum, allrum, nyrenoverat badrum, tvättstuga samt stort allrum. Övreplan erbjuder luftigt kök med utgång till balkong, sovrum, nyrenoverat badrum, vardagsrum med utgång till husets baksida med altan, gräsmatta. tre bra sovrum. Fiber finns indraget, till radhuset finns också garage i länga. Alby ger dig både omsorg, service och utbud av fina idrottsanläggningar, lekplatser och natur. Här finns flera förskolor, Kvarnhagsskolan, idrottsplats med fotbollsplan samt koloniområde. Vid Albysjön finns badmöjligheter samt småbåtshamn. Alby Centrum erbjuder affärer, livs, restauranger, medborgarkontor, apotek, vårdcentral samt bankomat. Strax utanför Alby centrum finns även ett utomhustorg där det säljs färska frukter och grönsaker. Gångavstånd till Ica Maxi, Biltema, Rusta, Bauhaus. Tunnelbana röda linjen tar dig till Stockholm city på ca 30 min. Besiktningsprotokollet finns att ta del av under fliken dokument. Kontakta ansvarig mäklare Fadi Haddad vid frågor! Varmt välkomna att höra av er!

  • Premium
Tullingebergsvägen 11, Tullingeberg, Botkyrka kommun
  • Kommande

Tullingebergsvägen 11

Lägenhet
Tullingeberg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 895 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 572 kr/mån
33 540 kr/m²

Välkommen till adressen Tullingebergsvägen 11 och denna smakfullt renoverade lägenhet som ligger i det populära området Tullingeberg. Här välkomnas du av en mysig atmosfär med moderna detaljer, välplanerade rum och smarta förvaringslösningar som gör det enkelt att flytta in och ännu enklare att känna sig hemma! När du kliver in möts du av en välkomnande hall med gott om plats för jackor och skor. Köket är fullt utrustat med bra förvaringsmöjligheter och har utrymme för en bekväm matplats. Det rymliga vardagsrummet är ljust och luftigt med fönster åt två håll och generöst med plats för umgänge. Badrummet är rymligt och genomtänkt med alla bekvämligheter, och det stora sovrummet är inbjudande med gott om plats för en dubbelsäng. Det bästa med lägenheten är den tillhörande balkongen som erbjuder en fridfull utsikt och mycket sol. Under sommarhalvåret kan du till och med få njuta av solnedgången. Här kan du koppla av och ta in den lugna atmosfären. Lägenheten har också ett perfekt läge med närhet till kommunikationer. En buss stannar precis utanför och tar dig till Tullinge centrum på bara cirka 2 minuter. Föreningen är välskött och stabil med en månadsavgift på 3572 kronor, som inkluderar vatten, värme, källarförråd, bredband och tv. Dessutom erbjuder föreningen bekvämligheter som tvättstuga, bastu, övernattningslägenhet och cykelrum. Med en stark ekonomi, låga avgifter och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar kan du känna dig trygg i ditt val av bostad.

  • Balkong
Timotejvägen 15, Hallunda, Botkyrka kommun
  • Kommande

Timotejvägen 15

Lägenhet
Hallunda, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 395 000 kr
58,5 m²
2 rum
5 244 kr/mån
23 846 kr/m²

Varmt välkomna till denna tvåa på markplan belägen på Timotejvägen 15! Här har ni chansen att sätta er egen prägel och skapa ert eget drömboende. Just nu utför föreningen stambyte vilket innebär att köparen får ett helt nytt badrum vid tillträdet, en fantastisk uppdatering som ökar både komfort och värde på bostaden. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med gott om förvaring, rymligt kök, stort vardagsrum med balkong samt sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i form av garderober. Ett stort förråd precis utanför ytterdörren. Brf Timotejen är en populär HSB-förening med gott renommé och god ekonomi. Varmt välkommen!

  • Uteplats
  • Hiss
Himmelsbodavägen 36C, Tumba, Botkyrka kommun
  • Kommande
Himmelsbodavägen 36C, Tumba, Botkyrka kommun, bild 2
Himmelsbodavägen 36C, Tumba, Botkyrka kommun, bild 3

Himmelsbodavägen 36C

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 195 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/2
2 506 kr/mån
39 833 kr/m²

Varmt välkomna till Himmelsbodavägen 36C. En lägenhet med välplanerade kvadratmeter, passar perfekt som första boende eller övernattningslägenhet med låg avgift! Full utrustad bostad med genomgående standard, beläget på samma våningsplan som tvättstugan. Från bostaden har du med bil några minuters bilfärd till Tumba centrum. Men även matbutiker, restauranger, gym, padel & tennis hall. Som medlem i föreningen Brf Himmelsboda har man även tillgång till Bastu, badtunna, tvättstuga samt en gemensam veranda med balkong. Flexibelt tillträde! Föreningen accepterar juridisk person och tillåter andrahandsuthyrning. Varmt välkomna att lämna ert intresse !

  • Premium
Storskiftesvägen 45, Alby, Botkyrka kommun
  • Kommande

Storskiftesvägen 45

Radhus
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 200 000 kr
136 m²
5 rum
194 m² tomt

Välkommen till detta rymliga radhus om 136 kvm över två plan, beläget på den eftertraktade Storskiftesvägen. Med en perfekt balans mellan utrymme och potential erbjuds här möjligheten att skapa ditt ultimata boende, då en modernisering krävs för att uppfylla dina drömmar. Med 136 kvm fördelat över två plan finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Den lättskötta tomten erbjuder ett fantastiskt läge med närhet till Albysjön, perfekt för avkoppling och rekreation. Ett stort garage i längan ger dig utmärkta förvaringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Nära till busshållplats, skolor och förskolor, vilket gör vardagen smidig och bekväm för hela familjen. Med tillgång till vacker natur och härliga promenadstråk blir varje dag en möjlighet till avkoppling och frisk luft. För den naturälskande familjen erbjuder närheten till Flottsbro extra bonus, med möjlighet till året-runt-aktiviteter och njutning av vacker natur. - Garage i länga samt parkering - Härliga promenadstråk - Nära till Flottsbro - Nära till natur och härliga promenadstråk - Nära till Albysjön Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare Fadi Haddad för ytterligare information.

Månskensvägen 139, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Kommande

Månskensvägen 139

Radhus
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 995 000 kr
108 m²
4 rum
7 937 kr/mån
27 731 kr/m²

I ett lugnt och familjevänligt kvarter kan du hitta detta ljusa och rymliga radhus som vilar på en hörntomt med en charmig placering. När du kliver in möts du av en välkomnande hall med gott om plats för att hänga av dig ytterkläderna. Radhuset erbjuder ett vardagsrum, kök med plats för matbord, separat tvättstuga och en renoverad badrumsdel. Från vardagsrummet leder en dörr ut till en stor och mysig altan där flera loungegrupper kan samlas och där det finns gott om gräsmatta för barnen att leka på. På nedervåningen skapar det renoverade badrummet från 2020 och det stilrena köket från 2019 en hemtrevlig atmosfär. På övervåningen finns tre sovrum varav det största har en balkong. Här uppe finns också ett badrum med badkar och en praktisk klädkammare. Vardagsrummet och samtliga rum på övervåningen, förutom huvudsovrummet, fick nya golv 2016, och även klinkergolvet i köket och hallen har bytts. I detta hem kan du uppleva friheten av att bo i ett radhus med samtidig trygghet i att vara en del av en bostadsrättsförening. Beläget i ett ostört och stillsamt område omgivet av naturområden, ger detta boende en extra dimension av ro. Dessutom är fibernätet indraget i huset, och du kan känna dig trygg med att alla grannar känner varandra och att barnen kan leka säkert på den gemensamma gården. Området är både lugnt och barnvänligt med gångavstånd till förskolor, skolor, kollektivtrafik och service. Föreningen är stabil och inkluderar en garageplats i avgiften. Varmt välkommen att besöka detta fantastiska radhus!

  • Balkong
  • Uteplats
Norrskensbacken 11, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Kommande

Norrskensbacken 11

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 895 000 kr
94 m²
4 rum
vån 2/6
5 692 kr/mån
30 798 kr/m²

Välkomna till denna rymliga och totalrenoverade lägenhet om hela 94 kvadratmeter, där modern komfort och en fantastisk utsikt möter er på en balkong i söderläge. En öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum skapar en trivsam atmosfär och ger utmärkta möjligheter för socialt umgänge. Det nyligen renoverade köket adderar en extra touch av modern elegans till boendet. Lägenheten präglas av genomgående gott skick och generösa fönsterpartier som fyller rummen med naturligt ljus. Njut av två stilfulla badrum från 2017, båda utrustade med behaglig golvvärme för extra komfort. 2021 genomgick lägenheten omfattande förnyelser, inklusive en köksrenovering samt målning och golvbyte i hela bostaden, vilket har lyft dess charm och funktionalitet till nya nivåer. Förvaringsmöjligheterna är generösa, med ett förråd i bostaden och ytterligare två källarförråd, ett på samma plan och ett på källarplan. Boendet erbjuder även tillgång till en välskött förening med faciliteter såsom bastu, gym, övernattningslägenhet och grovtvättstuga. Den bilfria innergården inkluderar en lekplats, medan garage och parkeringsplatser finns tillgängliga efter tillgänglighet. Med endast kort gångavstånd till Tullinge Centrum och pendeltåget, som tar cirka 20 minuter till city, erbjuds ett bekvämt och centralt läge. Det omgivande naturnära området inkluderar mataffärer, skolor, högskola och Huddinge sjukhus. Bara några kilometer bort finner man Lida Friluftsgård, där möjligheterna till friluftsliv är omfattande med motionsspår, skidspår, höghöjdsbana, vattenskidåkning och flera andra aktiviteter. Denna lägenhet är ett perfekt hem för den som söker en kombination av modern bekvämlighet, rymlig planlösning och en magnifik utsikt från den den stora balkongen. Varmt välkomna för mer information och för att uppleva detta boende själva!

  • Balkong
  • Hiss
Flottiljvägen 171, Riksten, Botkyrka kommun
  • Kommande

Flottiljvägen 171

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 895 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/3
3 998 kr/mån
34 880 kr/m²

Välkommen till denna fina trerummare, som är perfekt för en stor familj och som ligger i en fridfull omgivning i det trivsamma Riksten. Lägenheten ligger på andra våningen, vilket skapar en underbar känsla av ljus och rymd! Lägenheten erbjuder en öppen och social planlösning där naturligt ljus fritt flödar genom de luftiga rummen. Materialvalen är noga utvalda och skapar en harmonisk atmosfär som genomsyrar hela utrymmet. Det rymliga köket är fullt utrustat med moderna apparater och blir en funktionell och praktisk plats för matlagning och gemenskap. I bostaden finner du två stora sovrum, perfekta för hela familjens trivsel. Dessutom finns möjligheten att dela av ett av sovrummen för att skapa tre separata sovrum om så önskas. Det ger er ännu mer flexibilitet och möjlighet att anpassa utrymmet efter era behov och önskemål. Badrummet är stilrent och funktionellt, och dessutom har ni en balkong där ni kan njuta av härliga stunder utomhus. Parkettgolv och målade väggar präglar hela lägenheten och ger en hemtrevlig atmosfär. Förvaringsutrymmen är gott om, inklusive två praktiska klädkammare samt ett förråd utanför byggnaden. Bostadsrättsföreningen är en av områdets bästa med låg månadsavgift och låg skuldsättningsgrad, vilket ger er trygghet och ekonomisk stabilitet. Riksten är ett familjevänligt område med alla bekvämligheter du kan önska. Förskolor, skolor och en ICA-butik finns inom räckhåll. För dem som vill ta sig till Tullinge centrum erbjuder bussen en enkel och snabb resa, med en restid på cirka 8 minuter. Dessutom finns natursköna områden som Brantbrink och Lida i närheten, perfekta för friluftsaktiviteter som motionsspår och badplatser. Detta hem är verkligen något utöver det vanliga, och ni kommer att trivas här! Välkomna till ert nya och unika hem i Riksten!

  • Balkong
  • Hiss
Länsmansvägen 8A, Tumba, Botkyrka kommun
  • Kommande

Länsmansvägen 8A

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 795 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/2
5 774 kr/mån
38 288 kr/m²

Här ges en unik möjlighet att förvärva en modern bostad från 2020 som ligger en trappa upp i huset med en privat balkong i ett avskilt läge. Huset är fridfullt beläget i ett villakvarter och endast stenkast från Tumba centrum. Du kan enkelt gå ner och köpa din frukost och sedan snabbt ta tåget till Stockholm city på bara ca 20 minuter. Fastigheten omges av en trädgårdsliknande tomt och ligger nära andra villor. Det finns åtta parkeringsplatser med motorvärmare och ytterligare parkeringsmöjligheter i närheten av fastigheten. Dessutom finns det ett separat förråd och en hiss för bekvämlighet. Lägenheterna är stilfullt inredda med högkvalitativa material och har en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har även en egen klimatanläggning som ger dig möjlighet att reglera inomhusmiljön efter dina önskemål.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Månskensvägen 17, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Kommande

Månskensvägen 17

Radhus
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 995 000 kr
108 m²
4 rum
7 770 kr/mån
27 731 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva ett av bostadsrättsradhusen i Brf Västliden med totalyta om 108 kvm. Här kan ni helt enkelt känna friheten av att bo i radhus men ändå känna trygghet i att vara en del av en bostadsrättsförening. Genom den inbjudande hallen möts du av optimala avhängningsmöjligheter och vidare in i bostaden finner du ett ljust vardagsrum samt ett kök med gott om plats för matbord. Den praktiska utformningen inkluderar även en separat tvätt- och badrumsdel för ökad bekvämlighet. Från vardagsrummet leder dörrar ut till en rymlig och mysig altan som rymmer flera loungegrupper och erbjuder en gräsmatta där barnen kan leka fritt. På övervåningen väntar tre sovrum, varav det största har tillgång till en egen balkong. Här finns även ett badrum med duschoch en praktisk klädkammare. Renoveringarna i form av badrummen, tvättstugan, altanen, samt stenläggningen framför huset, ger bostaden en modern och fräsch känsla. Fördelen med att bo i detta radhus sträcker sig bortom de fyra väggarna. Du får förmånen av att vara en del av en trygg bostadsrättsförening samtidigt som du kan njuta av friheten som ett radhus erbjuder. Beläget i ett lugnt och ostört område, omgivet av naturområden, skapar det en perfekt miljö för barn att leka på den gemensamma gården. Området präglas av sin lugna och barnvänliga karaktär med närhet till förskolor, skolor, kommunikation och service. Föreningen är stabil och inkluderar en garageplats i avgiften, vilket ger ytterligare en bekvämlighet för boende. Dessutom är fibern indragen i huset, vilket är en modern bekvämlighet. Sammanfattningsvis bjuder detta radhus in till en trygg och trivsam tillvaro för hela familjen, med närhet till det mesta och en känsla av gemenskap i detta harmoniska bostadsområde. Varmt välkomna på visning för att uppleva allt detta boende har att erbjuda!

  • Balkong
  • Uteplats
Norrskensbacken 7, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Kommande

Norrskensbacken 7

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 495 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 5/6
4 731 kr/mån
30 613 kr/m²

Välkomna till denna rymliga och välplanerade lägenhet om 81,5 kvadratmeter högt upp i huset, där modern komfort och fantastisk utsikt möts på en inglasad balkong. Lägenheten, som för närvarande disponeras som en trea, har potential att enkelt omvandlas till en fyra för att möta olika behov. En öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum skapar en trivsam atmosfär och ger utmärkta möjligheter för socialt umgänge. Det renoverade köket adderar en extra touch av modern elegans till boendet. Lägenheten präglas av genomgående gott skick och generösa fönsterpartier som fyller rummen med naturligt ljus. Två väl tilltagna sovrum och ett rymligt badrum bidrar till en bekväm och funktionell boendemiljö. Förvaringsmöjligheterna är generösa, med ett förråd i bostaden och ett ytterligare källarförråd. Boendet erbjuder även tillgång till en välskött förening med faciliteter såsom bastu, gym, övernattningslägenhet och grovtvättstuga. Den bilfria innergården inkluderar en lekplats, medan garage och parkeringsplatser finns tillgängliga efter tillgänglighet. Med endast kort gångavstånd till Tullinge Centrum och pendeltåget, som tar cirka 20 minuter till city, erbjuds ett bekvämt och centralt läge. Det omgivande naturnära området inkluderar mataffärer, skolor, högskola och Huddinge sjukhus. Bara några kilometer bort finner man Lida Friluftsgård, där möjligheterna till friluftsliv är omfattande med motionsspår, skidspår, höghöjdsbana, vattenskidåkning och flera andra aktiviteter. Denna lägenhet är ett perfekt hem för den som söker en kombination av modern bekvämlighet, rymlig planlösning och en magnifik utsikt från den inglasade balkongen. Varmt välkomna för mer information och för att uppleva detta boende själva!

  • Balkong
  • Hiss
Myntvägen 24, Tumba Park, Botkyrka kommun
  • Kommande

Myntvägen 24

Lägenhet
Tumba Park, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 095 000 kr
63 m²
2 rum
4 302 kr/mån
33 254 kr/m²

I omtyckta Tumba Park finner ni i denna stilfulla och moderna 2:a bekvämt belägen i markplan med härlig uteplats. Här erbjuds en välplanerad och ljus bostad med öppna sociala ytor och goda förvaringsmöjligheter. Vidare erbjuder bostaden en välkomnande hall med både garderob och hatthylla, helkaklat badrum med golvvärme och tvätt-del, rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, kök med god maskinpark samt ett lättmöblerat vardagsrum. Här bor ni ett lugnt och välskött område där bostäder blandats med parker. Till Tumba centrum tar det ca 5 min att gå och där finns matbutiker och shopping. På samma avstånd finns pendeltåget som tar dig till Stockholm C på ca 25 min och Södertälje centrum på ca 15 min. Skolor, förskolor och Tumba gymnasium ligger i närheten. Närhet till friluftsområden såsom bland annat Hågelbyparken, Lida, Tullinge sjön och Flottsbro.

  • Uteplats
  • Hiss
Fagerlidsvägen 1, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Kommande

Fagerlidsvägen 1

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 895 000 kr
39 m²
2 rum
vån 1/4
3 137 kr/mån
48 590 kr/m²

Välkomna till denna vackra tvårummare med en uteplats på ungefär 15 kvadratmeter som är väl skyddad från insyn och vetter mot föreningens inre gård i Tullinge. Uteplatsen fungerar som en extra yta under sommarmånaderna, utökar vardagsrummet och skapar en plats där man kan avnjuta långa sommarkvällar med nära och kära över god mat. Lägenheten håller en modern standard, färdigställd år 2014. Det finns en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett rymligt sovrum med gott om förvaringsutrymme tillhandahålles av en stor garderob. Hiss finns i byggnaden. Fiberanslutning är installerad och bredband ingår i månadsavgiften. Parkering finns tillgänglig för hyra (separat kö). Förvaring för barnvagnar finns i entrén. Föreningens inre gård är utrustad med platser för lek och grillning. Brf Tullingedal är en omtyckt och stabil förening. I föreningens inre gård finns möjligheter för lek och grillning vilket underlättar social samvaro och möjliggör njutning av utomhusaktiviteter. Brf Tullingedal är väl ansedd och stabil, vilket ger trygghet och en känsla av gemenskap för de boende. Läget är också mycket fördelaktigt. Centrum, med butiker och pendeltågsstation, nås på bara några minuters promenad. Pendeltåget tar dig till både Stockholm C och Södertälje på ungefär 20 minuter, vilket ger utmärkta möjligheter för pendling och utflykter. Inom gångavstånd finns flera skolor och förskolor, vilket är bekvämt för familjer med barn. För den som gillar natur och friluftsliv finns det möjligheter bara några kilometer bort. Brantbrink och Lida är stora naturområden med badmöjligheter, promenad- och skidspår samt ett värdshus. Det erbjuder möjligheter till avkoppling och aktiviteter i vacker natur.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Skolvägen 20, Uttran, Botkyrka kommun
  • Kommande

Skolvägen 20

Villa
Uttran, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
4 995 000 kr
112 m²
4 rum
814 m² tomt

*Kontakta ansvarig mäklare för visning* Unna dig det ultimata boendet i det eftertraktade området Uttran - ett enplanshus som får alla drömmar att gå i uppfyllelse! Med sina imponerande 112 kvm och fördelat på 4 välplanerade rum, inklusive 3 rymliga sovrum, har detta hus allt du kan önska dig och mer därtill. Vid ankomst möts du av ett idylliskt läge i en naturskön miljö, där lugn och ro är en självklarhet. Här finner du den perfekta kombinationen av närhet till en vacker sjö och samtidigt alla bekvämligheter du kan tänka dig. Området kring Skolvägen 20 erbjuder en harmonisk livsstil som är svår att motstå. Ett av husets absoluta höjdpunkter är det fantastiska vardagsrummet. Här kan du samlas kring den mysiga kaminen och njuta av varma stunder tillsammans med familj och vänner. Dessutom har du direkt utgång till en inbjudande altan, där du kan avnjuta soliga dagar och skapa minnen för livet. För den bilägande familjen finns ett praktiskt garage, och med en laddstolpe på plats blir det enkelt att hålla elbilen redo för nya äventyr. Men det är inte bara framsidan som imponerar - baksidan erbjuder en härlig och skyddad miljö där du kan njuta av lugna stunder och känna dig ett med naturen. Detta enplanshus är verkligen det perfekta valet för dig som söker det ultimata boendet. Med sitt imponerande utrymme, charmiga design och oslagbara läge kommer det att uppfylla alla dina förväntningar. Missa inte chansen att skapa din drömvardag i detta underbara hus i Uttran. Välkommen hem!

Timotejvägen 5, Hallunda, Botkyrka kommun
  • Kommande

Timotejvägen 5

Lägenhet
Hallunda, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 150 000 kr
78,4 m²
3 rum
vån 4/7
5 818 kr/mån
27 423 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med det rätta läget. Här erbjuds dig generösa 78,5 kvm att skapa något unikt och personligt. När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig entré som leder till ett badrum och en separat toalett. Här finns även två väl tilltagna sovrum, ett vardagsrum och ett kök. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till en härlig balkong i söderläge där du kan njuta av solen och den trevliga utsikten. En stamrenovering är inplanerad inom den närmaste framtiden, och föreningen kommer bekosta både renovering av gästtoaletten och badrummet i samband med stambytet. Mer information om stambytet finns tillgängligt på HSB BRF Timotejens hemsida. Här är några extra fördelar med denna lägenhet: Möjlighet till snabbt tillträde. En stor balkong som kan nås direkt från vardagsrummet. Ett förråd ingår för extra förvaringsmöjligheter. En stabil HSB-förening som ger trygghet och god förvaltning. Läget är också utmärkt, med närhet till Hallunda Centrum och bekväma kommunikationer. Om du har några frågor angående bostaden är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Fadi Haddad! Tveka inte att ta chansen till denna underbara bostad som erbjuder en stor balkong, närhet till Hallunda Centrum och goda kommunikationer. Välkomna att höra av er vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Klövervägen 10, Hallunda, Botkyrka kommun
  • Kommande

Klövervägen 10

Lägenhet
Hallunda, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 350 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 5/7
3 717 kr/mån
30 337 kr/m²

Fler bilder kommer inom kort! Letar du efter ett boende där det i princip bara är att ställa in möblerna och börja trivas? Då borde du ta en närmare titt på den här lägenheten. På Klövervägen 10 hittar vi denna hörnlägenhet vars underbara ljusinsläpp får en att känna ett välmående känsla av lycka och inte minst den stora härliga i balkongen som är belägen i bästa solläge och vetter mot innergården. De öppna ytorna ger dig möjlighet att inreda precis så som du vill ha det. Badrummet är nyrenoverat och stambytet har nyligen utförts. Härifrån tar du dig till Hallunda Centrum, T-bana och buss på ca 5 minuters promenadavstånd. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig mäklare Fadi Haddad!

  • Balkong
  • Hiss
Nyängsvägen 4, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Kommande

Nyängsvägen 4

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 395 000 kr
86 m²
3 rum
5 078 kr/mån
39 477 kr/m²

Det är med stor glädje som vi introducerar Nyängsvägen 4 - en fantastisk bostad på 86 kvadratmeter med en genomgående högklassig interiör. Denna bostad utmärker sig genom sina generösa sociala ytor, imponerande stora fönsterpartier och stilrena nordiska designelement. Den öppna och välordnade köksdelen har en modern maskinpark och alla tänkbara bekvämligheter. Den smälter samman med vardagsrummet, som rymmer både en matsalssektion och en bekväm soffgrupp. Dessa fantastiska ytor erbjuder en idealisk plats för både vardaglig samvaro och mer festliga tillfällen. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den första uteplatsen, där det finns gott om plats för utemöbler, blommor och en grill. Dessutom har denna lägenhet förmånen av dubbla uteplatser; mästarsovrummet har sin alldeles egna uteplats som vetter mot den lugna innergården. Bostaden är inrett med klassiska material av högsta kvalitet och de typiska nordiska färgerna. Denna neutrala bas kan enkelt förändras med hjälp av textilier och konstverk. Det moderna och smakfullt utformade badrummet inkluderar en praktisk tvättavdelning och en elegant dusch. De genomgående vita väggarna och den vackra 3-staviga ekparketten i samtliga rum öppnar upp för oändliga möjligheter när det kommer till inredning. En annan fördel är närheten till Tullinge C, med utmärkta bussförbindelser, pendeltåg och service. Lägenheten är placerad på bottenvåningen och har fördelen av dubbla uteplatser i en gavellayout. Ni är varmt välkomna att ta kontakt med den ansvariga mäklaren för mer information och visning.

  • Uteplats
  • Hiss
Nyängsvägen 27, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Kommande

Nyängsvägen 27

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 995 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3/3
6 827 kr/mån
21 923 kr/m²

Välkommen till denna imponerande lägenhet som verkligen har allt! Denna stora tre rum och kök-lägenhet på 91 kvm är högst upp på våning 3, med en stor balkong i söderläge. Lägenheten har ett charmigt och stilrent kök, stor klädkammare, lättmöblerat vardagsrum och tre sovrum. Modernt badrum med sora ytor. Balkongen i söderläge är enastående och ger dig möjlighet att njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. Här kan du koppla av efter en lång dag, ha vänner över för en grillkväll eller helt enkelt njuta av lugnet och stillheten. Detta är verkligen en lägenhet som har allt du behöver för ett bekvämt boende. Till lägenheten finns ett förråd och tvättstuga finns i huset. Bra förening där bland annat kabel-Tv och bredband ingår i avgiften. Föreningen har flera gemensamhetsanläggningar såsom bland annat bastu, gästlägenhet och cykelrum/barnvagnsrum. P-platser finns att tillgå i mån av plats. Ett stenkast från lägenheten finns pendeltåg (ca 20 min till city) och Tullinge Centrum med mataffärer, pizzerior, frisör och annan service. Närhet till skolor, förskolor, gymnasium och Huddinge Sjukhus. Några kilometer bort finns stort friluftsområde med motions- och skidspår, badplats samt värdshus.

  • Balkong
Tycho Brahes väg 54, Solhöjden, Botkyrka kommun
  • Kommande

Tycho Brahes väg 54

Radhus
Solhöjden, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 995 000 kr
110 m²
5 rum
5 279 kr/mån
36 318 kr/m²

Välkomna till detta moderna bostadsrättsradhus, perfekt anpassad för barnfamiljen som söker ett representativt boende med plan tomt och egen parkering direkt utanför dörren. Modernt boende som andas fortfarande nyskick. Utrustat med hög standard, fräscha ytskikt, genomgående vattenburen golvvärme och stora fönster gör huset till en dröm! Ytterst välplanerat med helkaklade badrum på vardera plan. Entréplanet bjuder på generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och ett stilfullt kök med full maskinpark. Fantastiska ytor för familj och vänner att umgås. Från vardagsrummet kommer man ut på tomtens baksida där det finns en rymlig altan samt en lättskött gräsmatta som vetter mot ett fridfullt grönområde. Här finns plats för både umgänge och lek. På övreplan finns tre sovrum samt ett allrum som ger möjlighet till ytterligare sovrum. Solhöjden är ett familjärt samt naturnära område med vackra promenadstråk. Nära till förskolor, skolor samt bussar som går till Tumba centrum och pendeltåget som åker till centrala Stockholm på mindre än en halvtimme. Välkomna till ert nya drömboende.

  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 24