Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jesse Odesho

Jesse Odesho

Om mig

Jag är stolt över att ha varit Botkyrkas mest rekommenderade och anlitade mäklare för åren 2023, 2022 och 2021. Detta visar på min förmåga att leverera högkvalitativ service och resultat till mina kunder. Genom mina år i branschen har jag byggt upp ett brett nätverk och en omfattande erfarenhet som jag använder till att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för mina kunder att uppnå framgångsrika bostadsaffärer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kälkbacken 9C, Riksten, Botkyrka kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Kälkbacken 9C, Riksten, Botkyrka kommun, bild 2
Kälkbacken 9C, Riksten, Botkyrka kommun, bild 3

Kälkbacken 9C

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 595 000 kr
82 m²
4 rum
vån 2/2
6 710 kr/mån
31 646 kr/m²

Upplev Kälkbacken 9C - den ultimata lägenheten i Riksten! Denna fantastiska 82 kvadratmeter stora lägenhet erbjuder genomgående högklassig interiör och elegant nordisk design. Med generösa sociala ytor och imponerande fönsterpartier skapar denna bostad en ljus och inbjudande atmosfär. Det öppna och välplanerade köket är utrustat med toppmoderna apparater och alla bekvämligheter du kan önska dig, perfekt integrerat med vardagsrummet som erbjuder gott om plats för både matplats och bekväm soffgrupp. Här kan du njuta av trevliga stunder med familj och vänner, både i vardagen och vid festligare tillfällen. Från vardagsrummet når du den mysiga, stora balkongen som vetter mot fri utsikt och har optimalt solläge - perfekt för utemöbler, blommor och grillkvällar med panoramautsikt. Boendet erbjuder också ett rymligt master bedroom och ett till två väldisponerade sovrum. Interiört är bostaden smakfullt inredd med klassiska material av högsta kvalitet och neutrala nordiska färger, som enkelt kan förändras och anpassas med hjälp av textilier och konstverk. Badrummet är modernt och stilrent, utrustat med praktisk tvättavdelning och dusch. Med hög standard, generösa sällskapsytor och låga driftskostnader är denna lägenhet en dröm att bo i. Rikstens Friluftsstad är en eftertraktad och modern stadsdel som erbjuder utmärkta förskolor och skolor. På kort gångavstånd hittar du en välsorterad ICA, pizzerior och lekplatser. Dessutom finns det stora naturområden och sportmöjligheter i närheten. Du kan utforska de underbara orienteringsstråken runt området, besöka ishallen och tennishallen i Brantbrink, spela golf på Rikstens golfklubb eller ta en kort resa till Lida med sin badvänliga sjö på sommaren och isbana och skidspår på vintern. Missa inte chansen att uppleva det bästa Riksten har att erbjuda med denna enastående lägenhet.

  • Premium
  • Balkong
Norrskensbacken 17, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Norrskensbacken 17, Tullinge, Botkyrka kommun, bild 2
Norrskensbacken 17, Tullinge, Botkyrka kommun, bild 3

Norrskensbacken 17

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 6/6
3 880 kr/mån
31 667 kr/m²

Välkomna till denna yteffektiva och välplanerade 2 i populära Tullinge! Här har du chansen att bo i en bostad som har fått ett rejält lyft med helt nytt golv och ommålade väggar från 2022 samt ett modernt kök från 2023. Dessutom är en ny säkerhetsdörr installerad 2023 för extra trygghet. Denna lägenhet utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom fönster i söderläge, ett stilrent kök i vinkel med plats för ett stort matbord intill fönstret, ett lagom stort badrum, ett vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, ett rogivande sovrum samt en stor inglasad balkong! Du bor bekvämt i en välskött förening med flera gemensamhetsanläggningar såsom bastu, gym, övernattningslägenhet och grovtvättstuga. Den bilfria innergården med lekplats gör det tryggt och trivsamt för både barn och vuxna. Dessutom är det kort gångavstånd till Tullinge Centrum och pendeltåg, som tar dig till city på cirka 20 minuter. Området är naturnära med närhet till mataffärer, förskolor, skolor, Södertörns högskola och Huddinge sjukhus. Bara några kilometer bort hittar du Lida Friluftsgård, som erbjuder fantastiska möjligheter för friluftsliv såsom motions- och skidspår, höghöjdsbana, vattenskidor och flera andra aktiviteter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tullingebergsvägen 26, Tullingeberg, Botkyrka kommun

Tullingebergsvägen 26

Lägenhet
Tullingeberg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 895 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 0,5/2
4 056 kr/mån
30 813 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet i populära och trivsamma Tullingeberg! Denna ljusa tvåa är i utmärkt skick och erbjuder fräscha ytskikt, lättmöblerade rum och smarta förvaringslösningar, vilket gör det enkelt att flytta in och trivas. Vid inträde möts du av en välplanerad och inbjudande hall med inbyggda garderober och gott om plats för ytterkläder och skor. Köket är stilrent och trivsamt med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är välplanerat och lättmöblerat, med fint ljusinsläpp och rymliga sällskapsytor. Lägenheten har ett stort, inbjudande badrum och ett harmoniskt sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för en dubbelsäng. Föreningen är välskött och stabil med en avgift på 4056 kronor där vatten, värme, källarförråd och kabel-TV ingår. Föreningen erbjuder också tillgång till tvättstuga, bastu, övernattningslägenhet, gym, vävstuga, snickerilokal, cykelrum, festlokal och gästlägenhet. Med god ekonomi, låga avgifter och gedigen erfarenhet av underhåll och förbättringar är detta en mycket attraktiv förening. Välkomna på visning! Här hittar ni enkelt och smidigt.

  • Balkong
Brf Utkiken lgh 22, Riksten, Botkyrka kommun

Brf Utkiken lgh 22

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 949 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1
4 825 kr/mån
31 372 kr/m²

* 12 av 24 SÅLDA * Byggstart augusti 2024 * Vi är stolta över att inom kort presentera ett nytt bostadsprojekt som reser sig högt uppe på Rikstens Gräddhylla, där den perfekta balansen mellan lägenhet och radhusliv möts. Upptäck den ultimata familjeidyllen i Rikstens friluftsstad i Tullinge – en oas av lugn med stadens puls bara ett stenkast bort. Här planeras det att uppföras 24 moderna lägenheter, vilket ger dig chansen att skapa ditt drömhem komplett med allt som behövs för att balansera familjelivet. Att bo här innebär inte bara att ha naturen runt hörnet, utan också tillgång till flera förskolor och en komplett grundskola inom bekvämt avstånd. Upplev harmonin mellan stadsliv och natur och skapa oförglömliga minnen i denna idylliska gemenskap. Bostäderna: Bostäderna i detta projekt är mångsidiga och erbjuder olika storlekar för olika behov. Du kan välja mellan rymliga bostäder om hela 105 kvadratmeter med 5 rum och 94 kvadratmeter med 4 rum. Oavsett vilken storlek du väljer, kan du förvänta dig en hög standard och en bekväm livsstil. Med sin tidlösa design och omsorgsfullt utformade detaljer är dessa bostäder en fröjd för ögat. Stora fönster släpper in naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär som välkomnar dig hem varje dag. När du längtar efter en stunds frisk luft och avkoppling, behöver du inte gå långt. De generösa terrasserna på cirka 30 kvadratmeter och uteplatserna på 25 kvadratmeter står redo att välkomna dig. Dessa utrymmen är perfekta för att njuta av solens strålar eller för att umgås med vänner och familj i en avslappnad atmosfär. För att göra livet ännu enklare erbjuder varje bostad bekvämligheter som underlättar vardagen. Med tillgång till en egen parkeringsplats, komplett med laddningsmöjligheter för elbilar, är det enkelt att ta sig runt och utforska området utan bekymmer. Området: Rikstens friluftsstad i Botkyrka kommun har utvecklats från militär- och civilflygfält till en levande stadsdel. Totalt kommer cirka 3 500 bostäder att byggas fram till år 2032. Naturen och mångfalden sätter sin prägel på området, här blandas barnfamiljer med äldre invånare och studenter. Här är det närhet till arbetsplatser, affärer och kultur samtidigt som du har en aktiv fritid genom tillgången till naturen och friluftsliv. Med fokus på funktionell arkitektur och klimatsmarta lösningar är Rikstens friluftsstad en stadsdel för framtiden. Välkommen att upptäcka detta fantastiska bostadsprojekt där komfort möter enkelhet och där varje detalj är utformad med omsorg för att skapa det perfekta hemmet för dig.

  • Nyproduktion
  • Balkong
Lagmansbacken 9, Alby, Botkyrka kommun
Lagmansbacken 9, Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Lagmansbacken 9, Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Lagmansbacken 9

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 200 000 kr
30 m²
1 rum
vån -1/7
2 663 kr/mån
40 000 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska etta! Här har ni möjlighet att förvärva en modern etta byggd 2017 med ljusa och stilrena ytor samt öppen trevlig planlösning mellan köket och vardagsrummet. Här finns ett vardagsrum i bra storlek, rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin och utöver detta har man en stor härlig uteplats i sydvästläge med rejäl plats för trivsamma utemöbler. Du bor nära: - Tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola, Fruängen & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. - Livsmedelsbutik, gym & café Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Nyängsvägen 8, Tullinge, Botkyrka kommun

Nyängsvägen 8

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 595 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 421 kr/mån
39 618 kr/m²

Letar du efter ett boende som kan anpassas efter dina behov? Denna centralt belägna lägenhet i Tullinge erbjuder 65,5 välplanerade kvadratmeter, där det stora sovrummet enkelt kan delas upp för att skapa ett extra sovrum. På så sätt kan du omvandla lägenheten från 2 rum och kök till 3 rum och kök. Lägenheten är i gott skick och har närhet till kommunikationer, skolor/förskolor och matbutiker. Den har en stor, välkomnande hall, ett praktiskt kök, ett stort kombinerat vardagsrum/matrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, ett till två sovrum samt en inglasad balkong i sydöstläge. Ett stenkast från lägenheten finns pendeltåg (ca 20 minuter till city) och Tullinge Centrum med mataffärer, pizzerior, frisör och annan service. Dessutom finns skolor, förskolor, gymnasium och Huddinge Sjukhus i närheten. Bara några kilometer bort hittar du ett stort friluftsområde med motions- och skidspår, badplats samt värdshus. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Planetbacken 84, Solhöjden, Botkyrka kommun

Planetbacken 84

Tomt
Solhöjden, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 395 000 kr
281 m² tomt

Här är en fantastisk möjlighet att förvärva en ledig tomt på populära Solhöjden, där du kan förverkliga din dröm om ett eget hem! Tomten har en hög och fördelaktig position i ett söderläge. Observera att tomten är sluttande och kan kräva en viss utfyllnad. Du är välkommen att besöka tomten själv för att få en närmare titt. Detaljerad information om detaljplanen finns tillgänglig i dokument och länkar. VA-anslutning är betalt. El-anslutning är betalt. Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare.

Brf Utkiken lgh 20, Riksten, Botkyrka kommun

Brf Utkiken lgh 20

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 949 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1
4 825 kr/mån
31 372 kr/m²

Vi är stolta över att inom kort presentera ett nytt bostadsprojekt som reser sig högt uppe på Rikstens Gräddhylla, där den perfekta balansen mellan lägenhet och radhusliv möts. Upptäck den ultimata familjeidyllen i Rikstens friluftsstad i Tullinge – en oas av lugn med stadens puls bara ett stenkast bort. Här planeras det att uppföras 24 moderna lägenheter, vilket ger dig chansen att skapa ditt drömhem komplett med allt som behövs för att balansera familjelivet. Att bo här innebär inte bara att ha naturen runt hörnet, utan också tillgång till flera förskolor och en komplett grundskola inom bekvämt avstånd. Upplev harmonin mellan stadsliv och natur och skapa oförglömliga minnen i denna idylliska gemenskap. Bostäderna: Bostäderna i detta projekt är mångsidiga och erbjuder olika storlekar för olika behov. Du kan välja mellan rymliga bostäder om hela 105 kvadratmeter med 5 rum och 94 kvadratmeter med 4 rum. Oavsett vilken storlek du väljer, kan du förvänta dig en hög standard och en bekväm livsstil. Med sin tidlösa design och omsorgsfullt utformade detaljer är dessa bostäder en fröjd för ögat. Stora fönster släpper in naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär som välkomnar dig hem varje dag. När du längtar efter en stunds frisk luft och avkoppling, behöver du inte gå långt. De generösa terrasserna på cirka 30 kvadratmeter och uteplatserna på 25 kvadratmeter står redo att välkomna dig. Dessa utrymmen är perfekta för att njuta av solens strålar eller för att umgås med vänner och familj i en avslappnad atmosfär. För att göra livet ännu enklare erbjuder varje bostad bekvämligheter som underlättar vardagen. Med tillgång till en egen parkeringsplats, komplett med laddningsmöjligheter för elbilar, är det enkelt att ta sig runt och utforska området utan bekymmer. Området: Rikstens friluftsstad i Botkyrka kommun har utvecklats från militär- och civilflygfält till en levande stadsdel. Totalt kommer cirka 3 500 bostäder att byggas fram till år 2032. Naturen och mångfalden sätter sin prägel på området, här blandas barnfamiljer med äldre invånare och studenter. Här är det närhet till arbetsplatser, affärer och kultur samtidigt som du har en aktiv fritid genom tillgången till naturen och friluftsliv. Med fokus på funktionell arkitektur och klimatsmarta lösningar är Rikstens friluftsstad en stadsdel för framtiden. Välkommen att upptäcka detta fantastiska bostadsprojekt där komfort möter enkelhet och där varje detalj är utformad med omsorg för att skapa det perfekta hemmet för dig.

  • Nyproduktion
Planetbacken 138, Solhöjden, Botkyrka kommun

Planetbacken 138

Radhus
Solhöjden, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
5 000 000 kr
117 m²
4 rum
329 m² tomt

*Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning* Nu har jag nöjet att presentera detta hus med högt och soligt läge ligger detta hus i barnvänlig miljö! Ett mycket tilltalande boende i skandinavisk stil som uppförts av PEAB. På entréplanet välkomnas du av en rymlig hall, ett duschrum och ett vardagsrum som smidigt flödar över i köket i en halvöppen planlösning. Här kan du även njuta av den generösa balkongen som badar i solljus. På nedre planet hittar du för närvarande två-tre väl tilltagna sovrum, varav ett kan omvandlas till ytterligare ett om så önskas. Idag finns det ett allrum, samt ett badrum med tvättmöjligheter. Till huset hör en carport med plats för bilar och ett praktiskt förråd för extra förvaring. Dessutom har den tillhörande uppfarten nyligen blivit asfalterad, vilket ger en smidig och prydlig entré till fastigheten. Varmt välkomna på vinsing

Sandstuguvägen 26, Uttran, Botkyrka kommun

Sandstuguvägen 26

Lägenhet
Uttran, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 095 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 1/4
5 690 kr/mån
39 905 kr/m²

Nu har du möjlighet att flytta in i en påkostad och optimalt planerad lägenhet där ingenting annat än möblering behövs. Denna tvårummare erbjuder ett boende av högsta klass. Lägenheten består av en välplanerad och inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det öppna, välplanerade och stilrena vardagsrummet finns mycket dagsljus, stora fönster, härliga umgängesytor, vacker utsikt och plats för soffa och matgrupp. Köket är modernt, stilrent och öppet med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrummet är fint, påkostat och smakfullt med vägghängd wc, dusch, kommod, förvaringsskåp, infällda spotlights, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Det rogivande och harmoniska sovrummet har vitmålade väggar och parkettgolv och erbjuder rymliga garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor och mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Uteplatsen nås från vardagsrummet. Här bor du i ett mycket lugnt och familjärt område med nära till natur samt bekvämt avstånd till skola, förskola och kommunikationer. Området Uttran är under uppväxt, med sitt höga läge och vackra natur kommer att utvecklas till ett högkvalitativt bostadsområde. Naturnära läge med flertalet sjöar och badplatser runt om. Promenad avstånd till Tumba C, där finner ni goda kommunikations möjligheter samt stort köpcentrum med ett stort antal butiker, caféer och restauranger. Här finns både välkända kedjor och mindre lokala butikskoncept. Därtill erbjuds kunderna service i form av bank, apotek m.m. Buss går också från området. För mer storstadspuls finner ni centrala Stockholm ca 25 minuter bort med pendeltåg.

  • Balkong
  • Hiss
Flottiljvägen 169, Riksten, Botkyrka kommun

Flottiljvägen 169

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 750 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/3
4 025 kr/mån
32 738 kr/m²

*Kontakta ansvarig mäklare för visning* Nu finns chansen att förvärva en väldisponerad och smakfull trerummare i trivsamma Riksten. Ett boende med genomgående stilren samt enhetlig interiör och som bland annat lockar med tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, dubbla sovrumsmiljöer, badrum med tvättmöjligheter och njutbar stor balkong. Denna förening är välskött och stabil och har en avgift om 4 025 kronor där värme, vatten, kabel-TV (grundutbud), bredband och bostadsrättstillägg ingår. P-plats 350 kr/mån tillkommer. Riksten är ett barnvänligt område som har allt som kan tänkas behövas. I området finns flera förskolor, skola och en Ica-butik. Buss finns utanför lägenhetsbyggnaden, som tar dig till Tullinge centrum på ca 8 minuter. Friluftsområdena Brantbrink och Lida finns närheten, med motionsspår och badplatser. Välkommen till ett hem utöver det vanliga, här kommer ni trivas.

  • Balkong
  • Hiss
Tullingebergsvägen 7, Tullingeberg, Botkyrka kommun

Tullingebergsvägen 7

Lägenhet
Tullingeberg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 795 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 572 kr/mån
31 770 kr/m²

*Bokad visning - Kontakta ansvarig mäklare* Välkommen till denna välunderhållna och nyligen renoverade bostad belägen på populära Tullingeberg – en utmärkt möjlighet att förvärva en bekväm och välskött tvåa. Den välkomnande hallen leder dig in i en harmonisk miljö där varje rum är noggrant planerat för att maximera funktionalitet och trivsel. Det rymliga vardagsrummet är lättmöblerat och ljust, vilket skapar en inbjudande atmosfär för avkoppling och sociala tillställningar. Köket har genomgått en renovering år 2017 där tapeterna har tagits bort från alla väggar och målats om. Dessutom har taket i hallen sänkts med 10 cm och utrustats med spotlights för en modern touch. Köket är modernt och praktiskt, renoverat år 2016 av föregående ägare, med stilrena detaljer och gott om plats för matlagning och gemensamma måltider. Golvet i köket har nyligen renoverats år 2021 för att bibehålla dess fräschhet och moderna utseende. Badrummet är rymligt och funktionellt, utrustat med de bekvämligheter som behövs för vardagens krav. Det generösa sovrummet erbjuder en lugn och avkopplande miljö med gott om plats för en avkopplande natts sömn. Denna välskötta förening erbjuder en bekväm och bekymmersfri livsstil med en månadsavgift om 3572 kronor, vilket inkluderar vatten, värme, bredband och TV. Dessutom finns ett brett utbud av gemensamma faciliteter såsom tvättstuga, bastu och övernattningslägenhet. Beläget nära kommunikationer, livsmedelsbutiker och natursköna områden, är denna bostad också bara en kort promenad från Tullinge centrum där du hittar allt du behöver för en bekväm vardag. Med pendeltåget tar du dig smidigt till Stockholm C på ca 20 minuter, vilket gör detta till det perfekta boendet för den som värdesätter både bekvämlighet och närhet till naturen. Tveka inte att ta chansen att uppleva denna trevliga och nyligen renoverade bostad på nära håll – kontakta oss för mer information och boka din visning redan idag!

  • Balkong
Rådjursvägen 46, Tumba, Botkyrka kommun
  • Budgivning pågår

Rådjursvägen 46

Villa
Tumba, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
5 595 000 kr
122 m²
4 rum
1 652 m² tomt

Välkommen till Rådjursvägen 46, en enplansvilla i enastående skick med tillhörande garage. Här upplever du bostadslivet på högsta nivå. Belägen på en höjd, erbjuder detta rymliga hem en ljus och behaglig atmosfär med imponerande utsikt över det omgivande området. Med 122 kvm boyta och 4 rum, varav 3 är sovrum, finns det också potential att omstrukturera så att du får ett fjärde sovrum. Tomten är generös och rymmer gott om parkeringsutrymme. En väl asfalterad uppfart leder till huset, och det finns även en grusad utfart som möjliggör enkel passage över tomten. Denna välisolerade bostad stoltserar med låga driftskostnader tack vare dess effektiva Nibe F 750 frånluftsvärmepump. Med den här lösningen hålls energiförbrukningen i schack samtidigt som inomhusklimatet bibehålls på en bekväm nivå. En rymlig altan omsluter huset och drar nytta av den gynnsamma solens läge. Här har du alltid tillgång till solsken, vilket ger en perfekt plats för avkoppling och sociala stunder utomhus. För den som önskar ha en attefallare för uthyrning skulle detta kunna ske på tomtens nedre del. Rådjursvägen 46 representerar inte bara en enplansvilla i utmärkt skick, utan också en möjlighet till en härlig livsstil i en attraktiv miljö. Här kan du njuta av komfort, praktiskt boende och vacker natur på samma gång

  • Plus
Banslättsvägen 11E, Tullinge, Botkyrka kommun

Banslättsvägen 11E

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 695 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2/2
6 848 kr/mån
25 878 kr/m²

*Kontakta ansvarig mäklare för visning* Stig in i denna fantastiska och unika tvåa, där hemtrevnad möter rymd och ljus redan i hallen. Det imponerande allrummet bjuder på en takhöjd som sträcker sig upp till hela fem meter och fönster som flödar in ljus från två olika väderstreck. Det är här din dröm om ett harmoniskt hem tar form. Planlösningen är noggrant genomtänkt med sällskapsytor på entréplanet och sovrum på det övre planet. Loftet används för närvarande som två sovrum, men här finns potentialen att omvandla det till ett rymligt 3-rum för att anpassa boendet efter dina behov och önskemål. Denna lägenhet har även det oslagbara fördelen av att ligga i omedelbar närhet till all tänkbar service, inklusive vårdcentral, apotek, lockande restauranger, välsorterade mataffärer samt uppskattade förskolor och skolor. Res smidigt med utmärkta kommunikationsmöjligheter. Välkommen på visning och upplev detta drömboende på plats. Här har du chansen att förverkliga din vision av det perfekta hemmet!

  • Balkong
Gränsvägen 13, Tullinge, Botkyrka kommun

Gränsvägen 13

Villa
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
4 395 000 kr
61 + 12 m²
3 rum
2 113 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem som genomgått en totalrenovering från 2021 till 2022! Detta charmiga hus erbjuder allt du kan önska dig. Beläget på en generös tomt om 2113 kvm, med vackert kuperad terräng, ger det här hemmet en känsla av avskildhet och privatliv som är svår att hitta någon annanstans. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och rymlig interiör. Det välplanerade entréplanet rymmer ett stort vardagsrum som inbjuder till avkoppling och social samvaro. Köket är utformat med stil och funktion i åtanke.Hemmet rymmer även ett bekvämt sovrum där du kan koppla av och få en god natts sömn. Det nyrenoverade badrummet har alla bekvämligheter du behöver. Dessutom finns en praktisk tvättstuga som gör vardagen smidigare och mer organiserad. Med enkla medel kan man skapa sig ytterligare ett till två sovrum. För den som vill kan man även bygga vidare på huset då byggrätten är 200 kvm byggyta ink 40 kvm uthus. Men det stannar inte där. Den vidsträckta tomten erbjuder oändliga möjligheter för din framtida drömträdgård eller kanske ett eget grönt odlingsprojekt. Tack vare tomtens storlek och kuperade terräng kan du också enkelt bygga ett attefallshus för extra utrymme, vare sig det är för gäster, arbete eller en ateljé. Njut av lugnet och stillheten i detta enskilda läge, samtidigt som du har närhet till bekvämligheter och service i närliggande områden. Området erbjuder natursköna promenadstigar och vackra vyer som du kan njuta av året runt. Välkommen hem!

Visar alla 15