Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jesse Odesho

Jesse Odesho

Om mig

Jag är stolt över att ha varit Botkyrkas mest rekommenderade och anlitade mäklare för åren 2023, 2022 och 2021. Detta visar på min förmåga att leverera högkvalitativ service och resultat till mina kunder. Genom mina år i branschen har jag byggt upp ett brett nätverk och en omfattande erfarenhet som jag använder till att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för mina kunder att uppnå framgångsrika bostadsaffärer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nyängsvägen 39C, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Borttagen före visning
Nyängsvägen 39C, Tullinge, Botkyrka kommun, bild 2
Nyängsvägen 39C, Tullinge, Botkyrka kommun, bild 3

Nyängsvägen 39C

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 450 000 kr
44,5 m²
2 rum
4 964 kr/mån
32 584 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Gjutarvägen 3, Tullinge, Botkyrka kommun

Gjutarvägen 3

Radhus
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
4 995 000 kr
125 + 27 m²
4 rum
729 m² tomt

På Gjutarvägen, i ett av Tullinges mest omtyckta och barnvänliga område, finns nu detta välplanerade kedjehus om hela 152 kvm till salu! Denna välplanerade bostad erbjuder en perfekt miljö för familjen att trivas i under lång tid, med möjlighet att smidigt anpassa utrymmena efter familjens behov och storlek. De generösa ytorna och smarta planlösningen ger gott om utrymme att leva och umgås. Här finner du ett rymligt vardagsrum som rymmer både matplats och en stor soffgrupp, perfekt för avkoppling och samvaro. Det stilrena köket erbjuder extra stora arbetsytor för matlagning och sociala sammanhang. Boendet inkluderar även tre väl tilltagna sovrum, två badrum, tvättstuga samt en tillhörande carport och förråd för extra bekvämlighet. Området kantas av grönskande promenadstråk och har smidiga kommunikationsmöjligheter, med förskolor och skolor inom bekvämt gångavstånd.

Norrskensbacken 17, Tullinge, Botkyrka kommun

Norrskensbacken 17

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 495 000 kr
94 m²
4 rum
5 692 kr/mån
26 543 kr/m²

Varmt välkomna till Norrskensbacken 17 och populära BRF Gullriset. Denna charmiga bostad erbjuder en trivsam planlösning med tre rymliga sovrum, perfekt för familjen eller den som önskar gott om plats. Vardagsrummet välkomnar rikligt med naturligt ljus genom stora fönsterpartier, medan det välplanerade köket med matplats skapar en trevlig atmosfär för måltider och umgänge. Kök och golv installerades 2009 och är utrustat med moderna apparater såsom kyl, frys och diskmaskin. Denna lägenhet är utrustad med två badrum som är elegant kaklade från golv till tak, vilket ger en stilren känsla och praktisk användning. Badrummen har genomgått renoveringar, med badrummet renoverat 2010 och toalett/dusch renoverat 2011. Dessutom har en ny spis installerats 2020 för att komplettera köket. Vardagsrummet pryds av parkett från 2017, som ger en modern och fräsch känsla till utrymmet. Innerdörrarna i bostaden byttes ut år 2009 för att förbättra både utseendet och funktionen. För säkerhetens skull har en ny säkerhetsdörr installerats 2022 för att säkerställa trygghet och skydd. Denna bostad är även utrustad med energieffektiva fönster som ersattes 2018, vilket bidrar till att hålla värmen inne och energikostnaderna nere. Dessutom finns en solig balkong som inte bara bjuder på en härlig utsikt utan också erbjuder gott om plats för avkoppling och sociala stunder utomhus. Föreningens bekvämligheter inkluderar bastu, gym, övernattningslägenhet och grovtvättstuga, vilket gör det till en idealisk plats för en bekväm och trivsam livsstil. Den bilfria innergården med lekplats är perfekt för familjer med barn. Dessutom erbjuder det närliggande Tullinge Centrum och pendeltågsstationen bekväm tillgång till city, endast ca 20 minuters resväg. Området är omgivet av natur och har närhet till mataffärer, skolor, Södertörns högskola och Huddinge sjukhus. För de som älskar friluftsliv ligger Lida Friluftsgård bara några kilometer bort, vilket erbjuder ett brett utbud av aktiviteter såsom motionsspår, skidåkning, höghöjdsbana och vattensporter. Varmt välkomna att boka en visning och upptäcka allt som denna underbara bostad har att erbjuda!

  • Balkong
Tullingebergsvägen 7, Tullingeberg, Botkyrka kommun

Tullingebergsvägen 7

Lägenhet
Tullingeberg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 795 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 572 kr/mån
31 770 kr/m²

Välkommen till denna välunderhållna och nyligen renoverade bostad belägen på populära Tullingeberg – en utmärkt möjlighet att förvärva en bekväm och välskött tvåa. Den välkomnande hallen leder dig in i en harmonisk miljö där varje rum är noggrant planerat för att maximera funktionalitet och trivsel. Det rymliga vardagsrummet är lättmöblerat och ljust, vilket skapar en inbjudande atmosfär för avkoppling och sociala tillställningar. Köket har genomgått en renovering år 2017 där tapeterna har tagits bort från alla väggar och målats om. Dessutom har taket i hallen sänkts med 10 cm och utrustats med spotlights för en modern touch. Köket är modernt och praktiskt, renoverat år 2016 av föregående ägare, med stilrena detaljer och gott om plats för matlagning och gemensamma måltider. Golvet i köket har nyligen renoverats år 2021 för att bibehålla dess fräschhet och moderna utseende. Badrummet är rymligt och funktionellt, utrustat med de bekvämligheter som behövs för vardagens krav. Det generösa sovrummet erbjuder en lugn och avkopplande miljö med gott om plats för en avkopplande natts sömn. Denna välskötta förening erbjuder en bekväm och bekymmersfri livsstil med en månadsavgift om 3572 kronor, vilket inkluderar vatten, värme, bredband och TV. Dessutom finns ett brett utbud av gemensamma faciliteter såsom tvättstuga, bastu och övernattningslägenhet. Beläget nära kommunikationer, livsmedelsbutiker och natursköna områden, är denna bostad också bara en kort promenad från Tullinge centrum där du hittar allt du behöver för en bekväm vardag. Med pendeltåget tar du dig smidigt till Stockholm C på ca 20 minuter, vilket gör detta till det perfekta boendet för den som värdesätter både bekvämlighet och närhet till naturen. Tveka inte att ta chansen att uppleva denna trevliga och nyligen renoverade bostad på nära håll – kontakta oss för mer information och boka din visning redan idag!

  • Balkong
Rådjursvägen 46, Tumba, Botkyrka kommun
  • Budgivning pågår

Rådjursvägen 46

Villa
Tumba, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
5 595 000 kr
122 m²
4 rum
1 652 m² tomt

Välkommen till Rådjursvägen 46, en enplansvilla i enastående skick med tillhörande garage. Här upplever du bostadslivet på högsta nivå. Belägen på en höjd, erbjuder detta rymliga hem en ljus och behaglig atmosfär med imponerande utsikt över det omgivande området. Med 122 kvm boyta och 4 rum, varav 3 är sovrum, finns det också potential att omstrukturera så att du får ett fjärde sovrum. Tomten är generös och rymmer gott om parkeringsutrymme. En väl asfalterad uppfart leder till huset, och det finns även en grusad utfart som möjliggör enkel passage över tomten. Denna välisolerade bostad stoltserar med låga driftskostnader tack vare dess effektiva Nibe F 750 frånluftsvärmepump. Med den här lösningen hålls energiförbrukningen i schack samtidigt som inomhusklimatet bibehålls på en bekväm nivå. En rymlig altan omsluter huset och drar nytta av den gynnsamma solens läge. Här har du alltid tillgång till solsken, vilket ger en perfekt plats för avkoppling och sociala stunder utomhus. För den som önskar ha en attefallare för uthyrning skulle detta kunna ske på tomtens nedre del. Rådjursvägen 46 representerar inte bara en enplansvilla i utmärkt skick, utan också en möjlighet till en härlig livsstil i en attraktiv miljö. Här kan du njuta av komfort, praktiskt boende och vacker natur på samma gång

  • Plus
Trädgårdstorpsvägen 1A, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Trädgårdstorpsvägen 1A

Villa
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
5 695 000 kr
146 m²
6 rum
875 m² tomt

Möjligheten att förvärva ett perfekt planerat hem! Detta fantastiska hus öppnar nu sina dörrar för dig och bjuder på generösa utrymmen med en total yta på imponerande 146 kvm. Lagom stor tomt som sträcker sig över 875 kvm och ger dig utrymme att förverkliga alla dina visioner. Läget är enastående - bara ett stenkast från Tullingesjön, där du kan njuta av en uppfriskande simtur eller en rogivande promenad längs stranden. Området är dessutom känt för sitt lugn och sin charm, med närheten till populära platser som Tullinge gård, Tullinge sjön och Kyrkan som skapar en magisk atmosfär. Denna otroliga villa är skräddarsydd för familjer och omges av en frodig grönska och vackra villaträdgårdar. För de äventyrliga själarna finns det inget slut på spännande friluftsaktiviteter och avkopplingsmöjligheter med närheten till Lida och Flottsbro. Trädgården är en pärla, välskött och erbjuder en tredäckad altan som är strategiskt placerad för att fånga solens strålar från morgon till kväll. Garaget är rymligt och ger dig gott om plats för dina fordon, medan det praktiskt isolerade förrådet på tomten ger extra utrymme för förvaring och organisation. Området är barnvänligt och erbjuder enkel tillgång till naturområden, skolor, bekväma busshållplatser och motionsspår för en aktiv livsstil. Missa inte chansen att äntligen få kalla detta hus för ditt hem - välkommen på visning.

  • Plus
Brf Utkiken lgh 15, Riksten, Botkyrka kommun

Brf Utkiken lgh 15

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 495 000 kr
105 m²
5 rum
4 925 kr/mån
33 286 kr/m²

* Säljstart 6/4 - Kontakta ansvarig mäklare vid intresse * Vi är stolta över att inom kort presentera ett nytt bostadsprojekt som reser sig högt uppe på Rikstens Gräddhylla, där den perfekta balansen mellan lägenhet och radhusliv möts. Upptäck den ultimata familjeidyllen i Rikstens friluftsstad i Tullinge – en oas av lugn med stadens puls bara ett stenkast bort. Här planeras det att uppföras 24 moderna lägenheter, vilket ger dig chansen att skapa ditt drömhem komplett med allt som behövs för att balansera familjelivet. Att bo här innebär inte bara att ha naturen runt hörnet, utan också tillgång till flera förskolor och en komplett grundskola inom bekvämt avstånd. Upplev harmonin mellan stadsliv och natur och skapa oförglömliga minnen i denna idylliska gemenskap. Bostäderna: Bostäderna i detta projekt är mångsidiga och erbjuder olika storlekar för olika behov. Du kan välja mellan rymliga bostäder om hela 105 kvadratmeter med 5 rum och 94 kvadratmeter med 4 rum. Oavsett vilken storlek du väljer, kan du förvänta dig en hög standard och en bekväm livsstil. Med sin tidlösa design och omsorgsfullt utformade detaljer är dessa bostäder en fröjd för ögat. Stora fönster släpper in naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär som välkomnar dig hem varje dag. Bostäderna kommer ha Energiklass B vilket möjliggör grönt bolån. När du längtar efter en stunds frisk luft och avkoppling, behöver du inte gå långt. De generösa terrasserna på cirka 30 kvadratmeter och uteplatserna på 25 kvadratmeter står redo att välkomna dig. Dessa utrymmen är perfekta för att njuta av solens strålar eller för att umgås med vänner och familj i en avslappnad atmosfär. För att göra livet ännu enklare erbjuder varje bostad bekvämligheter som underlättar vardagen. Med tillgång till en egen parkeringsplats, komplett med laddningsmöjligheter för elbilar, är det enkelt att ta sig runt och utforska området utan bekymmer. Området: Rikstens friluftsstad i Botkyrka kommun har utvecklats från militär- och civilflygfält till en levande stadsdel. Totalt kommer cirka 3 500 bostäder att byggas fram till år 2032. Naturen och mångfalden sätter sin prägel på området, här blandas barnfamiljer med äldre invånare och studenter. Här är det närhet till arbetsplatser, affärer och kultur samtidigt som du har en aktiv fritid genom tillgången till naturen och friluftsliv. Med fokus på funktionell arkitektur och klimatsmarta lösningar är Rikstens friluftsstad en stadsdel för framtiden. Välkommen att upptäcka detta fantastiska bostadsprojekt där komfort möter enkelhet och där varje detalj är utformad med omsorg för att skapa det perfekta hemmet för dig.

  • Nyproduktion
Römossevägen 13, Tullinge, Botkyrka kommun
Römossevägen 13, Tullinge, Botkyrka kommun, bild 2
Römossevägen 13, Tullinge, Botkyrka kommun, bild 3

Römossevägen 13

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 895 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/4
5 165 kr/mån
30 565 kr/m²

Välkommen till denna utomordentligt trevliga och ljusa tvåa med en rymlig balkong i sydvästligt läge. Lägenheten har genomgått en omfattande renovering under 2022, där badrummet har förnyats till fullo med helkaklade väggar och golv. Du välkomnas av en rymlig entré som leder dig till det ljust belysta köket med en utgång till en generös balkong där solen skiner från eftermiddag till kväll. Köket erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är separat och ger en avskild och lugn plats för avkoppling och umgänge. Sovrummet är väl avgränsat och skapar en fridfull oas för sömn och återhämtning. Lägenheten är i likhet med nybyggt skick och har genomgått en omfattande uppfräschning. Nästan hela lägenheten har fått nya golv och målade väggar. Dessutom har dörrar och socklar bytts ut för att ge en modern och enhetlig atmosfär. Den perfekta placeringen i både Tullinge och i föreningen gör boendet extra attraktivt. Här har du bekvämt gångavstånd till apotek, vårdcentral, pendeltågsstation och Tullinge Centrum. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, TV, internet och BR-tillägg för extra bekvämlighet. Varmt välkommen att uppleva denna fantastiska bostad på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tullingebergsvägen 2 D, Tullingeberg, Botkyrka kommun

Tullingebergsvägen 2 D

Lägenhet
Tullingeberg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 495 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/4
2 709 kr/mån
40 405 kr/m²

Välkommen till denna bekväma enrummare belägen på markplan på Tullingebergsvägen 2D. Denna välplanerade och ljusa bostad erbjuder en yta på 37 kvadratmeter med fräscha ytskikt och vackert ljusinsläpp. Här har du en lägenhet i utmärkt skick som du kan flytta in i direkt. En av de fantastiska fördelarna med denna lägenhet är att du har tillgång till en härlig uteplats direkt från ditt boende. För många är möjligheten att kunna vistas utomhus från lägenheten en dröm, och i denna etta blir den drömmen verklighet. Den stora och mysiga uteplatsen höjer verkligen livskvaliteten för dig som bor här. Det är en perfekt plats att njuta av härliga kvällar tillsammans med familj och vänner. Oavsett om du vill koppla av i solen, bjuda in till grillkvällar eller bara ta en kopp kaffe utomhus, så har du den perfekta miljön för det här. Uteplatsen blir en förlängning av ditt hem och ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och vacker omgivning utan att behöva lämna din lägenhet. Denna enrummare erbjuder inte bara en praktisk och välplanerad bostad, utan ger dig också fördelen av en härlig utomhusyta. Flytta in i denna ljusa och fräscha lägenhet och upplev det bästa av både inomhus- och utomhuslivet. Brf Botkyrka i Tullinge är en välskött, lågt belånad förening med god ekonomi och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Lägenheten ligger nära kommunikationer, livsmedelsaffärer, trevliga naturområden och endast ett stenkast ifrån Tullinge centrum med butiker och pendeltåg som tar sig till Stockholm C på ca 20 min.´ Välkommen till din nya hemtrevliga oas på Tullingebergsvägen 4C.

  • Uteplats
Vandrarvägen 3C, Riksten, Botkyrka kommun

Vandrarvägen 3C

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 495 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
5 608 kr/mån
36 691 kr/m²

Välkommen till denna rymliga trea på 68 kvadratmeter med generösa och inbjudande gemensamma utrymmen. Belägen en trappa upp erbjuder denna bostad en stor balkong där du kan avnjuta underbara kvällar och härliga stunder. Byggd och färdigställd under 2022, håller lägenheten hög standard med smakfulla detaljer såsom ekparkett, vita köksluckor och moderna vitvaror. De generösa sociala ytorna och de imponerande fönsterpartierna skapar en oöverträffad ljus och välkomnande atmosfär. Det öppna köket är en äkta kockens dröm, utrustat med toppmoderna apparater och all den komfort du kan önska dig. Perfekt integrerat med vardagsrummet som har gott om plats för både en elegant matplats och en bekväm soffgrupp. Här kan du skapa minnen med din familj och vännerna, oavsett om det är vardag eller fest. Från vardagsrummet öppnar sig den rymliga balkongen - en underbar plats för utemöbler, frodiga blommor och stämningsfulla grillkvällar. Boendet har också ett rymligt master bedroom samt ett lagom stort sovrum. Bostaden har blivit smakfullt inredd med klassiska material av högsta kvalitet och neutrala nordiska färger, vilket ger dig möjlighet att enkelt anpassa inredningen med hjälp av textilier och konstverk. Badrummet är modernt och stilrent, utrustat med en praktisk tvättavdelning och en uppfriskande dusch. Med endast två våningar i föreningen ger detta boende en känsla av att bo i ett radhus. Föreningen har en gemensam och barnvänlig innergård med lekplats och grillmöjligheter. Dessutom finns möjligheten att grilla på den egna balkongen. För en bekväm parkeringslösning kan du hyra en plats intill för endast 350 kr per månad, med möjlighet att säkra en plats direkt vid inflytt utan väntetid. Cykelparkeringar finns i gott om antal, och ett förråd tillhörande lägenheten finns på gården. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband (Telia Triple Play). Området erbjuder ett bekvämt vardagsliv med närhet till skolor, förskolor och matbutiker. Precis utanför bostaden avgår bussen till Tullinge centrum, där du hittar pendeltåg och ett urval av butiker. Riksten ger dig en boendemiljö omgiven av natur, med vackra strövområden och närhet till Lida Friluftsområde. Här kan du njuta av olika aktiviteter året runt, såsom badplats, grillplats, värdshus, motions- och skidspår, gym och mycket mer.

  • Balkong
Norrskensbacken 21, Tullinge, Botkyrka kommun

Norrskensbacken 21

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 495 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/6
5 692 kr/mån
26 543 kr/m²

Nu saluförs denna toppenfina fyra som erbjuder allt man kan önska sig. Lägenheten erbjuder en öppen och social planlösning, vackra ljusinsläpp och smakfulla materialval. Ett stilrent kök med full maskinell utrustning, tre rymliga sovrum, två helkaklade badrum samt en härlig balkong. - Stilrent kök - Stor balkong. - Två stora förråd - ett på samma våning, det andra på entréplan. - Välskött förening med god ekonomi. - Eget gym, bastu och parkeringsgarage i föreningen. - Två renoverade badrum med golvvärme. Här bor man bekvämt i en välskött förening med flera gemensamhetsanläggningar såsom bastu, gym, övernattningslägenhet och grovtvättstuga. Bilfri innergård med lekplats. Kort gångavstånd till Tullinge Centrum och pendeltåg (ca 20 min till city). Naturnära område med närhet till mataffärer, förskolor, skolor, Södertörns högskola och Huddinge sjukhus. Några kilometer bort finns Lida Friluftsgård som erbjuder bra friluftsliv såsom motions- och skidspår, höghöjdsbana, vattenskidor och flera andra aktiviteter. Här kan du bo och trivas länge!

  • Balkong
  • Hiss
Munkhättevägen 23B, Tumba Park, Botkyrka kommun

Munkhättevägen 23B

Lägenhet
Tumba Park, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 695 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
2 818 kr/mån
42 375 kr/m²

*Kontakta ansvarig mäklare för visning* Välkommen till Munkhättevägen 23B i charmiga Tumba Park – en plats som erbjuder en perfekt utformad lägenhet för den som söker bekvämt boende i omedelbar närhet till kommunikationer och centrum. Med sina 40 kvadratmeter och smarta planlösning ger denna bostad möjlighet till en praktisk och funktionell livsstil. Lägenheten imponerar med sin smakfulla design där moderna detaljer och högkvalitativa materialval skapar en känsla av stilfullhet. Belägen på bottenplan, med en trevlig utplats mot innergården, blir denna lägenhet inte bara ett hem utan en plats där varje detalj har noggrant övervägts för att skapa en trivsam och funktionell miljö. Den trevliga utplatsen blir en perfekt plats att koppla av och njuta av frisk luft, och de stora fönstren släpper in naturligt ljus samtidigt som de erbjuder en underbar utsikt över omgivningen. Det välplanerade och renoverade köket är utrustat med allt som behövs, inklusive generöst med förvaringsutrymme för att tillfredsställa de mest krävande behoven. Badrummet kommer inte att göra dig besviken med sina stilsäkra färger, högkvalitativa materialval och inkluderade tvättmaskin. Som en del av föreningen Brf Riksdalern i Tumba bor du i en välskött och stabil förening med god ekonomi. Föreningen har en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar och låga avgifter. Här får du inte bara ett hem, utan en plats där varje detalj har noggrant övervägts för att skapa en trivsam och funktionell miljö. Njut av det bästa av båda världar med en lägenhet som kombinerar modern elegans med bekvämlighet och närhet till Tumba centrum. Välkommen till din nya bostad på Munkhättevägen 23B – en plats att kalla hemma.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Banslättsvägen 11E, Tullinge, Botkyrka kommun

Banslättsvägen 11E

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 695 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2/2
6 847 kr/mån
25 878 kr/m²

*Kontakta ansvarig mäklare för visning* Stig in i denna fantastiska och unika tvåa, där hemtrevnad möter rymd och ljus redan i hallen. Det imponerande allrummet bjuder på en takhöjd som sträcker sig upp till hela fem meter och fönster som flödar in ljus från två olika väderstreck. Det är här din dröm om ett harmoniskt hem tar form. Planlösningen är noggrant genomtänkt med sällskapsytor på entréplanet och sovrum på det övre planet. Loftet används för närvarande som två sovrum, men här finns potentialen att omvandla det till ett rymligt 3-rum för att anpassa boendet efter dina behov och önskemål. Denna lägenhet har även det oslagbara fördelen av att ligga i omedelbar närhet till all tänkbar service, inklusive vårdcentral, apotek, lockande restauranger, välsorterade mataffärer samt uppskattade förskolor och skolor. Res smidigt med utmärkta kommunikationsmöjligheter. Välkommen på visning och upplev detta drömboende på plats. Här har du chansen att förverkliga din vision av det perfekta hemmet!

  • Balkong
Murgrönsvägen 2C, Tullinge, Botkyrka kommun

Murgrönsvägen 2C

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 650 000 kr
43 m²
2 rum
4 626 kr/mån
38 372 kr/m²

*Kontakta ansvarig mäklare för visning! * På charmiga Murgrönsvägen finner du denna mysiga tvårumslägenhet på andra våningen. Den smart utformade ytan på 43,5 kvadratmeter fördelas elegant mellan två rum och kök, samt ett komplett helkaklat badrum. Lägenheten kompletteras med en solig balkong, ett rymligt förråd och en bekväm parkeringsplats med möjlighet till laddstolpe! Det trivsamma läget ger möjlighet till en vacker utsikt över den lilla parken som omger området. Läget är perfekt med gångavstånd till busshållplats, Pressbyrån, skolor, förskolor, Tullinge centrum, Flemingsberg och Södertörns högskola. I närheten av Tullinge centrum och Flemingsberg finns ett varierat utbud av butiker, närservice och goda kommunikationer som knyter samman området med resten av länet och landet. Denna lägenhet är en harmonisk och praktisk bosättningsplats med närhet till både vardagliga bekvämligheter och grönområden för avkoppling.

  • Balkong
Tingstorget 12A, Alby, Botkyrka kommun

Tingstorget 12A

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 200 000 kr
71 + 26 m²
3 rum
vån 1/1
5 881 kr/mån
30 986 kr/m²

*Kontakta ansvarig mäklare för visning* Detta moderna radhus, byggt år 2018 och i utmärkt skick, är det perfekta hemmet för den stora familjen som söker en toppmodernt bostad. Med hög standard och noggrant utvalda material erbjuder det en bekväm livsstil. Köket är fullt utrustat med moderna apparater och högkvalitativa material, och badrummet har golvvärme för extra komfort. Radhuset, som omfattar totalt 97 kvadratmeter, har en smart och välplanerad layout. Dess generösa planlösning erbjuder möjligheten att skapa ett extra rum, som kan användas som arbetsrum eller walk-in-closet, på övervåningen. Detta gör det till ett mycket flexibelt och funktionellt boende för familjer med olika behov. Två sovrum på övreplan. Läget är oöverträffligt, med bekvämligheter bara ett stenkast från huset. Gym, butiker, bussar och tunnelbana finns inom nära räckhåll och tar dig snabbt till Stockholm C på endast ca 30 minuter. I samma hus finns en frisörsalong, en kiosk och till och med en trafikskola för din bekvämlighet och enkelhet i vardagen. Inte långt därifrån hittar du även Alby C, med sitt utbud av service och vackra grönområden att utforska. Eriksbergs handelsplats ligger också i närheten, där du kan hitta bland annat ICA Maxi, Bauhaus, Biltema med mera för att tillgodose dina shoppingbehov. Missa inte chansen att ta del av denna fantastiska möjlighet!

Gränsvägen 13, Tullinge, Botkyrka kommun

Gränsvägen 13

Villa
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
4 395 000 kr
61 + 12 m²
3 rum
2 113 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem som genomgått en totalrenovering från 2021 till 2022! Detta charmiga hus erbjuder allt du kan önska dig. Beläget på en generös tomt om 2113 kvm, med vackert kuperad terräng, ger det här hemmet en känsla av avskildhet och privatliv som är svår att hitta någon annanstans. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och rymlig interiör. Det välplanerade entréplanet rymmer ett stort vardagsrum som inbjuder till avkoppling och social samvaro. Köket är utformat med stil och funktion i åtanke.Hemmet rymmer även ett bekvämt sovrum där du kan koppla av och få en god natts sömn. Det nyrenoverade badrummet har alla bekvämligheter du behöver. Dessutom finns en praktisk tvättstuga som gör vardagen smidigare och mer organiserad. Med enkla medel kan man skapa sig ytterligare ett till två sovrum. För den som vill kan man även bygga vidare på huset då byggrätten är 200 kvm byggyta ink 40 kvm uthus. Men det stannar inte där. Den vidsträckta tomten erbjuder oändliga möjligheter för din framtida drömträdgård eller kanske ett eget grönt odlingsprojekt. Tack vare tomtens storlek och kuperade terräng kan du också enkelt bygga ett attefallshus för extra utrymme, vare sig det är för gäster, arbete eller en ateljé. Njut av lugnet och stillheten i detta enskilda läge, samtidigt som du har närhet till bekvämligheter och service i närliggande områden. Området erbjuder natursköna promenadstigar och vackra vyer som du kan njuta av året runt. Välkommen hem!

Visar alla 16