Rådjursvägen 46

Tumba, Botkyrka kommun Se på karta

5 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
122 m²
Tomtarea
1 652 m²
Byggår
2015
Driftkostnad
40 230 kr/år

Välkommen till Rådjursvägen 46, en enplansvilla i enastående skick med tillhörande garage. Här upplever du bostadslivet på högsta nivå. Belägen på en höjd, erbjuder detta rymliga hem en ljus och behaglig atmosfär med imponerande utsikt över det omgivande området. Med 122 kvm boyta och 4 rum, varav 3 är sovrum, finns det också potential att omstrukturera så att du får ett fjärde sovrum.

Tomten är generös och rymmer gott om parkeringsutrymme. En väl asfalterad uppfart leder till huset, och det finns även en grusad utfart som möjliggör enkel passage över tomten.

Denna välisolerade bostad stoltserar med låga driftskostnader tack vare dess effektiva Nibe F 750 frånluftsvärmepump. Med den här lösningen hålls energiförbrukningen i schack samtidigt som inomhusklimatet bibehålls på en bekväm nivå.

En rymlig altan omsluter huset och drar nytta av den gynnsamma solens läge. Här har du alltid tillgång till solsken, vilket ger en perfekt plats för avkoppling och sociala stunder utomhus.

För den som önskar ha en attefallare för uthyrning skulle detta kunna ske på tomtens nedre del.

Rådjursvägen 46 representerar inte bara en enplansvilla i utmärkt skick, utan också en möjlighet till en härlig livsstil i en attraktiv miljö. Här kan du njuta av komfort, praktiskt boende och vacker natur på samma gång

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

Kontakta mäklaren

Jesse Odesho

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
Mäklare Jesse Odesho, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
073-059 77 76