Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nyängsvägen 25, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Nyängsvägen 25, Tullinge, Botkyrka kommun, bild 2
Nyängsvägen 25, Tullinge, Botkyrka kommun, bild 3

Nyängsvägen 25

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 895 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3/3
7 306 kr/mån
20 824 kr/m²

Välkomna till denna stora fyra, en pärla med sitt centrala läge i Tullinge. Ljus, luftig och välplanerad, den har underhållits i kök, badrum och ytskikt i hall, sovrum och vardagsrum. En rymlig balkong, cirka 12 kvadratmeter stor, bjuder in till soliga stunder. Den smarta planlösningen ger en bra social samvaro. Ett förråd finns tillgängligt på markplan. I månadsavgiften ingår bredband och kabel-TV, och för dem med elbil finns möjlighet att hyra parkering med tillgång till laddstolpe via föreningen. Dessutom finns faciliteter som bastu, övernattningslägenhet och festlokal tillgängliga. Tullinge centrum, med sina butiker och pendeltågsstation som tar dig till Stockholm C på cirka 20 minuter, ligger bara några minuters promenad bort. För den som har barn finns flera skolor och förskolor inom gångavstånd. Bara en kort bit bort ligger Brantbrinks IP, och ungefär en mil bort finns Lida, ett område som erbjuder en mängd friluftsaktiviteter inklusive bad, motionsspår och värdshus. Liknande möjligheter finns också på Flottsbro, som framförallt är känt för sin skidbacke, och som också ligger ungefär en mil bort.

  • Premium
  • Balkong
Kälkbacken 9C, Riksten, Botkyrka kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Kälkbacken 9C, Riksten, Botkyrka kommun, bild 2
Kälkbacken 9C, Riksten, Botkyrka kommun, bild 3

Kälkbacken 9C

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 595 000 kr
82 m²
4 rum
vån 2/2
6 710 kr/mån
31 646 kr/m²

Upplev Kälkbacken 9C - den ultimata lägenheten i Riksten! Denna fantastiska 82 kvadratmeter stora lägenhet erbjuder genomgående högklassig interiör och elegant nordisk design. Med generösa sociala ytor och imponerande fönsterpartier skapar denna bostad en ljus och inbjudande atmosfär. Det öppna och välplanerade köket är utrustat med toppmoderna apparater och alla bekvämligheter du kan önska dig, perfekt integrerat med vardagsrummet som erbjuder gott om plats för både matplats och bekväm soffgrupp. Här kan du njuta av trevliga stunder med familj och vänner, både i vardagen och vid festligare tillfällen. Från vardagsrummet når du den mysiga, stora balkongen som vetter mot fri utsikt och har optimalt solläge - perfekt för utemöbler, blommor och grillkvällar med panoramautsikt. Boendet erbjuder också ett rymligt master bedroom och ett till två väldisponerade sovrum. Interiört är bostaden smakfullt inredd med klassiska material av högsta kvalitet och neutrala nordiska färger, som enkelt kan förändras och anpassas med hjälp av textilier och konstverk. Badrummet är modernt och stilrent, utrustat med praktisk tvättavdelning och dusch. Med hög standard, generösa sällskapsytor och låga driftskostnader är denna lägenhet en dröm att bo i. Rikstens Friluftsstad är en eftertraktad och modern stadsdel som erbjuder utmärkta förskolor och skolor. På kort gångavstånd hittar du en välsorterad ICA, pizzerior och lekplatser. Dessutom finns det stora naturområden och sportmöjligheter i närheten. Du kan utforska de underbara orienteringsstråken runt området, besöka ishallen och tennishallen i Brantbrink, spela golf på Rikstens golfklubb eller ta en kort resa till Lida med sin badvänliga sjö på sommaren och isbana och skidspår på vintern. Missa inte chansen att uppleva det bästa Riksten har att erbjuda med denna enastående lägenhet.

  • Premium
  • Balkong
Norrskensbacken 17, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Norrskensbacken 17, Tullinge, Botkyrka kommun, bild 2
Norrskensbacken 17, Tullinge, Botkyrka kommun, bild 3

Norrskensbacken 17

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 6/6
3 880 kr/mån
31 667 kr/m²

Välkomna till denna yteffektiva och välplanerade 2 i populära Tullinge! Här har du chansen att bo i en bostad som har fått ett rejält lyft med helt nytt golv och ommålade väggar från 2022 samt ett modernt kök från 2023. Dessutom är en ny säkerhetsdörr installerad 2023 för extra trygghet. Denna lägenhet utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom fönster i söderläge, ett stilrent kök i vinkel med plats för ett stort matbord intill fönstret, ett lagom stort badrum, ett vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, ett rogivande sovrum samt en stor inglasad balkong! Du bor bekvämt i en välskött förening med flera gemensamhetsanläggningar såsom bastu, gym, övernattningslägenhet och grovtvättstuga. Den bilfria innergården med lekplats gör det tryggt och trivsamt för både barn och vuxna. Dessutom är det kort gångavstånd till Tullinge Centrum och pendeltåg, som tar dig till city på cirka 20 minuter. Området är naturnära med närhet till mataffärer, förskolor, skolor, Södertörns högskola och Huddinge sjukhus. Bara några kilometer bort hittar du Lida Friluftsgård, som erbjuder fantastiska möjligheter för friluftsliv såsom motions- och skidspår, höghöjdsbana, vattenskidor och flera andra aktiviteter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tullingebergsvägen 26, Tullingeberg, Botkyrka kommun

Tullingebergsvägen 26

Lägenhet
Tullingeberg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 895 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 0,5/2
4 056 kr/mån
30 813 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet i populära och trivsamma Tullingeberg! Denna ljusa tvåa är i utmärkt skick och erbjuder fräscha ytskikt, lättmöblerade rum och smarta förvaringslösningar, vilket gör det enkelt att flytta in och trivas. Vid inträde möts du av en välplanerad och inbjudande hall med inbyggda garderober och gott om plats för ytterkläder och skor. Köket är stilrent och trivsamt med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är välplanerat och lättmöblerat, med fint ljusinsläpp och rymliga sällskapsytor. Lägenheten har ett stort, inbjudande badrum och ett harmoniskt sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för en dubbelsäng. Föreningen är välskött och stabil med en avgift på 4056 kronor där vatten, värme, källarförråd och kabel-TV ingår. Föreningen erbjuder också tillgång till tvättstuga, bastu, övernattningslägenhet, gym, vävstuga, snickerilokal, cykelrum, festlokal och gästlägenhet. Med god ekonomi, låga avgifter och gedigen erfarenhet av underhåll och förbättringar är detta en mycket attraktiv förening. Välkomna på visning! Här hittar ni enkelt och smidigt.

  • Balkong
Gröndalsvägen 1, Tumba, Botkyrka kommun

Gröndalsvägen 1

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 375 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 5/6
3 247 kr/mån
39 286 kr/m²

Välkommen till denna härliga bostad på Gröndalsvägen 1 i Tumba! Lägenheten har blivit grundligt renoverad och erbjuder en yta på 35 kvadratmeter. Det första du kommer att lägga märke till är den halvöppna planlösningen mellan vardagsrummet och sovalkoven, där återfinner vi goda förvaringsmöjligheter och yta för ens egna behov. Det rymliga vardagsrummet är en idealisk plats för att skapa en avkopplande och praktisk miljö. Här finns gott om utrymme för att möblera med både soffa och säng, vilket ger flexibilitet och möjlighet att anpassa rummet efter dina behov. Medan man i köket har satt upp ett barbord för optimalare boendekvalité. En mycket trevlig egenskap med denna lägenhet är balkongen belägen på våning fem blickar ut över en grön och harmonisk miljö. Inte nog med det, balkongen erbjuder även ett mycket trevligt solläge. Detta ger dig i sin tur möjlighet att njuta av frisk luft avkoppling med mera! Sammanfattningsvis är denna lägenhet ett perfekt och mysigt boende med välplanerade ytor och närhet till Tumba Centrum. Säljaren beskriver även läget som helt perfekt, med 5 minuter gång till Tumba Centralstation når vi all smidig kommunikation man kan tänkas behöva. Du har pendeln som går hela vägen in till Stockholm City på cirka 20-25 minuter, men även bussförbindelser som tar en genom det lokala området. Intill denna lägenhet finner du även bra miljö och natur för friska promenader/löpturer, ett stenkast bort finner vi även restauranger, livsmedelsbutiker och en galleria.

  • Balkong
  • Hiss
Söderbyvägen  18, Rönninge, Salems kommun

Söderbyvägen 18

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 895 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/4
5 584 kr/mån
30 798 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva och rymliga 4-rumslägenhet på 94 kvm! Här finner du en bostad som erbjuder allt man kan önska sig i form av komfort, modernitet och en härlig atmosfär. Lägenheten är belägen på markplan, vilket gör den perfekt för alla åldersgrupper och anpassningsbar för olika behov. En av höjdpunkterna är den mysiga balkongen som vetter mot sydväst, där du kan njuta av solen och härliga kvällar med en grön och lummig utsikt som ger en känsla av lugn och ro mitt i staden. Lägenheten består av tre generöst tilltagna sovrum, samtliga optimala för både familjer och för den som vill ha extra arbets- eller gästrum. Som en gavellägenhet får du dessutom fördelen av fönster i två väderstreck, vilket skapar ett fantastiskt ljusinsläpp och en öppen, luftig känsla i hela bostaden. Det moderniserade köket är en dröm för den matlagningsintresserade, utrustat med moderna vitvaror och gott om förvaring. Här kan du njuta av att laga mat och umgås med familj och vänner i en stilren miljö. Bostaden präglas dessutom av två modernt helkaklade badrum, båda utformade med moderna materialval och funktionell design. Här kan du starta dagen med en fräsch dusch eller koppla av i ett avkopplande bad. Dessutom erbjuds det även tvätt och tork via bostadens tvättavdelning i badrummet. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en unik möjlighet att bo i en modern, rymlig och socialt anpassad bostad med alla bekvämligheter du kan önska dig. Missa inte chansen att förvärva denna pärla – välkommen på visning! Kontakta oss för mer information och för att boka en tid.

  • Balkong
  • Uteplats
Mosshagestigen 23, Salem, Salems kommun

Mosshagestigen 23

Lägenhet
Salem, Salems kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
4 461 kr/mån
34 455 kr/m²

Här presenteras en förtjusande och inbjudande gavellägenhet med rikligt ljusinsläpp som ger en rymlig känsla. Här kommer du att stortrivas. Lägenheten består av en välplanerad och välkomnande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. Vardagsrummet, som är öppet och genomtänkt, har ett fint ljusinsläpp, rymliga sällskapsytor och gott om plats för soffa och andra möbler. Köket är ljust och praktiskt med goda förvaringsmöjligheter, en öppen planlösning mot vardagsrummet samt utrymme för matbord och stolar. Badrummet är smakfullt och elegant med toalett, kommod, golvvärme, tvättmaskin, dusch och badrumsskåp. Det mysiga och ljusa sovrummet erbjuder stora ytor för dubbelsäng och garderobsmöjligheter. Att kunna vistas utomhus direkt från lägenheten är något många drömmer om. Denna tvåa har en stor, inbjudande och insynsskyddad balkong som verkligen förbättrar livskvaliteten för boendet. Här kan du njuta av trevliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från köket och erbjuder trätrall, lättmöblerade ytor och plats för matbord och stolar. Något som uppskattas extra mycket till denna lägenhet är närheten till både bussförbindelserna, parkeringen och den sociala utomhusmiljön. Du når enkelt till parkeringen och slipper därmed gå och släpa tunga matvaror mm genom hela Mosshagestigen-området, istället är du belägen i en lummig miljö men så nära bekvämligheterna du kan komma. Detta är ett hem att trivas i!

  • Balkong
Timotejvägen 7, Hallunda, Botkyrka kommun
  • Imorgon
Timotejvägen 7, Hallunda, Botkyrka kommun, bild 2
Timotejvägen 7, Hallunda, Botkyrka kommun, bild 3

Timotejvägen 7

Lägenhet
Hallunda, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 595 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 5/7
5 365 kr/mån
27 265 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa på Timotejvägen 7, våning 5. Lägenheten har precis genomgått ett omfattande stambyte och erbjuder nu ett fint och nyrenoverat badrum, nya radiatorer med fjärrvärme samt nya avloppsrör i köket. Dessutom finns ett kök med matplats, ett sovrum med flexibla möbleringsalternativ samt ett vardagsrum med utgång till en balkong. Ett förråd ingår också för extra förvaringsutrymme. Här bor du i ett familjevänligt och lugnt område, med närhet till Hallunda centrum, skolor, förskolor och utmärkta kommunikationsmöjligheter. - Nya fönster - Nya Radiatorer - Ny elcentral - Nyligen stambytt - Nytt badrum - Stor inglasad balkong Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Fadi Haddad vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lagmansbacken 6, Alby, Botkyrka kommun
  • Imorgon
Lagmansbacken 6, Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Lagmansbacken 6, Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Lagmansbacken 6

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 595 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/5
3 707 kr/mån
35 444 kr/m²

ENDAST BOKADE VISNINGAR, RING MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING VID INTRESSE! Fantastisk lägenhet med otroligt generös takhöjd som bidrar till en luftig och rymlig känsla i bostaden! Generösa fönsterpartier samt härligt takfönster, byggd 2018. Lägenheten har ett stilrent och modernt kök med full maskinell utrustning med gott om skåp och generösa arbetsytor för den matlagningsroade med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Snyggt badrum i vitt med duschplats, wc, vit kommod och kombimaskin för tvätt- och torktumling. Perfekt belägen på Lagmansbacken för dig som vill bo i ett modernt och lugnt område med omedelbar närhet till vacker natur, badmöjligheter, samt fina promenadstråk. Här har man goda kommunikationer med buss och tunnelbana. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

  • Premium
  • Hiss
Lagmansbacken 7, Alby, Botkyrka kommun
  • Imorgon kl 11:15
Lagmansbacken 7, Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Lagmansbacken 7, Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Lagmansbacken 7

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 150 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/8
2 663 kr/mån
38 333 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska etta! Med ett fördelaktigt läge hittas denna ljusa pärla, nu redo att förvärvas. Här utlovas fräscha ytskikt och välplanerade kvadratmeter samt en fantastisk balkong, från hallen och den goda förvaringen öppnar utrymmet om kök, sovplats och allmänyta upp sig med trevliga 2,65m i takhöjd. Stora fönster ger gott om ljusinsläpp varpå bostaden känns extra trivsam. Trevliga tillval som diskmaskin, golvvärme, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, inbyggd micro och underlimmad diskho gör livet både trevligare och enklare att leva. Här bor du i en modern och nybyggd bostad med alla bekvämligheter du kan önska. Här finns många bekvämligheter på nära avstånd och kommunikationerna är mycket goda. Endast 50m från lilla centrum med nedgång till tunnelbana, restauranger, närbutik, frisör samt gym samt ca 400m till Alby Centrum. Varmt välkommen med er intresseanmälan.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rågvägen 13, Hallunda, Botkyrka kommun
  • Imorgon kl 12:00
Rågvägen 13, Hallunda, Botkyrka kommun, bild 2
Rågvägen 13, Hallunda, Botkyrka kommun, bild 3

Rågvägen 13

Lägenhet
Hallunda, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 990 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 4/7
5 394 kr/mån
25 350 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en fantastisk tre-rumslägenhet med välplanerade ytor. Belägen bara ett stenkast från busstationer, förskolor och skolor, erbjuder denna lägenhet en oslagbar närhet till allt du behöver. Dessutom har du gångavstånd till Hallunda Centrum och tunnelbanan. Lägenheten har ett luftigt och välplanerat kök, två rymliga sovrum och ett stort vardagsrum med utgång till en stor balkong i bästa solläge. Både badrummet och WC har nyligen stambytts, så ni slipper gå igenom den processen vid köp av denna bostad. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Fadi Haddad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brf Utkiken  , null, Botkyrka kommun
  • 4 lediga bostäder

Brf Utkiken

Lägenhet
Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
fr. 2 949 000 kr
94 m²
4 rum
4 825 kr/mån

Vi är stolta över att inom kort presentera ett nytt bostadsprojekt som reser sig högt uppe på Rikstens Gräddhylla, där den perfekta balansen mellan lägenhet och radhusliv möts. Upptäck den ultimata familjeidyllen i Rikstens friluftsstad i Tullinge – en oas av lugn med stadens puls bara en bit bort. Här planeras det att uppföras 24 moderna lägenheter, vilket ger dig chansen att skapa ditt drömhem komplett med allt som behövs för att balansera familjelivet. Att bo här innebär inte bara att ha naturen runt hörnet, utan också tillgång till flera förskolor och en komplett grundskola inom bekvämt avstånd. Upplev harmonin mellan stadsliv och natur och skapa oförglömliga minnen i denna idylliska gemenskap. Bostäderna: Bostäderna i detta projekt är mångsidiga och erbjuder olika storlekar för olika behov. Du kan välja mellan rymliga bostäder om hela 105 kvadratmeter med 5 rum och 94 kvadratmeter med 4 rum. Oavsett vilken storlek du väljer, kan du förvänta dig en hög standard och en bekväm livsstil. Med sin tidlösa design och omsorgsfullt utformade detaljer är dessa bostäder en fröjd för ögat. Stora fönster släpper in naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär som välkomnar dig hem varje dag. Bostäderna kommer ha Energiklass B vilket möjliggör grönt bolån. När du längtar efter en stunds frisk luft och avkoppling, behöver du inte gå långt. De generösa terrasserna på cirka 30 kvadratmeter och uteplatserna på 25 kvadratmeter står redo att välkomna dig. Dessa utrymmen är perfekta för att njuta av solens strålar eller för att umgås med vänner och familj i en avslappnad atmosfär. För att göra livet ännu enklare erbjuder varje bostad bekvämligheter som underlättar vardagen. Med tillgång till en egen parkeringsplats, komplett med laddningsmöjligheter för elbilar. Området: Rikstens friluftsstad i Botkyrka kommun har utvecklats från militär- och civilflygfält till en levande stadsdel. Totalt kommer cirka 3 500 bostäder att byggas fram till år 2032. Naturen och mångfalden sätter sin prägel på området, här blandas barnfamiljer med äldre invånare och studenter. Här är det närhet till arbetsplatser, affärer och kultur samtidigt som du har en aktiv fritid genom tillgången till naturen och friluftsliv. Med fokus på funktionell arkitektur och klimatsmarta lösningar är Rikstens friluftsstad en stadsdel för framtiden. Välkommen att upptäcka detta fantastiska bostadsprojekt där komfort möter enkelhet och där varje detalj är utformad med omsorg för att skapa det perfekta hemmet för dig.

  • Nybyggnadsprojekt
Tingstorget 1, Alby, Botkyrka kommun
Tingstorget 1, Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Tingstorget 1, Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Tingstorget 1

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 140 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/8
2 663 kr/mån
38 000 kr/m²

Med ett fördelaktigt läge hittas denna ljusa pärla, nu redo att förvärvas. Här utlovas fräscha ytskikt och välplanerade kvadratmeter samt en mysig balkong, från hallen och den goda förvaringen öppnar utrymmet om kök, sovplats och allmänyta upp sig med trevliga 2,65m i takhöjd. Stora fönster ger gott om ljusinsläpp varpå bostaden känns extra trivsam. Trevliga tillval som diskmaskin, golvvärme, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, inbyggd micro och underlimmad diskho gör livet både trevligare och enklare att leva. Här bor du i en modern och nybyggd bostad med alla bekvämligheter du kan önska. På Tingstorget 1 lever du inte bara i en stabil Förening utan också i ett centralt men naturnära läge. Här finns många bekvämligheter på nära avstånd och kommunikationerna är mycket goda. Endast 50m från lilla centrum med nedgång till tunnelbana, restauranger, närbutik, frisör samt gym samt ca 400m till Alby Centrum. Varmt välkomna på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norrskogsvägen 53, Norsborg, Botkyrka kommun
  • Imorgon
Norrskogsvägen 53, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Norrskogsvägen 53, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Norrskogsvägen 53

Villa
Norsborg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
5 450 000 kr
156 + 34 m²
5 rum
382 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hus på en friköpt tomt belägen i en av områdets mest eftertraktade adresser på Norrskogsvägen. Med en imponerande total boyta på 190 kvadratmeter erbjuder detta hem en perfekt balans för familjen, där komfort och elegans möts i harmoni. Stig in på entréplanet och möts av en atmosfär av öppenhet och ljus. De sociala ytorna smälter samman i en harmonisk öppen planlösning, där köket med en central köksö flödar naturligt in i det rymliga vardagsrummet. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär som välkomnar dig hem. Träd ut på den generösa balkongen och njut av det bästa solläget - en plats där du kan koppla av och avnjuta panoramautsikten året om. På nedre våningen väntar fyra välplanerade sovrum, varav det stora huvudsovrummet är en sann fristad med sin rymliga walk-in closet och badrum allt beläget på samma våningsplan för maximal bekvämlighet. Förutom sovrummen erbjuds även en charmig inglasad allrum som är fullt isolerad och utrustad med golvvärme, en plats där du kan nyttja året runt oavsett väderförhållanden. Dessutom har detta hem fördelen av utmärkta busskommunikationer som gör det enkelt att ta sig runt i området och till närliggande platser. För familjer med barn är närheten till skolor och förskolor en betydande fördel, vilket ger bekvämlighet och trygghet i vardagen. För de som älskar naturen och friluftsliv finns det också trevliga promenadstigar som sträcker sig längs Mälarens glimrande vatten under sommartider, vilket erbjuder en fantastisk möjlighet att njuta av naturen och landskapet i området. Bostaden kommer att vara besiktigad inför visningen, samt att det kommer ingå en försäkring som skyddar mot dolda fel i 10 år. Detta ger dig som köpare en extra trygghet! -Garage samt parkering utanför huset -Laddbox (elbil) -Friköpt Tomt -Stor balkong med bästa solläget -Inglasad allrum -Trevliga uteplatser -Fiber indraget Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare Fadi Haddad för mer information!

  • Premium
Brf Utkiken lgh 22, Riksten, Botkyrka kommun

Brf Utkiken lgh 22

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 949 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1
4 825 kr/mån
31 372 kr/m²

* 12 av 24 SÅLDA * Byggstart augusti 2024 * Vi är stolta över att inom kort presentera ett nytt bostadsprojekt som reser sig högt uppe på Rikstens Gräddhylla, där den perfekta balansen mellan lägenhet och radhusliv möts. Upptäck den ultimata familjeidyllen i Rikstens friluftsstad i Tullinge – en oas av lugn med stadens puls bara ett stenkast bort. Här planeras det att uppföras 24 moderna lägenheter, vilket ger dig chansen att skapa ditt drömhem komplett med allt som behövs för att balansera familjelivet. Att bo här innebär inte bara att ha naturen runt hörnet, utan också tillgång till flera förskolor och en komplett grundskola inom bekvämt avstånd. Upplev harmonin mellan stadsliv och natur och skapa oförglömliga minnen i denna idylliska gemenskap. Bostäderna: Bostäderna i detta projekt är mångsidiga och erbjuder olika storlekar för olika behov. Du kan välja mellan rymliga bostäder om hela 105 kvadratmeter med 5 rum och 94 kvadratmeter med 4 rum. Oavsett vilken storlek du väljer, kan du förvänta dig en hög standard och en bekväm livsstil. Med sin tidlösa design och omsorgsfullt utformade detaljer är dessa bostäder en fröjd för ögat. Stora fönster släpper in naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär som välkomnar dig hem varje dag. När du längtar efter en stunds frisk luft och avkoppling, behöver du inte gå långt. De generösa terrasserna på cirka 30 kvadratmeter och uteplatserna på 25 kvadratmeter står redo att välkomna dig. Dessa utrymmen är perfekta för att njuta av solens strålar eller för att umgås med vänner och familj i en avslappnad atmosfär. För att göra livet ännu enklare erbjuder varje bostad bekvämligheter som underlättar vardagen. Med tillgång till en egen parkeringsplats, komplett med laddningsmöjligheter för elbilar, är det enkelt att ta sig runt och utforska området utan bekymmer. Området: Rikstens friluftsstad i Botkyrka kommun har utvecklats från militär- och civilflygfält till en levande stadsdel. Totalt kommer cirka 3 500 bostäder att byggas fram till år 2032. Naturen och mångfalden sätter sin prägel på området, här blandas barnfamiljer med äldre invånare och studenter. Här är det närhet till arbetsplatser, affärer och kultur samtidigt som du har en aktiv fritid genom tillgången till naturen och friluftsliv. Med fokus på funktionell arkitektur och klimatsmarta lösningar är Rikstens friluftsstad en stadsdel för framtiden. Välkommen att upptäcka detta fantastiska bostadsprojekt där komfort möter enkelhet och där varje detalj är utformad med omsorg för att skapa det perfekta hemmet för dig.

  • Nyproduktion
  • Balkong
BRF Solrosen , null, Botkyrka kommun
  • 1 ledig bostad

BRF Solrosen

Radhus
Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
fr. 4 295 000 kr
129 m²
6 rum
5 889 kr/mån

Välkommen till detta fantastiska projekt, där innovation och nytänkande är i fokus! Dessa parhus är inget mindre än en arkitektonisk triumf, med en tydlig design och karaktär som fångar ögat. Den traditionella fasaden möter moderna stora fönsterpartier och skapar en perfekt balans mellan det klassiska och det samtida. Räntegaranti i 3 år. Möjlighet till amorteringsfrihet i upp till 5 år. Parhusen utstrålar karaktär och stil med en modern och stilren fasad som kompletteras av stora fönsterpartier. Här kan du förvänta dig en unik kombination av modern design och naturskön omgivning. Parhusen är utrustade med hög standard och kvalitet. På entréplanet finns vattenburen golvvärme, vilket ger en behaglig och jämn temperatur. Materialvalen har valts med omsorg för att passa in i tiden samtidigt som de ger ett tidlöst intryck och kommer att kännas modernt även långt fram i tiden. Utöver de imponerande bostäderna erbjuder Brf Solrosen en lugn och trevlig miljö i det natursköna området Tullinge. Här kan du njuta av en avkopplande livsstil samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens puls och alla dess bekvämligheter. Sist men inte minst ingår det två parkeringsplatser till varje hus. Ta chansen att upptäcka Brf Solrosen i Tullinge - det perfekta valet för dig som söker en bekväm och ny bostad i en naturskön och lugn miljö. Kontakta oss idag för att få veta mer och boka din visning. Och det bästa av allt? Som boende i Tullinge får du det bästa av två världar. Naturen och friluftslivet ligger bokstavligen runt hörnet, samtidigt som du kan nå Stockholm C på knappt 30 minuter. Tullinge är en eftertraktad plats för barnfamiljer, med skolor och förskolor inom bekvämt avstånd från adressen. Från Tullinge station går pendeltåg och bussar som tar dig till centrala Stockholm Men det är inte bara den urbana bekvämligheten som Tullinge har att erbjuda. Här kan du också njuta av ett rikt friluftsliv och naturupplevelser. Tullingesjön lockar med badmöjligheter, och du kan även utforska vattensportaktiviteter hos Tullinge Segelsällskap och Tullinge kanotklubb. Det finns en brygga, beachvolleybollplan och ett mysigt grillområde för att förgylla din fritid. För vandringsentusiaster finns Lida Friluftsgård och Brantbrink friluftsområde i närheten. Lida erbjuder bad, värdshus, motionsspår, skidbacke och en spännande höghöjdsbana. Brantbrink har en ishall, tennisplan, fotbollsplan och orienteringsspår, inklusive elljusspår som används som skidspår under vintern. Tillträde slutet Q1 2024. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Nybyggnadsprojekt
Munkhättevägen 29B, Tumba Park, Botkyrka kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00
Munkhättevägen 29B, Tumba Park, Botkyrka kommun, bild 2
Munkhättevägen 29B, Tumba Park, Botkyrka kommun, bild 3

Munkhättevägen 29B

Lägenhet
Tumba Park, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 550 000 kr
83 m²
3.5 rum
vån 2/3
6 975 kr/mån
30 723 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska 3,5 rok på en av Tumbas mest eftertraktade adresser! Här bor ni bekvämt och trivsamt i en bostad med perfekt planlösning. Detta är verkligen det bästa Tumba har att erbjuda! Lägenheten är ljus och rymlig med stora fönsterpartier som släpper in ett härligt ljusinsläpp. Det helkaklade badrummet är fräscht och utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Köket är arbetsvänligt, fullt maskinellt utrustat och har plats för en matgrupp vid fönstret. I lägenheten finns en klädkammare/förråd och gott om garderober för förvaring. Vardagsrummet är luftigt och har gott om plats för en soffgrupp och tv-möbler. Från vardagsrummet når ni även balkongen. Lägenheten har två rymliga sovrum. Det första sovrummet erbjuder en avslappnande atmosfär med gott om plats för en stor säng och en bekväm sittgrupp. Det andra sovrummet är lika imponerande och kan anpassas efter dina behov – perfekt som gästrum, arbetsrum eller lekrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kyrkbyn 24, Norsborg, Botkyrka kommun
Kyrkbyn 24, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Kyrkbyn 24, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Kyrkbyn 24

Radhus
Norsborg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 075 000 kr
51 m²
2 rum
3 678 kr/mån
40 686 kr/m²

I mysiga natursköna Kyrkbyn hittar ni detta charmiga gavel 2:a med en spännande och i brf radhusform. Här erbjuds en unik och modern bostad med två trevliga uteplatser, loftvåning, genomgående golvvärme i entréplanet, öppna sociala ytor, hall med takhöjd upp till nock samt stora fönster. I entréplanet finns badrum, kök med goda arbetsytor samt vardagsrum med utgång till takad altan och ett stort trädäck med inbyggd badtunna som vetter mot fridfullt grönområde. På övervåningen finns ett sovrum med tillhörande klädkammare. Här bor ni i ett naturskönt område med närhet till skolor, förskolor, tunnelbana, bussar och service. Till bostaden hör en p-plats samt ett externt förråd. - Parkeringsplats ingår i avgiften - Nära till Hallunda Centrum - Nära till E4:an - Stor baksida med området bästa uteplats - Goda kommunikationer Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Fadi Haddad vid intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Albyvägen 13, Alby, Botkyrka kommun
Albyvägen 13, Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Albyvägen 13, Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Albyvägen 13

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 950 000 kr
81,5 m²
3.5 rum
vån 1/8
6 058 kr/mån
23 926 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade lägenhet i utmärkt skick. Här finner du en familjevänlig 3,5 rum och kök med generösa sällskapsytor och en genomtänkt planlösning som gör det lätt att trivas. Med sitt hörnläge skapas en inbjudande atmosfär som ger möjlighet till många olika möbleringsalternativ. Detta gör det lätt att skapa sociala sammanhang och rymma större sällskap. Oavsett om det handlar om att bjuda in vänner för en trevlig middagsfest eller bara njuta av kvällen i familjens sällskap, så ger denna lägenhet en perfekt plats för det. Lägenheten är välplanerad och utnyttjar varje kvadratmeter på ett effektivt sätt. Den mysiga balkongen erbjuder en avkopplande känsla efter lång arbetsdag . Här kan man koppla av, njuta av den vackra omgivningen. Läget är idealiskt för dem som uppskattar närheten till naturen. Med närhet till grönområden kan man enkelt ta långa promenader eller cykelturer i den vackra omgivningen. Samtidigt har man goda kommunikationsmöjligheter som gör att man enkelt kan ta sig till andra delar av staden. För familjer är detta område särskilt attraktivt, eftersom det är barnvänligt med närhet till skolor och dagis. Barnen kan leka tryggt och säkert i området, samtidigt som föräldrarna har allt de behöver inom räckhåll. Brf Albyhus 3 är en välskött förening med långsiktig planering för framtida förbättringar och en stabil ekonomi. Gemensamma faciliteter inkluderar tvättstuga, parkeringsmöjligheter både utomhus och i garage, en trevlig terrass med möbler samt gästparkering. Förråd finns på samma våningsplan att nyttja. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skarpbrunnavägen 161, Eriksberg, Botkyrka kommun
Skarpbrunnavägen 161, Eriksberg, Botkyrka kommun, bild 2
Skarpbrunnavägen 161, Eriksberg, Botkyrka kommun, bild 3

Skarpbrunnavägen 161

Lägenhet
Eriksberg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 595 000 kr
64 m²
2.5 rum
vån 2/2
4 724 kr/mån
24 922 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 2:a på Skarpbrunnavägen 161, som har förvandlats till en bekväm 2,5 rumslägenhet! Här får du det bästa av båda världar - en rymlig och välplanerad bostad med extra utrymme för att skapa en trivsam och funktionell tillvaro. Belägen i ett attraktivt område med närhet till skola, förskola och omgivet av vacker natur, erbjuder denna omgjorda lägenhet den perfekta kombinationen av bekvämlighet och livskvalitet. Föreningen är stabil och välskött, och bostaden inkluderar ett förråd för extra förvaring. Avgiften är låg och inkluderar värme, vatten, förråd och kabel-TV, vilket ger dig en bekymmersfri boendesituation. Dessutom har föreningen tillgång till både tvättstuga och föreningslokal för bekvämligheten och gemenskapens skull. Varmt välkomna att höra av er till ansvarig Mäklare Fadi Haddad!

  • Premium
  • Balkong
Linvägen 5, Markplan, Hallunda, Botkyrka kommun
Linvägen 5, Markplan, Hallunda, Botkyrka kommun, bild 2
Linvägen 5, Markplan, Hallunda, Botkyrka kommun, bild 3

Linvägen 5, Markplan

Lägenhet
Hallunda, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 950 000 kr
78,5 m²
3 rum
6 440 kr/mån
24 841 kr/m²

Välkommen till Linvägen 5 i Hallunda, där denna trevliga trea väntar på att bli ditt nya hem! Med öppna armar och en varm atmosfär hälsar detta boende dig välkommen till en plats där du kan skapa minnen och trivas. Stig in och upptäck de välplanerade 78,5 kvadratmetrarna som erbjuder gott om utrymme för både avkoppling och gemenskap. Det charmiga uterummet och den härliga uteplatsen bjuder in till lugna stunder och trevlig gemenskap, medan det stora förrådet intill lägenhetsdörren ger dig praktisk förvaring för dina ägodelar. Med ett nyrenoverat badrum och gästtoalett, tack vare föreningens stambyte, kan du njuta av modern komfort och stil i hela bostaden. Dessutom finns bekvämligheter som tvättstuga på plats, vilket gör vardagen både smidig och enkel. - Nyligen stambytt - Stort förråd intill bostaden - Tvättstuga finns - Inglasat uterum - Nära till Hallunda centrum - Nära till bra kommunikationer Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Fadi Haddad vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Elgentorpsvägen 4B, Tullinge, Botkyrka kommun

Elgentorpsvägen 4B

Radhus
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
4 295 000 kr
129 m²
6 rum
5 889 kr/mån
33 295 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska projekt, där innovation och nytänkande är i fokus! Dessa parhus är inget mindre än en arkitektonisk triumf, med en tydlig design och karaktär som fångar ögat. Den traditionella fasaden möter moderna stora fönsterpartier och skapar en perfekt balans mellan det klassiska och det samtida. Räntegaranti i 3 år. Möjlighet till amorteringsfrihet i upp till 5 år. Parhusen utstrålar karaktär och stil med en modern och stilren fasad som kompletteras av stora fönsterpartier. Här kan du förvänta dig en unik kombination av modern design och naturskön omgivning. Parhusen är utrustade med hög standard och kvalitet. På entréplanet finns vattenburen golvvärme, vilket ger en behaglig och jämn temperatur. Materialvalen har valts med omsorg för att passa in i tiden samtidigt som de ger ett tidlöst intryck och kommer att kännas modernt även långt fram i tiden. Utöver de imponerande bostäderna erbjuder Brf Solrosen en lugn och trevlig miljö i det natursköna området Tullinge. Här kan du njuta av en avkopplande livsstil samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens puls och alla dess bekvämligheter. Sist men inte minst ingår det två parkeringsplatser till varje hus. Ta chansen att upptäcka Brf Solrosen i Tullinge - det perfekta valet för dig som söker en bekväm och ny bostad i en naturskön och lugn miljö. Kontakta oss idag för att få veta mer och boka din visning. Och det bästa av allt? Som boende i Tullinge får du det bästa av två världar. Naturen och friluftslivet ligger bokstavligen runt hörnet, samtidigt som du kan nå Stockholm C på knappt 30 minuter. Tullinge är en eftertraktad plats för barnfamiljer, med skolor och förskolor inom bekvämt avstånd från adressen. Från Tullinge station går pendeltåg och bussar som tar dig till centrala Stockholm Men det är inte bara den urbana bekvämligheten som Tullinge har att erbjuda. Tullingesjön lockar med badmöjligheter, och du kan även utforska vattensportaktiviteter hos Tullinge Segelsällskap och Tullinge kanotklubb. Det finns en brygga, beachvolleybollplan och ett mysigt grillområde för att förgylla din fritid. För vandringsentusiaster finns Lida Friluftsgård och Brantbrink friluftsområde i närheten. Lida erbjuder bad, värdshus, motionsspår, skidbacke och en spännande höghöjdsbana. Brantbrink har en ishall, tennisplan, fotbollsplan och orienteringsspår, inklusive elljusspår som används som skidspår under vintern. Varmt välkommen med din intresseanmälan! (Illustrationsbilder, avvikelser kan förekomma)

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Söderby torgs allé 14, Söderby Park, Salems kommun

Söderby torgs allé 14

Lägenhet
Söderby Park, Salems kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 395 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/4
6 636 kr/mån
32 365 kr/m²

***KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING*** Välkommen till denna fantastiskt ljusa och inbjudande lägenhet med generösa öppna ytor och stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Bostaden, färdigställd 2016, är i utmärkt skick och har stilfulla materialval och tillval. Köket från Marbodal och vardagsrummet flyter ihop i en öppen och rymlig planlösning. Det helkaklade badrummet är utrustat med golvvärme och en praktisk tvättavdelning. Uteplatsen i västerläge erbjuder en härlig plats för avkoppling. Området har utvecklats smakfullt med genomtänkt infrastruktur och nya villagator omgivna av grönskande trädgårdar. Lägenheten ligger på en höjd, nära natursköna områden med fina promenadstigar och sjöar. Förskolan och skolan, som ligger bara ett stenkast bort, är en av kommunens mest populära, vilket gör att närområdet känns mycket barnvänligt och tryggt. Dessutom finns goda bussförbindelser till både Tumba och Rönninge via Salem C.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Lagmansbacken 9, Alby, Botkyrka kommun
Lagmansbacken 9, Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Lagmansbacken 9, Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Lagmansbacken 9

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 200 000 kr
30 m²
1 rum
vån -1/7
2 663 kr/mån
40 000 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska etta! Här har ni möjlighet att förvärva en modern etta byggd 2017 med ljusa och stilrena ytor samt öppen trevlig planlösning mellan köket och vardagsrummet. Här finns ett vardagsrum i bra storlek, rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin och utöver detta har man en stor härlig uteplats i sydvästläge med rejäl plats för trivsamma utemöbler. Du bor nära: - Tunnelbanan som tar dig till T-centralen på ca. 33 min. - Busskommunikationer som tar dig till Huddinge, Södertörns Högskola, Fruängen & Tumba Pendeltågsstation. - E4:an som tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min. - Livsmedelsbutik, gym & café Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Nyängsvägen 8, Tullinge, Botkyrka kommun

Nyängsvägen 8

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 595 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 421 kr/mån
39 618 kr/m²

Letar du efter ett boende som kan anpassas efter dina behov? Denna centralt belägna lägenhet i Tullinge erbjuder 65,5 välplanerade kvadratmeter, där det stora sovrummet enkelt kan delas upp för att skapa ett extra sovrum. På så sätt kan du omvandla lägenheten från 2 rum och kök till 3 rum och kök. Lägenheten är i gott skick och har närhet till kommunikationer, skolor/förskolor och matbutiker. Den har en stor, välkomnande hall, ett praktiskt kök, ett stort kombinerat vardagsrum/matrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, ett till två sovrum samt en inglasad balkong i sydöstläge. Ett stenkast från lägenheten finns pendeltåg (ca 20 minuter till city) och Tullinge Centrum med mataffärer, pizzerior, frisör och annan service. Dessutom finns skolor, förskolor, gymnasium och Huddinge Sjukhus i närheten. Bara några kilometer bort hittar du ett stort friluftsområde med motions- och skidspår, badplats samt värdshus. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 50