Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Länsmansvägen 8a, Tumba, Botkyrka kommun

Länsmansvägen 8a

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 395 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/3
2 756 kr/mån
38 750 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en mysig bostadsrätt som ligger lugnt beläget på villagata endast någon minut från Tumba centrum. Här kan du praktiskt taget gå ner i tofflorna och köpa din frukost, skynda till tåget på endast några minuter och ta del av allt som Tumba centrum kan erbjuda och mer eller mindre ta hissen hem igen. Byggnaden ligger på en tomt med trädgårdskänsla i anslutning till ett villakvarter. Sex stycken parkeringsplatser med motorvärmare finns. Bostaden har även ett separat förråd. Bostaden präglas med ett härligt ljus från stora fönsterpartier. Lägenheten har även en egen klimatanläggning som gör att du själv kan styra inomhusmiljön i din lägenhet.

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nyängsvägen 39B, Tullinge, Botkyrka kommun

Nyängsvägen 39B

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 095 000 kr
63,5 m²
3.5 rum
vån 1/1
5 974 kr/mån
32 992 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska och unika 3,5 rum och kök, som nu disponeras som en trea, fördelat på två plan! Från det ögonblick ni kliver in i hallen möts ni av en ombonad atmosfär som genomsyrar hela lägenheten. Med en nyligen utförd målning under 2023 strålar varje rum av fräschör och inbjudande karaktär. Det stora allrummet imponerar med sin generösa takhöjd och fönster i två väderstreck, som inte bara fyller rummet med naturligt ljus utan även skapar en känsla av rymd och öppenhet. Härifrån når ni den mysiga balkongen i söderläge där ni kan njuta av soliga dagar och avkopplande stunder. Planlösningen är väl genomtänkt och erbjuder generösa sällskapsytor samt ett tillbyggt sovrum med fönster på entréplanen. På andra våningen möts ni av ett rymligt loft, för närvarande använt som ett stort sovrum och kontor. Loftet har potential att enkelt delas upp i två rum, vilket ger möjligheten att disponera lägenheten som en 4:a om så önskas. Här finns verkligen alla förutsättningar för att trivas och känna sig hemma. Läget är också oslagbart med bara ett stenkast till pendeltåget, vilket tar er till city på cirka 20 minuter. I närheten finns även Tullinge Centrum med ett brett utbud av mataffärer, restauranger, frisörer och andra bekvämligheter. För den som har barn erbjuds närhet till skolor, förskolor och gymnasium, samt till Huddinge Sjukhus för den som behöver. För friluftsentusiasten finns ett stort friluftsområde bara några kilometer bort, med motionsspår, skidspår, badplatser och en charmig värdshusmiljö att utforska.

  • Balkong
Petunievägen 9A, Tullinge Trädgårdsstad, Botkyrka kommun
  • Borttagen före visning

Petunievägen 9A

Radhus
Tullinge Trädgårdsstad, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
4 195 000 kr
99 m²
5 rum
267 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Månstorpsvägen 14, Tullingeberg, Botkyrka kommun

Månstorpsvägen 14

Lägenhet
Tullingeberg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 995 000 kr
106,5 m²
4 rum
vån 2/3
6 001 kr/mån
28 122 kr/m²

Drömmer du om att bo i en unik lägenhet med en mysig eldstad på populära Tullingeberg? Nu har du chansen att förverkliga din dröm på Månstorpsvägen 14, 2 trappor upp - en lägenhet som verkligen sticker ut från mängden. Denna underbara 4-rumslägenhet har allt du kan önska dig och lite till. Njut av ljusa och rymliga ytor med en härlig balkong att koppla av på. Med ett stilrent och renoverat kök komplett med exklusiv marmor skiva är det en fröjd att laga mat här. Och för att inte tala om den mysiga eldstaden som skapar en varm och inbjudande atmosfär i vardagsrummet. Denna lägenhet erbjuder dessutom tre stora sovrum och ett stambytt badrum för maximal bekvämlighet och funktionalitet. Föreningen är välskött och stabil, och du får en hel del för pengarna. Med en månadsavgift på endast 6001 kronor ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg. Dessutom har du tillgång till bekvämligheter som tvättstuga, bastu, övernattningslägenhet och cykelrum. Med en sund ekonomi och låga avgifter kan du känna dig trygg här. Läget är också perfekt med gångavstånd till pendeln som tar dig till Stockholm C på bara cirka 20 minuter. Du har också nära till livsmedelsaffärer, vackra naturområden och Tullinge centrum med sina charmiga butiker. Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska boende - välkommen på visning!

  • Balkong
Kyrkbyn 24, Norsborg, Botkyrka kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00
Kyrkbyn 24, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Kyrkbyn 24, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Kyrkbyn 24

Lägenhet
Norsborg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 075 000 kr
51 m²
2 rum
3 678 kr/mån
40 686 kr/m²

I mysiga natursköna Kyrkbyn hittar ni detta charmiga gavel 2:a med en spännande och i brf radhusform. Här erbjuds en unik och modern bostad med två trevliga uteplatser, loftvåning, genomgående golvvärme i entréplanet, öppna sociala ytor, hall med takhöjd upp till nock samt stora fönster. I entréplanet finns badrum, kök med goda arbetsytor samt vardagsrum med utgång till takad altan och ett stort trädäck med inbyggd badtunna som vetter mot fridfullt grönområde. På övervåningen finns ett sovrum med tillhörande klädkammare. Här bor ni i ett naturskönt område med närhet till skolor, förskolor, tunnelbana, bussar och service. Till bostaden hör en p-plats samt ett externt förråd. - Parkeringsplats ingår i avgiften - Nära till Hallunda Centrum - Nära till E4:an - Stor baksida med området bästa uteplats - Goda kommunikationer Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Fadi Haddad vid intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Skarpbrunnavägen 97, Eriksberg, Botkyrka kommun
  • Sön 24 mar
Skarpbrunnavägen 97, Eriksberg, Botkyrka kommun, bild 2
Skarpbrunnavägen 97, Eriksberg, Botkyrka kommun, bild 3

Skarpbrunnavägen 97

Lägenhet
Eriksberg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 050 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 191 kr/mån
25 786 kr/m²

Accepterat pris! Välkommen till denna imponerande bostad där varje hörn har genomgått en fullständig renovering, och nu presenterar sig i en strålande nyskick. Skarpbrunnavägen 97 är inte bara ett hem, det är en lyxig upplevelse från golv till tak. Med omsorgsfullt valda material och en modern design är varje detalj fulländad. Missa inte chansen att bo i en bostad där allt är nytt och totalrenoverad med bästa standard av högsta kvalitet. Kontakta ansvarig mäklare Fadi haddad för att uppleva detta exklusiva boende på nära håll!

  • Premium
  • Balkong
Åldermannavägen 66, Alby, Botkyrka kommun
  • Sön 24 mar
Åldermannavägen 66, Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Åldermannavägen 66, Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Åldermannavägen 66

Radhus
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 995 000 kr
112 + 34 m²
5 rum
165 m² tomt

ACCEPTERAT PRIS! KONTAKTA MÄKLAREN VID INTRESSE FÖR EN PRIVATVISNING! Radhus i attraktivt område med promenadavstånd till Alby sjön! Välkommen till ett mycket fint och välskött radhus i lugnt bilfritt område, perfekt för barnfamiljen. Här kan man komma hem efter en arbetsdag och känna lugn och ro. Välplanerat radhus i två plan där man på entréplan möts av en rymlig hall, två sovrum, allrum, nyrenoverat badrum, tvättstuga samt stort allrum. Övreplan erbjuder luftigt kök med utgång till balkong, sovrum, nyrenoverat badrum, vardagsrum med utgång till husets baksida med altan, gräsmatta. tre bra sovrum. Fiber finns indraget, till radhuset finns också garage i länga. Alby ger dig både omsorg, service och utbud av fina idrottsanläggningar, lekplatser och natur. Här finns flera förskolor, Kvarnhagsskolan, idrottsplats med fotbollsplan samt koloniområde. Vid Albysjön finns badmöjligheter samt småbåtshamn. Alby Centrum erbjuder affärer, livs, restauranger, medborgarkontor, apotek, vårdcentral samt bankomat. Strax utanför Alby centrum finns även ett utomhustorg där det säljs färska frukter och grönsaker. Gångavstånd till Ica Maxi, Biltema, Rusta, Bauhaus. Tunnelbana röda linjen tar dig till Stockholm city på ca 30 min. Besiktningsprotokollet finns att ta del av under fliken dokument. Kontakta ansvarig mäklare Fadi Haddad vid frågor! Varmt välkomna att höra av er!

  • Premium
Lagmansbacken 5, Alby, Botkyrka kommun
Lagmansbacken 5, Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Lagmansbacken 5, Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Lagmansbacken 5

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 075 000 kr
72 m²
3 rum
vån -1/8
5 538 kr/mån
28 819 kr/m²

Varmt välkomna till Lagmansbacken 5 och denna fantastiska trea om 72 kvm. Bostaden, som känns som ny, har en imponerande takhöjd på 3,65 meter, vilket skapar en luftig känsla och bidrar till dess charm. Bostaden erbjuder en smart planlösning för optimal användning av utrymmet. Hela lägenheten pryds av enhetligt ekparkettgolv, vitmålade väggar och ett stilrent, helkaklat badrum i fina färger med golvvärme samt kombi tork- och tvättmaskin. Upptäck det moderna och fräscha boendet där varje detalj bidrar till att skapa en trivsam atmosfär. Bostaden har ett utmärkt läge nära tunnelbanan och ligger endast ett stenkast från centrum med affärer och andra bekvämligheter. Dessutom har den en smidig anslutning till E4:an för enkel och snabb transport. Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Fadi Haddad!

  • Premium
  • Hiss
Sandstuguvägen 26, Uttran, Botkyrka kommun
  • Sön 24 mar
Sandstuguvägen 26, Uttran, Botkyrka kommun, bild 2
Sandstuguvägen 26, Uttran, Botkyrka kommun, bild 3

Sandstuguvägen 26

Lägenhet
Uttran, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 695 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 299 kr/mån
42 911 kr/m²

Välkomna till denna charmiga tvårummare som är belägen i ett naturskönt och mysigt område. Lägenheten har en generös inglasad hörn balkong som sträcker sig mot sydöst. Under de varmare månaderna blir denna uteplats en fantastisk förlängning av boendet. Nedanför huset finns ett varmt garage, med en hiss som tar er direkt till porten. Ett praktiskt förråd finns även i källaren för extra förvaring. På promenadavstånd når ni Tumba centrum med dess pendeltågsstation och olika butiker. Den närmaste busshållplatsen ligger nedanför området, vilket gör det enkelt att ta sig runt. Området kännetecknas av vackra naturstråk med både skog och närheten till Kvarnsjön. Cirka 2 kilometer bort hittar ni även Möllebadet och ett naturreservat för avkopplande stunder. I närområdet finns lekplatser, förskola och grundskola, och endast 100 meter bort finns en praktisk närbutik, café/restaurang och ett gym. Denna bostad erbjuder inte bara en bekväm och trivsam boendemiljö utan även närhet till olika faciliteter och natursköna områden för avkoppling och rekreation.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norsvägen 27, Tumba, Botkyrka kommun
  • Budgivning pågår

Norsvägen 27

Villa
Tumba, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 295 000 kr
127 m²
5 rum
145 m² tomt

Välkommen till detta underbara radhus i populära och familjevänliga området Vretarna. Entrèplanet erbjuder en luftig hall, stilrent kök, goda förvaringsytor samt ett trevligt vardagsrum som dessutom tar en ut på baksidan som har bästa tänkbara solläge. Vidare finns både gäst-wc och tvättstuga. Övre plan har fyra bra sovrum med gott om garderober, varav det ena har tillgång till balkongen som vetter mot baksidan., komplett med ett praktisk garagebyggnad samt en extra parkeringsplats i carporten. Dessutom ligger huset bara en kort promenad från förskolor, bekväma kommunikationer och vackra naturområden. Detta är ett boende som passar utmärkt för dig som har krav på ditt boende samtidigt som du vill ha kort gångavstånd till såväl barnomsorg, centrum, samt kommunikationer. Pricken över i är närheten till sjön Aspen med stora grönområden, promenadstigar och motionsspår. Varmt välkommen på visningarna!

  • Plus
Isbergs väg 24, Uttran, Botkyrka kommun
  • Budgivning pågår

Isbergs väg 24

Villa
Uttran, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
4 395 000 kr
140 + 53 m²
4 rum
821 m² tomt

Här har du möjligheten att bo i ett enplanshus i det populära området Uttran. Huset är 140 kvm stort och har 4 välplanerade rum, inklusive 2 rymliga sovrum, vilket ger dig allt du behöver och lite till. När du anländer möts du av ett idylliskt läge i en naturskön miljö där lugn och ro är en självklarhet. Området runt Isbergs vägen 24 erbjuder en harmonisk livsstil med närhet till en vacker sjö och alla bekvämligheter du kan tänka dig. Ett av höjdpunkterna i huset är det rymliga vardagsrummet där du kan samlas och njuta av trevliga stunder med familj och vänner. Från vardagsrummet har du också direkt tillgång till ett inbjudande uterum där du kan avnjuta soliga dagar och skapa minnen för livet. För familjen med bil finns ett praktiskt garage. Baksidan av huset imponerar också med en härlig och skyddad miljö där du kan njuta av lugna stunder och känna dig ett med naturen. Detta enplanshus är det perfekta valet för dig som söker ett standardboende med imponerande utrymme, charmig design och ett oslagbart läge. Missa inte chansen att skapa din drömvardag i detta underbara hus i Uttran. Välkommen hem!

Norrskensbacken 21, Tullinge, Botkyrka kommun

Norrskensbacken 21

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 595 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/6
5 692 kr/mån
27 606 kr/m²

Nu saluförs denna toppenfina fyra som erbjuder allt man kan önska sig. Lägenheten erbjuder en öppen och social planlösning, vackra ljusinsläpp och smakfulla materialval. Ett stilrent kök med full maskinell utrustning, tre rymliga sovrum, två helkaklade badrum samt en härlig balkong. - Stilrent kök - Stor balkong. - Två stora förråd - ett på samma våning, det andra på entréplan. - Välskött förening med god ekonomi. - Eget gym, bastu och parkeringsgarage i föreningen. - Två renoverade badrum med golvvärme. Här bor man bekvämt i en välskött förening med flera gemensamhetsanläggningar såsom bastu, gym, övernattningslägenhet och grovtvättstuga. Bilfri innergård med lekplats. Kort gångavstånd till Tullinge Centrum och pendeltåg (ca 20 min till city). Naturnära område med närhet till mataffärer, förskolor, skolor, Södertörns högskola och Huddinge sjukhus. Några kilometer bort finns Lida Friluftsgård som erbjuder bra friluftsliv såsom motions- och skidspår, höghöjdsbana, vattenskidor och flera andra aktiviteter. Här kan du bo och trivas länge!

  • Balkong
  • Hiss
Svalvägen 3, Grödinge, Botkyrka kommun

Svalvägen 3

Radhus
Grödinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 000 000 kr
120 + 40 m²
5 rum
257 m² tomt

Välkommen till Svalvägen 3 och detta rymliga tvåplansradhus som erbjuder en bekväm och funktionell boendemiljö. Med en total boyta på 160 kvadratmeter fördelat över två våningar, finns gott om plats för en familj att trivas. På entréplanet finns ett kök av lagom storlek och ett vardagsrum som bjuder in till avkoppling. Här finns även ett generöst sovrum och ett praktiskt helkaklat badrum. Den inglasade balkongen erbjuder en trevlig plats att njuta av utsikten. Nedervåningen rymmer två bekväma sovrum, ett mysigt allrum, en praktisk tvättstuga med dusch, ett större hobbyrum och ett förråd - perfekt för familjens behov. Baksidan av huset är insynsskyddad och välbelägen i soligt läge, perfekt för avkoppling och utomhusaktiviteter. För den bilburne finns garage i länga. Området erbjuder grönområden och närhet till Malmsjön och Brosjön för promenader och natursköna upplevelser. Förskolor och skolor finns inom bekvämt gångavstånd, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. I närheten finns även Vårsta Centrum med dagligvaruhandel, restauranger och andra bekvämligheter. Läget är strategiskt med goda bil- och bussförbindelser till Tumba, Södertälje och Nynäshamn för enkel tillgång till dessa destinationer. Varmt välkomna på visning!

Trädesvägen 3, Hallunda, Botkyrka kommun

Trädesvägen 3

Lägenhet
Hallunda, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 050 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/7
5 785 kr/mån
26 115 kr/m²

Välkommen till denna fina bostad som nyligen renoverats och ligger nära Hallunda centrum och tunnelbanan. Här finner du en bostad där du endast behöver flytta in möblerna och njuta av din vardag. Det eleganta badrummet är utrustat med vackert kakel och klinkers. Bostaden har även en inglasad balkong där du kan njuta av ljuset och utsikten året runt. Den smarta planlösningen ger optimal användning av varje kvadratmeter, och du har allt du behöver inom bekvämt avstånd, från shopping till kommunikationer. Detta är ett perfekt hem för dig som vill ha stil, komfort och bekvämlighet, med en extra bonus av en härlig inglasad balkong att koppla av på. -Flexibelt tillträde -Ny säkerhetsdörr -Nära till skola & förskola -Nära till Hallunda centrum -Förråd intill bostaden -Nära till T-banan -Stambytet nyligen utfört -Stabil förening Varmt välkomna på visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Katrinebergsvägen 92C, Tullinge Trädgårdsstad, Botkyrka kommun
  • Borttagen före visning

Katrinebergsvägen 92C

Lägenhet
Tullinge Trädgårdsstad, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 695 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/2
6 689 kr/mån
30 281 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
Tullingebergsvägen 12C, Tullingeberg, Botkyrka kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 24 mar

Tullingebergsvägen 12C

Lägenhet
Tullingeberg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 495 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
3 434 kr/mån
35 595 kr/m²

Välkommen till denna stilrena och moderna etta, optimerad för att maximera utrymmet till fullo. Stegen in öppnar upp till en imponerande flexibel planlösning mellan kök och vardagsrum, som smidigt leder till en balkong . Köket är i utmärkt skick med en elegant grå design och fullt maskinellt utrustat. De välplanerade vardagsrummet är stort med plats för säng och annat möblemang. Badrummet är helkaklat med dusch-hörna, moderna bekvämligheter och en kombinerad tvättmaskin och torktummlare. Boendet är placerat i det omtyckta området Tullingeberg och är en del av den stabila Brf Violen. Dessutom finns Tullinge centrum bara en kort promenad bort, vilket gör att allt du behöver finns nära till hands. Det här är verkligen en bostad som måste upplevas på plats för att förstå dess fulla potential. Så varför inte låta denna dröm bli verklighet för dig?

  • Plus
  • Balkong
Tingstorget 1, null, Botkyrka kommun
Tingstorget 1, null, Botkyrka kommun, bild 2
Tingstorget 1, null, Botkyrka kommun, bild 3

Tingstorget 1

Lägenhet
Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 225 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/8
2 663 kr/mån
40 833 kr/m²

Med ett fördelaktigt läge hittas denna ljusa pärla, nu redo att förvärvas. Här utlovas fräscha ytskikt och välplanerade kvadratmeter samt en mysig balkong, från hallen och den goda förvaringen öppnar utrymmet om kök, sovplats och allmänyta upp sig med trevliga 2,65m i takhöjd. Stora fönster ger gott om ljusinsläpp varpå bostaden känns extra trivsam. Trevliga tillval som diskmaskin, golvvärme, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, inbyggd micro och underlimmad diskho gör livet både trevligare och enklare att leva. Här bor du i en modern och nybyggd bostad med alla bekvämligheter du kan önska. På Tingstorget 1 lever du inte bara i en stabil Förening utan också i ett centralt men naturnära läge. Här finns många bekvämligheter på nära avstånd och kommunikationerna är mycket goda. Endast 50m från lilla centrum med nedgång till tunnelbana, restauranger, närbutik, frisör samt gym samt ca 400m till Alby Centrum. Varmt välkomna på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Byrsta kvarn 36, Grödinge, Botkyrka kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 24 mar
Byrsta kvarn 36, Grödinge, Botkyrka kommun, bild 2
Byrsta kvarn 36, Grödinge, Botkyrka kommun, bild 3

Byrsta kvarn 36

Villa
Grödinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 395 000 kr
135 m²
5 rum
4 495 kr/mån

Välkommen till ditt drömhem på Byrsta kvarn 36! Denna trivsamma bostad är en pärla om 135 kvadratmeter, fördelad på 5 rum, och bjuder in till en unik kombination av modern bekvämlighet och idyllisk lantlig charm. Steg in i ett hem där varje detalj är omsorgsfullt utvald för att skapa en rogivande atmosfär. Ljusa och öppna ytor välkomnar dig in i vardagsrummet, där stora fönster ramar in den fantastiska utsikten över öppna fält och lummig skog. Här möts du av en känsla av harmoni och lugn. Köket är en kulinarisk oas, utrustat med moderna apparater och stilfulla ytor. Den generösa uteplatsen blir en naturlig förlängning av ditt vardagsrum, perfekt för avkoppling eller sociala sammankomster med nära och kära. Njut av solnedgången medan du avnjuter middagar under öppen himmel. Med fyra rymliga sovrum och två eleganta badrum erbjuder denna villa en bekväm och praktisk livsstil. Här finns gott om plats för hela familjen att växa och trivas. Området kring Byrsta kvarn är känt för sin natursköna skönhet och lugna atmosfär. Utforska de omgivande fälten och skogarna eller ta en kort promenad till närliggande sevärdheter. Med närhet till service, skolor och kommunikation är detta hem perfekt beläget för både avkoppling och vardagslivets bekvämligheter. Området ligger på ett kort gångavstånd till busskommunikationer och i närområdet finns förskolor, skolor, friluftsliv, mataffärer och andra nödvändigheter och bekvämligheter. Njut av naturen och lugnet på närliggande Botkyrka Golfklubb, Grödinge Båtklubb, Lida Friluftsgård och Brotorpsbadet. Ta chansen att bo i en bostad där varje dag blir en upplevelse av harmoni och naturskön skönhet. Kontakta ansvarig mäklare Fadi Haddad vid intresse!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kvällsvägen 10, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kvällsvägen 10

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 100 000 kr
111 m²
4 rum
vån 7/7
6 336 kr/mån
27 928 kr/m²

Upptäck denna fantastiska lägenhet på Kvällsvägen 10, där modern elegans möter bekvämlighet på varje plan. Med genomgående vacker mörk parkett och nyligen installerad säkerhetsdörr från 2024, erbjuder denna bostad en känsla av trygghet och sofistikerad stil från första ögonblicket du kliver in. Den rymliga och ljusa planlösningen sträcker sig över två våningar, vilket skapar en luftig atmosfär och gott om plats för familj och underhållning. Köket är en dröm med generöst med arbetsyta och moderna apparater, perfekt för att inspirera till matlagning. Två helkaklade badrum från 2010 kompletterar den höga standarden. Det första badrummet på entré plan är helkaklat här finns en dusch-hörna, arbetsbänk samt tvättmaskin och torktumlare. Det andra badrummet på övre planet är lika imponerande, utrustat med jacuzzi för avkoppling och golvvärme för extra komfort. Oavsett om det är morgonens uppfriskande dusch eller ett avkopplande bad på kvällen, kommer dessa badrum att förvandla din dagliga rutin till en fröjd. Slå dig ner och njut av de soliga dagarna på de två balkongerna som vetter mot söder, där du kan avnjuta en kopp kaffe eller bjuda in vänner för en avkopplande eftermiddag i solen. Denna imponerande lägenhet på Kvällsvägen 10 erbjuder det bästa av både stil och funktion. Missa inte chansen att uppleva den ultimata kombinationen av komfort och modern design – välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Norrskensbacken 11, Tullinge, Botkyrka kommun

Norrskensbacken 11

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 895 000 kr
94 m²
4 rum
vån 2/6
5 692 kr/mån
30 798 kr/m²

Välkomna till denna rymliga och totalrenoverade lägenhet om hela 94 kvadratmeter, där modern komfort och en fantastisk utsikt möter er på en balkong i söderläge. En öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum skapar en trivsam atmosfär och ger utmärkta möjligheter för socialt umgänge. Det nyligen renoverade köket adderar en extra touch av modern elegans till boendet. Lägenheten präglas av genomgående gott skick och generösa fönsterpartier som fyller rummen med naturligt ljus. Njut av två stilfulla badrum från 2017, båda utrustade med behaglig golvvärme för extra komfort. 2021 genomgick lägenheten omfattande förnyelser, inklusive en köksrenovering samt målning och golvbyte i hela bostaden, vilket har lyft dess charm och funktionalitet till nya nivåer. Förvaringsmöjligheterna är generösa, med ett förråd i bostaden och ytterligare två källarförråd, ett på samma plan och ett på källarplan. Boendet erbjuder även tillgång till en välskött förening med faciliteter såsom bastu, gym, övernattningslägenhet och grovtvättstuga. Den bilfria innergården inkluderar en lekplats, medan garage och parkeringsplatser finns tillgängliga efter tillgänglighet. Med endast kort gångavstånd till Tullinge Centrum och pendeltåget, som tar cirka 20 minuter till city, erbjuds ett bekvämt och centralt läge. Det omgivande naturnära området inkluderar mataffärer, skolor, högskola och Huddinge sjukhus. Bara några kilometer bort finner man Lida Friluftsgård, där möjligheterna till friluftsliv är omfattande med motionsspår, skidspår, höghöjdsbana, vattenskidåkning och flera andra aktiviteter. Denna lägenhet är ett perfekt hem för den som söker en kombination av modern bekvämlighet, rymlig planlösning och en magnifik utsikt från den den stora balkongen. Varmt välkomna för mer information och för att uppleva detta boende själva!

  • Balkong
  • Hiss
Skäcklingevägen 31, Tumba, Botkyrka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skäcklingevägen 31

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 595 000 kr
90,5 m²
4 rum
vån 1/1
7 181 kr/mån
17 624 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och rymliga fyra rum och kök om 90,5 kvadratmeter. Lägenheten är noggrant planerad med tre rymliga sovrum, ett stort vardagsrum, ett kök med generösa arbetsytor och inte mindre än två badrum, varav ett är nyligen renoverat och helkaklat för extra elegans och komfort. Genomgående pryds lägenheten av ett stilrent mörkgrått laminatgolv av plast, vilket ger en modern och tidlös atmosfär. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd för förvaring av dina ägodelar. Området är mycket uppskattat med närhet till både parkeringsplatser och busshållplatser samt förskolor och skolor för familjens behov. Tveka inte att kontakta den ansvariga mäklaren för mer information. Välkommen hem

  • Balkong
Tycho Brahes väg 67, Solhöjden, Botkyrka kommun
  • Sön 24 mar kl 11:00

Tycho Brahes väg 67

Radhus
Solhöjden, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 995 000 kr
120 m²
5 rum
6 333 kr/mån
33 292 kr/m²

Här är ditt tillfälle att äga ett enastående radhus som överträffar alla dina förväntningar! Med en förtrollande placering som fångar varje stråle av solens sken och en utomhusoas som ger ro och rekreation. Köket är hjärtat i detta hem, skapat för den moderna familjen. Den öppna planlösningen integrerar sömlöst vardagsrummet, vilket flödar i naturligt ljus genom de panoramiska fönsterpartierna. Här kan du kura ner dig framför den inbjudande braskaminen. På övervåningen väntar en fristad med tre väldesignade sovrum och ett flexibelt utrymme som enkelt kan förvandlas till ett fjärde sovrum, perfekt för växande familjer. Med två helkaklade badrum, inklusive ett med bekväm tvättplats under en stilfull arbetsbänk, finns det inga kompromisser när det kommer till komfort. Elegant ekparkett med skön golvvärme smyckar både entréplanet och övervåningen, vilket ger en lyxig touch. Fiber är indraget. För de praktiska sidorna av livet finns det två parkeringsplatser rätt framför ditt hem. Solhöjden blir en plats som du inte behöver åka ifrån. Men om du vill så är det nära till hands. Tumba C och pendeltåget ligger ett stenkast bort. Till centrala Stockholm är restiden inte mer än en dryg halvtimme. Välkommen till Solhöjden – morgondagens naturnära boende med människan i fokus.

  • Plus
  • Uteplats
Jägarstigen 3, Salem, Salems kommun

Jägarstigen 3

Radhus
Salem, Salems kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 100 000 kr
120 m²
5 rum
6 091 kr/mån
17 500 kr/m²

På eftertraktade Jägarstigen 3 presenteras nu detta gavelradhus, redo att påbörja en spännande resa tillsammans med sina kommande ägare! Med en yta på totalt 120 kvm, fördelat över två våningar, erbjuder detta hem en genomgående renoveringspotential som, i kombination med dess imponerande möjligheter, ger köparen friheten att skapa sitt drömboende. Bostadsrättsföreningen, BRF Salemstaden, är högt ansedd i Salems kommun och erbjuder generösa grönområden, lekparker och bilfria gång- och cykelvägar. Med närhet till förskolor, skolor och andra bekvämligheter såsom kommunikationer, blir vardagen både smidig och bekväm. Salems inomhuscentrum, där allt från matbutiker till vårdcentraler finns till hands, är också inom räckhåll. Det här är verkligen en unik chans att förverkliga ditt drömboende i en perfekt miljö! Närheten till vackra grönområden som är idealiska för barn, tillsammans med bilfria gång- och cykelvägar som säkert leder till skolor, förskolor och andra närliggande platser i Salem, gör detta gavelradhus till ett idealiskt val. Här kan du njuta av generösa sociala utrymmen både inomhus och utomhus, med vardagsrum och kök på samma plan, fyra väl tilltagna sovrum och ett modernt kök.

  • Uteplats
Grytstigen 97, Tumba, Botkyrka kommun

Grytstigen 97

Radhus
Tumba, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 995 000 kr
92 m²
4 rum
115 m² tomt

Varmt välkommen till Grytstigen 97 och detta inbjudande tvåplansradhus som bjuder in till bekvämt och trivsamt boende. Med en generös boyta på 92 kvadratmeter fördelad över två våningar har detta hem omsorgsfullt planerats för att ge både funktionella ytor och en mysig atmosfär. På entréplanet möts du av de gemensamma sällskapsytorna där vardagslivet kan flöda fritt. Här finns gott om plats för både avkoppling och umgänge, oavsett om det är en lugn kväll med familjen eller en trevlig middag med vänner. Den övre våningen rymmer tre sovrum och ett badrum, vilket ger en avskildhet och lugn som gör detta till en fristad för avkoppling och återhämtning. Huset har ett bra läge längst in på en återvändsgata, vilket ger en känsla av avskildhet och ro. Med baksidan vetter mot ett en naturnär och fridfull miljö att njuta av. För den som uppskattar naturens närvaro finns också trevliga strövområden och möjligheter till friluftsliv i närområdet. I närheten finner du även bekvämligheter såsom skolor och förskolor för de små, samt möjligheter till bad och rekreation. Altanen på framsidan blir en naturlig förlängning av hemmet och erbjuder en plats att njuta av oavsett väderlek. Dessutom finns en egen parkeringsplats till fastigheten för extra bekvämlighet. Lida naturreservat är runt knuten, motionsspår cykla tar ca 15 min till Lida. Sammantaget erbjuder Grytstigen 97 en perfekt kombination av komfort, bekvämlighet och naturnära boende, vilket gör det till en plats att verkligen känna sig hemma på.

Hanvedens allé 91, Riksten, Botkyrka kommun

Hanvedens allé 91

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 695 000 kr
79,4 m²
3 rum
vån 1/3
3 589 kr/mån
33 942 kr/m²

Med stor glädje ser vi fram emot att introducera Hanvedens Allé 91 - en fantastisk bostad på 79,5 kvadratmeter med genomgående interiör. Denna bostad utmärker sig genom generösa sociala ytor, stora fönsterpartier och stilfull, nordisk design. Den öppna planlösningen mellan köksdelen, utrustad med moderna apparater och alla bekvämligheter, och vardagsrummet, som rymmer både matbord och soffgrupp, är väldigt välplanerad. Det är en underbar plats för umgänge med familj och vänner, oavsett om det är vardag eller festliga tillfällen. Boendet präglas av klassiska material av hög kvalitet och diskreta, nordiska färger som enkelt kan förändras med hjälp av textilier och konstverk. Lägenheten har ett modernt och stilrent badrum med praktisk tvättavdelning och dusch. Vita väggar och vacker 3-stavig ekparkett i alla rum ger en oändlig variation av möjligheter. Bostadsrättsföreningen är en av de bästa i området med låg månadsavgift och låg belåningsgrad. Riksten är ett barnvänligt område med alla nödvändiga bekvämligheter. I närheten finns förskolor, skolor och en Ica-butik. Bussen utanför lägenhetsbyggnaden tar dig till Tullinge centrum på cirka 8 minuter. Friluftsområdena Brantbrink och Lida, med motionsspår och badplatser, finns också i närheten. Välkomna till ett hem utöver det vanliga, där ni kommer att trivas.

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 47