Mäklare Mattias Izgin

Mattias Izgin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Plommonvägen 16C, Tullinge Trädgårdsstad, Botkyrka kommun
 • Sön 4 jun kl 12:15

Plommonvägen 16C

Lägenhet
Tullinge Trädgårdsstad, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

2 495 000 kr

71,5 m²

4 rum

5 210 kr/mån

34 895 kr/m²

Välkommen till denna fyra belägen en trappa upp i Tullinge Trädgårdsstad. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helkaklat badrum och tvättutrustning. Stor balkong i härligt söder-läge. Isolerat förråd finns i anslutning till lägenheten och parkering finns och hyrs för 300 kr/mån. Lugnt och trivsamt område med naturen inpå knuten. Här finns skola, förskolor, idrottsplats, fotbollsplan och lekpark. Närhet till Tullingesjön där badplats finns. Buss går från området. Tullinge centrum finns ca 2 km bort och där finns bland annat butiker och pendeltåg. Det tar ca 20 min med pendeltåget från Tullinge station till Stockholm C. Några kilometer bort finns Brantbrinks IP och på ca en mils avstånd finns Lida som är ett stort friluftsområde med bland annat badplats, motions- och skidspår samt värdshus. På ungefär samma avstånd finns Flottsbro som också är ett friluftsområde som är mest känt för sin skidbacke.

 • Plus
 • Balkong
Kanslivägen 32, Riksten, Botkyrka kommun

Kanslivägen 32

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

1 950 000 kr

50 m²

2 rum

3 131 kr/mån

39 000 kr/m²

Välkomna till denna fina lägenhet med en stor och härlig träbelagd uteplats om ca 20 kvm i perfekt solläge. Här erbjuds genomgående ekparkett på golv och stora fönsterpartier i hela lägenheten som ger väldigt bra ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger goda sociala sällskapsytor. Bostadens sovrum är i bra storlek och det helkaklade duschrummet har sina bekvämligheter såsom golvvärme. På gården finns ett externt förråd. Parkeringsplats kan hyras separat. Närhet till förskolor, skola och matbutik. 5-7 minuter till Tullinge C med buss.

 • Uteplats
 • Hiss
Fagerlidsvägen 7, Tullinge, Botkyrka kommun

Fagerlidsvägen 7

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

3 095 000 kr

81 m²

3.5 rum

4 892 kr/mån

38 210 kr/m²

Välplanerad 3,5:a (möjlig 4:a) med två uteplatser och ett centralt läge i Tullinge. Lägenheten har en modern standard då den stod klar 2014. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två sovrum i bra storlek. En uteplats mot föreningens lummiga gård och en på husets gavel. Gott om förvaring med en stor klädkammare med fönster som kan användas som ett barnrum och ett förråd på vinden. Hiss i huset. Fiber är indraget och bredband ingår i avgiften. Parkering finns att hyra. Barnvagnsförråd i entrén. På föreningens innergård finns lek- och grillplats. Brf Tullingedal är en omtyckt och stabil förening. I föreningens innergård finns det lek- och grillplatser, vilket gör det enkelt att umgås och njuta av utomhusaktiviteter. Brf Tullingedal är en omtyckt och stabil förening, vilket ger en trygghet och gemenskap för de boende. Läget är också mycket fördelaktigt. På bara någon minuts promenad når du centrum med butiker och pendeltågsstationen. Pendeltåget tar dig till både Stockholm C och Södertälje på cirka 20 minuter, vilket ger goda möjligheter till pendling och utflykter. Inom gångavstånd finns flera skolor och förskolor, vilket är bekvämt för familjer med barn. För den som söker natur- och friluftsliv finns det möjligheter några kilometer bort. Brantbrink och Lida är stora friluftsområden med bland annat badplats, motions- och skidspår samt ett värdshus. Det ger möjlighet till rekreation och aktiviteter i vacker natur.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Lagmansbacken 9, Alby, Botkyrka kommun
 • Budgivning pågår

Lagmansbacken 9

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

1 195 000 kr

30 m²

1.5 rum

2 567 kr/mån

39 833 kr/m²

Välkommen in i denna bostad! Det första som möter dig som boende är en fantastiskt ljus inredning som fyller hela rummet med en frisk och energigivande atmosfär. Du kan även njuta av en trevlig utsikt från den stora balkongen i härligt läge! Tunnelbanan ligger inom gångavstånd och tar dig till Stockholm city på bara 30 minuter. Bostaden är i genomgående bra skick och innehåller fina material och ytskikt av bra kvalitet. Det är ett utmärkt förstaboende med goda sociala ytor och välplanerade kvadratmeter med möjlighet till sovalkov. Tingstorget har 700 nya bostadsrätter bredvid Alby tunnelbanestation. Lugnt och barnvänligt område med grönområden, badplatser, förskolor och skola på gångavstånd. Alby centrum har livsmedelsaffär, apotek och caféer. Ica Maxi, Biltema och Bauhaus ligger också i närheten. Kungens Kurva har större köpcentra

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4