Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mattias Izgin

Mattias Izgin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fagerlidsvägen 1, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Sön 19 maj kl 12:00

Fagerlidsvägen 1

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 795 000 kr
39 m²
2 rum
vån 1/4
3 137 kr/mån
46 026 kr/m²

Välkomna till denna vackra tvårummare med en uteplats på ungefär 15 kvadratmeter som är väl skyddad från insyn och vetter mot föreningens inre gård i Tullinge. Uteplatsen fungerar som en extra yta under sommarmånaderna, utökar vardagsrummet och skapar en plats där man kan avnjuta långa sommarkvällar med nära och kära över god mat. Lägenheten håller en modern standard, färdigställd år 2014. Det finns en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett rymligt sovrum med gott om förvaringsutrymme tillhandahålles av en stor garderob. Hiss finns i byggnaden. Fiberanslutning är installerad och bredband ingår i månadsavgiften. Parkering finns tillgänglig för hyra (separat kö). Förvaring för barnvagnar finns i entrén. Föreningens inre gård är utrustad med platser för lek och grillning. Brf Tullingedal är en omtyckt och stabil förening. I föreningens inre gård finns möjligheter för lek och grillning vilket underlättar social samvaro och möjliggör njutning av utomhusaktiviteter. Brf Tullingedal är väl ansedd och stabil, vilket ger trygghet och en känsla av gemenskap för de boende. Läget är också mycket fördelaktigt. Centrum, med butiker och pendeltågsstation, nås på bara några minuters promenad. Pendeltåget tar dig till både Stockholm C och Södertälje på ungefär 20 minuter, vilket ger utmärkta möjligheter för pendling och utflykter. Inom gångavstånd finns flera skolor och förskolor, vilket är bekvämt för familjer med barn. För den som gillar natur och friluftsliv finns det möjligheter bara några kilometer bort. Brantbrink och Lida är stora naturområden med badmöjligheter, promenad- och skidspår samt ett värdshus. Det erbjuder möjligheter till avkoppling och aktiviteter i vacker natur.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Byrsta Kvarn 37, Grödinge, Botkyrka kommun

Byrsta Kvarn 37

Lägenhet
Grödinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 295 000 kr
24 + 15 m²
1 rum
1 986 kr/mån
53 958 kr/m²

Välkomna till det charmiga Byrsta i Grödinge, en del av Botkyrka kommun! Här erbjuds en charmig minivilla med en fantastisk vy över det vidsträckta fältet. När du kliver in på entréplanet möts du av en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket är komplett med kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn, köksfläkt och ett fönster som kan öppnas för frisk luft. Här integreras köket smidigt med matplatsen och vardagsrummet, som pryds av stora, inbjudande fönster som leder ut till en rymlig altan med panoramautsikt över fältet. Det helkaklade badrummet erbjuder både dusch och tvättmaskin kombinerat med torktumlare för maximal bekvämlighet. En trappa leder upp till loftet där en stor sovalkov finns. En härlig altan omkring 15 kvadratmeter ansluter till bostadens entré och erbjuder en perfekt plats för avkoppling under bar himmel. En mindre förrådsplats ingår också, och en parkeringsplats är tillgänglig i närheten av bostaden. Området Brf Byrsta äng är vackert beläget på en sluttning mot sydväst. De 12 enfamiljsvillorna i två plan och 12 minivillorna är uppdelade i fem sektioner, alla med en magnifik utsikt över det öppna fältet och de omgivande hästhagarna. Lokaltrafik i form av SL-buss finns bara cirka 100 meter från bostadsområdet, vilket gör det enkelt att ta sig till olika destinationer, inklusive Vårsta (cirka 7 km bort) där närmaste matbutik ICA Nära, förskola och skola finns tillgängliga.

  • Uteplats
Kvällsvägen 14, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Borttagen före visning

Kvällsvägen 14

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 295 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/7
4 873 kr/mån
27 988 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
BRF Solrosen , null, Botkyrka kommun
  • 1 ledig bostad

BRF Solrosen

Radhus
Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
fr. 4 495 000 kr
129 m²
6 rum
5 889 kr/mån

Välkommen till detta fantastiska projekt, där innovation och nytänkande är i fokus! Dessa parhus är inget mindre än en arkitektonisk triumf, med en tydlig design och karaktär som fångar ögat. Den traditionella fasaden möter moderna stora fönsterpartier och skapar en perfekt balans mellan det klassiska och det samtida. Räntegaranti i 3 år. Möjlighet till amorteringsfrihet i upp till 5 år. Parhusen utstrålar karaktär och stil med en modern och stilren fasad som kompletteras av stora fönsterpartier. Här kan du förvänta dig en unik kombination av modern design och naturskön omgivning. Parhusen är utrustade med hög standard och kvalitet. På entréplanet finns vattenburen golvvärme, vilket ger en behaglig och jämn temperatur. Materialvalen har valts med omsorg för att passa in i tiden samtidigt som de ger ett tidlöst intryck och kommer att kännas modernt även långt fram i tiden. Utöver de imponerande bostäderna erbjuder Brf Solrosen en lugn och trevlig miljö i det natursköna området Tullinge. Här kan du njuta av en avkopplande livsstil samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens puls och alla dess bekvämligheter. Sist men inte minst ingår det två parkeringsplatser till varje hus. Ta chansen att upptäcka Brf Solrosen i Tullinge - det perfekta valet för dig som söker en bekväm och ny bostad i en naturskön och lugn miljö. Kontakta oss idag för att få veta mer och boka din visning. Och det bästa av allt? Som boende i Tullinge får du det bästa av två världar. Naturen och friluftslivet ligger bokstavligen runt hörnet, samtidigt som du kan nå Stockholm C på knappt 30 minuter. Tullinge är en eftertraktad plats för barnfamiljer, med skolor och förskolor inom bekvämt avstånd från adressen. Från Tullinge station går pendeltåg och bussar som tar dig till centrala Stockholm Men det är inte bara den urbana bekvämligheten som Tullinge har att erbjuda. Här kan du också njuta av ett rikt friluftsliv och naturupplevelser. Tullingesjön lockar med badmöjligheter, och du kan även utforska vattensportaktiviteter hos Tullinge Segelsällskap och Tullinge kanotklubb. Det finns en brygga, beachvolleybollplan och ett mysigt grillområde för att förgylla din fritid. För vandringsentusiaster finns Lida Friluftsgård och Brantbrink friluftsområde i närheten. Lida erbjuder bad, värdshus, motionsspår, skidbacke och en spännande höghöjdsbana. Brantbrink har en ishall, tennisplan, fotbollsplan och orienteringsspår, inklusive elljusspår som används som skidspår under vintern. Tillträde slutet Q1 2024. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Nybyggnadsprojekt
Elgentorpsvägen 4B, Tullinge, Botkyrka kommun

Elgentorpsvägen 4B

Radhus
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
4 495 000 kr
129 m²
6 rum
5 889 kr/mån
34 845 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska projekt, där innovation och nytänkande är i fokus! Dessa parhus är inget mindre än en arkitektonisk triumf, med en tydlig design och karaktär som fångar ögat. Den traditionella fasaden möter moderna stora fönsterpartier och skapar en perfekt balans mellan det klassiska och det samtida. Räntegaranti i 3 år. Möjlighet till amorteringsfrihet i upp till 5 år. Parhusen utstrålar karaktär och stil med en modern och stilren fasad som kompletteras av stora fönsterpartier. Här kan du förvänta dig en unik kombination av modern design och naturskön omgivning. Parhusen är utrustade med hög standard och kvalitet. På entréplanet finns vattenburen golvvärme, vilket ger en behaglig och jämn temperatur. Materialvalen har valts med omsorg för att passa in i tiden samtidigt som de ger ett tidlöst intryck och kommer att kännas modernt även långt fram i tiden. Utöver de imponerande bostäderna erbjuder Brf Solrosen en lugn och trevlig miljö i det natursköna området Tullinge. Här kan du njuta av en avkopplande livsstil samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens puls och alla dess bekvämligheter. Sist men inte minst ingår det två parkeringsplatser till varje hus. Ta chansen att upptäcka Brf Solrosen i Tullinge - det perfekta valet för dig som söker en bekväm och ny bostad i en naturskön och lugn miljö. Kontakta oss idag för att få veta mer och boka din visning. Och det bästa av allt? Som boende i Tullinge får du det bästa av två världar. Naturen och friluftslivet ligger bokstavligen runt hörnet, samtidigt som du kan nå Stockholm C på knappt 30 minuter. Tullinge är en eftertraktad plats för barnfamiljer, med skolor och förskolor inom bekvämt avstånd från adressen. Från Tullinge station går pendeltåg och bussar som tar dig till centrala Stockholm Men det är inte bara den urbana bekvämligheten som Tullinge har att erbjuda. Tullingesjön lockar med badmöjligheter, och du kan även utforska vattensportaktiviteter hos Tullinge Segelsällskap och Tullinge kanotklubb. Det finns en brygga, beachvolleybollplan och ett mysigt grillområde för att förgylla din fritid. För vandringsentusiaster finns Lida Friluftsgård och Brantbrink friluftsområde i närheten. Lida erbjuder bad, värdshus, motionsspår, skidbacke och en spännande höghöjdsbana. Brantbrink har en ishall, tennisplan, fotbollsplan och orienteringsspår, inklusive elljusspår som används som skidspår under vintern. Varmt välkommen med din intresseanmälan! (Illustrationsbilder, avvikelser kan förekomma)

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Apelvägen 5, Tullinge Trädgårdsstad, Botkyrka kommun
  • Imorgon
Apelvägen 5, Tullinge Trädgårdsstad, Botkyrka kommun, bild 2
Apelvägen 5, Tullinge Trädgårdsstad, Botkyrka kommun, bild 3

Apelvägen 5

Radhus
Tullinge Trädgårdsstad, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 695 000 kr
114 m²
5 rum
7 036 kr/mån
32 412 kr/m²

Välkomna till detta charmiga radhus i populära trädgårdsstaden! Här erbjuds ett boende i fint skick med två badrum varav ett helkaklat, tre rymliga sovrum (med möjlighet till fyra eller till och med fem sovrum) För den som önskar finns möjligheten att utnyttja vinden och bygga ut till ett stort rum, vilket ytterligare ökar potentialen i detta redan imponerande hem., generösa förvaringsmöjligheter och välbevarade ytskikt. Det luftiga vardagsrummet bjuder in till avkoppling och umgänge, med gott om plats för möblemang och en halvöppen planlösning mot det uppfräschade köket. Från vardagsrummet leder dörrarna ut till den härliga uteplatsen i söderläge, perfekt för soliga dagar och trevliga kvällar. Trädgården erbjuder gott om utrymme för lek och rekreation på den välskötta gräsmattan och den trälagda altanen. Området kring fastigheten är barnvänligt med flera populära förskolor och skolor på bekvämt avstånd. I närområdet finns också bekvämligheter som service, restauranger och nödvändiga butiker. För pendlare erbjuds smidig kommunikation med pendeltåg som tar er till Stockholm city på endast cirka 22 minuter. Varmt välkomna att upptäcka detta fantastiska boende under visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kungsklippevägen 13, Stuvsta, Huddinge kommun
  • Borttagen före visning

Kungsklippevägen 13

Lägenhet
Stuvsta, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 195 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
4 082 kr/mån
44 375 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Eklundshovsvägen 29B, Riksten, Botkyrka kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00

Eklundshovsvägen 29B

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 995 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1/3
7 147 kr/mån
29 078 kr/m²

Äntligen finns det en imponerande fyra med en härlig uteplats tillgänglig i det eftertraktade området Riksten. Den generösa ytan på 103 kvadratmeter fördelas elegant över olika funktionella utrymmen. En välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter i garderober, ett stilfullt helkaklat badrum komplett med tvättmaskin och torktumlare samt en separat WC, tre rymliga sovrum varav det största inkluderar en praktisk klädkammare, ett modernt och stilrent kök med alla bekvämligheter samt utmärkta förvaringsmöjligheter, och slutligen ett lättmöblerat vardagsrum med direkt tillgång till den underbara uteplatsen som vetter mot föreningens innergård. Denna lägenhet är perfekt belägen i det populära området Riksten, särskilt omtyckt av barnfamiljer. Här finns allt du behöver inom räckhåll – från livsmedelsbutiker och restauranger till förskolor, skolor och vackra naturområden. Dessutom erbjuder Riksten utmärkta kommunikationsmöjligheter, med bussförbindelser till Tullinge Centrum där du enkelt kan ta pendeltåget in till stan på cirka 20 minuter. Detta område har en sällsynt charm, där lugnet kombineras med närheten till alla bekvämligheter. För den som söker en bostad av denna storlek är detta verkligen ett unikt tillfälle. Här finns gott om plats för hela familjen och boendet är både bekvämt och problemfritt. Tveka inte att anmäla ert intresse redan idag – välkommen till ditt nya hem i Riksten!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Sandstuguvägen 26, Uttran, Botkyrka kommun
Sandstuguvägen 26, Uttran, Botkyrka kommun, bild 2
Sandstuguvägen 26, Uttran, Botkyrka kommun, bild 3

Sandstuguvägen 26

Lägenhet
Uttran, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 695 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 299 kr/mån
42 911 kr/m²

Välkomna till denna charmiga tvårummare som är belägen i ett naturskönt och mysigt område. Lägenheten har en generös inglasad hörn balkong som sträcker sig mot sydöst. Under de varmare månaderna blir denna uteplats en fantastisk förlängning av boendet. Nedanför huset finns ett varmt garage, med en hiss som tar er direkt till porten. Ett praktiskt förråd finns även i källaren för extra förvaring. På promenadavstånd når ni Tumba centrum med dess pendeltågsstation och olika butiker. Den närmaste busshållplatsen ligger nedanför området, vilket gör det enkelt att ta sig runt. Området kännetecknas av vackra naturstråk med både skog och närheten till Kvarnsjön. Cirka 2 kilometer bort hittar ni även Möllebadet och ett naturreservat för avkopplande stunder. I närområdet finns lekplatser, förskola och grundskola, och endast 100 meter bort finns en praktisk närbutik, café/restaurang och ett gym. Denna bostad erbjuder inte bara en bekväm och trivsam boendemiljö utan även närhet till olika faciliteter och natursköna områden för avkoppling och rekreation.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Elgentorpsvägen 10, Tullinge, Botkyrka kommun

Elgentorpsvägen 10

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 695 000 kr
43,5 m²
1.5 rum
vån 2
3 640 kr/mån
38 966 kr/m²

Nu saluförs denna mycket trevliga 1,5 RoK på Elgentorpsvägen 10. Lägenheten har genomgående bra skick med stor terrass på ca 14 kvm. Terassen är insynsskyddad, med stor längsgående blomlåda. Här bor ni i populär och välskött förening med flera gemensamma utrymmen så som pool, bastu, relaxrum, träningslokal samt gästlägenhet för att bara nämna några. Föreningen som har fin gemenskap och gott renommé har ofta flera aktiviteter för de boende. Lugnt och fint område med promenadavstånd till Tullinge centrum med flera mataffärer, restauranger, apotek, vårdcentral samt pendelstation. Med pendeln tar ni er till Stockholm c på endast 24 min. I närområdet finns även flera trevliga rekreationsområden. I absolut närhet finns Tullingesjön och lite längre bort finns Lida friluftsområde. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Nibblevägen 8, Tullinge, Botkyrka kommun

Nibblevägen 8

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 795 000 kr
63 m²
2.5 rum
vån 2/4
5 321 kr/mån
28 492 kr/m²

På den attraktiva och charmiga Nibblevägen 8, presenteras nu en fantastisk tvårumslägenhet till salu! Denna lägenhet utmärker sig verkligen genom sin smarta och rymliga layout, generösa sociala utrymmen och utmärkta förvaringsmöjligheter, vilket ger dig friheten att skapa ditt drömboende. Det är värt att notera att hela lägenheten är i fräsch skick med ett nyligen renoverat badrum som är både stilrent och praktiskt. Köket har också genomgått en omfattande förbättring och erbjuder nu utmärkt arbetsyta och förvaringsutrymme. Den rymliga hallen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, medan det helkaklade och stilrena badrummet ger en känsla av lyx. Det stora och öppna vardagsrummet ansluter direkt till en balkong som vetter mot söder, perfekt för soliga dagar. I anslutning till sovrummet finns en walk-in-closet som kan användas som ett extra sovrum, vilket möjliggör en tredje rumslösning. Föreningen HSB:s i Tullinge, Brf Slätten, är välrenommerad för sin omtanke och trygghet. Med en stabil ekonomi och gedigen erfarenhet av underhåll och förbättringar kan du känna dig helt trygg i ditt nya hem. Månadsavgiften på endast 5320 kronor inkluderar värme, vatten, kabel-TV och bredband. Föreningen erbjuder också faciliteter som tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats och en vacker innergård. Läget är oslagbart för den som söker centralt boende med närhet till allt! Tullinge är en plats där trivsel kommer naturligt, och Nibblevägen har ett fantastiskt läge – centralt beläget men ändå omgivet av naturskönhet och lugn. Tullinge Centrum ligger bokstavligen runt hörnet och erbjuder alla bekvämligheter. Dessutom är pendeltågsstationen bara en kort promenad bort, vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Matbutiker, restauranger och vårdcentral finns också inom bekvämt avstånd. Tveka inte att slå till på denna drömlägenhet på Nibblevägen – den har allt du behöver och mer!

  • Hiss
Himmelsbodavägen 36C, Tumba, Botkyrka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Himmelsbodavägen 36C

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
695 000 kr
16 m²
1 rum
1 636 kr/mån
43 438 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina funkisetta i gott skick, högt i tak och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusflöde. Välplanerad bostad som erbjuder ett snyggt arbetskök, stort badrum och ett lättmöblerat allrum med loft. Här bor ni i en vacker byggnad från sekelskiftet med gemensam balkong och många fina uteplatser. I föreningen finns tvättstuga, bastu och badtunna m.m. En parkeringsplats är avsedd för lägenheten. Lugnt och naturnära område med vacker naturreservat runt knuten där det finns mountainbikeleder, löpspår, cykelvägar, skidspår samt badplats. Mellan alla gamla fina skogar och klippor finns två dammar och en bäck som man kan bada i under varmare perioder. Det tar ca 10 minuters promenad till busstationen, Gjuteriet, på Huddingevägen. Med buss till Tumba ca 2 min och buss till Tullinge ca 5 min.

Gröndalsvägen 1, Tumba, Botkyrka kommun
Gröndalsvägen 1, Tumba, Botkyrka kommun, bild 2
Gröndalsvägen 1, Tumba, Botkyrka kommun, bild 3

Gröndalsvägen 1

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 350 000 kr
32 m²
1.5 rum
vån 6/7
3 068 kr/mån
42 188 kr/m²

Välkomna till denna fina lägenhet på Gröndalsvägen 1 i Tumba! Lägenheten är genomgående renoverad och erbjuder en yta på 32 kvm. Det första du kommer att märka är den halv öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök, där det finns gott om arbetsyta för att laga mat och hantera köksaktiviteter på ett bekvämt sätt. Det stora vardagsrummet är ett perfekt utrymme för att skapa en avkopplande och funktionell miljö. Här finns gott om plats för att placera en soffa och en säng, vilket ger flexibilitet och möjlighet att utforma rummet efter dina behov. En riktigt trevlig funktion i denna lägenhet är den inglasade balkongen. Den erbjuder möjlighet att njuta av frisk luft och utsikt året runt, utan att behöva påverkas av väderförhållanden. Oavsett om det är soligt eller regnigt kan du njuta av balkongen som en förlängning av ditt boende. Sammantaget är denna lägenhet ett perfekt och trivsamt boende med välutnyttjade utrymmen och närhet till Tumba Centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Länsmansvägen 8a, Tumba, Botkyrka kommun
  • Budgivning pågår

Länsmansvägen 8a

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 395 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/3
2 756 kr/mån
38 750 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en mysig bostadsrätt som ligger lugnt beläget på villagata endast någon minut från Tumba centrum. Här kan du praktiskt taget gå ner i tofflorna och köpa din frukost, skynda till tåget på endast några minuter och ta del av allt som Tumba centrum kan erbjuda och mer eller mindre ta hissen hem igen. Byggnaden ligger på en tomt med trädgårdskänsla i anslutning till ett villakvarter. Sex stycken parkeringsplatser med motorvärmare finns. Bostaden har även ett separat förråd. Bostaden präglas med ett härligt ljus från stora fönsterpartier. Lägenheten har även en egen klimatanläggning som gör att du själv kan styra inomhusmiljön i din lägenhet.

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lagmansbacken 6, Alby, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 6

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 380 000 kr
37 m²
2 rum
vån 3
2 966 kr/mån
37 297 kr/m²

Välkomna till denna välutformade 2:a på 37 kvm på Albyhöjden är nu tillgänglig för dig. När du kliver in möts du av ett behagligt ljus som strömmar genom hallen och leder dig genom lägenheten. Här finns alla bekvämligheter för att trivas: ett vardagsrum som smidigt övergår till köket och ett helkaklat badrum. Det rymliga sovrummet rymmer en dubbelsäng och har gott om förvaringsutrymme. Området huserar 700 bostadsrätter vid Tingstorget, intill Alby tunnelbanestation. Dess popularitet beror på dess lugna, familjevänliga atmosfär. Inom gångavstånd finner du grönområden, badplatser, förskolor och skolor. Trafikförbindelserna är utmärkta med tunnelbana som tar dig till Slussen på endast 29 minuter och flera busslinjer i närheten. Alby centrum erbjuder livsmedelsbutiker, apotek och mysiga caféer. Strax bredvid Alby Centrum finns även Ica Maxi, Biltema och Bauhaus. För större shoppingäventyr ligger Kungens Kurva med Heron City, Ikea och Skärholmens breda utbud av butiker inom räckhåll.

  • Hiss
Vandrarvägen 41C, Riksten, Botkyrka kommun

Vandrarvägen 41C

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 650 000 kr
82 m²
4 rum
vån 2/2
6 136 kr/mån
32 317 kr/m²

Här erbjuds en unik möjlighet att skaffa sig en nyproducerad lägenhet med fyra rum och en fantastisk placering en trappa upp. Lägenheten har en vacker balkong som vetter mot en fridfull skogsdunge, vilket ger en lugn och avkopplande atmosfär. Balkongen är perfekt för att njuta av solen från förmiddagen ända fram till sen kväll. När du kliver in i lägenheten möts du av ett vackert golv i ekparkett som sträcker sig genom hela bostaden. Köket är stilrent och fullt utrustat med moderna vitvaror och vita ytor. De ljusa väggfärgerna i kombination med stora fönster ger rummet ett generöst ljusinsläpp och skapar en luftig atmosfär. Lägenheten erbjuder även ett rymligt vardagsrum, perfekt för avkoppling och socialt umgänge. Med tre sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen eller för att skapa arbetsrum eller gästrum efter behov. Det finns gott om förvaringsutrymmen så att du enkelt kan organisera dina tillhörigheter. Badrummet är modernt och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Här kan du även unna dig avkoppling i badkaret efter en lång dag. Varje lägenhet har även ett förråd där du kan förvara dina ägodelar. Om du äger en bil finns möjlighet att hyra en parkeringsplats för 350 kr per månad. I månadsavgiften ingår även uppvärmning, vattenförbrukning och TV/bredband från Telia Tripple Play, vilket ger en bekväm och komplett boendelösning.

  • Balkong

Visar alla 16