Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fadi Haddad

Fadi Haddad

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skarpbrunnavägen 19, Eriksberg, Botkyrka kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30
Skarpbrunnavägen 19, Eriksberg, Botkyrka kommun, bild 2
Skarpbrunnavägen 19, Eriksberg, Botkyrka kommun, bild 3

Skarpbrunnavägen 19

Lägenhet
Eriksberg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 750 000 kr
109 m²
4 rum
vån 3/8
8 827 kr/mån
16 055 kr/m²

Drömmer du om att flytta in i ett toppmodernt hem där alla detaljer redan är på plats? Nu har du chansen! Varmt välkommen till en fantastisk 4:a för den stora familjen på rofylld adress i hjärtat av trivsamma Eriksberg! Lägenheten erbjuder en öppen och social planlösning med luftiga rum, vackra ljusinsläpp och smakfulla materialval. En ljus färgsättning förstärker den genuina känslan. Ett stort kök med full maskinell utrustning, tre sovrum, badrum samt en solig söderbalkong. Genomgående i lägenheten är det ljust golv och vitmålade väggar. - Toppskick - Både gym och pool finns att nyttja i föreningen - Populärt och eftertraktat område - Generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier - Optimal planlösning - Goda förvaringsmöjligheter - Goda kommunikationer Välkommen till ett hem utöver det vanliga, här kommer ni trivas!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lagmansbacken 6, Alby, Botkyrka kommun
  • Imorgon kl 11:30
Lagmansbacken 6, Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Lagmansbacken 6, Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Lagmansbacken 6

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 595 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/5
3 707 kr/mån
35 444 kr/m²

Fantastisk lägenhet med otroligt generös takhöjd som bidrar till en luftig och rymlig känsla i bostaden! Generösa fönsterpartier samt härligt takfönster, byggd 2018. Lägenheten har ett stilrent och modernt kök med full maskinell utrustning med gott om skåp och generösa arbetsytor för den matlagningsroade med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Snyggt badrum i vitt med duschplats, wc, vit kommod och kombimaskin för tvätt- och torktumling. Perfekt belägen på Lagmansbacken för dig som vill bo i ett modernt och lugnt område med omedelbar närhet till vacker natur, badmöjligheter, samt fina promenadstråk. Här har man goda kommunikationer med buss och tunnelbana. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

  • Premium
  • Hiss
Skarpbrunnavägen 97, Eriksberg, Botkyrka kommun
Skarpbrunnavägen 97, Eriksberg, Botkyrka kommun, bild 2
Skarpbrunnavägen 97, Eriksberg, Botkyrka kommun, bild 3

Skarpbrunnavägen 97

Lägenhet
Eriksberg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 050 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 191 kr/mån
25 786 kr/m²

Accepterat pris! Välkommen till denna imponerande bostad där varje hörn har genomgått en fullständig renovering, och nu presenterar sig i en strålande nyskick. Skarpbrunnavägen 97 är inte bara ett hem, det är en lyxig upplevelse från golv till tak. Med omsorgsfullt valda material och en modern design är varje detalj fulländad. Missa inte chansen att bo i en bostad där allt är nytt och totalrenoverad med bästa standard av högsta kvalitet. Kontakta ansvarig mäklare Fadi haddad för att uppleva detta exklusiva boende på nära håll!

  • Premium
  • Balkong
Kyrkbyn 24, Norsborg, Botkyrka kommun
  • Imorgon kl 12:30
Kyrkbyn 24, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Kyrkbyn 24, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Kyrkbyn 24

Radhus
Norsborg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 075 000 kr
51 m²
2 rum
3 678 kr/mån
40 686 kr/m²

I mysiga natursköna Kyrkbyn hittar ni detta charmiga gavel 2:a med en spännande och i brf radhusform. Här erbjuds en unik och modern bostad med två trevliga uteplatser, loftvåning, genomgående golvvärme i entréplanet, öppna sociala ytor, hall med takhöjd upp till nock samt stora fönster. I entréplanet finns badrum, kök med goda arbetsytor samt vardagsrum med utgång till takad altan och ett stort trädäck med inbyggd badtunna som vetter mot fridfullt grönområde. På övervåningen finns ett sovrum med tillhörande klädkammare. Här bor ni i ett naturskönt område med närhet till skolor, förskolor, tunnelbana, bussar och service. Till bostaden hör en p-plats samt ett externt förråd. - Parkeringsplats ingår i avgiften - Nära till Hallunda Centrum - Nära till E4:an - Stor baksida med området bästa uteplats - Goda kommunikationer Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Fadi Haddad vid intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Tingstorget 1, Alby, Botkyrka kommun
  • Imorgon
Tingstorget 1, Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Tingstorget 1, Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Tingstorget 1

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 175 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/8
2 663 kr/mån
39 167 kr/m²

Med ett fördelaktigt läge hittas denna ljusa pärla, nu redo att förvärvas. Här utlovas fräscha ytskikt och välplanerade kvadratmeter samt en mysig balkong, från hallen och den goda förvaringen öppnar utrymmet om kök, sovplats och allmänyta upp sig med trevliga 2,65m i takhöjd. Stora fönster ger gott om ljusinsläpp varpå bostaden känns extra trivsam. Trevliga tillval som diskmaskin, golvvärme, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, inbyggd micro och underlimmad diskho gör livet både trevligare och enklare att leva. Här bor du i en modern och nybyggd bostad med alla bekvämligheter du kan önska. På Tingstorget 1 lever du inte bara i en stabil Förening utan också i ett centralt men naturnära läge. Här finns många bekvämligheter på nära avstånd och kommunikationerna är mycket goda. Endast 50m från lilla centrum med nedgång till tunnelbana, restauranger, närbutik, frisör samt gym samt ca 400m till Alby Centrum. Varmt välkomna på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Krögarvägen 113, Fittja, Botkyrka kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon
Krögarvägen 113, Fittja, Botkyrka kommun, bild 2
Krögarvägen 113, Fittja, Botkyrka kommun, bild 3

Krögarvägen 113

Villa
Fittja, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 995 000 kr
146 + 25 m²
6 rum
214 m² tomt

FRIKÖPT TOMT! Välkommen till Krögarvägen 113, där bekvämlighet och trivsel möts i en rymlig bostad som är perfekt för den stora familjen! Denna imponerande bostad sträcker sig över två plan och erbjuder en total yta om 171 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för alla familjens behov. Beläget i ett familjevänligt område, har denna bostad allt som behövs för en harmonisk livsstil. Skolor, förskolor och kommunikationer finns inom bekvämt avstånd, vilket gör vardagen smidig och enkel. Med sina generösa ytor och smarta planlösning är detta hemmet som är skräddarsytt för den stora familjen. Två uteplatser erbjuder möjligheter till både avkoppling och sociala tillställningar utomhus, medan det familjära området ger en trygg och hemtrevlig känsla för alla. En garageplats samt tillhörande parkering ingår i samfälligheten, Bostaden kommer att genomgå en noggrann besiktning inför visning, och för din extra trygghet ingår en dolda fel försäkring. Området kring Krögarvägen 113 är optimalt beläget med närhet till busshållplats, skola och förskola. Dessutom har du tillgång till härliga promenadstråk och vacker natur, vilket gör detta till en idealisk plats för både avkoppling och aktiviteter. - Garage i länga samt parkering - Nära till skola och förskola - Nära till bra kommunikationer - Nära till natur och härliga promenadstråk Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare Fadi Haddad för ytterligare information.

  • Premium
Timotejvägen 14, Hallunda, Botkyrka kommun

Timotejvägen 14

Lägenhet
Hallunda, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 195 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 2/7
4 191 kr/mån
26 854 kr/m²

Letar du efter ett boende där det i princip bara är att ställa in möblerna och börja trivas? Då borde du ta en närmare titt på den här lägenheten. På Timotejvägen 14 hittar vi denna hörnlägenhet vars underbara ljusinsläpp suddar ut gränsen mellan ute och inne, och inte minst den stora härliga balkongen som är belägen i bästa solläge och vetter mot innergården. De öppna ytorna ger dig möjlighet att inreda precis så som du vill ha det. Förråd finns intill lägenheten. Härifrån tar du dig till Hallunda Centrum, T-bana och buss på ca 5 minuters promenadavstånd. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig mäklare Fadi Haddad

  • Balkong
  • Hiss
Albyvägen 13, Alby, Botkyrka kommun
Albyvägen 13, Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Albyvägen 13, Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Albyvägen 13

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 995 000 kr
81,5 m²
3.5 rum
vån 1/8
6 058 kr/mån
24 479 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade lägenhet i utmärkt skick. Här finner du en familjevänlig 3,5 rum och kök med generösa sällskapsytor och en genomtänkt planlösning som gör det lätt att trivas. Med sitt hörnläge skapas en inbjudande atmosfär som ger möjlighet till många olika möbleringsalternativ. Detta gör det lätt att skapa sociala sammanhang och rymma större sällskap. Oavsett om det handlar om att bjuda in vänner för en trevlig middagsfest eller bara njuta av kvällen i familjens sällskap, så ger denna lägenhet en perfekt plats för det. Lägenheten är välplanerad och utnyttjar varje kvadratmeter på ett effektivt sätt. Den mysiga balkongen erbjuder en avkopplande känsla efter lång arbetsdag . Här kan man koppla av, njuta av den vackra omgivningen. Läget är idealiskt för dem som uppskattar närheten till naturen. Med närhet till grönområden kan man enkelt ta långa promenader eller cykelturer i den vackra omgivningen. Samtidigt har man goda kommunikationsmöjligheter som gör att man enkelt kan ta sig till andra delar av staden. För familjer är detta område särskilt attraktivt, eftersom det är barnvänligt med närhet till skolor och dagis. Barnen kan leka tryggt och säkert i området, samtidigt som föräldrarna har allt de behöver inom räckhåll. Brf Albyhus 3 är en välskött förening med långsiktig planering för framtida förbättringar och en stabil ekonomi. Gemensamma faciliteter inkluderar tvättstuga, parkeringsmöjligheter både utomhus och i garage, en trevlig terrass med möbler samt gästparkering. Förråd finns på samma våningsplan att nyttja. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hundhamravägen 37, Norsborg, Botkyrka kommun
  • Imorgon
Hundhamravägen 37, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Hundhamravägen 37, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Hundhamravägen 37

Lägenhet
Norsborg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 995 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 373 kr/mån
25 414 kr/m²

Välkommen till denna härliga trerummare på Hundhamravägen 37, Nära till Allt du Behöver! Det här hemmet är mer än bara en plats att bo på – det är en chans att ha det riktigt bra med allt du behöver precis runt hörnet. Med skolor, förskolor, affärer och bra sätt att ta sig runt, blir det enkelt att trivas här. När du kommer in i det stora vardagsrummet känns det som att möjligheterna är oändliga. Du kan umgås med familj och vänner eller bara koppla av i lugn och ro efter en lång dag. De två stora sovrummen är perfekta för att skapa en mysig plats att vila och känna sig trygg på. Här finns plats för en säng, ett skrivbord och förvaring – en riktig dröm för en god natts sömn. Den stora inglasade balkongen är ett riktigt plus. Du kan njuta av frisk luft och fin utsikt medan du tar det lugnt med en kopp kaffe eller en bra bok. Ett extra plus är det praktiska förrådet som finns precis utanför din lägenhetsdörr. Här har du bekväm tillgång till extra förvaringsutrymme för alla dina tillhörigheter, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda i ditt hem. I den månatliga avgiften ingår flera förmånliga tjänster som gör din vardag bekväm och bekymmersfri. Här ingår värme, vatten, bredband, kabel-TV och IP-telefoni, vilket ger dig en komplett och kostnadseffektiv lösning för dina boendebehov. Föreningen erbjuder också parkeringsplatser utomhus med möjlighet att ladda El-bilar. Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Fadi Haddad!

  • Premium
  • Balkong
BRF Utkiken lgh 01, Riksten, Botkyrka kommun

BRF Utkiken lgh 01

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 250 000 kr
94 m²
4 rum
4 825 kr/mån
34 574 kr/m²

* Säljstart 6/4 - Kontakta ansvarig mäklare vid intresse * Vi är stolta över att inom kort presentera ett nytt bostadsprojekt som reser sig högt uppe på Rikstens Gräddhylla, där den perfekta balansen mellan lägenhet och radhusliv möts. Upptäck den ultimata familjeidyllen i Rikstens friluftsstad i Tullinge – en oas av lugn med stadens puls bara ett stenkast bort. Här planeras det att uppföras 24 moderna lägenheter, vilket ger dig chansen att skapa ditt drömhem komplett med allt som behövs för att balansera familjelivet. Att bo här innebär inte bara att ha naturen runt hörnet, utan också tillgång till flera förskolor och en komplett grundskola inom bekvämt avstånd. Upplev harmonin mellan stadsliv och natur och skapa oförglömliga minnen i denna idylliska gemenskap. Bostäderna: Bostäderna i detta projekt är mångsidiga och erbjuder olika storlekar för olika behov. Du kan välja mellan rymliga bostäder om hela 105 kvadratmeter med 5 rum och 94 kvadratmeter med 4 rum. Oavsett vilken storlek du väljer, kan du förvänta dig en hög standard och en bekväm livsstil. Med sin tidlösa design och omsorgsfullt utformade detaljer är dessa bostäder en fröjd för ögat. Stora fönster släpper in naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär som välkomnar dig hem varje dag. Bostäderna kommer ha Energiklass B vilket möjliggör grönt bolån. När du längtar efter en stunds frisk luft och avkoppling, behöver du inte gå långt. De generösa terrasserna på cirka 30 kvadratmeter och uteplatserna på 25 kvadratmeter står redo att välkomna dig. Dessa utrymmen är perfekta för att njuta av solens strålar eller för att umgås med vänner och familj i en avslappnad atmosfär. För att göra livet ännu enklare erbjuder varje bostad bekvämligheter som underlättar vardagen. Med tillgång till en egen parkeringsplats, komplett med laddningsmöjligheter för elbilar, är det enkelt att ta sig runt och utforska området utan bekymmer. Området: Rikstens friluftsstad i Botkyrka kommun har utvecklats från militär- och civilflygfält till en levande stadsdel. Totalt kommer cirka 3 500 bostäder att byggas fram till år 2032. Naturen och mångfalden sätter sin prägel på området, här blandas barnfamiljer med äldre invånare och studenter. Här är det närhet till arbetsplatser, affärer och kultur samtidigt som du har en aktiv fritid genom tillgången till naturen och friluftsliv. Med fokus på funktionell arkitektur och klimatsmarta lösningar är Rikstens friluftsstad en stadsdel för framtiden. Välkommen att upptäcka detta fantastiska bostadsprojekt där komfort möter enkelhet och där varje detalj är utformad med omsorg för att skapa det perfekta hemmet för dig.

  • Nyproduktion
Norrskogsvägen 53, Norsborg, Botkyrka kommun
  • Budgivning pågår
Norrskogsvägen 53, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Norrskogsvägen 53, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Norrskogsvägen 53

Villa
Norsborg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
5 595 000 kr
156 + 34 m²
5 rum
382 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hus på en friköpt tomt belägen i en av områdets mest eftertraktade adresser på Norrskogsvägen. Med en imponerande total boyta på 190 kvadratmeter erbjuder detta hem en perfekt balans för familjen, där komfort och elegans möts i harmoni. Stig in på entréplanet och möts av en atmosfär av öppenhet och ljus. De sociala ytorna smälter samman i en harmonisk öppen planlösning, där köket med en central köksö flödar naturligt in i det rymliga vardagsrummet. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär som välkomnar dig hem. Träd ut på den generösa balkongen och njut av det bästa solläget - en plats där du kan koppla av och avnjuta panoramautsikten året om. På nedre våningen väntar fyra välplanerade sovrum, varav det stora huvudsovrummet är en sann fristad med sin rymliga walk-in closet och badrum allt beläget på samma våningsplan för maximal bekvämlighet. Förutom sovrummen erbjuds även en charmig inglasad allrum som är fullt isolerad och utrustad med golvvärme, en plats där du kan nyttja året runt oavsett väderförhållanden. Dessutom har detta hem fördelen av utmärkta busskommunikationer som gör det enkelt att ta sig runt i området och till närliggande platser. För familjer med barn är närheten till skolor och förskolor en betydande fördel, vilket ger bekvämlighet och trygghet i vardagen. För de som älskar naturen och friluftsliv finns det också trevliga promenadstigar som sträcker sig längs Mälarens glimrande vatten under sommartider, vilket erbjuder en fantastisk möjlighet att njuta av naturen och landskapet i området. Bostaden kommer att vara besiktigad inför visningen, samt att det kommer ingå en försäkring som skyddar mot dolda fel i 10 år. Detta ger dig som köpare en extra trygghet! -Garage samt parkering utanför huset -Laddbox (elbil) -Friköpt Tomt -Stor balkong med bästa solläget -Inglasad allrum -Trevliga uteplatser -Fiber indraget Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare Fadi Haddad för mer information!

  • Premium
Lavretsvägen 6B, Uttran, Botkyrka kommun

Lavretsvägen 6B

Tomt
Uttran, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 895 000 kr
842 m² tomt

Denna fastighet säljs som en tomt med ett befintligt bygglov baserat på det hus ni ser på renderingsbilderna, om så önskas. Välkommen till denna charmiga och avskilda tomt. Här ges du möjligheten att förverkliga din dröm om det perfekta hemmet mitt i hjärtat av Uttran. Det omtyckta villaområdet öppnar nu sina armar för en ny familj som vill skapa sitt eget paradis. Området är inte bara tryggt och barnvänligt utan erbjuder också en naturnära miljö med närhet till utmärkta skolor och förskolor. Det är en plats där du kan bygga upp ditt drömboende och samtidigt njuta av allt det bästa som Uttran har att erbjuda. Om du önskar bygga ett annat husmodell har du självklart möjligheten att göra det, dock med en begränsning på maximalt 200 m² boyta inklusive garage på upp till 40 m² enligt gällande detaljplan. Detaljplanen och planbestämmelser finns tillgängliga under fliken dokument. För mer information om detaljplanen och byggrätten, vänligen kontakta Botkyrka kommun på telefonnummer 08-530 610 00. Är ni intresserade av denna fastighet och har frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er till ansvarig mäklare, Fadi Haddad.

Brf Utkiken  , null, Botkyrka kommun
  • 2 lediga bostäder

Brf Utkiken

Lägenhet
Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
fr. 3 250 000 kr
94-105 m²
4-5 rum
4 825 kr/mån

* Säljstart 6/4 - Kontakta ansvarig mäklare vid intresse * Vi är stolta över att inom kort presentera ett nytt bostadsprojekt som reser sig högt uppe på Rikstens Gräddhylla, där den perfekta balansen mellan lägenhet och radhusliv möts. Upptäck den ultimata familjeidyllen i Rikstens friluftsstad i Tullinge – en oas av lugn med stadens puls bara en bit bort. Här planeras det att uppföras 24 moderna lägenheter, vilket ger dig chansen att skapa ditt drömhem komplett med allt som behövs för att balansera familjelivet. Att bo här innebär inte bara att ha naturen runt hörnet, utan också tillgång till flera förskolor och en komplett grundskola inom bekvämt avstånd. Upplev harmonin mellan stadsliv och natur och skapa oförglömliga minnen i denna idylliska gemenskap. Bostäderna: Bostäderna i detta projekt är mångsidiga och erbjuder olika storlekar för olika behov. Du kan välja mellan rymliga bostäder om hela 105 kvadratmeter med 5 rum och 94 kvadratmeter med 4 rum. Oavsett vilken storlek du väljer, kan du förvänta dig en hög standard och en bekväm livsstil. Med sin tidlösa design och omsorgsfullt utformade detaljer är dessa bostäder en fröjd för ögat. Stora fönster släpper in naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär som välkomnar dig hem varje dag. Bostäderna kommer ha Energiklass B vilket möjliggör grönt bolån. När du längtar efter en stunds frisk luft och avkoppling, behöver du inte gå långt. De generösa terrasserna på cirka 30 kvadratmeter och uteplatserna på 25 kvadratmeter står redo att välkomna dig. Dessa utrymmen är perfekta för att njuta av solens strålar eller för att umgås med vänner och familj i en avslappnad atmosfär. För att göra livet ännu enklare erbjuder varje bostad bekvämligheter som underlättar vardagen. Med tillgång till en egen parkeringsplats, komplett med laddningsmöjligheter för elbilar. Området: Rikstens friluftsstad i Botkyrka kommun har utvecklats från militär- och civilflygfält till en levande stadsdel. Totalt kommer cirka 3 500 bostäder att byggas fram till år 2032. Naturen och mångfalden sätter sin prägel på området, här blandas barnfamiljer med äldre invånare och studenter. Här är det närhet till arbetsplatser, affärer och kultur samtidigt som du har en aktiv fritid genom tillgången till naturen och friluftsliv. Med fokus på funktionell arkitektur och klimatsmarta lösningar är Rikstens friluftsstad en stadsdel för framtiden. Välkommen att upptäcka detta fantastiska bostadsprojekt där komfort möter enkelhet och där varje detalj är utformad med omsorg för att skapa det perfekta hemmet för dig.

  • Nybyggnadsprojekt
Lagmansbacken 5, Alby, Botkyrka kommun
Lagmansbacken 5, Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Lagmansbacken 5, Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Lagmansbacken 5

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 075 000 kr
72 m²
3 rum
vån -1/8
5 538 kr/mån
28 819 kr/m²

Varmt välkomna till Lagmansbacken 5 och denna fantastiska trea om 72 kvm. Bostaden, som känns som ny, har en imponerande takhöjd på 3,65 meter, vilket skapar en luftig känsla och bidrar till dess charm. Bostaden erbjuder en smart planlösning för optimal användning av utrymmet. Hela lägenheten pryds av enhetligt ekparkettgolv, vitmålade väggar och ett stilrent, helkaklat badrum i fina färger med golvvärme samt kombi tork- och tvättmaskin. Upptäck det moderna och fräscha boendet där varje detalj bidrar till att skapa en trivsam atmosfär. Bostaden har ett utmärkt läge nära tunnelbanan och ligger endast ett stenkast från centrum med affärer och andra bekvämligheter. Dessutom har den en smidig anslutning till E4:an för enkel och snabb transport. Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Fadi Haddad!

  • Premium
  • Hiss
Tre källors väg 15, Eriksberg, Botkyrka kommun

Tre källors väg 15

Lägenhet
Eriksberg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 475 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
4 717 kr/mån
28 365 kr/m²

Nu har du en unik chans att förvärva denna välplanerade tvåa med en mysig inglasad balkong. Med sitt perfekta läge erbjuder den både praktisk och bekväm boendemiljö med närhet till allt du behöver. Från ICA-Maxi till tunnelbanan, skolor och förskolor, till och med enkel åtkomst till E4:an – här får du allt samlat på ett ställe. Varmt välkomna på visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Skarpbrunnavägen 99 NB,, Eriksberg, Botkyrka kommun

Skarpbrunnavägen 99 NB,

Lägenhet
Eriksberg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 280 000 kr
48 m²
2 rum
vån -1/2
3 344 kr/mån
26 667 kr/m²

Välkommen till detta trevliga hem med smart planlösning på 48 kvadratmeter! Här kan du njuta av soliga dagar på den stora uteplatsen, perfekt för grillning med nära och kära. Boendet ligger nära buss och tunnelbana för enkel resa samt i ett lugnt område som ger avkoppling. Med smidig tillgång till E4 blir transporten bekväm. Perfekt för den som söker ett enkelt och bekvämt boende. Kontakta ansvarig mäklare Fadi Haddad vid eventuella frågor! Välkommen hem!

  • Uteplats
Skarpbrunnavägen 167, Eriksberg, Botkyrka kommun

Skarpbrunnavägen 167

Lägenhet
Eriksberg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 595 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/1
4 371 kr/mån
24 922 kr/m²

Denna bostad på Skarpbrunnavägen 167 bjuder in till rikligt med naturligt ljus och erbjuder en mångsidig planlösning som enkelt kan skräddarsys efter dina önskemål. Här har du chansen att ge bostaden din personliga touch och skapa en öppen planlösning som passar dig perfekt. Morgonkaffet på den trevliga balkongen blir en ren fröjd. Dessutom är området fridfullt och ligger nära naturen, förskolor, skolor och tunnelbanan. Extra förvaringsutrymme finns tillgängligt i form av ett rymligt källarförråd en trappa ner från bostaden. Vid intresse är du välkommen att kontakta den ansvariga mäklaren, Fadi Haddad!

  • Balkong
Tingstorget 1, Alby, Botkyrka kommun

Tingstorget 1

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 250 000 kr
30 m²
1 rum
vån 5/7
2 663 kr/mån
41 667 kr/m²

Högt upp i huset i fördelaktigt läge hittas denna ljusa pärla, nu redo att förvärvas. Här utlovas fräscha ytskikt och välplanerade kvadratmeter samt en fantastisk balkong, storlek större, i fritt söderläge. Här kan du uppleva både soluppgång och solnedgång med enastående utsikt! Från hallen och den goda förvaringen öppnar utrymmet om kök, sovplats och allmänyta upp sig med trevliga 2,65m i takhöjd. Stora fönster ger gott om ljusinsläpp varpå bostaden känns extra trivsam. Trevliga tillval som diskmaskin, golvvärme, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, inbyggd micro och underlimmad diskho gör livet både trevligare och enklare att leva. Här bor du i en modern och nybyggd bostad med alla bekvämligheter du kan önska. På Tingstorget 1 lever du inte bara i en stabil Förening utan också i ett centralt men naturnära läge. Här finns många bekvämligheter på nära avstånd och kommunikationerna är mycket goda. Endast 50m från lilla centrum med nedgång till tunnelbana, restauranger, närbutik, frisör samt gym samt ca 400m till Alby Centrum. Varmt välkomna på visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Kälkbacken 8, Hus 3, Riksten, Botkyrka kommun

Kälkbacken 8, Hus 3

Villa
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
7 495 000 kr
141,3 m²
5 rum
435 m² tomt

"NU FINNS ENDAST ETT HUS KVAR MED MÖJLIGHETEN ATT FÅ SOLCELLER INSTALLERADE HELT GRATIS! FÖR DE SOM BOKAR SIG PÅ NYPRODUKTIONEN I RIKSTEN ERBJUDS EN KOSTNADSFRI INSTALLATION AV SOLPANELER MED ETT VÄRDE AV CA 250 000 KR. SKYNDA DIG ATT TA CHANSEN INNAN DENNA UNIKA MÖJLIGHET TAR SLUT!" Vi kan nu stolt presentera nyproducerade, friköpta villor i attraktiva Riksten! Hus med ett tydligt uttryck och en design med stark karaktär. Fasaderna är klädda med en stående träpanel i varierade bredder. I kombination med de generösa fönsterpartierna ger detaljerna en tydlig identitet samtidigt som de skänker en minimalistisk elegans åt den enkla utformningen. Husen har en genomgående hög standard och kvalité – Bl.a. vattenburen golvvärme på entréplan, två helkaklade badrum, stora fönster med energiglas från Elitfönster. Högkvalitativa kök och badrumsmöbler från Ballingslöv. Samtliga vitvaror levereras av Siemens. Materialvalen har med omsorg tagits fram för att passa rätt in i tiden samtidigt som de ger ett tidlöst intryck. Ett mycket tilltalande boende i skandinavisk stil där materialet levereras av välrenommerade hustillverkaren Fiskarhedenvillan. Bostäderna säljs nyckelfärdiga med anslutningskostnad för vatten, avlopp och el är inkluderade. Till varje bostad ingår förråd, gräsytor, grusad uppfart och trädäck. Till 5 st av de 6 st husen ingår även Carport. Bostäderna säljs som äganderätter med friköpta tomter. I priset ingår nyckelfärdig villa inklusive tomt, anslutningskostnader för VA, el, fiber, bygglovskostnader, slutbesiktning. BESKRIVNING AV BOSTÄDERNA Husens 141 kvadratmeter är optimalt planerade för hela familjen. För att nämna några egenskaper; Den välplanerade köksdelen, med moderna vitvaror och alla tänkbara bekvämligheter, ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet som rymmer både matsalsbord och soffgrupp. Fantastiska ytor att umgås med familj och vänner både i vardagen och vid mer festliga tillställningar. Tre sovrum i bra storlek, ett allrum som lätt går att göra om till ett ytterligare sovrum, två helkaklade badrum, förråd samt carport med plats för en bil (laddstolpe för EL-bil ingår). Här prickas det mesta av gällande vad som bidrar till en enkel vardag! En av många fördelar med en nyproducerad villa är att du blir befriad från kommunala fastighetsavgiften i 15 år samt att det är lägre energikostnader för nyproducerade hus. Husen har energiklass B vilket kvalificerar för Grönt Bolån. Läs gärna mer om husen under Dokument & Länkar Preliminärt Tillträde Q4 2023-Q1 2024 OMRÅDE Rikstens Friluftsstad är ett mycket populärt och modernt området med fina förskolor och skolor. I närområdet finns 3 st. Förskolor samt ytterligare en nybyggd förskola står färdig vid årsskiftet endast någon minuts promenad från tomterna. Väletablerade Grundskolan Rikstens Skola F-9 finns inom gångavstånd. Välsorterad ICA på kort gångavstånd, pizzeria, lekplatser och inte minst stora naturområden och möjligheter för sportaktiviteter. Ett lättskött och problemfritt boende som ger tid åt att njuta av de härliga orienteringsstråken runt området, is- och tennishallarna i Brantbrink, Rikstens golfklubb eller varför inte åka till närliggande Lida med badvänliga sjön på sommaren och isbana och skidspår på vintern. Varmt välkomna med era intresseanmälan, kontakta mäklaren vid eventuella frågor eller funderingar kring projektet.

  • Nyproduktion
Kälkbacken 4, Hus 5, Riksten, Botkyrka kommun

Kälkbacken 4, Hus 5

Villa
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
7 550 000 kr
141,3 m²
5 rum
629 m² tomt

"NU FINNS ENDAST ETT HUS KVAR MED MÖJLIGHETEN ATT FÅ SOLCELLER INSTALLERADE HELT GRATIS! FÖR DE SOM BOKAR SIG PÅ NYPRODUKTIONEN I RIKSTEN ERBJUDS EN KOSTNADSFRI INSTALLATION AV SOLPANELER MED ETT VÄRDE AV CA 250 000 KR. SKYNDA DIG ATT TA CHANSEN INNAN DENNA UNIKA MÖJLIGHET TAR SLUT!" Vi kan nu stolt presentera nyproducerade, friköpta villor i attraktiva Riksten! Hus med ett tydligt uttryck och en design med stark karaktär. Fasaderna är klädda med en stående träpanel i varierade bredder. I kombination med de generösa fönsterpartierna ger detaljerna en tydlig identitet samtidigt som de skänker en minimalistisk elegans åt den enkla utformningen. Husen har en genomgående hög standard och kvalité – Bl.a. vattenburen golvvärme på entréplan, två helkaklade badrum, stora fönster med energiglas från Elitfönster. Högkvalitativa kök och badrumsmöbler från Ballingslöv. Samtliga vitvaror levereras av Siemens. Materialvalen har med omsorg tagits fram för att passa rätt in i tiden samtidigt som de ger ett tidlöst intryck. Ett mycket tilltalande boende i skandinavisk stil där materialet levereras av välrenommerade hustillverkaren Fiskarhedenvillan. Bostäderna säljs nyckelfärdiga med anslutningskostnad för vatten, avlopp och el är inkluderade. Till varje bostad ingår förråd, gräsytor, grusad uppfart och trädäck. Till 5 st av de 6 st husen ingår även Carport. Bostäderna säljs som äganderätter med friköpta tomter. I priset ingår nyckelfärdig villa inklusive tomt, anslutningskostnader för VA, el, fiber, bygglovskostnader, slutbesiktning. BESKRIVNING AV BOSTÄDERNA Husens 141 kvadratmeter är optimalt planerade för hela familjen. För att nämna några egenskaper; Den välplanerade köksdelen, med moderna vitvaror och alla tänkbara bekvämligheter, ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet som rymmer både matsalsbord och soffgrupp. Fantastiska ytor att umgås med familj och vänner både i vardagen och vid mer festliga tillställningar. Tre sovrum i bra storlek, ett allrum som lätt går att göra om till ett ytterligare sovrum, två helkaklade badrum, förråd samt carport med plats för en bil (laddstolpe för EL-bil ingår). Här prickas det mesta av gällande vad som bidrar till en enkel vardag! En av många fördelar med en nyproducerad villa är att du blir befriad från kommunala fastighetsavgiften i 15 år samt att det är lägre energikostnader för nyproducerade hus. Husen har energiklass B vilket kvalificerar för Grönt Bolån. Läs gärna mer om husen under Dokument & Länkar Preliminärt Tillträde Q4 2023-Q1 2024 OMRÅDE Rikstens Friluftsstad är ett mycket populärt och modernt området med fina förskolor och skolor. I närområdet finns 3 st. Förskolor samt ytterligare en nybyggd förskola står färdig vid årsskiftet endast någon minuts promenad från tomterna. Väletablerade Grundskolan Rikstens Skola F-9 finns inom gångavstånd. Välsorterad ICA på kort gångavstånd, pizzeria, lekplatser och inte minst stora naturområden och möjligheter för sportaktiviteter. Ett lättskött och problemfritt boende som ger tid åt att njuta av de härliga orienteringsstråken runt området, is- och tennishallarna i Brantbrink, Rikstens golfklubb eller varför inte åka till närliggande Lida med badvänliga sjön på sommaren och isbana och skidspår på vintern. Varmt välkomna med era intresseanmälan, kontakta mäklaren vid eventuella frågor eller funderingar kring projektet.

  • Nyproduktion
Vandrarvägen 47, Hus 2, Riksten, Botkyrka kommun

Vandrarvägen 47, Hus 2

Villa
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
7 495 000 kr
141,3 m²
5 rum
605 m² tomt

"NU FINNS ENDAST ETT HUS KVAR MED MÖJLIGHETEN ATT FÅ SOLCELLER INSTALLERADE HELT GRATIS! FÖR DE SOM BOKAR SIG PÅ NYPRODUKTIONEN I RIKSTEN ERBJUDS EN KOSTNADSFRI INSTALLATION AV SOLPANELER MED ETT VÄRDE AV CA 250 000 KR. SKYNDA DIG ATT TA CHANSEN INNAN DENNA UNIKA MÖJLIGHET TAR SLUT!" Vi kan nu stolt presentera nyproducerade, friköpta villor i attraktiva Riksten! Hus med ett tydligt uttryck och en design med stark karaktär. Fasaderna är klädda med en stående träpanel i varierade bredder. I kombination med de generösa fönsterpartierna ger detaljerna en tydlig identitet samtidigt som de skänker en minimalistisk elegans åt den enkla utformningen. Husen har en genomgående hög standard och kvalité – Bl.a. vattenburen golvvärme på entréplan, två helkaklade badrum, stora fönster med energiglas från Elitfönster. Högkvalitativa kök och badrumsmöbler från Ballingslöv. Samtliga vitvaror levereras av Siemens. Materialvalen har med omsorg tagits fram för att passa rätt in i tiden samtidigt som de ger ett tidlöst intryck. Ett mycket tilltalande boende i skandinavisk stil där materialet levereras av välrenommerade hustillverkaren Fiskarhedenvillan. Bostäderna säljs nyckelfärdiga med anslutningskostnad för vatten, avlopp och el är inkluderade. Till varje bostad ingår förråd, gräsytor, grusad uppfart och trädäck. Till 5 st av de 6 st husen ingår även Carport. Bostäderna säljs som äganderätter med friköpta tomter. I priset ingår nyckelfärdig villa inklusive tomt, anslutningskostnader för VA, el, fiber, bygglovskostnader, slutbesiktning. BESKRIVNING AV BOSTÄDERNA Husens 141 kvadratmeter är optimalt planerade för hela familjen. För att nämna några egenskaper; Den välplanerade köksdelen, med moderna vitvaror och alla tänkbara bekvämligheter, ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet som rymmer både matsalsbord och soffgrupp. Fantastiska ytor att umgås med familj och vänner både i vardagen och vid mer festliga tillställningar. Tre sovrum i bra storlek, ett allrum som lätt går att göra om till ett ytterligare sovrum, två helkaklade badrum, förråd samt carport med plats för en bil (laddstolpe för EL-bil ingår). Här prickas det mesta av gällande vad som bidrar till en enkel vardag! En av många fördelar med en nyproducerad villa är att du blir befriad från kommunala fastighetsavgiften i 15 år samt att det är lägre energikostnader för nyproducerade hus. Husen har energiklass B vilket kvalificerar för Grönt Bolån. Läs gärna mer om husen under Dokument & Länkar Preliminärt Tillträde Q4 2023-Q1 2024 OMRÅDE Rikstens Friluftsstad är ett mycket populärt och modernt området med fina förskolor och skolor. I närområdet finns 3 st. Förskolor samt ytterligare en nybyggd förskola står färdig vid årsskiftet endast någon minuts promenad från tomterna. Väletablerade Grundskolan Rikstens Skola F-9 finns inom gångavstånd. Välsorterad ICA på kort gångavstånd, pizzeria, lekplatser och inte minst stora naturområden och möjligheter för sportaktiviteter. Ett lättskött och problemfritt boende som ger tid åt att njuta av de härliga orienteringsstråken runt området, is- och tennishallarna i Brantbrink, Rikstens golfklubb eller varför inte åka till närliggande Lida med badvänliga sjön på sommaren och isbana och skidspår på vintern. Varmt välkomna med era intresseanmälan, kontakta mäklaren vid eventuella frågor eller funderingar kring projektet.

  • Nyproduktion
Riksten, null, Botkyrka kommun

Riksten

Villa
Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
fr. 7 495 000 kr
141,3 m²
5 rum
629 m² tomt

"NU FINNS ENDAST ETT HUS KVAR MED MÖJLIGHETEN ATT FÅ SOLCELLER INSTALLERADE HELT GRATIS! FÖR DE SOM BOKAR SIG PÅ NYPRODUKTIONEN I RIKSTEN ERBJUDS EN KOSTNADSFRI INSTALLATION AV SOLPANELER MED ETT VÄRDE AV CA 250 000 KR. SKYNDA DIG ATT TA CHANSEN INNAN DENNA UNIKA MÖJLIGHET TAR SLUT!" Vi kan nu stolt presentera nyproducerade, friköpta villor i attraktiva Riksten! Hus med ett tydligt uttryck och en design med stark karaktär. Fasaderna är klädda med en stående träpanel i varierade bredder. I kombination med de generösa fönsterpartierna ger detaljerna en tydlig identitet samtidigt som de skänker en minimalistisk elegans åt den enkla utformningen. Husen har en genomgående hög standard och kvalité – Bl.a. vattenburen golvvärme på entréplan, två helkaklade badrum, stora fönster med energiglas från Elitfönster. Högkvalitativa kök och badrumsmöbler från Ballingslöv. Samtliga vitvaror levereras av Siemens. Materialvalen har med omsorg tagits fram för att passa rätt in i tiden samtidigt som de ger ett tidlöst intryck. Ett mycket tilltalande boende i skandinavisk stil där materialet levereras av välrenommerade hustillverkaren Fiskarhedenvillan. Bostäderna säljs nyckelfärdiga med anslutningskostnad för vatten, avlopp och el är inkluderade. Till varje bostad ingår förråd, gräsytor, grusad uppfart och trädäck. Till 5 st av de 6 st husen ingår även Carport. Bostäderna säljs som äganderätter med friköpta tomter. I priset ingår nyckelfärdig villa inklusive tomt, anslutningskostnader för VA, el, fiber, bygglovskostnader, slutbesiktning. BESKRIVNING AV BOSTÄDERNA Husens 141 kvadratmeter är optimalt planerade för hela familjen. För att nämna några egenskaper; Den välplanerade köksdelen, med moderna vitvaror och alla tänkbara bekvämligheter, ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet som rymmer både matsalsbord och soffgrupp. Fantastiska ytor att umgås med familj och vänner både i vardagen och vid mer festliga tillställningar. Tre sovrum i bra storlek, ett allrum som lätt går att göra om till ett ytterligare sovrum, två helkaklade badrum, förråd samt carport med plats för en bil (laddstolpe för EL-bil ingår). Här prickas det mesta av gällande vad som bidrar till en enkel vardag! En av många fördelar med en nyproducerad villa är att du blir befriad från kommunala fastighetsavgiften i 15 år samt att det är lägre energikostnader för nyproducerade hus. Husen har energiklass B vilket kvalificerar för Grönt Bolån. Läs gärna mer om husen under Dokument & Länkar Preliminärt Tillträde Q4 2023-Q1 2024 OMRÅDE Rikstens Friluftsstad är ett mycket populärt och modernt området med fina förskolor och skolor. I närområdet finns 3 st. Förskolor samt ytterligare en nybyggd förskola står färdig vid årsskiftet endast någon minuts promenad från tomterna. Väletablerade Grundskolan Rikstens Skola F-9 finns inom gångavstånd. Välsorterad ICA på kort gångavstånd, pizzeria, lekplatser och inte minst stora naturområden och möjligheter för sportaktiviteter. Ett lättskött och problemfritt boende som ger tid åt att njuta av de härliga orienteringsstråken runt området, is- och tennishallarna i Brantbrink, Rikstens golfklubb eller varför inte åka till närliggande Lida med badvänliga sjön på sommaren och isbana och skidspår på vintern. Varmt välkomna med era intresseanmälan, kontakta mäklaren vid eventuella frågor eller funderingar kring projektet.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 22