Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västerås

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Liegatan 48, Hammarby, Västerås kommun
  • Kommande

Liegatan 48

Radhus
Hammarby, Västerås kommun
Pris saknas
103 m²
4 rum
142 m² tomt

Radhus på friköpt hörntomt med fantastisk trädgård i söder, insynsskyddad med uteplats och spabad. Bra planlösning och smakfullt renoverat de senaste åren. Rymligt modernt kök med köksö. Helkaklat badrum med duschkabin och tvättstapel. Ljust och luftigt vardagsrum och 3 sovrum. Välskött samfällighet med gemensam lekplats och fotbollsplan. Förråd och trädgårdsskjul på tomten och garage i länga. Trevligt och barnvänligt boende!

Sofieberg 5, Skultuna, Västerås kommun
  • Kommande
Sofieberg 5, Skultuna, Västerås kommun, bild 2
Sofieberg 5, Skultuna, Västerås kommun, bild 3

Sofieberg 5

Villa
Skultuna, Västerås kommun
2 195 000 kr
70 + 30 m²
3 rum
4 027 m² tomt

Välkommen till detta unika boende i Sofieberg, perfekt för dig som drömmer om mycket utrymme och egna projekt. På en generös tomt om 4027 kvadratmeter hittar du inte bara huvudbyggnaden utan också en carport, en friggebod med el och 3-fas, ett växthus och en praktisk jordkällare. Notera att det även finns utrymme för ett hönshus, även om detta kommer att tas bort av säljaren. Stig in i huset och möt ett ljust och praktiskt kök på entréplan, rikt med ljusinsläpp och en charmig vedspis som ger en varm och välkomnande atmosfär. På samma våning finns även ett sovrum med en egen kamin och ett helkaklat badrum. Dessutom finns en avkopplande spaavdelning med egen entré, utrustad med badrum, dusch och bastu. I anslutning till detta finns också en praktisk tvättstuga. På övervåningen erbjuds ett rymligt allrum eller vardagsrum samt ett stort sovrum. Denna bostad ger gott om utrymme för både vardagligt umgänge och större projekt och erbjuder charm och många möjligheter. Fiber indraget! En charmig tomt belägen på en liten höjd med skogen som närmaste granne erbjuder gott om utrymme och möjligheter. Tomten ligger nära centrala Skultuna med mataffärer och är bara en kort resa från Västerås. Huset säljs efter att ha genomgått en besiktning och inkluderar en försäkring mot dolda fel. Välkommen med din anmälan, vi ses på visning!

  • Premium
Starkgatan 3, Centralt, Hallstahammars kommun
  • Kommande
Starkgatan 3, Centralt, Hallstahammars kommun, bild 2
Starkgatan 3, Centralt, Hallstahammars kommun, bild 3

Starkgatan 3

Villa
Centralt, Hallstahammars kommun
4 695 000 kr
173 + 45,5 m²
5 rum
837 m² tomt

PLANERAD VISNING SÖNDAG 12/5 Anmäl er gärna via annonsen! Nu erbjuds en sällsynt möjlighet att bli ägare till denna påkostade familjedröm på trevliga Starkgatan! Med ett härligt läge i området finner vi detta stilsäkra drömhem. Bostaden har uppförts med otrolig känsla med stilsäkra materialval och integrerad belysning samt fantastiskt vardagsrum med härligt ljusinsläpp , påkostad utemiljö, altan samt terass m.m vilket tillsammans skapar en mycket unik atmosfär och speciell känsla. Inne i bostaden möts man av en hall med plats för avhängning. Till vänster når man bostadens hjärta med det påkostade köket med köksluckor i exklusiv askfaner och vitvaror från Siemens Studioline och elektrisk push-open funktion på lådor samt kyl,frys och diskmaskin. Här finner du även braskaminen som kan åtnjutas både från kök och matrum. Från matrummet finns utgång till framsidan av tomten via helglasad dubbeldörr. Hela entréplanet har klinkergolv med golvvärme i hall, kök samt badrum samt även integrerad spotlightbelysning i tak. I hallen finner du även utgång till den takade delen av altan via en helglasad dörr. Vidare finner du ett påkostat stort helkaklat badrum med både dusch samt stort badkar samt blandare från Damixa. Taket i badrummet som är delvis öppet till nock ger en härlig rymd och även här finns integrerad spotlightbelysning i tak. Från entréplanet entrar ni övre plan via en specialdesignad trapp i vitlackerat stål med vitlaserade eksteg som sömlöst övergår i det vitlaserade ekgolvet på övreplan. Här på övre plan finner ni två sovrum samt ytterligare ett helkaklat badrum med golvvärme. Här på övre plan finns även utgång till den härliga takterassen med vy över tomten. I souterrängplan finner ni helkaklad tvättstuga som även är utrustad med wc och dusch och förvaring. Här finner ni även ytterligare stort rum perfekt anpassat som tonårsrum med egen ingång, idag inrett som biorum. Påkostad utemiljö med stora gräsytor samt avgrusade delar med odlingslådor i cortenstål. Stor uppfart mot huset med plats för flera bilar samt anlagd parkering på husets baksida med plats för ytterligare bilar. Huset har genomgått en omfattande renovering/ombyggnation mellan 2017-2021 med t.ex utbyggnation, nytt tak, tilläggsisolering, och ny fasad, nya fönster, omdränering, nydragen el samt matarskåp, fjärrvärmeväxlare m.m och upplevs som ett nyproducerat hus. Här bor ni med närhet till allt ni behöver i vardagen som skolor, förskola mataffär samt gym. Utmärkta pendlingsmöjligheter till Västerås, med bil tar det c.a 17 min och ni har 5 min gångväg till tågstationen. Bostaden kommer säljas förbesiktigad med dolda fel försäkring! Anmäl ert intresse via annonsen (Läs mer hos mäklaren)

  • Premium
Isblocksvägen 16, Hökåsen, Västerås kommun
  • Kommande
Isblocksvägen 16, Hökåsen, Västerås kommun, bild 2
Isblocksvägen 16, Hökåsen, Västerås kommun, bild 3

Isblocksvägen 16

Villa
Hökåsen, Västerås kommun
Pris saknas
137 + 51 m²
4 rum
870 m² tomt

Försprång! Trevlig villa på stor hörntomt med välplanerade utrymmen och smart planerad planlösning. Rymlig uppfart mot groventré och garage med förrådsdel idag inrett som tonårsrum. Fräscht kök med allt man kan önska. Groventré med direkt access till grovkök/tvättstuga samt garage. Villan på totalt 137 +51 kvm rymmer bl.a stort badrum samt gäst-wc. För den stora familjen finns här möjlighet till 4st sovrum och flera sällskapsytor. Magnifik utemiljö mot den uppväxta och välskötta tomten och altanen som blir en förlängning av bostaden. Fiber finns indraget. En härlig villa som präglas av ljus och luft. Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda-Fel Försäkring. Anmäl ert intresse redan idag via vår hemsida (Läs mer hos mäklaren).

  • Premium
Benvägen 38, Bjurhovda, Västerås kommun
  • Kommande

Benvägen 38

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
495 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 1
2 682 kr/mån
12 375 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostad om 39,5 kvm, belägen på första våningen. Denna lägenhet är i absolut toppskick och redo för inflyttning. När du kliver in möts du av en inbjudande hall. Till vänster ligger det välutrustade och smart planerade köket. Längre in i lägenheten finner du ett rymligt badrum komplett med badkar och kombinerat tvätt- och tork. Den nuvarande ägaren har även skapat ett extra rum/sovalkov för ökad funktionalitet. Till lägenheten hör också ett praktiskt källarförråd. Brf Midgård är en ekonomiskt stabil förening som erbjuder en inkluderande avgift. I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV, bredband samt bostadsrättstillägg, vilket gör detta till ett både bekvämt och ekonomiskt fördelaktigt boende. Belåningsgrad om 3 445kr. Boendet är placerat i ett område med utmärkta förbindelser och närhet till både Bjurhovdaskolan och Östra Bjurhovdaskolan. För din dagliga shopping är Coop Konsum inom bekvämt gångavstånd, medan Hälla Shoppingcenter endast är en kort bilfärd bort. Välkommen med din anmälan, vi ses på visning!

Knutsgatan 10C, Centralt, Västerås kommun
  • Kommande
  • Budgivning med BankID pågår
Knutsgatan 10C, Centralt, Västerås kommun, bild 2
Knutsgatan 10C, Centralt, Västerås kommun, bild 3

Knutsgatan 10C

Lägenhet
Centralt, Västerås kommun
Pris saknas
65 m²
2 rum
4 113 kr/mån

Modern och stilren tvåa om hela 65 kvm med egen uteplats. Lägenheten är totalrenoverad och här har inget lämnats åt slumpen. Stilrena detaljer blandas med varma färger vilket ger ett hem att trivas i. Gott om förvaring i rymlig walk in closet som lätt kan användas som ett barnrum. Stilrena materialval och helkaklat badrum med kombinerad tvätt/tork. Fantastisk uteplats med plats för grill, matbord och loungemöbler. Här bor du i lugn miljö med närhet till centralstationen, grönområden och city med dess utbud av butiker, nöjen och restauranger.

  • Premium
  • Uteplats
Tallidsvägen 18, Tallidsvägen 16, Kvicksund, Västerås kommun
  • Kommande

Tallidsvägen 18, Tallidsvägen 16

Villa
Kvicksund, Västerås kommun
8 995 000 kr
190 m²
8 rum
3 679 m² tomt

Varmt välkomna till denna stora Grosshandlarvilla om 190 kvm, placerad mitt i Kvicksunds hjärta. Egen brygga med bastu samt stor tillhörande tomt. Huset är en bit av Kvicksunds historia, sällsynt tillfälle att få möjlighet att förvalta denna plats. Huset andas sekelskifte med sin höga takhöjd samt sina väl tilltagna rum. Genom den fantastiska entrén möts vi av den slående sjöutsikten genom de stora dubbeldörrarna, den fantastiska kakelugnen samt den stora trappen. Huset är genomgående renoverat invändigt 2023 med nya badrum, slipade golv samt helt nya ytskikt på väggar och tak. Nytt stilrent och klassiskt kök, även bergvärme samt fiber är installerat. Fastigheten består av två stora tomter, Tallidsvägen 16 samt 18, med en total yta på 3679 kvm vilket ger en park liknade känsla. Här finns plats och ytor att förverkliga det mesta inom tomt bebyggelse. Detta är en fastighet som måste upplevas på plats, det är mer än ett hem, detta är en livsstil! Kvicksund är en attraktiva villaidyll som ligger vid Mälaren med bad och båtliv. I närheten av bostaden ligger den populära skolan Tegelviken, som har både förskoleklass och årskurs 1-9. Kvicksund erbjuder Sundbyviks golfbana (pay and play). Det finns mataffär, restaurang, pizzeria, café, glassbar, frisör, idrottsplats, gym och padelbana. Kvicksund ligger bra till för pendlare med tåg eller bil till Eskilstuna, Västerås samt Stockholm. Kvicksund är en perfekt plats för barnfamiljen eller ni som vill bo med Mälaren som ständigt närvarande granne. Har finns många härliga promenadstråk i underbara miljöer. Bostadens säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring.

Fogdegatan 4, Karlsdal, Västerås kommun
  • Kommande

Fogdegatan 4

Lägenhet
Karlsdal, Västerås kommun
1 595 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
4 826 kr/mån
22 153 kr/m²

Välkommen till ett drömmigt hem i form av en charmig trea, perfekt belägen bara en halvtrappa upp. Här står ljuset i centrum, omfamnat av en mjuk och välkomnande färgsättning som fyller varje hörn med harmoni och värme. Fönster mot flera håll bjuder in dagsljuset och skapar en ständig känsla av nyvaknad vår. I hjärtat av detta hem finner du ett generöst kök, redo för både festliga middagar och tysta morgonstunder. Badrummet är en ren fristad, helkaklat och uppdaterat 2017 med lyxen av golvvärme, medan det separata tvättrummet tillför en ovärderlig bekvämlighet till vardagen. Ditt nya hem placeras med stadens puls inom enkelt räckhåll, samtidigt som du aldrig är mer än några steg från lugnande grönska. Allt du kan önska ligger precis utanför din dörr, vilket gör detta till den perfekta utgångspunkten för ett liv fyllt av möjligheter.

Spantgatan 4D, Hammarby, Västerås kommun
  • Kommande
Spantgatan 4D, Hammarby, Västerås kommun, bild 2
Spantgatan 4D, Hammarby, Västerås kommun, bild 3

Spantgatan 4D

Lägenhet
Hammarby, Västerås kommun
Pris saknas
38,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 908 kr/mån

Varmt välkomnen till Spantgatan 4D och denna välplanerade tvårumslägenhet i BRF Ankaret! - Låg månadsavgift - Flexibelt tillträde - Ostört läge - Fräscha ytskikt Lägenheten välkomnar er genom en inbjudande hall med generösa avhängningsmöjligheter och praktisk förvaring genom en rymlig garderob. Här erbjuds även ett fullt utrustat kök som uppfyller alla behov. Vidare finner ni ett tilltalande sovrum, ett stilrent badrum samt ett rymligt vardagsrum som rymmer både matplats och sittgrupp. Vardagsrummet leder dessutom ut till en förtjusande balkong med utsikt mot grönområden. Lägenheten är optimalt belägen med närhet till en mångfald av bekvämligheter, inklusive matvaruaffärer, bensinstationer och ett varierat utbud av pizzerior och restauranger. Dessutom erbjuds utmärkta bussförbindelser för enkel och smidig transport. Västerås city kan nås med en avkopplande cykeltur eller en frisk promenad, och Mälaren med sina charmiga promenadstråk ligger inom bekvämt gångavstånd. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
Floragatan 13 C, Vasastaden, Västerås kommun
  • Kommande
Floragatan 13 C, Vasastaden, Västerås kommun, bild 2
Floragatan 13 C, Vasastaden, Västerås kommun, bild 3

Floragatan 13 C

Lägenhet
Vasastaden, Västerås kommun
Pris saknas
92 m²
3 rum
vån 1/3
5 491 kr/mån

Varmt välkommen till Floragatan 13C och denna centrala sekelskifteslägenhet om tre rum och kök på 92 kvm och högt i tak i en vacker byggnad anno 1905! - Funktionell Kakelugn - Närhet till centralstationen - Fräscha ytskikt & Renoverat badrum Denna exklusiva bostad är strategiskt placerad i stadens hjärta och karaktäriseras av en imponerande ljusinsläpp och stora fönsterpartier. Den höga takhöjden förstärker känslan av rymd och ljus i samtliga rum och bevarar samtidigt den tidstypiska atmosfären. Den bevarade klassiska karaktären präglas av vackra original detaljer som kompletteras med moderna bekvämligheter. En fungerande kakelugn utgör både en charmig detalj och bidrar till en inbjudande och avkopplande atmosfär i bostaden. Denna lägenhet utgör det ultimata valet för den som uppskattar tidlös arkitektur och karaktär. Stallhagen erbjuder en trygg och naturskön boendemiljö med elegant utformade byggnader. Dess närhet till centralstationen samt bekvämt gångavstånd till stadens centrum gör det till en attraktiv plats att bo på. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Koordinatvägen 31, Skälby, Västerås kommun
  • Kommande
Koordinatvägen 31, Skälby, Västerås kommun, bild 2
Koordinatvägen 31, Skälby, Västerås kommun, bild 3

Koordinatvägen 31

Radhus
Skälby, Västerås kommun
2 995 000 kr
115 m²
5 rum
6 090 kr/mån
26 043 kr/m²

Välkommen till ett modernt bostadsrättsradhus beläget på eftertraktade och familjevänliga västra Skälby! Nu finns möjligheten att förvärva ett välplanerat radhus i mycket gott skick. Genomgående finner du enhetligt parkettgolv, målade väggar och generöst med naturligt ljus som strömmar in i hela huset. Dessutom finns möjlighet till bekväm parkering på tomten. När du kliver in möts du av en inbjudande hall med gott om plats att hänga av dig och organisera din vardag. På bottenplanet finner du även en praktisk tvättstuga, fullt utrustad med tvätt- och torkmöjligheter, samt ett modernt helkaklat badrum. Det välutrustade HTH-köket lockar med smakfulla materialval och en trevlig matplats. Ett praktiskt förråd finns under trappan. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för både matbord och en bekväm soffgrupp, och härifrån har du direkt tillgång till den underbara uteplatsen, komplett med ett rymligt trädäck och soligt läge. På övervåningen väntar tre rymliga sovrum, ytterligare ett badrum, en klädkammare och ett allrum som går att gör om till ett sovrum vid behov. Västra Skälby är ett säkert och nybyggt område med närhet till skolor, förskolor, Erikslund shoppingområde och Skälby IP för idrottsaktiviteter. Dessutom ligger Västerås city bara en kort bilresa bort. Här får man alla fördelar med att bo i hus ihop och bekvämligheten med en bostadsrättsförening som har det stora ansvaret! Välkommen med din anmälan, vi ses på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Ekevägen 13B, Skiljebo, Västerås kommun
  • Kommande

Ekevägen 13B

Lägenhet
Skiljebo, Västerås kommun
1 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
4 806 kr/mån
26 319 kr/m²

Varmt välkommen till denna unika vindslägenhet med modern karaktär. Stig in i denna unika vindslägenhet där modern design möter charmiga detaljer som synliga takbalkar och en inbjudande kamin. Lägenheten välkomnar dig med ett rymligt och ljust vardagsrum, där högt i tak skapar en luftig atmosfär. Här finns utrymme för både avkoppling och sociala stunder. Lägenheten består av två sovrum och ett extra mindre kontor/sovrum, perfekt för flexibilitet och anpassning efter dina behov. Det helkaklade badrummet med både dusch och badkar, och praktiska tvättmöjligheter finns också tillgängliga. Det moderna och stilrena köket, komplett med tillhörande matplats, bjuder in till kulinariska upplevelser. Från köket når du den privata terrassen/balkongen där grillmöjligheter väntar, perfekt för både lugna kvällar och sociala tillställningar. Lägenheten har ytterligare fördelar, inklusive ett stort källarförråd om cirka 12 m² samt tre kattvindar för ytterligare förvaring . Föreningen, trots sin storlek, är stabil med en förmånlig avgift som inkluderar bredband. För de bilburna finns möjlighet till parkering med laddstolpe för elbil. Välkommen med din anmälan, vi ses på visning!

  • Plus
  • Balkong
Fyrtornsgatan 3C, Lillåudden, Västerås kommun
  • Kommande

Fyrtornsgatan 3C

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
2 195 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 1/6
3 801 kr/mån
46 211 kr/m²

2:a med stor uteplats om ca. 50 m² i vinkel och med del som är inglasad. Mycket trevligt och välplanerat boende i fint skick. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med två utgångar till uteplatsen. Rymligt sovrum, helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. I föreningen finns en gästlägenhet som kan hyras. Bredband ingår i månadsavgiften. Välskött förening med god ekonomi. Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 13