Mäklare Carola Axling

Carola Axling

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Plåtverksgatan 185, Bäckby, Västerås kommun
  • Budgivning pågår

Plåtverksgatan 185

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
1 495 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/4
5 768 kr/mån
15 573 kr/m²

Välplanerad lägenhet om 96 kvm 4 rum och kök i välskött och populär förening. 3 sovrum, kök med rymlig matplats, vardagsrum och 2 badrum varav ett med dusch. Stor terrass med soligt söderläge. BRF Bandverket är en mycket omtyckt och välskött förening med god och stabil ekonomi samt låga avgifter. I huset finns gemensamma lokaler att nyttja för de boende såsom gillestuga, bastu och träningsrum samt en fin tvättstuga. Lägenhetsförråd i markplan. Anmäl er till visningstid via vår hemsida (Läs mer hos mäklaren)

  • Balkong
  • Hiss
Östanbro 9, Östanbro, Västerås kommun

Östanbro 9

Villa
Östanbro, Västerås kommun
2 495 000 kr
159 + 15 m²
6 rum
1 848 m² tomt

Charmigt hus på landet mellan Västerås och Enköping anno 1880. Om- och tillbyggt 2016/2017. Fina tidstypiska bevarade detaljer ger en härlig känsla i denna unika bostad. Huset inrymmer idag en lägenhet med separat entré om 1 r.o.k. I övrigt finns ett rymligt kök, vardagsrum, två sovrum, badrum med tvättavdelning och separat wc. Golvytan i bottenvåningen är uppmätt till ca. 82 kvm och övervåningen till ca. 50 kvm. Gästhus om 27 kvm byggt 2017 med kokvrå, vardagsrum, två sovrum och uteplats. Här finns möjligheter att hyra ut någon av de tre "enheterna" och på så vis finansiera det egna boendet. Bra läge för den som pendlar, med snabb access till E18. Endast 3 km bort finns möjlighet till båtplats. Välkommen på visning!

Kärrbo Klockargård, Kärrbo, Västerås kommun

Kärrbo Klockargård

Tomt
Kärrbo, Västerås kommun
2 000 000 kr
2 500 m² tomt

Nu finns chansen att köpa tomt i Kärrbo! Här ingår anslutningsavgifter till vatten och avlopp. Fiber är framdraget till tomtgräns. Tomterna är belägna i en flack slänt utmed något som kan liknas med en dalgång som tar sin början bakom bygdegården och mynnar ut mot öppna naturbetesmarker i väst. Skogsområdet norr om tomterna planeras att gallras ur för att möjliggöra betesmark, promenadvägar och samtidigt bidra till ett öppnare och ljusare läge för tomt 2-3. Kärrbo är en aktiv by med ganska få bostadshus där Kärrbo kyrka och Prästgård är bygdens centrum. Kärrbo Prästgård är en öppen gård med många olika verksamheter och gårdsbutik. Gården har många besökare året runt men framför allt på anordnade event såsom julmarknader, skördefester och Kärrbodagar. Tomterna ligger centralt i byn bakom Bygdegården som är en samlingsplats för alla som bor i området. Där finns även en mindre lekpark för de mindre. Bra läge endast 20 min från Västerås i natursköna omgivningar och med Mälaren inom räckhåll. Skolskjuts finns i närheten. Passa på att bygga nytt med fördelar såsom låga driftkostnader, låga underhållskostnader, ingen fastighetsavgift i 15 år (minst 8000 kr/år) och inga stora renoveringar. Skapa ditt eget drömboende där du själv väljer hustillverkare!

  • Plus

Visar alla 3