Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Carola Axling

Carola Axling

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Humlegatan 1, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Humlegatan 1

Villa
Gideonsberg, Västerås kommun
5 500 000 kr
136 + 120 m²
6 rum
1 180 m² tomt

Välplanerad 1½-plansvilla med källare. Genomgående renoverad de senaste åren. Rymligt renoverat kök med matrum, ljust och luftigt vardagsrum med öppen spis, 3 sovrum och renoverat badrum. Källarplan med mycket förvaring samt tv-rum, bibliotek/kontor och tvättstuga. Stor altan, utekök, soldäck och pool. Lättskött trädgårdstomt med fint hörnläge mot allmänning. Vidbyggt garage. Fiber. Mycket populärt och barnvänligt område. Nära till skola, dagis, mataffär och endast ett stenkast från city. Välkommen på visning!

  • Plus
Hagalidsvägen 4, Haga, Västerås kommun

Hagalidsvägen 4

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
1 250 000 kr
61,2 m²
2 rum
vån 2/8
4 499 kr/mån
20 425 kr/m²

Ljus välplanerad tvåa på andra våningen i 55+ boende med hiss. Genomgående fint skick med renoverat kök och badrum. Bra läge med inglasad balkong i söder. Tryggt och bra boende i trivsam förening där flera gemensamma aktiviteter anordnas!

  • Balkong
  • Hiss
Adolf zethelius gata 3, Bäckby, Västerås kommun

Adolf zethelius gata 3

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
755 000 kr
65 m²
2 rum
vån 6/6
4 375 kr/mån
11 615 kr/m²

Välplanerad 2:a som idag används som en "liten" 3:a. Badrum renoverat 2021. Högst upp i huset med fin utsikt och inglasad balkong i söder. Välskött förening med stabil ekonomi. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Polstjärnegatan 47, Vetterstorp, Västerås kommun

Polstjärnegatan 47

Lägenhet
Vetterstorp, Västerås kommun
995 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 464 kr/mån
12 360 kr/m²

Varmt välkommen till Polstjärnegatan 47 och denna trevliga och välplanerade lägenhet helt utan insyn! Lägenheten fördelar sina 80,5 kvadratmeter över en rymlig hall med klädkammare, ett badrum med dusch och tvättmaskin samt en separat gäst-wc. Vidare finner vi två väl tilltagna sovrum med garderobsvägg i det ena, följt av köket byggt i vinkel med plats för mindre matgrupp. Vardagsrummet är rymligt med härligt ljusinsläpp genom fönsterpartier och med utgång till stor härlig balkong i söder. Här finns möjlighet att sätta sin egen prägel och tillträdet kan anpassas efter önskemål. Stabil och välskött förening, läs mer på http://www.vetterstorp1.se/ Välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Älbyvägen 16G, Älby Hagar, Västerås kommun

Älbyvägen 16G

Tomt
Älby Hagar, Västerås kommun
1 875 000 kr
2 396 m² tomt

Nu finns chansen att köpa sista tomten i Älby hagar! En av de största tomterna om hela 2 396 kvm. Här ingår anslutningsavgifter till vatten och avlopp. Fiber och el är framdraget till tomtgräns. Bo på landet, med närhet till stadens utbud och möjligheter. Här har du din drömtomt i ett härligt område mellan Irsta och Gäddeholm. Natursköna omgivningar med åkrar, ängar, skogar, rikt djurliv och Mälaren inom räckhåll. Mycket bra läge endast 1 mil från Västerås och 7 min med bil till Hälla. Skolskjuts finns i närheten och bra pendlingsläge nära påfarten till E18. Passa på att bygga nytt med fördelar såsom låga driftkostnader, låga underhållskostnader, ingen fastighetsavgift i 15 år (minst 8000 kr/år) och inga stora renoveringar. Skapa ditt eget drömboende där du själv kan välja stil, färger och material. Välkommen!

  • Plus
Kärrbo Klockargård, Kärrbo, Västerås kommun

Kärrbo Klockargård

Tomt
Kärrbo, Västerås kommun
2 000 000 kr
2 500 m² tomt

Nu finns chansen att köpa tomt i Kärrbo! Här ingår anslutningsavgifter till vatten och avlopp. Fiber är framdraget till tomtgräns. Tomterna är belägna i en flack slänt utmed något som kan liknas med en dalgång som tar sin början bakom bygdegården och mynnar ut mot öppna naturbetesmarker i väst. Skogsområdet norr om tomterna planeras att gallras ur för att möjliggöra betesmark, promenadvägar och samtidigt bidra till ett öppnare och ljusare läge för tomt 2-3. Kärrbo är en aktiv by med ganska få bostadshus där Kärrbo kyrka och Prästgård är bygdens centrum. Kärrbo Prästgård är en öppen gård med många olika verksamheter och gårdsbutik. Gården har många besökare året runt men framför allt på anordnade event såsom julmarknader, skördefester och Kärrbodagar. Tomterna ligger centralt i byn bakom Bygdegården som är en samlingsplats för alla som bor i området. Där finns även en mindre lekpark för de mindre. Bra läge endast 20 min från Västerås i natursköna omgivningar och med Mälaren inom räckhåll. Skolskjuts finns i närheten. Passa på att bygga nytt med fördelar såsom låga driftkostnader, låga underhållskostnader, ingen fastighetsavgift i 15 år (minst 8000 kr/år) och inga stora renoveringar. Skapa ditt eget drömboende där du själv väljer hustillverkare!

  • Plus

Visar alla 6