Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Carola Axling

Carola Axling

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra utanbygatan 22, Centralt, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
Västra utanbygatan 22, Centralt, Västerås kommun, bild 2
Västra utanbygatan 22, Centralt, Västerås kommun, bild 3

Västra utanbygatan 22

Lägenhet
Centralt, Västerås kommun
2 700 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/3
6 653 kr/mån
31 765 kr/m²

Välkommen till Västra Utanbygatan 22! En mycket välplanerad 4:a i hjärtat av city. - Sekelskifteslägenhet med vackra fönsterpartier. - Tillgång till gym, uteplats med utekök samt samlingslokal. - Oslagbart läge med närhet till både universitet och city Direkt när du stiger in i denna underbara lägenhet möts du av en rymlig hall som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Vardagsrum med öppen spis och vackra fönsterpartier. Här kan du njuta av soliga eftermiddagar eller mysiga kvällar med en tänd brasa. Det finns hela 3 sovrum varav ett är mindre. Kök med plats för matbord och rymligt helkaklat badrum med badkar. Lägenheten har även ett rejält förråd som nås från ett av sovrummen och som med fördel kan inredas. I bostadsrättsföreningen finns även tillgång till ett gym, samlingslokal med hobbydel och en uteplats på innergården med utekök. Läget är oslagbart! Ni bor mitt i händelsernas centrum med stadens alla bekvämligheter inpå knuten. Universitetet och kommunikationer nås på ett kick. Mycket bra läge för den som pendlar. Detta är en bostad ni absolut inte vill missa. Perfekt för den som vill bo centralt i en ljus välplanerad och funktionell bostad. Anmäl er till visningstid via bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren).

  • Premium
Tångsta 2, Harkie, Västerås kommun

Tångsta 2

Fritidshus
Harkie, Västerås kommun
395 000 kr
22 + 15 m²
2 rum
2 000 m² tomt

Fritidshus på arrendetomt med Mälaren inom räckhåll. Storstuga med vedspis, gäststuga med sovrum och wc med förbränningstoalett, förråd och garage. Naturtomt med ostört läge om ca 2 000 kvm. Allt lösöre ingår inklusive en båt(Sjöbris från -80). Här är naturen din närmsta granne och det är cykelavstånd till både bad- och båtbrygga och även Frösåkers golfbana. Välkommen på visning!

Malmabergsgatan 81C, Haga, Västerås kommun
Malmabergsgatan 81C, Haga, Västerås kommun, bild 2
Malmabergsgatan 81C, Haga, Västerås kommun, bild 3

Malmabergsgatan 81C

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
1 125 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 712 kr/mån
19 231 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet på grönskande Haga omgiven av lugna villakvarter. Direkt ni kliver över tröskeln så möts ni av en genuin känsla från denna trevliga bostad. En välplanerad lägenhet med renoverade ytskikt 2022. Njut av rymlig inglasad balkong i sydvästligt läge, stort sovrum med klädkammare, ljust kök med matplats och stort vardagsrum. Detta är en bostad att trivas i. Stabil och bra förening med låg avgift! På Haga bor ni med närhet till mataffärer, restauranger och kommunikation. Behagligt avstånd till city med dess utbud av butiker och restauranger bara en cykeltur bort. Anmäl er till visning under bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren).

  • Premium
  • Balkong
Kärrbo Klockargård, Kärrbo, Västerås kommun

Kärrbo Klockargård

Tomt
Kärrbo, Västerås kommun
1 875 000 kr
2 500 m² tomt

Nu finns chansen att köpa tomt i Kärrbo! Här ingår anslutningsavgifter till vatten och avlopp. Fiber är framdraget till tomtgräns. Tomterna är belägna i en flack slänt utmed något som kan liknas med en dalgång som tar sin början bakom bygdegården och mynnar ut mot öppna naturbetesmarker i väst. Skogsområdet norr om tomterna planeras att gallras ur för att möjliggöra betesmark, promenadvägar och samtidigt bidra till ett öppnare och ljusare läge för tomt 2-3. Kärrbo är en aktiv by med ganska få bostadshus där Kärrbo kyrka och Prästgård är bygdens centrum. Kärrbo Prästgård är en öppen gård med många olika verksamheter och gårdsbutik. Gården har många besökare året runt men framför allt på anordnade event såsom julmarknader, skördefester och Kärrbodagar. Tomterna ligger centralt i byn bakom Bygdegården som är en samlingsplats för alla som bor i området. Där finns även en mindre lekpark för de mindre. Bra läge endast 20 min från Västerås i natursköna omgivningar och med Mälaren inom räckhåll. Skolskjuts finns i närheten. Passa på att bygga nytt med fördelar såsom låga driftkostnader, låga underhållskostnader, ingen fastighetsavgift i 15 år (minst 8000 kr/år) och inga stora renoveringar. Skapa ditt eget drömboende där du själv väljer hustillverkare!

  • Plus
Liegatan 48, Hammarby, Västerås kommun

Liegatan 48

Radhus
Hammarby, Västerås kommun
2 495 000 kr
103 m²
4 rum
142 m² tomt

Radhus på friköpt hörntomt med fantastisk trädgård i söder, insynsskyddad med uteplats och pool. Bra planlösning och smakfullt renoverat de senaste åren. Rymligt modernt kök med köksö. Helkaklat badrum med duschkabin och tvättstapel. Ljust och luftigt vardagsrum och 3 sovrum. Välskött samfällighet med gemensam lekplats och fotbollsplan. Förråd och trädgårdsskjul på tomten och garage i länga. Trevligt och barnvänligt boende!

Solbacken 7, Kvicksund, Västerås kommun

Solbacken 7

Fritidshus
Kvicksund, Västerås kommun
4 975 000 kr
72 m²
2 rum
1 901 m² tomt

På första parkett med fantastisk mälarutsikt finner ni detta mysiga fritidshus med åretrunt standard. Direkt nedanför tomten finns egen bad- och båtbrygga samt sjöbod/förråd som delas med 2 grannar. Ett unikt tillfälle att förvärva en fastighet med fantastisk utsikt! Här finns alla möjligheter för den som letar efter ett extraordinärt läge! Kvicksund är en härlig boendemiljö med närhet till bad samt trevliga utflyktsmål som till exempel Strömsholm, Jordmarkens naturreservat och pittoreska Borgåsund med två fina restauranger och bad. Inom bekvämt avstånd finns en fin ICA-närbutik, gym och tågstation med avgångar till både Västerås och Eskilstuna. Närhet till flera förskolor samt Tegelvikens grundskola 1-9.

Brånsta 7, Brånsta, Västerås kommun

Brånsta 7

Gård/Skog
Brånsta, Västerås kommun
5 600 000 kr
205 m²
4 ha tomt

Välskött avstyckad gård om 4,35 ha med fantastiskt mangårdsbyggnad från sekelskiftet. Renoverat med många originaldetaljer bevarade såsom kakelugnar och breda golvtiljor. Representativt boende med rejäla sällskapsytor och stor inglasad veranda. På gården finns även en ladugårdsbyggnad där man tidigare bedrev strutsuppfödning, idag är en del inredd som mekanisk verkstad, loge som inrymmer bl.a. en bilverkstad med lyft, magasin med festlokal och isolerad verkstad lämplig för svetsning. Gästhus/tonårsrum, hönshus, lusthus, drängstuga och fristående garage. Stor trädgård med flera sittplatser och egen fotbollsplan. En gård med möjligheter för den som vill ha utrymme för hobby, djurhållning eller företagsverksamhet. Fiber beställt. Vackert lantligt läge mellan Västerås och Sala.

Verkstadsgatan 8B, Tillberga, Västerås kommun

Verkstadsgatan 8B

Villa
Tillberga, Västerås kommun
4 500 000 kr
160 m²
5 rum
837 m² tomt

Med bra läge i Tillberga ligger denna moderna och nyproducerade villa 2022. Huset om 160 kvm är välplanerat med generösa sällskapsytor, ryggåstak och praktisk planlösning. Tvättstuga med groventré. Fyra rogivande sovrum och två fullt utrustade badrum. Vardagsrum med utgång till altan och trädgård i soligt sydvästläge. Genomgående slipat betonggolv och målade väggar. Vattenburen golvvärme. Smakfullt med ljus färgsättning, här är det bara att flytta in och trivas. Mycket barnvänligt med förskola, skola (F-9), badhus, sporthall mm i området.

Tidö 26, Rytterne, Västerås kommun

Tidö 26

Fritidshus
Rytterne, Västerås kommun
995 000 kr
42 m²
3 rum
3 204 m² tomt

Ett gammalt soldattorp beläget två avtagsvägar till höger innan avfarten till Tidö och man kör tills skogsvägen tar slut. Stugan består av ett rum och kök med fungerande vedspis och el samt även ett litet tillbyggt rum med egen ingång. Vattenpump finns intill ytterdörren. Utöver utedass finns på tomten en stor vedbod med jordkällare och ett möblerbart loft. Tomtytan som är 3 204 kvm ger utrymme för eventuell önskad vidareutveckling. Avstånd från Västerås 15 minuter. Välkommen till visning!

  • Plus

Visar alla 9