Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anders Carlsson

Anders Carlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Verksgatan 7, Lillåudden, Västerås kommun

Verksgatan 7

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 875 000 kr
76 m²
3 rum
5 524 kr/mån
37 829 kr/m²

Trea med generösa ytor och dubbla balkonger, en i västerläge mot Verksgatan och en i öster mot den mysiga innergården. Smakfull inredning i kök och bad, där främst vitt och grått skapar den perfekta grunden i ditt hem. I det helkaklade badrummet har du din egen tvätt & tork och bra med förvaring. Genomgående ekparkett ger en enhetlighet som skapar lugn. I hallen ligger klinker - praktiskt och snyggt! Walk-in-closet vid stora sovrummet? Jajemen! Lägenheten är inflyttningsklar och tillträde sker efter överenskommelse. På Lillåudden bor du i en idyllisk miljö på en udde nära staden, Mälaren och naturen. Här lever du ett bekvämt vardagsliv med allt du behöver på nära håll och en aktiv fritid med promenadstråk längs Mälaren, mysiga fik och bra restauranger. I Västerås finns ett rikt fritidsliv och en levande stadskärna. Tåg, buss och även båttrafiken ut till Mälaröarna ligger inte mer än ett stenkast bort. En cykel- och gångbro förbinder udden med fastlandet och är din genväg till city och Västerås resecentrum, där finns transporter med tåg, buss och taxi. Via bron går du snabbt till Östra Hamnen och färjekajen med ett stort utbud av restauranger. Några minuter till så är du i city och här finns ett bra shoppingutbud som mixas med kultur och historia längs gator, torg och parker. Går du mot Öster Mälarstrand når du först actionbadet Kokpunkten och Steam hotell. På sommarhalvåret lägger färjan Elba till vid den nya bryggan på Öster Mälarstrand för en rundtur på Mälaren. Inom gångavstånd finns flera av Västerås träningsanläggningar och gym. Vidare en kort promenad åt sydväst hittar du Lögarängsbadet som är en toppmodern träningsanläggning med 50-metersbassäng, hoppbassäng, barnbad, varmpool och restaurang. Här finns även ett fullt utrustat gym med aktivitetssal för olika typer av gruppträning. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Brf Barkarö Hage, Barkarö, Västerås kommun
  • 5 lediga bostäder

Brf Barkarö Hage

Radhus
Barkarö, Västerås kommun
OBOS i Sverige
fr. 3 395 000 kr
105 m²
5 rum
5 991 kr/mån

I mysiga Barkarö, strax söder om Västerås, har du nu chans att uppfylla bostadsdrömmen i ett nybyggt parhus med villakänsla. I Brf Barkarö Hage planerar vi för parhus på 105 kvadratmeter i två plan. På nedervåningen hittar du kök, matplats och vardagsrum, samt ett helkaklat badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Övervåningen har flexibel planlösning så här har du möjlighet att välja mellan två, tre eller fyra sovrum. Du får även ett helkaklat badrum med badkar där du kan varva ner och koppla av efter en lång dag! Tomten är extra generös i storlek och trädgården i söderläge vetter mot ett lummigt skogsbryn. Du får även en egen uteplats med trädäck. Detta ger en härlig villakänsla, samtidigt som du kan njuta av ett lättskött boende i bekväm bostadsrättsform. Här bor du nära naturen i ett lugnt område med både förskolor och skolor. Och om stadslivet lockar mer är du inne i centrala Västerås på tio minuter med bil eller 20 minuter med buss. Välkommen till Brf Barkarö Hage!

  • Nybyggnadsprojekt
Vegagatan 3D, Vega, Västerås kommun
  • Tis 9 apr kl 18:00
Vegagatan 3D, Vega, Västerås kommun, bild 2
Vegagatan 3D, Vega, Västerås kommun, bild 3

Vegagatan 3D

Lägenhet
Vega, Västerås kommun
995 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/3
3 461 kr/mån
24 268 kr/m²

Välplanerad tvåa med mycket bra läge. Genomgående klinker/parkett/laminatgolv och rogivande färgsättning i hela lägenheten. Välplanerat kök med fräscha vitvaror och vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Mysig balkong mot grönområde i soligt västerläge. Välskött förening med bra underhåll och låg avgift. Gott om förvaring i både klädkammare samt garderober. Mycket bra läge nära Rocklunda, kommunikationer och city.

  • Premium
  • Balkong
Fyrtornsgatan 5B, Lillåudden, Västerås kommun

Fyrtornsgatan 5B

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
1 885 000 kr
59 m²
2 rum
4 432 kr/mån
31 949 kr/m²

Med en takhöjd lite högre än vanligt välkomnar denna rymliga gaveltvåa med stor balkong i söderläge på ca 10 kvm mot Fyrtornsgatan. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med ljusinsläpp från två väderstreck. Helkaklat badrum med vädringsfönster och stort sovrum med plats för både säng och skrivbord. Från hallen är det ingång till ett förråd/klädkammare som förslagsvis även kan nyttjas till ett mindre kontor. Externt förråd tillhör bostaden. Lägenheten är inflyttningsklar och tillträde sker efter överenskommelse. På Lillåudden bor du i en idyllisk miljö på en udde nära staden, Mälaren och naturen. Här lever du ett bekvämt vardagsliv med allt du behöver på nära håll och en aktiv fritid med promenadstråk längs Mälaren, mysiga fik och bra restauranger. I Västerås finns ett rikt fritidsliv och en levande stadskärna. Tåg, buss och även båttrafiken ut till Mälaröarna ligger inte mer än ett stenkast bort. En cykel- och gångbro förbinder udden med fastlandet och är din genväg till city och Västerås resecentrum, där finns transporter med tåg, buss och taxi. Via bron går du snabbt till Östra Hamnen och färjekajen med ett stort utbud av restauranger. Några minuter till så är du i city och här finns ett bra shoppingutbud som mixas med kultur och historia längs gator, torg och parker. Går du mot Öster Mälarstrand når du först actionbadet Kokpunkten och Steam hotell. På sommarhalvåret lägger färjan Elba till vid den nya bryggan på Öster Mälarstrand för en rundtur på Mälaren. Inom gångavstånd finns flera av Västerås träningsanläggningar och gym. Vidare en kort promenad åt sydväst hittar du Lögarängsbadet som är en toppmodern träningsanläggning med 50-metersbassäng, hoppbassäng, barnbad, varmpool och restaurang. Här finns även ett fullt utrustat gym med aktivitetssal för olika typer av gruppträning. Riksbyggens trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Lydia Wahlströms väg 44, Barkarö , Västerås kommun

Lydia Wahlströms väg 44

Radhus
Barkarö , Västerås kommun
OBOS i Sverige
3 395 000 kr
105 m²
5 rum
5 992 kr/mån
32 333 kr/m²

Flytta in i nybyggt och lättskött bostadsrättshus med villakänsla lagom till julen 2024! Stor, studsmattevänlig trädgård i söderläge, färdigbyggd altan, uppfart med carport och plats för två bilar (och en massa prylar). Här bor du grönt och insynsfritt med en generös gräsmatta som möter lummigt skogsbryn i tomtgräns. Dessutom kan du välja hur många sovrum just du behöver, två, tre eller kanske fyra? Och du, Barkarö Hage ligger bara en mil söder om Västerås centrum, så 10 minuter med bil, 20 minuter med buss och på en frisk cykelturs avstånd! Kontakta mäklaren så berättar vi mer!

  • Nyproduktion
  • Vintern -24/25
  • Uteplats
Brf Sjömärket, Lillåudden, Västerås kommun
  • 2 lediga bostäder

Brf Sjömärket

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 1 885 000 kr
59-76 m²
2-3 rum
4 432 kr/mån

På Lillåudden välkomnar inflyttningsklara Brf Sjömärket, ett nytt hållbart kvarter mellan Sjömärkesgatan/Verksgatan/Fyrtornsgatan som omfattar ett Svanmärkt lamellhus med fem trapphus där de översta våningarna är indragna mot norr, väster och söder och mot väster har vi även, utöver indragningen valt att ta bort en våning, vilket gör att vi släpper vi in mer sol till kringliggande bebyggelse och får in mer kvällsljus på föreningens gemensamma och privata innergård. Den trivsamma privata gården är upphöjd och ligger ovanpå garaget och kan nås från alla trapphus via hiss eller trappor. På innergården finns ett gemensamt orangeri med loungemöbler och utanför orangeriet finns sittplatser i solen och en gemensam grill. Gården inrymmer även gångstråk, pergola och privata uteplatser. I föreningen finns även tillgång till en övernattningslägenhet på 35 kvm med gott om sängplatser, kök och badrum. Här kan dina långväga gäster sova gott. Lägenheterna har sociala planlösningar med funktion och stilfullhet i centrum, både vad gäller planering och materialval och så gott som alla bostäder har balkong. Interiört är det ljust vitmålade väggar, klinker vid hall som övergår till behagliga Svanenmärkta trägolv som breder ut sig i hela lägenheten, trendigt ljusgrått kök från Marbodal med rostfria vitvaror och helkaklat badrum med dusch och tvätt och tork. I Brf Sjömärket bor du i en modern och nyproducerad bostad på en halvö i Mälaren, nära både natur och stadspuls. En gångbro förbinder udden med fastlandet och är din genväg till city och tågstationen Via bron går du snabbt till Östra Hamnen och färjekajen med ett stort utbud av restauranger. Lillåudden är ett populärt område med närhet till både den fridfulla naturen runt Mälaren och tempot inne i city. Här kan du börja morgonen med en löprunda längs vattnet och fortsätt med ett dopp i det blå. Du har bara cirka sju minuters promenad från stadskärnans myllrande folkliv och stora utbud med caféer, restauranger och konserthus. Här erbjuder vi inflyttningsklara bostäder med närhet till Mälarens lugn och stadens puls. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 6