Mäklare Anders Carlsson

Anders Carlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Sjömärkesgatan 6A, Lillåudden, Västerås kommun

Sjömärkesgatan 6A

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

3 195 000 kr

76 m²

3 rum

4 850 kr/mån

42 039 kr/m²

Toppentrea två trappor upp med två rymliga balkonger, en mot Sjömärkesgatan och en i söder mot den mysiga innergården. Vilket väderstreck passar dig bäst? Smakfull inredning i kök och bad, där främst vitt och grått skapar den perfekta grunden i ditt hem. I det helkaklade badrummet har du din egen tvätt & tork och bra med förvaring. Genomgående ekparkett ger en enhetlighet som skapar lugn. Walk-in closet finns i anslutning till det stora sovrummet. Preliminär inflyttning senhösten 2023. På Lillåudden bor du i en idyllisk miljö – på en udde nära staden, Mälaren och naturen. Här lever du ett bekvämt vardagsliv med allt du behöver på nära håll och en aktiv fritid med promenadstråk längs Mälaren, mysiga fik och bra restauranger. I Västerås finns ett rikt fritidsliv och en levande stadskärna. Tåg, buss och även båttrafiken ut till Mälaröarna ligger inte mer än ett stenkast bort. En cykel- och gångbro förbinder udden med ”fastlandet” och är din genväg till city och Västerås resecentrum, där finns transporter med tåg, buss och taxi. Via bron går du snabbt till Östra Hamnen och färjekajen med ett stort utbud av restauranger. Några minuter till så är du i city och här finns ett bra shoppingutbud som mixas med kultur och historia längs gator, torg och parker. Går du mot Öster Mälarstrand når du först actionbadet Kokpunkten och Steam hotell. På sommarhalvåret lägger färjan Elba till vid den nya bryggan på Öster Mälarstrand för en rundtur på Mälaren. Inom gångavstånd finns flera av Västerås träningsanläggningar och gym. Vidare en kort promenad åt sydväst hittar du Lögarängsbadet som är en toppmodern träningsanläggning med 50-metersbassäng, hoppbassäng, barnbad, varmpool och restaurang. Här finns även ett fullt utrustat gym med aktivitetssal för olika typer av gruppträning. Välkommen till din nya verklighet! Riksbyggens trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Södra Ringvägen 2E, Östermalm, Västerås kommun
Södra Ringvägen 2E, Östermalm, Västerås kommun, bild 2
Södra Ringvägen 2E, Östermalm, Västerås kommun, bild 3

Södra Ringvägen 2E

Lägenhet
Östermalm, Västerås kommun

2 750 000 kr

76 m²

3 rum

4 941 kr/mån

36 184 kr/m²

Välplanerad och rymlig trea i absolut toppskick. Lägenheten är placerad på våning 6 av 8 vilket ger avskildhet och luft. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas extra rymd. Lägenheten präglas av ljus och neutral färgsättning, genomgående parkettgolv och hög standard på materialvalen. Här är det bara att flytta in och trivas! Två sovrum varav ett med skjutgarderob och smart klädkammare med fönster som kan användas som hemmakontor. Gott om förvaring i flertalet garderober. Inglasad balkong i soligt sydvästläge. Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och komfortvärme på golvet. Välskött förening. Centralt läge med närhet till allt vad city erbjuder, centralstationen, och snabb access till E18.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sjömärkesgatan 6B, Lillåudden, Västerås kommun

Sjömärkesgatan 6B

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

1 725 000 kr

44 m²

2 rum

3 339 kr/mån

39 205 kr/m²

Välplanerad tvåa med öppen, social planlösning och separat sovrum. Från vardagsrummet är det utgång till härlig balkong om 9 kvm med vy mot Sjömärkesgatan. Smakfullt kök från Marbodal med rostfria vitvaror. Köksluckor i ljusgrått med vita stående kakelplattor av modell större och mörkgrå laminatbänkskiva med skifferstruktur. Bra förvaringsmöjligheter i klädkammare/förråd och helkaklat badrum med tvättavdelning. Preliminär inflyttning senhösten 2023. På Lillåudden bor du i en idyllisk miljö – på en udde nära staden, Mälaren och naturen. Här lever du ett bekvämt vardagsliv med allt du behöver på nära håll och en aktiv fritid med promenadstråk längs Mälaren, mysiga fik och bra restauranger. I Västerås finns ett rikt fritidsliv och en levande stadskärna. Tåg, buss och även båttrafiken ut till Mälaröarna ligger inte mer än ett stenkast bort. En cykel- och gångbro förbinder udden med ”fastlandet” och är din genväg till city och Västerås resecentrum, där finns transporter med tåg, buss och taxi. Via bron går du snabbt till Östra Hamnen och färjekajen med ett stort utbud av restauranger. Några minuter till så är du i city och här finns ett bra shoppingutbud som mixas med kultur och historia längs gator, torg och parker. Går du mot Öster Mälarstrand når du först actionbadet Kokpunkten och Steam hotell. På sommarhalvåret lägger färjan Elba till vid den nya bryggan på Öster Mälarstrand för en rundtur på Mälaren. Inom gångavstånd finns flera av Västerås träningsanläggningar och gym. Vidare en kort promenad åt sydväst hittar du Lögarängsbadet som är en toppmodern träningsanläggning med 50-metersbassäng, hoppbassäng, barnbad, varmpool och restaurang. Här finns även ett fullt utrustat gym med aktivitetssal för olika typer av gruppträning. Välkommen till din nya verklighet! Riksbyggens trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Fyrtornsgatan 5A, Lillåudden, Västerås kommun

Fyrtornsgatan 5A

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

2 995 000 kr

76 m²

3 rum

4 747 kr/mån

39 408 kr/m²

Trea med balkong i söderläge. 76 smakfullt inredda m², med genomgående ekparkett som skapar enhetlighet och lugn. I entrén ligger klinker - praktiskt och snyggt! Denna genomgående lägenhet är välplanerad och har gott om förvaring. I det stora sovrummet finns en walk-in-closet. Kök- och badrumsinredning i främst vitt och grått ger dig den perfekta basen när du inreder ditt nya hem. I det helkaklade badrummet har du din egen tvätt och tork och bra förvaring i kommod, spegelskåp och väggskåp. Preliminär inflyttning senhösten 2023. På Lillåudden bor du i en idyllisk miljö – på en udde nära staden, Mälaren och naturen. Här lever du ett bekvämt vardagsliv med allt du behöver på nära håll och en aktiv fritid med promenadstråk längs Mälaren, mysiga fik och bra restauranger. I Västerås finns ett rikt fritidsliv och en levande stadskärna. Tåg, buss och även båttrafiken ut till Mälaröarna ligger inte mer än ett stenkast bort. En cykel- och gångbro förbinder udden med ”fastlandet” och är din genväg till city och Västerås resecentrum, där finns transporter med tåg, buss och taxi. Via bron går du snabbt till Östra Hamnen och färjekajen med ett stort utbud av restauranger. Några minuter till så är du i city och här finns ett bra shoppingutbud som mixas med kultur och historia längs gator, torg och parker. Går du mot Öster Mälarstrand når du först actionbadet Kokpunkten och Steam hotell. På sommarhalvåret lägger färjan Elba till vid den nya bryggan på Öster Mälarstrand för en rundtur på Mälaren. Inom gångavstånd finns flera av Västerås träningsanläggningar och gym. Vidare en kort promenad åt sydväst hittar du Lögarängsbadet som är en toppmodern träningsanläggning med 50-metersbassäng, hoppbassäng, barnbad, varmpool och restaurang. Här finns även ett fullt utrustat gym med aktivitetssal för olika typer av gruppträning. Välkommen till din nya verklighet! Riksbyggens trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Aberga byväg 35, Aberga, Västerås kommun

Aberga byväg 35

Villa
Aberga, Västerås kommun

2 995 000 kr

93 m²

3 rum

713 m² tomt

Välplanerad 1-plansvilla från Aneby Hus i mysiga Aberga. Väldisponerad planlösning med generösa sällskapsytor, kök öppet mot vardagsrum med mysig braskamin. Två rogivande sovrum och helkaklat badrum med tvätt och tork. Vattenburen golvvärme i hela huset. Inglasat uterum med infravärme och altan med markis. Stor lättskött trädgårdstomt i soligt västerläge. Vidbyggt varmgarage med automatisk port och tillhörande förråd.

Stensbo 1, Gesala, Västerås kommun
Stensbo 1, Gesala, Västerås kommun, bild 2
Stensbo 1, Gesala, Västerås kommun, bild 3

Stensbo 1

Villa
Gesala, Västerås kommun

2 425 000 kr

102 m²

3 rum

1 654 m² tomt

Välkomna till en riktig pärla på landet. Insynsskyddat och lugnt läge med skogen och naturen in på husknuten. Ombyggt soldattorp från 1800-talet med bevarad äldre charm. Vardagsrum med ca 5 meter till taknock och täljstenskamin. Lantkök med murad öppen spis och vedspis i gjutjärn. Hall med gott om förvaring med stort fönsterparti som vetter mot altanen och trädgården i soligt söderläge. Stor trädgårdstomt på 1654 kvm med ytor för lek och spel. Huset säljs förbesiktat med dolda fel försäkring. För mer information kontakta ansvarig mäklare.

 • Premium
Brf Sjömärket, Lillåudden, Västerås kommun
 • 3 lediga bostäder

Brf Sjömärket

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

1 725 000 kr

76 m²

3 rum

3 339 kr/mån

Välkommen till din nya verklighet i Brf Sjömärket! Preliminär inflyttning blir senhösten 2023. Vi bygger 80 smakfullt inredda bostadsrättslägenheter på populära Lillåudden i centrala Västerås. I kvarteret Sjömärkesgatan/Verksgatan/Fyrtornsgatan, på vår sista tomt på Lillåudden, bygger vi nu Brf Sjömärket. En Svanenmärkt bostadsrättsförening som har granskats ur ett livscykelperspektiv med omtanke om människa och miljö. I denna populära stadsdel har du alltid Mälarens glittrande vatten runt knuten samtidigt som du har närhet till Västerås centrums hela utbud av butiker och restauranger – det bästa av två världar helt enkelt. I huset som utgör Brf Sjömärket skapar vi verkligen rum för hela livet, mot norr, väster och söder är översta våningarna indragna. Mot väster har vi utöver indragningen även valt att ta bort en våning. På så sätt släpper vi in mer sol till kringliggande bebyggelse och mer kvällsljus till gården. Bland de 80 moderna och välplanerade lägenheterna hittar du både den lilla ettan med sovalkov och den rymliga femrummaren med både balkong och privat terrass. Däremellan finns självklart ytsmarta tvåor, trivsamma treor och fantastiska fyror med den uppskattade extra gäst-WC:n. Storlekarna är mellan 35 och 118 m². Lägenheterna är smakfullt inredda med material och färgval som skapar den perfekta grunden i din nya bostad. Det är din personliga smak och dina inredningsdetaljer som sedan skapar ditt drömhem. I köket samsas ljusgråa luckor med ett vitt, blankt, stående kakel av modell större, en praktisk laminatskiva med fin skifferstruktur och rostfria vitvaror. Handtagen är kromade. Lägenheten har genomgående trägolv förutom i entrén där vi valt ett mörkgrått klinker – praktiskt och snyggt! I det helkaklade badrummet i grått och vitt har du självklart din egen tvätt & tork och gott om förvaring i kommod, spegelskåp och väggskåp.

 • Nybyggnadsprojekt
Bråstaborgsgatan 18, Bråstaborg, Sala kommun

Bråstaborgsgatan 18

Villa
Bråstaborg, Sala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sala

4 995 000 kr

165 m²

6 rum

770 m² tomt

Nybyggd familjevilla 2022 om ca 165 kvm. Här möts ni av gott om utrymme och en spännande sällskapsdel med en takhöjd på närmare 5 m i anslutning till köket. Direkt i hallen finns tvättstuga och en rymlig klädkammare, härefter följer sällskapsdelen med vardagsrum. Här finns också trappan upp till det övre planet. Från vardagsrummet finns utgång till den träbelagda altanen. Intill vardagsrummet ligger köket som har en öppen planlösning mot vardagsrummet och en matplats för 8-10 personer. Huset har två sovrumsdelar. Den ena sovrumsdelen ligger på entréplanet med ett större samt ett mindre sovrum, båda lämpligt belägna i anslutning till wc med dusch. Den andra sovrumsdelen ligger på övre planet där det finns två sovrum. På det övre planet finns även ett stort allrum (möjligt att göra om till sovrum), ett badrum och en ordentlig klädkammare. Carport och förråd ligger i anslutning till huset. Här bor du toppmodernt med extremt låga driftskostnader, mitt i naturen men endast 1 km till Sala centrum. Funktionella Hus präglas av en naturnära känsla, exteriört finner du en grundmålad panel och plåttak samt interiört genomgående Kährs ekparkett, italiensk klinkersten och i övrigt påkostade materialval. Marbodal-kök med komplett Siemens utrustning, Svedbergs badrumsinredning och golvvärme på både bottenplan och övervåning genom Nibe värmepump med värmeåtervinning.

 • Nyproduktion
Skällby 21, null, Hallstahammars kommun

Skällby 21

Villa
Hallstahammars kommun

1 450 000 kr

95 m²

3 rum

1 650 m² tomt

Varmt välkommen till Skällby 21 och denna lantliga villa på ett plan om 95 väldisponerade kvm. Här finner vi två ljusa och luftiga sovrum, ett stort vardagsrum med kamin och utgång till bostadens delvis inglasade altan. Vidare nås vi av det rymliga köket med tacksamma arbetsytor där plats för hela familjen att slå sig till bords intill fönsterparti erbjuds följt av tvättstuga och badrum. Utöver detta återfinns en stuga/ungdomsrum om 16 kvm med fräscha ytskikt, el och uppvärmning. Huset säljs förbesiktigat och med dolda-fel försäkring. Välkommen att anmäla ditt, eller ert, intresse!

 • Plus
Gästgivarvägen 20C, Annedal, Västerås kommun

Gästgivarvägen 20C

Radhus
Annedal, Västerås kommun

3 750 000 kr

88 m²

4 rum

4 900 kr/mån

42 614 kr/m²

Sällan till salu! Försäljning av detta fantastiska bostadsrättsradhus på omåttligt populära Annedal! Ett boende som karaktäriseras av ett mycket välrenoverat kök, stora sociala ytor, helkaklat badrum, en uteplats för de större sällskapen och 2-3 sovrum! Utöver detta återfinns även ett källarplan där det är förberett för exempelvis ytterligare en toalett eller tvättstuga. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
 • Uteplats
Bråstaborg, null, Sala kommun

Bråstaborg

Villa
Sala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sala

4 995 000 kr

165 m²

6 rum

770 m² tomt

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 11