Mäklare Nabil Hadji

Nabil Hadji

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Släggargatan 1J, Malmaberg, Västerås kommun

Släggargatan 1J

Lägenhet
Malmaberg, Västerås kommun
1 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/6
5 875 kr/mån
26 959 kr/m²

Välkommen till denna underbara trea med gavel-läge, belägen bekvämt i entréplan. Denna nyproducerade pärla omfattar generösa 74 kvadratmeter och välkomnar rikligt med naturligt ljus från flera fönster i olika riktningar. Med sin öppna planlösning och stilrena materialval skapar den en social atmosfär som är perfekt för att umgås med nära och kära. Lägenheten innehåller ett trivsamt kök, en rymlig vardagsrum med utgång till den stora balkongen, två fridfulla sovrum varav ett med flertalet garderober och ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Här kommer du att bo med närhet till allt du kan önska dig, inklusive mataffärer, grönområden och en cykeltur från stadens centrum och all dess livliga atmosfär. För familjer med barn finns det flera skolor och förskolor inom bekvämt avstånd i området. Välkommen med din anmälan, vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Fyrtornsgatan 5B, Lillåudden, Västerås kommun

Fyrtornsgatan 5B

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
1 600 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2/5
3 835 kr/mån
36 364 kr/m²

Varmt välkommen till Fyrtornsgatan 5B! Bli den första med att flytta in i denna nyproducerade tvårummare i Brf Sjömärket. Innanför dörren möts man av en välkomnande hall med förvaring i förråd/klädkammare. Vidare in i bostaden finns kök och vardagsrum i öppen planlösning, genom vardagsrummet når man stor balkong om ca 9 kvm i söderläge. Rogivande sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. I föreningen har man också tillgång till mysig innergård. Bostaden har ett mycket bra läge med närhet till Mälaren, promenadstråk, centralstationen och city. Läs mer om projektet på Riksbyggens hemsida https://www.riksbyggen.se/bostad/vastmanlands-lan/vasteras-kommun/vasteras/brf-sjomarket/ Välkommen med din anmälan!

  • Balkong
  • Hiss
Sjömärkesgatan 6B, Lillåudden, Västerås kommun

Sjömärkesgatan 6B

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
1 995 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/5
3 835 kr/mån
45 341 kr/m²

Varmt välkommen till Sjömärkesgatan 6B! Bli den första med att flytta in i denna nyproducerade tvårummare i Brf Sjömärket. Innanför dörren möts man av en välkomnande hall med förvaring i förråd/klädkammare. Vidare in i bostaden finns kök och vardagsrum i öppen planlösning, genom vardagsrummet når man stor balkong om ca 9 kvm. Rogivande sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har ett mycket bra läge med närhet till Mälaren, promenadstråk, centralstationen och city. Läs mer om projektet på Riksbyggens hemsida https://www.riksbyggen.se/bostad/vastmanlands-lan/vasteras-kommun/vasteras/brf-sjomarket/ Välkommen med din anmälan!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3