Mäklare Nabil Hadji

Nabil Hadji

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Ringduvegatan 148, Råby, Västerås kommun

Ringduvegatan 148

Radhus
Råby, Västerås kommun

2 495 000 kr

134 m²

8 rum

209 m² tomt

Varmt välkommen till Ringduvegatan 148 och detta hemtrevliga radhus! Här erbjuds ett radhus med hörntomt och plats för hela familjen. Bostaden erbjuder fyra sovrum, två badrum, dubbla uteplatser, klädkammare samt två förråd. Till radhuset ingår även garageplats. Till detta radhus hör en lättskött hörntomt med många soltimmar. Uteplatsen ger plats för matbord och stolar. Radhus med naturnära, familjevänligt och attraktivt läge. Närhet till flera förskolor, skolor, lekparker, pizzeria och matbutik. Huset har genomgått en besiktning och är försäkrat mot dolda fel i 10 år. Välkommen med din anmälan, vi ses på visning!

Lovisebergsvägen 12, Centralt, Västerås kommun
Lovisebergsvägen 12, Centralt, Västerås kommun, bild 2
Lovisebergsvägen 12, Centralt, Västerås kommun, bild 3

Lovisebergsvägen 12

Lägenhet
Centralt, Västerås kommun

1 645 000 kr

59,5 m²

2 rum

2 918 kr/mån

27 647 kr/m²

Fräsch och välplanerad tvårummare om 59,5 kvm med klädkammare! Lägenheten fördelar sig över ett stilrent och renoverat kök som är utrustat med allt man behöver, ett helkaklat badrum, ett tilltalande sovrum, en klädkammare och ett socialt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Sist men inte minst en trevlig balkong med härlig utsikt! Stabil förening med god ekonomi och låg månadsavgift. Till lägenheten hör två förråd och gemensam tvättstuga finns att nyttja av medlemmarna. På Lovisebergsvägen 12 bor ni i trevliga kvarter med närhet till Västerås City. Med ca 5 min gångavstånd till Mälardalens Universitet, 10 min till centralstationen, direkt anslutning till E18 samt ca 10 min från Västerås City med mångfacetterat utbud av caféer, restauranger och butiker är detta ett boende som passar alla. Välkommen med din anmälan, vi ses på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kumlagatan 3, Odensvi, Västerås kommun
 • Idag kl 13:30

Kumlagatan 3

Lägenhet
Odensvi, Västerås kommun

1 395 000 kr

79,5 m²

3 rum

5 086 kr/mån

17 547 kr/m²

Välkommen in i denna lägenhet om 79.5 kvadratmeter! Bostaden utgörs av tre rum och kök som tillsammans bildar en luftig och charmig bostad vars öppna ytor bjuder in till umgänge. Här erbjuds en stilren och välplanerad bostad med ett stort och ljust vardagsrum, ett modernt och stilrent kök med fransk balkong, helkaklat badrum utrustat med kombinerad tvätt & torkmaskin samt två rymliga och rogivande sovrum med gott om förvaring. Från vardagsrummet har ni utgång till en mysig balkong som ska byggas ut och glasas in av föreningen. Är du på jakt efter en bostad i gott skick som det bara är att flytta in i kan det här vara lägenheten för dig. Odensvi är ett tryggt, trivsamt och mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo naturnära, lugnt och familjevänligt. Här har du nära till allt vardagen kräver – förskola, matbutik, bra kommunikationer, vackra grönområden och apotek. Riksbyggens Brf Västeråshus nr 17, Kolarhagen är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller tvättstuga, bastu, gym, grillplats, cykelrum, tennisbana och övernattningslägenhet. Välkommen med din anmälan, vi ses på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ullgarnsvägen 2, Skälby, Västerås kommun

Ullgarnsvägen 2

Villa
Skälby, Västerås kommun

3 595 000 kr

116 m²

871 m² tomt

Varmt välkommen till denna välplanerade enplansvilla på populära Skälby. Denna villa är belägen på en FRIKÖPT hörntomt med uppfart samt garage. Huset fördelar sig över ett rymligt vardagsrum, kök med tillhörande matplats, fyra sovrum samt bra förvaring Trädgården är helt insynsskyddad med gott om plats för såväl lek och umgänge. Huset är besiktigad och försäkrat mot dolda fel i 10 år. Här bor du med närhet till natur, skola, förskola, bra bussförbindelser samt Erikslund. Välkommen med din anmälan till ansvarig fastighetsmäklare!

Hedensberg 15E, Haga, Västerås kommun
Hedensberg 15E, Haga, Västerås kommun, bild 2
Hedensberg 15E, Haga, Västerås kommun, bild 3

Hedensberg 15E

Tomt
Haga, Västerås kommun

795 000 kr

2 230 m² tomt

Har du länge drömt om en byggbar tomt där bara din egen fantasi sätter gränserna? På ett naturskönt läge återfinns denna väl tilltagna tomt om 2230 kvm, utanför detaljplanerat område, i Hedensberg. Som att detta inte räcker så är denna tomt en av få förunnade där det inte är en husleverantör som sätter spelreglerna, du kan fritt välja modell och leverantör. Fastigheterna som bebyggs kommer att tillhöra en gemensam samfällighet avseende reningsverk.

 • Premium
Frödings väg 4, Korsängsgärdet, Västerås kommun
Frödings väg 4, Korsängsgärdet, Västerås kommun, bild 2
Frödings väg 4, Korsängsgärdet, Västerås kommun, bild 3

Frödings väg 4

Lägenhet
Korsängsgärdet, Västerås kommun

3 200 000 kr

111 m²

4 rum

7 285 kr/mån

28 829 kr/m²

Varmt välkommen till denna underbara gavellägenhet om 111 kvm. Här erbjuds en ljus och fräsch bostad högt upp i huset med öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats. Vardagsrummet erbjuder ett härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier samt fönster från två väderstreck. Genom vardagsrummet nås den fantastisk och rymlig inglasad balkong med utsikt över stora delar av stan. Praktiskt kök med goda förvaringsmöjligheter, tre sovrum, två helkaklade badrum varav ett med både tvätt och tork, förråd och klädkammare i bostaden. Både kök och vardagsrum/balkong har automatstyrda markiser för vind och solsken. Lediga parkeringsplatser finns. Ett attraktivt läge på Korsängsgärdet med bekvämt avstånd till citykärnan, sjukhuset, mataffär, grönområden samt bra kommunikationer. Välkommen med din anmälan, vi ses på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Relävägen 6, Aseastan, Västerås kommun

Relävägen 6

Lägenhet
Aseastan, Västerås kommun

2 295 000 kr

103 m²

5 rum

6 635 kr/mån

22 282 kr/m²

Varmt välkommen till Relävägen 6 och denna underbara bostadsrätt om 5 rok. Bekvämt tillgängligt med hiss på våning två i fint gavelläge. Bostaden erbjuder ett stilrent kök i ljusa materialval, gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor, fyra sovrum, ett helkaklat badrum samt gäst-wc. I vardagsrummet finns plats för både soffgrupp och matbord. Denna bostad är redo att flyttas in i och börja trivas. Brf Asea-stan är en mycket stabil och välskött förening, med närhet till butiker, service och kommunikationer. Flertalet lekplatser och närhet till skolor. Välkommen med din anmälan, vi ses på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 7