SkandiaMäklarna Botkyrka

SkandiaMäklarna Botkyrka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Byalagsvägen 4B, Stuvsta Centrum, Huddinge kommun
  • Kommande
Byalagsvägen 4B, Stuvsta Centrum, Huddinge kommun, bild 2
Byalagsvägen 4B, Stuvsta Centrum, Huddinge kommun, bild 3

Byalagsvägen 4B

Lägenhet
Stuvsta Centrum, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
4 695 000 kr
88 m²
4 rum
vån 3
5 680 kr/mån
53 352 kr/m²

I hjärtat av Stuvsta, alldeles intill centrum och stationen finns möjligheten att förvärva denna trivsamma fyra om 88 kvm. Läget talar sitt tydliga språk och uppskattas av de som vill ha ett bekvämt boende med närhet till både kommunikationer och service. Husen stod klara 2021 och uppfördes av JM och är väldigt uppskattade och håller en bra standard. Invändigt möts man av en modern planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum samtidigt som sovrummen är genomtänkt placerade. Badrummet är generöst tillytan och inrymmer även tvättdel, som pricken på i:et finns även en extra wc. Den inglasade balkongen lyfter bostaden ytterligare och ger plats för riktiga möbleringar. En bostad med många mervärden var man än befinner sig i livet. Välkommen hem till ett bekvämt boende!

  • Premium
  • Hiss
Tallmyrvägen 17, Högmora, Huddinge kommun
  • Kommande
Tallmyrvägen 17, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Tallmyrvägen 17, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Tallmyrvägen 17

Radhus
Högmora, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
Pris saknas
133 m²
6 rum
5 702 kr/mån

Nu finns det äntligen möjlighet att förvärva ett av de stora parhusen i Östra Terrassen - Högmora. Denna bostad ligger på Tallmyrvägen som avslutar med en vändplan där naturreservatet tar vid. Trafiken är ytterst begränsad och området inger en familjär känsla med gott om barnfamiljer. Villakänslan gör sig påmind och de plana gräsytorna ger möjlighet till spel och lek. Den vidbyggda altanen gör att solläget är mycket uppskattat. Bostaden genomsyras av en väl bearbetad och omhändertagen känsla med omsorgsfullt utvalda materialval såväl exteriört som interiört. Exteriört är fasaden vit i sin kulör som kontrasterar väl mot de antracitgrå spröjsade fönstren, taket och hängrännorna. Parhusens entréer har fina fönsterpartier bredvid dörren och gediget entrétak i samma grå ton som övriga plåtdetaljer. Up- & downlights lyser upp fasaden vackert kvällstid. Huset är om 133 kvm i två plan och har tillhörande tomt med nyttjande rätt, två parkeringsplatser samt isolerat förråd i extern byggnad. Interiört är köken från svenska Marbodal och går i en varm, grå ton tillsammans med en slitstark bänkskiva i kvartskomposit. Vidare finns vardagsrum med öppen planlösning mot både kök och matplats. Utgång till den vidbyggda altanen som sträcker sig runt husknuten och har ett bra insynsskydd och en trevlig pergola. Den privata delen av bostaden finns en trappa upp bestående av fyra bra sovrum med gott om garderober. Detta plan erbjuder även ett bra allrum med öppet till nock. Badrummen är stilfullt utförda och är belägna på vardera plan. På entréplan finns husets tvättstuga och har goda arbets- och förvaringsytor. Ett ombonat och samtidigt slitstarkt hem för den kräsne och medvetne köparen som önskar ett bekymmersfritt boende utöver det vanliga. Områdets förskola som uppfördes för ett par år sedan finns på kort gångavstånd. På ca 100 meter håller man dessutom på att anlägga en lekplats. Jag har svårt att tro att detta boende inte vill upplevas på plats, hör av dig så berättar jag mer om denna fantastiska bostad!

  • Premium
  • Energieffektiv
Nibblevägen 6, null, Botkyrka kommun
  • Kommande

Nibblevägen 6

Lägenhet
Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
1 795 000 kr
63 m²
2.5 rum
vån 4/4
5 333 kr/mån
28 492 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna tvåa med bra planlösning och utmärkt solläge högst upp i huset. Lägenheten är mycket välhållen, om än i originalskick med undantag för det helkaklade badrummet. Möjlighet finns att göra om till en trea. Gångavstånd till centrum, kommunikationer, skola och förskola. Belägen i trygg och stabil HSB-förening, i avgiften om ingår värme, vatten, kabel- tv och bredband. Hiss i huset så du slipper trapporna. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Stavshällskroken 3, null, Botkyrka kommun
  • Kommande
Stavshällskroken 3, null, Botkyrka kommun, bild 2
Stavshällskroken 3, null, Botkyrka kommun, bild 3

Stavshällskroken 3

Villa
Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
Pris saknas
83 + 32 m²
4 rum
3 511 m² tomt

Med ett högt och fritt läge och helt utan insyn mot Tullingesjön finns snart detta hus med tillhörande tomt om hela 3511 kvm. till salu! Fastigheten nås trots sitt höga läge via en plan infartsväg med gott om yta för parkering. Direkt när du stiger ur bilen eller kommer promenerande möts du av en maffig känsla och solig inramning. Huset som är av äldre karaktär och har sitt ursprung från 1932 har moderniserats med enklare medel och ger en behaglig och lugn känsla, disponeras med tre sovrum (varav ett med badrum), vardagsrum samt kök. Utöver angiven yta finns trappa upp till loft om c.a 50 kvm och 170 cm i takhöjd (sluttande) samt oinredd källare. För den som funderar på att bygga nytt, ger detaljplanen en god byggrätt men inte möjlighet till avstyckning som det yttrar sig just nu. Kommunalt VA är indraget i huset. Nyfken och intresserad av att bo med panoramavy över Tullingesjön? Kontakta ansvarig mäklare för vidare information!

  • Premium
Verandastigen 3, Söderby, Salems kommun
  • Kommande

Verandastigen 3

Lägenhet
Söderby, Salems kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
1 675 000 kr
40 + 12 m²
1 rum
vån 2
4 167 kr/mån
41 875 kr/m²

Välkommen till trevliga Söderby park och denna vackra, q-märkta fastighet från tidigt 1900-tal. På andra våningen hittar vi denna mycket fina och rymliga lägenhet om 41 kvm + 12 kvm loft, fransk balkong med söderläge. Mycket trivsam och öppen planlösning mellan det generösa köket och vardagsrummet. De stora fönsterpartierna gör att vardagsrummet badar i ljus som tillsammans med den höga takhöjden skapar en härlig rymd. Vidare finns ett sovloft samt ett stort badrum. Området är mycket populärt och har utvecklats enormt under de senaste åren. Bl.a. finns det både skola och förskola i området. Härifrån är det även bra kommunikationer in till Stockholm, med pendeltågsstationerna Tumba och Rönninge som nås via busslinje 725 och 745 som går från Söderby Park upp till Fridhemsplan via Hornstull. Via motorvägen når man Södertälje på ca 10 min och Stockholm på ca 25 min. Kort sagt ett riktigt bra boende som genomsyras av rymd och generösa utrymmen. Välkommen hem!

  • Hiss

Visar alla 5